SACCSIV – blog ortodox

Grecia. PUSCARIABILI: Toti cei ce spun ca HOMOSEXUALITATEA este un pacat si ca ERETICII sunt eretici. Ce spune primul puscariabil al Greciei, Mitropolitul SERAFIM DE PIREU?

Posted in Mitropolitul Serafim de Pireu by saccsiv on septembrie 30, 2014

Va amintiti?

UE – SANCTIUNI PENALE PENTRU COMBATEREA INTOLERANTEI (inclusiv homofobia si ideologiile totalitare). Asta cere MOSHE KANTOR, Chairman of the ECTR, presedinte al CONGRESULUI EVREIESC EUROPEAN si chairman of the Policy Council al CONGRESULUI EVREIESC MONDIAL …

   Iata ce putem citi la METROPOLITAN SERAPHIM OF PIRAEUS: “BY PASSING THE ‘ANTI-RACIST LAW’, THE STATE DECEIVED THE CHURCH”:

Mitropolitul Serafim de Pireu: „Prin aprobarea legii împotriva rasismului statul a inşelat Biserica”

Atena, 15 septembrie 2014

serafimbig2612

Foto: Any MPs who vote for same-sex unions will be excommunicated, senior cleric says

Aceleaşi procese au loc în ţările care au aderat sau sînt în curs de aderare la Uniunea Europeana: De aceea o „lege împotriva discriminării” a fost aprobată în Gerorgia şi acum o „lege împotriva rasismului” a fost aprobată în Grecia. Conţinutul acestora este practic identic. Biserica se opune acestor legi dar nu a reusit sa schimbe practic nimic pînă acum.

Mitropolitul Serafim şi-a exprimat indignarea cu privire la faptul că guvernul grec, compus din reprezentanţi ai partidelor „Pasok” şi „Noua democraţie”, a înşelat Sfîntul Sinod al Bisericii Greciei, ascunzînd faţă de ierarhi adăugarea la proiectul de lege original a unui articol care prevede pedepsirea celor care jignesc persoanele cu orientare homosexuală, raportează Tribuna Atenei.

Mai mult de atît, ministrul justiţiei a minţit în mod cinic la a treia sesiune de vară a parlamentului afirmînd că Biserica ar fi de acord cu legalizarea homosexualităţii şi cu introducerea apărării juridice a acesteia de către deputaţi.

„Aprobarea aşa-numitei legi anti-rasism transformă dramatic cultura noastră legislativă şi schimbă idealurile de valoare ale patriei noastre” scrie în articolul mitropolitului publicat de presa greacă. „Pentru prima oară în istoria modernă a Greciei a fost aprobată o lege care anulează dreptul la liberă exprimare şi introduce răspunderea juridică pentru discursurile acuzatoare, discursuri care sînt una din principalele componente ale practicii pastorale…În acelaşi timp protecţia legală şi juridică a orientării homosexuale, care este o perversiune a naturii şi fiziologiei umane a fost introdusă”

„Legea adoptată contravine multor clauze ale cosntituţiei elene”

„Într-o manieră fascistă este interzisă libertatea de exprimare şi încă un pas către suprimarea libertăţii de gîndire mai este făcut”

Conform mitropolitului, prin adoptarea acestei legi neconstituţionale, „Obiectivul strategic al Noii Ordini Mondiale a fost atins. Oameni fără o identitate morală şi fără imunitate împotriva maleficului, a corupţiei şi desfrîului au devenit un material amorf şi o masă uşor de manipulat, controlată de dictatura globală a conspiratorilor vicleni şi diabolici ai pieţelor financiare. Ceea ce a fost descris în opera clasică, 1984, a lui George Orwell (1903-1950), se împlineşte acum. Cine controlează limbajul uman controlează de asemenea şi gîndurile. Noi termeni au fost inventaţi: „islamofobie”, „homofobie” şi aşa mai departe. Aceştia au drept ţintă un anume tip de persoană: un cetăţean căruia îi plac istoria, cultura şi tradiţiile propriei sale ţări; acesta este un Creştin European interesat.”

