SACCSIV – blog ortodox

Cica sanctiuni: EXXON MOBIL (Rockefeller) + ROSNEFT (Rusia) = LOVE

Posted in EXXON MOBIL by saccsiv on august 12, 2014
Tagged with: , ,

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] via Cica sanctiuni: EXXON MOBIL (Rockefeller) + ROSNEFT (Rusia) = LOVE | Saccsiv's Weblog. […]

  Apreciază

 2. Ionut said, on august 12, 2014 at 7:40 pm

  Si, din cate am auzit, OMV e controlata de americani si de rusi. Acelasi stil infect de a-si imparti lumea, cum au facut la Yalta… Ca si cum lumea ar fi a lor…

  Apreciază

 3. nikodim said, on august 12, 2014 at 8:24 pm

  Oligarhia mondiala conlucreaza bine mersi. Chiar si in ucraina, sunt inraiti oamenii unii impotriva altora intr-un mod foarte perfid, iar cei din ambele tabere rivale care inca ridicau glasul impotriva oligarhilor, maidanezii impotriva oligarhiei „ucrainene” iar cei din tabara pro-rusa impotriva oligarhilor „rusi” din Rusia pe care ii acuza de colaborare cu cei „ucraineni”, daca se urmareste atent dinamica evenimentelor, se vede cum sunt eliminati mai mult sau mai putin discret. Defapt s-a putut vedea in ce fel a fost maturat fara menajamente zilele aceastea maidanul de maidanezii de unica folosinta care tot mai cereau in naivitatea lor sa „plece oligarhii”. La fel in tabara pro-rusa, au fost redusi la tacere, cel putin mediatic, liderii care au cuvantat impotriva oligarhilor „rusi” si „ucraineni” (scriu in ghilimele intrucat defapt acesti oligarhi sunt…licurici perciunati care se inchina profitului cu jertfe ritualice de sange).

  Apreciază

  • aha said, on august 12, 2014 at 10:52 pm

   si la noi e la fel. tras la indigo! numai ca nu vrem deloc sa vedem!
   Frate Nikodim, le spui pe inima mea! sunt putine comentarii care ma ung la inima! Dumnezeu sa te ajute!

   Apreciază

  • Basarabia e Romania said, on august 13, 2014 at 10:17 am

   Nikodim, foarte buna analiza ai facut asupra lucrurilor …
   sanctiunile, am impresia, s-au creat pentru a bate in rusul simplu : cine va ramiine fara fructe/legume, cine va suporta cresterea preturilor la orice timpenie de doi bani importata din Vest (Auchan, Carrefour), cine va minca fructe imbibate cu pesticide importate din China, rusul simplu.
   Insa rusul, sclav pina la maduva oaselor, continua sa-l adore ca pe tatuca Stalin : sondajele arata o cotâ de 68% de sustiner. In iarmaroacele de pe Arbat se vînd tricouri cu capul complexatului de Pukin ca pîinea caldâ. Cum poti sa fii asa de sclav ? Nu-mi plac deloc ukr, insa chiar ei au mai multa demnitate decit rusul.
   In acelasi timp, Pukin da drumul la toti hotii sa foreze petrol in prostie : francezii nu mai vor sa-i dea port-helicopterele (platite de rusi din 2011), insa timpenia asta le mai da acces inca la un cimp petrolier. Idem pentru Exxon, BP, etc.
   Pukin cere de pe 1 august la toti bloggerii rusi sa se inregistreze la guvern ca ziaristi. Toate accesele la orice tip de Wi-Fi public se face numai dupa acordarea datelor tale personale. Controlul Internet si Documente oficiale intrec pe departe Romania si orice tara din UE. Oare cine e Pukin atunci ?

   Apreciază

 4. Radu said, on august 12, 2014 at 11:38 pm

  http://jurnalul.ro/stiri/observator/noile-buletine-biometrice-data-emiterii-necunoscuta-valabilitate-5-ani-ce-va-contine-cartea-electronica-de-identitate-673825.html

  Cititi si voi articolul eu din ce inteleg nu e nicio alternativa de fapt si unu si altu tot electronic e…
  Sper ca am citit cu atentie
  Doar platforma pilot e gata deci inca nu se elibereaza ca nu sunt ei gata

  Apreciază

 5. Alex said, on august 13, 2014 at 5:21 am

  La Bruxelles, în perioada 20-21 decembrie 2012, s-a desfăşurat Summit-ul UE-Rusia . Tema principală discutată de oficialii europeni şi ruşi a fost „continuarea procesului convergenței și interdependenței, care să conducă la o fuziune politică, economică și socială între statele comunitare și Rusia .”
  „Lucrând împreună, Uniunea Europeană și Rusia vor aduce o contribuție decisivă la guvernanța mondială și la rezolvarea conflictelor regionale, la guvernanța economică globală în cadrul G8 și G20, și în soluționarea unui întreg spectru de probleme ivite la nivel regional și internațional. Aș dori să îl felicit pe președintele Vladimir Putin, care va prelua președinția G20!”, a spus Van Rompuy în timpul Summit-ului UE-Rusia .

  Au fost și sunt în aceiași barcă : UE,SUA și Rusia. Teza / Antiteza | Sinteza

  Apreciază

 6. nikodim said, on august 13, 2014 at 10:48 am

  Basarabia e Romania,
  Daca rusul era sclav, macar putin, nu pana in maduva oaselor, ramanea in sclavie demult. Ori sub polonezi prin 1612, ori sub Napoleon prin 1812, ori sub Reich-ul al treilea si nu se mai batea pana la moarte prin Stalingrad, Kursk si in aproape toata Europa cu cei care l-au calcat. Poate unora nu le plac rusii, dar asta nu schimba realitatile istorice care combat unele etichete ca „sclav”, „inapoiat” s.a. Sa fim totusi realisti.

  Apreciază

 7. dralexmd said, on august 13, 2014 at 12:39 pm

  E importat ca Putin a facut declaratia asta cu multa pompa publica anume 9 august – 15 ani, in cand el a fost inagurat (pe neasteptate!), ca presidinte Rusiei – 9.08.1999 (ce data interesanta – cinci de ‘9’).

  Apreciază

 8. Nicu said, on august 13, 2014 at 2:01 pm

  Un documentar in engleza foarte important! http://www.youtube.com/watch?v=WY2VQtGgAJA

  Apreciază

 9. Gavrila Denisa said, on august 15, 2014 at 10:27 pm

  ooo si ‘gaurile din Siberia vor satura lumea de gaz metan daca se va mai topi permafrostul,va fi o Siberie ‘gazata si flambata mai devreme sau ma tirziu” iar RUSIA SI EUROPA SE VOR INCALZI LA ACEEASI FLACARA URIASA MAI PUTERNICA DECIT ORICE BOMBA NUCLERA CREATA DE OMENIRE ISI POATE FACE NATURA ARME MUULT MAI PUTERNICE ,DACA NU E UN SUPERVULCAN SE POATE TOPI BINEMERCI SI PERMAFROSTUL…

  Apreciază

 10. […] Cica sanctiuni: EXXON MOBIL (Rockefeller) + ROSNEFT (Rusia) = LOVE […]

  Apreciază

 11. […] Cica sanctiuni: EXXON MOBIL (Rockefeller) + ROSNEFT (Rusia) = LOVE […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: