SACCSIV – blog ortodox

NU CRED ca va veni vreun imparat bun care sa invinga fortele raului, dupa care sa mai domneasca zeci de ani, apoi de nicaieri sa apara si antihristul …

Posted in antihrist, APOCALIPSA by saccsiv on iunie 17, 2014

Si n-o zic de la mine, ci ma bazez pe profetiile ce le gasiti la:

PROFETIA Cuviosului Kuksa al Odesei (1875-1964) despre SINODUL AL OPTULEA si despre unii dintre fiii lui duhovnicesti ce vor trai pana in vremea ANTIHRISTULUI

Sunt acolo aproape trei pagini doar de titluri … Evident, in ortodoxie nu conteaza neaparat numarul, caci uneori in dreapta credinta a ramas un singur Ierarh, insa totusi, in cazul de fata, vorbim despre Sfinti. Sa-i numim cei din grupul 1.

Ar mai fi un grup doi, mult mai putin numeros, iar conform celor ce promoveaza mesajul acestuia, va veni la un moment dat un imparat bun ce-i va invinge pe cei rai ce vor sa instaureze NOUA ORDINE MONDIALA, dupa care va imparati zeci de ani, timp in care ortodoxia va inflori planetar. Iar la final, de niciunde, va apare si antihristul care sa-si faca lucrarea.

Cele ce sunt scrise de cei din grupul 1 le consider extrem de logice si in totala concordanta cu cele ce le putem citi in Sfanta Scriptura, inclusiv in Apocalipsa.

Despre cele scrise de cei din grupul 2, nu gasim nici macar o cat de mica referire in Biblie.

Ba chiar seamana prea mult cu cele propovaduite de eretici, despre o minunata imparatie de o mie de ani, care la randul lor seamana enorm de mult cu cele despre mesia asteptat de rabini

Ca si in alte cazuri, adeptii grupului 2 probabil imi vor repeta ceva de genul: cum, dar nu crezi in ceea ce au zis niste Sfinti?

Si le repet si eu: dar ceilalti nu sunt Sfinti?

Cum se face totusi ca profetiile unor Sfinti par a se bate cap in cap cu profetiile altor Sfinti? Poate pentru ca unele sunt de fapt doar “profetii”, adica intre ghilimele, respectivii Sfinti nescriind vreodata asa ceva. Sau au scris, insistand insa pe un anume cuvant esential: DACA. Revizionati va rog, de exemplu, inregistrarile de la:

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 1)

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 2)

Vorbesc si unii dintre ei despre eventualitatea unui astfel de salvator, dar in ce conditii? Insist sa le revizioati.

Adeptii grupului 2 insa trec intotdeauna peste aceasta, insistand pe ideea falsa ca un imparat ortodox biruitor sigur va veni. Si asta nu e deloc bine, caci il vor confunda astfel cu … antihristul.

Mai zic ei in argumetatia lor ca si Sfinti din grupul 1 vorbesc despre o perioada de libertate a Bisericii. Asa e si aceasta a si inceput in fapt de vreo 25 de ani incoace, adica de la programata cadere a blocului rasaritean. Doar ca cei din grupul 1 avertizeaza ca aceasta libertate se va transforma de fapt intr-o “libertate”, intr-o inflorirea a unei false ortodoxii. Exemplu:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

Si unii si altii amintesc despre un mare razboi. Doar ca cei din grupul 1 ne invata ca salvatorul va fi de fapt “salvator”, adica exact antihristul. De aceea am scris mai sus ca adeptii celuilalt grup se afla in mare primejdie.

Voi incheia cu un argument logic. Adica astia de tot pregatesc de zor NOUA ORDINE MONDIALA, adica terenul pregatit antihristului cu tot ce implica (ecumenism, cip, homosexualitate, desfranare, distugerea familiei, a nationalismului, etc.) sa fie oare invinsi de un lumesc imparat, fie el si ajutat de vreun inger? Adica sa se aleaga praful de intreaga lor lucrare de peste 200 de ani? Ce bine ar fi sa fie atat de simplu. Apoi lungi decenii de pace ortodoxa? Ce minunat. Si apoi buf, antihristul? Asa, de niciunde si fara nici un teren pregatit? Adica nu vine acum, cand multi ar putea fi pacaliti de el, ci atunci, cand lumea e ortodoxa? Si cine il mai primeste atunci? N-are nici o noima, iertare.