În viziunea mitropolitului, după adoptarea acestei legi, Biserica Ortodoxă a Greciei va fi obligată să elimine Comisia pentru erezii a Sfîntului Sinod; de aceea, pentru atribuirea denumirii de eretic cuiva, cineva s-ar putea confrunta cu persecuţii pentru „instigarea la conflicte interreligioase”

Cititi va rog si:

Mitropolitul Serafim de Pireu: Orice parlamentar care va vota pentru parteneriate homosexuale VA FI EXCOMUNICAT

61 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Felix said, on septembrie 30, 2014 at 9:54 am

    În Vechiul Testament scrie clar: „Sa nu te culci cu bărbat ca și cu o femeie căci este spurcăciune” (Levitic 18, 22)

    Iar în privința „instigării la conflicte religioase” Sfântul Ioan Gură de Aur scrie în Omilia I la Galateni:

    „Unde sunt, deci aceia care ne acuză de dispoziție certăreață din cauză că nu suntem de acord cu ereticii? Unde sunt cei care spun că între adversarii noștri și noi nu există nicio diferență în doctrină (dogmă), și că orice luptă provine din spiritul nostru?….Să asculte dar cuvintele lui Pavel: după el, cel ce vrea să aducă cea mai mică schimbare Evangheliei o răstoarnă (Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – sa fie anatema! Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva altceva decât ați primit – sa fie anatema! Galateni 1, 8-9)”.

    Apreciază

  2. o oarecare said, on septembrie 30, 2014 at 10:30 am

    Mitropolitul Srafim de Pireu si-a exprimat fata de cipuri o pozitie destul de corecta politic, din cate am inteles. Asadar, el ca scapa in mod sigur de puscarie pentru atitudinea sa impotriva homosexualitatii. De aceea, postez si aici of topic un comentariu anticip:

    Ne indreptam spre sclavia electronica. Sclavul este sclav si nu are nevoie de nume, ci doar de numar. Hristos S-a rastgnit pentru noi pentru a fi liberi, nu sclavi. Sistemul lucreaza cu viclesug pentru a se ajunge de la nume la numar. Atunci cand se pune problema sa primim ceva, indiferent ce, pe mana dreapra sau pe frunte fara de care nu putem nici vinde, nici cumpara, trebuie sa ne amintim cuvintele Apocalipsei. Fara panica, ci doar cu trezvie constanta pentru a reusi sa facem voia lui Dumnezeu.

    ,,Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase” (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17)

    S-a demonstrat legatura dintre cip si semnul 666 si in cartea urmatoare:

    Dă clic pentru a accesa apocalipsa13.pdf

    E foarte important cum este intitulat capitolul 13 din Apocalipsa: ,, Fiara care se ridica din mare defaimeaza pe Dumnezeu si da razboi sfintilor. O alta fiara, proorocul mincinos, se ridica din pamant. Numele celei dintai este 666.” De aici deducem ca este vorba despre doua fiare. Cea care se ridica din mare si da razboi sfintilor si al carei numar este 666 sunt duhurile rele care actioneaza prin oameni si dau razboi sfintilor. Oare nu cumva fiara iesita din mare lucreaza chiar si prin unii dintre noi atunci cand dam razboi sfintilor? De ce sa ascultam sfaturi corecte politic si neglijand avertizarile sfintilor?

    ,,Cine se inchina fiarei si chipului ei si primeste semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat,in potirul maniei sale, si se va chinui in foc si in pucioasa, inaintea sfintilor ingeri si inaintea Mielului. Si fumul chinului lor se suie in vecii vecilor. Si nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se inchina fiarei si chipului ei si oricine primeste semnul numelui ei.” Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11

    Deci numarul 666 este in legatura stransa cu fiara care apare din mare, adica duhurile necurate. Adica, mai exact, cea dintai fiara va lucra direct prin oamenii stapaniti de aceste duhuri necurate. Eu sunt doar o mireanca proasta, dar asa inteleg Apocalipsa. Fiara cea dintai nu numai ca lucreaza, dar si-a pefectionat metodele, este din ce in ce mai eficienta. Căti sfinti a ucis miseleste sau mai pe fata in ultimii cincizeci de an! N-o vedem, dar ea exista si tare se mai teme de Molifte si de oamenii virtuosi.

    Asadar, lupta noastra este cu fiara din noi in primul rand. Sa nu ne facem apostoli ai fiarei cele nevazute indemnanad lumea sa-si ia un numar al carui semn este 666 si sa nu ne lipim prea mult de cele materiale. Scopul vietuirii crestine este dobandirea Duhului Sfant, nu dobandirea bogatiilor si aplacerilor. Daca o biruim pe aceasta si dobandim Duh Sfant, atunci putem face fata provocarilor necuratului. Traim vremuri de cernere.

    Prorocul mincinos, cea de-a doua fiara, va aparea cand va ingadui Dumnezeu si cand pecetluirea se apropie de faza finala.

