SACCSIV – blog ortodox

PRO TV ataca “SFATURI ORTODOXE” si ne reaminteste ca PATRIARHIA vrea ca toate BLOGURILE ORTODOXE NATIONALISTE sa fie INCHISE

Posted in anti-sistem, ORTODOXIE, PATRIARHIA ROMÂNA, PRO TV by saccsiv on mai 27, 2014

Si vor ramane astfel pe piata doar intrusii cu al lor:

ASTIA CHIAR SUNT INGROZITI de aparitia pe scena politica a unui ORTODOX NATIONALIST CARISMATIC. De aceea cred ca SISTEMUL va impinge in fata UN INTRUS CU ACEST ROL

Va mai amintiti?

PRO TV ATACA blogul SACCSIV. Patriarhia vrea INCHIDEREA MEA? Motivul: articolele „Crestinul si PLAJA”si “Cand rusinea femeilor va disparea, atunci ziua Judecatii va fi aproape“

Credeati ca se potolesc? Nu fratilor, ci iata ca ne iau pe rand. Deocamdata pregatesc terenul mediatic. Apoi vor pregati si restul:

O SA NE IA PE RAND, asa ca taceti degeaba. Iar intrusii vor sfarsi precum Turcanu

Iata comentariul fratelui lastunnegru postat la articolul Parintele Nicolae Tanase: DESCRESTINAREA PRIN LIMBAJ:

off topic IMPORTANT MINCIUNA SI MANIPULARE DIN PARTEA PRO TV.

La stirile pro tv de la ora 19:00 a fost prezentat un reportaj MINCINOS si MANIPULATOR cum numai massmedia care uraste ortodoxia poate sa il faca.

Am vazut stirea cu ochi mei, era prezentata astfel ca vreo 2 tineri li se arata ( de catre reporteri ) pe un telefon sau tableta pe internet un site crestin ortodox ( site-ul se numestehttp://www.sfaturiortodoxe.ro l-am vazut clar in reportaj ) care sfatuieste-arata avantajele sex-ului oral si mai arata acolo niste titluri-subiecte ca OZN, vrajitorie, etc, ( cica promovau acele subiecte ) se arata niste pasasje din site dar scoare din contextul adevarat care era scris acolo.

Iata articolul de pe PRO TV, dupa cum vedeti nu este aratat videoclipul incriminator ca astfel se dau de gol si arata site-ulhttp://www.sfaturiortodoxe.ro si daca vor arata site-ul veti vedea ca PRO TV MINTE, MANIPULEAZA FALS SI INSEALA DE INGHEATA APELE.

Avantajele sexului oral, promovate pe un site de sfaturi ortodoxe. Ce pozitie are Biserica

http://stirileprotv.ro/stiri/social/avantajele-sexului-oral-promovate-pe-un-site-de-sfaturi-ortodoxe-ce-pozitie-are-biserica.html

Iata ce arata site-ul Sfaturi Ortodoxe despre subiectele aratate in reportaj

Intre iubire si pacat. Tinerii si sexualitatea, intrebari si raspunsuri.

http://www.sfaturiortodoxe.ro/_s.htm

Incognito sau nu, administratorii acestui site, care se declara crestin ortodox, vorbesc in amanunt despre avantajele si dezavantajele sexului oral. De pilda, nu implica pierderea fecioriei si nu duce la sarcini nedorite.

http://www.sfaturiortodoxe.ro/_s.htm

http://www.sfaturiortodoxe.ro/iubire-sex/sexul-oral-avantaje-dezavantaje-masturbarea-si-prejudecatile-adolescente-adolescenti-fete-minore-baieti-sex-oral-iubire.htm

Anumite pasaje din acest articol din site-ul Sfaturi Ortodoxe sant scoase din context si prezentate ca sfaturi ortodoxe.