Asadar, cei ce cred in venirea unui imparat bun nici nu are rost sa se mai oboseasca intr-o lupta anti ecumenism, anti cip, anti orice. Caci cum ar putea exista vreo legatura intre ecumenism si antihrist sau intre cip si semnul fiarei, daca ar scrie in profetii ca nu cel ce este in loc de Hristos va veni, ci din contra, un minunat conducator? Eventual lupta lor s-ar putea limita la ceva strict … baricandist. Si ajungem astfel intr-un alt punct pregatit temeinic de stapanii piramidei:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

129 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. iustina said, on iunie 18, 2014 at 5:10 pm

    Imparatul cel bun este Constantin XI Dragasis cel care se afla in adormire in subsolul Catedralei Sf. Sofia. Asa ca el exista sigur , numai ca trebuie sa-l vedeti.

    Apreciază

  2. geo said, on iunie 18, 2014 at 6:09 pm

    http://mobile.reuters.com/article/idUSBREA4C0YU20140514?irpc=932

    daca biserica distrusa de armata era in zona de razboi cea din stirea de mai jos este departe:

    Apreciază

  3. victor s. said, on iunie 18, 2014 at 6:22 pm

    parintele paisie spunea; sa ne rugam ca interesele celor mari sa concida cu ale noastre; deci ce a recunoscut gorbaciov mai tarziu nu ne intereseaza.fapt e ca la acea perioada interesele lor au coincis cu ale noastre si ortodoxia a avut libertatea de care scriam mai sus.daca luam profetiile literar iata asteptam un papa negru[ la culoare ] si el e negru la” ordin”

    Apreciază

  4. […] Iata comentariul lui HAIPA postat la NU CRED ca va veni vreun imparat bun care sa invinga fortele raului, dupa care sa mai domneasca zeci…: […]

    Apreciază

  5. nikodim said, on iunie 18, 2014 at 7:37 pm

    iustina,
    Imparatul Constantin XI Dragases o fi fost el bun in lumea lui ingusta aflata in prabusire, dar duhovniceste era pierdut in erezia uniatiei cu papistasii. Daca vei citi ceva istorie vei afla ca la ultima slujba de Sarbatoarea Nasterii Domnului din catedrala Sf. Sofia, in 25 decembrie 1452, la care participa acest imparat cu suita sa, s-a pomenit la ectenii si papa iar imparatul de cate ori avea ocazia, de atatea ori sublinia faptul ca Biserica Ortodoxa se afla in comuniune cu Papa in conformitate cu hotararile sinodului talharesc de la Florenta-Ferrara din 1439 unde toti ierarhii ortodocsi in afara de Sf. Marcu al Efesului, s-au supus papei. La ultima liturghie din Sf. Sofia din ajunul caderii Constantinopolului, imparatul s-a impartasit impreuna cu multi eretici venetieni, genovezi si alti mercenari din cetate. Omul acela a murit in erezia care luase de ceva vreme in stapanire marea catedrala Sf. Sofia. Dumnezeu nu a lasat asemenea fapte fara urmarea stiuta.

    Apreciază

  6. Iones said, on iunie 19, 2014 at 11:56 am

    Din cartea SFÂRŞITUL OMULUI CULES DIN SFINTELE SCRIPTURI
    de Smeritul între monahi ZOSIMA PASCAL din Sfânta Mănăstire Neamţu, la 1905:

    Pe la anul şapte mii de la facerea lumii, se vor ridica ismailitenii şi agarenii, adică cei ce se trag din Agar şi din Ismail, care sunt turcii şi tătarii şi vor înconjura zidurile cetăţii Vizantiei (Constantinopol) şi vor aduna toate neamurile în cetatea de pe şapte munţi. Câtă urgie, când te va înconjura mulţimea de oameni, şi te vor stăpâni ca pe un lucru de nimic! Şi zidurile cele frumoase vor cădea, ca un smochin putred şi va călca pruncul (care se înţelege Ismail) asupra ta. Şi va pune asupra ta sceptrul, iar întru dânsa nu va rămânea, şi va pune mâinile lui pe Sfintele lui Dumnezeu Altare. Şi cele sfinte nu le va primi, ci le va da fiilor pierzării; iar după aceea se va ridica şarpele cel adormit şi va bate pe prunc şi haina lui, cea împărătească, îmbrăcând-o, slăvi-se-va numele lui întru bune vestiri. Iar fiii pierzării, întărind războiul, vor da feţele lor către apusul soarelui, şi, vai de tine, cetate de pe şapte munţi! Şi aşa va da şarpele cel adormit la moarte cuvioasă. Şi va stăpâni asupra cetăţii de pe şapte munţi neamul cel plăvit cincisprezece ani; şi vor da şi vor mânca dintr-însa mulţi, spre izbândirea sfintelor.

    Şi vor stăpâni la răsărit trei purtători de grijă şi la apus oarecare purtător de grijă (care este neamţul) şi cu dânsul împreună se vor scula şapte lupi (care sunt cele şapte puteri), la seamă sălbatici (lupi se înţelege neamul cel biruitor). Şi îi vor bate pe ismailiteni şi îi vor goni pe dânşii până la colonie, care se înţelege că este locul mutării. Şi vor tulbura neamurile cele de acolo, care sunt ascultătoare credinţei lor; şi vor scorni cu grabă mare şi cu mânie iute şi vor împărţi. Partea cea dintâi va ierna la Efes; a doua parte la Magulini; a treia parte la marginea câmpului mării la Pergam (lângă Smirna), iar a patra la Bitinia. Şi vor înşira vase multe pe apă şi vor călca hotarele ei; atunci se vor tulbura limbile care şed în unghiurile Ostrovului şi se va ridica Filip al şaselea cu 18 limbi şi se vor aduna la Constantinopol şi vor porni războiul, cum nu s-a făcut niciodată; şi vor alerga pe uliţele cetăţii şi multă vărsare de sânge se va face, încât va curge sângele ca pâraiele şi se va tulbura marea până în adâncul noianului.

    Atunci boul va striga; măgura cea uscată va plânge; (prin care se înţelege dealul din partea Droiului). Şi atunci vor sta caii şi se va auzi glas din cer, strigând: „Staţi, staţi! Pace vouă! Destul!” Această izbândire se va face pentru cei nesupuşi şi neascultători. Şi le va zice: „Veniţi către părţile din dreapta oraşului şi acolo veţi afla un om, stând cu multă întristare, rezemându-se între doi stâlpi (coloane), ştergându-şi sudoarea de pe hainele sale şi va fi cu barba albă, drept, milostiv şi cu haine sărăcăcioase şi blând la fire, de vârstă mijlocie, şi va avea la piciorul drept un negel în mijlocul lui.” Şi glas de înger se va propovădui: „Luaţi-l şi-l încoronaţi pe acesta împărat.” Şi, luându-l pe el patru îngeri purtători de viaţă, îl vor duce pe dânsul la Sfânta şi marea Biserică a lui Dumnezeu, Sofia, şi îl vor încorona pe el împărat şi îi vor da lui în mâna dreaptă o sabie, zicându-i: „Imbărbătează-te şi te întăreşte, biruieşte pe vrăjmaşii tăi.” Luând el sabia de la îngeri, va bate pe ismailiteni şi pe etiopieni şi pe tătari şi pe alte neamuri. Pe ismailiteni în trei îi va împărţi: partea întâi o va tăia cu sabia, a doua parte o va boteza, iar a treia parte o va goni cu mare mânie până la copacul singur (Mărul roşu). Şi întorcându-se de la război, se vor deşerta comorile pământului şi toţi se vor îmbogăţi, nimeni dintre dânşii nu va fi sărac şi pământul îşi va da roada sa însutit. Iar din armele cele de război îşi vor face fiare de plug şi seceri. Şi va împărăţi 15 ani, iar după moartea lui va împărăţi altul 11 ani, şi acesta va vedea moartea sa mai înainte de vreme, mergând în Ierusalim, unde este împărăţia lui Dumnezeu, iar după el vor împărăţi patru feciori ai lui. Cel dintâi va împărăţi la Roma, iar cel de al doilea va împărăţi la Alexandria, al treilea la Tesalonic, iar al patrulea la Constantinopol. Şi aceştia, ridicând război între dânşii, pe preoţi şi pe călugări îi vor lua la oaste; şi nici unul dintre dânşii nu se va mântui.

    Şi, nefiind vreun bărbat de folos, ca să fie pus împărat pe pământ, va împărăţi o muiere spurcată şi fără de ruşine. Şi aceasta va spurca Sfintele Biserici şi Jertfelnicele lui Dumnezeu şi, stând în mijlocul Constantinopolului, va propovădui, zicând cu mare glas: „Cine este Dumnezeu afară de mine şi cine va sta împotriva împărăţiei mele?” Şi, îndată, se va cutremura Constantinopolul şi se va scufunda cu totul în pierzare şi numai cele ce se cheamă „măguri uscate” se vor vedea. Şi trecând prin Constantinopol corăbierii vor zice: „Aici a fost Constantinopolul cel vestit şi lăudat în lume!” Şi aşa, va împărăţi altul la Tesalonic, puţină vreme, şi se va scufunda şi acela şi după aceasta se va scufunda şi Smirna şi Cipru, de furtună, în mare.

    După aceea, va împărăţi Antihrist şi va face minunate şi ciudate minuni, atâtea încât vor rătăci mulţi de la dreapta credinţă, iar de va fi cu putinţă şi pe cei aleşi. Şi îi va mări şi îi va slăvi pe jidovi şi va dezrădăcina Bisericile lui Dumnezeu şi le va preface în capişti idoleşti; şi va fi foamete şi ciumă în toată lumea, iar apele se vor usca şi pâraiele şi lacurile vor seca şi ploaia nu-şi va da roada sa pe pământ. Şi va stăpâni, prea bestematul, trei ani şi şase luni.

    Atunci va trece anul ca luna şi luna ca săptămâna şi săptămâna ca ziua şi ziua ca ceasul şi ceasul ca minutul, pentru robii cei aleşi ai lui Dumnezeu. Iar după împlinirea acelor trei ani şi jumătate, va ploua Dumnezeu cu foc asupra pământului, şi îl va arde de trei coţi adâncime. Atunci va striga pământul către Dumnezeul şi Ziditorul său, zicând: „Curat sunt înaintea Ta, Doamne, şi întru mine nu este greşeală.” Atunci, cerul, ca o carte se va înfăşura, iar îngerii vor trâmbiţa, şi la ale lor glasuri vor învia morţii. Şi cei drepţi vor sta de-a dreapta împăratului ceresc, iar cei păcătoşi de-a stânga; şi drepţii vor moşteni cereştile bunătăţi, iar păcătoşii veşnica muncă a focului nestins, şi viermele cel neadormit, cu slujitorii lui Antihrist, care i-au înşelat.

    Iar pe noi să ne învrednicească să dobândim veşnicele bunătăţi, pe care le-a gătit Dumnezeu celor ce-L iubesc pe Dânsul, a Căruia este slava, cinstea şi închinăciunea în veci. Amin.
    ……………………………………………………………………………..
    Sfântul Ipolit, papa Romei, zice că: „După ce vor trece zece împăraţi ai romanilor, adică după căderea turcilor, al unsprezecelea care va împărăţi va fi antihrist.” Iar Sfinţitul Mucenic Metodie al Patarelor zice că în vremea aceea, când va cădea Turcia, va veni Filip al şaselea cu 18 limbi (naţiuni) şi va face război, cum n-a mai fost niciodată.
    http://www.sfaturiortodoxe.ro/sfarsitul-omului.htm

    Desfăşurarea profeţiei a început chiar în aceste momente, vedeţi aici : Ceremonia de depunere a jurământului pentru noul rege al Spaniei, Felipe al VI-lea – LIVE VIDEO
    http://www.mediafax.ro/externe/ceremonia-de-depunere-a-juramantului-pentru-noul-rege-al-spaniei-felipe-al-vi-lea-live-video-12790157

    Apreciază

    • John of România said, on iunie 19, 2014 at 1:58 pm

      In principiu cam asta zice si in cartea pe care am pus-o eu mai sus.
      E discutabil cine va fi acest Filip.
      Si pe noul rege al Belgiei il cheama tot Filip, iar in Belgia se afla Bruxelles-ul, capitala U.E.

      Apreciază

    • John of România said, on iunie 19, 2014 at 2:01 pm

      Ce avem noi aici?

      Adevărata carte SFÂRSITUL OMULUI. Zosima Pascal. Editia originala 1937 nemodificata tendentios de contemporani. Fara adausurile schismatice ale celor ce vor sa dezbine Sf. Bis. prin superstitia ca cip = pecetea lui antihrist

      Apreciază

      • Iones said, on iunie 19, 2014 at 4:07 pm

        Titlu e adaugat si reflecta parerea celui care l-a pus. Opinia mea este ca atat cipul cat si 666 introdu-se in actele eliberate cetatenilor de catre institutiile statului, raman o problema serioasa si ele fac parte din sistemul care se pregateste pentru intronizarea antihristului.

        Noul rege al Belgiei nu este Filip al şaselea, ci este simplu – Philippe…

        Apreciază

  7. aniush said, on iunie 20, 2014 at 9:57 am

    Ce parere aveti de Printul William al Marii Britanii? Mie mi se pare un om extrem de agresiv, care nu vrea binele oamenilor…mai degraba i-ar omora daca ar avea ocazia. Eu ma rog sa nu ajunga el rege, ca simt eu ca nu e bine. Doamne ajuta!

    Apreciază

  8. […] NU CRED ca va veni vreun imparat bun care sa invinga fortele raului, dupa care sa mai domneasca zeci… […]

    Apreciază

  9. […] Iata comentariul cititorului jad postat la articolul NU CRED ca va veni vreun imparat bun care sa invinga fortele raului, dupa care sa mai domneasca zeci…: […]

    Apreciază

  10. milu said, on februarie 20, 2016 at 10:41 pm

    Regele Philip VI este noul ege al Spaniei care are printre altele si titul de Rege al Jerusalimului!

    Apreciază

  11. […] va fi invins nici de vreun imparat bun ce va imparati pe urma peste Pamantul intreg […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.