SACCSIV – blog ortodox

AL NOUALEA CERC SATANIC – sacrificii ritualice de copii la Vatican? IMPLICATI – papa FRANCISC I, papa BENEDICT, arhiepiscopul de Canterbury, printul Bernhard al Olandei, regina Elisabeta, printul Philip, regina Olandei, ministrii guvernelor din Belgia?

Posted in copii, papa Francisc I, ritualuri satanice by saccsiv on iunie 11, 2014

Papa Francisc I:

„Abuzul sexual este ca o liturghie satanica”

   Oare de ce tocmai IN ZI DE DUMINICA, regele Belgiei SEMNEAZA legea pentru EUTANASIA COPIILOR?

Oare de ce cei ce incearca sa investigheze patesc asa ceva?

PEDOFILIE LA VARF IN MAREA BRITANIE. Politistul l-a amenintat cu pistolul la tampla sa lase in pace pedofilii, spune un fost responsabil cu protectia copilului

E adevarat ca fiecare nou papa trebuia sa participe la Liturghia Neagra a celui de-al noualea cerc satanic, ritual in care sunt ucisi nou-nascuti si le este baut sangele?

   Iata ce putem citi in articolul Catholic Jesuit Superior resigns after charged with Black Mass child sacrifices:

Un iezuit catolic superior demisionează după ce este acuzat de sacrificii ritualice in masa a unor copii

car-ratzinger

Fostul papă Joseph Ratzinger sărutînd un enoriaş tînăr (imagini Getty)

Iezuitul şef catolic Adolfo Panchon şi-a anunţat propria retragere, săptămîna aceasta după ce curtea de justiţie internaţională de drept comun din Bruxelles a demonstrat implicarea acestuia în ceremoniile celui de-al nouălea cerc satanic de sacrificii cu copii. În ultimele cinci luni judecătorii “au examinat numeroşi martori oculari precum şi documentaţii de arhivă ale Vaticanului care dovedesc clar implicarea lui Panchon, a papei Francis, a fostului papă Ratzinger şi a arhiepiscopului de Canterbury, Justin Welby în violurile si uciderile ritualice de copii, fapte care au avut loc pînă nu demult (2010)” conform buletinului publicat ieri de Tribunalul pentru crimele comise de Biserică şi Stat. Luna trecută ITCCS a început urmărirea penală a cazului înaintea celor cinci judecători şi a celor 27 de membri ai juriului.

„Remarcile bizare ale papei Francis, făcute cu ocazia turului efectuat săptămîna trecută în Orientul Mijlociu, care afirmă că „abuzul sexual este ca o liturghie satanică” dezvăluie faptul că el înţelege că violurile copiilor care au loc în biserica sa sînt legate de ritualuri satanice la care el însuşi participă” susţine procurorul din Bruxelles. „Noi considerăm remarcile papei ca fiind o recunoaştere tacită a vinovăţiei şi o dovadă în plus în privinţa implicării sale în aceste monstruoase crime”.

Un ordin catolic iezuit numit „Privilegiul Magistraţilor” datînd din 25 decembrie 1967 cu privire la „Liturghia Neagră” a fost furnizat instanţei de judecată din arhivele Vaticanului. Se spune că documentul demonstra că fiecare nou papă trebuia să participe la Liturghia Neagră a celui de-al nouălea cerc satanic, ritual în care erau ucişi nou-născuţi şi era băut sîngele acestora.

„Documentele Vaticanului indică în mod clar că de secole întregi Iezuiţii au avut un plan premeditat de a ucide în mod ritualic nou-născuţii răpiţi pentru ca apoi să le consume săngele” a susţinut procurorul şef în faţa Curţii. „Planul s-a născut dintr-o idee greşită de a extrage putere spirituală din sîngele şi viaţa inocenţilor, în acest fel asigurînd stabilitate politică a papalităţii în Roma. Aceste acte nu reprezintă genociduri ci ucideri sistematice de natură instituţională. Începînd cel puţin din 1773, acestea par a fi fost efectuate de Biserica Romano-catolica, Iezuiţi şi de fiecare papă”.

„Remarcile papei referitoare la liturghiile negre satanice, sînt cel mai jos nivel de insensibilitate sadică” afirmă Ruth Leopold un american de 51 de ani, care pretinde a fi un supravietuitor al torturii liturghiei negre satanice din cadrul bisericii catolice. Orice idiot ştie că pînă şi pronunţarea cuvintelor „liturghie satanică” va face ca victimele respective să retrăiască trauma provocată de respectiva tortură satanică. Poate cuvintele sale au fost în mod intenţionat alese din moment ce noi îl acuzăm cum că a luat parte la uciderile ritualice de copii din cadrul celui de-al nouălea cerc satanic…E momentul în care el a demisionat”

Reţeaua de supravieţuitori organizată de Leopold şi îndreptată împotriva Terorilor Bisericii a trimis o delegaţie de martori la Curtea din Bruxelles. În 2014 Curtea judeca membrii elitei mondiale care făceau parte din cultul celui de-al nouălea cerc satanic cu privire la uciderile ritualice de copii. Cel puţin opt martori au depus mărturie că fie papa Francis, fie fostul papă Ratzinger, fie Panchon au fost prezenţi cu ei pe vremea cînd erau copii, la sacrificiile ritualice de copii.

Buletinul ITCCS din 27 Mai anunţa că instanţa de judecată a primit noi dovezi de la surse din Vatican care detaliau eforturile papei Francis de a muşamaliza activităţile celui de-al nouălea cerc…şi „tentativele de a perturba acţiunile curţii prin mijloace subversive”

Cînd Panchon a decis să demisioneze, papa Francis a sugerat reporterilor în timpul recentului său tur în Ţara Sfîntă cum că ar putea urma exemplul fostului papă Ratzinger şi să se retragă. Pe 15 Februarie 2013 curtea din Bruxelles l-a găsit vinovat pe Ratzinger de crime împotriva umanităţii. Acesta a demisionat cîteva zile mai tîrziu pe 28 februarie. Dovezile prezentate curţii în 2013 pot fi găsite în articolul lui Kevin Annett, intitulat „Hidden no longer” (nu ne mai ascundem-nu mai este un secret) şi disponibil gratuit aici.

Martorii i-au numit pe membrii cultului celui de-al nouălea cerc satanic care efectuau sacrificii cu copii ca fiind cardinalul catolic olandez Alfrink, prinţul Bernhard al Olandei, membri ai familiei regale din Marea Britanie, Olanda si Belgia cum ar fi regina Elisabeta, printul Philip, regina Olandei Wilhemina, familia acesteia şi soţul său, regele Hendrick, papa Francis, fostul papă Ratzinger, arhiepiscopul de Canterbery, Justin Welby, doi înalţi magistraţi britanici unul dintre aceştia fiind judecătorul Fulford, un episcop catolic din Canada şi miniştrii guvernelor din Belgia şi Anglia.

Săptamîna trecută instanţa a amînat sedinţa pentru cîteva zile după ce a primit o informare cum că cel de-al nouălea cerc….a programat un sacrificiu de copii pentru data de 15 August 2015 în sala subterană aflată dedesubtul catedralei catolice, „Maria, regina lumii” din Montreal – Canada. Martorii au afirmat de asemenea că pe vremea cînd erau copii au fost forţaţi să privească sacrificii de copii în cripta castelului Caernafon din Ţara Galilor, în catacomba de sub subsolul aripii de vest a şcolii canadiene Branton Ontario Mohawk din India, precum şi pe plantaţiile din Franţa, Olanda şi Statele Unite.

Unii au fost victime mai recente ale acestei elite globale – cultul celui de-al nouălea cerc satanic al sacrificiilor cu copii. Soldatul britanic Vivian Cunningham a rămas drogat (sedat?) la spitalul St George din Stafford, Anglia, doar pentru că a pus întrebări cu privire la mandatul de arestare al reginei Elisabeta pentru răpirea a zece copii. Cetateanul britanic David Compman şi soţia acestuia au fost acostati, drogaţi, arestaţi şi încarceraţi la centul pentru boli mintale din parcul regal al Londrei deoarece au postat mandatul de arestare al reginei Elisabeta pe o biserică catolică. Arestarea şi eliberarea lui Compman au fost surprinse în acest video.

http://www.youtube.com/watch?v=asxvy4SxK4s

În luna octombrie a anului trecut, în Kitchener, Ontario, Canada Steve Finney încerca să expună cazul din 2013 al cultului celui de-al nouălea cerc satanic cu privire la 50.000 de copii dispăruţi caz care includea şi răpirile reginei Elisabeta, acuzarea şi condamnarea acesteia. Finnez a fost arestat şi ţinut în închisoare trei zile fără a-i fi aduse acuzaţii. Protestele din întreaga lume organizate de ITCCS par a fi fost de ajutor pentru eliberarea lui Finney şi a lui Compan.

Fostul rezident al şcolii Kamloops, William Combes şi alţii nu au fost la fel de norocoşi. Nativul canadian a fost pus în comă indusă şi apoi a murit după ce, în 2010, a discutat într-un interviu la radio cum că a fost martor la faptul că regina Elisabeta şi prinţul Philipp au părasit şcoala cu zece dintre prietenii săi şi totodată colegi rezidenţi ai şcolii Kamloops. Şeful Louis Daniels, Harriet Nahanee, Jonny Bingo Dawson and Ricky Lavillee au murit de asemenea în condiţii misterioase chair înainte de mărturiile programate ale acestora la procesul din 2013 cu privire la cei 50.000 de copii dispăruţi.

Mai multe dovezi privind activităţile cultului celui de-al nouălea cerc satanic cu privire la sacrificiile de copii în următoarele buletine informative ale biroului procurorilor din cadrul curţii de justiţie ICLCJ. Era de aşteptat să dureze mai mult de un an judecarea acestui caz din cauza numărului de martori care ieşit în faţă şi al dovezilor prezentate pînă acum curţii. Pentru a contacta ofiţerii de la Curtea Internaţională de justiţie din Bruxelles sunaţi sau trimiteţi e-mail la: hiddenfromhistory1@gmail.com, info@iclcj.com, admin@iclcj.com, 250-591-4573, 386-323-5774

Comentariu saccsiv:

Or fi reale cele scrise in articolul de mai sus?

Ce este acest ITCCS?

Cine e acest Kevin Annett?

Cititi va rog si:

Sfarsitul lui aprilie: momentul pentru SACRIFICII UMANE. Elitele se inchina la Baal, Baphomet si Moloh, carora le aduc jertfe

 

69 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] „Remarcile bizare ale papei Francis, făcute cu ocazia turului efectuat săptămîna trecută în Orientul Mijlociu, care afirmă că „abuzul sexual este ca o liturghie satanică” dezvăluie faptul că el înţelege că violurile copiilor care au loc în biserica sa sînt legate Citeste mai departe […]

    Apreciază

  2. geo said, on iunie 11, 2014 at 11:05 am

    Autoritatile au primit o oferta din partea Microsoft pentru continuarea suportului tehnic pentru sistemul de operare Windows XP ce ruleaza pe PC-urile din institutiile publice, o noua runda de negocieri va avea loc undeva saptamana viitoare si pana cel tarziu la 1 septembrie ar trebui sa existe elemente financiare concrete in acest sens, a declarat marti Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala. Un lucru foarte important, raportat de CERT-RO saptamana trecuta, este ca nu exista nici un incident major cauzat de lipsa suportului tehnic pe tot ce inseamna limbajele XP pe masinile de calcul, a spus acesta.

    „Inainte de a pleca joi la Luxemburg, am primit o informare de la grupul nostru interministerial. A fost analizata oferta Microsoft. A existat un dialog intern intre toate institutiile abilitate de la nivelul administratiei publice centrale si undeva saptamana viitoare va avea loc o noua runda de negocieri. Speram ca pana cel tarziu la 1 septembrie sa avem elemente financiare concrete pe care sa le facem publice si presei in privinta modului in care Romania va continua sa primeasca suportul tehnic pentru Windows XP. Deja am primit diferite ‘retete’ pe care Olanda sau UK le au deja. Inseamna tipuri de suport tehnic, antivirusi si pachete de servicii suplimentare pe care Microsoft le livreaza numai entitatilor publice si private din acele state membre si o matrice financiara”, a declarat marti Razvan Cotovelea, prezent la conferinta „Mediafax Talks about the Value of Broadband”.

    Cat va aloca statul roman pentru continuarea suportului tehnic pentru Windows XP?

    „Este greu de spus. Noi dorim sa avem cea mai eficienta matrice tehnica si financiara. Sunt foarte multe servicii pe care daca le-am prelua in continuare de la Microsoft nu ne-ar ajuta foarte mult. De ce? Stiti foarte bine ca aceste programe nu sunt utilizate la adevarata capacitate. Doar 10% din ce poate un soft este utilizat in majoritatea entitatilor publice. Ei bine, avand in vedere acest procent am vrea si noi sa avem servicii fix pentru cat sunt utilizate aceste servicii”, a spus Cotovelea.

    http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-17459186-ministrul-cotovelea-speram-pana-1-septembrie-avem-elemente-financiare-concrete-privinta-continuarii-suportului-tehnic-pentru-windows-institutiile-publice.htm

    Cind tari mai bigate decit Romania trec pe open source ai nostri guvernanti ce fac? Prelungesc viata unui muribund…pe bani grei…

    Apreciază

    • Valentin said, on iunie 11, 2014 at 11:38 am

      părintele Iustin nu spunea mai nimic din ceea ce vedea, însă i-a fost milă de noi și ne-a spus doar că să știm să ne pocăim, cam atât și e suficient

      Apreciază

    • Valentin said, on iunie 11, 2014 at 11:41 am

      sunt sigur că știa foarte bine despre acest conflict de vreme ce era văzător cu duhul, un conflict în jurul mării negre era pentru el o alarmă, o îngrijorare, vor muri oameni… dar noi auzim că se și întâmplă în zilele noastre-sua amenință flota rusiei…măcar această realitate să ne aducă la pocăință. Doamne Ajută!

      Apreciază

  3. geo said, on iunie 11, 2014 at 11:13 am

    gretoasa poza…

    Apreciază

    • Valentin said, on iunie 11, 2014 at 11:55 am

      pe deveghepatriei este arătat și mai clar că e un adevăr grav acest tip de abuzuri, pe 10.06 – ieri a fost scris articolul, dar nici nu mai am curaj să adaug link-ul.

      Apreciază

    • valentin said, on iunie 11, 2014 at 1:10 pm

      dar e oribil și ce e în poza de aici. nu trebuie să ne mai mire așa ceva dacă ei nu au dogma adevărată a sfintei treimi. părintele valica a spus clar ce e cu catolicismul din 1054 încoace. pe apologeticum a apărut și predica de sfânta treime. ascultați-o până la capăt.

      Apreciază

  4. Valentin said, on iunie 11, 2014 at 11:37 am

    polițiștii în marea britanie sunt satanizați pentru că am văzut și cazul ăsta și cazul în care era arestat un om nevinovat ce protesta ș i reușise să primească acordul celorlați părinți împotriva educației greșite din școli de tip sodoma și gomora

    Apreciază

  5. valentin said, on iunie 11, 2014 at 11:44 am

    eu cred că e adevărat articolul și este satanist și papa și cei de la vatican.

    Apreciază

  6. geo said, on iunie 11, 2014 at 12:33 pm

    Se pare ca guvernul de la Kiev va trece la folosirea gazelor de lupta…La aeroportul din Lugansk se dau lupte grele intre soldatii inceruiti si rebeli…In Irak contiuna ofensiva – fara lupte! – de cucerire de ctre ISIS/ISIL a nordului Irakului abandonat de armata irakiana…cel mai apropiat punct de rezistenta este la 200 de mile de Mosul – aproape de Bagdad…Insa in zona se ridica impotriva ISIS/ISIL militiile care i-au alungat din Baiji…Se pare ca totul a fost premeditat: https://twitter.com/MiddleEast_BRK/status/476656603710885888
    http://rudaw.net/english/middleeast/iraq/110620141

    Apreciază

  7. kosk said, on iunie 11, 2014 at 12:58 pm

    articol venit pe filiera unor ‘reverenzi’ protestanti fanatici, nu spun ca nu o fi adevarat dar astia (sectele neo-protestante=itcss) sunt chiar mai eretici, mai vanduti diavolului decat papistasii,.minciuna e modul lor de viata..

    Apreciază

    • Raul Basarabeanu said, on iunie 11, 2014 at 9:48 pm

      Da, nu am vazut o alta sursa. Dar poate fi adevarat daca altii musamalizeaza!

      Apreciază

  8. kosk said, on iunie 11, 2014 at 1:11 pm

    Par Cleopa despre sectanti
    http://www.moldovacrestina.info/2012/12/parintele-cleopa-despre-sectari/
    cititi va rog..

    Apreciază

  9. Alin said, on iunie 11, 2014 at 1:18 pm

    Televiziunile atac la biserici

    Ce se întâmplă în spatele uşilor ÎNCHISE de la VATICAN. „Sunt ORGII fără seamăn pe lume”. Asta l-a determinat pe Benedict al XVI-lea să demisioneze
    Antena 3

    Mai mult: http://www.antena3.ro/externe/ce-se-intampla-de-fapt-in-spatele-usilor-inchise-de-la-vatican-raportul-secret-care-l-a-gonit-pe-256655.html

    A fost ASCUNS acest lucru MILIOANELOR de credincioşi. „Apa sfinţită poate aduce MOARTEA”. Motivele, prezentate ACUM

    Mai mult: http://www.libertatea.ro/#ixzz34KAok3jM

    Apreciază

  10. Radu said, on iunie 11, 2014 at 1:20 pm

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  11. Ion said, on iunie 11, 2014 at 1:30 pm

    Offtopic: pe site-ul RIC este un articol, foarte frumos, despre George Manu. Un singur lucru nu se spune (o mica scapare…): ca a fost legionar.
    Sau poate nu am observat eu, fiindca am citit in diagonala.
    Minciuna nu inseamna numai sa spui lucruri false, neadevarate, ci si sa spui adevarul, dar incomplet. Minciuna prin omisiune.
    Rog daca cineva observa ca a fost spusa si calitatea lui politica, sa ma corecteze.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 11, 2014 at 2:09 pm

      Ion

      „RAZBOI INTRU CUVANT” resping ideologia, modul de organizare si metodele MISCARII LEGIONARE. Marii duhovnici au fost de alta parere. Ca si in cazul cipurilor …

      https://saccsiv.wordpress.com/2013/09/09/razboi-intru-cuvant-resping-ideologia-modul-de-organizare-si-metodele-miscarii-legionare-marii-duhovnici-au-fost-de-alta-parere-ca-si-in-cazul-cipurilor/

      Apreciază

      • Ion said, on iunie 11, 2014 at 5:27 pm

        Chiar daca ei resping si detesta miscarea legionara, ar fi o chestie de bun simt sa precizeze, macar in treacat, ca a fost legionar. Asta in respectul adevarului istoric. Fiindca, le place sau nu celor de la RIC, George Manu tot legionar ramane si asta nu se poate schimba, asta e deja istorie.

        Apreciază

      • Ion said, on iunie 11, 2014 at 5:30 pm

        „RAZBOI INTRU CUVANT” resping ideologia, modul de organizare si metodele MISCARII LEGIONARE. – foarte bine, e dreptul lor sa nu agreeze miscarea legionara, dar este obligatia lor atunci cand scriu despre un personaj care a fost membru, sa nu treaca sub tacere aceasta apartenenta. (indiferent ce ar fi fost, comunist, fascist, democrat).

        Apreciază

    • mircea.v said, on iunie 11, 2014 at 2:54 pm

      Ion, pai tu iti dai seama ca ric dau pasaje din „Imn pt crucea purtata”- Virgil Maxim, da nu spun nimic de Miscarea Legionara… Toata cartea este un imn adus Miscarii Legionare. La fel si cu „Reeducarea de la Aiud” – Demostene Andronescu. E ceva ce-ti blocheaza creierul.

      Apreciază

      • Ion said, on iunie 11, 2014 at 5:33 pm

        Asta nu este normal. Inseamna ca deformeaza adevarul, nu poti prelua laudativ si elogios niste oameni si in acelasi timp sa ascunzi crezul lor de o viata, de care ei nu s-au dezis. Nu imi place aceasta prezentare trunchiata si care cenzureaza. Nu spun ca trebuie sa elogieze si ei legionarismul, nu, dar putina obiectivitate ii obliga macar sa mentioneze foarte in treacat si fara a insista, aceasta apartenenta.

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on iunie 11, 2014 at 11:05 pm

        Ei vor să dea impresia că sunt de acord cu cele ce spun legionarii, că sunt și ei naționaliști, DAR SE FERESC CA DRACUL DE TĂMÂIE SĂ POMENEASCĂ NUMELE DE LEGIONAR… Este o mare viclenie în a-ți arăta credința și naționalismul… Tot ei critică dur pe adevărații naționaliști și creștini, inversând totul…

        Apreciază

  12. bi3 said, on iunie 11, 2014 at 1:40 pm

    Citat din http://www.biserica-mihai-viteazul.ro/ro/index/ex-lica/lit-37.htm

    „Un aspect destul de socant pentru omul modern este faptul ca sarutul pacii se dadea pe gura, fara a avea însa nimic senzual sau necurat în el. În mediul iudaic si greco-roman se sarutau pe gura doar membrii de familie si prietenii foarte apropiati. Sarutarea crestina pe gura era o practica neconventionala, atestând constiinta puternica a apartenentei la Biserica ca madulare ale aceluiasi Trup al lui Hristos. De aceea catehumenii si penitentii nu aveau dreptul sa dea sarutul pacii, ei nefiind în Biserica si sarutul lor nefiind sfânt (Traditia apostolica, cap. XVIII). Sfântul Ioan Gura de Aur justifica sarutarea pe gura: „Noi suntem templul lui Hristos. De aceea ceea ce sarutam este intrarea, vestibulul acestui templu (…) Prin aceste usi Hristos intra în noi (…) când ne împartasim (…) Nu este o cinste oarecare cea pe care gura o primeste atunci când primeste Trupul Domnului. Acesta este principalul motiv pentru care dam sarutarea aici”. (8)
    Practica sarutarii pe gura a supravietuit mult timp în Biserica. La sfârsitul secolului al XI-lea Sfântul Teofilact al Bulgariei este întrebat de fratele sau Dimitrie de ce în Postul Mare sarutarea pacii se da pe umeri si nu pe gura ca în restul anului (9), de unde întelegem ca practica curenta era ca clericii sa-si dea sarutarea pacii pe gura. De altfel editiile slave ale Liturghierului mentioneaza pâna prin secolul al XVII-lea ca sarutarea pacii se da pe gura. Treptat s-a generalizat însa practica sarutarii pe umeri, asa cum am vazut ca se proceda la sfârsitul secolului al XI-lea în Postul Mare.”

    Mai scria parca si pe undeva (numai retin unde) de plecarea Sf. Ioan Gura de Aur in exil, cum clerul sau plangeau cu totii, si ii sarutau mainile si gura sa cea de aur.

    Da, pare gretos pentru noi astazi, dar ne pare asa din cauza ca suntem bolnavi si plini de patimi. Cei din trecut nu erau asa.

    Acum, de ce face si Papa la fel? Nu stiu daca face la fel intentionat, pentru a pastra traditia, sau a fost o simpla greseala si de fapt a vrut sa-l sarute pe obraz. Mai aveti si alte poze, sa vedem daca e o practica obisnuita?

    Apreciază

  13. vali said, on iunie 11, 2014 at 2:12 pm

    http://searchnewsglobal.wordpress.com/2014/06/11/atacul-11-sep-2001-ritual-satanic/

    Le plac ritualurile, ce sa le faci ?
    Uite ce facea boschete Bush la 9\11.

    zmeu, loveste, otel, avion. Si tot cu copii facea ritualul.

    Apreciază

  14. geo said, on iunie 11, 2014 at 2:18 pm

    Dupa contractul urias incheiat cu Rusia China mai da o lovitura:

    China to take more Iranian oil, boosting Asia’s total-sources

    http://in.reuters.com/article/2014/06/11/asia-iran-oil-idINL3N0ON1EK20140611

    …si loveste in dolar…

    Apreciază

  15. George said, on iunie 11, 2014 at 2:34 pm

    → Cumpărături în lenjerie intimă: bucureştenii care vin dezbrăcaţi la AFI pleacă acasă cu haine gratuite

    http://adevarul.ro/news/bucuresti/cumparaturi-lenjerie-intima-bucurestenii-vin-dezbracati-afi-pleaca-acasa-haine-gratuite-1_539709200d133766a874fbbc/index.html

    Apreciază

  16. geo said, on iunie 11, 2014 at 2:34 pm

    cam ceea ce sustinea ieri alt comentator –

    4000 de soldati americani morti degeaba…si cite alte zeci sau sute de mii de irakieni…

    In fact, one of the goals of Iran is to take control of the Shia population in Iraq. To do this, they need Sistani out of the picture. Sistani just came out of the closet and issued a statement against ISIS with all that means for rallying his followers and making him a prime target for elimination.

    So long as ISIS is contained to the Sunni areas of Iraq and eastern Syria, and if Sistani just happens to have an unfortunate accident, Iran wins, Assad maintains his position over a smaller Syrian nation – Iraq and eastern Syria become a new Sunni nation under Saudi control – and Shia Iraq merges with Iran.

    Population management…

    http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2568464/pg20#44693690

    A, frontirera Sykes Picot e istorie:

    http://justpaste.it/kasr_hodod

    Apreciază

    • Ion said, on iunie 11, 2014 at 5:43 pm

      Ce fel de armata e aia care nu poate invinge niste rebeli care se presupune ca sunt mai prost inarmati, indisciplinati, neinstruiti, neechipati, etc etc ?? Am vazut niste poze cu aeroportul din Mosul, parca, cu nu stiu cate elicoptere care stationau acolo. De ce nu au fost ridicate in aer acele elicoptere si folosite contra teroristilor, sau macar evacuate de acolo ? Incredibil !

      Apreciază

  17. valentin said, on iunie 11, 2014 at 3:23 pm

    au fost astfel de cazuri la noi în România, o victimă a unui viol din partea unui cleric român mi-a spus personal asta. a zis că el crede în Dumnezeu dar îi e frică de preoți.
    a rămas marcat pe viață. a fost corupt să ia bani ca să tacă dar sunt mai mulți și nu a vorbit nici unu, era cam în urmă cu 11-12 ani fapta – pur și simplu nu știa unde era dus, a fost mințit că e dus în altă parte și cu alt scop, dar acolo s-a produs – un fel de corupere de minori cu amenințare de viol și crimă… de frică a acceptat. așa au mai făcut și alții.
    există așa ceva, nu e imposibil.
    ferească Dumnezeu!

    Apreciază

    • a said, on iunie 12, 2014 at 6:44 am

      Te rog sa precizezi ce fel de cleric era acela, al carei biserici.

