SACCSIV – blog ortodox

TURCIA A INCHIS EUFRATUL TOTAL?

Posted in EUFRAT, Siria, Turcia by saccsiv on iunie 5, 2014

   Iata ce putem citi in articolul Războaiele apei: Turcia blochează cursul râului Eufrat către Siria şi Irak, provocând o criză majoră de apă:

Guvernul de la Ankara a ordonat, recent, oprirea pompării de apă din râul Eufrat, ameninţând Siria şi Irakul cu o criză majoră de apă. În urma acestei măsuri abuzive, nivelul apei din Lacul Assad a scăzut cu aproximativ 6 metri, lăsând milioane de sirieni fără apă de băut, a constatat Al-Akhbar.

În urmă cu două săptămâni, guvernul turc a intervenit încă odată în criza din siriană. De această dată intervenţia a fost diferită de toate celelalte însă repercusiunile acestei măsuri ar putea aduce catastrofe fără precedent pentru Siria şi Irak.

Încălcând normele internaţionale, guvernul turc a întrerupt complet furnizarea rezervei de apă din râul Eufrat. Ankara a început să reducă treptat pomparea apei din Eufrat în urmă cu o lună jumătate, apoi a închis-o complet cu două săptămâni în urmă, conform publicaţiei citate.

Nivelul apei din Lacul Assad (un rezervor artificial creat pe cursul râului Eufrat) a scăzut cu şase metri sub nivelul normal (ceea ce înseamnă că pierdut milioane de metri cubi de apă), conform unei surse anonime.

”O reducere suplimentară de un metru a nivelului apei va scoate barajul din funcţiune”, a adăugat aceasta.

Statul Islamic Irakian şi Siria (SIIS), o organizaţie islamică teroristă care controlează regiunea barajului, a anunţat că nu a suspendat furnizarea apei.

Rezervoarele ar putea să sece complet în orice moment. Între timp, rezervele de apă auxiliare din al-Khafsa sunt aproape golite şi nici acestea nu pot rezista prea mult. În aceste condiţii, şapte milioane de sirieni riscă să rămână fără apă. În acelaşi timp, din cauza faptului că Barajul Tishrin nu mai primeşte apă, turbinele nu mai generează electricitate, scăzând furnizarea de curent către oraşul Alep şi împrejurimile acestuia, ceea ce va intensifica şi mai mult criza din regiune.

Raqqa, partea nordică a Lacului Assad, este complet scoasă din funcţiune. Două milioane de sirieni care trăiesc în regiunea cuprinsă între localitatea Mica Swaydiya, din est, şi al-Jarniya, în vest, ar putea să rămână fără apă de băut.

”Secarea rezervelor de apă din baraj va face lacul să se usuce ceea ce va pune presiune pe structura sa, provocând fisuri şi posibil un colaps total”, a avertizat Al-Akhabar.

Un conflict istoric

Râul Eufrat a fost în istorie sursa unui conflict între Turcia pe o parte şi Irak şi Siria pe cealaltă parte. Ankara insistă să considere Eufratul un ”râu ce traversează graniţa” şi nu un ”râu internaţional”, iar astfel ”nu se supune legilor internaţionale”. Mai mult. Turcia este una din cele trei ţări ale lumii (împreună cu Burundi şi China) care se opun Convenţiei Folosirii Non-Navigaţionale a Cursurilor de Apă Internaţionale adoptată de Adunarea Generală a Naţiunilor Unite în 1997.

În 1987, un acord temporar între Siria şi Turcia implica împărţirea rezervelor de apă ale Eufratului în timpului perioadelor în care bazinul Barajului Ataturk era plin. În virtutea acestui acord, Turcia s-a angajat să furnizeze, peste graniţa turco-siriană, un nivel anual de peste 500 de metri cubi de apă pe secundă, ajungând într-un final la un acord cu privire la împărţirea reţelei de apă a râului între cele trei ţări. În 1994, Siria a înregistrat acest acord la Naţiunile Unite, ceea ce a garantat dreptul Siriei şi al Irakului la un nivel minim de apă din râul Eufrat.

Cititi va rog si:

SECAREA EUFRATULUI – semn ca AL TREILEA RAZBOI MONDIAL e aproape?

Tagged with: , , ,

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Rezervoarele ar putea să sece complet în orice moment. Între timp, rezervele de apă auxiliare din al-Khafsa sunt aproape golite şi nici acestea nu pot rezista prea mult. În aceste condiţii, şapte milioane de sirieni riscă să rămână fără apă. În acelaşi timp, din cauza faptului că Barajul Tishrin nu mai primeşte apă, turbinele nu mai generează electricitate, scăzând furnizarea de curent către oraşul Alep şi împrejurimile Citeste mai departe […]

    Apreciază

  2. Pitt said, on iunie 5, 2014 at 5:25 pm

    Wey frate wey…nu numai ca sunt saracii aia decimati de razboi, de foamete si sacrificati de catre satanistii alahisto-islamici , acuma le mai ia si apa…

    Amaratii aia crestini si nu numai, care sunt decimati de catre mafia SUA+UE+Israel au nevoie de ajutor!

    Singura lor vina e ca s-au nascut acolo!

    Acu mai vin si nemernicii astia de turci si le opresc apa!

    Apa a lasat-o Bunul Dumnezeu Hristos in Treime Slavit pentru toti!

    Asa e in viatza asta temporara, cand vin necazurile, vin vin si se tzin lantz!

    Apreciază

    • John of Romania said, on iunie 5, 2014 at 7:53 pm

      Din fericire, crestinii locuiesc in special in partea de Vest a Siriei, iar Eufratul trece prin Estul Siriei, prin zonele controlate de mercenarii SUA.

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on iunie 5, 2014 at 8:55 pm

        Aceasta se întâmplă cred și din cauza realegerii președintelui sirian pentru al treilea mandat. NATO a anunțat că nu va recunoaște recentele alegeri din Siria.

        Apreciază

  3. Mălin said, on iunie 5, 2014 at 5:29 pm

    Apreciază

    • Valentin Dorneanu said, on iunie 5, 2014 at 8:45 pm

      la ceva de genu ma gandesc de cateva zile – razboiul rece de un miliard al lui obama
      da cine-i mosuletul asta cu ochelari ? un fel de pustnic luptator anti-sistem … sau un calugar mai atipic ?

      Apreciază

    • Valentin Dorneanu said, on iunie 5, 2014 at 9:59 pm

      e foarte tare omul ăsta. spune realist și vede limpede totul

      Apreciază

      • mihai said, on iunie 6, 2014 at 9:17 am

        pacat ca nu este titrat si in limba romana pt. ca nu toti suntem cunoscatori de limba engleza, si apropo de acest mosulet, este parintele capner, evreu ce sa convertit la ortodoxie

        Apreciază

      • Valentin Dorneanu said, on iunie 9, 2014 at 12:00 am

        @mihai
        este un articol in care este criticat de catre frati si saccsiv acest parinte calugar si fost evreu ce s-a convertit la ortodoxie.
        se spune acolo ca e ca un balast – adica incurca mai mult, nu spune chiar exact ce spune parintele Paisie Aghioritul si e folosit si pe post de falsa lupta anti-sionism ca sa mai existe si guri anti-semite pe „piață”

        Apreciază

    • Valentin Dorneanu said, on iunie 6, 2014 at 4:40 pm

      critică mașina de război americană, folosindu-se de Rusia creștină pentru a menține starea de panică prin amenințări de tot felul – un nou război rece, sancțiuni, înarmări, folosirea statelor precum Polonia drept ancoră – plus planul războiului rece de un miliard de dolari al lui obama
      Pe de altă parte, obama anunță prezența forțelor aviatice in Polonia, continuă rotația personalului adițional în Polonia și în Balcani, vor extinde exercițiile militare în zonă, antrenamentele cu aliații sunt bune pentru a crește starea de alertă a forțelor NATO.

      urmează –
      Ironia călugărului asupra situației – Polonia folosește America pentru a-și desăvârși ura sa cunoscută față de ortodoxie (de fapt America face așa)
      Deocamdată America poate să se ridice la înălțimea așteptărilor, ambițiile poloneze asupra Rusiei fiind mari, dar în curând asta s-ar putea schimba … dar tot ca ironie o arata si pe
      Jean Marie le Pen – o lideră de prin franța – cred că prim-ministru franței
      Ea spune că ar trebui să-și urmeze interesul, iar statele europene nu au interes să răcească relațiile cu Rusia, e normal să o considere o țară cu importanță în economia europeană și să continue colaborarea cu ea.
      din nou ironia călugărului că măriuța aia franțuzoaica ar putea elimina franța din Nato, care are ca plan susținerea intereselor evreiești sioniste.
      Victoria Nuland pune gaz pe foc și ca generozitate arată susținere față de statele europene, neținând cont că s-ar putea să fie f. mari vărsări de sânge, bombe, batjocură evreiască sionistă la adresa creștinătății, susținerea păgânismului și a satanismului talmudului falsificat de masoni – pe nume modern democrație.

      La sfârșit spune că din punctul masonilor de vedere – totul e o afacere de distrugere, mai ales când vine vorba de un război pe „planeta lor”.masonii trebuie sa atraga forte cat mai mari – ca america si sa duca totul la periferia Rusiei pentru ca numai „goy-ii” (cuvant urât pentru cei ne-sionisti) mor tineri.

      Apreciază

      • Valentin Dorneanu said, on iunie 6, 2014 at 4:44 pm

        am mai gasit si afirmatiile astea
        http://www.theguardian.com/world/2014/feb/07/angela-merkel-victoria-nuland-eu-unacceptable
        Victoria Nuland(secretar de stat america pe probleme europene si asiatice) spune că nu dă 2 bani pe Uniunea Europeană
        Răspunsul Angelei Merkel vine ferm că această remarcă e total in afara oricaror limite acceptabile
        Totul a plecat de la ezitarea statelor europene de a se impune cu femitate in problema conflictului din Ucraina, pe fondul dorintei americanilor de a crește forțele armate.

        Poate dă Dumnezeu și se rupe NATO – iar statele europene să se alieze cu Rusia. Chiar aș râde de OBAMA. Dar e f. greu.

        Apreciat de 1 persoană

      • Valentin Dorneanu said, on iunie 6, 2014 at 4:57 pm

        lui Obama nu i-a placut reacția inițială a lui Putin și apoi a unui ministru al lui demn – care a făcut praf niște teorii stupide americane referitoare la ucraina și au zis că nu cedează nici un pas în fața acestei mizerii inițiate de obama…

        mircea lucescu intrebat la o conferință de presă despre o posibilă plecare din funcția de antrenor al echipei ucrainiene shahtior donețk a răspuns că dacă nu le vine mintea la cap „ăstora” el a primit acordul lui rinat ahmethov să meargă oriunde pt ca avea multe oferte. – deci să le vină mintea la cap și să meargă la masa tratativelor nu să alimneteze starea de conflict din ucraina.

        cred că acum nu mai e la șahtior, nu m-am mai uitat la fotbal și nu știu unde e Mircea Lucescu, dar avea dreptate

        Acum încep și aceștia – despre care spunea că ar trebui să le vină mintea la cap – să deschidă ochii, poate să fie începutul trezirii europei Doamne Ajută!

        Ar fi normal să spună că ne-am săturat de aceste mizerii ale diplomației americane și să dea curs discuțiilor cu Rusia pentru colaborări de așezare a păcii în zonă, din care să iasă în câștig toate țările implicate despre care delegația Americană a afirmat clar – nu dăm 2 bani pe Uniunea Europeană – atunci plecați la casa voastră peste ocean și lăsați-ne în pace le-aș spune eu.

        Dar Ue de fapt e posibil să fie numai o alianță de terorizare – gen alianța de la începutul primului război mondial cand Antanta era un paravan de atac asupra Rusiei. Eu cred ca america are aceasta strategie acum – de a distruge toata europa printr-un razboi nemaivazut , devastator

        Apreciat de 1 persoană

  4. Radu said, on iunie 5, 2014 at 5:36 pm

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  5. Valentin Dorneanu said, on iunie 5, 2014 at 6:37 pm

    nu era o profeție și cu război la Eufrat ?

    Apreciază

  6. Valentin Dorneanu said, on iunie 5, 2014 at 6:38 pm

    deci Rusia va ataca și va omorî a 3-a parte din turci, a 3-a va fugi și a 3-a va veni la ortodoxie

    Apreciază

    • Liliana said, on iunie 5, 2014 at 8:30 pm

      Hristos s-a inaltat!
      Acestia reprezinta partea cea buna a poporului roman.O turma mica,intr-adevar.

      Apreciază

  7. ORTODOXIE said, on iunie 5, 2014 at 7:36 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  8. Alex said, on iunie 5, 2014 at 8:00 pm

    Jaful OMV Petrom, denunţat public de un ofiţer de contrainformaţii economice

    http://www.argument-cs.ro/content/jaful-omv-petrom-denun%C5%A3at-public-de-un-ofi%C5%A3er-de-contrainforma%C5%A3ii-economice

    Apreciază

  9. broflovsky said, on iunie 5, 2014 at 8:01 pm

    Nu cred ca e reala noutatea, avea sa fie in toate publicatiile oficiale..

    Apreciază

  10. saccsiv said, on iunie 5, 2014 at 8:05 pm

    cca70

    Nu pot posta comentariul tau.

    Apreciază

    • cca70 said, on iunie 5, 2014 at 8:15 pm

      pot intelege daca imi explici in 2 vorbe de ce

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 5, 2014 at 8:32 pm

        cca70

        Doua vorbe?

        Am dusmani.

        Apreciază

      • Valentin Dorneanu said, on iunie 6, 2014 at 4:59 pm

        bine ca avem dusmai, Dumnezeu să-i întoarcă la Adevăr
        au spus sfinții să mulțumim Lui și pentru ei.

        Apreciază

  11. lastunnegru said, on iunie 5, 2014 at 8:38 pm

    off topic

    Iata ce urmari are pacatul curviei la copii si adolescenti din Romania si Moldova.

    Mii de fete din Romania, insarcinate prea devreme. Jumatate renunta la copil.

    http://www.ziare.com/social/romani/mii-de-fete-din-romania-insarcinate-prea-devreme-jumatate-renunta-la-copil-1240452

    Aproape 850 de fete cu varste intre 11 si 14 ani au ramas insarcinate in perioada ianuarie 2012 – martie 2013, aproape 600 dintre ele alegand sa intrerupa sarcina, potrivit unor date oficiale.

    Datele oficiale arata ca 16.101 tinere care aveau pana in 19 ani au ramas insarcinate in perioada ianuarie 2012 – martie 2013, iar 10.224 dintre ele au facut intrerupere de sarcina.

    Dintre tinerele care au ramas insarcinate, 849 sunt in categoria de varsta 11-14 ani, iar 596 dintre acestea au facut intrerupere de sarcina. Astfel, in anul 2012 au fost inregistrate 619 minore sub 15 ani ca „gravide nou depistate”, dintre care 476 au facut intrerupere de sarcina, iar in primul trimestru din acest an s-au inregistrat 230 de cazuri nou depistate si 120 de avorturi pentru aceeasi categorie de varsta. In 2012, cele mai multe minore care au ramas insarcinate inainte de implinirea varstei de 15 ani au fost inregistrate in judetele Bistrita-Nasaud (78), Dolj (51), Bihor (42), Mures (40), Sibiu (33), Bacau (32), Alba (25), Iasi (22), Constanta (19), Brasov (17), Arges si Timis (cate 15).

    In primul trimestru din acest an, cele mai multe sarcini la minore sub 15 ani au fost inregistrate in judetele Vaslui (38), Iasi (23), Dolj (20), Bistrita-Nasaud (19), Mures (14) si Sibiu (11).

    Anul trecut, cele mai multe intreruperi de sarcina pentru categoria de varsta 10-14 ani au fost inregistrate in judetele Timis (61), Olt (23), Harghita (22), Brasov (19), Bacau (18) si Sibiu (17), in timp ce in primele trei luni ale acestui an, cele mai multe cazuri au fost in Bucuresti (38) si in judetele Braila (26), Harghita (sase), Teleorman, Bihor si Cluj (cate patru).

    La categoria de varsta 15-19 ani au fost inregistrate 15.252 de gravide nou depistate, dintre care 12.073 in 2012 si 3.179 in primele trei luni ale acestui an. Din numarul total de gravide nou depistate, 7.547 au ales sa intrerupa sarcina in 2012 si alte 2.081 in primul trimestru din acest an.

    Sarcina in randul adolescentelor, contagioasa pentru surori

    Judetele in care au fost inregistrate, in 2012, cele mai multe tinere insarcinate din categoria de varsta 15-19 ani sunt: Iasi (1.097), Bistrita-Nasaud (681), Dolj (564), Vaslui (484), Mures (459), Timis (391), Bacau (388), Arges (356), Prahova (333), Neamt (332), Constanta (328), Dambovita (324), Sibiu (323) si Suceava (316).

    Din cele 7.547 de intreruperi de sarcina din 2012 la categoria de varsta 15-19 ani, cele mai multe cazuri au fost in Bucuresti (989) si in judetele Timis (301), Bacau (298), Ialomita (297), Dolj (273), Prahova (263), Brasov (258), Braila (255), Arges (250), Dambovita (244), Teleorman (237) Iasi (215), Calarasi (205), Cluj (202) si Mures (200).

    In primul trimestru din acest an, cele mai multe tinere cu varste cuprinse intre 15 si 19 ani care au ramas insarcinate au fost in judetele Bistrita-Nasaund (221), Dolj (177), Mures (157), Vaslui (139), Iasi (114), Bacau (111), Neamt (108), Prahova (104), Dambovita (103) si Gorj (101). Cele mai multe intreruperi de sarcina au fost in Bucuresti (268) si in judetele Braila (128), Mures (91), Ialomita (90), Bacau (85), Dolj (82) si Timis (71).

    INGRIJORATOR: Avortul la liceu, o obisnuinta.

    http://observator.tv/social/ingrijorator-avortul-la-liceu-o-obisnuinta-101252.html

    Statisticile plaseaza Romania pe primul loc in Europa la numarul de avorturi facute de fetele de pana in 14 ani si pe locul doi cand vine vorba de avorturile la minore.

    In Romania, oficial, aproape jumatate dintre elevii cu varste intre 16 si 18 ani si-au inceput viata sexuala…iar una din zece fete a facut un avort…Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Romania se claseaza in primele zece tari din Europa, la capitolul infectiilor cu transmitere sexuala. Peste un milion de romani sufera de o astfel de boala. Specialistii in sanatate publica spun insa ca numarul infectiilor este mult mai mare, insa fie pacientii nu merg la medic, fie medicii nu il raporteaza.

    Avorturi si nasteri in Moldova la minore.

    Avorturi – 1000

    Nasteri – 200

    HIV – 26 de tinere gravide au fost depistate cu virusul HIV.

    În fiecare an, mii de copile fac avort. Drama unei tinere care a luat cea mai grea decizie la 15 ani

    http://www.romaniatv.net/mii-de-copile-fac-avort-anual–drama-unei-tinere-care-a-luat-cea-mai-grea-decizie-la-15-ani_66171.html

    O întrerupere de sarcină în adolescenţă atârnă greu pe umerii unei femei întreaga viaţă. Anual, pe masa de chiuretaj ajung mii de minore. Cu părinţii de mână, fetele cred că scapă de o problemă, însă nu ştiu că avortul le poate zdrobi existenţa. Pentru ele totul va căpăta o altă culoare, un alt sens. Grav este că prin întreruperea de sarcină pot apărea şi serioase probleme de sănătate. Georgiana, o tânără de 22 de ani, povesteşte ce a însemnat pentru ea avortul făcut la 15 ani.
    Renunţă la păpuşi şi se grăbesc să se maturizeze. Vor să ajungă femei, cred orbeşte în cuvinte de dragoste, se îndrăgostesc, încep viaţa sexuală şi ajung cu un test de sarcină în mână. Când testul iese pozitiv, lumea lor se năruie. Adolescentele se izolează emoțional. De cele mai multe ori, iubitul care promitea luna şi stelele fuge speriat mâncând pământul. Rămân singure şi pentru un timp refuză să creadă că li se întâmplă cu adevărat lor aşa ceva. Cer într-un târziu ajutor din partea părinţilor şi ajung în faţa unui cabinet de ginecologie pentru „a scăpa de problemă”. Vor trece ani, poate, până când vor ieși la iveală toate emoțiile și gândurile reprimate atâta timp.

    Georgiana are acum 22 de ani şi o poveste care îţi rupe sufletul. La vârsta de 15 ani a avut o relaţie de dragoste cu un băiat mai mare cu un an decât ea. Când a acceptat să aibă relaţii intime, nu s-a gândit la consecinţe şi s-a trezit însărcinată în 6 săptămâni. A fugit de acasă în speranţa că va evita avortul. Îşi dorea copilul deşi ea era însăşi un copil. La scurt timp şi-a dat seama că băiatul de lângă ea nu îşi poate asuma responsabilitatea şi s-a întors acasă la părinţi. A acceptat avortul când sarcina avea deja trei luni.

    „M-am dus cu mama mea la o clinică particulară când deja ajunsesem de trei luni. Ţin minte clar că erau două doctoriţe, una mai tânără şi cealaltă mai în vârstă. Mi-au făcut anestezie totală şi au început chiuretajul. Vreau să spun că n-am adormit deloc şi că plângeam într-una, nu de durere fizică (cât de cea sufletească). Când a terminat, a zis că se pare că era baiat şi i-a zis mamei dacă vrea să îl vadă şi a zis că nu. Eu însă am vrut să văd şi îmi aduc aminte că era în palmă şi avea şi „măslinutze” care erau ochişorii. Acea imagine nu o voi uita nici când voi muri şi de fiecare dată când îmi aduc aminte, îmi dau lacrimile şi îi cer scuze că n-am avut curajul să lupt pentru el. Mereu îmi voi imagina că ar avea vârsta de patru ani în prezent. Eu n-am ştiut la vârsta aia că la scurt timp de la conceperea unui făt, începe să-i bată inima şi că la trei luni este format, că atunci când începe să chiureteze copilaşul se fereşte şi nu vrea să iasă din uter. Acum când ştiu toate lucrurile astea. Mă simt şi mai vinovată şi distrusă psihic că am făcut o „crimă”. Nu i-am dat dreptul la viaţă propriului meu copil. De atunci sunt o altă persoană. Nu mai simt fericirea care o simţeam în vârsta adolescenţei, deşi sunt o femeie fericită şi împlinită, am o familie care o iubesc şi mă iubeşte, trăiesc cu un mare păcat în suflet şi în minte”.

    În multe, foarte multe cazuri, părinții cred cu convingere că dacă împun avortul își vor ajuta copiii pentru viitor. Nici măcar nu bănuiesc care sunt urmările în plan fizic și psihic ale avortului asupra copilei lor, aflată în plin proces de maturizare și că îi vor provoca o traumă care îi va marca întreaga viață.

    „Aceste fete nu-şi dau seama de fapta lor imediat, de obicei ele vin mai târziu la psiholog şi spun că sunt încercate de remuşcări. Părinţii decid şi ele consideră că aşa cum au zis părinţii este cel mai bine. Avortul duce în multe cazuri la comportamente autodistructive”, a explicat Roxana Puiu, psihoterapeut la Asociaţia „Pro-vita – pentru Născuţi şi Nenăscuţi”.

    Avortul la aceste vârste este periculos…

    …Potrivit informaţiilor puse la dispoziţie pentru ROMÂNIATV.NET de Ministerului Sănătăţii, Institutul Naţional de Satatistică Medicală a înregistrat în ultimii patru ani peste 1.600 de avorturi în rândul fetelor de până în 15 ani şi peste 31.300 de chiuretaje la fete cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani.

    În urma unei campanii derulate de Asociația Pro-Vita pentru Născuți și Nenăscuți, „Rupe tăcerea”, s-a contatat că la două din trei adolescente au fost observate comportamente masochiste sau agresive, cum ar fi angajarea în relații punitive cu bărbați, lipsa dorinței de a avea o viață bună și tendințe suicidale. Îngrijorător este că mai mult de 75% din adolescentele care au făcut un avort au intrat într-un ciclu vicios de sarcini terminate printr-un chiuretaj. În medie, 59% din adolescentele care au trecut prin această traumă rămân din nou gravide în 15 luni.

    In loc la copii si adolescenti sa li se spuna de catre parinti si preotul duhovnic ca curvia este pacat inafara casatoriei si ca avortul este deasemenea un pacat mare dar lor li se spune ca trebuie sa faca ore de educatie sexuala la scoala sa stie cum sta treaba mai cu de amanuntul cu pacatul curviei si li se dau de parinti telefoane performante si calculatoare cu care sa caute si sa imparta cu alti materiale pornografice.

    03 Jun 2014: ADULT CONTENT: Site-urile cu continut “PENTRU ADULTI” sunt cele mai populare intre minori

    http://netcreator.ro/gazduire-domenii-webdesign-news/136-adult-content-site-urile-cu-continut-pentru-adulti-sunt-cele-mai-populare-intre-minorilor.html

    Compania rusă de securitate IT – Kaspersky Lab – a publicat un studiu asupra motoarelor de cautare, care sa ilustreze modul de navigare si obiceiurile copiilor rusi și din întreaga lume, informeaza NETCreator, conform unui raport oferit de companie.

    Se pare că un procentaj enorm, de 46%, dintre site-urile vizitate de utilizatorii minori de Internet, conțin pornografie.

    26% dintre cautarile copiilor pe Internet reprezinta informații referitoare la arme de foc.

    De fapt, site-urile cu conținut “pentru adulți” (adult content), sunt cele mai populare în rândul minorilor din cele mai multe țări, noteaza studiul, singura excepție fiind copiii din Germania. Copiii germani preferă sa-si petrecerea timpului lor, pe site-urile cu jocuri de noroc.

    Aproape trei sferturi din site-urile vizitate de către minorii japonezi conțin pornografie; Franța este pe a doua pozitie, cu 69%, mai informeaza serviciul specializat in productia de software si site-uri web, NETCreator.

    Printre alte rezultate, notam ca site-urile clasificate ca având conținut violent sunt cele mai populare în Statele Unite, iar site-urile legate de consumul de droguri sunt cele mai populare în Mexic.

    Parinti trebuie sa isi creasca si indrume alaturi de preotul duhovnic copii ca sa nu cada in pacatul curviei, caci de la imbracaminete indecenta, la pornografie, la prieteni cu gand curvesc, la avort si la iad cateodata nu este decat cativa pasi simpli.

    Apreciază

  12. Valentin Dorneanu said, on iunie 5, 2014 at 8:54 pm

    e un moment clar al istoriei noastre, spune omul din filmul principal al articolului la momentul 3 minute si 5 secunde – E vorba despre Apocalipsa, capitolul 16, versetul 12 – ca ingerul al 6-lea a vărsat cupa lui în râul cel mare Eufrat

    12. Şi al şaselea înger a vărsat cupa lui în râul cel mare Eufrat şi apele lui au secat, ca să fie gătită calea împăraţilor de la Răsăritul Soarelui.
    13. Şi am văzut ieşind din gura balaurului şi din gura fiarei şi din gura proorocului celui mincinos trei duhuri necurate ca nişte broaşte.
    14. Căci sunt duhuri diavoleşti, făcătoare de semne şi care se duc la împăraţii lumii întregi, să-i adune la războiul zilei celei mari a lui Dumnezeu, Atotţiitorul.
    15. Iată, vin ca un fur. Fericit este cel ce priveghează şi păstrează veşmintele sale, ca să nu umble gol şi să se vadă ruşinea lui!
    16. Şi i-au strâns la locul ce se cheamă evreieşte Harmaghedon.
    17. Şi al şaptelea înger a vărsat cupa lui în văzduh şi glas mare a ieşit din templul cerului, de la tron, strigând: S-a făcut!
    18. Şi s-au pornit fulgere şi vuiete şi tunete şi s-a făcut cutremur mare, aşa cum nu a fost, de când este omul pe pământ, un cutremur atât de puternic.
    19. Şi cetatea cea mare s-a rupt în trei părţi şi cetăţile neamurilor s-au prăbuşit, şi Babilonul cel mare a fost pomenit înaintea lui Dumnezeu, ca să-i dea paharul vinului aprinderii mâniei Lui.
    20. Şi toate insulele pieriră şi munţii nu se mai aflară.
    21. Şi grindină mare, cât talantul, se prăvăli din cer peste oameni. Şi oamenii huliră pe Dumnezeu, din pricina pedepsei cu grindină, căci urgia ei era foarte mare.

    Apreciază

  13. Emi said, on iunie 5, 2014 at 9:58 pm

    Ia-te uita ce se posteaza pe „Vocea Rusiei” :

    http://romanian.ruvr.ru/2014_06_04/MareSalul-Antonescu-O-Apologie-Periculoasa-8692/

    Acum mi-e destul de clar ca acest site manipuleaza .

    Sa vedem un comentariu:

    „Antonescu a fost un mare criminal de razboi si sluga celui mare monstru al Istoriei, Hitler, bagînd tara în razboi la ordinul acestuia.Rezultatul politicii criminale ale lui Antonescu : peste1 milion de morti de români, 350 000 de evrei ucisi, populatii masacrate la Odesa si în Transnistria.Antonescu s-a evidentiat deja în timpul Rascoalei din 1907 omorînd tarani români rasculati ca mureau de foame.De atunci Antonescu era poreclit Câinele Rosu.
    Mai mult: http://romanian.ruvr.ru/2014_06_04/MareSalul-Antonescu-O-Apologie-Periculoasa-8692/

    Ne meritam soarta daca avem astfel…de oameni .

    Apreciază

    • Valentin Dorneanu said, on iunie 9, 2014 at 12:09 am

      de ce am pus eu link-ul a 2-a oara… am urmarit filmul . e destul de relevant, cred ca e din interior venita dezvaluirea si acel personaj e dupa un om care voia sa faca ceva in societatea franceza dar a pus baza pe puterile sale omenesti, de aceea a fost critic la nivel moral cu ceilalti parlamentari dar nu a vazut la dimensiunea adevarata problema – spiritualul si decaderea oamenilor din credinta.
      astfel el a fost pacalit din curiozitate sa intre in masonerie si a ajuns de partea celor pe care-i critica, iar acolo nu a putut sa accepte compromisul dar , din pacate pentru el , fusese slab si facuse juramantul de intrare in masonerie
      a ajuns sa se autoexcluda revenind la critica sa, apoi, inselat fiind ca va fi ajutat sa lupte prin divulgarea de documente secrete a fost prins in cursa si otravit .
      a fost luat de nevasta si inca o apropiata a ei, nevasta il avertizase dar tot asa – necrestineste, doar din frica lumeasca.. aici se termina…

      M-a ajutat la ceva, sa trag concluzia ca lupta cea buna asta e – sa fim silitori a-I urma lui Hristos, nu lupte de genul celui de mai sus.

      Apreciază

      • valentin said, on iunie 9, 2014 at 10:43 pm

        adică lupta pe calea lumească nu duce la mântuirea sufletului

        Apreciază

  14. […] TURCIA A INCHIS EUFRATUL TOTAL? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.