Apoi reporteri se duc la Patriarhie cu acet reportaj TRUCAT si FALS si il arata unui preot sau purtator de cuvant al Patriarhiei Ortodoxe Romane si preotul zice ca

Sunt zeci astfel de site-uri care pretind ca au girul Bisericii, insa Patriarhia Romana ar dori sa le vada inchise. Reprezentantii BOR le-au reclamat la politie in repetate rinduri. Ei acuza ca astfel de materiale de pe Internet „pervertesc intimitatea adolescentilor.”

si reporteri se duc la un centru de informatica ( sau ceva de genul asta ) si intreba cine are pe domeniul .ro situl cu pricina (http://www.sfaturiortodoxe.ro ) si li se raspunde ca persoana care detine site-ul nu poate fi aratat atat timp cat isi plateste toate cotizatile etc, etc, pentru site.

Am vazut reportajul cu ochi mei cum aratau pe browser adresa site-ului Sfaturi ortodoxe si cum aratau site-ul Sfaturi Ortodoxe cine a vazut stirea la pro tv poate confirma cea ce am scris eu sus asa ca PRO TV MINTE, SCOATE LUCRURI DIN CONTEXT, FALSIFICA REALITATEA PRIN REPORTAJE NEADEVARATE, MANIPULATOARE SI FALSE avand ca scop ca oameni sa nu se uite pe internet la site-uri ortodoxe ca va indemana la pacate si cica nu au binecuvantarea Patriarhiei Ortodoxe Romane.
off topic

Se pare ca PRO TV a pus si videoclipul incriminator.

Avantajele sexului oral, promovate pe un site de sfaturi ortodoxe. Ce pozitie are Biserica.

http://stirileprotv.ro/stiri/social/avantajele-sexului-oral-promovate-pe-un-site-de-sfaturi-ortodoxe-ce-pozitie-are-biserica.html

Comentariu saccsiv:

   Iata si articolul Avantajele sexului oral, promovate pe un site de sfaturi ortodoxe. Ce pozitie are Biserica:

”Intimitatea adolescentilor este pervertita de site-uri fals crestine, care ii invata ca unele practici trupesti, imorale, ar fi acceptate de canoanele Bisericii Ortodoxe Romane”.

Aceasta este pozitia Patriarhiei, care a reclamat la Politie, dar si la institutia care administreaza paginile romanesti de internet, ca in mediul virtual persoane care n-au nicio legatura cu biserica promoveaza neadevaruri.

Plangerile n-au avut inca efect, deoarece este nevoie de o decizie a instantei. Asa ca pana atunci Dumnezeu cu mila.

Alexandru are 24 de ani si e crestin ortodox practicant. Deschide prima oara un astfel de site si gaseste articole care dezbat, fara perdea, probleme din viata intima.

„Intre iubire si pacat. Tinerii si sexualitatea, intrebari si raspunsuri. Pacatul curviei. Gravitatea pacatelor care se pot face prin relatiile trupesti. -Cine crezi ca da aceste informatii? -Preotii.”
Si Adrian, de 28 de ani, gaseste, printre icoanele de pe site, postari despre intreruperea sarcinii si minuni moderne.

Incognito sau nu, administratorii acestui site, care se declara crestin ortodox, vorbesc in amanunt despre avantajele si dezavantajee sexului oral. Cum NU implica el pierderea fecioriei, cum bolile sexuale se transmit mai greu si cum NU duce la sarcini nedorite.

Internetul e plin de astfel de site-uri pe care Patriarhia Romana le-ar dori inchise. Reprezentantii BOR au reclamat la politie, in repetate rinduri, ca ele folosesc intr-un mod injust termenul de „ortodox”.

Constantin Stoica: „Se prezinta ca fiind site-uri ale Bisericii Ortodoxe Romane, dar nu au niciun fel de aprobare sau binecuvantare. Grav este ca ele nu aduc lumina in sufletele celor care intra pe aceste site-uri, ci dimpotriva mult mai multa confuzie.”

Inca de acum cateva luni, oficialii Patriarhiei au incercat sa afle cine controleaza acest site si altele similare, care, spun clericii, promoveaza o moralitate indoielnica, false valori crestine si promoveaza bigotismul si ezoterismul. Problema este ca autoritatea nationala care administeaza domeniile .ro nu dezvaluie identitatea autorilor, atata vreme cat ei isi platesc taxele si nu fac obiectul unor anchete penale.

Nu este primul conflict intre Patriarhia Romana si site-urile cu continut aparent crestin. Nu o data reprezentantii BOR i-au contestat pe cei care promovau matrimoniale intre enoriasi, spovedanii online sau acatiste contracost.

Anul trecut, institutia a reclamat o pagina pe care apareau falsi preoti romani, imbracati sumar intr-un calendar.

Comentariu saccsiv:

Este o manipulare de cea mai joasa speta a celor de la Pro tv, dar sa nu ne iluzionam ca purtatorul de vorbe al Patriahiei Constantin Stoica nu stie cam ce scrie in realitate intr-un site precum Sfaturi Ortodoxe.

Iata si articolul incriminat:

Sexul oral, între avantaje si dezavantaje de Danion Vasile

Adica un pasaj din cartea TINERII SI SEXUALITATEA de Danion Vasile. Si iata cum am ajuns sa-i iau apararea lui Danion Vasile. Tare. Doar ca eu iubesc dreptatea. Nu e si cazul lui, dar nu-i locul acum sa dezvoltam.

E limpede ca omul nu promoveaza in acel text sexul oral. Ci din contra, doar ca unii ortodocsi nu vor agrea modalitatea sa de a aborda chestiunea. Iar titlul articolului este ales nefericit. Dar de aici si pana la ce debiteaza Pro tv, e cale lunga.

 

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] Intre iubire si pacat. Tinerii si sexualitatea, intrebari Citeste mai departe […]

  Apreciază

 2. vasilica said, on mai 27, 2014 at 11:25 pm

  HIROTONIA ÎNTRU EPISCOP A ARHIMANDRITULUI IERONIM CREŢU VA AVEA LOC JOI, DE INALTAREA DOMNULUI, LA PARACLISUL CATEDRALEI MANTUIRII NEAMULUI

  http://acvila30.ro/apel-al-clericilor-si-crestinilor-ortodocsi-din-romania-catre-toti-episcopii-ortodocsi-din-lume-impotriva-hirotoniei-in-episcop-a-arhim-ieronim-cretu-caterisit-de-patriarhia-ierusalimului/

  Apreciază

  • Valentin Dorneanu said, on mai 28, 2014 at 9:16 pm

   deci se înhăitează cu încă un eretic dat pe față. nu poți vorbi de preoție curată, de har, de mântuire acolo unde știi că e ecumenism în floare – ieronim crețu a împărtășit catolici și ortodocși la un loc cu împărtășania de către catolici, în Cipru.
   Ei fac în numele Bisericii Ortodoxe Române numai blasfemii.
   Hristos a zis că vor ieși la lumină toate, nu poate cineva să ascundă ceva dinaintea Lui. Nu le știam pe astea acu un an. Acum sunt multe elemente noi, cu toate că ne așteptam ca patriarhul numit de unii mason încă din 2006 să aibe parte de comentarii cel puțin.
   Fapte ale sinodului prezidat de el stârnesc această opoziție legitimă , la care chiar sfinții sunt ajutători. Eu sunt sigur că ne ajută pe noi și nu pe ei.
   Sfinte Nicolae cu Sfântul Nectarie, îndreptători minunați, ajutați oile asaltate ale lui Hristos și întoarceți la Adevăr pe români și pe ierarhii lor, iar pe cei slabi sau mândri întăriții întru smerenie ca să ajungă la credință, nădejde, dragoste.

   Apreciază

  • Valentin Dorneanu said, on mai 28, 2014 at 9:17 pm

   ierezia ecumenistă nu e altceva decât cozile de topor ale apusului.
   Singur Ortodoxia!

   Apreciază

 3. Iacoboaie Radu said, on mai 27, 2014 at 11:27 pm

  DE CE PRO TV atacă “SFATURI ORTODOXE” și ne reamintește că PATRIARHIA vrea ca toate BLOGURILE ORTODOXE NAȚIONALISTE să fie ÎNCHISE?
  CE LEGĂTURĂ POATE EXISTA ÎNTRE PRO TV (cel mai anticreștin post de televiziune de la noi) ȘI PATRIARHIA ROMÂNĂ?
  PUNCTUL COMUN: MASONERIA…

  Apreciază

  • Valentin Dorneanu said, on mai 28, 2014 at 10:03 pm

   se poate spune că masoneria a început ofensiva de transformare a albului în negru. E posibil să fi pus la cale multe mânjiri și defăimări dacă în halul ăsta au ajuns să facă acest material. e oribil și grotesc. ce e în mintea lor numai Dumnezeu știe. Doamne Ferește!

   Apreciază

 4. aniush said, on mai 27, 2014 at 11:37 pm

  Aha ProTV-ul, marea televiziune de manipulare nationala, e cel care aminteste ca patriarhia ar vrea blogurile inchise. Bull shit! scuzati expresia.

  Apreciază

 5. Valentin Dorneanu said, on mai 27, 2014 at 11:38 pm

  @saccsiv. De ce zici ca Danion nu iubeste dreptatea , eu nu inteleg ce este la sfarsitul comentariului tau, e bine scrisa idee, e preluata sau e de la tine? Daca da, de ce, ca nu il vad asa pe Danion – chiar cred ca el iubeste dreptatea lui Dumnezeu.
  Aici ai zis aceste lucruri pe care nu le inteleg…
  „Si iata cum am ajuns sa-i iau apararea lui Danion Vasile. Tare. Doar ca eu iubesc dreptatea. Nu e si cazul lui”

  Eu il cunosc si am respect fata de el. Il consider frate intru Hristos. Mi-a daruit, la sfarsitul unei conferinte despre Sfantul Iustin tinuta la Bucuresti primavara asta, o icoana f. frumoasa cu Sfantul nostru Parinte Iustin de la Petru-Voda. Danion a facut o mare lucrare de apologie a sfintilor inchisorilor. Asta e rar la noi in tara.

  Apreciază

 6. Radu Humor said, on mai 27, 2014 at 11:42 pm

  Campionul sârb a fost actorul principal în poate cel mai frumos moment din tenisul mondial în 2014.

  În timpul unei întreruperi a meciului dinte Djokovici (cap de serie 2) și portughezul Joao Sousa, la scorul de 6-1, 5-2, sârbul, poreclit pe merit ”The Djoker”, i-a făcut loc pe bancă unui copil de mingi de la Roland Garros.

  Novak a preluat umbrela pe care o ținea puștiul, oferindu-i, în schimb, racheta sa. Djokovici a vorbit câteva minute cu copilul de minigi, oferindu-i o apă și o conversație de ținut minte toată viața. Publicul francez, sensibil la astfel de gesturi, a aplaudat minute în șir gestul campionului din Belgrad.

  După ce ploaia a stat, Djokovici a câștigat fără probleme meciul din primul tur, însă mulți dintre cei care au fost ieri pe arena Philippe Chatrier vor ține minte doar momentul în care un superstar al tenisului și un copil de mingi au stat de vorbă sub o umbrelă.
  P.S.
  Poate nu întâmplător Djokovici poartă la gât, în toate jocurile – Crucea

  Apreciază

 7. qwert said, on mai 28, 2014 at 12:12 am

  Ii roade pe cei de la Pro-Tv de existenta blogurilor ortodoxe nationaliste si este foarte probabil ca urmaresc si acest blog intr-o oarecare masura.Nu lovesc pe fata spunand care anume le displac ci doar ofera un exemplu ca cel de sus, unde abordarea subiectului e pur mincionoasa.Lovesc de mai multe ori cu acest tip de rastalmaciri pana cand le vor elimina pe cele care le stau ca un ghimpe in coasta.Lachei unsurosi oare cat veti mai minti ?

  Apreciază

  • florin said, on mai 28, 2014 at 11:18 am

   De foarte multe ori am observat stiri la ProTv pe care eu le stiam cu cateva zile inainte de pe acest blog. Sunt convis ca urmaresc acest site.

   Apreciază

   • safimvigilenti said, on mai 28, 2014 at 6:16 pm

    in acest caz, fie ca protvul sa aiba aceeasi soarta ca otvul !!!

    Apreciază

 8. Valentin Dorneanu said, on mai 28, 2014 at 12:34 am

  mă bucur că am intrat pe http://www.sfaturiortodoxe.ro
  am regăsit ceva frumos – despre sfintele moaște ale martirilor închisorilor. Dumnezeu ne ajută. Să avem nădejde.

  Apreciază

 9. Romanul said, on mai 28, 2014 at 1:14 am

  Hai ma Vasile nu pricepi de ce bat astia saua?
  Au dat-o cu manta.
  Ii doare pe ei undeva de sexul oral, vorba aia ei chiar il promoveaza.
  I-a deranjat ca n-a venit lumea sa voteze cu Europa. Si de ce n-a venit lumea?
  Din cauza site-urilor ortodoxe, ca pe ele a fost cea mai apriga campanie.

  Apreciază

 10. vasilica said, on mai 28, 2014 at 8:34 am

  Pestera Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos din Betleem a luat foc la cateva ore dupa plecarea Papei Francisc din Tara Sfanta..

  http://activenews.ro/incendiu-pestera-nasterii-domnului-din-betleem_1839082.html

  Apreciază

 11. o oarecare said, on mai 28, 2014 at 10:40 am

  Cred ca ProTv isi aroga degeaba si in mod arogant misiunea de a fi purtator de cuvant al Patriarhiei. Nu i-a pus nimeni sa faca asa ceva. Mai inainte de a vorbi in numele Patriarhiei Romane, ar trebui sa-si revizuiasca nitel constiintele printr-o spovedanie generala. Dupa aceea, cu siguranta ar dobandi oarece smerenie si nu s-ar mai angaja intr-un razboi pe fata impotriva Bisericii lui Hristos.

  Ei merg pe ideea ca, daca fac presiuni politice asupra Patriarhiei, pana la urma aceasta cedeaza si le va face pe plac. Patriarhia Romana trebuie sa raspunda asteptarilor crestinilor ortodocsi, nu ProTv-ului sau politicienilor mai mult sau mai putin patrioti si crestini.

  Sa ne rugam pentru toti ierarhii sa fie scutiti de ispite peste puterile lor. ProTv este o mare ispita acum pentru Patriarhia Romana.

  Apreciază

 12. o oarecare said, on mai 28, 2014 at 11:03 am

  Erata: Corectez prima propozitie din mesajul anterior: Cred ca ProTv isi aroga intr-un mod neinspirat si prea agresiv misiunea de purtator de cuvant al Patriarhiei.

  Apreciază

 13. Iulicica said, on mai 28, 2014 at 12:52 pm

  saccsiv cred ca ai o problema, pe tine nu vad sa te atace nimeni 🙂

  Apreciază

 14. Valentin Dorneanu said, on mai 28, 2014 at 12:55 pm

  E bine că s-au dat pe față – sunt 2 forțe de manipulare a maselor în slujba masoneriei. Acum le stă „bine împreună” protv+patriarhia=antihristi.
  Parintele Iustin a vazut aceasta realitate – ierarhii vostri, preotii vostri si altii din cei ce credeati ca vor face un lucru in sprijinul vostru vor fi lupi rapitori. Televiziunea poate da predici inregistrate de-ale Parintelui Calciu-Dumitreasa, daca tine asa de mult la valorile ortodoxe, poate sa fie extraordinara in apologia sfintilor inchisorilor, sa arate intregii populatii despre martiriul si sfintele moaste, precum am vazut ca prezinta http://www.sfaturiortodoxe.ro sau saccsiv.
  Televiziunea in general si Patriarhia Romana de fapt sunt niste sectanti respectiv eretici, ca asa au sectantii tactica – interpreteaza cuvinte, se folosesc un pic de puterea unor termeni, rup si din context ca sa nu poata fi rasturnat f. repede argumentul si le-a iesit invatatura gresita – ca se promoveaza nu stiu ce istorii pe site-urile astea. Acolo in cartea aia, autorul voia sa ia perspectiva tanarului dezorientat si sa il aduca usor-usor la calea ortodoxiei, demontant acele asa-zise avantaje prin pericolele ce apar si prin pierderea sufletului.

  Dar Hristos a zis ca cei ce au schimbat o iota sau o cirta din Invatatura Sa, mici se vor chema in Imparatia Cerurilor.

  Apreciază

 15. ultimul mohican said, on mai 28, 2014 at 3:31 pm

  Ce face protv-ul e de mult stiut: manipuleaza, descrestineaza, desnationalizeaza. Interesanta e insa „subtirimea” manipularii. Oricine are dorinta de a se informa o poate face imediat pe http://www.sfaturiortodoxe.ro si poate constata minciuna crasa a postului tv. Se mizeaza insa pe comoditatea si spiritul de turma al privitorilor si … perciunatii judeca bine. Cateva mii sau zeci de mii maxim (si aici sunt probabil prea optimist) isi dau seama de minciuna, dar pentru ca marea masa trage in alta directie, sanatate buna ! Efectul e atins.

  Pana una alta e o manipulare ca la carte: ceva adevar, ceva minciuna si mult obraz gros. Pentru cei ce nu ati citit-o deja va recomand cartea: „Tehnici de manipulare” a lui Bogdnan Ficeac, o gasiti (inca) pentru download pe internet, e de mare actualitate, se citeste extrem de usor. Iar in ceea ce priveste numarul celor manipulati, putem vorbi inclusiv de natii intreagi. Pentru cine are un pic de rabdare un exemplu din carte legat de conflictul din fosta Iugoslavie, daca postarea e prea lunga imi cer scuze, nu sunt obisnuit cu regulile scrise sau nescrise ale blog-urilor:

  <>e întreabă, probabil, în care parte a Africii se află Bosnia. Dar noi, dintr-o singură mişcare, am fost în stare să le prezentăm o poveste simplă, cu „băieţi buni” şi cu „băieţi răi”, care pe urmă a funcţionat aproape de la sine. Imediat s-a observat o schimbare clară în limbajul presei, care a început să exploateze
  concepte cu o înaltă încărcătură emoţională, de genul „purificare etnică”, „lagăre de
  concentrare”, concepte ce evocau oamenilor imaginile Germaniei naziste şi ale camerelor de
  gazare de la Auschwitz. Schimbarea în acest registru emoţional a fost atât de puternică, încât
  nimeni nu a mai îndrăznit după aceea să meargă contra curentului.

  Merlino: Dar când făceaţi toate acestea, nu aveaţi nici o dovadă că ceea ce spuneaţi era
  adevărat. Aveaţi doar un singur articol, din „Newsday”!

  Harff: Treaba noastră nu e să verificăm informaţiile. N-avem echipament pentru asta.
  Sarcina noastră este doar să accelerăm răspândirea informaţiilor favorabile nouă. Noi nu
  confirmam deloc existenţa lagărelor morţii în Bosnia, noi doar făceam cunoscut ce afirma
  „Newsday”.

  Merlino: Sunteţi conştient că v-aţi asumat o responsabilitate imensă?

  Harff: Suntem profesionişti. Trebuia să facem ceva şi am făcut. Nu suntem plătiţi să fim
  morali…>>

  Apreciază

 16. cristian said, on mai 28, 2014 at 3:47 pm

  cu toti stim ce minciuni si dezinformari face PRO TV.sunt invidiosi pe saiturile ortodoxe pentru ca spun adevarul a tot ce se intampla in tara si lume iar ei nu stiu decat sa minta.minciuna ,dezinformarea aduce multi bani la PRO TV.cu cat minti mai mult cu atat castigi mai mult.tipic PRO TV.

  Apreciază

 17. ORTODOXIE said, on mai 28, 2014 at 8:25 pm

  Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

  Apreciază

 18. Valentin Dorneanu said, on mai 28, 2014 at 9:02 pm

  cred că e esențial să ne amintim de sfântul pavel – „bucurați-vă în ocări”. eu o vad ca pe o ocara de la niste țațe… dacă vor veni cu argumente canonice – adică se încalcă pe față canoanele sfinților părinți atunci chiar ei sunt cei în poziția ce o reclamă și au de dat mult mai multe răspunsuri, dar nu la poliție – la Judecată! Dă Doamne să se schimbe spre bine toate, mai ales spre binele poporului român foarte greu încercat. Oricum, în toate încercările preoții și ierarhii au fost niște lași care s-au lepădat de Hristos, care era în sufletul românului oropsit! I-am văzut cu ochii mei în ce hal se poartă. Nu mă mai poate convinge nimeni că n-am dreptate. Și acum tot ei au curaj… să le dea Dumnezeu râvna și curajul insutit și înmiit pentru apărarea sufletelor că dacă Hristos nu i-a judecat, nu-i judec nici eu, dar sunt dezamăgit de micimea minții lor. Nu pot înțelege niște texte simple, niște critici și alte aspecte – sfinți necanonizați de ei dar canonizați deja de evlavia poporului, o luptă pentru țară, nu poți să spui că nu le-ai văzut pe astea DANIEL CIUBOTEA!!! Vai ție… vai vouă… Să dea Dumnezeu să faceți ce trebuia să faceți de la început, conștienți de ridicolul situației în care ați intrat și să puneți început bun.
  Hristos a înviat!

  Apreciază

 19. Valentin Dorneanu said, on mai 28, 2014 at 9:06 pm

  problema e alta – vor să introducă ecumenismul la nivel de credință oficială prin noi numiri în funcții cheie și trebuie să elimini niște piedici dacă vrei să pornești cu dreptul… CU DREPTUL SPRE IAD! ACOLO VĂ ÎNDREPTAȚI ȘI VĂ ÎNDEPĂRTAȚI DE DUMNEZEU ARHIEREILOR ȘI FARISEILOR FĂȚARNICI, CARE STRECURAȚI CAMILA PRIN URECHILE ACULUI.
  Au citit acolo că scrie zen, yoga, vrăjitorie, dar nu au citit articolul conform căruia se combăteau cu argumente clare aceste practici oculte, inclusiv exemple ale unor oameni care au venit la ortodoxie din latura aceea. Asta nu vedeți ? Vai vouă ORBILOR ! RUȘINE PATRIARHULE MINCINOS! POCĂIEȘTE-TE CĂ ÎNCĂ N-A VENIT ZIUA SFÂRȘITULUI TĂU ȘI HRISTOS TE AȘTEAPTĂ!

  Apreciază

 20. […] PRO TV ataca “SFATURI ORTODOXE” si ne reaminteste ca PATRIARHIA vrea ca toate BLOGURILE ORTODOXE… […]

  Apreciază

 21. […] PRO TV ataca “SFATURI ORTODOXE” si ne reaminteste ca PATRIARHIA vrea ca toate BLOGURILE ORTODOXE… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: