SACCSIV – blog ortodox

Video: DRACULA UNTOLD (DRACULA. POVESTEA NESPUSA). Vlad Tepes a fost facut vampir de imparatul roman Caligula, ca sa-si salveze neamul si tara …

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 30, 2014

Dupa cum ati putut constata, suntem bombardati la tv la publicitate cu variante ale trailerului:

Ba uneori televiziunile ne ofera si detalii despre aceasta noua superproductie.

   Cititi va rog si:

http://en.wikipedia.org/wiki/Dracula_Untold

Conform filmului, Vlad Tepes este facut vampir de Caligula, fostul imparat roman, interpretat de Charles Dance, ce a jucat si in serialul Game of Thrones.

Dar Vlad Tepes a fost ortodox:

P1060049

Foto: http://obiectivortodox.wordpress.com/tag/vlad-tepes/

Asadar, care ar fi mesajul filmului? Salvarea nu vine de la Dumnezeu, ci de la diavol …

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ionut said, on septembrie 30, 2014 at 7:58 pm

    Eu din cate am citit , Vlad Tepes a trecut la catolicism si a luat-o de sotie pe sora lui Matei Corvin , conditie pusa de regele ungariei in schimbul eliberarii. Si Vlad Tepes a trecut la catolicism si a fost omorat la aprox un an de la eliberare.

    Apreciază

  2. tataia said, on septembrie 30, 2014 at 8:01 pm

    Da’ de cind Vlad Tepes si Caligula au fost contemporani? Unde cum si cind s-au intilnit ei?

    Am vazut filmul Dracula (cel din 1992 ca au fost zeci de filme cu Dracula) si nu mi-a placut. Nu ca as fi citit romanul…dar sa faci tu magie neagra…sa devii nemuritor pentru a intilni peste 400 de ani aceeasi femeie si pentru a o rapi de linga sotul ei… Pe linga faptul ca filmul promoveaza niste chestii in care noi crestinii nu credem (reincarnare, vampirism, nemurire, etc)…chiar si presupunind ca fiind reale aceste fenomene, tot nu mi se pare ca in acel film ar fi promovate cele mai elementare valori morale…

    Apreciază

  3. George said, on septembrie 30, 2014 at 8:22 pm

    Mizeria Asta se filmează la Râșnov
    Unde anul acesta a fost și concertul rock la care a participat behemoth

    http://www.voceatransilvaniei.ro/holywood-ul-nu-se-mai-satura-de-dracula-un-nou-film-despre-vlad-tepes-filmat-la-cetatea-rasnov/

    Apreciază

  4. iacoboaieradu2014 said, on septembrie 30, 2014 at 8:40 pm

    OFF TOPIC IMPORTANT

    DE PE BLOGUL CRITERII NAȚIONALE:

    Cardul de sănătate ne expune la pericole majore. Citește și dă mai departe
    Publicat Wednesday, 02 July 2014 18:52

    Cardul de sănătate ne expune la pericole majore. Citește și dă mai departeAcestea sunt informaţiile din microcipul cardului:
    – numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului;
    – codul unic de identificare în sistemul de asigurări;
    – numărul cardului naţional de sănătate;
    – diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice;
    – grupa sanguină şi RH-ul;
    – acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces;
    – numele medicului de familie şi datele lui de contact.
    * Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ceea ce ni se întâmplă, fără informarea corectă şi fără acordul nostru.
    Incepem prin prezentarea opiniei unui medic român, nu unul oricare, despre cardul de sănătate:

    Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară:
    – Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile !!!
    – Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.
    – Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat . Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează
    drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.
    – La Consiliul Europei există o presiune imensă din parteafirmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor.
    – Forţa financiara uriaşă a acestor “rechini” face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ .
    – Există riscul discriminării persoanelor, pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.
    – Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana , mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!
    – Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice !!!
    – Se introduce o noua taxa , fara ca populaţia sa fie intrebata, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.
    – In privinţa donării de organe : vom intra in circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări.
    – Cui vor folosi organele luate de la romani ??? Ce bani si ce organizaţii sunt in joc ???
    – Cine va apăra “prostimea” de cei care vor dori să le comercializeze organele, pe milioane şi milioane de euro sau dolari ?
    – Ca să înţelegem mai bine: in Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice discriminări împotriva imigranţilor , care nu au familiile alături de ei.
    – Deci nu are cine să-i apere de reţelele de “transplant de organe” !!!
    – Exista un comerţ ilicit de organe de transplant , este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare.
    – Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri in în domeniul psihiatric. Si în cazul transplantului de organe tot medicii pot sa ajunga la abuzuri daca legea si autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face !!!
    – Ultimul exemplu este A1H1 ( gripa porcină ). In acest moment s-a dovedit ca cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmele care au produs vaccinurile .
    – Cardul de sănătate cu microcip (putea sa fie si o varianta fără) creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale .
    – Cardul de sănătate este “arma” cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un ” furt al secolului ” săvârşit în dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate, dar NU VOR CARD DE SĂNĂTATE!!!
    – Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă:CEI CARE PLĂTESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR CARD DE SĂNĂTATE, VOR PLĂTI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU NEVOIE!!!
    – Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plătide 2 ori asistenţa medicală.
    – Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere .
    – Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru funcţii în Parlament . Ce minunăţie de neam suntem!!!
    – Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat, adică si obligatoriu şi plătit de “prostime”!!!
    – Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele de carduri şi să aibă şi internet de banda largă pentru a avea legătură cu sistemul informatic !!!
    – Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în acest experiment:
    – În Marea Britanie, s-au pierdut datele a 93% din asiguraţi.
    Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementareaparţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.
    – De ce pornim noi ceva ce nemţii au stopat ?
    Cine are interese în a controla românii si la capitolul sănătate şi organe?

    Apreciază

  5. STOP RFID said, on septembrie 30, 2014 at 9:12 pm

    Facand abstractie de ratacitul de Roxin emisiunea este foarte buna.

    Apreciază

  6. nikodim said, on octombrie 1, 2014 at 12:10 am

    Si ce conteaza ca Vlad Tepes n-a fost contemporan cu Caligula? Astazi orice se poate rezolva! Daca se investesc bani grei de catre cea mai democratica democratie din lume pentru un profit super-greu, in faptul ca cei doi au fost contemporani, inseamna ca este o chestiune politic-corecta infailibila si are valoare de adevar si gata. Si chiar daca Vlad Tepes, ortodox, o fi trecut la catolicism in ultimul an al vietii sale (daca a trecut sau nu este o intrebare totusi. Dat fiind ca era sechestrat in deplasare pe teren papistas, i se poate inventa orice…fratii iezuito-talmudici s-au priceput dintotdeauna la inventii), nu conteaza, tot un vampir sangeros va fi in constiinta comunitatii internationale civilizate pentru ca o viata intreaga a fost ortodox si s-a civilizat doar in ultimul an de viata. Deci prea putina civilizatie la el, ca sa fie politic corect. Si doar ortodocsii sunt vampiri si canibali, pentru ca oricum beau Sangele si mananca Trupul lui Hristos, nu? Acest fapt este si va fi mereu ceva oripilant pentru rafinata societate kosher catolico-protestanto-iudee. Deci Vlad Tepes va reprezenta vesnic partea intunecata, intotdeauna in opozitie cu lumina civilizatoare luciferica a valorilor democratice, la care noi cu toata Tara si tot poporul nostru, am aderat cu toata daruirea si abnegatia de care suntem capabili (impreuna cu focurile de artificii, cu micii si cu berea de care suntem capabili) si care lumina ne calauzeste ( cel putin atata timp cat avem ochii, urechile si mintile deschise in ecranele tv ) spre cele mai adanci culmi de trairi (pseudo)materiale si spiritist-uale hollywoodiene.

    Apreciază

  7. aniush said, on octombrie 1, 2014 at 10:47 am

    Povestea cu Vlad Tepes transformat in vampirul Dracula e o scorneala a americanilor. Vlad Tepes a fost unul din adevaratii leaderi romani, adevarat crestin, corect, drept, cinstit, oparator al ortodoxiei. Acuma e batjocorit si luata povestea cu vampirul pentru ca unii sa scoata profituri foarte mari, sa atraga turistii cu traba asta…de parca singura atractie turistica a Romaniei e asta. Nu e! Avem atat de multe altele frumoase, care nu se promoveaza…locuri lasate in paragina…dar asta este o alta discutie.
    nikodim,
    Nu stiu daca intr-adevar Vlad Tepes a trecut la catolicism. Stiu insa ca faptul ca ne impartasim cu trupul si sandele Mantuitorului nu ne face vampiri si canibali. Nu poate face cineva o astfel de afirmatie…Doamne fereste! Daca americanii au spus asa ceva, Dumnezeu sa ma ierte, dar inseamna ca sunt tampiti.

    Apreciază

  8. nikodim said, on octombrie 1, 2014 at 2:21 pm

    aniush,
    Imi aduc aminte, acum vreo 15-16 ani…prin 1998-1999, niste ilustri politicieni si jurnalisti americani aflati in Tara noastra, erau complet oripilati de canibalismul si barbarismul poporului roman (asa s-au exprimat distinsii domni), care multime de popor statea pe la cozi inimaginabile pentru o lume civilizata, pentru a saruta cadavre mumificate (Sfinte moaste) unii dupa altii, deci intr-o incalcare flagranta a tuturor normelor de igiena ale lumii civilizate. Ei, si dupa aceste observatii pertinente din presa celei mai mari democratii democratice din lume, s-au gasit niste parlamentari neaosi (cei drept, mai neoprotestanti) care tot incercau sa impuna in parlament o lege cu privire la interzicerea de a se mai saruta icoane si moaste, pentru binele igienico-sanitar al poporului. N-a tinut insa treaba asta. Dupa niste ani se stie ca au fost discutiile cu impartasirea cu lingurita de unica folosinta. Deocamdata a invins „barbarismul si canibalismul” ortodox! Insa pana cand, nu se stie… Adica se stie! Pana la sfarsitul veacurilor! Amin!

    Apreciază

  9. nikodim said, on octombrie 1, 2014 at 2:35 pm

    Referitor la lingurita de unica folosinta:
    http://www.contributors.ro/fara-categorie/gradinitele-tanacu/
    Dupa cum se vede, „barbaria” Bisericii ii doare rau de tot pe unii( carora numai de copilasii de gradinita impartasiti nu le pasa). Dumnezeu insa rabda toate aceste mizerii (deocamdata).

    Apreciază

  10. minionita said, on octombrie 1, 2014 at 2:55 pm

    Desi a reusit sa eradicheze hotii si cersetorii, metodele folosite nu erau foarte crestinesti nici chiar pt.vremea aia. Oricum mie mi se par mai putin periculoase aberatiile despre Dracula decat romanele care sunt la moda acum cu povesti de dragoste intre oameni si vampiri, demoni, varcolaci, ingeri etc. Unele sunt chiar bine scrise si morala lor e foarte interesanta gen e OK sa fii vampir daca bei sange de animal omori criminali etc.
    Este ceva asemanator cu serialul Dexter unde un asasin in serie se transforma intr-un soi de personaj pozitiv pentru ca e politist iar victimele si le alege dintre criminalii care scapa neprinsi de politie.

    Apreciază

  11. […] Video: DRACULA UNTOLD (DRACULA. POVESTEA NESPUSA). Vlad Tepes a fost facut vampir de imparatul roman… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.