SACCSIV – blog ortodox

Video: GADGETS …

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 9, 2014

   Si acum un comentariu politic corect:

Ce lume minunata … Mai ales cand vor dispare si banii cash:

Reifeissen Bank – Campania “VIATA FARA CASH” …

Va fi insa si mai minunata cand se va renunta la ineluse si ochelari. Cand un cip in creier va face toate astea si mai mult decat atat.

Rai sunt insa “apocalipticii” cu povestile lor despre teoria conspiratiei si nu stiu ce antihrist. Astia se opun binelui pe pamant. De aceea astia si trebuie sa dispara de pe pamant. Toti, de la ciorile din inca impaduritii munti si pana la tot soiul de bloguri. Si vor dispare, mandatele sunt deja pe jumatate completate. Mai trebuie pusa data si aleasa o infractiune. Temnitele si casele de nebuni ii asteapta.

Tagged with:

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iacoboaie Radu said, on iunie 10, 2014 at 12:03 am

    Apare tot mai mult polaritatea: bogați (tot mai bogați) și săraci (tot mai săraci), dar și distincția: elite și mase. Elitele, pretinsele sau autointitulatele elite (masonii, iluminații, cei care au acces la tainele cunoașterii…), vor privi de sus sfidător și satisfăcuți închisoarea de sticlă în care orbecăie și hibernează masele…

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on iunie 10, 2014 at 12:08 am

      De fapt, masele este un termen generos, aparținând științelor psihologiei și sociologiei. Realitatea este că pentru masoni, masele reprezintă prostimea, ,,cei mulți și proști”, cum spunea domnitorul Alexandru Lăpușneanu… Asta spunea autorul nuvelei…

      Apreciază

  2. Video: GADGETS … | BACKBOOK Stiri said, on iunie 10, 2014 at 12:06 am

    […] Citeste mai departe […]

    Apreciază

  3. John of România said, on iunie 10, 2014 at 1:03 am

    Pacat ca nu arata si milioanele de cancere ce se vor dezvolta din cauza acestor device-uri…

    Apreciază

  4. ayeaye20 said, on iunie 10, 2014 at 1:50 am

    patimile materializate cum zicea un frate , sau poate :
    Apoc cap 13
    15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.

    glass i’a spune’ne de meduza … faza e ca mai toate folosesc mana si ochii si fiara raspunde

    Apreciază

  5. Nobody said, on iunie 10, 2014 at 2:30 am

    Ma sperie viitorul, oricat as incerca sa-i fac fata si sa ma adaptez. Ma sperie…

    Apreciază

    • Alin said, on iunie 10, 2014 at 9:35 am

      Si pe mine. Este o artificializare masiva a tot ce ar trebui sa insemne viata, a vietui pe pamant.

      Aceasta digitalizare menita parca sa imbecilizeze. Pai sa-mi spuna mie ochelarii unde este un pachet de biscuiti din dulapul din bucatarie? Asta este o degenerare. Din contra, folosind cat mai putin surse externe vei ajunge sa-ti exersezi memoria si inteligenta proprie biologica.

      Toate tehnologiile astea sunt facute parca sa decerebreze, sa lobotomizeze. Sa anuleze functiile naturale ale creierului.

      Familia se reuneste in jurul mesei din bucatarie pentru a arunca bombe pe o holograma? ? ? ? ? Ce are asta a face cu pasnicia si cu buna vietuire?

      Mai ramane sa copieze personalitatea fiecaruia si sa-l conserve artificial si sa se dispenseze de el fizic, sa spuna tuturor ca e in carantina pe viata.

      Viitorul suna absurd.

      Apreciază

    • Ion said, on iunie 10, 2014 at 1:16 pm

      Cu cat va evolua aceasta tehnica cu atat creierul uman, memoria, inteligenta, atentia si toate functiile lui vor involua, se vor atrofia. Cu cat aparatele vor fi mai inteligente, cu atat omul va fi mai prost si mai neajutorat fara ele.
      Acum 100 de ani oamenii traiau fara telefon, fara radio, fara televizor, fara calculator/internet, si inca in buna parte fara electricitate si apa curenta. Azi nu mai putem fara ele.
      Acesti bieti copii care se nasc acum, vor fi dependenti de toata tehnica asta digitala….. Nu vor mai concepe viata fara asa ceva.

      Apreciază

      • Ion said, on iunie 10, 2014 at 1:22 pm

        Nu spun acum ca mi-ar placea sa aduc apa cu galeata de la cismea sau ca e mai bun tramvaiul cu cai decat cel electric,….. Sunt si inventii care usureaza intr-adevar viata omului si sunt folositoare, insa cred ca mai ales tehnica asta digitala, introdusa la noi cam dupa 1990, este nociva.

        Apreciază

  6. geo said, on iunie 10, 2014 at 9:32 am

    Foarte interesante comentariile…apropo de ce s-a intimplat in Volinia:
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Masacrarea_polonezilor_din_Vol%C3%A2nia

    Sprijinul direct al Poloniei: https://www.facebook.com/ukrainiandefensenewsnetwork/posts/584872224965180
    Plus mercenarii si lunetistii polonezi …

    Apreciază

  7. kosk said, on iunie 10, 2014 at 11:24 am

    imaginile zilei..Siria ‘peisaje’ apocaliptice sau cum scrie un comentator ‘this is the US&CO democracy’
    http://www.theatlantic.com/infocus/2013/04/syria-in-ruins/100488/

    Apreciază

  8. geo said, on iunie 10, 2014 at 11:38 am

    Postul antiromanesc proteve a introdus in mentalitatea colectiva manelele, prostul gust, tigania, atacurile la familie, la credinta si biserica, a promovat si promoveaza homosexualii si manifestarile lor, avorturile, infidelitatea, relatiile sexuale la virste fragede – parca era si o analiza cu numarul tinerelor mame – https://saccsiv.wordpress.com/2014/06/05/turcia-a-inchis-eufratul-total/#comment-218415

    Apreciază

  9. andrei said, on iunie 10, 2014 at 11:47 am

    Drumul catre iad e pavat cu intentii bune

    Apreciază

  10. Catalin said, on iunie 10, 2014 at 12:05 pm

    In aceste vremuri, in care noi crestinii ortodocsi urmeaza sa fim din ce in ce mai atacati, mai prigoniti, propun ca pe langa rugaciunile ce le facem fiecare, sa mai spunem inca una, speciala pt mantuire, si anume:

    Dumnezeul meu, cred intru Tine si ma rog Tie, intareste-mi credinta ! Te iubesc, sporeste-mi dragostea ! Ma pocaiesc, fa-mi cainta sa prisoseasca ! Te slavesc ca pe intaiul meu inceput ! Te doresc ca pe cea mai inalta dorinta a mea ! Iti multumesc ca Binefacatorului meu cel vesnic ! Te chem ca pe puternicul meu ajutor. Dumnezeul meu, binevoieste si povatuieste-ma cu intelepciunea Ta, calauzeste-ma cu dreptatea Ta, mangaie-ma cu milostivirea Ta, apara-ma cu puterea Ta. Iti inchin, o, Dumnezeule, gandurile, faptele, suferintele mele, ca in viitor sa ma gandesc la Tine, sa graiesc de Tine, sa lucrez dupa voia Ta, sa sufar pentru Tine. Doamne, eu voiesc ceea ce voiesti Tu, pentru ca Tu voiesti sa ma supun voii Tale si fagaduiesc sa fac ceea ce voiesti Tu. Te rog cu umilinta, lumineaza-mi mintea, oteleste-mi voia, curata-mi trupul si-mi sfinteste sufletul ! Dumnezeule preabun, ajuta-ma sa ma curatesc de gresalele trecute, sa biruiesc ispitele viitoare si sa lucrez cuvintele virtutii. Umple inima mea de dragoste pentru bunatatea Ta, de ura pentru gresalele mele, de ravna pentru binele aproapelui si de defaimare pentru desertaciunile lumii. Fa-ma sa fiu supus mai-marilor mei si cu dragoste catre cei mai mici, credincios prietenilor si iertator vrajmasilor mei. Vino, Atotputernice, intru ajutorul meu, ca sa biruiesc cele sapte pacate de capetenie, care sunt pricina tuturor pacatelor. Sa biruiesc adica: mandria, prin smerenie crestineasca, iubirea de argint, prin milostenie, invidia, prin dragoste si bucurie pentru binele aproapelui, desfranarea, prin infranare si curatie, lacomia, prin cumpatare, mania, prin rabdare, lenea prin barbatie crestineasca. Asemenea sa biruiesc si toate celelalte pacate si patimi ce izvorasc din acestea. Si-mi da virtutile crestinesti: credinta, nadejdea si dragostea. Dumnezeul meu, fa-ma intelept intru lucrarile mele, curajos in primejdii, rabdator in nenorociri si smerit in propasire. Nu ma lasa sa iut vreodata a fi cu luare-aminte la rugaciuni si in biserica, cumpatat la masa, repede la implinirea datoriilor si statornic in hotarari. Doamne, insufla-mi grija sa am totdeauna constiinta drepta, infatisare cuviincioasa, vorbire folositoare si purtari in buna randuiala. Da-mi harul Tau, ca sa ma deprind a-mi stapani totdeauna patimile, a ma invrednici de darurile Tale, a pazi legea Ta si a merita mantuirea. Dumnezeul meu, fasa cunosc cat de mici sunt bunatatile pamantesti si cat de mari sunt cele ceresti, cat de scurt este timpul acestei vieti si cat de nemarginita este vesnicia. Ajuta-mi sa fiu intotdeauna gata de moarte si sa nu ma cutremur de judecata Ta, sa scap de chinurile cele vesnice si sa dobandesc raiul prin Iisus Hristos, Domnul nostru. Amin.

