SACCSIV – blog ortodox

E VREMEA LOR: Se vor ruga la Sfantul Mormant …

Posted in ECUMENISM, Ierusalim, papa Francisc I, Patriarhul BARTOLOMEU by saccsiv on Mai 23, 2014

Nu mai e mult pana la cele profetite de Sfantul Lavrentie de Cernigov:

Antihrist va fi încununat ca împărat în marea biserică din Ierusalim cu participarea clerului şi a Patriarhului. Intrarea şi ieşirea din Ierusalim va fi liberă pentru orice om, dar atunci să vă străduiţi să nu vă duceţi, căci totul va fi spre a vă linguşi pe voi, ca să vă atragă în ispită.

ecumenical-patriarch-dachau

Foto: Ecumenical Patriarch Bartholomew Visits Dachau (considerata vizita simbolica ce concide cu europarlamentarele)

Dupa cum probabil deja stiti, Patriarhul Bartolomeu si papa Francisc I se vor ruga impreuna la Ierusalim:

PAPA FRANCISC I si PATRIARHUL BARTOLOMEU impreuna la IERUSALIM intre 24 – 26 mai. RUGACIUNE COMUNA

Celebrand astfel ridicarea anatemelor:

ANTIHRISTIC: Papa FRANCISC I si Patriarhul BARTOLOMEU se intalnesc la IERUSALIM in perioada 24 – 26 mai 2014. “NEVOIA IMINENTA”: comemorarea a 50 de ani de la RIDICAREA ANATEMELOR

  Articolul ON THE VISIT OF THE ECUMENICAL PATRIARCH TO THE PATRIARCHATE OF JERUSALEMvine insa cu detalii semnificative:

Se vor ruga la Sfantul Mormant …

Catolicii dupa ce ca sunt eretici, mai fac si din astea:

BISERICA CATOLICA din Brazilia se pronunta in FAVOAREA uniunii civile intre HOMOSEXUALI

Cum sa te rogi cu ei? Si mai ales unde?

E VREMEA LOR …

Sa ne rugam fratilor bunul Dumnezeu sa ne intareasca in credinta, caci vremuri cumplite vin.

 

Reclame

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] Citeste mai departe […]

  Apreciază

 2. Alin said, on Mai 23, 2014 at 11:59 pm

  Icoana Sfantului Luca al Crimeei lacrimeaza….

  La manastirea Sf Efrem Sirul din Kantariotisa-Katerini, Grecia, la o distanta de aprox 10 minute de autostrada, este paraclisul Sf Eirini Hrisovalantu. Este rus….Sfantul Luca, doctorul fost arhiepiscop de Simferupoleos si Crimeei. S-a nascut in anul 1877 si dupa multe torturi a trecut la Domnul in 1961.

  Pe 5 mai, 2014, un autocar cu pelerini din Romania, a vizitat manastirea. In timp ce grupul „vizita” manastirea, 3 tineri au vazut in acelasi timp, din ochiul Sfantului sa curga o lacrima si sa-si miste buzele ca si cum este „nemultumit, trist”. De atunci, „fizionomia” fetei Sfantului s-a modificat, ochiul ramane rosu . In afara de acestea din momentul in care a lacrimat, icoana Sfantului, imprastie miros de mir

  Apreciază

  • Prahovean said, on Mai 24, 2014 at 12:42 am

   De 5 mai, ziua de prăznuire a Sfântului Mucenic Efrem cel Nou, Sfântul probabil de origine macedoromână, grabnic și puternic ajutător. Nu cred că este o coincidență.

   Apreciază

 3. zcalin said, on Mai 24, 2014 at 12:00 am

  Cred, Doamne, atât cât pot eu, ajută necredinţei mele! Îndoiala este mereu din vina noastră, fraţilor… și îndoiala aceasta ne face nevrednici de cererile noastre.

  Apreciază

  • valentin said, on Mai 24, 2014 at 3:03 am

   Da, suntem mai slabi decât era apostolul Petru când s-a scufundat mergând pe mare și este important de conștientizat acest adevăr.- îndoiala, marea îndoială a unora dintre noi… fiecare în parte cu cât are … aceasta trebuie înlăturată prin ajutorul lui Dumnezeu. Doamne Ajută-ne!

   Apreciază

   • valentin said, on Mai 24, 2014 at 3:05 am

    Iisus Hristos i-a întins atunci mâna și nu l-a lăsat
    Nouă ne-o va întinde cu siguranță dacă cerem

    Apreciază

 4. Iones said, on Mai 24, 2014 at 12:44 am

  Islamizare în România: prima geamie la Călăraşi
  http://jurnalul.ro/stiri/observator/geamie-calarasi-668323.html

  Apreciază

  • Harald said, on Mai 24, 2014 at 10:18 am

   Nimic nu mai are limita in trufia fundamentalistilor in canonizarile lor. Ei nu tin cont ca patriarhul Daniel poate fi facut de ras si compromis cu o propunere de aiurea , ei isi vad doar interesele lor, trufia si slavofilia fara limite.

   Apreciază

 5. valentin said, on Mai 24, 2014 at 3:07 am

  Maica Domnului, netezește calea spre Biserică a tuturor, fără amestec de credință cu ecumenismul sau catolicismul, ci adu-i pe toți la Ortodoxie !

  Apreciază

 6. ines said, on Mai 24, 2014 at 6:50 am

  O icoană a Sfinţilor Martiri Brâncoveni a izvorât mir la biserica Sfântul Ciprian de lângă Muzeul de Istorie, miercuri, 21 mai, în timpul procesiunii cu moaştele martirilor

  http://danielvla.wordpress.com/2014/05/23/o-icoana-a-sfintilor-martiri-brancoveni-a-izvorat-mir-la-biserica-sfantul-ciprian-de-langa-muzeul-de-istorie-miercuri-21-mai-in-timpul-procesiunii-cu-moastele-martirilor/

  Apreciază

 7. Liliana said, on Mai 24, 2014 at 9:33 am

  Hristos a inviat!
  Da,este vremea lor-care nu va dura mult dar va fi teribil aces ceas si jumatate de ceas…
  Si de ce este asa o nevoie imininenta

  Apreciază

 8. Liliana said, on Mai 24, 2014 at 9:42 am

  Ce este iminent ca trebuie ei sa reaminteasca si sa intareasca ,,ridicarea” anatemelor?Cine-i pune sa faca asta? Ce urmeaza asa de grabnic?Vai si amar de biata lume din aceste vremuri antihristice.Sigur,intrebarile acestea sint retorice; raspunsul este evident.Oare a uitat patriarhul Bartolomeu cum a murit Atenagoras?Sau isi doreste si el aceesi moarte.Parintele Elpidios din Rhodos ne-a cerut sa ne rugam pantru acest patriarh macar sa nu moara in singe.Dumnezeu sa-l miluiasca cum stie El.Prin ecumenismul manifestat sminteste pe multi mai mici.

  Apreciază

 9. kosk said, on Mai 24, 2014 at 10:51 am

  off
  din pacate si Pr Mihai Andrei Aldea il sustine pe domnu Capsali din motive doar de dansul stiute (pe o logica plina de sofisme)
  foaienationala.ro/iulian-capsali-romania-ntre-concluzii-perspective.html.

  Apreciază

 10. Iones said, on Mai 24, 2014 at 11:32 am

  America învie tortura legală

  Scaunul electric va fi din nou folosit ca metodă de executare a condamnaţilor la moarte în statul Tennessee, deoarece vânzarea substanţelor folosite la injecţiile letale este din ce în ce mai restricţionată.

  http://semneletimpului.ro/social/drepturile-omului/america-reinvie-tortura-legala.html

  Apreciază

 11. Iones said, on Mai 24, 2014 at 11:34 am

  Papa Francisc va semna o declaratie comuna pro-ecumenism cu Patriarhul Bartolomeu I

  Urmează un sfârșit de săptămână istoric. Papa Francisc va călători pentru prima dată în Israel, unde va trebui să împace două forțe politice și trei religioase și să transforme leagănul creștinismului în leagănul ECUMENISMULUI, semnând o declarație comună cu Patriarhul Bartolomeu I. Totul în 36 de ore.

  http://semneletimpului.ro/religie/papa/francisc/papa-sadeste-samanta-unitatii-in-leaganul-crestinismului.html

  Apreciază

  • Liliana said, on Mai 24, 2014 at 12:55 pm

   Miine,iarasi duminica orbului-a orbitilor.Nu cel din Sfinta Scriptura.
   Tot intr-o astfel de duminica ,in 1992,poporul roman l-,,a vota” -definitiv?-pe capul de balaur Iliescu,tatucul tuturor serpilor care au nenorocit Romania dupa ’89.
   Sa nu fie!.

   Apreciază

   • cca70 said, on Mai 24, 2014 at 4:55 pm

    Sper ca nici unul din cei care frecventeaza acest blog si sunt ortodocsi sa nu participe la circul de maine

    Numai e de gluma, prostia si indolenta( unora) e unealta ce ne va ucide…daca ne complacem sa legitimam sistemul si farsele lui …suntem morti deja

    Apreciază

 12. lastunnegru said, on Mai 24, 2014 at 3:27 pm

  off topic

  Cunoaste cineva mai multe detali despre acest incident de jos ?

  6 ian. 1964 Patriarhul Ecumenic Athenagora şi Papa Paul al VI-lea se întalnesc la Ierusalim şi se roagă împreună în Sfântul Mormânt. La intrare, izbucneşte un incendiu, provocând o pană de curent în întreaga biserică.

  Apreciază

 13. john said, on Mai 24, 2014 at 3:50 pm

  Papa Francisc, vizită istorică în Iordania
  Papa Francisc a sosit sâmbătă la Amman, prima etapă a unui pelerinaj în Orientul Mijlociu, ce are loc sub semnul dialogului interreligioas și ecumenic și care include, de asemenea, vizite la Betleem și Ierusalim
  http://www.ziuaveche.ro/cultura-religie/religie-cultura-religie/papa-francisc-vizita-istorica-in-iordania-video-234337.html

  Apreciază

 14. o oarecare said, on Mai 24, 2014 at 4:42 pm

  Sa nu deznadajduim, fratilor. Viata simpla si rugaciune. De ce multi sfinti ar fi vrut sa traiasca in aceste vremuri? Ce paguba avem din faptul ca unii isi arata ghearele? Niciuna. Ii multumim lui Dumnezeu, caci astfel se vadeste clar lucrarea celor vicleni, iar Dumnezeu ii poate intoarce pe cei dornici de mantuire la calea mantuitoare: ortodoxia din catacombe, nu cea din palate!

  Apreciază

 15. valentin said, on Mai 24, 2014 at 8:33 pm

  Papa a fost data anatema de Pr. Mitropolit Serafim din Grecia. Daca are o înțelegere cineva cu el de credință și o și semnează cade sub această anatemă. Sub blestem arhieresc.
  Si nu e lucru puțin.
  Dacă încă nu au ajuns să semneze declarația ecumenistă să ne rugăm să se oprească înainte. Partea catolica e sub anatema de la 1054, iar partea ortodox-filo-ecumenista va fi din momentul semnării.
  Dumnezeu să-i înțelepțească să se întoarcă la Hristos Cel ce S-a Răstignit pentru ei și pentru noi și A Înviat a treia zi după Scripturi!
  Nu ai ce semna cu unul dat anatema. E clar ca e o ispita foarte mare si a zis Parintele Elpidie să ne rugăm pentru patriarhul ecumenic. E bine să ne rugăm. Doamne Ajută-l, e om și el și are nevoie de marele tău ajutor… așa gândesc eu în aceste momente grele, Maica Domnului ajută-l cu mijlocirea ta preasfântă către Fiul Tău – Mântuitorul Hristos.

  Apreciază

 16. Liliana said, on Mai 25, 2014 at 4:33 pm

  Credeti ca intimplator sint invitati 9603 ,,privilegiati” la ,,messa” pe care o va oficia ereticul papistases?De ce nu 9600?!Nu are nimic cu elucubratiile numerologice protestante,ci e bine gindit de catre organizatorii evenimentului ecumenic antihristic 18=6+6+6.Cei care ,,pun in scena” si acest spectacol o fac expres,ca sa se stie cine-i semnatarul scenografiei.Simbolistica face parte din recuzita obligatorie.Dementi.Si o lume intreaga le face jocul.

  Apreciază

 17. Liliana said, on Mai 25, 2014 at 5:17 pm

  Oare acesta sa fie patriarhul care-l va incorona pe antihrist?(potrivit profetiilor Sfintului Lavrentie de Cernigov).Sa ne rugam si pentru el…

  Apreciază

 18. ORTODOXIE said, on Mai 25, 2014 at 6:22 pm

  Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

  Apreciază

 19. […] E VREMEA LOR: Se vor ruga la Sfantul Mormant … […]

  Apreciază

 20. […] E VREMEA LOR: Se vor ruga la Sfantul Mormant … […]

  Apreciază

 21. […] ne amintim ca tot in 2014, cu ocazia rugaciunii comune cu papa Francisc la Sfantul Mormant, Patriarhul Ierusalimului îl numea pe ereticul de la Vatican Preafericit si îl recunostea drept […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: