SACCSIV – blog ortodox

45 DE ANI DE LA ASELENIZARE. Sau “aselenizare”? DE CE N-A MAI AJUNS OMUL PE LUNA din 1972 si pana acum?

Posted in ASELENIZARE by saccsiv on iulie 20, 2014

Programul spaţial american cu echipaj uman, spre Lună, a durat doar trei ani. Între 1969 şi 1972 au fost şase misiuni spaţiale care au ajuns până acolo, ultima – pe 11 decembrie 1972. În total, 12 astronauţi au avut privilegiul de a merge pe Lună.

Cititi va rog mai multe la:

45 de ani de la prima aselenizare

Cititi va rog si:

VIDEO „Un pas mic pentru om, un salt mare pentru omenire” – duminica se implinesc 45 de ani de la prima aselenizare

Dar oare au ajuns pe Luna?

VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la radiatiile din spatiu? NASA zice ca deocamdata nu, dar atunci cum au aselenizat?

16-24 iulie, 40 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-adevar oamenii pe Luna?

Astronautul rus Alexey Leonov: Stanley Kubrick a filmat de fapt parti din aselenizarea Apollo?

Video – APOLLO 10: Diferente fundamentale intre varianta NASA filmata in 1969 si cele povestite recent de astronautul Cernan pentru Discovery. DE CE?

Video: Wernher von Braun despre centura de radiatii Van Allen

   Si cateva documentare ce doresc sa demonstreze ca n-au aselenizat:

VIDEO: 16-24 iulie, 42 de ani de la expeditia Apolo 11 de cucerire a Lunii. Dar oare au pasit intr-adevar oamenii pe Luna?

De ce n-a mai ajuns omul pe Luna de aproape o jumatate de secol? Ca doar tehnologia a evoluat enorm. Iar scuza ca nu sunt bani e doar pentru habaucii ce chiar nu pricep nimic din cele ce se petrec in jurul lor.

 

Tagged with: , , ,

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. kosk said, on iulie 20, 2014 at 9:30 pm

    ce chestie.. au ‘pasit’ pe Luna exact in perioada de maxima inflorire a ‘fenomenului ufo’ a razboiului din vietnam si a ‘miscarii hippie’…

    Apreciază

  2. Radu said, on iulie 20, 2014 at 10:11 pm

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  3. Trezirea Fratilor said, on iulie 20, 2014 at 11:04 pm

    Nu exista nicio aselenizare, niciun multivers si nici universuri paralele!

    http://duhovnic.webs.com/proiectele-diavolului

    Apreciază

  4. ROGOJAN ALEX CRISTIAN IRINEU said, on iulie 20, 2014 at 11:05 pm

    Descoperire incredibilă despre şarpele biblic! Misterul şerpilor cu picioare şi a celor cu 7 capete…

    În acest articol, doresc să vă prezint câteva lucruri importante despre care nu se prea vorbeşte în mass-media oficială sau în cărţi. Subiectul principal este şarpele din grădina Edenului, care este prezentat în Biblie. Atunci când şarpele i-a înşelat pe Adam şi pe Eva şi i-a făcut pe aceştia să păcătuiască împotriva lui Dumnezeu, Domnul a pronunţat următoarea pedeapsă împotriva şarpelui: “Zis-a Domnul Dumnezeu către şarpe: “Pentru că ai făcut aceasta, blestemat să fii între toate animalele şi între toate fiarele câmpului; pe pântecele tău să te târăşti şi ţărână să mănânci în toate zilele vieţii tale!” (Geneza 3:14). Reţineţi aceste vorbe: “pe pântecele tău să te târăşti“, ceea ce înseamnă că, înainte de a se târî, şarpele putea merge pe picioare, căci altfel nu mai avea niciun sens pedeapsa. Dar, aţi mai auzit până acum de şerpi cu picioare?

    Da! Se pare că şerpii chiar aveau picioare…iar mai multe schelete au fost descoperite de arheologi în mai multe locaţii din jurul lumii. De exemplu, în martie 2012, în apropiere de Ierusalim, s-a descoperit fosile de şerpi care aveau picioare. Şerpii patrupezi din trecut erau giganţi, iar fălcile lor erau enorme. Puteţi vedea aceste fosile în imaginea de mai jos. Existenţa şerpilor cu picioare în trecut este scoasă în evidenţă şi de un articol publicat pe discovery.com.

    O altă fosilă care a fost descoperită este şarpele cu şapte capete. Şi aici, să vedem un lucru extrem de interesant: religia budistă, precum şi cea hindusă, ambele sunt mai vechi decât religia creştină. În aceste religii, există mai multe reprezentări ale şarpelui cu 7 capete (vedeţi imaginea de mai jos). Pentru vechile religii indiene, şarpele este un zeu şi un simbol al înţelepciunii, pe când, pentru creştini, el este un simbol al Satanei. De ce? Pentru că, aşa cum aflăm din Geneza 1:3, “Şarpele însă era cel mai şiret dintre toate fiarele de pe pământ, pe care le făcuse Domnul Dumnezeu”.
    Acest şarpe-monstru cu 7 capete, care se încolăceşte, se mai numeşte Leviatan, aşa cum putem afla din Isaia 27:1: “În ziua aceea Domnul se va năpusti cu sabia Sa grea, mare şi puternică, asupra leviatanului, a şarpelui care fuge, asupra leviatanului, a şarpelui încolăcit, şi va omorî balaurul cel din Nil”.

    De aici, ne putem pune întrebarea: a creat Dumnezeu, odată cu lumea, două fiinţe dotate cu inteligenţă, omul şi şarpele, iar acesta din urmă a căzut în digraţia totală a Creatorului?

    Sursa: lovendal.net
    discovery.com

    Apreciază

    • mishuleu said, on iulie 21, 2014 at 10:46 pm

      Ai grija mare ce citesti pe acolo. Persoana respectiva se scalda in erezii si rataciri care mai de care mai diverse. Am intrat si eu de cateva ori sa vad ce articole are si mi s-a facut greata la un moment dat de cata mizerie e acolo. Lu ala ii da dracu multe tampenii in cap pe care apoi le transcrie acolo sa scoata si el un ban din publicitate prin smintirea altora mai slabi de inger.

      Apreciat de 1 persoană

  5. abc Marin said, on iulie 20, 2014 at 11:49 pm

    primii piloți care au refuzat să mintă planeta că ar fi aselenizat au fost arși de vii în simulator și înlocuiți cu echipa Armstrong , vedeți ce nume propagandistic au trimis în area 51 pentru filmări , omul nu va ajunge curând pe LUNĂ fiindcă obiectul zburător nu ar fi decât un cuptor cu microunde pentru echipaj. Eu refuz să cred că a pășit pe lună cineva , sau cel puțin nu m-au convins.

    Apreciază

    • cristi o. said, on iulie 21, 2014 at 3:32 am

      @ abc Marin
      Faceti, cred, o usoara confuzie. Cei asasinati erau White, Chaffee si Grissom, adica echipajul Apollo 1, nu 11. Asa ca nu era vorba, inca, de „aselenizare”. Acestia au fost eliminati, intr-adevar, pentru ca aveau de gand sa faca publice suspiciunile lor cu privire la ce se ascunde in programul Apollo. Cel mai „periculos” s-a dovedit Grissom, care, fiind un militar vertical si foarte inteligent, a descoperit mai multe niveluri de implicare ale unor structuri paralele cu serviciile secrete. A dedus ca ceea ce faceau acele servicii sub „paravanul Apollo” aduce prejudicii grave americanilor. Despre ce anume era vorba, se poate specula la nesfarsit, in lipsa de alte informatii. Ce se stie cert, e ca si altii, implicati in program, au fost eliminati fizic (unii cu intreaga familie!) E vorba de cercetatori, ingineri, piloti etc. Dupa ce isi faceau treaba, incepeau sa pateasca tot felul de „accidente” – de tren, de avion, „supradoza de droguri”, „sinucidere” etc. Daca aselenizarea ar fi fost doar o poveste pentru industria cinematografica, n-ar fi avut nevoie de munca atator ingineri, cercetatori, inventatori, industrie aeronautica si aerospatiala. Faceau doar decoruri, foloseau doar angajatii lor din servicii (aia nu vorbesc nici arsi cu fierul) si se puneau pe filmat, mai ceva ca la Hollywood… Si garantat, iesea o „aselenizare” perfecta, fara cusur, pe care n-ar fi contestat-o nimeni. In schimb, s-a construit (si nu putin), s-au facut lansari (au fost reale) si s-a ajuns pe Luna (roboti in mod sigur; oameni… nu stiu, nu bag mana in foc). Practic, nu se stie ce era sub acest „cover-up” numit Apollo – o activitate masonic-oculta cu „extraterestri”/draci, un sistem de armament sofisticat, un sistem de supraveghere globala… Ca de efectul propagandistic nu mai are rost sa discutam, e prea evident. Iar cei ce pun la indoiala tehnologia acelor ani, sa se gandeasca la „banalul” SR-71 „blackbird”, avion mult mai rapid ca glontul construit cu… fibra de carbon, aliaje metalo-ceramice, computere de bord, navigatie asistata prin satelit (stramosul GPS-ului), posibilitate de zbor automat, camere de inalta rezolutie vizibil/infrarosu, etc. toate astea in anii ’60! Nici in ziua de azi, la zeci de ani de la scoaterea din serviciu, nu exista fotografii ale bordului si subansamblurilor acestui aparat in spatiul public, nu mai vorbesc de detalii tehnice mai „intime”. Daca la un avion, scos din uz, nu se poate sti mai mult, ce sanse avem sa aflam ce acoperea mega-operatiunea „Apollo” in realitate… Poate ca imaginile legate de aselenizare au fost trucate stangaci in mod deliberat… sa transmita ceva, ori pur si simplu, in bataie de joc pentru a consuma nervi si a distrage atentia de la altceva. Ce putem sti sigur: „oculta” e in spatele problemei. Asa ca putem „dormi linistiti”, „ochiul” vegheaza…