    Apreciază

    • dorina said, on iunie 10, 2014 at 10:11 pm

      @Catalin
      o pilda despre puterea rugaciunii cu un impact mare sufleteste

      Apreciază

  11. Gabriel said, on iunie 10, 2014 at 1:03 pm

    *vazuta
    P.S. cred ca poza lui Putin de aici e foarte reprezentativa http://www.romanialibera.ro/actualitate/revista-presei/revista-presei–cum-vad-rusii-harta-europei-in-2035-338530

    Apreciază

  12. Radu said, on iunie 10, 2014 at 1:04 pm

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  13. geo said, on iunie 10, 2014 at 1:59 pm

    In timp ce armata irakiana, antrenata si dotata de sua, se retrage, in masini americane, abandonind baze, depozite de munitii si armament, aeroporturi si helicoptere, in miinile rebelilor ISI afiliati al Qaeda, tinerii proteseteaza aruncind cu pietre atit impotriva soldatilor cit si a militantilor islamisti…nota bene – aproape 3000 de detinuti din inchisorile din Mosul au fost eliberati de islamisti, acestia, alaturindu-li-se islamistilor…unii dintre ei foarte periculosi…simultan a inceput exodul populatiei civile din Mosul spre Erbil…iar militantii islamisti se indreapta spre orasele invecinate sintre Mosul si granita cu Siria…daca reusesc statul isi se va intinde la raqqa pina la mosul…

    Apreciază

  14. mircea.v said, on iunie 10, 2014 at 2:00 pm

    Oamenii lui Dumnezeu au clarviziune. O clarviziune care iti taie rasuflarea. Asa a fost preotul Constantin Virgil Gheorghiu.
    In 1949 Virgil Gheorghiu publica romanul „Ora 25”, in Franta. Romanul este scris in anii 1944-1946, cand nu era preot. Devine preot in 1963 – preot ortodox la Paris.

    „Masinile nu tolereaza lipsa de ordine. Masinile nu tolereaza anarhia, lenea si indolenta omeneasca. N-ai voie sa te gandesti la altceva. Masinile te sanctioneaza daca o faci. Toata atentia trebuie sa-ti fie la robot, la camaradul tau, lucratorul tehnic, care iti aduce lada si ti-o intinde.
    Robotul nu se poate schimba dupa om. Tu trebuie sa te schimbi si sa-ti coordonezi miscarile dupa el. Asa e si firesc, fiindca el este un lucrator perfect, iar tu, nu. Niciun om nu e lucrator perfect. Numai masinile sunt. La ele trebuie sa privim, ca sa invatam cum sa muncim. Invata de la masini disciplina, ordinea in miscari si continuitatea in munca. Cand ai sa le poti imita perfectiunea, ai sa fii un lucrator de clasa-ntai.
    Omul este un lucrator inferior. Cum poti tu sa stai alaturi de o masina? E o jignire, o impietate fata de masini, care sunt perfecte (…)
    –-
    Sclavul tehnic este servitorul care ne face zilnic mii de servicii. El ne impinge automobilul, ne aprinde lumina, ne toarna apa pe maini cand ne spalam, ne face masaje, ne spune lucruri care sa ne amuze cand intoarcem butonul aparatului de radio, face sosele, taie muntii. Sclavul tehnic s-a dovedit mai ordonat si mai putin costisitor decat sclavul uman. (..)
    Invatam legile si limbajul sclavilor nostri – in consecinta, ale sclavilor tehnici – ca sa-i conducem mai bine. Totodata, renuntam pe nesimtie la calitatile si la legile noastre omenesti. Ne dezumanizam, adoptand modul de viata al scalvilor tehnici. Primul simptom al dezumanizarii omului este subevaluarea lui. Omul se apreciaza pe el insusi si pe semenii lui dupa criterii tehnice, ca element inlocuibil. Societatea contemporana, care cuprinde un om la fiecare doua sau trei duzini de sclavi tehnici, trebuie sa fie organizata, ca sa functioneze, dupa legile tehnice. Nu mai e o societate create suta la suta dupa necesitatile naturii umane, ci una ridicata pe necesitatile tehnicii. De aici incepe drama.
    Oamenii se trezesc obligati sa traiasca si sa se comporte dupa legi straine celor umane. Cine nu respecta legile masinii – devenite legi ale societatii – este sanctionat. Omul, care traieste in minoritate, devine cu timpul o minoritate proletara. El este exclus din societatea careia ii apartine, dar in care nu se mai poate integra, fiindca nu ii permite conditia lui umana. De aici rezulta un sentiment de inferioritate si dorinta de a imita masina, de a se lepada de caracterul lui de fiinta umana, care il tine departe de centrul activitatii sociale.
    Dezumanizarea continua sub diferite forme: renuntarea la sentimente, reducerea relatiilor sociale la ceva categoric, precis si automat, cum sunt relatiile intre piesele unei masini. Ritmul si limbajul sclavului tehnic este imitat in relatiile sociale, in administratie, in arte – pictura, literatura, dans. Oamenii devin papagalii sclavilor tehnici.
    De aceea evenimentele sunt dramatice. Ciocnirea dintre cele doua realitati – tehnica si umana – s-a produs. Sclavii tehnici vor castiga lupta. Se vor emancipa si vor deveni cetateni tehnici ai societatii noastre. Oamenii vor ajunge proletarii unei societati organizate dupa cerintele si natura majoritatii cetatenilor ei, adica a cetatenilor tehnici.
    Pana la urma, oamenii nu vor mai putea locui in societate cu natura lor omeneasca. Vor fi socotiti ca egali, uniformi, si vor fi tratati dupa aceleasi legi care se aplica scalvilor tehnici, fara nicio concesie fata de natura lor diferita. Se vor face arestari automate, condamnari automate, distractii automate, executii automate. Individul nu va mai avea dreptul la existenta si va fi ridiculizat ca un piston ori alta piesa de masina care ar vrea sa duca o existenta separata. Revolutia se va intinde pe intregul pamant. Nu ne vom putea ascunde nici in paduri. Nici in insule. Nicaieri. Va fi sangeroasa. Nicio natiune nu se va putea apara. Toate armatele din lume vor fi alcatuite doar din mercenari care se vor bate pentru consolidarea unei societati tehnice, unde omul nu mai are ce cauta cu natura lui de om. Pana acum, armatele luptau pentru cuceriri de noi teritorii si bogatii, pentru chestiuni de mandrie nationala, pentru interesele private ale regilor sau ale imparatilor, de jaf ori de marire. Toate astea erau scopuri omenesti. Acum, soldatii vor lupta pentru interesele unei societati in care ei nu mai au voie sa traiasca decat la margine, ca proletari. Cred ca este cea mai neagra epoca din istoria omenirii. Niciodata nu a fost omul mai neluat in seama si mai dispretuit.
    Omul va fi tinut in lanturile societatii tehnice un timp foarte lung. Dar nu va muri in lanturi. Societatea tehnica poate crea confort, nu insa si spirit. Si fara spirit nu exista geniu. O societate lipsita de oameni de geniu dispare. Societatea tehnica, care se instaureaza acum in locul celei occidentale si care va cuceri intregul pamant, va pieri si ea. (…)

    Ora 25! Acesta este timpul in care orice incercare de salvare e prea tarzie; chiar Mesia daca ar veni, ar fi prea tarziu. E nu ultima ora, ci o ora dupa cea din urma ora. Este, cu precizie, timpul societatii occidentale. E ora actuala. Ora exacta!…”

    (fragment din romanul „Ora 25”, de Constantin Virgil Gheorghiu).
    Virgil Gheorghiu a scris si „Gura de Aur, atletul lui Hristos” (1957).

    Si ce spune acum Virgiliu Gheorghe. (a nu se confunda cu Virgil Gheorghiu)

    „[…] Vointa se hraneste cu vointa, motivatia cu motivatie, rabdarea cu rabdare etc. Toate abilitatile mentale si procesele psihice sau fiziologice se intaresc numai daca sunt cultivate permanent, daca cerem progresiv tot mai mult. De aceea trebuie sa renuntam cat se poate de mult la comoditatile, la protezele inutile pe care ni le ofera in prezent societatea de consum. Fiecare proteza poate constitui cauza dobandirii unei infirmitati si a amputarii uneia dintre puterile naturale ale mintii si ale trupului uman.” (Virgiliu Gheorghe)

    Apreciază

  15. geo said, on iunie 10, 2014 at 2:13 pm

    rebelilor ISIS…nu ISI…

    500.000 refugiati din Mosul:

    Apreciază

  16. geo said, on iunie 10, 2014 at 2:55 pm


    primele imagini din Mosul ocupat de fortele ISIS…

    Apreciază

  17. geo said, on iunie 10, 2014 at 3:22 pm

    absolut intimplator cei de pe ric ataca si ei aceleasi subiecte: protv si site-urile ortodoxe si big brother-ul telefoanelor si supravegherea comunicatiilor…

    Apreciază

    • Radu said, on iunie 10, 2014 at 8:15 pm

      Inainte de a te grabi sa dai cu parul,sa stii ca articolele de pe ric au aparut cu o zi inaintea celor de pe saccsiv.In plus,ce-o fi de intretineti razboiul asta care nu face un bine nimanui,voi stiti.Cineva ar trebui sa ingroape securea odata.Sa nu uitam ca cel mai destept cedeaza.

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 10, 2014 at 8:43 pm

        Radu

        Articolul despre Pro tv a aparut la ei cu o zi dupa, nu cu una inainte. Nici n-ar fi avut cum sa fi aparut cu o zi inainte, caci ar fi insemnat sa apara chiar inaintea … aparitiei pe Pro tv.

        Atata timp cat posteaza materiale precum cel de mai jos si altele indicate acolo, se dovedesc a fi niste intrusi ce baga otrava in prajiturele.

        Serpeasca de la RAZBOI INTRU CUVANT: „teoria pre-pecetii frizeaza erezia”

        https://saccsiv.wordpress.com/2014/02/07/serpeasca-de-la-razboi-intru-cuvant-teoria-pre-pecetii-frizeaza-erezia/

        Apreciază

      • geo said, on iunie 11, 2014 at 9:17 am

        Nu am dat deloc cu parul ci am constatat o pura coincidenta…si, da, razboiul trebuie sa inceteze…numai uniti vom reusi…

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on iunie 11, 2014 at 10:09 pm

        Din câte știu, cei de la razbointrucuvant au atacat primii,
        lansând acuzații. Ei ar trebui să-și ceară întâi iertare. Iar dacă sunt în continuare pentru introducerea buletinelor electronice, pentru ecumenism, pentru ce să ne unim? Să ne unim în neadevăr?
        Dacă sunt împotriva Părintelui Iustin Pârvu și îl promovează pe Iulian Capsali, care nici el nu îl agreează pe marele duhovnic, cum vedeți unirea?

        Apreciază

  18. lastunnegru said, on iunie 12, 2014 at 12:32 am

    Unele tehnologi si gageturi noi sant folositoare altele nu prea dar sant unele tehnologi care sant rele daca o sa le acceptam adica microcipul de acum si nanocipul care va aparea.

    Insa unele tehnologi si gageturi de acuma arata calea catre unele lucruri din viitor mai apropiat sau indepartat ca duc tot la nanocip. Prin acele baderole inteligente care colecteaza date despre tine la sala de sport, colecteaza date despre sanatatea ta plus alte lucruri si iti pune acele date la dispozitie tie sau altora, astfel omul incepe sa arate tot mai mult din datele sale personale si private altora pentru ca le are pe telefon sau computer sau le are stocat pe vreun cont pe un site pe internet iar in toate trei cazuri alti pot avea acces la datele sale personale si intime cu sau fara voia sa asfel omul incepe sa creada ca e bine sa dea datele sale personale altora si ca e bine sa se colecteze cat mai multe date despre el cu vreun oarecare folos ( sau nu ).

    Iata ce doreste compania Medtronic pentru viitorul apropiat

    Medtronic Wants to Implant Sensors in Everyone

    Medtronic vrea sa implanteze senzori in toata lumea.

    http://spectrum.ieee.org/tech-talk/biomedical/devices/medtronic-wants-to-implant-sensors-in-everyone

    ( traducere aproximativ corecta )

    Astăzi, când medicii bănuiesc că un pacient are o arithmie cardiaca, care ar putea duce la un atac de cord, ei pot implanta un mic monitor cardiac mai mic decât o baterie AAA în pieptul pacientului, direct pe inima. Compania care face monitorul, Medtronic, crede că va veni ziua când oamenii perfect sanatosi, se vor inghesuie pentru a avea această unealtă în interiorul lor, de asemenea.

    La o conferință Design medical & producerea azi, director de program Medtronic Mark Phelps descris eforturile de succes ale companiei sale de a miniaturiza tehnologiile sale cardiace. În februarie, compania a inceput un studiu clinic de stimulator cardiac de dimensiunea unei pilule, care este implantat in interiorul inimii. În timp ce Phelps a prezentat ca stimulator cardiac ca pe o realizare remarcabila de inginerie, si-a pastrat entuziasmul său real pentru micul monitor cardiac LINQ, care a intrat in vanzare in acest an. Phelps a declarat că dispozitivul a marcat „începutul unei noi industrii”, în implanturi de diagnostic și de monitorizare.

    Phelps a susținut că un astfel de implant ar putea fi îmbunătățit cu mai mulți senzori pentru a oferi oamenilor game de informații biometrice, care ar îmbunătăți asistenta medicala a lor pe tot parcursul vieții lor. Tineri sănătoși ar putea folosi senzorii pentru a urmări ritmul cardiac și caloriile arse, genul de informații pe care sinele cuantificat il obține astăzi de la gadget-uri ușor de purtat, cum ar fi Fitbit. Mai târziu, senzorii ar ajuta cu managementul bolii, deoarece acestea ar putea fi programate pentru a monitoriza anumite organe sau sisteme. În cele din urmă, acestea ar putea permite o viață independentă pentru persoanele în vârstă, permițând medicilor pentru a veghea asupra pacientilor lor de la distanță. „Aș spune că acesta va fi în cele din urmă văzut ca neglijenta să nu aibă aceste senzori,”, a spus Phelps. „E ca si cum ai conducere, fără nici indicatoar al sistemului tau de feedback”

    Datele generate de aceste implanturi vor fi furnizate atat pentru pacient și medic, a declarat Phelps, și ar permite, atât pentru a vedea modul in care schimbarile stilului de viata afecta starea de sănătate a pacientului în timp, sau modul în care corpul lui sau ar reacționa la anumite produse farmaceutice. Această abordare a Datelor Mari ar putea permite o schimbare de la reactiv, bazata pe simptomul medicinei la un model de ingrijire preventiva.

    Un astfel de sistem medical ar fi intruziv în două sensuri, Phelps a recunoscut: Nu doar ca medici ar taia fizic in copul pacientului, dar ei de asemenea ar expune o mare parte a datelor biometrice ale pacientului. Cu toate acestea, Phelps consideră că oamenii vor îmbrățișa stilul de viață-senzor activat. ” Tu vei fi asa obisnuit sa ai acel feedback și informații, tu nu veți putea sa iti imagnezi viața fără ea”, a spus el.

    Compania Medtronic doreste sa bage oamenilor de toate varstele senzori de monitorizare in corpul uman pentru monitirizarea sanatati oamenilor, pai asta a zis si parintele Elpidie ca vor fi bagate fara voia oamenilor nanocipuri in corpul uman cu rolul de spion ( de monitorizare si spionare a omului dar aceasta nu este pecetea ) acestea vor putea fi anihilate doar cu Sfanta Impartasanie daca ti se baga in corp fara voia ta. Momentan produsele care le au ai acuma sant mari dar dupa cum stim deja sau contruit mini calculatoare nanomoleculare de 8 biti cu functie wireless si astfel pot fi controlate de la distanta si pot fi introduse in om printr-o simpla injectie.

    A se vedea si

    Stephen Oesterle, Medtronic: Privacy of personal data in medicine

    Stephen Oesterle, Medtronic: Intimitatea si datele private in medicina

    Apreciază

  19. […] Video: GADGETS … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.