SACCSIV – blog ortodox

SA MOARA ROMANII: Stapanii Ucrainei mobilizeaza tinerii romani ca sa lupte impotriva pro rusilor. Mamele romance blocheaza circulatia in incercarea disperata de a nu-si vedea fii morti “intr-un razboi pentru ei strain”

Posted in Ucraina by saccsiv on iulie 27, 2014

BRAVO LOR, femei hotarate. Iata mame, surori, neveste dand foc ordinelor de mobilizare chiar în mijlocul strazii:

Rog pe cei ce cunosc rusa sa ne zica si noua cam ce se vorbeste acolo.

   Iata ce putem citi la Românii din Herța vor pace, nu război: proteste în masă împotriva mobilizării:

Dangătul clopotului din sfintele lăcașe care a răsunat în această dimineață în unele localități românești din raionul Herța, a fost ca un semn de deșteptare și de îndemn de a se împotrivi chemărilor de a trimite feciorii satelor Bucovinei să moară în regiunile Donețk și Lugansk.

În fiecare localitate din acest ținut oamenii au ieșit în stradă. Au început locuitorii comunei Horbova, urmați de cei din satele Banceni, Godinești, Buda-Mică, Buda-Mare, Pasat, Mogoșești, Mihoreni, Țureni și alte localități. Oamenii vor să trăiască în liniște și pace. Nu vor ca feciorii lor, să fie duși la război, iar tinerii din Estul Ucrainei să fie considerați ca refugiați, odihnindu-se în regiunea Cernăuți, și-n alte zone din vestul țării…  „Este un neadevăr, de ce tinerii români trebuie să moară în Donbas, pe când bărbați tineri din est se odihnesc în ținutul nostru, fiind refugiați”, scandau locuitorii Ținutului Herța.

Șeful Administrației Raionale de Stat  Herța, domnul Viorel Iastremschi  a declarat că speră în găsirea unei soluții pașnice, fără mobilizare obligatorie. Speranțele și promisiunile conducerii raionale, dar mai ales a comisarilor militari, nu au fost suficiente pentru calmarea situației.

„Aici vom sta zi și noapte, în mijlocul drumului și nu vom permite nimănui să ne ia copiii de acasă și să-i ducă la război”, spunea doamna Gherman din satul Horbova.

BucPress

   Iata ce si putem citi la Românii şi ucrainenii din nordul Bucovinei nemulţumiţi de mobilizarea tinerilor au paralizat circulaţia pe drumul E86:

Părinţii tinerilor bucovineni sunt disperaţi şi gata oricând să-şi apere odraslele lor de şansa nefericită de a ajunge în „gura morţii” pe câmpurile de luptă în Estul Ucrainei. „Nu pentru moarte am născut şi am crescut feciorul şi nici pentru război”, ne-a spus doamna Verginia Moscalu din ţinutul Herţa. „Eu voi face puşcărie, dar n-am să le permit autorităţilor să ne smulgă din sânul familiei unicul fecior pe care-l avem”, a declarat tatăl tânărului Ilie din oraşul Cernăuţi. „Chiar dacă voi fi luat la închisoare, sunt sigur că voi reuşi să scap cu viaţă, însă, de la război puţini se întorc acasă! Oare care părinte este de acord să-şi trimită copiii la moarte?”.

În aceste zile fierb satele noastre de teama mobilizării. Sute de tineri români şi ucraineni din regiunea Cernăuţi sunt chemaţi la comisariatele militare pentru a fi mobilizaţi. Unele sate, au rămas pustii. Tinerii sunt plecaţi la muncă peste hotare sau prin regiunile ţării, alţii se ascund prin păduri, speriaţi de ceea ce văd la televizor, ca nu cumva să fie găsiţi şi trimişi cu forţa la „război”.

În seara zilei de 24 iulie locuitorii din raionale Hliboca şi Noua Suliţă au blocat drumul european 86, ieşirea din oraşul Cernăuţi spre satele româneşti din regiune, astfel paralizând circulaţia mijloacelor de transport spre România, Republica Moldova şi capitala Ucrainei. Tineri şi bătrâni, mame şi soţii, copii mici au ieşit în stradă scandând „Nu vrem război!”, „Lăsaţi-ne copiii acasă!”

Numai rugăciunile noastre către bunul Dumnezeu şi lacrimile amare ale mamelor ieşite în stradă pentru a atrage atenţia opiniei publice internaţionale sunt în stare să readucă liniştea şi pace în Ucraina. Să ne rugăm împreună pentru ca războiul să nu ne lase satele pustii şi să nu distrugă floarea Bucovinei multinaţionale.

BucPress 

Comentariu saccsiv:

Ce au de zis marionetele de la Bucuresti ce joaca rolul de presedinte, guvern, parlament? Dar analistii lui peste prajit ce tot balmajesc pe la tv?

Si ce vor zice daca la un moment dat romanii din Ucraina vor dori sa se uneasca cu Romania? Eu sunt sigur ce vor zice. Voi va mai faceti iluzii?

Cititi va rog si:

TRASEUL TRADARII: In 1991 Parlamentul Romaniei declara ca TERITORIILE ROMANESTI DIN UCRAINA sunt de drept ale Romaniei. In 1997, la cererea NATO, teritoriile romanesti AU RAMAS ALE UCRAINEI. In 2014 Traian Basescu declara ca NU VA RECUNOASTE UN REFERENDUM al ROMANILOR din UCRAINA …

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. robert said, on iulie 27, 2014 at 3:30 pm

    Tinerii romani ar trebui sa se refugieze în România

    Apreciază

    • cca70 said, on iulie 27, 2014 at 4:36 pm

      daca se refugiaza , jidanii de la conducerea Romaniei ii vor trimite legati inapoi si vor fi judecati ca dezertori, si executati
      daca te aresteaza jidanii ca si dezertor esti ca si mort…

      solutia ar fi sa accepte mobilizarea, sa ia armele ce li sedau si sa nu plece pe front ci sa elibereze Bucovina , sa lupte cu autoritatile , acolo la Cernauti…

      indepententa se castiga intodeauna cu sange, nimeni nu castiga o tara fara lupte

      Apreciază

  2. Radu said, on iulie 27, 2014 at 3:39 pm

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  3. robert said, on iulie 27, 2014 at 3:56 pm

    Guvernul marioneta a României va trece la mobilizare obligatorie, la fel ca cel al Ucrainei, daca vor fi solicitati soldati români ca carne de tun pentru NATO.

    Apreciază

  4. mariuca said, on iulie 27, 2014 at 5:30 pm

    de refugiat in romania nici vorba , doar daca au cetatenia romana, si nici chiar atunci !iar daca fac imprudenta sa se aventureze sa treaca granita ilegal, vai de capul lor,! betivanul din capul statului mintenas legati fedeles ii trimit acasica si de-acolo direct la curtea martiala si nimeni nu va mai auzi de ei ! etnicii romani din ucraina is in aceeasi situatie ca si etnicii rusi ! cat de romanii de peste granita, il doare-n cot pe betivan ! decat sa piarda bataia pe umar a licuriciului si-un pahar de bautura, mai bine-si vinde toata tara pe 2 lei ! isi aduce aminte ca ar mai fi etnici romani doar la alegeri,si vine cu minciuni gogonate, ca orice interlop ca va face si va drege, iar cand se vede cu saci-n caruta , uita complet de ei !

    Apreciază

  5. nikodim said, on iulie 27, 2014 at 6:45 pm

    Inca nu este clar? USA va lupta cu Rusia, care este singura in masura sa ameninte suprematia dolarului, pana la ultimul ucrainean, apoi pana la ultimul roman, polonez, lituanian, eston, leton, german si asa mai departe pana la ultimul european. Massmedia si autoritatile subordonate axei Washington-Londra au grija sa otraveasca bine relatiile interumane in acest scop.

    Apreciază

  6. Basarabia e Romania said, on iulie 27, 2014 at 7:03 pm

    Saccsiv, nu spune mare lucru : tipul (militar ukr) da bir cu fugitii la reactia mamelor, spune ceva de genul ca nu a venit sa inroleze pe nimeni (nu prea inteleg ce vorbeste in ucraniana). Romancele ii raspund in rusa ca nimeni din ei nu au iesit pe Maidan asa ca conflictul din Est ii doare’n cot si Ukraina nu-i Patria lor (ne nasha derjava).
    Bravo, intotdeauna Femeile au avut mai mult curaj (indiferent de natiune) decit barbatii 🙂

    Apreciat de 1 persoană

  7. Iacoboaie Radu said, on iulie 27, 2014 at 7:13 pm

    DOAMNE AJUTĂ! ROG POSTAREA ACESTUI ARTICOL:

    ADEVĂRUL DESPRE CLUBUL ROTARY POATE FI CUNOSCUT ȘI DIN EXTERIOR
    Radu Iacoboaie, 27 iulie 2014

    DE CE MINT CEI DIN CLUBUL ROTARY CĂ NU AU NICIO LEGĂTURĂ CU FRANCMASONERIA? DE CE SPUN EI CĂ TREBUIE SĂ FII PRINTRE EI, CA SĂ CUNOȘTI ADEVĂRUL? Este o mare viclenie în a pune astfel problema. Adică, drogurile, otrăvurile, patimile omenești trebuie mai întâi experimentate așa cum susțin ei și toți cei amăgiți asemenea lor?
    Acest articol care exprimă mai mult părerea mea personală se adresează chiar și rotarienilor, care ar avea măcar bunăvoința sau simpla curiozitate de a-l citi. Nădăjduiesc să se aprindă măcar un beculeț în mintea și simțirea lor, pentru a conștientiza adevărul despre Clubul Rotary.
    Mărturisesc că am scris multe articole până acum și dacă am scris despre comunism, francmasonerie, secte, yoga, droguri, homosexualitate etc., nu am scris din interior, nu am fost nici comunist, nici francmason, nici membru al vreunei secte, yoghin sau altceva. Nici măcar nu am fost membru al vreunui partid sau al vreunei organizații. Sunt ortodox, liber să scriu ce gândesc și fac ascultare doar față de învățătura Bisericii Ortodoxe, a Sfinților Părinți și față de duhovnicul meu.
    Deși au apărut câteva articole recent despre rotarieni și se arată destul de clar în acestea că acest club reprezintă antecamera masoneriei, încerc să limpezesc mai mult lucrurile, aducând și alte argumente în sprijinul tezei că acest Club Rotary reprezintă în fond o trambulină sau o poartă pentru intrarea în francmasonerie, care este în definitiv și o ramură a acesteia. Francmasoneria condusă de masoni (evreii sioniști) este o organizație superstratificată, în care Clubul Rotary este la baza piramidei și are rolul de a oferi noi membri și resurse materiale. Din toate sursele consultate reiese că în rândul lor există realmente un număr semnificativ de francmasoni. Iar la nivel de conducere, în proporție de peste 60-70% în orașele României, Cluburile Rotary sunt conduse de francmasoni.
    Am abordat această problemă, întrucât chestiunea în sine este una de mare importanță la nivel de societate. În România a apărut practic în ultima vreme o puzderie de secte (în care intră și unii dintre ortodocși cu o situație materială foarte grea), dar și de asemenea cluburi selecte formate din elita societății (oameni cu o anumită poziție socială și influență, mare parte având studii superioare și profesiuni liberale), în care membrii acestora cotizează cu sume destul de mari (este chiar un site la urmă, dacă accesați Rotary, care prezintă cotizațiile anuale pentru masoni și rotarieni). Unii se pare că sunt convinși că banii lor merg toți către orfelinate, azile de bătrâni sau în alte scopuri caritabile pentru binele comunității. În realitate, susținem că doar o parte (cam o treime) din acești bani merg însă spre destinația prevăzută. Ceilalți sunt folosiți pentru întâlnirile lor, călătorii în țară și străinătate etc. Să fie doar naivitate și ignoranță în privința ,,intelectualității” care acceptă fără reticență să aparțină Clubului Rotary sau mai bine zis organizației rotariene?
    Un prim argument este că între Clubul Rotary și Francmasonerie există multe puncte în comun. Știm că primele trei grade din lojile masonice sunt un fel de momeală și o fațadă a ,,umanismului” promovat de ele. Clubul Rotary însă nu trebuie văzut ca fiind un simplu club. În el nu intră oricine, ci se intră pe baza unei recomandări temeinice din partea a doi ,,nași” rotarieni și care este supusă ulterior aprobării de către membrii de conducere de pe plan local. Ca și în masonerie, ca și în fostul PCR, viitorul membru este ales și desemnat, nu poate el din proprie inițiativă să ceară intrarea.
    Observăm că și rotarienii și francmasonii (mai nou și catolicii) cultivă în lume toleranța religioasă și pacea într-un mod excesiv și interesat. Dacă analizăm doctrinele promovate de ei, observăm că sunt practic identice în esența lor. Ele creează încă de la bun început doar aparența menținerii libertății de gândire și de mișcare. Vedem că militează pentru pace și bună înțelegere între oameni și religii, că se pretind ,,creștine” (în cadrul Bisericii Ortodoxe?!), dar că în fond CLUBUL ROTARY ȘI FRANCMASONERIA PROMOVEAZĂ ECUMENISMUL, despre care știm cu certitudine că este creația masoneriei în încercarea ei actuală de a uni toate religiile și credințele de pe pământ, dizolvându-le într-un amalgam sau sincretism de neacceptat pentru orice creștin și creând o religie globală.
    E adevărat că există un singur Dumnezeu (prevalându-se de acest adevăr atât masonii, cât și rotarienii), dar să fie clar că noi nu ne închinăm cu toții Lui, pentru că Dumnezeu-Tatăl și Dumnezeu-Fiul sunt de o ființă și nedespărțiți, și numai cei care admit și traduc în practică învățătura lui Hristos se închină cu adevărat înaintea lui Dumnezeu. Ceilalți însă sunt în rătăcire, închinându-se unor zei sau idoli plăsmuiți de mintea omenească sau se închină chiar satanei cu știința ori fără știința lor. Mântuirea noastră vine numai prin Hristos (este scris în Evanghelii) iar închinarea nu poate fi decât în Duh și Adevăr. Asemenea trebuie să fie și unirea credincioșilor, în lumina Duhului Sfânt și prin Hristos, nu cum încearcă ecumeniștii să ne amăgească.
    Cât privește latura psihologică și spirituală, și rotarienii și masonii cultivă gândirea gnostică, egocentrismul și iubirea de sine. Cultivă de asemenea scepticismul și apatia în societate, ca și când noi suntem simple rotițe într-un sistem (cum a fost și cel comunist) și nu putem schimba nimic… Se laudă cu operele lor de caritate. Mai ales francmasonii se laudă cu influența lor în determinarea cursului istoriei și evoluției societății, dar neagă totodată în mod pervers imixtiunea lor în politică și afaceri dubioase (în special cu statul român). Așadar, se poate vorbi despre mândrie, păcat capital condamnat în ortodoxie, pentru că prin această patimă a căzut însuși Lucifer. Și mai spune un părinte că aceasta este suficientă pentru cineva ca să-și piardă mântuirea. Dar ei nu doresc mântuirea, ci să trăiască din plin raiul pe pământ, să experimenteze toate plăcerile lumești. Aspirațiile lor sunt doar lumești și ei nici nu cred în mântuirea sufletului. Unii consideră că sufletul omului nici nu există…
    Unii intră în Rotary prin căsătoria cu un rotarian sau rotariană. Așa își racolează uneori membrii și sectanții și francmasonii. Unul dintre soți nu a știut nimic despre această organizație care se pretinde a fi un simplu club de binefacere sau i s-a arătat doar ,,părțile bune”. Așa au ajuns unii să creadă și să spună că există ,,masoni buni” și că francmasoneria ar fi bună și foarte utilă pentru societate. Și apoi, din comoditate, slăbiciune sau nefiind întăriți în credința ortodoxă (în cazul ortodocșilor) au acceptat continuarea mariajului. Ca să dăm un singur exemplu mai edificator din istorie din perioada interbelică, la polul opus lor se află Frățiile de Cruce, în care intrau tinerii animați de iubirea față de Dumnezeu și neamul românesc, pentru a deveni membri ai Legiunii Arhanghelul Mihail, forul de conducere a Mișcării Legionare din România. Așa și organizația Rotary, nu este altceva decât organizația de tineret am putea spune pentru francmasonerie sau cum s-a scris în alt articol, că este ,,grădinița masoneriei”. Și cum se face că tocmai evreii sioniști comuniști au copiat unele aspecte legate de modul de organizare și de trăire (cântece patriotice, tabere de muncă etc.) ale legionarilor, pe care însă ei i-au condamnat cu ură, i-au torturat și ucis, i-au numit criminali, bandiți, uneltitori împotriva orânduirii sociale, dușmani ai poporului și așa mai departe…
    Alții intră în Rotary perfect conștienți de ceea ce fac, din materialism și oportunism, pentru a accede mult mai ușor la funcții importante în cadrul statului pentru care se cere, în mod neoficial, calitatea de mason. Pentru că mulți masoni sunt în structurile de conducere ale statului și ei decid asupra posturilor scoase chipurile la concurs. Adică întră mai întâi în Rotary și acolo sunt selectați de trei maeștrii, care le fac recomandarea și probabil și inițierea în cadrul lojilor francmasonice.
    Un aspect deosebit de important este că rotarienii, ca și masonii, ca și yoghinii și sectanții, se prezintă din postura de ,,creștini”. Aceasta doar ca să dea bine în fața publicului neinformat. A fi creștin însă înseamnă să urmezi lui Hristos (Christos în latină). Din punct de vedere teologic și duhovnicesc, ei sunt cu toții în afara Bisericii lui Hristos dar totuși pretind a fi creștini, iar unii își arogă dreptul că ar face parte din ,,Biserici”. Toți aceștia sunt în rătăcire, pentru că nevându-l pe Hristos decât eventual în mod formal și de fațadă, slujesc vrăjmașului de moarte al ortodoxiei, diavolului. Această ipocrizie sau fariseism este combătută însăși de Mântuitor, când ne arată că ,,nu putem sluji la doi domni, și lui Dumnezeu și lui Mamona”. De altfel, ei toți venerează am putea spune mari personalități din cultură precum Mircea Eliade, care a experimentat yoga și s-a apropiat prea mult de religiile orientale pe care le-a studiat îndelung. Se știe însă că dânsul a murit nespovedit și neîmpărtășit, că s-a lepădat din păcate de ortodoxie. ȘI NU NUMAI CĂ NU SUNT CREȘTINI, DAR MASONII SUNT VRĂJMAȘI DE MOARTE AI ORTODOXIEI. NU ÎN MOD DIRECT, SE ÎNȚELEGE…
    Un alt aspect semnificativ. Rotarienii au o părere mult prea bună despre masonerie… Nici nu putea fi altfel. Pentru ei, există destui francmasoni care au adus un aport substanțial la dezvoltarea societății pe plan local, național și internațional, care au susținut cultura, învățământul, sistemul de sănătate și de protecție socială. Se exclude faptul că marile personalități au fost racolate de masonerie (unii chiar de pe băncile facultății), că au fost amăgiți și ulterior s-a profitat de pe urma operei lor, pentru a-și crea ei o imagine cât mai atractivă. Tehnica aceasta este folosită de altfel și în politică.
    Ca să dau un exemplu, întâmplarea a făcut să discut recent câteva minute cu o doamnă și, abia aproape la sfârșitul conversației dânsa s-a recomandat ca fiind rotariană. A fost o mare surpriză pentru mine și datorită acestei întâlniri am avut și inspirația să încerc să scriu și pe această temă. Pentru că tema articolelor mele, mai ales în ultima vreme, este ancorată în realitatea cotidiană și se datorează unor observații care pur și simplu mi-au atras atenția.
    Iar doamna cu pricina nu a pierdut ocazia ca să-mi ,,reproșeze” în mod voalat activitatea intensă de pe internet din ultima vreme, că sunt cam ,,excesiv” și că nu cunosc realitatea din interior. De pildă, nu este adevărat, susține dânsa că rotarienii se întâlnesc prin rotație în locuința unuia dintre ei, ci această rotație se face de fapt la nivelul conducerii Clubului Rotary. Adică, în fiecare an este un alt membru rotarian. Ceea ce ar putea fi adevărat parțial. Dar sunt cazuri când conducerea nu s-a schimbat anual, după cum am aflat din alte surse. Este un amănunt care nu contează până la urmă. Așa cum profesorul Ion Coja aproape că îi venerează pe unii dintre amicii săi francmasoni (precum marele maestru Viorel Danacu), tot așa distinsa doamnă îmi mai arătase cât de fascinată era de personalitatea lui George Muntean de la Iași, căruia se datorează în mare măsură înființarea și consolidarea Universității Ștefan cel Mare din Suceava, despre care a aflat ulterior și târziu că fusese francmason. Dar recentele mari modernizări ale acestei Universități nu au fost făcute tot cu sprijinul direct al francmasonilor, care ne-au ajutat să beneficiem de fonduri europene foarte importante? Asta înseamnă că trebuie să îndrăgim francmasoneria?
    Apar unele întrebări. De unde provine această denumire de Rotary? De ce pe siglă apare ROTARY INTERNATIONAL? De ce rotarienii au renovat Mănăstirea Cetățuia din județul Iași?
        În articolul ,,CLUBUL ROTARY: Mafie, Politică, Afaceri necurate, Masonerie, Proiecte Anti-Romania” (blogul Nationalisti.ro, 12 august 2013, preluând un articol de pe blogul Moarte Lumii Noastre, deveghepatriei, 18 iunie 2012) putem citi următoarele:
        ,,Despre „cluburile de serviciu“ circula multe legende. Cea mai răspândită spune că Rotary este antecamera masoneriei. Și logica este simplă. Cluburile reunesc oameni de afaceri și factori de decizie din toate domeniile de activitate care se întâlnesc periodic, schimbă impresii, se pun de acord cu privire la mersul economiei și al politicii. Una peste alta, e adevărat că rotarienii au ritualuri și reguli interne care amintesc de masonerie. În primul rând, pentru a intra în club, ai nevoie de recomandarea a doi nași. Până la urma, cât adevăr se afla însă în aceste lucruri? ,,Nu avem nici o legatură cu masoneria. Dovada cea mai bună este că printre membrii noștri se află și reprezentanți ai clerului. Or, se știe că preoții și masonii nu stau în același loc“, explica Dragoș Nițulescu, actualul guvernator al Districtului 2241 al Rotary International, care reunește România și Republica Moldova. Spre deosebire de masoni, care sunt o societate discretă, rotarienii sunt transparenți. (…) Dacă nu sunt masoni, atunci ce interese au cei 1,2 milioane de rotarieni din toată lumea, din care peste 2.000 se află în România și Republica Moldova? Principiul declarat al celor de la Rotary este „a servi mai presus de sine însuși“. De la un principiu asemănător pleacă și sloganul Lions, care reunește 1,4 milioane de membri pe plan mondial, dintre care peste 1.000 de români. Pe scurt, obiectivul cluburilor de serviciu este strângerea de fonduri pentru rezolvarea unor probleme comunitare. „Rotary suplimentează incapacitatea statului de a rezolva probleme sociale“, declara oficial guvernatorul Rotary. Banii colectați din donații proprii și sume atrase sunt folosiți pentru donații către spitale, școli, mediul rural sau pentru burse. „Vrem să restituim societății ce am primit“, adaugă Gabriel Iosif, director general Osram Romania și membru Rotary. (…)
        În 1991, Adrian Năstase (mason de grad 32 – n.a.), pe atunci ministru de externe, a primit o solicitare din partea rotarienilor francezi pentru reînființarea organizației în România. „În 1992, a reînviat primul club Rotary în România, iar Nastase a devenit membru de onoare“, povestește Valentin Negoiță, responsabil cu comunicarea în Rotary. (…) „Cine poartă insigna Rotary are un cec în alb în fața oamenilor de afaceri care fac parte, la rândul lor, din club“, afirma Dragoș Nițulescu (…) Roata dințată, simbolul Rotary, este în același timp o legitimație care deschide uși importante în străinătate. „Peste tot în lume unde am văzut că are loc o întrunire Rotary am intrat fără probleme și mi-am făcut contacte“, spune Ernst Depner, om de afaceri de origine română care s-a stabilit în Germania. Adevărul e că atunci când faci o călătorie de afaceri peste hotare, e o binefacere să ai acces direct la oameni-cheie din administrație sau la businessmani din diverse sectoare. Viceversa, și străinii care vin în România se descurcă mai ușor dacă sunt membrii unui club de serviciu și își contactează confrații locali. Uneori iese și de o afacere. (…) Mergând pe aceeași idee, dincolo de a fi societăți secrete, cluburile de serviciu sunt o microsocietate românească sau, mai bine zis, o societate în varianta condensată. Membrii lor nu au obiectivul să influențeze destinul țării, așa cum au făcut masonii prin alegerea simultana a lui Cuza în Moldova și Țara Românească sau prin organizarea Revoluției de la 1848, ci să ajute societatea și să facă lucrurile să se miște mai repede în business și în administrație. Roata dințată de la Rotary trebuie să meargă ca unsă. (…)
        Societatea Rotary s-a înfiinţat în 1905, în Statele Unite (la Chicago), la iniţiativa avocatului Paul P. Harris. Titulatura provenea de la practica membrilor de a se întâlni prin rotaţie la sediul clubului. Aria de răspândire a asociaţiei s-a extins rapid, în Statele Unite (din San Francisco până în New York), Canada, şi apoi în toată lumea. Deja în 1925 existau 200 de cluburi, cu peste 20.000 de membri. Printre aceştia, şi numeroşi intelectuali ai vremii, avocaţi, medici, politicieni. Bunăoară, rotarieni au fost Thomas Mann (scriitor german) şi Jean Sibelius (compozitor finlandez). În România, rotarienii au pătruns în 1929. În următorii şapte ani au apărut cluburi la Bucureşti, Braşov, Timişoara, Cernăuţi, Arad, Câmpina, Iaşi, Cluj, Ploieşti. Câţiva miniştri români au fost atraşi de nobilele idealuri ale asociaţiei. Împreună cu celelalte organizaţii masonice, Rotary a fost interzis în timpul guvernării antonesciene şi comuniste. Este deja de notorietate faptul că Adrian Năstase, prim-ministru al României între 2000 şi 2004 este mason de grad 33, cavaler de Malta şi face parte din Clubul Rotary. Într-un interviu din anii ‘90, Adrian Năstase vorbeşte despre faptul că este cavaler de Malta, lucru pe care îl menţionează şi în CV-ul postat pe site-ul Parlamentului. Eugen Ovidiu Chirovici, actualul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale, a fost consilier pe probleme economice în cabinetul lui Adrian Năstase.”
        În articolul ,,Clubul Rotary – o ramură a masoneriei – și-a făcut cuib în Biserica Ortodoxă din România” de pe același blog (7 aprilie 2014) se precizează că ,,acest club bântuie prin unele mănăstiri, este știut că deține controlul unor orașe întregi din România și puteți verifica acest lucru observând la intrarea în anumite orașe sigla Rotary – roata dințată”. Putem spune că sunt chiar câteva mii de districte ale organizației Rotary în România. Personal am văzut asemenea plăcuțe în orașe mai mari. Iar în articolul ,,Ce nu știați despre Rotary Club” de pe același blog (și aceeași zi) semnat de Mihaela Gheorghiu scrie:
        ,,Există locuri în care factorii de decizie din politică, afaceri, educaţie şi sănătate se întâlnesc departe de ochii „profanilor”, stabilesc alianţe de culise şi dau verdicte care sunt în defavoarea a milioane de oameni. Rotary este una din grupările reprezentative pentru aceste cluburi elitiste, care funcţionează după reguli şi principii identice cu cele ale francmasoneriei.” (…) Clubul Rotary a fost fondat de un mason. Rotary a fost fondat în 1905, la Chicago, de avocatul francmason Paul P. Harris. La prima întâlnire au participat doar patru persoane (…) Acest început dezastruos contrastează izbitor cu rapida răspândire pe care Rotary o cunoaşte de la un moment dat încolo şi care se datorează, fără îndoială, intervenţiei din umbră a francmasoneriei. Cum altfel ar fi fost posibil ca, în scurt timp, ceea ce începuse ca o întâlnire între doi anonimi să aibă deja anvergură naţională? În 1910 Asociaţia Naţională a Cluburilor Rotary îşi deschide prima filială în afara graniţelor SUA, în Canada, iar în următorul an ajunge şi în Europa, la Dublin. Cucerirea lumii continuă, astfel că în 1922 este prezent pe şase continente, are 20.000 de membrii şi îşi schimbă numele în Rotary International. În prezent numără la nivel mondial 1,2 milioane de membri, printre ei găsindu-se numai persoane influente cum ar fi preşedinţi sau directori de mari companii şi politicieni.
        Legendele Rotary spun că numele grupării vine de la obiceiul membrilor de a-şi ţine întâlnirile săptămânale prin rotaţie, acasă sau la biroul unuia dintre ei. Cu timpul, întâlnirile au început să se ţină în hoteluri. Acest lucru face ca astăzi, în holurile celor mai mari lanţuri hoteliere din lume, cum ar fi Marriott, Hilton sau Crowne Plaza să fie plasate, chiar la recepţie, anunţuri privind ziua şi ora când se ţine întâlnirea Rotary. De altfel, proprietarii şi managerii acestor hoteluri fac parte din club, iar impunerea pe piaţă a respectivelor hoteluri se datorează în mare parte afilierii acestora la Rotary.
        Cercul închis al „Elitei” masonice. Rotarienii au ritualuri şi reguli interne asemănătoare cu masoneria. Sunt o organizaţie la fel de închisă şi de secretoasă ca şi aceasta. La intrare se face o selecţie atentă: sunt invitaţi să facă parte din club fie cei care ajung să fie indispensabili proiectelor rotariene, fie tinerii care provin din familii de rotarieni şi sunt apoi propulsaţi în poziţii cheie în lumea afacerilor şi politicii. Ca şi în masonerie, este nevoie deci de o invitaţie din partea cuiva din interior. În Rotary lucrurile sunt încă şi mai stricte, fiind nevoie obligatoriu nu de unul, ci de doi garanţi interni, numiţi „naşi”. Pe lângă aceste similitudini există şi alte aspecte care demonstrează că Rotary şi masoneria sunt doar două faţete ale aceleaşi puteri globale. Până în 1933 cluburile Rotary nu acceptau în rândurile lor decât masoni. Ulterior s-a renunţat la aceasta regulă, însă şi astăzi mulţi din membrii Rotary semnează condica şi în lojile masonice.
        O organizaţie satanică cu aceleaşi concepte ca şi masoneria. În aceste condiţii, afirmaţia făcută în revista de afaceri, Bussiness Magazin de Dragoş Niţulescu, care conducea Rotary România în 2006 este doar o poveste bună de adormit copiii: „Nu avem nicio legătură cu masoneria. Dovada cea mai bună este că printre membrii noştri se află şi reprezentanţi ai clerului. Or, se ştie că preoţii şi masonii nu stau în acelaşi loc.“ Acele vremuri sunt de mult apuse. Este adevărat că în 1928 mai mulţi episcopi spanioli au declarat că Rotary „nu este altceva decât o organizaţie satanică cu acelaşi fond şi concepte ca şi masoneria. Conform documentelor pe care le deţinem, Rotary este o organizaţie suspectă şi trebuie să fie considerată la fel de groaznică şi de perversă ca şi masoneria.” Dar la fel de adevărat este şi faptul că, de atunci, tot mai multe feţe bisericeşti au ajuns să deţină funcţii importante în Biserică tocmai datorită apartenenţei lor la masonerie. Am asistat chiar în România la alegerea unui patriarh mason cu sprijinul unor masoni notorii, care făceau parte din Colegiul bisericesc (Sorin Frunză Verde şi Constantin Bălăceanu Stolnici sunt doar două exemple în acest sens).
        Un istoric rotarian confirmă strânsele legături ale clubului Rotary cu masoneria. Legăturile strânse dintre masonerie şi Rotary sunt şi mai evidente dacă analizăm situaţia din Marea Lojă a Angliei (…) Istoricul Wolfgang Ziegler, care este totodată şi membru Rotary, demonstrează că există strânse legături între Rotary şi francmasonerie. „Legăturile dintre Rotary şi masonerie sunt vechi şi nu trebuie privite cu suspiciune, susţine el. În unele ţări est europene noile cluburi Rotary sunt chiar domeniul exclusiv al francmasonilor. În orice caz, existenţa medaliilor pe care apare roata Rotary alături de simboluri masonice arată că legăturile sunt încă puternice şi astăzi”.
        Programul Rotary Polio Plus, o ameninţare la adresa generaţiilor viitoare. După ce mii de copii au fost vaccinaţi împotriva hepatitei B pe banii clubului masonic Rotary, România a ajuns să fie ţara cu cel mai mare număr de copii bolnavi de SIDA. În 1997, jumătate din copiii bolnavi de SIDA din întreaga lume erau din România. Acesta este doar unul dintre efectele acţiunilor „umanitare” ale Rotary. Programul Polio Plus este un alt exemplu cutremurător. În 1985, Rotary anunţa întregii lumi că va eradica virusul poliomielitei până în anul 2000. După ce clubul a cheltuit, conform propriilor declaraţii, peste o jumătate de miliard de dolari şi a injectat peste 2 miliarde de copii, virusul poliomielitei continuă să existe. În urma specialiştilor Rotary au rămas zeci de mii de morţi sau de infirmi care s-au îmbolnăvit de poliomielită, leucemie sau cancer după ce li s-a administrat vaccinul. Numărul impresionant de victime i-a obligat pe cei de la „Alianţa pentru vaccinuri” să admită existenţa unor riscuri ale vaccinului antipolio. Cu toate acestea, oficialităţile nu fac nimic pentru a stopa această campanie ucigaşă. De ce? Pentru că membrii Rotary, care în viaţa „profană” ocupă poziţii importante în instituţiile medicale naţionale sau internaţionale şi chiar în guvernele unor ţări în care se organizează astfel de campanii, nu vor lua niciodată o decizie neconformă cu politica clubului. Aşa că genocidul continuă. (…) Vaccinul antipolio, o armă importantă în demersul masoneriei de a reduce populaţia globului. (…) În loc să fie stopat progamul Polio Plus care răspândea acest virus, au fost stopaţi, discreditaţi, marginalizaţi şi persecutaţi exact cei care i-au demonstrat periculozitatea. Întrebat de ce s-a procedat aşa, dr. Sabin a dat un răspuns demn de doctorul nazist Mengele: „Nu cred că este cazul să panicăm publicul. Până la urmă, ce mare lucru, copiii voştri sunt injectaţi cu un virus al cancerului, atâta tot!” (…) Însă pentru rotarieni vaccinurile sunt mai „profitabile”, din punct de vedere al costurilor, decât hrănirea şi crearea de condiţii de viaţă prielnice pentru aceşti copii. În fond, companiile pe care le conduc majoritatea dintre ei sunt chiar cele care contribuie la sărăcirea ţărilor în care trăiesc aceşti copii.”
        Doritorii ar putea consulta în plus articolele:
        ,,ROTARY CLUB: ,,Nu suntem masoni”. Păi nici nu trebuie… Ziarul Gândul îi elogiază” (blogul saccsiv, 23 mai 2011);
        ,,Rotary – o ramificație a masoneriei” (blogul Bucovina Profundă, 24 iulie 2014);
        ,,Rotary – Grădinița Masoneriei – DIALOG DESPRE ORGANIZAȚIA ROTARY cu Mitropolitul Augustin al Florinei (blogul Bucovina Profundă, 24 iulie 2014)
        
        Cu dragoste întru Hristos, nevrednicul Radu Iacoboaie, 27 iulie 2014

    Apreciază

  8. silviu said, on iulie 27, 2014 at 7:18 pm

    Unchiul meu merge saptamanal la Cernauti, pentru a aduce diferite produse din Ucraina. Saptamana aceasta nu a putut intra in Cernauti. Nimeni nu intra, nimeni nu iesea. S-a dat un ordin prin care in timp de 2 ore toti barbatii sa fie prezenti la sectia de politie de unde le-a venit citatia sa fie gata de razboi. Tot unchiul meu, la intoarcere, s-a oprit la o piata in Hliboca. Acolo a fost avertizat de localnici, romani de altfel, sa paraseasca urgent localitatea, daca mai vrea sa ajunga acasa in timp, pt ca urma ca si localitatea respectiva sa fie blocata pt a luat oamenii in armata. In vorba cu oamenii a aflat ca la o casa de exemplu a venit citatie pt tata si copil, in varsta de 18 si 44 de ani (sper sa nu gresesc varsta). Iar din noile binefaceri ale noi conduceri satano-europene se numara in special crestea foarte mare a combustibilului in ultimile cateva saptamani. Numai bine.

    Apreciază

  9. mihai said, on iulie 27, 2014 at 7:25 pm

    de exemplu din cate am auzit si eu de la uni batrani ce au trait in cele 2 razboaie mondiale acestia nu au vazut pe front jidovi si tigani

    Apreciază

  10. aniush said, on iulie 27, 2014 at 7:26 pm

    In caz de razboi, Doamnefereste ca nu-l doreste nimeni, noi aici ramanem. Ca ce sa mergem in Ukraina, sa luptam pentru ce? Pentru puteri straine care vor sa-si faca jocurile? Din partea mea un mare refuz. Nu suntem marionetele nimanui. Sorry

    Apreciat de 1 persoană

  11. aniush said, on iulie 27, 2014 at 7:29 pm

    nikodim,
    Scopul acestui razboi e NWO, controlul total al populatiei. Restul cu dolarul, euro etc, care sa domine din ele…asta e doar de fatada. Nu banii ii intereseaza pe ei, ci puterea si controlul.

    Apreciat de 1 persoană

  12. geo said, on iulie 27, 2014 at 8:07 pm

    Este a treia mobilizare! Ce se intmpla cu cei din mobilizarile anterioare?
    Turcinov, pentru ca fiul lui a fost convocat la oaste, a cerut destituirea comisarului care a avut o astfel de neobrazare…
    De la 1 august nu mai au bani pentru operatiunile din est…ultimele evolutii nu au mers cum se asteptau guvernantii de la Kiev…
    Circula zvonuri ca fortele speciale, in loc sa lupte cu rebelii, pregatesc actiuni subversive in marile orase ucrainene urmind sa dea vina pe separatisti…
    Multe tari, si-au anuntat intentia de a trimite politisti la locul prabusirii avionului malaiezian…de ce? nimeni nu stie sa explice…
    NATO urmeaza sa intre, cu siguranta ca si forte romanesti, punindu-ne intr-o si mai mare belea, in Ucraina, cu toate ca nu este membru NATO ci aliat major, daca Rusia trimite trupe in regiunile estice…este posibil ca actiunile serviciilor secrete sa includa si astyfel de actiuni dupa modelul incendierii Reichstag-ului sau al atacului asupra postului de radio Gleiwitz, acesta fiind pretextul declansarii invaziei, probabil pe granita polono-ucraineana…
    Banca BRICS a devenit operationala, China isi face importurile in alte monede decit dolarul, criza economica din SUA s-a domolit dar urmeaza furtuni majore…disperarea e mare printre bancheri…politicieni…militari…

    Apreciază

  13. geo said, on iulie 27, 2014 at 8:15 pm

    http://www.antena3.ro/externe/casa-alba-vladimir-putin-este-vinovat-de-prabusirea-zborului-mh17-261675.html

    http://bigstory.ap.org/article/us-russia-has-fired-rockets-ukraine

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-17756529-sanctiunile-impotriva-rusiei-prioritatea-suprema-este-asigurarea-stabilitatii-pacii-ministrul-german-finante.htm

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-17751757-criza-din-ucraina-ministrul-german-externe-pledeaza-pentru-sanctiuni-rapide-impotriva-moscovei.htm

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-17749738-criza-din-ucraina-sanctioneaza-sefii-serviciilor-informatii-rusesti.htm

    http://www.timpul.md/articol/reacia-rusiei-la-noile-sanciuni-ue-a-pus-in-pericol-cooperarea-in-domeniul-securitaii-61725.html

    http://jurnalul.ro/stiri/externe/englezii-se-aliaza-cu-nemtii-vicepremierul-britanic-nick-clegg-favorabil-ideii-de-a-retrage-rusiei-dreptul-de-a-organiza-cm-2018-673956.html

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-17756786-estul-ucrainei-13-civili-intre-care-doi-copii-ucisi-confruntarile-horlivka.htm

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-17756038-ucraina-confruntari-armate-apropiere-locul-prabusirii-zborului-mh17-expertii-internationali-anuleaza-deplasarea-zona.htm

    http://www.hotnews.ro/stiri-international-17756544-martin-dempsey-seful-fortelor-armate-americane-armata-rusa-este-reticenta-planurile-lui-putin-ucraina-europa-est.htm

    http://www.evz.ro/un-comando-format-din-1000-de-militari-oalndezi-va-ateriza-la-harkov.html

    http://www.gandul.info/financiar/povestea-miliardarului-filantrop-care-viseaza-la-refacerea-imperiul-rus-acuzat-ca-finanteaza-actiunile-separatistilor-din-ucraina-12976265

    Pe unii ii maninca rau de tot pielea…evident nu pe cei cu declaratiile belicoase ci pe stapinii din umbra ai lor…planurile sint pe termen lung dar se poate observa ca Rusia a devenit inamicul si tinta nr. 1…prada e imensa: rezerve minerale de tot felul, paminturi intinse, fluvii puternice, paduri, etc…

    Apreciază

  14. geo said, on iulie 27, 2014 at 8:21 pm

    ‘Refusing to kill their own’: Over 40 Ukrainian soldiers flee to Russia

    More than 40 Ukrainian soldiers have abandoned their military posts and crossed into Russian territory, stating that they refuse to fight against their own people, a Russian Federal Security Service spokesperson said.

    At least 41 Ukrainian soldiers have made it to Russian territory after asking self-defense forces for help, the spokesperson from the Federal Security Service’s Rostov region border patrol unit, Vasily Malaev, told Itar-Tass.

    „At around 20:30 Moscow time, 41 Ukrainian soldiers left their military bases and arrived at the Ukrainian border crossing checkpoint Izvarino. They appealed to the militia there for help to with cross into the Russian territory, in connection with the fact that they do not want to fight against their own people,” Malaev said.

    All of the soldiers were able to cross into Russia at the Donetsk checkpoint, the spokesperson added.

    Meanwhile, a Russian hospital near the Ukrainian border has been treating wounded Ukrainian soldiers. Some of them have expressed their unwillingness to fight for the Ukrainian army, blaming mobilization laws for forcing them to do so.

    “I wouldn’t want to. We don’t know who we are fighting. I have no animosity towards Russians. I am not a nationalist, I am not Right Sector,” Ivan, a Ukrainian soldier, told RT.

    “What right do they have to make us fight? I was mobilized, I received wounds to my hands and now I have to go and fight again with cardboard equipment. They reuse old ammunition and make money off us. The country is falling apart, but for them everything is fine,” he added.

    Another soldier questioned the purpose of the military offensive, adding that it is not even clear who the enemy is.

    “It is all so confusing, who is fighting who and how and what for isn’t clear. Who are these separatists? What do they look like? We don’t know,” Ukrainian soldier Sergey said.

    Two other Ukrainian soldiers – major and senior warrant officers – were also among those who fled to Russia and said they intend to apply for Russian citizenship, according to Malaev.

    Ukrainian soldiers claim that high-ranking officers rarely come to the frontline, and when they do they try to leave as soon as possible – preferably before dark – RT’s Roman Kosarev reported from Donetsk.

    “Millions of dollars have already been spent by Kiev on its punitive action against those they call terrorists. While the country’s leadership ordered yet another mobilization round of its citizens into active armed forces…morale of the soldiers on the ground and the collapsing parliament could become a barrier for their operation target,” Kosarev added.

    Ukraine’s parliament, the Verkhovnaya Rada, approved this week a presidential decree authorizing the limited mobilization of army reserves and material, which will be used to reinforce units fighting in the east of the country. This was part of the Ukrainian president’s peace plan, which involves a unilateral ceasefire by government forces in eastern Ukraine.

    On Friday, mothers and wives of Ukrainian soldiers sent to fight in eastern Ukraine kneeled during a demonstration, asking President Petro Poroshenko to end the military offensive.

    Apreciază

  15. geo said, on iulie 27, 2014 at 8:22 pm

    Apreciază

  16. pnadantivu said, on iulie 27, 2014 at 8:31 pm

    merita vazut, are doar 12 minute

    Apreciază

  17. geo said, on iulie 27, 2014 at 8:33 pm

    http://ru.molbuk.ua/76554-u-seli-poblyzu-chernivciv-selyany-masovo-spalyuyut-viyskovi-rozporyadzhennya.html

    Numarul dezertarilor din armata ucraineana creste ingrijorator…am postat zile,e trecute un document confidential adresat presedintelui Poroshenko…

    Cossacks fighting for Novorossiya, 25-Jul-2014

    There is a considerable mobilization on its way by the NovoRussian:

    27th July 2014, city Gorlovka, Donetsk republic

    Another war crime of Zionist Kiev junta (+18 )

    Zionist Kiev junta deliberately destroys the infrastructure of the city Gorlovka and kills civilians, like Israel in Gaza. Today, about 2 – 3 p m troops of Kiev junta shelled city Gorlovka by Grad missiles launchers. They targeted residential areas „245” „Mayskiy”, 2nd city hospital, power station „Donetskoblenergo”, city park, market area.
    Today is Sunday, people try don’t come to streets without serious reasons, because Kiev junta shelled and bombing city more than month. But some people go to streets, to park, because couldn’t to sit at home as in personal prison, also they just need to buy food. They were killed by missiles like this young woman with child, like woman with bag who back from market and other people. Number of victims is unknown, bodies could be in ruins of buildings. Eyewitness in video told that nine-story apartment buildings burning, where dozens of apartments…

    Kiev junta is official US allies, unofficial Israel allies.

    Bastards from Kiev junta forces and junta’s media as usual blame defenders of city.
    Videos
    About bodies of victims


    About shelling of whole city
    http://rutube.ru/video/f1eefad3e4656acd789f00f8cc6add7a/?ref=logo

    Photos were made by another eyewitnesses

    6th July 2014, city Lugansk, Lugansk republic

    Kiev junta is state terrorist

    This video was took from one of streets of city Lugansk, from city which came under another shelling of Kiev junta at 26th July.
    Video haven’t English subtitles, but you can to see damage and bodies.
    One of locals told one important things, Kiev junta troops shelled street twice. Firstly Kiev junta shelled by mortars about 4 a. m., as result were damaged houses and was burned one car garage. But no one wasn’t wounded or killed. Locals called fire truck, firefighters began to extinguish the fire, near were people who came to help. In this time fascists repeated shelling, mine which fall near fire track kill 4 people, one of whom was firefighter. Their covered bodies you see in video and picture for publication. Other were wounded, also fascists targeted dormitory, by words of locals many were injured there.
    So, it was deliberate attack crowded places, fascist army Kiev junta uses terrorist methods of warfare.

