SACCSIV – blog ortodox

Fotografia zilei – Serbia: JANDARMI IMPOTRIVA LUI HRISTOS la marsul gay din Belgrad

Posted in HOMOSEXUALITATE, JANDARMI, SERBIA by saccsiv on octombrie 3, 2014

enhanced-buzz-wide-22936-1411936431-6

Foto: http://www.buzzfeed.com/claudiakoerner/powerful-photos-show-the-first-gay-pride-march-in-serbia-in#j4b2oo

   Iata ce putem citi la FOTO Mii de sârbi au ieşit pe străzi după marşul gay de la Belgrad pentru “a curăţa oraşul contaminat de orgia ruşinoasă”:

Stare de asediu la Belgrad, sâmbătă, cu ocazia marşului homosexualilor. 7.000 de poliţişti şi jandarmi, blindate, şi elicoptere, au fost scoase în stradă pentru a-i proteja pe cei aproximativ 200 de participanţi la primul marş gay ţinut la Belgrad, după patru ani (FOTO JOS).

Acestea nu sunt totuşi, măsuri neobişnuite la marşurile gay din Europa de Est, autorităţile temându-se de reacţia conservatoare a locuitorilor ţării lor. Teama de incidente de la Belgrad a fost atât de mare, încât însuşi fratele primului ministru Alexandr Vucici a fost bătut de forţele de ordine, pentru că ar fi refuzat să se legitimeze(VIDEO JOS).

Neobişnuit pentru astfel de marşuri a fost ce s-a întâmplat după. Conform presei din ţara vecină, aproximativ 7.000 de sârbi au mărşăluit pe traseul pe care merseră homosexualii, pentru a “curăţa oraşul de contaminarea cauzată de această orgie ruşinoasă“, după cum au anunţat organizatorii.

Cu icoane şi steaguri în mână, cei 10.000 au mers până la Patriarhia Bisericii Ortodoxe Sârbe. Anterior marşului homosexual, Biserica Ortodoxă Sârbă a condamnat dur manifestarea, considerând-o “o adunătură de necrezut, organizată de cei care au bombardat şi au pus la stâlp Serbia”.

   Comentariu saccsiv:

   Multe fotografii gasiti in articolul respectiv.

Iata si o imagine din http://www.bbc.com/news/world-europe-29399404

_77875709_77875708

   Pe youtube exista si clipul de mai jos, ce pare de la mitingul de dupa. Cei ce cunosc sarba poate ne spun si ce striga ei acolo.

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. andrei-d said, on octombrie 3, 2014 at 7:35 am

    unde-s ultrasii sarbi in frunte cu Ivan Bogdanov?

    Apreciază

  2. Partizanu said, on octombrie 3, 2014 at 8:59 am

    La noi NOUA LABA(DREAPTA) e MANDRIE NATIIONALA. Am fost la marsul ANTI-POPO 2014 dar la mare distanta in urma NAZISTILOR. Vreau sa spun ca nu a ramas nici un MICROFON al televiziunilor de sistem pe strada. Le-au luat lideri de filiale in GURA PE RAND. Iar in DEAL LA MITROPOLIE se dadea raportul la JANDARMERIE. Un TIGAN din STREHAIA (legionar vopsit) birjarea ca nu a fost icoana par IUSTIN PARVU cap de coloana. Ca sa vezi ce fac BANII LUI SOROS.

    Apreciază

  3. mihai said, on octombrie 3, 2014 at 10:20 am

    iacata ca aceasta spurcaciune se intinde ca o tumoare pe intreg mapamondul

    Apreciază

  4. anonim said, on octombrie 3, 2014 at 12:18 pm

    ce scarba ma cuprinde cand isi iau aia limba n gura..iac..pfvai si tocmai am baut o cafea.

    Apreciază

    • John of România said, on octombrie 3, 2014 at 8:49 pm

      Alo! Ce limbaj e asta? E un blog ortodox totusi. Nu mi se pare normal sa folosim expresii gen „isi iau limba-n gura”

      Apreciază

      • anonim said, on octombrie 3, 2014 at 10:00 pm

        ok.iertati-ma…reformulez..”se saruta pasional…”

        Apreciază

  5. STOP RFID said, on octombrie 3, 2014 at 1:56 pm

    Si cand te gandesti ca jandarmeria apara aceste specimene dornice de exhibitie. Nu sunt asa de multi asa cum ni se vantura, ci sunt plimbati de colo pana colo la orice mizerie publica.

    Apreciază

  6. cristian said, on octombrie 3, 2014 at 3:46 pm

    cel mai scarbos lucru este sa vezi cum se saruta doi barbati sau doua femei.foarte scarbos.acesti oameni trebuiesc alungati din societate.ei nu au ce cauta in societate.sunt o rusine pentru Biserica si Crestinism.astfel de mizeri si gunoaie nu trebuie primiti in Biserica.pateaza conceptul de familie crestina.de veti vedea pe strada barbati care se tin de mana sau se saruta sa ii scupati,caci sunt impotriva lui Dumnezeu.iar cei ce sponsorizeaza aceste mizeri(homosexualitate,leisbienism ect.) sunt oameni lui Lucifer adica satanisti infantili si infecti mintali.niste jigodi ordinare.

    Apreciază

  7. Liliana said, on octombrie 3, 2014 at 7:40 pm

    Doamne, ajuta-ne!
    Da!Sirbii,brav popor ortodox!Cinste lor,belgradenilor!As fi vrut sa fie si in tara mea atitia oameni-ci citi tineri si chiar copii!Si Biserica Ortodoxa din Serbia-de partea lor,a lui Hristos si a poporului normal.

    Apreciază

  8. Valentin said, on octombrie 4, 2014 at 2:19 pm

    sfinților martiri care ați suferit pentru Hristos pe aceste meleaguri în ultimul secol, ajutați-ne în lupta cu aceste prigoniri și hule.

    Apreciază

  9. aniush said, on octombrie 5, 2014 at 10:00 pm

    Socant. Imi zicea cineva ca daca sunt impotriva homosexualitatii sunt impotriva drepturilor omului. Drepturile omului? Serios? As vrea sa va spun ca persoana respectiva ura copiii…nu vroia sa auda de copii mici. Cred ca oamenii deviaza de la normal. Nu e de mirare ca lumea asta a ajuns cum a ajuns. Dumnezeu sa ne ierte!

    Apreciază

  10. aniush said, on octombrie 5, 2014 at 10:19 pm

    Partizanu,
    Da, ne arde de manifestatii pro si anti popo. Tara arde si baba se piaptana. Mai bine e sa ridicam ochii si sa vedem ca e razboi chiar la usa noastra, ca suntem manipulati zi de zi de clasa politica…care face cu noi exact ce vrea ea si lucrurile n-or sa se schimbe, pentru ca mentalitatea oamenilor e defecta de generatii intregi.
    Apropos, daca Hristos a fost batjocorit in halul ala, atunci ne vor astepta incercari si mai grele.

    Apreciază

  11. ETRN said, on octombrie 7, 2014 at 6:14 pm

    Ce frumos spus… Jandarmi impotriva lui Hristos… Adica… ce se potriveste imaginea cu titlul… Si cata profunzime are si… cat realism…

    Apreciază

  12. […] Fotografia zilei – Serbia: JANDARMI IMPOTRIVA LUI HRISTOS la marsul gay din Belgrad […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.