    ,,Si am vazut ca o mare de cristal, amestecata cu foc, si pe biruitorii fiarei si ai chipului ei si ai numarului numelui ei, stand in picioare pe marea de cristal si avand alautele lui Dumnezeu. Si ei cantau cantarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, si cantarea Mielului, zicand: Mari si minunate sunt lucrurile tale, Doamne Dumnezeule, Atottiitorule! Drepte si adevarate sunt caile Tale, Imparate al neamurilor! Cine nu se va teme de Tine, Doamne, si nu va slavi numele Tau? Ca Tu singur esti sfant si toate neamurile vor veni si se vor inchina inaintea Ta, pentru ca judecatile Tale s-au facut cunosccute.” ” Biblia; Apocalipsa, cap. 15, versetele 2-4.

    Asa cum ne sfatuiesc Sfintii Paisie Aghioritul si Lavrentie de Cernigov, acceptarea documentelor cu microcip constituie o CADERE, din care nu ne vom putea reveni atunci cand se va pune problema acceptarii microcipului implantat.

    Apreciază

      • iacoboaieradu2014 said, on septembrie 30, 2014 at 8:42 pm

        OFF TOPIC IMPORTANT

        DE PE BLOGUL CRITERII NAȚIONALE:

        Cardul de sănătate ne expune la pericole majore. Citește și dă mai departe
        Publicat Wednesday, 02 July 2014 18:52

        Cardul de sănătate ne expune la pericole majore. Citește și dă mai departeAcestea sunt informaţiile din microcipul cardului:
        – numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului;
        – codul unic de identificare în sistemul de asigurări;
        – numărul cardului naţional de sănătate;
        – diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice;
        – grupa sanguină şi RH-ul;
        – acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces;
        – numele medicului de familie şi datele lui de contact.
        * Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ceea ce ni se întâmplă, fără informarea corectă şi fără acordul nostru.
        Incepem prin prezentarea opiniei unui medic român, nu unul oricare, despre cardul de sănătate:

        Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară:
        – Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile !!!
        – Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.
        – Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat . Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează
        drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.
        – La Consiliul Europei există o presiune imensă din parteafirmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor.
        – Forţa financiara uriaşă a acestor “rechini” face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ .
        – Există riscul discriminării persoanelor, pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.
        – Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana , mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!
        – Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice !!!
        – Se introduce o noua taxa , fara ca populaţia sa fie intrebata, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.
        – In privinţa donării de organe : vom intra in circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări.
        – Cui vor folosi organele luate de la romani ??? Ce bani si ce organizaţii sunt in joc ???
        – Cine va apăra “prostimea” de cei care vor dori să le comercializeze organele, pe milioane şi milioane de euro sau dolari ?
        – Ca să înţelegem mai bine: in Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice discriminări împotriva imigranţilor , care nu au familiile alături de ei.
        – Deci nu are cine să-i apere de reţelele de “transplant de organe” !!!
        – Exista un comerţ ilicit de organe de transplant , este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare.
        – Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri in în domeniul psihiatric. Si în cazul transplantului de organe tot medicii pot sa ajunga la abuzuri daca legea si autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face !!!
        – Ultimul exemplu este A1H1 ( gripa porcină ). In acest moment s-a dovedit ca cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmele care au produs vaccinurile .
        – Cardul de sănătate cu microcip (putea sa fie si o varianta fără) creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale .
        – Cardul de sănătate este “arma” cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un ” furt al secolului ” săvârşit în dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate, dar NU VOR CARD DE SĂNĂTATE!!!
        – Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă:CEI CARE PLĂTESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR CARD DE SĂNĂTATE, VOR PLĂTI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU NEVOIE!!!
        – Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plătide 2 ori asistenţa medicală.
        – Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere .
        – Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru funcţii în Parlament . Ce minunăţie de neam suntem!!!
        – Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat, adică si obligatoriu şi plătit de “prostime”!!!
        – Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele de carduri şi să aibă şi internet de banda largă pentru a avea legătură cu sistemul informatic !!!
        – Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în acest experiment:
        – În Marea Britanie, s-au pierdut datele a 93% din asiguraţi.
        Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementareaparţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.
        – De ce pornim noi ceva ce nemţii au stopat ?
        Cine are interese în a controla românii si la capitolul sănătate şi organe?

        Apreciat de 1 persoană

    • unroman said, on septembrie 30, 2014 at 9:47 pm

      1. nanotehnologie (nanometrica-a milioana parte din milimetru)) – tehnologie ce se bazează pe abilitatea de a construi structuri complexe la nivel atomic folosindu-se de sinteza mecanică, ce poate fi inserata in profunzimile atomice ale organismului prin intermediul vaccinurilor, anesteziilor si medicamentelor.

      2. cip RFID pasive (fara baterie) – dispozitiv electronic incastrat in carduri de banca, acte de identitate, carduri de sanatate, bancnote, cartele telefonice sau alte produse

      3. cip RFID active sau biocip (cu baterie) – dispozitiv electronic detectabil si citit de la mare distanta, incastrat in trupul uman (in mana sau in cap/frunte)

      ASADAR, STIM CE INSEAMNA PECETE APOCALIPTICA!

      ” Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri? ” (1 Corinteni VI-19)

      Apreciază

      • o oarecare said, on octombrie 1, 2014 at 7:25 pm

        Cand provocam moartea duhovniceasca a cuiva cum se cheama asta?
        Vai de cel prin care vine sminteala!
        Dumnezeu sa ne ajute sa ne vedem greselile. Tare as vrea ca la judecata sa avem constiinta impacata si sa primim raspuns bun din partea lui Hristos. Din pacate, nu putem fi si cu Dumnezeu si necuratul.
        Fiara iesita din mare care da razboi sfintilor are deja multi apostoli si, asa cum spunea parintele Adrian Fageteanu, solutii colective nu exista, caci nu mai stii cu cine stai de vorba. As indrazbi sa spun ca aceasta fiara este chiar masoneria. E uluitor cum duhurile rele smintesc crestinii transformandu-i in slugi ale satanei prin masonerie, comunism si post-modernism!
        E sfasietor sa vedem crestini, preoti si mai ales ierahi care se prefac ca nu inteleg niste paragrafe clare din Apocalipsa, pentru a-si sminti semenii.
        Ce e greu de inteles? Deschidem Biblia si citim . Nu avem voie sa primim nicio inventie care contine un numar de om al carui semn este 666 si care se poate aplica pe mana dreapta sau pe frunte si fara de care nu putem vinde, nici cumpara. Punct. Cine nu vrea sa inteleaga n-are decat sa faca invers.
        Fiecare om este dator sa se informeze, caci exista surse.

        Apreciază

  3. Mihail said, on septembrie 30, 2014 at 11:10 am

    Satanistul saltimbanc Mihai Bendeac, atac suburban la adresa ÎPS Nicolae Corneanu :

    http://www.gandul.info/actorul-mihai-bendeac-reactie-soc-dupa-moartea-mitropolitului-banatului-acest-porc-sa-arda-in-iad-13354433.html

    Apreciază

  4. Mihail said, on septembrie 30, 2014 at 11:37 am

    Pe România TV este chiar acum o emisiune despre șoferul sinucigaș de pe DN1, iar pe burtieră apare cu litere mari cum că „Biserica refuză să facă slujba de înmormântare pentru șoferul sinucigaș”. O minciună ordinară și nimeni nu pare să-i combată. Biserica face slujbe și pentru sinucigași, dar slujba este mult scurtată. Spun ca martor ocular, deoarece am asistat personal la o astfel de slujbă efectuată de un preot foarte bine pregătit și care respectă canoanele ortodoxe întocmai, pentru un prieten care, din păcate, a ales să se sinucidă ( de exemplu, nu se citește din Evanghelie la slujba pentru sinucigași). Dar posturile TV au iar motiv să atace Biserica Ortodoxă mințind !

    Apreciază

  5. Ionut said, on septembrie 30, 2014 at 12:59 pm

    Nici o minte normala nu ar putea legifera asa ceva. E clar ca lucrul e facut CU INTENTIE, pentru a calca in picioare majoritatea, o prima faza a unui soi de exeperiment Pitesti, la scara mare.
    E clar ca politicienii au fost fie santajati, fie cumparati. Ne amintim cum a reactionat Banca Mondiala cand Uganda a dat o lege anti-homo.
    Din pacate, reprezentantii Bisericii (noi toti, de fapt) deconteaza cardasia cu politicienii corupti. Se tot spune „statul ajuta Biserica”. FALS! Politicienii corupti incearca sa mituiasca Biserica cu bani publici.

    Apreciază

  6. RomeoB said, on septembrie 30, 2014 at 1:06 pm

    In Suedia, ‘preotii’ nu au voie nici macar in predica din ‘biserica’ sa spuna ca homosexualitatea e pacat…
    Sanctiuni drastice…
    In Norvegia e si mai rau. S-a aprobat o legislatie prin care statul iti ia copii din te miri ce…
    In plus, se pare ca erxista si o coruptie institutionalizata, deocamdata imperceptibila, care ii va ruina economic… Vor fi transformari mari in ‘paradisul economic’ nordic.

    Deocamdata sunt informatii de pe mail. Poate cineva gaseste detalii..

    Apreciază

  7. Iones said, on septembrie 30, 2014 at 1:51 pm

    Probleme pentru papistasi
    Ecumenismul în impas după întâlnirea de la Amman
    http://www.catholica.ro/2014/09/26/ecumenismul-in-impas-dupa-intalnirea-de-la-amman/

    Apreciază

  8. Iones said, on septembrie 30, 2014 at 2:07 pm

    Episcopul Ambrozie: copiii vostri vor fi cu siguranta sclavi ai musulmanilor! – See more at: http://www.lonews.ro/opinii/redactia-lacasuri-ortodoxe/15731-episcopul-ambrozie-copiii-vostri-vor-fi-cu-siguranta-sclavi-ai-musulmanilor.html#sthash.amFKrMrY.dpuf

    Apreciază

  9. andrei-d said, on septembrie 30, 2014 at 2:11 pm

    [ca o paranteza]
    Ni s-a propus la facultatea x pe langa cursurile de gimnastica o combinaţie si cu yoga, pe motiv de marire a notei si o ‘evolutie’ a spiritului (dracesc) cum ca am avea o foarte mare posibilitate de control a corpului si ca e ceva iesit din comun. 😀 pe mine sincer ma amuza profu si nu vreau sa-i stric dispozitia, ca intrebare ar fi pacat sa particip? Cu siguranta as merge la caterinca, nu voi rosti formulele lor, poate voi spune chiar o rugaciune. Ce sfaturi aveti? 😀

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on septembrie 30, 2014 at 7:44 pm

      Eu zic sa nu te duci, nu se stie cum te ataca diavolii si poate o patesti.

      Apreciază

    • safimvigilenti said, on septembrie 30, 2014 at 8:04 pm

      cand ti se intinde o capcana, daca esti puternic, ai optiunea sa intri in ea constient si sa o infrunti pana la anihilare; ai putea intra si demasca ce e rau acolo, daca poti…

      Apreciază

      • andrei-d said, on septembrie 30, 2014 at 9:24 pm

        la asta m-am gandit si eu, sunt foarte multi colegi/prieteni care sunt foarte entuziasmati, in deosebi cand au auzit ca profu vorbeste de o bariera, bariera cu lumea de dincolo, unii nu sunt constienti si daca le zic ‘uite ce spune Biserica’, sau nu e bine ca indemonizeaza sufletul, m-ar crede nebun, nu ma deranjeaza sa zica asta dar imi fac griji si pt ei, pana la urma si nestiinta este pacat…dar sa mai si cada in indracirea cu yoga lor…sunt foarte receptivi la ‘nou’, sau ‘diferit’, si sincer cred ca sunt inconstienti, si de aceea nu pot sa-i las singuri, voi avea parte de multe probleme si ganduri sunt sigur, dar nu merg sa marturisesc ci doar sa vad despre ce e vorba si sa ma ‘confrunt’, cu toate ca nu sunt vrednic nadajduiesc ca Domnul nu-i lasa nici pe cei mai ticalosi care vor sa faca bine si prietenilor, in caz ca aveti timp la rugaciune pomeniti-ma si pe mine ticalosul si fatarnicul, sa ma miluiasca Maica Domnului. Multumesc frate! Doamne ajuta!

        As vrea sa imi spui si parerea ta, frate saccsiv, daca ai timp. Multumesc!

        Apreciază

      • saccsiv said, on septembrie 30, 2014 at 9:42 pm

        andrei-d

        Nu te duce.

        Apreciază

      • Valentin said, on septembrie 30, 2014 at 9:54 pm

        nu e bine să intre acolo.

        Apreciază

      • Valentin said, on septembrie 30, 2014 at 9:55 pm

        @safimvigilenti
        nu e bine să intre nici pentru a demasca.

        Apreciază

      • andrei-d said, on octombrie 1, 2014 at 12:05 am

        Asa voi proceda! Sincer cred ca eram cuprins de o nebunie trufasa sa merg eu ca sa demonstrez ceva…nu prea am avut asa ocazii si nu stiam ce sa fac. Multumesc saccsiv si valentin, cine stie ce m-ar fi asteptat! Doamne ajuta!

        Apreciază

      • Iustina B. said, on octombrie 1, 2014 at 8:36 am

        @andrei-d,
        La cursurile de dezvoltare personala, din cadrul facultatilor de psihologie, curentul holistic, se practica frecvent tehnici yoghine. Un fost indrumator de-al meu , care a ajuns in Australia, a declarat, senin, ca el a ajuns la „un nivel” la care nu-i mai foloseste rugaciunea, ci doar meditatia!! Sotului meu, alt indrumator i-a spus , la grup, ca : „rugaciunea iti consuma energia si te slabeste!!!”, asa ca mai bine faci meditatii si practici incantatii nenorocite yoga!

