SACCSIV – blog ortodox

E DE BINE? SUA inchide HAARP?

Posted in HAARP by saccsiv on mai 30, 2014

   Iata ce putem citi la Americanii închid programul de cercetare HAARP, vinovat pentru cutremure și tsunami-uri:

Americanii renunță la controversatul program de cercetare, arătat de multe ori cu degetul ca fiind vinovat de producerea unor cutremure devastatoare, tsunami-uri și chiar uragane

Celebrul program american de cercetare, High-frequency Active Auroral Research, cunoscut publicului sub numele de HAARP, urmează să fie închis, la solicitarea Forțelor Aeriene. Acestea și-au pierdut interesul pentru controversatul HAARP și au notificat în acest sens Congresul Statelor Unite ale Americii. HAARP a fost construit în 1993 și a primit finanțare de la Forțele aeriene, Marina americană, Universitatea din Alaska și proiectul DARPA Defense Advanced Research Projets Agency.

Gigantica infrastructură construită de americani în Alaska, la 400 de kilometri de Anchorage, este, de fapt, un program pentru crearea de câmpuri electromagnetice, prin care pot fi provocate tulburări ale ionosferei și magnetosferei pământului. Conform specialiștilor, radiațiile emanate de acest sistem sunt în stare să pătrundă sub pământ și să descopere buncăre și tunele ascunse, să întrerupă partea electronică a armelor sau a sateliților cosmici. În plus, sunt elaborate tehnologiile de influențare a atmosferei, care provoacă schimbările meteorologice.

HAARP, vinovat de seisme și tsunami-uri?

Adepții teoriilor conspirației au pus seismele din Iran și cele de la granița ruso-nord-coreeană, ce au avut loc anul trecut, pe seama războiului electromagnetic dus de Statele Unite prin intermediul sistemului HAARP.

În aprilie 2013, două cutremure majore au lovit Iranul în mai puțin de o săptămână. Un seism cu magnitudinea 6,2 s-a produs la frontiera dintre Rusia și Coreea de Nord. Totodată, mai multe regiuni ale Chinei au fost zguduite din cauza mișcărilor pământului. Adepții teoriei conspirației nu au acceptat ideea ca producerea acestor mișcări telurice într-un interval atât de scurt să fie o simplă coincidență. Atât Iranul, cât și Coreea de Nord, au fost trecute de administrația de la Washington pe celebra „Axa a Răului”, din cauza programelor nucleare dezvoltate. Astfel că, luând în considerare și numeroasele amenințări lansate de la Phenian sau din Teheran, adepții teoriei conspirației au concluzionat că este posibil ca americanii să fi recurs la arma lor secretă: celebrul sistem HAARP.

Însă aceasta nu a fost prima dată când s-a vorbit despre implicarea HAARP în producerea unor dezastre nucleare de proporții. „Experimentele” americanilor de la baza din Alaska au fost considerate vinovate inclusiv de tsunami-ul ce a avut loc în 2004 în Indonezia, de uraganul Katrina care a lovit SUA în 2005 și de cutremurul devastator din Haiti, din 2010.

HAARP, ținut la secret

Cele mai multe aspecte legate de HAARP nu au fost dezvăluite, din motive de „securitate națională”. Cu toate acestea, se știe că în 2003 programul dispunea de 48 de antene uriașe, înalte de 20 de metri, legate toate la un emițător de 1 MW. Proiectul final prevedea însă instalarea a 360 de antene – 3 megawați, fiecare. Se mai spune că uriașele antene amplasate în Alaska sunt „urechea” imensă prin care Pentagonul reușește să intercepteze comunicațiile din toată lumea. Baza militară de la Gakhona, din nordul SUA, este înconjurată de sârmă ghimpată, întreg perimetrul este păzit de pușcași marini, iar spațiul aerian de deasupra sa este închis oricăror avioane.

„HAARP este, de fapt, un bombardament al ionosferei cu unde radio extrem de puternice, care afectează diverse zone ale Terrei. Undele electromagnetice revin pe pământ din ionosferă şi penetrează totul pe scoarţă, generând fenomene devastatoare”, a spus Nicholas John Begich, expert în HAARP.

Comentariu saccsiv:

Daca-i real, o fi de bine? Sa renunte ei la asa ceva, ca sa ce? E totusi ineficient si totul a fost o teorie a conspiratiei? Sau era deja prea cunoscut? Si-a terminat treaba sau au facut ceva cu mult mai performant?

Cititi va rog si:

VIDEO: HAARP, arma meteorologica (si nu numai)? Detalii importante despre finantatori

 

 

Tagged with:

60 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] În aprilie 2013, două cutremure majore au lovit Iranul în mai puțin de o săptămână. Un seism cu magnitudinea 6,2 s-a produs la frontiera dintre Rusia și Coreea de Nord. Totodată, mai multe regiuni ale Chinei au fost zguduite din cauza mișcărilor pământului. Adepții teoriei conspirației nu au acceptat ideea ca producerea acestor mișcări telurice într-un interval atât de scurt să fie o simplă coincidență. Atât Iranul, cât și Coreea de Nord, au fost trecute de administrația Citeste mai departe […]

  Apreciază

 2. geo said, on mai 30, 2014 at 9:48 pm

  End the Nightmare of Consumption

  THE ANCIENT GIANTS WHO RULED THE EARTH

  Giant skeletons of an unidentified human race have been excavated around the world, lending credence to the strange stories of Nephilim in ancient texts.

  http://theviralpost.com/the-ancient-giants-who-ruled-the-earth/

  Most Americans do not know this, but a single EMP attack could potentially wipe out most of the electronics in the United States and instantly send this nation back to the 1800s. If a nuclear bomb was exploded high enough in the atmosphere over the middle part of the country, the electromagnetic pulse would fry electronic devices from coast to coast. The damage would be millions of times worse than 9/11. Just imagine a world where nobody has power, most cars will not start, the Internet has been fried, the financial system is offline indefinitely, nobody can make any phone calls and virtually all commerce across the entire country is brought to a complete stop. A nation that does not know how to live without technology would be almost entirely stripped of it at that point. Yes, this could really happen. An EMP attack is America’s “Achilles heel”, and everyone around the world knows it. It is only a matter of time before someone uses an EMP weapon against us, and at this point we are pretty much completely unprepared.

  http://endoftheamericandream.com/archives/life-after-an-emp-attack-no-power-no-food-no-transportation-no-banking-and-no-internet

  http://www.thenationalhub.com/2013/11/ufo-video-of-crashed-ufo-in-russia-1969.html

  CHASING ICE” Captures Largest Glacier Calving Ever Filmed

  Isaac Asimov’s 1964 Predictions About 2014 Are Frighteningly Accurate

  http://www.thecollectiveint.com/2013/12/isaac-asimovs-1964-predictions-about.html

  Apreciază

 3. lastunnegru said, on mai 30, 2014 at 9:50 pm

  off topic

  Iata ce ne prezinta SISTEMUL cardurile de credit cu cip RFID au intrat in haine, asa ca e usor sa platesti orice de acuma prin simpla fluturare din mana.

  The Heritage Bank Power Suit – Heritage Bank

  Costumul Puteri al Banci Heritage – Banca Heritage.

  World-first payWave suit made in Melbourne

  Se pare ca urmatorul pas este ca sa se integreze pasaportul si carnetul de conducere in haine.

  Apreciază

 4. Nimbus said, on mai 30, 2014 at 10:07 pm

  Nu e bine deloc. Asta inseamna ca au deja ceva mult mai evoluat. La fel ca rusii cand au inchis statia Sura. Nu va amagiti, la arme exotice nu renunta nimeni niciodata.

  Apreciază

 5. cosminmatiu said, on mai 30, 2014 at 10:10 pm

  Daca renunta inseamna ca au gasit altceva mai eficient sau vine sfarsitul si nu mai au nevoie.

  Apreciază

  • Valentin Dorneanu said, on mai 30, 2014 at 11:03 pm

   e posibil ca parintele Iustin la venirea lui antihrist sa se fi referit

   Apreciază

  • aha said, on mai 31, 2014 at 10:31 pm

   inca o data sunt de acord cu tine. cred ca renunta la un proiect doar atunci cand ori e compromis sau partial compromis ( si atunci zic ca renunta dar gasec alta cale de a continua) ori gasesc altceva mult mai eficient. sa nu imi spuna mie nimeni ca au descoperit ei ca sistemul e nociv pentru oameni si ca de asta au renuntat! astea sunt baliverne! povesti de adormit copii!

   Apreciază

 6. cca70 said, on mai 30, 2014 at 10:46 pm

  in afara subiectului

  Iata dovada ca sunt fraudate sistematic alegerile din Romania

  Mereu ni se vehiculeaza ca masa de votanti din tara noastra e de circa 18 milioane

  FALS! MINCIUNA ORDINARA ! HOTIE!
  Sunetm cu mult mai putini cei cu drept de vot

  conform statistici suntem 20 de milioane cu TOTII …

  iar minorii sunt ( pam pam mare surpriza mare) : 4.230.964 de locuitori
  vezi aici datele oficiale :

  http://www.evz.ro/cati-minori-are-romania-institutul-national-de-statistica-a-publicat-datele-cu-ocazia-zilei-copilului.html

  daca is scoatem din calcul si pe cei morti dar care mai apar pe liste si pe cei plecati definitiv din tara si care numai au nici o treaba cu noi suntem maxim 12.5 pana la 13 milioane VOTANTI REALI

  deci :
  MARJA DE HOTIE A SISTEMULUI E DE CIRCA 5 milioane

  mai aveti de gand sa mergeti la vot vreodata?
  ca sa vebatjocoresca astia din cifre cum vor ei? ( si daca nu merge nimeni la vot ei tot vor declara macar 3 milioane participare)

  Apreciază

  • Valentin Dorneanu said, on mai 30, 2014 at 11:05 pm

   votul e o treaba din trecut. de-acum mergem cu rugaciunea la Hristos, ca vine antihristul

   Apreciază

   • discerne said, on mai 31, 2014 at 6:08 am

    Daca gandesti asa, inseamna ca nu stii ce au profetit Sfintii Parinti. Iti recomand sa-i citesti cu atentie si cu calm, caci panica nu este specifica unui bun crestin http://filme-carti.ro/carti/profetii-si-marturii-crestine-pentru-vremea-de-acum-24916/

    Apreciază

   • valentin said, on mai 31, 2014 at 12:40 pm

    @discerne
    am intrat, multumesc ptr adresa
    nu stiam ca este si vol. 2 la cartea cu profetii si marturii crestine pentru vremrea de acum – cea cu rosu.
    am mai intrat pe o carte de radu iacoboaie si altele de pe http://discerne.wordpress.com/
    trebuie să citesc, eu așa începusem să-mi formez părerea, e panică asta , nici nu realizez sincer – credeam că părintele Iustin a spus despre anithrist in ultimele sale cuvinte. Dar cred ca cine poate corela si intelege mai bine cu ajutorul lui Dumnezeu si al sfintilor părinți e mai apropiat de esența lucrurilor și nu are parte de înșelare. Părintele Iustin avea sigur un discernământ format pe temelia sfinților părinți precum era și el. De profețit totuși a profețit despre aceste zile în care trăim , nu e îndoială că va veni o urgie precum a zis și sfinția sa. Eu l-am ascultat pe monahul Teodot spunând asta personal – cineva îmi zicea că sunt doar zvonuri lansate de unii neavizați de pe-acolo, dar este și pe net filmu de jumătate de oră.

    Apreciază

   • valentin said, on mai 31, 2014 at 12:51 pm

    asta e am scris monahul teodot interviu neamt tv 2013 – e vorba interviul dat odata slujba de 40 de zile a pr. Iustin
    La sfârșitul filmului este și cazul acelei femei de la înmormântare care a fost posedată și a răcnit demonul sau demonii – e sfânt! e sfânt! și apoi au lăsat-o pe femeie sleită de puteri
    Nu sunt minciuni

    Apreciază

   • valentin said, on mai 31, 2014 at 12:57 pm

    aa, mai clar , ce spune de fapt monahul teodot la min. 11 –
    unul dintre îndemnurile Pr. Iustin de la Petru-Vodă pentru noi- cei ce trăim în această lume de minciună peste minciună zidită de francmasonerie, este să ne îndreptăm către pocăință ca să nu se apropie urgie, să ne rugăm la Dumnezeu să ne ierte

    Apreciază

   • valentin said, on mai 31, 2014 at 1:07 pm

    totuși la min. 16 și 22 sec. într-un minut și 20 de secunde arată despre vremurile astea – descoperirea Maicii Domnului față de pr. Elpidie.
    Eu trag totuși o concluzie și anume că există șanse ca acel moment – războiul ce va distruge a 3-a parte a oamenilor să fie curând, iar corelând cu profeția pr. Iustin și cu ce spune sf. Pavel – iar profețiile să nu le disprețuiți, nu îmi permit să zic despre acest cuvânt că este lansat de unii neavizați.

    Apreciază

   • Valentin Dorneanu said, on mai 31, 2014 at 2:14 pm

    într-adevăr nu trebuie să fie o sperietoare acel mesaj ci unul de revenire la pocăință – cred că și Dumnezeu tot asta vrea

    Apreciază

  • Cosmin said, on mai 30, 2014 at 11:46 pm

   @cca70

   Subscriu spuselor tale.

   Oricum nu cred ca la alegeri s-au prezentat mai mult de 10% fata de 30% cat se declara oficial.

   In alta ordine de idei, au fost foarte multe voturi anulate, presupun minim 10-15%, si iar se declara oficial doar 3%, ca la ultimele prezidentiale.

   Apreciază

   • cca70 said, on mai 31, 2014 at 12:24 am

    asta explica de ce geoana a pierdut peste noapte in fata lui base

    jidanul pirat a manevrat din taste de calculator cateva sute de mii de voturi suficiente ca sa ii fure presedentia lui geoana( nu ca geoana ar fi fost mai breaz)

    de aia il consider pe base un uzurpator si cel mai ordinar bandit din ultimii 10 ani

    tu daca furi o gaina faci puscarie dar el ca a furat functia suprema in stat , cam ce ar merita?

    Apreciază

 7. Iani said, on mai 30, 2014 at 11:35 pm

  Nu renunta nimeni hodoronc-tronc la ecva atat de sofisticat si care probabil a costat enorm, ca sa fie dezvoltat in atatia ani. Ori e o abureala, ori au altceva.

  Apreciază

 8. Alexandru(Fulger) said, on mai 31, 2014 at 12:29 am

  Nu ar inchide asa ceva daca nu ar avea ceva mai puternic , secret , devastator…

  Apreciază

 9. discerne said, on mai 31, 2014 at 6:12 am

  Probabil ca mesajul este: „Experimentul a reusit, a fost dragut. Acum ne strangem jucariile, ne mutam in alta parte si ne apucam serios de treaba, nu ne mai jucam. Dar voi dormiti linistiti! Statul american… aaaa, Obama, Rumsfeld, Wolfowitz & Co vegheaza pentru voi!”

  Apreciază

  • Iacoboaie Radu said, on mai 31, 2014 at 8:18 pm

   Situaţia seamănă cu cea din 1937, când reprezentantul Marii Loje Naţionale a României, Jean Pangal, confruntat cu condamnarea francmasoneriei de către Sf. Sinod al BOR, a anunţat dizolvarea benevolă a acestei structuri masonice. Însă celelalte loje şi-au continuat nestânjenite activitatea…
   Sau cu adormirea unor loji în timpul dictaturii comuniste… Pentru că există şi ramura masonică comunistă, adică masoneria roşie, cea de care vorbeşte în Holocaustul roşu, dl.dr. Florin Mătrescu.

   Apreciază

 10. cristi o. said, on mai 31, 2014 at 11:08 am

  Au scos din uz versiunea 1.0 a haarp (cea din anii ’40). Era pe lampi si consuma prea mult… Lasand gluma, au ei lucruri mult mai diabolice, inca din anii ’80… Microchip-uri de 1-2mm cubi am vazut intr-un documentar de la sfarsitul anilor ’80. Aveau si o antena incorporata. Erau folosite la ciparea experimentala si ilegala a vitelor, oilor si uneori a unor subiecti umani, fara stirea lor. Dar se dadea vina, invariabil, pe extraterestri rapitori si se facea mare caz prin revistele de popularizare a fenomenului ozn, unde o pleiada de semidocti cu studii neterminate emiteau „judecati de valoare”. Cipurile sigilate in fiola de sticla, pe care le-am vazut acum vreo doi ani (in realitate) mi se par grosolane si de-a dreptul primitive in raport cu cele de acum 25 de ani din documentarul cu pricina. Ma tem ca cipurile actuale (periculoase si ele), vizibile cu ochiul liber, sa nu fie decat o acoperire pentru altele mult mai parsive… E o opinie personala.

  Apreciază

 11. lastunnegru said, on mai 31, 2014 at 11:11 am

  geo ATENTITIE MARE LA CE LINK-URI PUI PE ACEST BLOG ORTODOX.

  1 Tu ai pus un link Isaac Asimov’s 1964 Predictions About 2014 Are Frighteningly Accurate

  ai observat ca pe pagina aia in drepata si in site-ul lor au articole PORNOGRAFICE ???

  Nu te uiti ce continut are macar pe prima pagina a site-ului?

  CAND PUI UN LINK TU NU TE UITI LA SITE CARE E TREABA CU EL ???

  Poate din greseala nu ai vazut dar te rog fi foarte atent la ce pui pe acest blog ortodox.

  2 Este a 3 oara cand pui link-uri cu OZN-uri.

  1 https://saccsiv.wordpress.com/2014/05/27/declaratia-comuna-a-patriarhului-bartolomeu-si-a-papei-francisc-i-comuniune-in-diversitate-si-banchet-euharistic/

  geo said, on mai 27, 2014 at 1:55 pm

  http://worldtruth.tv/us-army-air-force-fighter-jet-dstroying-giant-alien-monster-in-desert/

  Te am intrebat ceva acolo nu ai raspuns ?

  lastunnegru said, on mai 27, 2014 at 6:21 pm

  geo

  Care e treaba cu ALIENUL sau extraterestrul = meduza uriasa care zboara prin desert care este omorat de avionul de lupta cu rachete sau bombe ???

  E de tot rasul si fals chiar daca il vezi din avoin acel link cu acel videoclip. Extraterestri nu exista ( am uitat exista dar sant draci ). Meduze care zboara prin desert nu exista.

  geo sper ca tia scapat din greseala acest link si sper ca nu crezi in ozn si asemenea falsuri ?

  2 https://saccsiv.wordpress.com/2014/05/29/comentariul-zilei-29-05-2014-chemtrails-au-fost-inlocuite-cu-chembombs/

  geo said, on mai 29, 2014 at 11:29 am

  De la o vreme apar tot felul de ciudatenii:

  450 Million Year Old Alien Chip Discovered in Russia

  http://www.ascensionearth2012.org/2014/05/450-million-year-old-alien-chip.html

  … plus ce ai mai pus tu acolo.

  3 IAR IN ACESTA PAGINA PRINTRE LINK-URILE CARE LE AI PUS L-AI PUS I PE ASTA

  http://www.thenationalhub.com/2013/11/ufo-video-of-crashed-ufo-in-russia-1969.html

  GEO TU ESTI FAN OZN ? CREZI IN EXTRATERESTRI ? CREZI CA EXISTA FINTE EXTRATERESTRE CARE VIN DIN ALTE GALAXI LA NOI CU OZN -URI ?
  Crestin ortodocsi cred si stiu ca extra terestri sant DRACI iar OZN-urile sant tot DRACI sau sant nave facute de oameni ( dar slabe sanse sa ii egaleze pe ALIENS la viteza si efecte speciale

  http://extraterestriidemascati.wordpress.com/

  Deci Geo tu ce ce crezi ca sant OZN-urile si extraterestri ?

  Apreciază

 12. lastunnegru said, on mai 31, 2014 at 11:17 am

  SACCSIV

  VEZI CA IN LINK-UL LU GEO Isaac Asimov’s 1964 Predictions About 2014 Are Frighteningly Accurate

  http://www.thecollectiveint……ETC…ETC…

  MAI APARE PE PAGINA AIA IN DREPATA UN ARTICOL PORNOGRAFIC.

  STERGEI ACEL LINK SI INTREABAL CARE E TREABA CU LINK-URILE TIP OZN, CA E AL 3 CARE IL POSTEAZA IN CATEVA ZILE ?

  Apreciază

  • saccsiv said, on mai 31, 2014 at 11:37 am

   lastunnegru

   Nu le vad sau nu mai sunt.

   Poate nu crede in extraterestrii, ci vrea sa arate cat de bombardati suntem cu informatii despre „existenta” lor.

   Dar iata, il intreb: CE CREZI TU GEO DESPRE EXTRATERESTRII?

   Apreciază

   • geo said, on mai 31, 2014 at 3:25 pm

    nu cred nimic…nici ca sint nici ca nu sint…posibil sa fie…posibil sa nu fie…imi miroase a propaganda americana masiva…oricum istoria veche a omenirii este o enigma…

    Apreciază

   • geo said, on mai 31, 2014 at 3:35 pm

    nu stiu despre ce articol porno este vorba…intotdeauna verific articolele…insa fiecare este liber sa inteleaga ce vrea prin pornografie…daca am ofensat pe cine chiar rog admin-ul ca link-urile sa fie sterse! chiar daca ar exista – pina acum probele, marturiile si dovezile nu sint concludente si irefutabile in sensul existentei – si cred ca nici nu vor fi, in ciuda fondurilor uriase cheltuite oficial si neoficial – extraterestii acestia nu pot fi altceva decit o alta creatie lui Dumnezeu…precum oamenii sau animalele…mie mai grava mi se pare situatia umanitatii la momentul actual: resurse din ce in ce mai limitate, somaj urias – apropo, de link-urile referitoare la someri nu zice nimeni nimic, saracie, foamete, razboaie, cheltuieli militare impresionante, insa pentru ajutorarea celor mai napastuiti aproape de zero…

    Apreciază

 13. lastunnegru said, on mai 31, 2014 at 3:43 pm

  Sassciv

  Daca Geo vrea sa avertizeze cat de bombardati santem de fenomenul ozn, macar sa puna cate un titlu la comentarile sale sau la link-uri, exemplu de titlu DESPRE INSELAREA OZN DIN RUSIA.

  Apreciază

 14. anonim said, on mai 31, 2014 at 4:10 pm

  Nu cred ca HAARP este motivul pentru care avem astfel de evenimente supranaturale, din ce in ce mai dese si mai sinistre. Prin renuntarea la cercetarile HAARP nu se rezolva nimic.

  sau sunetele ciudate deadreptul infioratoare care se aud de ceva ani pe toata planeta, din ce in ce mai des, acum se aud cam la interval de o luna, dar in 2012 sa auzit in mai multe locuri de pe planeta deodata.

  Apreciază

 15. lastunnegru said, on mai 31, 2014 at 4:38 pm

  saccsiv

  Acum ai vazut cele doua articole problema ?

  Apreciază

 16. saccsiv said, on mai 31, 2014 at 4:40 pm

  lastunnegru

  E aceaasi problema ca in mass-media, unde uneori apar si mai si. Ar insemna sa nu mai dam nici un link nici spre mass-media.

  Marea problema cu Geo e ca nu pare convins ca extraterestrii sunt draci.

  Apreciază

 17. lastunnegru said, on mai 31, 2014 at 4:45 pm

  saccsiv

  Da ai dreptate.

  Apreciază

 18. Iacoboaie Radu said, on mai 31, 2014 at 9:42 pm

  OFF TOPIC

  Semnalez apariţia unei cărţi deosebite – culegere de articole. Vă îndemn să urmăriţi câteva minute pe site-ul Apărătorul (al juriştilor din Basarabia) Lansarea cărții „Căderea din URSS în UE. Cronici antiliberale”, de Iurie Roșca.
  Mie mi-a plăcut în mod special prezentarea făcută la început de părintele Savatie Baştovoi şi de juristul Ghenadie Raculovski (îmi cer iertare dacă nu i-am scris bine numele).
  Doamne ajută!

  Apreciază

 19. aha said, on mai 31, 2014 at 11:05 pm

  @geo: comentariul tau „nu stiu despre ce articol porno este vorba…intotdeauna verific articolele…insa fiecare este liber sa inteleaga ce vrea prin pornografie…daca am ofensat pe cine chiar rog admin-ul ca link-urile sa fie sterse! chiar daca ar exista – pina acum probele, marturiile si dovezile nu sint concludente si irefutabile in sensul existentei – si cred ca nici nu vor fi, in ciuda fondurilor uriase cheltuite oficial si neoficial – extraterestii acestia nu pot fi altceva decit o alta creatie lui Dumnezeu…precum oamenii sau animalele…mie mai grava mi se pare situatia umanitatii la momentul actual: resurse din ce in ce mai limitate, somaj urias – apropo, de link-urile referitoare la someri nu zice nimeni nimic, saracie, foamete, razboaie, cheltuieli militare impresionante, insa pentru ajutorarea celor mai napastuiti aproape de zero…”

  pai, omule, tu esti unul din cei care zic ca sunt ortodocsi, se duc la biserica de ochii lumii, cred ei ceva dar cand vorbesti cu ei cred in extraterestri, cred ca Dumnezeu e extraterestru, cred ca e ceva peste om dar nu Dumnezeu creatorul ci niste fiinte super evoluate ( super-eroii??? care se promoveaza prin filme???) . sau te uiti prea mult la national geografic la emisiunea aia smintitoare ” ancient aliens”?

  cat despre reclamele porno aparute pe un site unde sunt ceva stiri….asta nu ai tu cum sa filtrezi! nu am verificat asa temeinic, ca si lastunnegru, dar poate e bine sa nu cauti stiri pe orice site numai de dragul de a fi in top!

  Apreciază

 20. George said, on iunie 1, 2014 at 8:49 am

  Nu e o problema pentru ca rămân celelalte multe alte instalații răspândite pe întreg globul

  http://www.geoengineeringwatch.org/haarp-coordinates-and-explanation/

  Apreciază

 21. john said, on iunie 1, 2014 at 9:54 am

  Medicii de familie şi unităţile sanitare vor avea obligaţia de a deschide, din iunie, un dosar electronic pentru fiecare pacient, în care să fie trecut istoricul medical al acestuia, util la urgenţe. Cei care refuză să folosească dosarul vor putea primi sancţiuni, de la avertisment până la amenzi, informează Mediafax
  Dosarul electronic este obligatoriu din 1 iunie, prin noul Contract-cadru privind acordarea asistenţei medicale, pentru toţi furnizorii de servicii medicale.
  http://www.antena3.ro/romania/dosarul-electronic-de-sanatate-al-pacientului-obligatoriu-din-iunie-255447.html

  Apreciază

  • Iacoboaie Radu said, on iunie 1, 2014 at 5:32 pm

   Subiectul acesta este unul foarte important. Este poate un aspect al urgiei care vine peste noi din luna iunie anul acesta, profeţită de sfântul părinte Iustin Pârvu. Nu ştiu de ce nu a fost dezbătut mai mult de către noi. Vă daţi seama ce înseamnă un dosar electronic obligatoriu pentru fiecare? Posibilitatea de a fi folosit ÎMPOTRIVA CELOR CARE CRITICĂ SISTEMUL SAU NOUA ORDINE MONDIALĂ.
   Gândiţi-vă numai că s-au comis unele crime de acest fel şi până acum, mă refer la tratamente şi intervenţii chirurgicale criminale (nu din culpa medicilor respectivi). Însă acum masonii vor să folosească această metodă de a ucide la scară mai mare, utilizând cu uşurinţă datele medicale ale persoanelor vizate… Ştiu că pare de necrezut, dar este o realitate cutremurătoare…

   Apreciază

 22. […] 7 ani in urma spuneau ca l-au inchis. Se pare insa ca au mintit sau ca i-au dat drumul, caci iata ce putem citi pe Zero Hedge la Is […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: