SACCSIV – blog ortodox

FILMUL “Dawn of the Planet of the Apes” si DREPTUL CETATENILOR DE A PURTA ARME pentru a se putea APARA IMPOTRIVA STATULUI

Posted in ARMA by saccsiv on iulie 12, 2014

planet-of-the-apes-gun

   Iata ce putem citi la HOLLYWOOD INSERTS GUN CONTROL SUBTEXT IN NEW PLANET OF THE APES MOVIE:

Holywood-ul introduce aluzii referitoare la controlul armelor în noul film „Planeta maimuţelor”

Nu este un secret faptul ca Hollywood-ul este plin de regizori si moguli ai filmelor liberali.

In luna ianuarie care a trecut v-am raportat despre ultra-liberalul producator de filme si sustinator al lui Obama, Harvey Weinstein, care se lauda ca va produce un film care va ataca al doilea amendament si care va avea drept tinta Asociatia Nationala a Pustilor (NRA). Weinstein ii spunea lui Howard Stern ca NRA „işi vor dori sa nu fi existat niciodata dupa ce voi termina cu ei”.

„Nu cred că avem nevoie de arme în această ţară. Şi urăsc această organizaţie (NRA)”, a adăugat el.

Cam în aceeaşi perioadă în care Weinstein comenta împotriva celui de-al doilea amendament, Obama a vizitat studiourile DreamWorks şi şi-a transmis mesajul sau anti-arme catre cei de acolo. I-a instruit pe directorii de la Hollywood să gindească „îndelung şi bine” la mesajul pe care îl transmite de multe ori în mod gratuit „joaca” cu armele din filme.

„Trebuie să ne asigurăm că nu glorificam acest mesaj!”, le-a mai spus Obama. Le-a mai spus directorilor că aceştia au o foarte mare responsabilitate faţă de publicul spectator. „Deoarece poveştile pe care le spuneţi modelează felul de a fi şi vieţile copiiilor noştri”

În locul uriaşei producţii promise de Weinstein şi indreptată împotriva celui de-al doilea amendament, regizorul filmului Cloverfield, Matt Reeves, a produs un film cu un foarte evident subinteles indreptat impotriva armelor. „Zorii planetei maimuţelor” rulează acum în cinematografe, iar unii susţinători ai celului de-al doilea amendament l-au criticat.

„Trebuie să fii prea îngust la minte să nu pricepi mesajul care promovează controlul armelor, mesaj ataşat greşelilor ambelor tabere în războiul dintre oameni şi maimuţe, scrie  Guy Lodge pentru Variety. „Franciza „Maimuţelor” a fost întotdeauna una încărcată de politică.”

„Zorii Planetei maimuţelor” este un atac direct asupra fundamentelor cele mai de bază ale celui de-al doilea amendament. Filmul înfăţişează maimuţele cumpărînd arme în scopul creării unei revoluţii –  cu consecinţe dezastruoase. Cel de-al doilea amendament precum şi garanţia dată de declaraţia drepturilor din 1689 a Marii Britanii au asigurat dreptul cetaţenilor de a purta arme pentru a se putea apăra împotriva statului.

„Cel de-al doilea amendament, contrar a ceea ce se discută în ziua de azi, are tot atît de mult de a face cu oamenii care se apară împotriva tiraniei cît are de a face cu spărgătorii”, scrie  Erick Erickson. „De aceea există atît de puţine păreri comune privind puştile de asalt, chiar şi ignorînd în mod favorabil faptul că nu există aşa ceva. Dacă cel de-al doilea amendament are drept scop protejarea cetăţenilor de propriul lor guvern în acest caz cetăţenii ar trebui să aibă dreptul de a deţine arme.”

Acest concept este complet opus celui al elitei liberale Hollywoodiene la un nivel visceral si iraţional. Aşa cum Weinstein a demonstrat, elita crede, nu doar faptul că cetăţenii americani nu ar trebui să aiba dreptul de a avea arme ci chiar faptul că în aceştia nu ar trebui să ai încredere să deţină arme nici măcar de dragul ideii de auto-apărare. Liberalii cred în statul maximal – doar acesta are dreptul de a deţine monopolul asupra violenţei.

Anti-al doilea amendament (de fapt anti drepturile naturale ale omului), elita Hollywood-ului îşi va continua lupta sa împotriva celui de-al doilea amendament. Mustrarea făcută de Obama celor de la Hollywood cum că utilizarea armelor ar trebui să apară într-o lumină negativă în filme, va fi utilizată pentru a spăla pe creier, o populaţie deja mult prea spălată pe creier cu privire la cit de rau este dreptul de a detine arme.

Comentariu saccsiv:

   Scrie la un moment dat in articol:

“Obama a vizitat studiourile DreamWorks şi şi-a transmis mesajul sau anti-arme catre cei de acolo. I-a instruit pe directorii de la Hollywood să gindească „îndelung şi bine” la mesajul pe care îl transmite de multe ori în mod gratuit „joaca” cu armele din filme.”

Eu cred ca Obama nu instruieste pe nimeni, el fiind o marioneta:

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

DOCUMENTARE CELEBRE: Webster G. Tarpley – “The Men Behind Obama” (“Oamenii din spatele lui Obama”), subtitrare in limba romana

Harwey Weinstein este evreu, confondator impreuna cu fratele sau al Miramax Films.

   DreamWorks, LLC, cunoscuta si ca DreamWorks PicturesDreamWorks SKG sau DreamWorks Studios este unul din cele mai importante studiouri de film americane, producator si distribuitor inclusiv de jocuri video si programe de televiziune.

A inceput in 1994 ca proiect ambitios al mogulilor evrei Steven Spielberg, Jeffrey Katzenberg si David Geffen (de unde si initialele SKG) beneficiind de sprijinul lui Paul Allen, cofondatorul Microsoft. In 2006 o parte importanta din actiuni sunt cumparate de un grup condus de George Soros.

EVREII din MASS-MEDIA si INDUSTRIA DE FILME

Cititi va rog si:

Video: CONSIDERATI BUN MODELUL ELVETIAN? Populatia sa fie obligata sa stie sa foloseasca o arma iar cei ce au facut armata sa-si ia armele acasa

Statul nu le-a dat nici o sansa victimelor criminalului de la coafor

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioan said, on iulie 13, 2014 at 1:26 am

    Off topic: ECUMENISM FĂRĂ BARIERE! UN NAŞ SECTANT BOTEAZĂ ÎN BISERICĂ ORTODOXĂ UN COPIL !
    Totul s-a întâmplat ieri, la botezul fiicei moderatoarei OANA STANCU de la Antena 3. La rugăciunile din Biserică au mai participat şi antiortodoxul A. Ursu şi kaballista Sandra Stoicescu.
    Dacă patriarhia reacţionează aşa prompt în cazul Monahului Teodot dacă pronunţă termenul „legionar”, observ cu stupoare că aceste încălcări flagrante ale sfintelor canoane trec neobservate, la doi paşi de patriarhia masonică a României…

    http://www.videonews.ro/video/romania/oana-stancu-si-a-botezat-fetita-bps7G1f9Ntx.html

    Apreciat de 1 persoană

    • mihai said, on iulie 13, 2014 at 1:07 pm

      frate ioan ce sa mai, fara cuvinte, totul este cu susul in jos, si daca ne poti spune la care biserica sa intamplat ?

      Apreciază

  2. Ioan said, on iulie 13, 2014 at 1:36 am

    Off topic: ECUMENISM FĂRĂ BARIERE! UN NAŞ SECTANT (Mihai Gâdea) BOTEAZĂ ÎN BISERICĂ ORTODOXĂ UN COPIL, înconjurând cu Preotul masa de botez !
    Totul s-a întâmplat ieri, la botezul fiicei moderatoarei OANA STANCU de la Antena 3. La rugăciunile din Biserică au mai participat şi antiortodoxul A. Ursu şi kaballista Sandra Stoicescu.
    Dacă patriarhia reacţionează aşa prompt în cazul Monahului Teodot dacă pronunţă termenul „legionar”, observ cu stupoare că aceste încălcări flagrante ale sfintelor canoane trec neobservate, la doi paşi de patriarhia masonică a României…

    Vezi video: http://www.videonews.ro/video/romania/oana-stancu-si-a-botezat-fetita-bps7G1f9Ntx.html

    Apreciază

  3. Iani said, on iulie 13, 2014 at 2:32 am

    Bine, acum, legat de crima de la coafor, am citit si articolul din 2012, dar ce se putea face ? Chiar daca legal am avea dreptul sa posedam arme, ca in SUA, ce facem, mergem inarmati pe strada ? ne luam pistolul in geanta sau in buzunar cand mergem sa ne tundem ? Dar oare nu ne incredem si in ajutorul lui Dumnezeu ? putem sa avem orice arme cu noi, daca e sa ni se intample ceva ni se intampla, iar daca nu, cred ca ne apara Dumnezeu. Eu nu zis sa nu fim vigilenti, pregatiti si sa face ce ne sta in putere, dar cred ca viata si moartea, precum si integritatea fizica, sunt in mana lui Dumnezeu.

    Apreciază

  4. Iani said, on iulie 13, 2014 at 2:35 am

    Mantuitorul i-a spus ucenicului sau cand au venit sa il aresteze in gradina Ghetsimani: „Baga sabia in teaca. Cine scoate sabia de sabie va pieri”. Cred ca armele pot fi folosite fara a pacatui numai pe front, la razboi. Bine, sunt situatii si situatii. Mi se va raspunde: dar cand iti aperi familia, casa ? Si asta e adevarat……

    Apreciază

    • Iani said, on iulie 13, 2014 at 2:37 am

      De fapt, cred ca si la razboi e pacat, dar e mai scuzabil decat in alte situatii.

      Apreciază

  5. moxu said, on iulie 13, 2014 at 9:54 am

    Dimineata asta am inteles de ce preotii nu vorbesc dupa slujba si dupa predica, despre faptul ca santem in toiul apocalipsei . pai au un singur motiv si anume banii. Daca ar fi spus lucrurilor pe fata si ar fi instruit lumea care vine la biserica precum protectia muncii la servici , cu adevarat am fi fost un popor binecuvantat si placut inaintea lui Dumnezeu. Daca spui adevarul echivaleaza cu a-ti taia craca de sub picioare in perceptia acestora care sint fricosi si au copii multii ma refer la majoritatea preotilor ,Iata de ce stau lucrurile asa pentru ca este pus in primul rand banul ca suport de viata , Este o mare greseala care au facut-o cu rea stiinta si nesimtire din partea lor , deja ei sint in conflict cu Dumnezeu ,acesti preoti care gandesc asa..
    Mai ramane un singur lucrul si anume cred ca slujbele acestea care le fac ei fara sa spuna acest adevar real care se petrece sub ochii nostrii cum ca statul se transforma pe zi ce trece intr-un adevarat tiran si demon care pur si simplu asteapta momentul sa ne inghita si sa ne omoare , nu face altceva decat ca aceste slujbe sa fie nule in fata lui Dumnezeu , cred ca Dumnezeu vrea adevarul mai intai pus de toate si restul dupa .
    Asta nu au inteles preotii nostrii astazi ca lor le revine aceasta misiune care este foarte usoara in comparatie cu ceilalti care mor si sint martiri care sint ucisi pentru credinta si aici ma refer in tarile musulmane care omoara pe acesti marturisitori ..Deci cum sa-i iubesc io pe acesti preoti ai mei lasi si fricosi care nu au curajul nici macar sa se ridice cu o vorba impotriva acestui sistem care este condus din spate de forte satanice prin presedintii oameni politici fara Dumnezeu vedeti ex, mircea besescu si traian si multi altii,
    Daca nu o vor face acum cand Biserica mai este inca o institutie de stat si destul de numerica ganditi-va preotilor ce veti face atunci cand vi se va interzice sa mai fiti.
    Atunci va veti da seama ca a-ti avut ocazia si puterea ca sa uniti trupul lui Hristos si nu a-ti putut din cauza fricii si a ascultarii oarbe de mai marii vostrii , nici nu stiu cum sa-i numesc pe astia.
    Deci in numele Dumnezeului viu tatal lui LISUS HRISTOS unicul Dumnezeu si adevarat va conjur sa plecati toti cei care transformati casa TATALUI in pestera de talhari.
    Lasati locurile goale sa vina tinerii marturisitori si drepti care au curajul sa duca lupta cea dreapta pina la capat precum a dus-o IUSTIN PARVU si TEODOT acest monah curajos care slava Domnului este in viata.
    Va conjur sa plecati din parohii toti acesti preoti care va simtiti vinovati de lipsa de curaj in a spune adevarul chiar de la inceputul slujbei chiar .
    Au venit timpurile sa inceapa slujba cu acest adevar spus din gura vostra nemernicilor si necuratilor care va mai si impartasiti cu sfantul si trupul mantuitorului la fiecare liturghie.
    Sa nu mi-o luati in nume de rau dar altfel nu pot sa va determin , cu frumosul oricum nu merge pentru ca inimile vostre si simturile voastre sint spurcate. aveti ochi si nu vedeti exact ca pe timpil mantuitorului se intampla si astazi.

    Apreciază

    • pr bogdan said, on iulie 13, 2014 at 1:19 pm

      Bucură-te, cinstite moxu, luptătorule cu preoţii nemernici şi necuraţi care se împărtăşesc la fiecare liturghie, în timp ce alţii au timp de scris comentarii provocatoare şi psihotice.
      Să nu mi-o iei în nume de rău, dar fă-ţi curaj şi mai abţine-te de la comentarii dezafectate. Arată-mi o cuvântare de-a părintelui Iustin din care să răzbată atâta răutate, incapacitate psiho-socială şi chiar analfabetism. Până atunci citeşte-i predicile. În fine, ce lucru bun ai determinat prin mesajul tău? Mai bine făceai nani…

      Apreciază

    • mihai said, on iulie 13, 2014 at 1:24 pm

      de pilda parintele ALDEA ANDREI MIHAI prin predicile sale chiar le spune oamenilor ca traim vremuri apocaliptice si pericolele ce ne pindesc, ca a facut el gafa aceea sprijinindul pe capsali e una, insa in privinta asta ai atentioneaza pe enoriasi cu lux de amanunte, astazi nu lam vazut la biserica slujba tinando un preot dintr-o parohie invecinata si un preot venit cam de aprox. un an

      Apreciază

    • Ionut said, on iulie 14, 2014 at 12:13 am

      Total de acord. Din 1990 si pana in 2008 au tot masacrat, si pe strazi erau caini. In beneficiul cui? Al celor care alocau 300 lei/ luna pentru intretinerea unui caine in adapost si in beneficiul firmelor de incinerare. In 2008 a fost interzisa eutanasia, dar unii au continuat la fel ca si pana atunci. Desi puteau aplica legea (sterilizare+returnare), n-au facut-o, cu toate ca au fost alocate milioane de euro.
      Iar tragedia de langa parcul Tei cre ca nu a fost provocata de maidanezi. Am constatat ce fel de oameni urasc cainii: aceia carora cainii le sunt superiori sub aspectul loialitatii si atasamentului.

      Apreciază

  6. aniush said, on iulie 13, 2014 at 11:57 am

    set,
    e mare nevoie avem acum de sfinti

    Apreciază

  7. aniush said, on iulie 13, 2014 at 11:59 am

    Ce mare nevoie…

    Dreptul cetatenilor de a purta arme? Eu stiam ca statul dezarmeaza cetatenii, ideea e…tocmai sa nu se poata apara. Nu le convine ca populatia sa contracareze.

    Apreciază

    • Iani said, on iulie 13, 2014 at 3:08 pm

      Dar ce crezi ca se poate rezolva ? Cum adica sa contracarezi ? Crezi ca un razboi civil ar fi solutia ? Doamne fereste ! Asta ar mai lipsi, ca fiecare cocalar sa umble cu pistolul la el.

      Apreciază

  8. Iani said, on iulie 13, 2014 at 3:10 pm

    Daca acest popor nu este in stare de 25 de ani sa constituie o alternativa politica, adica un partid care sa ajunga la putere prin vot, si sa schimbe situatia infernala in care ne gasim, daca asa ceva nu e posibil si poporul roman nu e in stare, atunci poporul roman e terminat. Asta e adevarata arma, pe care nu stim sa o folosim.

    Apreciază

  9. Radu said, on iulie 13, 2014 at 10:22 pm

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  10. Ionut said, on iulie 14, 2014 at 12:02 am

    Pentru a analiza cat de eficient pot lupta cetatenii impotriva statului, luam in considerare 2 situatii cunoscute:
    – Lupta anticomunistilor din munti in Romania anilor ’50;
    – Luarile de ostatici.
    In ambele situatii, statul a iesit castigator.
    In ziua de astazi nu poti lupta cu pistolul impotriva tancurilor sau lansatoarelor de rachete. In ziua de astazi, e aproape imposibil sa te razboiesti cu un stat care stie aproape totul despre tine, dar despre ale carui servicii secrete nu stii mare lucru. Tot ceea ce poti sa faci e sa te ascunzi (sa pleci in alta tara, sa te duci in creierii muntilor sau in cine stie ce locuri izolate sau, dimpotriva, aglomerate).
    Mi-am pus de multe ori intrebarea: care ar putea fi antidotul impotriva dictaturii? Poate o armata independenta de conducerea politica, poate o garda nationala bine echipata, formata din voluntari. Dar nu cred ca pistolul din buzunar ne poate salva de dictatura. E o iluzie.
    Iar cei ce provoaca razboaiele nu stau niciodata in prima linie a frontului.

    Apreciază

  11. ... said, on iulie 14, 2014 at 11:31 pm

    abandonarea sistemului. atat.

    Apreciază

  12. […] FILMUL “Dawn of the Planet of the Apes” si DREPTUL CETATENILOR DE A PURTA ARME pentru a se putea… […]

    Apreciază

  13. […] FILMUL “Dawn of the Planet of the Apes” si DREPTUL CETATENILOR DE A PURTA ARME pentru a se putea… […]

    Apreciază

  14. […] FILMUL “Dawn of the Planet of the Apes” si DREPTUL CETATENILOR DE A PURTA ARME pentru a se putea… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.