SACCSIV – blog ortodox

STIRILE ZILEI (21.05.2014): Patriarhul Serbiei – homosexualii si inundatiile. VLADIMIR PUTIN in CHINA si un contract de gaze naturale de 400 de miliarde de dolari. CODUL DE BARE „taiat”. Mare masonerie mare in Romania. Satanistii de la ASUR ataca furibund

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 21, 2014

Realitatea: Patriarhul SERBIEI: Homosexualii și CONCHITA WURST sunt vinovați pentru INUNDAȚIILE CATASTROFALE
Patriarhul Bisericii Ortodoxe din Serbia spune ca inundatiile devastatoare din aceasta tara si din Bosnia-Hertegovina reprezinta pedepse din cauza comunitatilor de homosexuali.

   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:
Video: SERBIA si BOSNIA – cele mai grave inundatii din ultimii 120 de ani. Cel putin 44 de MORTI

Adevarul: „Mafia“ gay de la Hollywood

Adam Carolla (49 de ani), un comediant american şi totodată un celebru realizator de emisiuni radio, pretinde că showbiz-ul a devenit o industrie controlată de gay şi că nu ai niciun viitor la Hollywood dacă „ai probleme cu persoanele homosexuale“.
   Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:
Clasamentul celor 50 cei mai influenti homosexuali si lesbiene

ZF: Contract uriaş între Rusia şi China: Moscova va livra în Asia gaze naturale de 400 de miliarde de dolari

Rusia şi China vor ajunge marţi la un acord care prevede ca grupul rus de stat Gazprom să livreze celei mai mari economii din Asia gaze naturale în valoare de 400 miliarde de dolari pe parcursul a 30 de ani, la preţul mediu la care vinde şi ţărilor din Europa, scrie presa rusă, citată de Novinite.

Ziare com: Liderul masonilor din Romania, ales intr-o pozitie cheie la nivel mondial

Radu Balanescu, Marele Maestru al Marii Loji Nationale din Romania, a fost ales Secretar Executiv al Conferintei Mondiale a Marilor Loji Regulare, cea mai inalta pozitie detinuta pana acum de un mason roman la nivelul Masoneriei Regulare Universale.
Majoritatea delegatilor din cele peste 100 de tari, prezenti la Conferinta organizata la Bucuresti, in perioada 14-18 mai, l-au ales pe Radu Balanescu in pozitia detinuta de 16 ani de catre Thomas Jackson.
Evenimentul de la Bucuresti reprezinta o premiera pentru Romania in planul reprezentarii la nivel international.
Cea de-a XIII-a Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare, cea mai mare reuniune masonica organizata vreodata in Europa Centrala de Est si de Sud-Est, se desfasoara zilele acestea la Bucuresti.

Bilete: Concertele masonice – Coloana Armoniei V – 31 Mai 2014

Marele Ordin Feminin Român, continuând seria „Concertelor masonice”, vă invită la un nou spectacol din ciclul ”Coloana Armoniei” dedicat compozitorului Johannes Brahms.
Este pentru prima dată în lume când se face o stagiune muzicală coborând „Coloana Armoniei” din templul masonic spre lumea largă. Totodată, acest eveniment îşi va aduce obolul său la construcţia unei punţi spirituale spre înţelegerea simbolisticii masonice şi a ritualului dintr-o perspectivă mai puţin comentată în prezent, aceea a partiturilor compuse special pentru ţinute.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

ROMFILATELIA: Timbre cu MASONERIA … “Conferinta Mondiala a Marilor Loji Masonice Regulare”

Gandul: SONDAJ. Câtă „încredere” aveţi în Biserică?

Mai bine de jumătate dintre români au încredere în Biserică, potrivit unui sondaj realizat recent de INSCOP. Gândul te invită să îţi exprimi părerea faţă de această instituţie socială prin sondajul de mai jos.
Realitatea: ASUR solicită EVALUAREA NOILOR MANUALE ŞCOLARE: „Aceste enormități nu au ce căuta în școală!”

Numeroase manuale actuale nu țin cont de cel mai important criteriu specificat chiar în normele ministerului: corectitudinea conținutului științific. În prezent sunt în uz anumite manuale de Geografie în care se menționează că Universul ar avea doar 6.000 de ani, în timp de unele manuale de Biologie sau Istorie consideră creaționismul o teorie științifică; aceste enormități nu au ce căuta în școală.
Ziare com: Ponta, Basescu & comp. – vreti razboi? Priviti putin la vecinii sarbi (Opinii)

Un fapt extrem de bizar se petrece in ultimele ore, un lucru care nu trebuie sa ramana nesanctionat. De cateva zile vecinii sarbi traiesc o drama. Serbia, Bosnia si Hertegovina au fost lovite de cele mai abundente ploi din ultimii 120 de ani.

[…]

Ce se intampla in timpul asta la Bucuresti? Ce fac si ce spun liderii romani, in timp ce „bunii nostri prieteni sarbi” sunt luati de ape? In prostul lor obicei, fiecare isi vede de razboaiele marunte in care s-a prins vremelnic pentru a-si arata muschii lipsa.
Drama vecinilor nu a trezit atentia niciunui oficial al statului, nici macar la nivel de declaratii, daramite sa se mai puna problema si de a sari in ajutorul vecinilor sarbi, cu a caror prietenie seculara altfel se lauda toti politicienii romani.

[…]

Pentru a intelege si mai bine semnificatia muteniei Bucurestiului, trebuie spus ca 14 tari din Uniunea Europeana, printre care Bulgaria, Slovenia, Ungaria, Cehia, Croatia si Cehia, au trimis deja ajutoare in Serbia si Bosnia.
Ironia e ca pana si Rusia a sarit in ajutorul vecinilor sarbi, trimitand doua avioane si echipe de salvatori. Statele Unite au anuntat si ele un ajutor in valoare de 100.000 de dolari.
[…]
Bucurestiul pare insa prins ca intr-o hipnoza in campania electorala, iar principalii lideri ai statului sunt obsedati sa declare razboi Rusiei si sa demonstreze ce mare forta si putere regionala este Romania. Probabil Ministerul de Externe nici nu a aflat inca de drama vecinilor sarbi.

Cotidianul: De ce l-a exclus Ponta din PSD pe deputatul Ion Stan imediat după declarațiile incendiare care acuzau regimul Basescu de conspirație și trădare națională în beneficiul FMI?

Ce s-a intamplat ulterior declaratiei deputatului Ion Stan, excluderea sa din PSD si inceperea urmaririi penale intr-un dosar de coruptie instrumentat in procedura de urgenta , denota faptul ca atat regimul Basescu cat si PSD ,cu sprijinul unor personaje corupte din SRI si SIE,  sunt combinati in acelasi complot antinational,  orchestrat de forte externe, care vizeaza falimentarea si exercitarea controlului total asupra Romaniei .
Din acest motiv consider ca  rezultatului testului electoral  din 25 Mai 2014 va trasa coordonatele pentru traseul pe care Romania urmeaza sa-l parcurga  incepand cu luna Ianuarie 2014.
Oculta viseaza  un presedinte supus si flexibil, calitati native ale actualului Prim Ministru, copilul din flori al „Grupului de la Cluj”.  Victor Ponta  este agentul de vanzari perfect, pionul fara scrupule  si identitate ,din laboratorul serviciilor  cu actionariat strain.
De aceea consider ca propaganda si diversiunile  aruncate pe piata , in ultima perioada, cu „votul anulat” sau promovarea agresiva a absenteismului, face parte din aresenalul pervers al co-conspiratorilor. Puterea deciziei se afla in mainile dumneavoastra, deocamdata .

Pro tv: Codul de bare care a declansat isteria. Ce efect secret ascunde linia orizontala

Aproape fiecare produs ambalat are acum un cod de bare. In Germania ori Austria, insa, acesta este adesea taiat de o linie orizontala. Care este misterul? Unul la care putini s-ar fi gandit.

[…]

S-a gandit, insa, cineva ca aceste coduri de bare pot fi daunatoare? Ei bine, da! O societate ezoterica din Germania sustine ca liniile verticale de pe ambalaj functioneaza ca un soi de antena, care absoarbe energia din mediul inconjurator si o transmite mai departe in cotinutul produsului. Mai mult, energia respectiva este activata de scannerul de la casa, ceea ce este extrem de nociv. Sustin initiatii, potrivit Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Din punct de vedere bioenergetic, prin activarea codurilor de bare, se elibereaza campuri care viciaza armonia produsului„, spune Ölwin Pichler, seful Centrului de Formare in Stiintele Naturale din Wolfratshausen (Bavaria Superioara). Pichler este, de asemenea, redactor la revista „Raum & Zeit”, care atragea atentia inca din anul 2000 ca scannerele activeaza toxicitatea bioenergetica a codurilor de bare.

Din fericire pentru bioenergeticieni, cateva companii le-au luat foarte in serios temerile. Atat firme cu activitati ezoterice, cat si cativa producatori au decis sa „dezactiveze” infamele coduri de bare printr-o linie orizontala.

Atunci cand codul este distorsionat, el nu mai produce efecte negative asupra produsului sau a mediului„, sustine compania Sonnentor din Austria.

Si specialistii in marketing au analizat situatia: „Ne-am ocupat intens de aceasta problema si am stabilit ca multi clienti au o problema cu acest cod de bare„, spune Johannes Mauss de la Rabenhorst, o companie producatoare de sucuri. „Si pentru ca firma noastra este foarte liberala, nu avem nicio retinere sa luam in calcul dorintele clientilor nostri. Am observat ca acesta este un trend foarte puternic„, mai sustine reprezentantul Rabenhorst.

Astfel, toata lumea pare sa fie multumita si in pace cu universul, fara costuri suplimentare pentru companii, prin simpla adaugare a unei linii orizontale la deja banalul cod de bare.

Comentariu saccsiv:

   Si au rezolvat astfel si problema codurilor de bare … Nimic insa despre cei 3 de 6:

Ce inseamna LUCIFER cipher? De ce s-a ales www (666)? De ce exista 666 in codurile de bare? De ce initiatorii acestor tehnologii au fost evrei?

Adevarul: Ungaria vrea şi ea să rupă bucăţi din Ucraina

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

TRASEUL TRADARII: In 1991 Parlamentul Romaniei declara ca TERITORIILE ROMANESTI DIN UCRAINA sunt de drept ale Romaniei. In 1997, la cererea NATO, teritoriile romanesti AU RAMAS ALE UCRAINEI. In 2014 Traian Basescu declara ca NU VA RECUNOASTE UN REFERENDUM al ROMANILOR din UCRAINA …

Ziare com: Crin Antonescu vrea cat mai multa putere pentru serviciile secrete

   Comentariu saccsiv:

Asta a invatat in SUA?

CRIN ANTONESCU invitat in SUA la CONGRESUL MONDIAL EVREIESC “la o conferinta ce are drept subiect recrudescenta unor manifestari anti-semite”

Dezvaluiri: MISA se foloseşte de ÎPS Teodosie şi Andreea Marin într-un turneu național de promovare

Andreea Marin a fost prezentă la Constanţa, pe 7 mai, pentru lansarea campaniei intitulată „Preţuieşte viaţa”. Proiectul este susţinut de firma Dacia Plant, care comercializează medicamente naturiste. La eveniment a fost prezent şi Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.
Dacia Plant este deţinută de Radu Ionescu Heroiu, instructor de yoga în Braşov, membru de seamă al Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut, care ţine legătura frecvent cu Gregorian Bivolaru, după ce acesta a fugit din ţară.

[…]

La deschiderea evenimentului din Constanţa a fost prezent şi Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, motiv pentru Andreea Marin să posteze pe contul său de facebook următorul mesaj: „Am fost onorată să deschid Caravana Preţuieşte Viaţa la Constanţa, având un oaspete neaşteptat: Înalt Prea Sfinţia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Întreaga sală a fost plăcut surprinsă de prezenţa sa”.
Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, Călin Gavrilaş, ne-a transmis că ÎPS Teodosie nu a ştiut cine sunt partenerii evenimentului: „Înalt Prea Sfinţia Sa a fost invitat telefonic la acest eveniment şi nu a avut niciun fel de informaţie legată de parteneri. Oricum, Arhiepiscopul Tomisului a fost prezent doar câteva minute, în deschiderea evenimentului şi a vorbit despre Maica Domnului ca model absolut de mamă”.

Cotidianul: Ipoteză șocantă în cazul avionului dispărut

Volumul semnat de scriitor relevă că avionul malaezian dispărut în luna martie ar fi fost doborât în cadrul unor manevre militare comune între SUA și Thailanda, dar la care au luat parte și alte țări, potrivit unor informații publicate de ziarul britanic The Independent. Cartea, care urmează să apară luni în Australia, arată că după doborârea avionului a început o operațiune de „acoperire” internațională pentru ca adevărul să nu iasă niciodată la lumină, potrivit lui Cawthorne.

A.M.Press: Dalai Lama: „Nu mai este mult timp până la MAREA ÎNTÂLNIRE!”

Dalai Lama, unul din cei mai importanti lideri spirituali, le-a spus studentilor de la Universitatea din Portland, Oregon, că momentul marii intalniri cu o civilizatie extraterestra nu este deloc departe, scrie jurnalul.ro.

Yahoo: Muncitori printre schelete în curtea Mitropoliei Iaşi. Rămăşiţele umane, găsite acum o săptămână, zac neridicate

Adevarul: VIDEO Ucraina: Lupte crâncene la Slaviansk şi Kramatorsk. Ahmetov a declarat „război“ separatiştilor din Donbas

Potrivit forţelor de autoapărare, toată noaptea în Slaviansk şi Kramatorsk au avut loc lupte. Martorii oculari au declarat că armata ucraineană a încercat să intre în Slaviansk cu tancurile dinspre regiunea Harkov. Lupte acerbe s-au dat şi la punctele de control din Andreevsk. În prezent, acţiunile de luptă au încetat.
[…]

Cel mai bogat ucrainean, miliardarul Rinat Ahmetov a făcut apel către toţi locuitorii din regiunea Doneţk să intre astăzi în grevă în semn de protest faţă de acţiunile militanţilor proruşi. Manifestaţia ar urma să înceapă la amiază, cu un semnal dat la toate întreprinderile omului de afaceri.
[…]

Ca raspuns la apelul lui Ahmetov de organizare a unei adunări pentru pace, şeful autoproclamat al „Republicii populare Doneţsk“ a anunţat marţi „începutul naţionalizării” societăţilor şi uzinelor pe care le deţine miliardarul în regiune.

Analiştii de la Atlantic Council susţin că Ahmetov se teme de posibile sancţiuni occidentale devastatoare, impuse nu doar partenerilor săi ruşi, ci şi producătorilor de cărbune şi de oţel din regiunile Doneţsk şi Lugansk.

Dar experţii se se întreabă dacă magnatul are în continuare destul de multă influenţă asupra populaţiei locale, aflată acum sub controlul pro-ruşilor. În timpul primelor zile de criză din est, Ahmetov a încercat să joace rolul de mediator şi a încercat să convingă separatiştii să elibereze clădirile guvernamentale pe care le ocupaseră. Dar eforturile sale au rămas fără rezultat iar oligarhul a decis să înfiinţeze miliţii, formate din rândul angajaţilor săi, pentru a ajuta la restabilirea ordinii în oraşul Mariupol. Fără vărsare de sânge, muncitorii săi au preluat controlul asupra oraşului cu o jumătate de milion de locuitori, una dintre înfrângerile cele mai umilitoare suferite până acum de separatişti.
[…]

Ziare com: „Orasele de corturi” impanzesc teritoriul SUA

Taberele de oameni ai strazii, cunoscute ca „orase de corturi”, un fenomen sesizat in urma cu cativa ani, sunt tot mai numeroase pe teritoriul Statelor Unite.
Aparute ca o alternativa intre adaposturi si dormitul sub cerul liber, aceste comunitati provizorii sunt adesea intalnite langa autostrazi, sub poduri si in paduri, scrie CNN.
Unele au „primari” care stabilesc regulile respectivei comunitati, precum si cine poate si cine nu sa adere la aceasta, in timp ce altele sunt deschise tuturor.
Autoritatile estimeaza ca in SUA exista peste 100 de comunitati formate din oameni care locuiesc in corturi, iar acest numar se afla in crestere.
Aceasta alternativa este preferata de multi oameni ai strazii in conditiile in care adaposturile, in general, au reguli stricte, care ii impiedica, de exemplu, sa accepte o slujba cu program de noapte.
In plus, unii rezidenti considera astfel de grupari mai sigure, deoarece exista in cadrul lor un simt al comunitatii mai accentuat.
In contextul in care aceste tabere continua sa se raspandeasca, autoritatile publice raspund in moduri diferite. Din peste 100 de tabere, doar opt sunt considerate legale. Zece „orase de corturi” nu au fost recunoscute in mod oficial, insa nu au fost luate niciun fel de masuri cu privire la ele.
Totusi, cele mai multe tabere au fost inchise, iar rezidentii au fost evacuati.

Comentariu saccsiv:

   Ultima fraza e teribila. Si cam unde au fost evacuati?

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Stefan said, on mai 21, 2014 at 10:23 pm

    Dacă sârbii au primit pedeapsa asta…înseamnă că pe noi ne așteaptă asa devastatoare evenimente încât cu greu ne-am imagina.

    Apreciază

    • Qescu said, on mai 21, 2014 at 10:50 pm

      Pentru ce? Pentru ce e fatalismul asta? Nu am dat cu bombe nucleare in Hiroshima, nu am jefuit pe arabi de petrol si gaze naturale, nu am ocupat tari straine….

      Apreciază

      • vreausaspun said, on mai 22, 2014 at 12:22 am

        dar din pacate avem un numar imens de avorturi…. mare mare pacat…

        Apreciază

      • Prahovean said, on mai 22, 2014 at 1:45 am

        Și acum începem să ne împovărăm și cu cei uciși pentru transplanturi, oleo…

        Apreciază

  2. Iacoboaie Radu said, on mai 21, 2014 at 10:30 pm

    Patriarhul Serbiei are dreptate făcând conexiunea dintre inundații și propaganda tot mai fățișă a homosexualilor. Este pedeapsa lui Dumnezeu…
    Uitați-vă și la ce s-a întâmplat la noi în ultima vreme. Iar în perioada 14-18 mai cât a durat congresul masonic la București, soldat chipurile cu o ,,victorie” a elitei românești masonice, am avut parte de o vreme ploioasă și foarte rece pentru această perioadă…

    Apreciază

    • Romanul said, on mai 21, 2014 at 11:26 pm

      Bazaconii!
      Pai atunci de ce nu sunt scaldate in foc chiar tarile care au legiferat casatoriile homosexuale??
      Adica aia care au cel mai mare procent de oponenti ai practicilor sataniste sunt nenorociti si satanistii nu patesc nimic???

      BAZACONII !!!!!

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on mai 22, 2014 at 1:28 am

        Nu se înțelege clar ceea ce ați vrut să spuneți… Argumente, ioc!

        Apreciază

      • sin gh. laurentiu said, on mai 22, 2014 at 9:44 am

        Ai rabdare, frate, sunt pe lista.

        Apreciază

      • Cosmin said, on mai 22, 2014 at 10:04 am

        @ Romanul si Qescu

        Nu am dat nici cu bombe, nici nu am jefuit pe arabi si nici nu am ocupat teritorii, dar nici nu ne-am impotrivit atunci cand altii au facut-o, ba dimpotriva, am fost de acord si i-am sustinut. Vezi bombardamentele din Serbia, vezi jaful de petrol si gaze (Iaraq si Afganistan). Sa nu mai vorbim de avorturi, desfranare si altele…

        Romania e un copil foarte drag lui Dumnezeu, fapt pentru care vom lua bataita cu nuielusa…, pentru prostioarele savarsite; mai mici sau mai mari…

        Ca un parinte iubitor ce tine la fiul sau si cu marea lui mila fata de noi, Dumnezeu ne va trezi asa cum stie el cel mai bine. Va gasi acul potrivit pentru cojocul nostru.

        Voia Lui sa se faca si nu a noastra.

        Apreciază

      • Romanul said, on mai 22, 2014 at 1:11 pm

        Patriarhul Serbiei a zis pentru homosexualitate, iar sarbii chiar nu sunt prietenosi cu aceasta patima.
        A spus o prostie. Suedia sau Olanda ar fi trebuit sa aiba inundatii nonstop dupa logica asta.
        Este doar o prostie spusa.

        Apreciază

      • Valentin Dorneanu said, on mai 22, 2014 at 2:18 pm

        sunt oameni care se roagă pentru noi să avem timp de pocăință, s=au rugat și sfinți ca Pr. Iustin și se mai roagă și de acolo de Sus, de la Dumnezeu vine milă încă peste noi, nu s-a ajuns încă la răutatea cea mare de-ar da Dumnezeu să mai fie timp de pocăință. Doamne auzi-ne și ne mântuiește.

        PR. ELPIDIE A ZIS SĂ FACEM ACEST LANȚ UMAN DE RUGĂCIUNE, DUHOVNICESC ÎN ACELAȘI TIMP, DAR UMAN PENTRU CĂ E ALCĂTUIT DIN OAMENI. RUGĂCIUNEA NOASTRĂ E CEA MAI IMPORTANTĂ DIN PERSPECTIVA LIPSEI – ADICA EA LIPSEȘTE ȘI TREBUIE SĂ UMPLEM ACEL GOL CU RUGĂCIUNE PUTERNICĂ.

        AR FI O IDEE SĂ FACEM TOȚI ACATISTUL SFINȚILOR ÎNCHISORILOR ȘI SĂ FIE ARTICOLE MAI DESE DESPRE ACEST ACATIST ÎN MOD SPECIAL, PENTRU CĂ AU FOST VOCI DE LA ATHOS CARE AU ZIS CĂ DE ACOLO VA FI SCĂPAREA A TOATĂ ROMÂNIA – SĂ NU MAI ZIC ȘI DE PROFEȚII DE ACUM 700 DE ANI CARE SPUN DESPRE ȚARA NOASTRĂ CĂ VA REÎNCREȘTINA LUMEA. CHIAR DACĂ MIȘCAREA LEGIONARĂ A FOST ÎN URMĂ CU 50-60-70 SAU CHIAR 80 DE ANI, EA ÎNCĂ MAI TRĂIEȘTE PRIN UCENICIA NOASTRĂ FAȚĂ DE SFINȚII ÎNCHISORILOR ȘI PRIN RUGĂCIUNE CINSTIM NOI JERTFA LOR.

        ICOANE CU SF. IUSTIN ȘI CHIAR ALȚI SFINȚI MARTIRI AI TEMNIȚELOR COMUNISTE, TĂMÂIE, CĂ AȘA TREBUIE CINSTIE ȘI APOI RUGĂCIUNE LA ELE …. ZILNIC ACEST LUCRU, NU E EXTREM DE GREU ȘI RUGĂCIUNEA ASTA VA FI MAI MULT CA TOATE FONDURILE MONETARE INTERNAȚIONALE SAU VIITOARELE INVAZII EXTRATERESTRE SI VIITOAREA RASĂ MIXTA GEN CONCHITA WURST LA UN LOC CU JOE BIDEN , PAPA, OBAMA SI ANGHELA MERKELL SI CATI OR MAI FI NU-I STIU… CA DE FAPT DUHUL LOR E SATANIC SI CONTROLEAZA O PARTE A LUMII, DAR INCA NU AU AJUNS SA NE CONTROLEZE SUFLETUL SA NU NE PUTEM RUGA.

        PRIN CIP-URI ASTA VOR FACE , SI PRIN ACEASTA RUGACIUNE NOI NE VOM PURTA CRUCEA SI VOM INVINGE CA SI GENERATIA SF. IUSTIN, VALERIU GAFENCU, ARSENIE PAPACIOC SI TOTI CEILALTI AI NOSTRI CRESTINI-ORTODOCSI SFINTI.

        PENTRU RUGACIUNILE LOR, DOAMNE AJUTA-NE PE NOI.

        P.S. CRED CA PE EI TREBUIE SA NE CONCENTRAM ACUM INTREAGA NOASTRA FIINTA , DUHUL NOSTRU LA EI TREBUIE SA AJUNGA SI ASTA CU TRAIREA NOASTRA , RUGACIUNEA NOASTRA, CA SA CASTIGAM INCA DIN TIMPUL VIETII IMPARATIA CERURILOR SI SA AJUNGEM LA FINAL SA INTRAM CU USURINTA SI FARA MARI PIEDICI DE LA DRACII CE STAU IN VAZDUH CA SA NE FURE SUFLETUL AICI PE PAMANT SAU LA VAMI.

        ROMANIA SA FACA SFANTA CRUCE SI DIAVOLUL VA PLECA, TREBUIE RELUATE ACESTE INDEMNURI DE LA CEI DE LA ATHOS

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on mai 22, 2014 at 9:41 pm

        HRISTOS A ÎNVIAT! Nu cred că este vreun ortodox naționalist care să refuze această propunere. Dacă ierarhii români sunt împotriva canonizării tuturor Sfinților Închisorilor, atunci poporul român trebuie să aibă mai multă evlavie la acești mijlocitori și rugători ai neamului românesc.
        Observăm că ECUMENIȘTII, CARE CULTIVĂ CHIPURILE TOLERANȚA ÎNTRE OAMENI ȘI UNIREA TUTUROR SUB UMBRELA UNEI SINGURE RELIGII, SUNT INTOLERANȚI CÂND VINE VORBA DESPRE SFINȚII ÎNCHISORILOR, SUB PRETEXTUL CĂ AU FOST LEGIONARI. Așadar, ecumeniștii sunt total împotriva legionarilor, ca și masonii…
        NU TOȚI ECUMENIȘTII SUNT MASONI DAR TOȚI MASONII, FĂRĂ EXCEPȚIE, SUNT ECUMENIȘTI PUR SÂNGE…

        Apreciază

      • Ioannis said, on august 6, 2014 at 6:35 pm

        Să nu fii şi tu ca iudeii care îl batjocoreau pe Hristos răstignit spunând că „dacă eşti Dumnezeu de ce nu te salvezi?”. Nu uita că de la Olandezi nu se va cere aşa de mult la judecată cum ni se va cere nouă, neamurilor ortodoxe. Mântuitorul spune undeva în Biblie ceva de genul „Mult v-am dat, mult vă cer”

        Apreciază

  3. Mălin said, on mai 22, 2014 at 12:45 am

    Apreciază

    • doktoru said, on mai 22, 2014 at 11:00 pm

      Intradevar evreii zilelor noastre au mai multe probleme foarte mari,de fapt chiar de nerezolvat,in legatura cu templul asta al lor pe care vor sa il faca…pe de o parte nu au nici un fel de preoti care sa slujeasca in templu iar daca totusi indraznesc sa faca de capul lor asa ceva nu are cine ,nu are cu ce sa unga cu ulei sfintit pe marele preot si chiar daca indraznesc sa se foloseasca de reteta din VT ,tot degeaba ca nu au foc si din cer nu mai vine decat ca in cazul Sodomei,pesemne ca in cele din urma asta o sa pateasca evreii nerusinati care pesemne ca o sa le indrazneasca pe toate …de altfel despre ei scrie si Sf Apostol Iuda in Epistola sa :
      11. Vai lor! Ca au umblat in calea lui Cain si, pentru plata, s-au dat cu totul in ratacirea lui Balaam si au pierit ca in razvratirea lui Core.
      12. Acestia sunt ca niste pete de necuratie la mesele voastre obstesti, ospatand fara sfiala impreuna cu voi, imbuibandu-se pe ei insisi, nori fara apa, purtati de vanturi, pomi tomnatici fara roade, de doua ori uscati si dezradacinati,
      13. Valuri salbatice ale marii, care isi spumega rusinea lor, stele ratacitoare, carora intunericul intunericului li se pastreaza in vesnicie.
      Chiar simpatic fratele Nathanael pana la urma si a dat seama si el,plus ca el a fost evreu si stie mai multe despre ei ,pacat ca spune prea putine…Dar poate ca nu stiti ca al treilea templu al evreilor se numea templu lui Irod,ca pe al doilea il daramasera ca sa faca altul mai mare si mai frumos ,cel al lui Ezdra,Iosua,Zorobabel,Neemia, li s a parut prea mic si amarat si s au hotarat sa il darame cu mana lor…iar Ezdra dupa nici o suta de ani de robie la babilonieni de abia a gasit preoti si leviti,multi nu mai aveau documente cu care sa ateste ca faceau parte din randurile preotilor si nu au mai fost acceptati…de limba ce sa mai zic ca si pe aia o uitasera ,iar focul pentru altarul din templu l au gasit sub forma de mocirla intr un put unde fusese ascuns in timpul lui Ieremia.Posibil asta sa fie sansa ca sa scape toata lumea de lepra evreiasca care a cuprins-o, prin ultima lor magarie la care vor indrazni atunci cand isi vor reconstrui pentru a patra oara templul si vor incerca sa isi reia vechile obiceiuri proaste,adica jertele lor nenorocite cu animale,iar atunci Dumnezeu se va preaslavi cu slava in mijlocul lor,dar cu foc de data aceasta ca in Sodoma ,ca in cantarea lui Moise dupa trecerea prin Marea Rosie.

      Apreciază

  4. valentin said, on mai 22, 2014 at 12:51 am

    daca a vazut asta sa nu mai caute in viata lui sa ajunga la Hollywood, pentru a intra intr-un loc blestemat unde este un colectiv antihristic

    Apreciază

  5. John of România said, on mai 22, 2014 at 12:54 am

    Ultima fraza e teribila. Si cam unde au fost evacuati?

    Acolo de unde vin, in Mexic, Guatemala, Honduras, Cuba etc

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 22, 2014 at 1:18 am

      John of România

      Americanii sunt un neam (o fi bine zis neam?) de emigranti. Dar probabil ca te referi la cei ajunsi de curand in SUA. Esti sigur ca cei din corturi sunt doar acestia?

      Apreciază

  6. acelas said, on mai 22, 2014 at 2:13 am

    pana si unii atei vad ca razboiul a inceput deja ..

    http://www.gandul.info/stiri/cristian-tudor-popescu-razboiul-a-inceput-deja-12642892

    .

    Apreciază

  7. sin gh. laurentiu said, on mai 22, 2014 at 9:54 am

    Infractorii americani n-au loc de infractorii de aici. Ii purifica ca sa pape ei tot. Procesul asta e salutat de CTP.

    Apreciază

  8. lastunnegru said, on mai 22, 2014 at 12:39 pm

    Belgia intenționează să legifereze pedofilia.

    http://ortodoxia.md/stiri/14-stiri/7836-belgia-intenioneaz-s-legifereze-pedofilia

    Se pare ca urmatoarea tinta a SISTEMULUI sant copii si vor sa isi bata joc de ei si sa fie si legal.

    Apreciază

  9. lastunnegru said, on mai 22, 2014 at 1:02 pm

    Articol foarte interesant care arata de ce nu le place la unii si sant impotriva predari religiei crestin ortodoxe in scoala la ora de religie sa vedeti acolo motive la ei…

    Cum vor arăta noile manuale de religie pentru clasele primare din România ( sursa adevarul.ro )

    http://ortodoxia.md/stiri/14-stiri/7839-cum-vor-arta-noile-manuale-de-religie-pentru-clasele-primare

    Apreciază

  10. acelas said, on mai 22, 2014 at 7:24 pm

    parintele Gherontie Puiu a trecut la Domnul!

    Apreciază

  11. acelas said, on mai 22, 2014 at 8:51 pm

    spala astia varza la modul gratuit …

    http://www.voceavalcii.ro/2014051521408/BREAKING-NEWS-Inca-un-ofiter-acoperit-la-Arhiepiscopia-Ramnicului.html

    nu stiu de nepotisme, dar IPS Varsanufie n-are nici o treaba cu grade, securitate etc. Prostii.

    .

    Apreciază

  12. acelas said, on mai 23, 2014 at 11:58 am

    cand sunt alegeri interne „nu face politica”, dar ce grijuliu e PF Daniel cand e vorba de europarlamentare fata de „mai marii” sai din occident, sa nu-i supere cu ceva, sau nu cumva Biserica ortodoxa romana sa fie perceputa ca „retrograda”, neapdatata, inchistata ..

    http://www.cotidianul.ro/patriarhia-indemn-catre-alegatorii-romani-238220/

    .

    Apreciază

  13. acelas said, on mai 23, 2014 at 12:29 pm

    despre mitocania europarlamemtarilor PPE de la noi, cum ca voteaza impotriva avortului sau homosexualitatii. Singurii impotriva explicit sunt cei de la PNTCD. Restul sunt pro fie explicit, fie prin tacere.

    http://www.gandul.info/politica/pro-sau-contra-avort-cum-raspund-eurocandidatii-macovei-preda-weber-busoi-winkler-bostinaru-si-pavelescu-12635816

    .

    Apreciază

  14. acelas said, on mai 23, 2014 at 12:37 pm

    iar Monica Macovei doreste educatie sexuala „echidistanta” in scoli (a se intelege hetero si homo). toti sunt sclavii „drepturilor omului”, adica ori spalati la creier ori sclavagizati de. catre „stapanii” din famigliile lor politice europene.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.