      Apreciază

    • valentin said, on iunie 11, 2014 at 11:15 pm

      asta dovedește că apa aia nici nu e sfințită. puțini preoți fac apa cu adevărat sfințită. majoritatea și-au pierdut harul sfințitor pentru amestecul de credință ecumenist

      Apreciază

      • Ion said, on iunie 12, 2014 at 12:03 am

        Nu este in regula ceea ce spui tu aici. Cum adica majoritatea preotilor si-au pierdut harul, cum poti spune asta ? In ciuda pacatelor lor, ei nu si-au pierdut harul, nici patriarhul Daniel, oricat e el de mason si vandut si rau, nu cred ca si-a pierdut inca harul ca preot si ca ierarh.
        Apa este sfintita indiferent daca preotul care face slujba e pacatos sau nu.
        Daca BOR va accepta vreodata sa se uneasca cu catolicii, sau sa strice dogmele, sau va accepta al optulea sinod, talharesc, care se pare ca se pregateste, abia atunci ne vom pune problema daca si-au pierdut sau nu harul.

        Apreciază

      • Liliana said, on iunie 12, 2014 at 11:21 pm

        In documentarul Memoria apei,niste adevarati cercetatori-din toata lumea,de diverse nationalitat,culturi -credibili,demonstreaza ca aghiazma este apa cea mai bine structurata din cite pot exista.Se analizeaza aghiazama de la o slujba de Boboteaza din Rusia.

        Apreciază

      • Viorel said, on decembrie 24, 2015 at 7:34 pm

        Si eu zic tot asa. Si-au pierdut harul si nu numai pentru ecumenismul lor, ci pentru tot modul lor de ne-slujire. De fapt nu sunt preoti, nu traiesc ca niste preoti, nu invata credinciosii ca niste preoti, nu ii indreapta pentru ca nici nu cunosc si nici nu urmeaza inavatatura BIsericii, nu au frica de Dumnezeu si fac din preotie o afacere, o prefacatorie gretoasa, un mod viata lumesc. Pentru ca sa le dea Dumnezeu har? Ca sa isi bata joc de el? La asa credinciosi asa preoti sunt. Era un citat la inceputul filmului „Apocalypto” (de Mel Gibson) – „O mare civilizatie nu poate fi cuceritã din afarã pânã ce nu s-a distrus ea însãsi dinãuntru… ” – W. Durand. Este exact ce face diavolul cu asa zisa ortodoxie de la noi (foarte putini mai sunt ortodocsi adevarati). A alterat-o puternic si o distruge din interior, credinciosii au o credinta superficiala, cu multe idei gresite, amestecata cu superstitie, iar preotii (sau pseudopreotii) merg pe aceeasi linie, in loc sa ii indrepte pe oameni, s-au dat dupa ei, si mai rau. Preotia este acum o meserie lumeasca, o afacere, o meserie de functionar. Putini preoti mai sunt. Va luptati cu ecumenismul dar ati scapat din vedere pericolul cel mai mare care este de fapt acesta. Diavolul e mult mai destept decat noi si e cu cativa pasi inaintea noastra in inselatoriile lui.

        Apreciază

    • valentin said, on iunie 11, 2014 at 11:22 pm

      asta nu face decât să-mi confirme scepticismul cu privire la harul lor în general ca rasă – toată rasa preoțească e o gașcă de hoți, eretici și bagabonzi.
      Nu sunt cinstiți, preoții adevărați au fost băgați la închisoare și înlocuiți cu preoțimea școlită de securitate.
      Nu vă e frică de Dumnezeu să păcăliți lumea și să prigoniți în continuare cei câțiva preoți adevărați ? Am văzut azi încă un film de părintele Adrian Făgețeanu care nu s-a dat până acum și zice că era un singur episcop ortodox adevărat rus și l-au caterisit și pe el, că părintele voia să plece în Rusia acum după revoluție, dar s-a răzgândit când a auzit ce – i în Rusia. Securitatea e în sutană de preot prin toate părțile
      deveghepatriei.wordpress.com/2011/09/01/parintele-adrian-fageteanu-cuvant-de-inaltarea-antihristului/

      Apreciază

      • valentin said, on iunie 11, 2014 at 11:29 pm

        am citit o carte cu mărturii ale prigoanei ruse – mult mai multe ca la noi, era și numărul lor mai mare, normal, dar la ei au fost niște valuri oribile – cu Biserica Rusă Vie – înființată de securitate, cu trădători și reveniri la credință, cum a fost cazul lui Gheorghe Calciu-Dumitreasa, dar mai multe și la ei nu știu dacă își dădeau seama de la început că părăseau Biserica – îi aducea la Biserică tot diavolul, dar ca să se trădeze în loc să se sfințească – e ceva oribil ce se întâmpla în secolul trecut.
        și le-au zis sfinții – că după această prigoană vor înflori bisericile , dar ei să nu se ducă pentru că nu mai slujesc lui Hristos.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 11, 2014 at 11:51 pm

        valentin

        Gresesti fundamental cand zici ca „toată rasa preoțească e o gașcă de hoți, eretici și bagabonzi„.

        Apreciază

      • Ion said, on iunie 12, 2014 at 12:07 am

        Chiar daca multi dintre ei sunt pacatosi, tainele savarsite de ei sunt valabile.

        Apreciază

      • a said, on iunie 12, 2014 at 6:42 am

        @Valentin, Gh. Calciu Dumitreasa nu a fost tradator. A cazut sub torturi cum tu nici nu-ti imaginezi, si s-a ridicat din nou. Asta inseamna tradare la tine?

        Apreciază

      • Viorel said, on decembrie 24, 2015 at 7:45 pm

        Aproape toata rasa preoteasca – e dusa. Hoti nu sunt toti iar vagabonzi nici atat. Un preot ca sa fie preot bun intr-un oras nu poate, nu are loc. Pentru ca daca nu aduce bani e inlocuit imediat. Iar daca se pune intr-adevar sa indrepte oamenii, sa-i opreasca de la impartasanie, sa-i scoata din ideile si practicile lor gresite, asa cum ar trebui, oamenii nu mai vin la el, el nu mai face bani, si atunci acel preot va fi inlocuit de unul din altii zece care asteapta cu spaga in mana sa prinda parohie in oras (iar acestia nu sunt preoti, intra cu bani, si fac pe-a preotii pentru bani). Sistemul deja este rau alterat, un preot bun greu mai gaseste loc intr-un oras. Si atunci preotul care poate e bine intentionat la inceput, se da dupa sistem, ca altfel ramane fara servici, fara venituri, si e fortat sa faca o pseudo-preotie, sa adune bani, etc.

        Apreciază

  18. Sorin G said, on iunie 11, 2014 at 10:18 pm

    Doamne Ajuta
    Normal ca apa zis sfintita cercetata la Viena e plina cu bacteri deoarece e luata de la bisercile din austria adica catolice,protestante sau mai stiu eu ce amalgam de alte religi care au asa zisa apa sfintita ,ori noi stim prea bine ca nu are nimic sfant in ea apa aceea,dar cum massmedia romaneasca nu face deosebire intre ortotocsi si alte confesiuni(cum zic ei termenul de confesiune e unul mai modern),iau subiectu pun o poza cu un preot ortodox si acuza ca apa noastra e plina cu bacteri,manipulare totala,a mai fost acum ceva timp tot un astfel de reportaj pe aceasta tema.Vezi cum incearca necuratu sa indeparteze din vietile oamenilor lucrurile care nui plac lui,asa o sa incerce si cu sfanta impartasanie ,si cu spovedania ba scoatem din slujbe paragrafele unde fac referire la evrei jidovi,ba aia nui buna ca jignim te miri pe cine si asa se ajunge la nimic(cand spun nimic ma refer la un mare nimic duhovnicesc si de sfintenie).Sa ne intareasca Domnul nostru Iisus Hristos sa nu cadem urechea la astfel de minciuni si manipulari aduse Biserici cele adevarate a lui Hristos.Si cel mai important sa ne rugam pentru preoti si episcopi nostri ca Domnul nostru Iisus Hristos sa ii ajute sa nu cada in astfel de curse si sa pastreze adevarul nostru asa cum ni la lasat Mantuitorul Iisus Hristos, Sfinti Apostoli,Sfinti Parinti si cele 7 sinoade ecumenice.Iertare fratilor

    Apreciază

    • sin gh. laurențiu said, on iunie 12, 2014 at 6:48 am

      eu am întrebat pe preotu de la noi odată că am auzit și eu de bacteri dacă e bacteri si mia zis ca e dar că e și sfîntă apa. Adică e și bacteri e și sfîntă că haru nu omoară bacterile le lasă acolo.

      Apreciază

    • Liliana said, on iunie 12, 2014 at 11:34 pm

      Doamne ajuta.
      Cind va veni Hristos pe pamint,oare va mai gasi credinta?!
      Cuviosul Parinte Averchie Tausev se framinta mult punindu-si intrebarea daca ortodocsii de azi sint cu adevarat in Ortodoxie…Special sistemul a infiltrat oameni de nimic in biserica noastra,ca sa o strice,sa o compromita.Nu vor reusi.Stim asta.Dar cei caldicei se vor sminti si, poate, nu vor mai fi destui parinti sa-i ajute sa nu se indeparteze de Cale,Adevar si Viata.Doar mila si harul lui Dumnezeu ne pot ajuta.Dar citi aflati in primejdia asta se mai roaga?Si nu oricum,rugaciune adevarata…
      Traim vremuri rele,viclene,primejdioase.,,Scapa cine poate” ne-a spus mai la sfirsit Parintele Adrian Fageteanu.Cernerea a inceput.

      Apreciază

  19. tataia said, on iunie 12, 2014 at 1:29 am

    As avea si eu citeva nelamuriri in privinta acestui articol. Desi nu sustin ca aceste afirmatii ar fi false….totusi cum ne dam seama de diferenta intre nenumaratele atacuri indreptate zilnic asupra Bisericii Ortodoxe si acesta de acum indreptat impotriva bisericii catolice?

    Nu ma intelegeti gresit…consider ca biserica catolica este o institutie destul de sinistra, dar daca atacurile zilnice din presa indreptate impotriva Bisericii Ortodoxe sint in proportie de 99,8% false, nefondate, de unde putem sti sigur ca acest atac asupra bisericii catolice sustine purul adevar? Nu stim…si drept urmare este posibil sa NU FIE ADEVARAT…dupa cum este posibil ca si anumite atacuri indreptate impotriva Bisercii Ortodoxe sa fie bazate pe fapte reale. De altfel la nivel inalt nu stim noi ce se intimpla nici in Biserica Ortodoxa…ca pina la urma nici cu Daniel din deal nu imi este rusine…Bine…categoric nu ucide copii si nu le bea singele….dar nici bine nu face.

    De asemenea unele chestii imi par a fi cusute cu ata alba in acest articol….cica rezidentul acela al acelei scoli…pe vremea cind era el copil la acea scoala a vazut cum REGINA Elisabeta si PRINTUL Filip au parasit internatul cu zece copii dupa ei? Adica chiar REGINA in persoana? Si PRINTUL in persoana? Daca voiau sa rapeasca zece copii se duceau ei personal? Greu de crezut…

    Dar pentru a intelege mai bine semnificatia acestui articol trebuie sa luam in considerare urmatoarele:

    1. Elitele vor distrugerea RELIGIILOR (si eventual instaurarea religiei unice mondiale, religia ANTIHRISTICA)
    2. Principalele RELIGII din lumea aceasta sint CRESTINISMUL, ISLAMISMUL, IUDAISMUL, HINDUISMUL si BUDHISMUL. PIna acum ne-au atitat mereu impotriva musulmanilor….a sosit timpul ca oamenii sa fie asmutiti si impotriva crestinilor. Si cum 98% din populatia lumii crede ca acest crestinism este sinonim cu biserica catolica (nu este, dar ei nu au auzit pina acum de adevarata BIserica, Biserica ORTODOXA), era normal sa inceapa cu atacuri asupra bisericii catolice.
    3. Oricum ar fi , adevarat sau fals acest articol, un lucru e clar! Elitele incep sa isi sacrifice marionetele de rang (foarte) inalt. Este semn rau, rau de tot fratilor.

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on iunie 12, 2014 at 9:18 pm

      Nu cred că elitele masonice își sacrifică marionetele, de altfel foarte utile și experimentate. Doar dacă încalcă ,,legea tăcerii”, săvârșesc unele mari imprudențe. Fostul Papă a demisionat în urma procesului cu copii sacrificați ritualic!…
      Vă rog și vă sfătuiesc, dacă îmi permiteți, să nu mai folosiți sintagma ,,biserica catolică”. Așa se numesc ei înșiși. Singura Biserică este Biserica lui Hristos, ORTODOXIA.

      Apreciază

  20. sin gh. laurențiu said, on iunie 12, 2014 at 7:03 am

    Ortodocșii români nu pupă pe gură. Cei mai mulți, spun istoricii, se orientează – ajutați de o solidă tradiție autohtonă – spre alte părți. Mai rentabile.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 12, 2014 at 7:54 am

      sin gh. laurențiu

      Cum rentabile?

      Apreciază

      • sin gh. laurențiu said, on iunie 12, 2014 at 9:47 am

        Păi una-i un pupic, mai mult sau mai puțin gratuit, pe gură și alta-i unul bine plasat … în dos. Din primul nu iese mai nimic, dar cîte n-au rezolvat dreptmăritorii cu celălalt! De pildă, în lumea bisericească, un episcop pupat pe gură nu aduce niciun beneficiu (cel mult se intră în complicații nedorite) pe cînd unul pupat în … ehe, altă treabă; o parohie bună, o protopopie, un post birocratic cu vorbă multă, bănuț gros și toropeală dulce, o mînuță liberă la punga colectelor și a zecilor de fonduri misionare centrale, eparhiale, de solidaritate (cvasi- fictive)…etc, etc… Unii o fac cu un asemenea talent încît m-am întrebat dacă nu cumva există vreun curs universitar în sensul ăsta. M-am interesat. Nu există. Cineva mi-a spus că e ceva genetic la noi. Încă mai caut răspuns…

        Apreciază

  21. Nica Ionel said, on iunie 12, 2014 at 11:15 am

    Reblogged this on tineridelanganoi.

    Apreciază

  22. john said, on iunie 12, 2014 at 6:47 pm

    Ce se întâmplă de fapt în spatele uşilor ÎNCHISE de la VATICAN. Raportul SECRET care l-a gonit pe Benedict al XVI-lea din fruntea bisericii
    http://www.antena3.ro/externe/ce-se-intampla-de-fapt-in-spatele-usilor-inchise-de-la-vatican-raportul-secret-care-l-a-gonit-pe-256655.html#

    Apreciază

  23. Radu said, on iunie 13, 2014 at 1:11 am

    E incredibil ce am citit aici si la tv nimic nimic deci motivul demisiei papei ratzinger a fost acuzat de crime impotriva umanitatii
    Nu am crezut niciodata ca asa ceva ar fi posibil sincer va spun
    Daca e adevarat pentru ca asa ceva e cam greu de crezut e ceva incredibil de macabru chiar si pentru elitele astea dar e greu de crezut in fine daca e adevarat inseamna chiar ca nu mai e niciun dubiu asupra lor
    Ciudat ca totusi o institutie europeana sa emita mandat de arestare…sau nu e institutie europeana poate o fi doar ceva initiat de cetateni…
    Deci de la 1773 hhhmm anul in care a fost suprimat de Papa Clement al XIVlea…am mai citit pe undeva cum ca ei au fost predecesorii Iluminatilor bavarezi ai lui Weisshaupt…se pare ca treaba cu noua ordine e veche poate de cand lumea cine stie???
    Foarte ciudat acest Papa Clement a murit un an mai tarziu la 1774…poate ca a aflat adevarata fata a iezuitilor cine erau ei si nu a suportat acest lucru a fost curat si drept si a actionat in acest sens dar a platit cu viata…
    Oriunde Iezuitii au fost numai rele au facut fiind asemanatori cu francmasoneria si alte societati secrete…Nici chiar de papa sau biserica numai ascultau…

    La noi si acum cred ca exista in Bucuresti cred…ar trebui initiat ceva asemanator cu ce au facut monarhii secolului al XVIII cand prin decret rand pe rand au fost scosi in afara legii si luate averile si privilegiile si pe buna dreptate
    Ei nu au ce sa caute la noi decat sa faca ceea ce se pricep ei mai bine : conspiratii,uneltiri si alte asemenea pentru papa lor de la Roma si sefii lor si sa raspandeasca erezia credintei catolice aici evident

    Catolicii nu au fost niciodata cu adevarat crestini doar o fatada ca intotdeauna din pricina avantajelor vremii misterele pagane si stiintele ezoterice le-au fost date lor de vechii preoti ai „zeilor” antichitatii si cultelor pagane din Mesopotamia

    Apreciază

  24. […] AL NOUALEA CERC SATANIC – sacrificii ritualice de copii la Vatican? IMPLICATI – papa FRANCISC I,… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.