SACCSIV – blog ortodox

CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii

Posted in autism, CDC, Centers for Disease Control and Prevention, copii, mercur, vaccin by saccsiv on octombrie 9, 2014

   Iata ce putem citi la CDC ANNOUNCES ASTRONOMICAL AUTISM RATE: 1 IN 68 CHILDREN:

CDC (Centrul de Prevenire si Control al Bolilor) anunţă o rată astronomică a autismului: 1 din 68 de copii

Care este cauza incredibilei creşteri a numărului de copii cu autism in Statele Unite? Centrele pentru Controlul Bolilor au anunţat recent că 1 din 68 de copii din America are o tulburare din spectrul autismului. Acum, referitor la fiecare copil născut, 1 din 42 baieţi si 1 din 189 de fete vor suferi de autism sau vor manifesta simptome asemănătoare cu cele ale autismului, o rată care este mai mult decât dublă comparativ cu anul 2002.
Cauzele autismului sunt un subiect controversat. Unii cred că acești copii sunt înzestrați cu claritate emoțională și cu o perspicacitate pe care noi ceilalţi nu am putut-o dezvolta, dar alții văd autismul ca pe o epidemie, care poate fi rezultatul unei game de factori diferiţi.

Care sunt cauzele?

Oamenii de ştiinţă au crezut la început că autismul este o simplă problemă genetică, dar a fost dovedit că mediul contribuie în mod semnificativ la boală, la fel cu alte probleme de sănătate care sunt declanșate de expunerea la toxine, dietă şi stilul de viaţă.
Embrionii în curs de dezvoltare și copiii sunt mult mai sensibili la toxinele din mediu si la vaccinuri, de exemplu, decât sunt adulții. Sistemul hormonal poate fi dezechilibrat destul de ușor la un copil în curs de dezvoltare și perturbatorii endocrini, cum ar fi pesticidele, ierbicidele, bromurile, ftalații și adjuvanții controversaţi din vaccinuri, cum ar fi thimerosal, e probabil să constituie o cauză.
Când aceste toxine sunt expuse la radiaţii, sau când există o nutriţie săracă, plină de alimente toxice, atunci un copil în curs de dezvoltare va avea o întârziere in a-şi exprima pe deplin potențialul ADN-ului – chiar și cu gene “bune”. Adevărul este că copiii noștri sunt atacaţi din toate părțile de compuși toxici, fapt pe care guvernele noastre l-au ignorat în mod repetat, au suprimat informații cu privire la aceste lucruri sau chiar le-au încurajat cu o nepăsare oarbă.

Anul trecut, avocații din domeniu practic au implorat Congresul să facă mai multe cercetări cu privire la cauzele autismului datorită creșterii sale incredibile în frecvență, dar aceste argumente păreau să fie adresate unor surzi. Puteti vedea video aici.

Membri ai Congresului au criticat Institutul Naţional al Sănătăţii și Centrul de Prevenire şi Control al Bolilor pentru lipsa de cercetare, precum și pentru dezvăluirile cu privire la adevărata siguranță a vaccinurilor. Părinții cu copii care au dezvoltat autism sau manifestă simptome asemănătoare autismului sunt fermi în credința lor că vaccinurile sunt o mare parte din problema generală. Cu toate acestea, ca urmare a Legii Libertăţii de Informare, documente au fost dezvăluite în Marea Britanie, unde s-a spus o poveste diferită – că CDC și alte agenții guvernamentale știau cum că vaccinurile sunt periculoase, dar că le-au dat drumul pe piaţă oricum. Este controversat, dar merită studiat.
Aceste documente se referă la peste 30 de ani de muşamalizare cu privire la această problemă. CDC a încercat chiar să spună că unele dintre documentele solicitate sunt “inexistente.” Poate că se refereau la transparența lor pe această temă : de autism si vaccinuri.
Un posibil răspuns este că CDC știe deja care este cauza creșterii frecvenţei autismului, și ei nu doresc să dezvăluie adevărul populaţiei. Ce părere aveți?

   Cititi va rog si:

Din nou despre VACCINURI si AUTISM …

DOCUMENTARE CELEBRE: „Mercury, Autism and the Global Vaccine Agenda” (Mercur, autism si agenda vaccinarii globale)

 

Tagged with: , , ,

38 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iones said, on octombrie 9, 2014 at 9:57 pm

    John Perkins, despre „imperiul global”, corporatocraţie şi felul în care marile companii folosesc asasini economici pentru a înrobi naţiuni
    http://adevarul.ro/international/statele-unite/john-perkins-despre-imperiul-global-corporatocratie-felul-marile-companii-folosesc-asasini-economici-inrobi-natiuni-1_543414fe0d133766a8be7c95/index.html

    Apreciază

  2. dante said, on octombrie 9, 2014 at 10:04 pm

    Autismul.
    Dar, ce este de fapt autismul, nu cumva este o boala inchipuita de sistemul medical, o eticheta pusa asupra unor oameni care sint un pic mai retrasi, mai altfel decit marea masa? Daca iesi un pic din tiparele „lumii” esti etichetat ca bolnav, fie de autism, fie de ADHD, care se afla la polul opus.
    Numai homosexualitatea nu este o boala, ba din contra trebuie invatata in scoli, si inca de la virste fragede.
    De fapt, toti cei care nu pot fi controlati si inregimentati vor fi considerati, ori bolnavi, ori periculosi, sau si una si cealalta.

    Apreciază

  3. tataia said, on octombrie 9, 2014 at 11:03 pm

    Mda…este la moda aceasta teorie cum ca autismul nu este o boala…cum ca nu exista ADD si ADHD…cum ca toti acesti copii (sau oameni) sint pur si simplu ALTFEL decit noi…ei acorda importanta unor lucruri pe care noi oamenii obisnuiti nici macar nu le observam si nu acorda importanta lucrurilor pe care noi oamenii obisnuiti le consideram importante..

    Exemplificare: Un autist poate tine minte culorile tuturor pietrelor din caldarim de pe drumul pe care il face de acasa pina la supermarket, dar in schimb nu intelege de ce atunci cind faci o vizita cuiva nu este politicos sa ramii dupa o anumita ora a serii…

    Ei si dupa cum spuneam este deja un trend…o moda ca suferinzii de autism, de ADD, de ADHD sa nu mai fie considerati bolnavi ci doar ALTFEL. La fel cum nici homosexualii nu mai sint considerati bolnavi ci doar ALTFEL. La fel cum a devenit o moda si un trend sa renunti la masina in favoarea bicicletei. La fel cum a devenit o moda si un trend sa ii judeci pe oamenii grasi…Adica aia sint niste nesimtiti imbuibati care maninca ca porcii, dar homosexualii saracutii de ei…nu e nimic in neregula cu ei…este ceva perfect normal sa fii homosexual.

    Realitatea este insa ca AUTISMUL, ADD, ADHD sint boli iar cauza acestora este pe cit de simpla pe atit de surprinzatoare…mai ales ca „medicina” oficiala nu recunoaste nimic pe tema asta…Autismul si toate celelalte boli inrudite sint cauzate de intoxicatia cu metale…cum ar fi mercurul, aluminiul, etc.

    Apreciază

  4. Fmy said, on octombrie 10, 2014 at 12:21 am

    saccsiv fa si lu atntihristul asta de dragos patraru HULITOR DE SF MOASTE,MUCENICI SI SFINTI SI A HARULUI DUHULUI SFANT un articol special ca sa stie lumea ce se zice pe tvr mai ar fi emisiunea din 9 octombrie 2014 care nu au incarcat’o inca pe youtube dar cred ca apare zilele astea
    ANATHEMA ! ANATHEMA ! ANATHEMA ! lu dragos patraru slugoiu satanei si HULITOR DE SF MOASTE,MUCENICI SI SFINTI SI A HARULUI DUHULUI SFANT

    Apreciază

  5. Andreii said, on octombrie 10, 2014 at 2:34 am

    http://www.realitatea.net/are-29-de-ani-nu-e-clarvazatoare-dar-stie-ca-va-muri-pe-1-noiembrie-poveste-sfasietoare_1543218.html

    De am avea noi nadejde puternica in Dumnezeu in toate ne-ar ajuta si peste toate am putea sa trecem,dar din pacate nu avem.

    Apreciază

  6. petrupetru said, on octombrie 10, 2014 at 6:12 am

    http://orthodoxviews.wordpress.com/2013/07/07/what-is-the-asperger-syndrome-or-the-sicknesses-of-orthodoxy/
    Autism sau sindromul Asperger: da, este un soi de refuz al lumii cazute…

    Apreciază

  7. aniush said, on octombrie 10, 2014 at 6:52 am

    Stiu ca sunt multi, „Traiasca” vaccinurile, „traiasca” televizorul si internetul si altele.

    Apreciază

  8. aniush said, on octombrie 10, 2014 at 7:07 am

    dante,
    Autismul nu e „boala inchipuita”. De fapt nu e boala, e o disfunctie. Eu am vazut copil cu autism si vreau sa spun ca se vede. E mai dificil pentru el sa comunice, sa se acomodeze, vorbeste mai greu, e mai sensibil, mai delicat, dar cu multa rabdare il poti ridica, poti sa-i descoperi calitatile si intr-un final sa se realizeze in ce-i place sa faca, sa aiba familie, copii. Este insa o persoana cu care trebuie sa ai multa rabdare, sa fii calm, sa stai sa-i explici fiecare lucru. Din pacate in ziua de azi oamenii nu au rabdare, sunt foarte rautaciosi, indiferenti si asta nu este bine. Nu stau langa un astfel de om pentru ca ei considera viata lor e scurta si ca nu au timp s-o piarda. Fals! Ce poti face bine pentru omul de langa tine ar trebui sa fie o bucurie, nu un chin.

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 11, 2014 at 3:14 am

      @Dante @ Aniush Autismul este o BOALA REALA. Cauza acesteia este extrem de binecunoscuta in cercurile „inalte” dar pur si simplu medicina „oficiala” nu o face cunoscuta. Cititi ce am scris mai sus.

      Apreciază

  9. gabriel said, on octombrie 10, 2014 at 8:45 am

    Dumnezeu nu se lasa batjocorit,la fel si Huidu a ras de Sf.Parascheva,colegul care murit la fel facea misto la Carcotasii,fostul coleg din vacanta mare a murit radea de Mantuitorul Hristos ca sta gol pe Cruce etc si toti care si au batut joc de cele sfinte si au gasit indreptarea.

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on octombrie 10, 2014 at 10:34 pm

      ba, se pare ca Dumnezeu se lasa batjocorit, tocmai, citeste Noul Testament, vezi cat a patimit si indurat Mantuitorul Iisus Hristos, astea sunt informatii elementare pt un Crestin. poate vrei sa spui ca cei ce il batjocoresc pe Dumnezeu pier degraba, ca un fel de pedagogie divina. pai cum sa nu pieri daca iti bati joc de Viata insasi, de carmuitorul vietilor noastre,, de cel ce tine in ordine structurile tale genetice… chiar daca nu crezi asta, cand iti bati joc de Dumnezeu, atunci savarsesti un atac devastator asupra temeliilor propriei fiinte

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on octombrie 10, 2014 at 10:35 pm

        la fel si pt sfintii bineplacuti Lui

        Apreciază

  10. […] CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii […]

    Apreciază

  11. […] CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii […]

    Apreciază

  12. […] CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii […]

    Apreciază

  13. Autism – liberlandraceblog said, on februarie 20, 2018 at 5:28 pm

    […] via CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.