        Psihologia s-a pervertit intr-un hal fara de hal si devierile sunt periculoase, satanice. Multi psihologi inteligenti, au fost acaparati de acest curent satanic.

        anrei-d,

        NU TE DUCE LA ACESTE CURSURI CA O SA TE ENERVEZI, IAR DACA NU TE POTI ABTINE SI ESTI CURIOS, ROAGA-TE NEINCETAT SI NU FA TEHNICILE RESPECTIVE. MARTURISESTE CA ESTI ORTODOX SI-TI ESTE DE AJUNS.

        Apreciază

    • Valentin said, on septembrie 30, 2014 at 9:53 pm

      Sfântul Gheorghe să te ajute frate să nu te duci – fie asta ca mărturie a credinței ortodoxe

      Nu vă alăturați celor ce lucrează fărădelegea – yoga e o înșelare demonică.

      http://vladherman.blogspot.ro/2012/12/parintele-ilie-cleopa-despre-ratacirea_16.html#.VCr7wPmSx8E

      Apreciază

    • Liliana said, on octombrie 1, 2014 at 6:42 pm

      Doamne fereste!Te rugam sa nu te duci!Daca poti,roaga-te pentru ceilalti,dar nu te duce!Totul se plateste…Ai altele mai importante de realizat in viata decit sa ai de luptat sa te scapi de influentele ,,acelora”.Nu trebuie relationat cu astfel de forte;nu le cunoastem puterea.Sint invechiti in rautate (mii de ani,probabil).
      Iarta-ma pentru felul atit de imperativ in care m-am exprimat!

      Apreciază

  10. Valentin said, on septembrie 30, 2014 at 2:26 pm

    Sunt unii care spun că oprimarea părintelui Serafim de Pireu nu va fi chiar așa de importantă dacă se va începe și aduc aminte de poziți lui destul de politic – corectă față de cip – fals, el a spus și că arguementele sociale raționale , pe care le putem vedea și noi , sunt de luat în calcul, iar cele spuse de părinți ca pr. Paisie Aghioritul nu le-a negat.
    dar și argumentele sociale și economice sunt destul de grele pe lângă cele duhovnicești
    am găsit și asta:

    Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în acest experiment:

    – În Marea Britanie, s-au pierdut datele a 93% din asiguraţi.

    Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementareaparţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.

    – De ce pornim noi ceva ce nemţii au stopat ?

    Cine are interese în a controla românii si la capitolul sănătate şi organe ?

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on septembrie 30, 2014 at 7:46 pm

      Ereticii nu sunt asa importanti pentru diavoli pentru ca sunt ai lui si ii are si fara cipuri pe pe cand pe noi ortodocsii care ii incurcam planurile ne vrea pe toti in iad. Asta e motivul

      Apreciază

      • Valentin said, on octombrie 2, 2014 at 6:22 am

        da, el caută ca un leu turbat în vremurile astea de pe urmă, de este cu putință să îi prindă și pe cei aleși

        Apreciază

    • Valentin said, on septembrie 30, 2014 at 9:34 pm

      noi credem în Hristos și Hristos va spulbera tot răul.

      Apreciază

  11. STOP RFID said, on septembrie 30, 2014 at 2:58 pm

    DESPRE INSELARE

    4 octombrie – 5 octombrie
    4 octombrie la 12:00, până la 5 octombrie la 15:00

    Bucuresti

    Melchisedec a trait in urma cu aproximativ 4000 ani, a fost Rege si Mare Preot in Cetatea Salemului (actualul Ierusalim), si in urma cu aproximativ 2000 de ani a revenit pe Pamint prin reincarnare, in persoana lui Iisus Hristos. Iisus a facut disponibil pentru intreaga omenire initierea pe care Dumnezeu prin Preotul Melchisedec a facut-o disponibila la inceput doar pentru preoti. Cei care au acces in Akasha pot verifica acest adevar; restul, pot studia Biblia, Evangheliile Apocrife si alte scrieri vechi, ce atesta acest fapt. Melchisedec si Iisus Hristos sunt Unul si Acelasi Suflet, revenit pe Pamint in perioade de timp diferite. Astazi, dupa aproximativ alti 2000 de ani, Hristos ofera din nou posibilitatea comuniunii cu Dumnezeu, prin aceasta initiere.

    Ce obtii prin participarea la acest curs?
    Initiere (si in final hirotonisire) in Ordinul Preotiei lui Melchisedec – singurul Preot adevarat recunoscut de Dumnezeu .

    Ce cuprinde cursul?
    • Informatii despre invatatura spirituala a Preotilor lui Melchisedec (semnificatia adevaratei Preotii a lui Dumnezeu), despre hirotonisirea ca Preot
    • Meditatia cu invocarea Preotului Melchisedec (Aceasta meditatie ne purifica, ne inalta vibratiile, ne deschide toate chakrele si le umple cu Lumina Duhului Sfant. Prin facilitarea comunicarii cu Hristos – Maestrul Divin interior, ne ajuta sa ne indeplinim Planul Divin, pentru care am revenit acum pe Pamant)
    • Botezul cu Lumina Duhului Sfant
    • Ceremonia de initiere

    Cui se adreseaza?
    Tuturor cautatorilor sinceri, care vor sa primeasca Harul lui Dumnezeu, Lumina, Iubirea si Intelepciunea lui Iisus Hristos. Este pentru cei care cauta trezirea la realitate prin cunoasterea Adevarului, celor care cauta Mantuirea, Iluminarea, evolutia spirituala veritabila.

    Cine sustine cursul?
    Mihail I. H. – OM, Preot si Reverend Melchisedec

    Investitia ta?
    Este de 400 lei pentru ambele zile de curs, si se achita in prima zi.
    Pret redus pt elevi, studenti, pensionari si cupluri: 300 lei/om
    (Oferta e valabila la cursurile la care se participa in mod direct; reducerea se face pe baza actului doveditor: carnet de elev, legitimatie de student sau talon de pensie)

    Poti beneficia si de alte reduceri daca, in urma recomandarilor tale, vin si alti oameni la curs:
    – la 3 participanti (platitori) din partea ta, tu participi GRATUIT.
    – la 2 participanti (platitori) din partea ta, tu platesi doar 200 lei pe acest curs

    Cei care vor sa repete cursul pt a aprofunda tehnicile, o pot face gratuit daca aduc un nou participant, sau platind 100 lei.

    Durata cursului:
    2 zile, cate 3-4 ore in fiecare zi pentru parcurgerea practicilor. Fiecare participant va relua acasa tehnicile si va decide ritmul in care vrea sa lucreze, timpul in care doreste sa aiba rezultate.

    Inscrieri:
    Prin e-mail la contact@horusra.com
    sau prin SMS la tel 0763 525 299
    Va rog specificati in e-mail pentru care curs de initiere va inscrieti!
    Deasemenea, verificati daca datele voastre de contact sunt complete si corect scrise, in special numarul de telefon si adresa de e-mail!
    In 15-16 noiembrie voi tine acest curs si la Timisoara.

    Va astept cu drag!
    Horatiu Mihail

    Detalii si pe http://www.horusra.com

    Apreciază

    • STOP RFID said, on septembrie 30, 2014 at 3:28 pm

      Acesta este maestrul spiritual, care poarta si cruce pentru a insela pe cat mai multi.

      Apreciază

      • safimvigilenti said, on septembrie 30, 2014 at 8:07 pm

        hahahahahaha…eu as merge sa fac misto de ei….iti dai seama ce placere ar fi sa le demontezi aberatiile ?
        nu trebuie sa ii corecteze si pe ei cineva ?

        Apreciază

      • Valentin said, on septembrie 30, 2014 at 9:39 pm

        @safimvigilenti
        să nu mergem nici pentru asta pentru că e mândrie multă aici. și în această replică dar și în locul acela – e o adunare a răului, nu vă luați cu cei ce lucrează fărădelegea. nici măcar să nu ne gândim să ne ducem acolo. o să vedeți că e bine că n-ați fost și o să vă bucurați. o spune unul pățit. să dea Domnul să nu cadă nimeni în plasa asta.

        Apreciază

      • Valentin said, on septembrie 30, 2014 at 9:44 pm

        io am mai fost pe la martorii lui iehova și e f. mare amăgirea, chiar și așa – banal să mergi de o simplă curiozitate sau să spui că i-ai corecta sau altceva. peste tot unde sunt înșelători e și o putere rea, demonică pe care se sprijină ei, nu sunt chiar așa acolo să îi putem noi corect printr-o simplă corectură, sau să îi aducem la ortodoxie pentru că încercând asta ei nu vor fi convinși în schimb vor specula asta ca pe o slăbiciune – și diavolul e cel care de fapt speculează prin ei și face răni sufletești. Ferească Dumnezeu și Maica Domnului.

        Maica Domnului ne apără – să ne rugăm la ea.

