SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: PS Longhin (Mihail Jar) despre RAZBOIUL DIN UCRAINA: In ce ţară s-au băgat americanii, numai vrajbă şi sânge au adus. Vor să vadă cum se omoară ortodocşii pentru a le apăra bussines-ul lor

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 22, 2014

Iata si ce putem citi la Episcop ortodox ROMÂN despre războiul din Ucraina: În ce ţară s-au băgat americanii, numai vrajbă şi sânge au adus. Vor să vadă cum se omoară ortodocşii pentru a le apăra bussines-ul lor VIDEO:

PS Longhin( Mihail Jar), Episcop vicar de Bănceni, supranumit “tatăl a 400 de copii”, cu referire la cei 400 de copii înfiaţi,  a ţinut o predică extrem de dură împotriva războiului din Ucraina, precum şi a conducătorilor acestei ţări, pe care i-a numit “blestemaţi” sau “slujitorii satanei”. Mai mult, episcopul le-a cerut credincioşilor ucraineni să nu-şi trimită copiii la moarte, căci asta este împotriva credinţei ortodoxe.
PS Longhin despre mobilizarea la război a românilor din Ucraina
Atâta vă rog: să fiţi uniţi şi să nu daţi copiii la moarte. Credinţa noastră ortodoxă nu ne dă voie să ne omorâm unii pe alţii.  Pentru interesele politice, pentru cei care-şi apără bussines-ul lor, care-şi apără scaunele lor de conducere, vor să omoare lumea noastră, care trăieşte în pace şi-n Dumnezeu.
Dragii mei, nu aveţi voie să împuşcaţi, să omorâţi. Dumnezeu dă viaţă, Dumnezeu o ia. Conducătorii Ucrainei au spus: “credinţa ortodoxă este cel mai mare vrăjmaş al Ucrainei”. Aşa le-au dictat străinii, care nu pot suporta adevărul, pentru că sunt orbi.
PS Longhin despre victimele conflictului din Ucraina
Cum pot ridica arma şi împuşca făptura lui Dumnezeu? Are şi el mamă, soţie, copil, ca şi voi. De ce impun, cu de-a sila, să omorâm? Va ieşi adevărul la suprafaţă: sunt mii şi zeci de mii care au murit şi ei vorbesc de sute. Eu nu dau binecuvântare să mergeţi la război. Noi vă îndemnăm la pace.
Sunt circa 10.000 de soldaţi ucişi, de care nici mamele lor nu ştiu că nu mai sunt în viaţă. Nu fac politică, ci spun cu durere că nu-i război împotriva vrăjmaşului, ci e războiul cel dintre noi. Când blestemaţii apără Statele Unite, vor să vadă cum se omoară ortodocşii, cum se împuşcă ortodocşii, şi ei stau şi beau, mănâncă şi se veselesc, şi se bucură de sângele care se varsă pe un pământ sfânt.
PS Longhin despre implicarea Statelor Unite şi a Occidentului în conflict
Greu vor plăti sângele care curge pe mâinile şi pe hainele lor. Acestea le-a făcut o Europă blestemată, de care Sfinţii Părinţi au spus ‘să nu vă închinaţi fiarelor’ şi americanii, care în ce ţară s-au băgat, numai vrajbă şi vărsare de sânge au adus. S-au dat la o parte şi se bucură de sângele creştinilor noştri.
Simţim cu toţii, fraţilor, că suntem în pragul celui de-al treilea război mondial.  De aceea vă spuneam, pocăiţi-vă!  Vă mulţumesc tuturor satelor, poporului din Bucovina, că v-aţi ridicat şi aşa trebuie să se ridice toată lumea: noi nu dăm copii la moarte!
PS Longhin despre actualii conducători ai Ucrainei
Niciodată nu voi pomeni la Sfânta Liturghie pe aceşti conducători blestemaţi ai ţării noastre. Niciodată pe aceşti conducători necredincioşi, fără frică de Dumnezeu, care stau în fotolii şi arată cu degetul zicând: omorâţi. Doar o singură rugăciune: Dacă mai poţi Doamne, luminează-i, că i-a cuprins lumina întunericului şi iadul este peste ei. Nu vor altceva decât să curgă sânge şi asta este plăcerea lor. Satanişti! Slugile satanei sunt. Dacă nu se vor opri, îi va opri Dumnezeu, dar va fi jale mare.

sursa: activenews.ro

Cititi va rog si:

AUDIO: Parintele Mihai Valica – indemn la RUGACIUNE pentru PACEA DINTRE TARILE ORTODOXE

CUVANT CURAJOS: Parintele Jar despre situatia din Ucraina

Documentar EXCEPTIONAL: Copii de la Manastirea Banceni

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. blue said, on septembrie 22, 2014 at 8:54 pm

    Păi hamerica e ca un organism parazit. Se întinde să-şi producă/întreţină bunăstarea din războaie de cucerire, din raptul resurselor altor ţări şi din băgat zâzanii între naţii. Că dacă printr-o minune cineva i-ar opri şi ar fi nevoiţi să trăiască din ceea ce produc, nivelul lor de trai s-ar prăbuşi dramatic. Dar de! Iluzia americanului de rând trebuie menţinută!

    Apreciază

  2. nikodim said, on septembrie 22, 2014 at 9:02 pm

    Comunitatea internationala civilizata v-a lupta cu rusii ortodocsi pana la ultimul ucrainean ortodox. Dupa aceea vor urma sa lupte cu rusii alti ortodocsi ( si nu numai, dar in primul rand ei…ca sunt ortodocsi si deci sunt o problema ce trebuie exterminata) inregimentati in comunitatea internationala civilizata si bine antrenati( zombati).

    Apreciază

  3. cosminmatiu said, on septembrie 22, 2014 at 9:14 pm

    Apreciază

  4. nikodim said, on septembrie 22, 2014 at 9:18 pm

    Patrunzatoare si zguduitoare predica!

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 23, 2014 at 9:14 am

      nikodim

      Doamne ajuta!

      Iertare frate, ai primit e-mailul meu?

      Apreciază

  5. kosk said, on septembrie 22, 2014 at 9:30 pm

    majoritatea (la limita) celor celor ce-si spun ‘ukrainieni’ sunt schismaticii lui Filaret, cei care lupta efectiv sunt fanatici Banderovisti (Galitienii nazisti ‘catolicizati’ din vestul Ukrainei) situatia e mai complicata decat in fosta Yugoslavie. nu stiu carui segment de populatie s-a adresat IPS Longhin,. probabil romanilor din teritoriile ocupate (Bucovina de Nord, Bugeac)

    Apreciază

  6. Iani said, on septembrie 22, 2014 at 9:36 pm

    offtopic: solutie low-cost de incalzire a unei camere iarna (poate fi utila in situatii extreme). Se consuma numai 4 lumanari-pastila dimineata si 4 dupa-amiaza. Mai este nevoie de o tava de cozonaci si doua ghivece ceramice, unul mai mic si unul mai mare. Se improvizeaza un fel de sobita care cica da rezultate. O sa incerc!

    http://www.oradesibiu.ro/2013/11/30/uita-de-centrala-cum-sa-te-incalzesti-iarna-cu-2-lei-pe-zi-salvand-planeta/

    Apreciază

  7. safimvigilenti said, on septembrie 22, 2014 at 9:58 pm

    apropo de razboaie… Georgia Guidestones: The Year ‘2014’ Has Been Added to Mysterious Structure!
    ce vor sa ne transmita mesterii astia pietrari ?

    Apreciază

  8. mihai said, on septembrie 22, 2014 at 10:01 pm

    pai insusi america a fost si este colonie, dar haideti sa mai vorbim si cu un pic de discernamint, caci majoritatea ”americanilor”, sunt parveniti, din toate colturile lumii, adevarati americani au disparut in mare parte si luindule locul parveniti de peste tot

    Apreciază

  9. Ionut said, on septembrie 22, 2014 at 10:56 pm

    Marea problema e ca nu americanii trag efectiv. Ci ucrainenii si rusii (printre care si ceceni). Daca iti pune un nemernic arma in mana nu inseamna ca si esti obligat sa tragi cu ea.
    Putin trebuia sa se limiteze doar la a apara frontierele Rusiei.
    Daca n-as sti ceea ce face Putin cu Transnistria si cum ii manipuleaza pe gagauzii di R. Moldova, poate ca l-as crede nevinovat.
    SUA, Germania si Ungaria sunt autorii morali ai macelului din fosta Iugoslavie. Insa n-ar fi putut face nimic daca n-ar fi fost cozile de topor care n-au stiut sa fie oameni.

    Apreciază

  10. iana said, on septembrie 22, 2014 at 11:48 pm

    Niște idei preluate direct din propaganda mincinoasă a lui Putin. Oare nu este chiar Putin care a ocupat Crimeea și Donbasul? Transnistria, Abhazia și Osetia?

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 23, 2014 at 12:13 am

      iana

      Dar ia zi-ne tu, cum e cu Ucraina? Si ia-o te rog de la inceput, cu pregatirea Euromaidanului.

      Apreciază

  11. kosk said, on septembrie 23, 2014 at 7:57 am

    …poate trolul ‘@iana’ nu cunoaste situatia de la fata locului sa o ajut putin cu surse americane si germane:

    http://www.ibtimes.com/nazis-ukraine-german-tv-shows-ukrainian-soldiers-displaying-nazi-symbols-1682784

    in Romania daca te afisezi public cu chestiile astea (zvastici si rune SS) te mananca ‘institutul Ellie Wiesel’ de viu plus un sejur la Jilava. in Ukraina ‘soldatii ukrainieni’ le poarta pe casti si drapele, iaca diferenta. si mai exista o diferenta..in Ukraina, nazistii autoproclamati sunt finantati de ovreii oligarhi. ironic, nu?

    Apreciază

  12. kosk said, on septembrie 23, 2014 at 8:08 am

    ps
    ..si nu stiu daca fratelui @Ionut i-ar conveni ca in Romania sa vina la putere klanul lui Sile Camataru prin lovitura de stat. in Ukraina a venit la putere un klan rasist cu ‘simpatii’ nazi ..doar ca de alta etnie (‘norvegiana’), tot prin lovitura de stat. inca o diferenta..

    Apreciază

    • Ionut said, on septembrie 23, 2014 at 12:21 pm

      Stai linistit, daca s-ar intampla asa ceva nu ar fi nici o problema daca ar recunoaste „suzeranitatea”, atat cea apuseana cat si cea rasariteana. La noi fac afaceri profitabile (pentru ei) atat americanii cat si rusii, iar noi ramanem cu resurse secatuite, cu „paduri” de buturugi si cu halde de steril.
      Nu te amagi cu gandul ca lui Putin ii pasa de oameni…

      Apreciază

  13. Laurentiu said, on septembrie 23, 2014 at 11:37 am

    Parintele Justin Parvu spunea ca „urgia” va veni la un an de la plecarea sa la Domnul. Sa fie vorba despre evenimentele din Ucraina care, foarte usor, intradevar se pot transforma in urgie pentru noi, cei din imediata apropiere a acestei tari…?

    Apreciază

    • safimvigilenti said, on septembrie 23, 2014 at 9:53 pm

      laurentiu, reformuleaza asa : maicile sau cei ce erau in preajma parintelui Jsutin au iesit din camera parintelui sustinand ca acesta ar fi zis ca peste un an vine urgia, daca vrei sa fii corect in exprimare…
      oricum, au trecut lunile peste acel an si din fericire, nu a venit urgia decat pentru ucrainieni…poate sentinta se referea la ucrainieni, ce zici de asta ?

      Apreciază

      • pcmouse said, on septembrie 23, 2014 at 10:13 pm

        si lepadarea de credinta cu cardul de nesanatate biometric ce este?ce crezi ca va urma?>buletinul biometric. si ala ce e?ce poate fi mai rau decat lepadarea credintei?asta nu este urgie?

        Apreciază

      • Laurentiu said, on septembrie 25, 2014 at 9:49 am

        @safimvigilenti
        (In)corectitudinea din exprimarea mea te-a deranjat? Sau… de ce n-o dai de-a dreptul?… problema ta e faptul ca nu crezi in aceasta proorocire.

        Si daca parintele Justin chiar a spus acele cuvinte? Ce ar fi trebuit ca tu sa crezi, adica sa fii convins, de acest fapt? Sa fii prezent langa el in acele momente? Sau cei de langa el ar fi trebuit sa inregistreze cumva acele cuvinte? Pe acest principiu ai putea ajunge sa nu crezi nici ce e scris in Scripturi, din cauza ca nu ai fost martor al evenimentelor respective, nu?

        In orice caz, evenimentele din Ucraina, vorbele si actiunile oamenilor politici sunt cu adevarat datatoare de neliniste pentru noi, nu crezi?

        Apreciază

  14. […] VIDEO: PS Longhin (Mihail Jar) despre RAZBOIUL DIN UCRAINA: In ce ţară s-au băgat americanii, num… […]

    Apreciază

  15. […] VIDEO: PS Longhin (Mihail Jar) despre RAZBOIUL DIN UCRAINA: In ce ţară s-au băgat americanii, num… […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO: PS Longhin (Mihail Jar) despre RAZBOIUL DIN UCRAINA: In ce ţară s-au băgat americanii, num…i […]

    Apreciază

  17. […] VIDEO: PS Longhin (Mihail Jar) despre RAZBOIUL DIN UCRAINA: In ce ţară s-au băgat americanii, num… […]

    Apreciază

  18. […] VIDEO: PS Longhin (Mihail Jar) despre RAZBOIUL DIN UCRAINA: In ce ţară s-au băgat americanii, num… […]

    Apreciază

  19. […] az oroszbarát programot. Például Longhin (Mihail Jar), Bănceni püspöki helytartója, aki 2022 szeptemberében kijelentette: “Ukrajna vezetői azt mondták: “Az ortodox hit Ukrajna legnagyobb ellensége”. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.