SACCSIV – blog ortodox

Reifeissen Bank – Campania “VIATA FARA CASH” …

Posted in cash by saccsiv on iunie 8, 2014

Iata si detalii:

https://www.viatafaracash.raiffeisen.ro/

Desigur, totul e smart, adica inteligent:

https://www.viatafaracash.raiffeisen.ro/experiente/smart

Cititi va rog si:

INVATATURA SERPEASCA a reprezentantilor BNR catre liceeni: NU CONTEAZA CA DISPAR BANII CASH, deoarece oricum nu au acoperire in aur

ISRAEL – prima tara FARA BANI CASH?

Suedia isi continua foarte decisa drumul sau de a deveni prima tara fara cash

Top 10 tari in care POPULATIA ESTE PREGATITA SA RENUNTE LA CASH … CE REZULTA din FARA CASH plus CIP – EGUVERNARE – INTERNETUL OBIECTELOR?

STIRILE ZILEI (04.06.2014): FARA CASH. NSA – baza gigantica de fotografii. Belgia a ajuns la 5 EUTANASIATI PE ZI. Altul iesit din MOARTE CEREBRALA. Chevron CALCA PE CADAVRE. Austriecii taie paduri romanesti de un miliard de euro pe an. PREASFINTIT cu BOLID in “neodihna misionara”

Tagged with: ,

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu said, on iunie 8, 2014 at 10:39 pm

  Reblogged this on radupopescublog.

  Apreciază

 2. […] Citeste mai departe […]

  Apreciază

 3. aha said, on iunie 8, 2014 at 11:09 pm

  viata fara cash!! pare idealul , nu? dar nu zice viata fara bani, ci doar viata fara bani fizici! adica sa te aiba total sub control. se pare ca au trecut la „next level” cu jocul lor. am o singura intrebare pentru cei care or sa comenteze ca e mai bine: oare cum mai poti faci milostenie? vor fi bancomate de milostenie la usa bisericii? si in loc de 1 leu , cersetorul sa ia 0,84 bani ca restul e impozit?:)))sau cum ar putea un om iesit din sistem sa traiasca? te duci sa lucrezi , in constructii de exemplu si omul te plateste cu castroane sau cu haine? ce nebunie!

  Apreciază

  • Valentin Dorneanu said, on iunie 9, 2014 at 12:12 am

   trăiești așa cum spun ei – fără cash. Dar ai pe Hristos care face mai mult decât toți banii.
   unii vor lua cip-ul , unii Crucea lui Hristos

   Apreciază

  • Ion said, on iunie 9, 2014 at 12:13 am

   Se va munci pe mancare, adapost, haine, probabil. Milostenie se va face dand de mancare. Bineinteles ca e o nebunie.
   Se va trece la troc – in loc de bani se va face schimb de obiecte, de alimente, etc.

   Apreciază

  • mihai said, on iunie 9, 2014 at 8:57 am

   pai tocmai aici este baiul, vor sa interzica milostenia intrucat astia sunt oameni fara Dumnezeu si fara suflet in acelas timp

   Apreciază

   • Radu said, on iunie 9, 2014 at 10:56 pm

    nu are treaba una cu alta…poti sa faci milostenie oricand si oricum nu neaparat cu bani
    si un sfat bun si o vorba buna e o fapta buna

    Apreciază

 4. Valentin Dorneanu said, on iunie 8, 2014 at 11:26 pm

  am văzut că a fost un cutremur în zona vrancea cu epicentrul în zona paltin-petru vodă
  E o aducere aminte de profeția sfântului Iustin de acum un an fără 3 zile : E un semn, nu mă îndoiesc că Părintele Iustin ne vrea cu trezvie duhovnicească pentru a înfrunta vremurile ce vin în zilele ăstea

  Apreciază

  • saccsiv said, on iunie 9, 2014 at 12:06 am

   Valentin Dorneanu

   Ce-ai vazut mai exact?

   Apreciază

   • valentin said, on iunie 9, 2014 at 2:23 pm

    o știre la antena 3 in partea de jos a ecranului timp de cateva secunde – cat a trecut de la stanga la dreapta

    Apreciază

   • valentin said, on iunie 9, 2014 at 8:34 pm

    bine, că acolo nu spunea nimic de părintele Iustin, sfântul nostru.
    erau doar niște cuvinte despre date geografice – cutremur resimțit în zona vrancea – la x km de focșani și epicentru la paltin-petruvodă

    Apreciază

 5. Giovanni Onika said, on iunie 8, 2014 at 11:44 pm

  Nu mai este mult, nu mai este mult fratilor, voi va dati seama ca dupa ce dispar bani lichizi, cand dispare cash-ul de pe piata urmatorul pas o sa fie pecetea satanica , cipul si prin el lepadarea, pierderea Doamne parca nu imi vine sa cred ochilor ce vad si ce aud. Am impresia ca e un cosmar, stau si ma gandesc ca acum ceva ani in urma 15-20 ani cand citeam de pecetea diavoleasca si nu era tehnologia care este acum pe piata, eu ma gandeam la pecete ca la un desen ca la o scriere, o aplicatie pe piele, dar nu imi trecea prin cap la ce o sa se ajunga (RFID) si totul in acea vreme me se parea ca cele scrise in sfanta Biblie ca o sa se intample la sfarsit veacului, apocalipsa ca fiind lucruri indepartate in timp care nu o sa le prind eu …si acum am ajuns eu, noi sa traim acele vremuri, le respiram si ne lovim de ele. Doamne da-ne putere, curaj, credinta . Rugati-va oameni buni rugati-va sa trecem si sa scapam mantuiti, morti dar mantuiti, sa ne ajute Dumnezeu sa ne scapam sufletele, pentru ca tocmai asta e in final si tot ce fac satanele e sa ne piarda sa ne piedem de El . Nu mai este mult si vine judecata ,dupa cum decurg lucrurile si modul accelerat in care se desfasoara evenimentele ( dupa 11.09.2001 s-a dezlantuit acest atac si tavaluc dupa mine ) ma inspaimanta si daca o sa decurga asa , eu nu cred ca mai trece o generatie pana la judecata de apoi. Doamne ajuta-ne !

  Doamne apara-ne si ne iarta !

  Apreciat de 1 persoană

  • Valentin Dorneanu said, on iunie 9, 2014 at 12:24 am

   aceste lucruri se vad in toată lumea, este totalitatea faptelor scrise în Apocalipsă și trebuie să treacă fiecare om printr-o suferință, nu scapă nici un om de suferință, de durere. așa ne-a fost scris.
   Părintele Arsenie Boca spune foarte frumos în Cărarea Împărăției – suferințele aduc pe om înapoi la Calea lui Dumnezeu. Hristos ierta întâi păcatele acestor oameni suferinzi, apoi vindeca suferința cea trupească. Dar păcatele noastre sunt de fapt cauza acestor suferințe ce se apropie.
   De asta Părintele Iustin ne-a îndemnat la pocăință – că așa extirpă un doctor priceput tumora sau cancerul – taie răul din rădăcină.

   Apreciat de 1 persoană

   • Valentin Dorneanu said, on iunie 9, 2014 at 12:27 am

    Hristos ierta … apoi am scris vindeca …
    dar e valabil în prezent – Hristos iartă și vindecă.
    va fi valabil și în viitor. Hristos va ierta, Hristos va vindeca !

    Apreciat de 1 persoană

 6. Ion said, on iunie 9, 2014 at 12:17 am

  Viata fara cash = viata fara un ban in buzunar = controlul total al bancilor asupra vietii tale.
  Va sti banca fiecare covrig pe care ti-l cumperi.
  Cred ca si oamenii aflati in stare de sclavie, sa zicem in antichitate, tot aveau dreptul sa detina bani si sa faca ce vor cu ei. Acum va fi si mai rau. Este un proiect diabolic pentru controlul total. O apasare pe un buton, undeva, si ti se va bloca contul – ce vei face atunci ? Asta combinata cu cip + internetul obiectelor = se va sti totul despre tine in orice moment.

  Apreciat de 1 persoană

  • Valentin Dorneanu said, on iunie 9, 2014 at 1:04 am

   au venit până la noi și parcă nu mai e altă cale decât cu ei. ei fac semne și vrăji ca să atragă în sistemul lor pe cei mai de seamă creștini.
   sistemul lor pare atât de bun… atât de ușor de acceptat și de folosit, atât de … nedăunător. dezorientarea va fi în societate pentru că nu toți știu ce e rău și ce e bine cu privire la aceste lucruri. vor spune unii că e calea cea mai bună, că ușurează viața omului ș.a.m.d

   nu e chiar așa.
   Dumnezeu nu-i lasă la întâmplare nici pe cei răi nici pe creștini , are grijă de cei ce ascultă de Pr. Iustin
   Ascultăm și de toți sfinții și rugăm pe Maica Domnului să ne ajută și să mijlocească pentru iertarea noastră.

   Sistemul ăsta nu e atotputernic, nici dumnezeu. nici nimic – în cele din urmă el va fi tot pământ. praf și cenușă. Nu va fi veșnic. Și ce vor alege cei ce au vrut să meargă după el până la capăt? Iar cei ce vor lua un cip vor pierde tot ce au câștigat și cu cât vor folosi cip-ul le va fi mult mai greu să-l lepede. Iar ulterior, cel ce ia pecetea antihristului scrie în apocalipsă – asta chiar duce la iad fără de nădejde, pentru că e închinare directă la Antihrist.

   În comparație cu Împărăția Cerurilor e nimic, nu trebuie să renunțăm la Dumnezeu pentru a primi ce ne dă acest sistem.

   Însă acum se va vedea pentru o perioadă că aici pe pământ, cât îi e dat să fie, e f. rău și foarte organizat, nu e ortodox și nici nu este făcut, conceput sau dezvoltat pentru utilizarea creștinilor. Dar pentru nici un om nu e bun. Doar oamenii necredincioși sau fățarnicii vor zice ca e bun. Sa nu ne luăm după ei, care sunt înșelați. Chiar și cu mitre de arhierei de ar fi, chiar preoți și chiar prieteni.

   Știm că Dumnezeu le folosește pe toate cele create pentru mântuirea noastră – ne va folosi cu un anume scop și sistemul ăsta – pentru trezire și refuz a răului , doar dacă ne rugăm cu smerenie – să lepădăm toată nădejdea în toate cele lumești, în oameni înșelați, în falși prieteni sau în falși oameni ai lui Dumnezeu,
   Deci să nu mai avem nici un pic de nădejde în ceea ce ne atrage la păcat,
   Vedem limpede că trebuie să urmăm Harului lui Dumnezeu cu nădejde tare în Sfânta Treime.
   Ortodoxia învinge răul în fiecare suflet ce caută pe Hristos și se va vedea biruința ortodoxiei chiar când nebunia satanei o va ataca pe toate căile. economic, social, religios.

   E foarte important curajul adevărat – în Duh și în Adevăr – curajul credinciosului care știe că Dumnezeu permite să treacă omenirea prin toate acestea și că Dumnezeu este cu noi. Ne încearcă să vadă ce alegem noi – cu Dumnezeu sau cu mamona.
   Dumnezeu să ne dea curaj să nu luăm actele biometrice, să nu ne supunem înregimentării în noul comunism global și să nu fim victimele sclaviei electronice!
   Bunătatea lui Dumnezeu este mai mare, nemărginită. Atât de simplu e. Doamne Ajută!

   Apreciază

 7. acelas said, on iunie 9, 2014 at 12:43 am

  iar a fost si Bartolomeu acolo, l-am vazut …; o marioneta a lui francisc

  http://www.cotidianul.ro/intalnire-istorica-de-rugaciune-la-vatican-239251/

  .

  Apreciază

 8. Valentin Dorneanu said, on iunie 9, 2014 at 1:41 am

  de fapt în reclama asta – totul începuse cu un sfat rău. cât de frumos ar fi … fără cip nu se poate ? până acuma nu se mai cerea în căsătorie dacă erau bani normali ?
  și totul merge în spate – adică pe dos. asta arată cum va merge lumea cu antihristul la putere – pe dos față de cum a lăsat Hristos să meargă lucrurile.
  partea asta – pe dos – e urgia ce vine. acum un an fără 2 zile pe 11 iunie ne-a zis părintele Iustin că în 12 luni vine urgie.
  pot fi multe, cutremur, război,inclusiv acest „viața fără cash” …multe. ca și păcatele oamenilor – multe.
  Doamne miluiește.

  Apreciază

 9. mihai said, on iunie 9, 2014 at 9:05 am

  nenorocirea cea mare va fi atunci cand vom fi in ipostaza de a accepta pecetea fiarei pe mina ori pe frunte, ceea ce se si intampla de altfel in unele tari ale lumi, vedem s.u.a, canada, mexic si cat de curand vestul europei si unele tari asiatice unde infrastructura specifica deja sa si infintat

  Apreciază

 10. wesgon said, on iunie 9, 2014 at 10:46 am

  Valentin nu o zis parintele Justin ca vine in 12 luni de zile, o zis ca dupa 12 luni de zile, vezi cum scri ca se interpreteaza gresit si apoi sa stii ca nu fix in ziua cand se face fix 12 luni incepe, deoarece de atunci incepe.

  Apreciază

  • valentin said, on iunie 9, 2014 at 2:28 pm

   da, mulțumesc, îmi cer iertare, cred că așa e – după 12 luni , adică din momentul respectiv se va împlini profeția, nu fix la momentul respectiv. poate să dureze ceva vreme, cred că f. scurtă totuși – ca să fie îndeplinit acel cuvânt.

   dar cred că e bine și să ne așteptăm să fie f. aproape, din moment ce ne-a vestit părintele că în 12 luni vine urgie. altfel zicea 13 luni sau 14 luni…

   Apreciază

  • valentin said, on iunie 9, 2014 at 3:43 pm

   Nu știe nimeni sfârșitul, data și locul nici al lui personal, nici clipa sfârșitului lumii.
   Dar important e să nu ne cuprindă frica de această urgie ce vine. (așa spunea Părintele Arsenie Boca, dar și părintele Iustin ne-a încurajat, că trebuie să trecem prin acestea, dar rămânem cu Hristos, iar părintele Cleopa dădea curaj numai cât deschidea gura sa)
   Deci sfinții au vorbit
   părintele Iustin, aflat pe patul de moarte, a zis despre aceste 12 luni rămase până la urgie, înainte de el,
   părintele Cleopa a zis că noi suntem cei de pe urmă, iar mai înainte de acesta și
   părintele Arsenie Boca a zis că România va fi înconjurată de flăcări iar cei ce vor fi afară vor vrea să se întoarcă și n-o să mai poată:

   * Un cumnat, Ovidiu, a fost inchis, pe vremea lui Ceausescu, pentru trecerea frauduloasa a granitei. Am fost cu sora mea, Nela, la Parintele Arsenie ca sa-i spunem. Parintele ne-a zis: „Sa-i para bine ca n-a fost puscat“. Apoi s-a intors catre lume si a zis: „Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”. Parintele nu prea era de acord sa-ti parasesti tara.

   Inainte de revolutia din 1989 Parintele ne-a spus ca miroase a praf de pusca si asa a fost. Ne-a mai spus ca o sa ne pasca un mare cutremur si blocurile din Bucuresti vor ajunge ca si cutiile de chibrituri.
   Parintele Arsenie a fost si ramane in inimile noastre ca un sfant. Acum mergem la mormantul Parintelui Arsenie si ne rugam acolo si de cate ori il chemam in rugaciune, el ne ajuta si ne ocroteste. (Viorica Farcas, 48 ani, Voila)

   * Zicea Parintele Arsenie, parca pentru toti romanii: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!” (Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea)

   Apreciază

   • Florin said, on iunie 9, 2014 at 10:19 pm

    * Zicea Parintele Arsenie, parca pentru toti romanii: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!” (Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea)

    Si mare va fi atunci, Slava Lui Hristos peste cei ce vor rezista pana la sfarsit ! (asta tot parintele a ziso)

    Apreciază

 11. valentin said, on iunie 9, 2014 at 2:48 pm

  Crypto-currency Wallet Addresses – am gasit asta la gravatar, profil, utilma opțiune, la contul ăsta de aici de pe wordpress, am vrut să-mi schimb imaginea de la avatar și am mai dat prin meniul din dreapta.

  acest wallet are și 3 opțiuni
  Include your crypto-currency wallet addresses to make available for friends and services. Learn more

  Bitcoin
  Litecoin
  Dogecoin

  cred că o să se găsească din ce în ce mai des aceste cuvinte sau asemănătoare – de la electronic coin – mini-moneda electronica,

  Apreciază

 12. Iacoboaie Radu said, on iunie 9, 2014 at 3:28 pm

  Această bancă austriacă este condusă de un mason. Asta explică totul în chestiunea pusă în discuție…

  Apreciază

 13. john said, on iunie 9, 2014 at 4:06 pm

  Ridicați-vă și luptați!

  Apreciază

  • valentin said, on iunie 9, 2014 at 8:42 pm

   păi de care gen de luptă e vorba? că și antihrist vrea luptă ca să facă el pace și să dea oamenilor roadele cererilor lor – dar nu va face Împărăția Cerurilor ci împărăția diavolului.
   după mesajul de la final – „când spune că noi suntem creatorii” pot trage sigur concluzia că nu e lupta cea bună despre care au spus sfinții și Hristos, nu au nici o legătură cu Biserica cei ce ne invită la astfel de lupte – din care „noi să ieșim învingători – pentru a ne crea singuri viitorul – uniți” . deja cred ca e invocata uniunea globala ce-l va avea drept lider pe antihrist. astfel de strigari comune, fara rugaciune in duh și în în adevăr vor fi foarte înșelătoare și din ce în ce mai multe.

   Apreciat de 1 persoană

   • john said, on iunie 10, 2014 at 5:45 pm

    Pana la min 3.28 este bine,dupa este un mesaj de tip new age si schimba sensul mesajului..corect!

    Apreciază

  • pcmouse said, on iunie 10, 2014 at 12:11 am

   ion.nu!

   Apreciază

 14. […] Reifeissen Bank – Campania “VIATA FARA CASH” … […]

  Apreciază

 15. valentin said, on iunie 10, 2014 at 2:37 pm

  reclama asta cu reifeissen in sine este tot o înșelare
  ăștia de la reiffeisen au păcălit mulți oameni cu programu’ – adunați-vă bani ptr. casă că vă dăm noi dublu plus ajutor de la stat.
  Dar în profunzime, cu toate că îi dă omului o cale spre pecete, încă nu-l silește să-și pună pecetea lui antihrist
  tot aceeași înșelare caută să facă – e clar că tot ăștia cu bancile se vor ocupa de aceste aspecte ale cumpărării amăgitoare, ca-n apocalipsă , capitolul 13

  14. Si amageste pe cei ce locuiesc pe pamant prin semnele ce i s-au dat sa faca inaintea fiarei, zicand celor ce locuiesc pe pamant sa faca un chip fiarei care a fost ranita cu sabia si a ramas in viata.
  15. Si i s-a dat ei sa insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei sa si graiasca si sa omoare pe toti cati nu se vor inchina chipului fiarei.
  16. Si ea ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte.
  17. Incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decat numai cel ce are semnul, adica numele fiarei, sau numarul numelui fiarei.
  18. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase.

  Apreciază

 16. Video: GADGETS … | Apocalipsa said, on iunie 10, 2014 at 4:52 pm

  […] Reifeissen Bank – Campania “VIATA FARA CASH” … […]

  Apreciază

 17. […] Reifeissen Bank – Campania “VIATA FARA CASH” … […]

  Apreciază

 18. […] iPhone 6 – PLATIND CU AMPRENTA pentru o lume FARA CASH – NORVEGIA – si ea fara CASH … – Reifeissen Bank – Campania “VIATA FARA CASH” … – Moise Guran: CASH = EVAZIUNE – INVATATURA SERPEASCA a reprezentantilor BNR catre liceeni: NU […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: