SACCSIV – blog ortodox

Video: MILEY CYRUS, un clip “trippy si SCLAVIA MKULTRA …

Posted in Miley Cyrus, MK ULTRA by saccsiv on iulie 12, 2014

   Iata ce putem citi la Miley Cyrus’ “Trippy” Video that Was Filmed While She Was ‘Hospitalized’ Is Actually About MKULTRA:

Un filmuleţ “trippy” în care apar Miley Cyrus, Flaming Lips şi Moby este de fapt despre Mind Control. A fost filmat când Cyrus era „internată”, ceea ce e de fapt un cuvânt cheie pentru „reprogramare”.
Miley Cyrus e clar imaginea actuală a Mind Control în industria de divertisment şi nu ducem lipsă de materiale care să dovedească. În urmă cu doar câteva săptămâni, a apărut un filmuleţ în care ea apare sub “îngrijire medicală”, filmuleţ care era evident despre Mind Control (vezi articolul aici).
Ultimul ei video, intitulat “Blonda nebună fură Creierul Magic” a fost filmat ÎN TIMP CE Cyrus a fost internată în spital, fiind descris ca “nebunesc” de către majoritatea comentatorilor. Vizionarea acestei compilaţii de cinci minute ce conţine sunete cu volum ridicat şi imagini deranjante este într-adevăr o experienţă dureroasă. Mi-aş putea imagina cu uşurinţă filmuleţul fiind oferit cu forţa sclavilor MK pentru a îi tortura. Şi asta nu e o glumă. Video-ul poate fi urmărit aici, în cazul în care vrei să suferi pentru câteva minute:

Iată descrierea lui Wayne Coyne a acestui video:
“Povestea video-ului e una cam aşa: Moby e un lider de cult rău, avid de putere. El vrea cea mai valoroasă (conform poveştii noastre) posesie delirică supranaturală….Creierul lui John F. Kennedy…creierul conţine formula originală pentru drogul LSD!!!
Miley Cyrus are creierul magic!!! Şi Moby însărcinează o fată blondă nimfomană în genul Manson care să fure creierul de la Cyrus..
Ea fură creierul de la Cyrus în timp ce aceasta e încă în pat după o comă indusă de droguri. Cyrus se trezeşte şi e super-enervată (sic!) de faptul că i-a fost furat creierul. Ea îi însărcinează pe un Moş Crăciun cu faţa arsă şi un Bigfoot lesbian (care sunt prin apropiere într-o navă spaţială) să o vâneze pe blonda care i-a furat creierul. Aceştia duc o luptă intensă, în timp ce Cyrus deplânge pierderea creierului magic şi Moby obţine curcubee puternice din iad. La sfârşit, blonda îi omoară pe Moş Crăciun şi pe Bigfoot, iar un pui de cârtiţă primeşte creierul…”
Oh da. Şi cei de la the Flaming Lips sunt deghizaţi în curcubee, ciuperci şi flori care urmăresc din cer camera unde se declanşează o explozie imensă de diamante.”
În timp ce video-ul e uşor de catalogat ca fiind unul “nebun despre droguri”, aici sunt mult mai multe aspecte implicate. Chiar şi descrierea de mai sus conţine câteva referiri la MKULTRA.
Întâi de toate, folosirea LSD-ului pe subiecţi Mind Control este un aspect bine-cunoscut. E menţionat foarte clar şi în descrierea Wikipedia a LSD.
În anii 50’, oficiali CIA se gândeau că drogul ar putea fi aplicat în mind control şi în războiul chimic; cercetarea agenţiei în domeniul MKULTRA a propagat drogul în rândul oamenilor tineri de serviciu şi al studenţilor.
Moby joacă rolul unui “lider de cult rău, avid de putere” – ceea ce poate fi cu uşurinţă interpretată ca o referinţă la Mind Control.

1 (1)

Liderul de cult “obţine curcubee puterince din iad”, poate fi o referire la faptul că manipulanţii îşi traumatizează victimele, făcându-le să ajungă la disociere. Liderul de cult însărcinează o “blondă nebună, nimfomană, tipul Manson” să fure creierul lui Miley Cyrus. Alegerea cuvintelor aici este importantă. “Blondă nebună, nimfomană, tipul Manson” descrie perfect o adeptă MKULTRA, Beta Kitten. Criminalul în serie Charles Manson era în acelaşi timp sclav MK şi programator. “Fetelor” lui îi erau oferite cantităţi important de LSD în timp ce erau spălate pe creier şi manipulate de el să săvârşească crime oribile. Cuvintele “blondă nebună, nimfomană” se referă în totalitate la programarea Beta.

2 (2)

Cyrus e drogata cu pastile si in coma in timp ce tine in mana un creier – toate modalitati ce arata ca e o sclava MK.

3 (3)

Observați că există jaluzele pe perete, dar nici o fereastră – Miley trăiește într-o lume a iluziei.

Apoi Miley apelează la un Moş Crăciun ars pe faţă şi un Bigfoot lesbian pentru a aduce creierul înapoi, dar “nebuna” îi ucide pe amândoi. Nu trebuie ca asta să aibă sens. E doar gunoi MKULTRA deghizat în artă inspirată de LSD. Urmatoarea imagine rezuma intregul video:

5 (1)

Acest video care normalizează sclavia MK a fost filmat în timp ce Miley era “internată” şi ţinută în pat, probabil coduri pentru “reprogramare”. Cam aşa îşi răspândeşte industria de divertisment mizeria în întreaga lume.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

VIDEO: Miley Cyrus – MTV Video Music Awards 2013. EVOLUTIE: de la pubertoasa dornica sa intre in industria muzicala (Hannah Montana), la adolescenta nebunatica, apoi inger cazut si tarfa stricata cu coarne. ATENTIE: acesta poate fi si drumul copilelor nostre, daca se hranesc cu ce le ofera actualmente muzica, filmele si revistele colorate …

Proiectul MK ULTRA (MK-ULTRA sau MKULTRA) …

VIDEO: Documentar din 1979 despre proiectul MK-ULTRA

A facut CIA teste cu LSD pe pasagerii sistemului de metrou din New York?

VIDEO (si transcriptul): CIA INCA TESTEAZA DROGURI PE OAMENI. Interviu cu H.P. Albarelli Jr, autorul cartii „O greseala teribila: Uciderea lui Frank Olson si Experimentele Secrete ale CIA din Razboiul Rece”

Proces: CIA acuzata ca A IMPLANTAT ELECTROZI IN CREIERII unor soldati, PENTRU A-I CONTROLA …

Cultura POP si CONTROLUL MENTAL

Tagged with: , , ,

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioana said, on iulie 13, 2014 at 9:27 am

    E groaznic pe unde ajung oamenii la hollywood..si taica-sau zice ca ii place asa cum e Miley ! Eu cred ca acolo toti oamenii sunt nebuni sau indraciti !

    Apreciază

  2. energein7 said, on iulie 13, 2014 at 11:31 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciază

  3. […] Sursa : saccsiv […]

    Apreciază

  4. […] Video: MILEY CYRUS, un clip “trippy si SCLAVIA MKULTRA … […]

    Apreciază

  5. […] Video: MILEY CYRUS, un clip “trippy si SCLAVIA MKULTRA … […]

    Apreciază

  6. […] Video: MILEY CYRUS, un clip “trippy si SCLAVIA MKULTRA … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.