        Apreciază

    • andrei-d said, on septembrie 30, 2014 at 8:11 pm

      iertare, nu am apucat sa citesc tot ce ai scris mai sus frate, insa vreau sa spun un lucru despre Melchisede, pe langa faptul ca este un personaj foarte misterios din multe puncte de vedere:
      – nu are inceput si nici sfarsit (metaforic vorbind, fiind om avea si tata si mama, dar ele nu sunt prezentate in Facerea din motive foarte precise si din multa intelepciune a lui Dumnezeu)
      – este atat preot cat si imparat
      – primeste zeciuiala de la marele Avraam (acesta avandu-l in coapse si pe Levi ca stranepot si urmas, pe seama cui s-a dat preotia mult mai tarziu)
      – si il binecuvanteaza pe Avraam si prin el pe toti urmasii lui, pana si preotia intregului Israel(neamul), „caci se mărturiseşte, Tu eşti preot in veac dupa randuiala lui Melchisedev”, deci desavarsirea nu a venit prin preotia levitilor, ci prin Melchisedec, care Il preînchipuie pe Hristos Domnul nostru.

      !!! In concluzie, marele Melchisedec este PROTOTIPUL MÂNTUITORULUI, nespecificarea inceputului si sfarsitului lui Melchisedec preînchipuind nasterea mai inainte de veci a Celui ce avea sa fie Imparat si Veşnic Arhiereu, Fiul Tatălui, Iisus Hristos.

      Doamne ajuta si mantuire fratilor!

      Apreciază

    • Ionut said, on octombrie 1, 2014 at 9:09 am

      Foarte „simpatici” astia care pretind ca vand sfintenia pe bani multi. Tare! Dai 400 de lei si esti hirotonit!

      Apreciază

  12. lastunnegru said, on septembrie 30, 2014 at 7:08 pm

    off topic

    Scrisoarea unei femei catre medicul care a vrut s-o omoare ( prin avort )

    http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2014/09/27/scrisoarea-unei-femei-catre-medicul-care-a-vrut-s-o-omoare-prin-avort/

    Claire Culwell Promo

    Pe data de 13 februarie in 2013 Claire Culwell a nascut o fetita.

    Apreciază

  13. cca70 said, on septembrie 30, 2014 at 8:19 pm

    @ saccsiv

    o intrebare in afara subiectului dar de actualitate:

    Mai se intampla ceva cu Mihai-Silviu Chirila si partidul lui?
    Ca vad ca nu a reusit sa stranga semnaturi sa candideze la presedintie…deci practic inteleg ca s-a stins cu totul , nu?

    Ai ceva noutati?

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 30, 2014 at 8:35 pm

      cca70

      Dar nici nu si-a propus sa candideze la prezidentiale.

      Bunul Dumnezeu le-a daruit un foarte frumos dar, lui si sotiei sale: Doamna Carmen Paduraru a nascut o fetita. Oleaca inainte de vreme si sunt ca atare oleaca prinsi de acest fericit eveniment.

      El mi-a promis insa ca va reveni in forta cat de curand, iar doamna ca va relua tot cat de curand lupta anti cip.

      Apreciază

  14. […] Fratele STOP RFID ne atrage atentia la rubrica de comentarii a articolului Grecia. PUSCARIABILI: Toti cei ce spun ca HOMOSEXUALITATEA este un pacat si ca ERETICII sunt eretici… asupra unei […]

    Apreciază

  15. MarSabas said, on septembrie 30, 2014 at 10:09 pm

    Observati ca individul pus pe facut bani din hirotonii nici macar nu s-a obosit sa-si creeze o casuta de mail legata de Melchisedec, ci te trimite la contact@horusra.com, tradandu-si astfel radacinile „spirituale” new-age-ist – satanice: zeitatile egiptene Horus si Ra.

    Apreciază

  16. Felix said, on octombrie 1, 2014 at 8:21 am

    Iată un fragment dintr-un interviu cu Părintele Efrem Filotheitul (ucenicul lui Gheron Iosif ishastul) din Arizona, în care Părintele Efrem conchide că îndeosebi din pricina păcatului sodomiei va îngădui Dumnezeu războiul care va veni:

    Părintele Efrem: Cum le zice celor care se casatoresc in afara legii aici?

    Nu cumva va referiti la homosexuali?

    Parintele Efrem: Da, acestia. Vechiul Testament spune: “Nu va ramane Duhul Meu peste oamenii acestia pentru ca sunt doar carne”. Asta se aplica astazi. Sodoma a ars ca lovita de o bomba nucleara. Hristos nu poate tolera astfel de pacate. Peste tot sunt venerate pacatele carnii. Nu exista pocainta. Cuvioasa Maria Egipteanca s-a pocait. Toti homosexualii vor fi distrusi. Doar cenusa… foc (nuclear)… cenusa. Razboiul va incepe din cauza pacatelor.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.