    Video
    https://www.youtube.com/watch?v=r0AdPLZI0ns — in Lugansk, Ukraine.

    UKRAINIAN GENERAL: DONBASS REBELLION IS A MIRROR IMAGE OF MAIDAN

    Volodimir Ruban, colonel-general in reserve, said on Ukrainian political talk-show Shuster Live: „The prime-minister is tired, the prime-minister is weak, the prime-minister has to leave. He is telling his army there is no money to fill up the tanks. This is why we need to declare martial law, then everyone, from a grandma in Western Ukraine to the media will operate under a different set of rules. Then, we can dedicate more tax revenue to the war. An anti-terrorist operation does not last for three months. We are lying to ourselves, and each other. This is not an anti-terrorist operation, this is a war. Ukrainian officer will not want to die in an anti-terrorist operation, but they will die for their country in a patriotic war. What’s happening in Donbass is a mirror image of Maidan, it’s a rebellion. You can’t have 7 million terrorists, they are regular people.”

    He seems to acknowledge, that there is popular movement in Eastern Ukraine, however, he still wants to address it with even greater military crack-down, rather then a political process, despite admitting it’s „a mirror image of Maidan”!

    A true fascist, indeed.

    Metalist Kharkiv’s Edmar Halowski de Lacerda regrets changing his Brazilian citizenship to Ukrainian after being called up to FIGHT in the army

    Edmar Halowski de Lacerda says he regrets his decision in changing his nationality
    Brazilian-born 34-year-old changed to Ukrainian citizenship in order to play for the national team

    http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2704190/Metalist-Kharkivs-Edmar-Halowski-Lacerda-called-FIGHT-army-changing-citizenship-Ukrainian.html

    26th July 2014, city Kharkov, future Kharkov republic

    Warning about possible terrorist act by Kiev junta

    Anton Gur’yanov, chairman of People’s Deputies (MP’s) of the Kharkov People’s Republic, Coordinator of Social and Political Movement „Russian East” make warning about possible terrorist act by Kiev junta.

    „Comrades! Friends! Brothers and sisters!

    I, Anton Guryanov, am going to make an official appeal on behave of the Resistance forces which I am honoured to represent. Its text is in front of me and, in order not to make a mistake even in the details, I will peek into it from time to time.

    According to our information, in the coming days the Kiev junta fascists are planning to carry out a terrorist attack or a series of terroristic attacks on the territory of Ukraine. The information preparation for it has already been conducted by Mr Avakov and his assistant Shkiryak for several days. The aim is to blame the terroristic attacks on Russia and to introduce the regime of total dictatorship on the territory of Ukraine, though the best scenario is to ensure bringing NATO troops there, in particular, a Polish-Lithuanian contingent.
    The responsibility for the operation with the code name Blaze in the Darkness lies with a major of the Security Service of Ukraine who introduces himself as Alexy Nikonov, a close to Mr Nalivaychenko person. This information was provided by high-rank Kiev officials who fear for their future after the Kiev junta’s fall which is inevitable.
    So, the Ukrainian fascists follow their predecessors, German fascists. Now they are about to carry out an analogue of Setting Fire to Reichstag operation, obviously treading in their predecessors’ steps. What shall ordinary people listening to this appeal now do? In the coming days don’t visit public places, try either not to use public transport at all or use it as little as possible – especially the metro. Pay the highest possibly attention to looking after children. Keep an eye on your cellars and porches so that strangers not come there and unknown goods not be unloaded there. Spread this information among your acquaintances, friends, neighbours and whoever you can.
    Let God help us!”

    Video

    DOZENS OF UKRAINIAN SOLDIERS FLEE TO RUSSIA

    „Several dozen Ukrainian servicemen left their military units and on Saturday night crossed into Russian territory”, said the head of the press service of the border Department of FSB of the RUSSIAN FEDERATION in Rostov Oblast Vasilij Malaev.

    „Around 20:30 Moscow time, 41 Ukrainian soldiers left their troops and arrived at the Ukrainian border crossing point „Izvarino”. They called on the militia to assist them in going to Russia because they did not want to fight against their own people,” – said Malaev.

    He added that all Ukrainian soldiers have already crossed into Russia through the Russian checkpoint „Donetsk”.

    Report from Ukraine: Beware of mobilization!

    Today I felt the difference between the third wave of mobilization, and the previous two. Everyone is calling, people are getting notices. While visiting a friends office in Kiev, who has about 50 employees, guys and girls, one pale employee brought an army summons, a second for this office, first already taken away. Next, I want to share, what I was told by my friends on the phone.

    Zaporozhye. During a soccer game, a stadium got surrounded, rounded up a required number of young guys.

    Odessa. At a factory (name not specified) in the morning, recruiters refined their lists through the human resources department, and caught their „recruits” right at the entrance.

    Mariupol. As a rule, they „fish” for recruits at supermarkets (such as „Obzhora”). In all cases, they are not allowed to go back home. No medical checks, no paperwork. So I advise everyone to avoid mass gatherings of people.

    Journalists have shown the speaker Turchinov’s son getting a notice, the one who unleashed this war in April. I don’t know that this is a PR stunt, revenge of the political opponents, a mix-up, but in any case I’m sure there wan’t be any „majors” on the front lines.

    Statement from the Regional Military Commissioner from Nickolaev, A. Ivanov: „In connection with the participation of 79th airmobile brigade in the Anti-Terrorist Operation, it suffered severe under-staffing of military units, so the third wave of the mobilization will be tough. ”

    Translation – brigade is wiped out, residents are horrified, so to grab a new batch of cannon fodder is possible only by means of repressive measures and mass roundups. Even the head of regional council Kremin got a notice.

    What to do – everyone knows. Still at large, the choice is clear. The choices will narrow dramatically on the front lines. And lastly, decree No. 21.07.14 of 607 Poroshenko made cosmetic changes in labour legislation (supposedly to save jobs of enlisted for a year), which nobody will follow. But the most important thing, Poroshenko did not want to allow conscripts help with bank loans, if they loose a job. Die, but pay your debt!

    Apreciază

  18. geo said, on iulie 27, 2014 at 8:46 pm

    Kirill Turchinov, the son of the Junta Parliament Speaker Alexander Turchinov was conscripted to join th Army.It even seems that the sone is ready to pay a debt to the motherland Ukraine, while his dad, the Speaker, the one of the Junta leaders performed an overturn and started the war agains own people, doesn’t want it. Turchinov has pulled the strings so that several officers, responsible for Kirill consription lost their positions.

    25th July 2014, city Slavyansk, Donetsk republic.
    By unverified information British – Netherland company „Shell” prepare extraction of shale gas near destroyed city Slavyansk

    Near city Slavyansk, for which three months were fierce fighting, began preparing for the extraction of shale gas. This is reported by the locals.

    According to them, „under the protection of Ukrainian military civilians are preparing to install rigs. Importation of equipment.”
    Notes that „Ukrainian security forces take the area of the extraction of shale gas, to the ring.”
    In the city Slavyansk, which is located in the center Yuzovsky shale gas field, local citizens over the past years have repeatedly held a protest against plans for its extraction. Residents of the city Slavyansk even going to hold a referendum on the issue. Ecologists worried about the implications used in the extraction of shale gas fracturing technology. Social activists believe that the technology used in the chemicals are highly poisonous, causing the risk of being not only for groundwater, but for the atmosphere.

    Experts point out that the question of disposal of hazardous substances used for the extraction of shale gas has not been resolved in any other country of the world. According to the media reports, a significant number of countries, including the Czech Republic, the Netherlands, France, abandoned the development of such deposits in their territories.
    In May 2012, a competition for the right to enter into an agreement to develop Yuzovsky deposits held State Service of Geology and Mineral Resources of Ukraine, won the British-Dutch company Shell. Permits for mining of the Dnieper-Donets Basin in eastern Ukraine has also Ukrainian oil and gas holding „Burisma” board member of whose is son of Joe Biden, U.S. Vice President.

    This information wasn’t verified, it be done during few days.

    In the second photo central street of city Slavyansk after shelling by Kiev junta at 8 June 2014.

    MH17 Verdict: Real Evidence Points to US-Kiev Cover-up of Failed False Flag

    http://21stcenturywire.com/2014/07/25/mh17-verdict-real-evidence-points-to-us-kiev-cover-up-of-failed-false-flag-attack/

    http://www.infowars.com/kiev-source-ukraine-accidentally-shot-down-mh17-during-exercises/

    24.07.2014. Human Rights Watch concludes that Kiev is not only killing civilians in Donbass but also lying about it by denying the responsibility:

    „Although Ukrainian government officials and the press service of the National Guard have denied using Grad rockets in Donetsk, a Human Rights Watch investigation on the ground strongly indicates that Ukrainian government forces were responsible for the attacks that occurred between July 12 and 21.”

    http://www.hrw.org/news/2014/07/24/ukraine-unguided-rockets-killing-civilians

    Dmitri Yarosh – Right Sector Leader in Ukraine is now on Interpol.

    http://www.interpol.int/notice/search/wanted/2014-16549

    UKRAINIAN SOLDIERS FROM 72ND BRIGADDE PROTESTING IN THE CITY BILA TSERKVA

    Dnr-News – Ukrainian chanel 112 reports, about 200 people were protesting near a military base in Bila Tserkva (Kiev region) on Friday, July 25. However, in the video the crowd seemed even bigger.

    Among the protesters are members of 72nd motorized brigade, who broke out from the encirclement in the zone of the „Anti-terrorist Operation”. They were joined by their relatives and residents of the city, according to TV channel 112 Ukraine.

    The soldiers are outraged for being called deserters, because they supposedly disobeyed orders and abandoned the scene of military operations.

    https://www.youtube.com/watch?v=a78fuLLuYgw — in Bila Tserkva, Ukraine.

    DONBASS REFUGEES ARE FORCED TO JOIN UKRAINIAN ARMY AND GO BACK TO THE WAR ZONE

    Dnr-news – According to the Governor of Zaporozhye region, Valery Baranov, men of military age who had moved from the territory of Donbass to Zaporozhye region, are subject to mobilization, he stated on Facebook. He explained that among 5,726 refugees, who were given shelter on the territory of Zaporozhye region, there is a large number of men of military age. He instructed his military chief, David Moin, to to look at the possibility of registering the men for the subsequent passage of the Medical Commission and the formation of the battalion.

    It should be noted that many of his Facebook followers welcomed his statement. Almost with one voice they called the Governor’s decision was „the right thing”, noting that „it cannot be otherwise.” One user even said that these men shall redeem those separatist rallies and the referendum, which took place on the territory of Donbass, with their blood, and another one of the users, also approved the decision by Baranov, stating, that this is correct – these people should not hide behind other people’s backs. The user has the correct solution Baranova, stating that the Zaporozhye residents support him in this endeavour.

    Meanwhile, there is also some doubt „trustworthiness” of these people. One follower, who left a comment under the Governor’s statement, said: these people deserve now trust, and it would be better to send them to work, while paying them a soldier’s salary. Another user, commenting on the decision of the Governor, suggests that such a move might just be a soft way to steer the refugees away the region.

    (TSI – this will also solve a problem with finding resources for housing, medical services, keep the number of refugees lower, and help meet mobilization targets!)

    PRIVATE (July 19, 2014)
    From: Head of Ukrainian Security Service, Valentin Nalivaichenko
    To: President of Ukraine, Petro Poroshenko

    In the period from July 14 to July 19, 2014, there has been a dramatic increase in the number of deserters from the armed forces and the National Guard, 3,473 (by 47%) compared with those of last week – 1,847 (25%).

    In addition, during this period the number of missing increased by 1,344 (or 47%), last week – 344 people (10%).

    This phenomenon is due to the increased activity of the enemy in the Donetsk and Lugansk regions and an increase in the number of losses on the part of the security forces. This fact affects the combat effectiveness of troops and makes a further continuation of the ATO impossible. If the negative dynamics will remain at the same level, then after 4-5 days 2/3 of combat-ready units engaged in ATO, will cease to exist.

    In order to maintain the combat potential of the power structures we propose to pool back units at Dobropole and Smolyaninovo accordingly. After the ammunition resupply, regroup and rotation of 60% of troops, the offensive can continue.

    Signed by:
    V. Nalivaichenko (Head of SBU)
    V. Gritsak (Head of Anti-Terrorist Center at SBU)

    Response:
    „Continue until victory!” (Signed by P. Poroshenko July 20)

    Ukrainian Warcrime, financed and supported by US, NATO and EU against innocent Civilians in Europe, barbaric Warcrimes hidden by western Media and western Propaganda. Civilians in Lugansk, murdered by Ukrainian Artillery attack against residential areas, 18-Jul-2014

    Video: http://www.youtube.com/watch?v=doWweFTdOHc

    Se pare ca printre cauzele infringerilor din ultima perioada ale armatei ucrainene, pe linga slaba pregatire a soldatilor si ofiterilor, furtul si vinzarea de orice poate fi schimbat in bani, moralul scazut, infometarea, etc. este si tradarea pozitiilor armatei ucrainene…in plus teverele militare nu beneficiaza de nici un fel de protectie…si sint la discretia rebelilor…

    Apreciază

  19. geo said, on iulie 27, 2014 at 9:17 pm

    Apreciază

  20. nikodim said, on iulie 27, 2014 at 10:32 pm

    aniush,
    Bineinteles ca asta este scopul, dar pana atunci sunt etape de urmat. Iar de dolar am amintit ca sistem mondial de control economic nu ca moneda propriuzisa. Trebuie sange mult si pentru asta multa ura intre natii, ura care se cultiva pe mass media demonocratica inclusiv „romaneasca”.

    Apreciază

    • michael said, on iulie 28, 2014 at 2:06 am

      Si unii se mai indoiau ca Romania va fi implicata in acest conflict. Cand vor incepe „separatistii rusi” sa ucida romani din Ucraina sa vedeti atunci propaganda pro-interventie Nato in conflictul ruso-ucrainian, in mass-media din Romania. Mi-e mila de acei oameni dar ma tem ca-i paste o mare primejdie. Cum altfel sa ne implice si pe noi in acest conflict murdar?

      Apreciază

  21. Ionut said, on iulie 28, 2014 at 9:47 am

    FOARTE BINE! Asa ar trebui sa procedeze toata lumea. Iar la razboi sa mearga doar cei ce provoaca razboiul.

    Apreciază

  22. Alexandru(Fulger) said, on iulie 28, 2014 at 5:52 pm

    Ganditi-va cum ar fi acel scenariu , dar in tara noastra iar noi sa trimitem ungurii din ardeal la razboi ? Defapt nu s-ar intampla acest lucru caci statul ii indrageste prea mult…

    Apreciază

  23. […] SA MOARA ROMANII: Stapanii Ucrainei mobilizeaza tinerii romani ca sa lupte impotriva pro rusilor. Ma… […]

    Apreciază

  24. […] SA MOARA ROMANII: Stapanii Ucrainei mobilizeaza tinerii romani ca sa lupte impotriva pro rusilor. Ma… […]

    Apreciază

  25. […] SA MOARA ROMANII: Stapanii Ucrainei mobilizeaza tinerii romani ca sa lupte impotriva pro rusilor. Ma… […]

    Apreciază

  26. octavpelin said, on octombrie 22, 2017 at 9:19 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  27. Despre Ucraina | SACCSIV - blog ortodox said, on februarie 12, 2022 at 4:16 pm

    […] SA MOARA ROMANII: Stapanii Ucrainei mobilizeaza tinerii romani ca sa lupte impotriva pro rusilor. Ma… […]

    Apreciază

  28. […] SA MOARA ROMANII: Stapanii Ucrainei mobilizeaza tinerii romani ca sa lupte impotriva pro rusilor. Ma… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.