      Apreciază

      • sin gh. laurențiu said, on iulie 21, 2014 at 7:09 pm

        Asta-i foarte interesant! Însăși diversiunea să fie o diversiune…

        Apreciază

  6. Nimbus said, on iulie 21, 2014 at 12:51 am

    „Vorbiti vorbe”, au ajuns sigur pe luna. Nu mai dau argumente ca deja ajungem la discutii inutile. De atunci s-au mai trimis sonde automate spre luna, rusii, germanii, japonezii etc. iar ultima chinezeasca de anul trecut a survolat inainte de aselenizare chiar zona din marea Linistii si a fotografiat echipamentele lasate acolo, roverul, seismografele automate, detectorul de radiatii etc. Mai exista chiar montata o oglinda folosita chiar si acum pentru masurari de precizie cu laser asa ca nu mai comentam. Mai mult, detectorul automat de radiatii inca mai functioneaza cel putin baliza acestuia este folosita de radioamatori pentru reglarea antenelor si receptoarelor. De ce nu s-au mai dus e alta treaba.
    Uitati un reportaj excelent despre Cursa Spatiala

    http://yo9gjx.blogspot.ro/2014/01/cursa-spatiala.html

    descarcati episoadele – sunt realizare BBC in cooperare cu rusii si americanii asa ca no comment.

    si o pagina interactiva

    http://wechoosethemoon.org/#

    Si ca sa nu trebuiasca sa revin cu comentarii va dau primele 3 argumente:

    1.Transmisiile radio-TV

    Pana si pionierii stiau sa faca o simpla triangulatie, metoda prin care se poate afla nu numai directia de unde se transmite un semnal dar si distanta cu precizie extrem de mare, Emisiile au fost monitorizate de multe tari la vremea respectiva inclusiv de catre civil, radioamatori sau nu, asa ca daca era ceva in neregula era demult scandal.

    2. Minciuna

    In proiectuele Gemini si Apollo au fost implicati peste 1 milion si jumatate de oameni si peste 300 de firme si institutii. Cum credeti ca putea sa tina o minciuna de asemenea anvergura atata amar de vreme fara sa transpire ceva? Hai sa fim seriosi.

    3.Rusii

    Tinand seama ca erau implicati direct in cursa spatiala credeti ca daca era ceva in neregula, ar fi tacut din gura? plus ca au pus in apropierea locurilor de aselenizare sonde automate Lunahod pentru spionaj.

    Mai sunt zeci de argumente dar nu-si au rostul aici. Si apropo:

    Rusii au pus sonde pe planeta Venus inca din anii 60 daca nu stiati:

    http://mentallandscape.com/V_Venus.htm

    Ce e suspect e ca nu spun tot ce au gasit acolo, poate asta ar fi si motivul pentru care nu s-au mai dus.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 21, 2014 at 9:04 am

      Nimbus

      – Au gasit extraterestrii, nu-i asa? De aia nu mai merg acolo.

      – Spui foarte multe minciuni, luate din cartile de popularizare a stiintei.

      – ESENTIALUL: noi vorbim de oameni iar tu vorbesti de echipamente

      Apreciază

  7. cristi o. said, on iulie 21, 2014 at 1:54 am

    Aselenizare sau „aselenizare”… Dupa filmarile si fotografiile date publicitatii ai putea banui ca au fost facute special pentru a starni controverse. Cred ca asta s-a vrut, de la bun inceput. „Neglijenta” cu care au fost trucate unele fotografii sau „erorile” din secventele filmate sunt de natura sa faca „praf selenar” toata afacerea. Robotii rusesti, cu tehnologie „din paleolitic”, au ajuns pe Luna fara cine stie ce computere de bord si au fost manevrati de la sol. printr-un sistem de zeci de ori mai primitiv decat un kit de gaming PC modern. Au functionat, au transmis imagini la sol si urmele lor au fost identificate, recent, pe suprafata Lunii. Culmea, au fost identificate si urmele unora din misiunile Apollo, inclusiv resturi materiale. Acum se ridica intrebarea: de ce au falsificat americanii aselenizarile?! La banii si tehnologia lor sigur puteau mult mai mult. Presupunand ca ar fi trimis si ei doar roboti, ca rusii, tot ar fi trebuit sa aiba cantitati suficiente de material filmat pe care sa-l poata insera in trucaje, macar pentru spectaculozitate! In schimb, ne-au intoxicat cu un peisaj anost, alb-negru si fara stele (gogoasa cu luminozitatea si aparatul cu pelicula insensibila nu sta deloc in picioare), cand Luna e destul de colorata in realitate. Cel putin rusii aveau niste camere alb-negru primitive, cu rezolutie modesta si nu poti avea pretentii de la asa ceva. Ar fi de amintit un lucru comun rusilor si americanilor – cantitati serioase de imagini si material filmat au fost arhivate „la secret”. (Ce dumnezeu ar putea fi atat de secret pe un „bolovan” plin de praf cosmic?! asta nu mi se pare firesc…). Posibil ca „secretele” pe care le-au studiat sa-i fi determinat pe americani sa falsifice aproape tot si sa foloseasca asta drept paravan pentru alte operatiuni? In unele imagini, care par neprelucrate, se vad lucruri, cel putin ciudate. Rover selenar caruia „ii pluteste” partea din spate, pietroaie miscatoare, lumini, „extraterestri” (in unele dialoguri suprimate ulterior – respiratie accelerata, temperatura, senzatie ca sunt urmariti etc.). Toate astea arata a fenomene „poltergeist” adica, mai pe sleau, manifestari dracesti. Asta o fi marele secret? „Civilizatia” aia „avansata” de aratari diforme care se „evapora” lasand in urma putoare daca ii stropesti cu agheasma? Si pe care o astepta iudeo-masonii inchinatori la lucifer… Mai multe tari aveau bani, logistica si vointa sa trimita niste roboti, dotati cu camere de mare rezolutie sa „baleieze” suprafata Lunii. Indata ce proiectele erau avansate, incepeau presiuni uriase pentru stoparea lor imediata. Se invocau motive stupide, la limita de jos a inteligentei umane. India „pierde” sonda, Iranul e acuzat ca face o racheta nucleara si abandoneaza „din fasa” proiectul sondei, chinezii trimit ceva, dar, surpriza, peste 90% din imagini sunt… secrete… Au fost si initiative private. Au fost sabotati total, unii pierzandu-si viata in „accidente” sau devenind, peste noapte „dependeti de droguri”. Drept concluzie, nu se poate stabili, cu certitudine, in conditiile date, daca americanii (sau altii) au pus piciorul pe Luna la propriu, nu doar prin intermediul robotilor (care stim ca au ajuns si au functionat). Iar daca au pus, totusi, piciorul in praful selenar, ce secret ascund, atat de mare, ca ar face orice pe lumea asta, numai sa nu se afle?!…

    Apreciază

  8. ROmanul said, on iulie 21, 2014 at 2:27 am

    Recent am implinit 40 ani. Baiatul meu la toamna merge la scoala in clasa 0. Nu-mi vine sa cred ca o sa-i povestesc cum imi povestea tatal meu cum a vazut aselenizarea la tv si cum au venit vecinii la noi sa o vada (ai mei erau singurii de pe strada care aveau tv atunci). A ajuns o poveste spus de bunici nepotilor despre vremurile cand oamenii puteau merge pe Luna, visau la stele si se mai uitau si spre cer… nu doar spre pamant ca viermii. Daca ma va intreba de ce n-a mai fost nimeni de atatia ani chiar n-am ce sa-i spun. Chestiunea financiara invocata nu tine. SUA cheltuie anual retineti anual peste 700 miliarde de dolari pentru armata. NASA primeste cateva zeci de miliarde doar (pana in 30 daca nu ma insel). Puteau ajunge de 1000 de ori pe Luna daca doreau. Sau poate ca deja sunt acolo cu baze militare cum spun unele site-uri de teoria conspiratiei, de aia cheltuie atat. Ca toate razboaiele si bazele nu costa atat an de an. Ceva e putred oricum nu se poate ca dupa atata tehnologie avansata si ma refer la materiale speciale, la combustibili performanti, la computere performante, costume spatiale imbunatatite, sisteme de filtrare a aerului, etc. sa nu se poata ajunge pe Luna din nou daca au fost deja. Si iarasi mi se pare extrem de suspect ca nu avem fotografii cu Luna cu rezolutie macar similara celor de pe google maps pentru Pamant. Exista google.com/moon dar nu se compara cu rezolutia de pe google maps. Si doar Luna nu are atmosfera care sa strice calitatea imaginilor. Se pot face fotografii de pe un satelit lunar la o rezolutie si mai buna. Oricum ceva e putred in Danemarca cum se zice.

    Apreciază

  9. gabriel said, on iulie 21, 2014 at 6:05 am

    Chiar sa fie o intamplare ca ambele avioane din ultimele luni au fost ale lui Malayezia Airline? Nu. Sa ne amintim ca Kuala Lumpur, capitala Malaeziei, a găzduit recent Tribunalul Internațional pentru crime de război in care SUA și Israel au fost acuzate pentru crime de război. Leuren Moret, fondatorul Malaysia Airlines este fost ministru in Malaezia si a fostparte activă a tribunalului.E, parca nu mai incape intamplarea!
    copie dupa un raspuns pe net

    Apreciază

  10. aniush said, on iulie 21, 2014 at 6:39 am

    Rogojan Alex Cristian Irineu,
    „Puteti vedea aceste fosile in imaginea de mai jos.” Pai si imaginea unde este?

    Apreciază

  11. Ionut said, on iulie 21, 2014 at 9:23 am

    In ceea ce ma priveste, am trecut prin 3 faze:
    – Am ascultat argumente contra care m-au facut sa cred ca aselenizarea nu a fost posibila;
    – Am vazut un filmulet care demonta argumentele contra si care m-a facut sa cred ca aselenizarea a fost totusi posibila;
    – Am citit alte argumente contra si nu stiu ce sa mai cred; un lucru care m-a surprins e un filmulet pe care l-am vazut acum cateva zile, cu steagul american fluturand putin, lucru care nu e posibil pe Luna.

    Am mai citit si un articol:

    http://epochtimes-romania.com/news/dupa-15-ani-moartea-regizorului-stanley-kubrick-ramane-un-mister-omul-care-a-filmat-incenarea-aselenizarii-nasa-din-1969–213579

    In ziua de azi sunt tentat mai degraba sa cred ca nu a fost nici o aselenizare, dar …
    Mi se pare greu de crezut nu atat faptul ca oamenii ar fi putut ajunge pe Luna, ci, mai ales, faptul ca s-ar fi putut intoarce in siguranta.

    Dincolo de toate argumentele pro si contra, cred ca se consuma prea multe resurse pentru lucruri inutile, atat timp cat o mare parte a omenirii traieste in foamete si saracie.

    Apreciază

  12. Mihail said, on iulie 21, 2014 at 9:32 am

    Rătăcirea fotbalistului Adrian Mutu : părăsește ortodoxia pentru a deveni sectar…

    http://www.fanatik.ro/mutu-15-261240

    Apreciază

    • Ionut said, on iulie 21, 2014 at 3:18 pm

      „Relatia” lui Adrian Mutu cu Biserica Ortodoxa a fost una foarte ciudata, iar asta ar trebui sa fie invatare de minte pentru clericii care acorda un tratament neconform cu invatatura lui Hristos celor ce au bani.
      – Prima stire de acest fel a fost, cu multi ani in urma, aceea ca a fost asteptat pana tarziu in noapte la Manastirea Curtea de Arges si nu mai venit (cred ca era legat de pregatirea nuntii);
      – Din cate stiu, in Italia a avut loc o slujba neobisnuita de cununie intre Adrian Mutu si Consuelo, slujba la care au participat doi preoti ortodocsi si unul romano-catolic;
      – Acum inteleg ca sotia lui nu mai e nici macar romano-catolica;
      Asta trebuie sa fie invatare de minte si canoanele sa fie respectate in spiritul si litera lor. Printre alte calitati, preotul, chiar cel care slujeste in cea mai darapanata bisericuta dintr-un sat, trebuie sa aiba DEMNITATE si sa nu caute la fata sau buzunarul celui care vine la el.
      E valabil si pentru cei care accepta „nume” de botez ca Judecator sau Televizor.

      Apreciat de 1 persoană

  13. aniush said, on iulie 21, 2014 at 11:03 am

    Mihail,
    Era el ratacit de dinainte asa ca in privinta lui nu ma mira.

    Apreciază

    • vasilica said, on iulie 21, 2014 at 2:39 pm

      aniush

      Ce vrei sa spui „era el ratacit dinainte” adica cand era ratacit ? cand era Ortodox???

      Apreciază

  14. ROGOJAN ALEX CRISTIAN IRINEU said, on iulie 21, 2014 at 2:30 pm

    aniush…
    Nu am voie să postez imaginea…nu am copyright.
    Dacă vrei să vezi imaginile,intră pe Secretele lui Lovendal.
    Ştirea e pe prima pagină undeva mai jos.

    Apreciază

  15. mircea.v said, on iulie 21, 2014 at 7:27 pm

    Ceva simplu si fara „conspiratii” multe, si demonstratii si … :
    asa cum au pierdut si creierul lui JFK (ce a mai ramas din el), ca vroiau unii sa-l studieze ca sa vada clar de unde a venit glontul fatal (cu toate ca e foarte clar ca venea din fata), asa si nasa a pierdut inregistrarile video originale, si mai nou si rocile aduse de pe Luna. Vorba lu’ Al Pacino in filmul „Nasul”: „Imi insulta inteligenta”. Fiecare cu concluziile lui.

    Apreciază

  16. aniush said, on iulie 22, 2014 at 1:08 pm

    Vasilica,
    Ma refer la faptul ca oricum el avea treaba cu drogurile pe care le consuma si scandalurile din jurul lui. Stiu asta pentru ca a aparut in presa de atatea ori. Un astfel de om e ratacit oricum. Asta pe langa faptul ca pe el nu prea il duce mintea. Pacat de talentul pe care il are.

    Apreciază

  17. aniush said, on iulie 22, 2014 at 1:10 pm

    Daca mergea la biserica si se spovedea si se impartasea, revenea pe drumul drept, dar ma indoiesc ca a facut-o.

    Apreciază

  18. aniush said, on iulie 22, 2014 at 1:21 pm

    ROGOJAN ALEX CRISTIAN IRINEU,
    Multumesc, am vazut imaginea. Chiar mai inainte m-am uitat pe ea.
    Am vazut-o si pe cea a sarpelui cu sapte capete. Cred ca intr-adevar au existat.

    Apreciază

  19. alex said, on iulie 24, 2014 at 10:19 am

    inca se mai dezbate problema asta ? ASELENIZAREA ?

    Apreciază

  20. […] 45 DE ANI DE LA ASELENIZARE. Sau “aselenizare”? DE CE N-A MAI AJUNS OMUL PE LUNA din 1972 si pan… […]

    Apreciază

  21. […] 45 DE ANI DE LA ASELENIZARE. Sau “aselenizare”? DE CE N-A MAI AJUNS OMUL PE LUNA din 1972 si pan… […]

    Apreciază

  22. […] 45 DE ANI DE LA ASELENIZARE. Sau “aselenizare”? DE CE N-A MAI AJUNS OMUL PE LUNA din 1972 si pan… […]

    Apreciază

  23. […] 45 DE ANI DE LA ASELENIZARE. Sau “aselenizare”? DE CE N-A MAI AJUNS OMUL PE LUNA din 1972 si pan… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.