SACCSIV – blog ortodox

Video: ECUMENISM TOTAL in BRAZILIA – PIRAMIDA „Templul bunei vointe” si „Parlamentul mondial” …

Posted in ECUMENISM by saccsiv on mai 18, 2014

Iata comentariul fratelui lastunnegru postat la articolul Parintele PAISIE AGHIORITUL VA FI CANONIZAT in urmatoarele luni de Patriarhia Constantinopolului?:

Ecumenism EXTREM in Brazila.

Potrivit unor brazilieni, se pot aduna la un loc si amesteca toate religiile, sectele, ateii, un Iisus ecumenist al pacii, forme masonice ca piramida, ochiul masonic, zei egipteni si tot ce semnifica Egiptul antic, alte lucruri ca cristalul si spiralele totul intr-un MEGA MIX ECUMENIST numit Templul bunei vointe.

Iar ca totul sa fie complet langa Templul bunei vointe (templu piramida cu cel mai mare cristal pur din lume) se afla si Parlamentul mondial al fraternitati ecumenice – LGW’s ParlaMundi.

http://www.tbv.com.br/inc/interno.php?cm=80365&cs=33&ci=2

Sa va uitati la toate partile din site.

http://www.paivanetto.com/index.php/en/biography

Au si pagina pe facebook

Temple of Good Will

Templul bunei vointe

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.119189788133620.30129.117132528339346

Sa da click la primele poze si ca vedeti cele 21 de poze speciale (camera egipteana, ochiul lui horus, etc)

Cam aici poate ajunge ecumenismul EXTREM.

ECUMENISMUL ESTE CEA MAI MARE EREZIE.

NU ECUMENISMULUI.

Cititi va rog si:

Despre ECUMENISMUL TOTAL si ANTIHRIST

VIDEO – Chemare la ECUMENISM TOTAL: duminica, 26 septembrie 2010, la Ierusalim. Crestini, evrei, musulmani, budisti, samani sunt indemnati sa se roage simultan (care la ce stie) pentru pace …

ASTANA: The Congress of Leaders of World and Traditional Religions …

Video – ECUMENISM TOTAL: Papa vrea in 2011 un ASSISI 2, adica o adunatura de reprezentanti ai tuturor religiilor (inclusiv yoghini si samani) care sa se roage pentru pace …

ECUMENISM TOTAL la MOSCOVA: “Park of Unity and Harmony” – cu biserica Ortodoxa, sinagoga, moschee, templu budist. Caci la o RUSIE CIPUITA trebuie si o RELIGIE a unitatii si armoniei

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iacoboaie Radu said, on mai 18, 2014 at 8:46 pm

    Aceste imagini poate i-ar ajuta pe toți cei au înclinație spre ecumenism, poate și pe unii dintre ecumeniști, dar foarte greu…

    Apreciază

  2. Iani said, on mai 18, 2014 at 8:47 pm

    o sinagoga a satanei in plus

    Apreciază

  3. Iacoboaie Radu said, on mai 18, 2014 at 8:50 pm

    De ce acest Templu masonic (al bunăvoinței, adică a toleranței) tocmai în Brazilia? Pentru că este unul dintre statele cu cea mai mare datorie publică și masoneria își poate impune punctul de vedere fără probleme…

    Apreciază

  4. Alin said, on mai 18, 2014 at 8:55 pm

    MASONII ASTIA SE BAGA PESTE TOT!!!
    Incearca sa-si promoveze ritualurile lor printr-un concert de muzica clasica! Mare pericol! Incearca sa atraga si sa amageasca lumea!

    „Marele Ordin Feminin Român, continuând seria „Concertelor masonice”, vă invită la un nou spectacol din ciclul ”Coloana Armoniei” dedicat compozitorului Johannes Brahms.
    Este pentru prima dată în lume când se face o stagiune muzicală coborând „Coloana Armoniei” din templul masonic spre lumea largă. Totodată, acest eveniment îşi va aduce obolul său la construcţia unei punţi spirituale spre înţelegerea simbolisticii masonice şi a ritualului dintr-o perspectivă mai puţin comentată în prezent, aceea a partiturilor compuse special pentru ţinute. ”

    SITE: http://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=Concertele+masonice+Coloana+Armoniei+V+31+Mai+2014

    Apreciază

  5. Alin said, on mai 18, 2014 at 9:14 pm

    Secretariatul Masoneriei Regulare Universale, adjudecat de Marele Maestru dr. Radu Bălănescu

    Mai mult: http://www.libertatea.ro/#ixzz325lqrf8u

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on mai 18, 2014 at 10:18 pm

      Secretariatul Masoneriei Regulare Universale, adjudecat de Marele Maestru dr. Radu Bălănescu
      libertatea.ro, 18 Mai 2014, Ora 14:02

      De la sfârşitul săptămânii, România deţine în Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice poziţia de secretar executiv. În respectiva poziţie, cea mai înaltă ocupată până acum de un mason român în Masoneria Regulară Universală, a fost ales Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România (MLNR), dr. Radu Bălănescu.

      Numirea a fost făcută după ce majoritatea delegaţiilor din cele peste 100 de ţări prezente la conferinţa organizată la Bucureşti, în perioada 14-18 mai, au văzut în Marele Maestru dr. Bălănescu omul potrivit pentru ocuparea poziţiei de secretar executiv. Masonul român îi urmează în scaun lui Thomas Jackson, o legendă a masoneriei internaţionale care a deţinut această funcţie timp de 16 ani. Postul respectiv este recunoscut ca oferind calitatea de Primus inter Pares, coordonator al întregii colaborări pe lanţul masonic mondial, în ce priveşte pregătirea tuturor evenimentelor care vor avea loc în lume pe timpul mandatului său de cinci ani.
      Evenimentul de la Bucuresti reprezintâ, astfel, pentru România, o premieră în planul reprezentării la nivel international.

      Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/marele-maestru-dr-balanescu-conferinta-mondiala-a-marilor-loji-masonice-492793.html#ixzz3261NUSNz

      AȘA A FOST RECOMPENSATĂ ȚARA ORGANIZATOARE ROMÂNIA, UNDE EXISTĂ CEA MAI PUTERNICĂ MASONERIE DIN ESTUL EUROPEI. NU POT SĂ CRED VARIANTA LOR, CHIPURILE PENTRU MERITE PERSONALE DEOSEBITE.

      Apreciază

  6. lastunnegru said, on mai 19, 2014 at 12:13 am

    Tot la categoria incredibil dar adevarat

    Fundaţia de Inforenergetică „Sfântul Apostol Andrei” care se ocupa si printre altele cu TURISM SPIRITUAL in Romania si in mai multe tari din lume va invita si in Brazilia…

    …Un capitol important al activitatilor de turistim spiritual il constituie excursiile in Brazilia – in special – sau in alte locatii din lume, acolo unde se gaseste Joao de Deus, MEDIUM si VINDECATOR cu rezultate deosebite in tratarea celor mai diverse si grave boli. Aceste excursii au inceput sa fie organizate de Fundatia „Sf. Ap. Andrei” incepand cu anul 2004.

    http://www.inforenergetica.ro/turism_spiritual

    … tot in cadrul aceluasi excursi spirituale puteti vizita daca vreti…

    …6 apr Du – In weekend – Timp liber. Se merge la cascada mica. Se pot face bai de cristal la Casa. Se poate vizita capitala Brasilia (TEMPLUL BUNEI VOINTE, Templul Albastru, Catedrala, Parlamentul, Turnul Televiziunii).

    http://www.inforenergetica.ro/joao_de_deus_brazilia

    totul numai pentru 1850 Euro si sa stiti ca noi santem crestini ortodocsi practicanti si noi mergem la Biserica ne spovedim, ne impartasim, facem donati la biserici si manastiri ne inchinam Sfintei Treimi indemnam lumea la lupta unire crestin ortodoxa contra dusmanilor

    Chemare din 30 decembrie 2013 – către TOȚI iubitorii și slujitorii Mântuitorului Iisus Hristos!

    Iubitori și slujitori ai Domnului Dumnezeu, ai Mântuitorului Iisus Hristos, ai Sfântului Duh al Domnului Dumnezeu și ai Sfintei și Adoratei Fecioare Maria, din România și de pretutindeni – UNIȚI-VĂ!

    http://www.inforenergetica.ro/

    dar de fapt ei sant cu RADIESTEZIA SI INFOENERGETICA

    Punand aceste intrebari, oricine intelege mai bine, decat daca isi spune un lucru la fel de adevarat si anume, ca ne aflam intr-o realitate inforenergetica si nu numai materiala, fizica, determinata de o matrice inforenergetica si temporala si de aceea suntem supusi legii cauzei si efectului, care sunt in primul rand informationale, energetice si de abia in ultimul rand materiale.

    Din cercetarile facute si din aplicarea tehnicilor inforenergetice s-a constatat ca, fara exceptie, bolile survin ca urmare a lipsei comuniunii cu Divinitatea, a rasturnarii ierarhiei interioare firesti. Acest lucru trebuie inteles de catre potentialii nostri pacienti, care trebuie sa se transforme interior pentru ca rezultatul terapiei inforenergetice sa aiba un caracter permanent, deoarece in caz contrar, boala migreaza de pe un organ pe altul, dintr-o zona in alta, pana la inlaturarea cauzei si anume indepartarea de Dumnezeu si incalcarea Legilor Divine.

    Ca urmare a aplicarii celor de mai sus, la diferite congrese ale Uniunii Medicale Balcanice, in numele autorului acestei stiinte au putut fi prezentate in premiera mondiala, cazuri de SIDA vindecate, a caror evolutie a fost urmarita prin analize de laborator si diferite grafii, de institutii medicale de prestigiu de la noi din tara. Au fost prezentate deasemeni cazuri de neoplasm cu metastaze, vindecate fara sechele, insotite de analizele si studiile corespunzatoare. O serie de asemenea cazuri au fost prezentate si pot fi consultate si in revista „RADIESTEZIA” – „INFORENERGETICA” – a Societatii Romane de Radiestezie, respectiv in comunicarile simpozioanelor si conferintelor nationale de Inforenergetica.

    http://www.inforenergetica.ro/tratamente

    Iata cateva lucruri despre acesti RADIESTEZISTI si INFOENERGETICIENI de la 1:39:00 si 1:50:00 in videoclipul de mai jos.

    Vindecarile paranormale.avi

    Apreciază

  7. Spaceman said, on mai 19, 2014 at 2:30 am

    Si e de mirare !?Creștinii înțeleg bine vremurile în care trăim și înțeleg la ce sa se aștepte,eu cred ca atunci când se va face pace în Orientul Mijlociu iar Ierusalimul va cădea pe mana iudeilor, vor mai fi 7 ani,în 3.5 ani lumea va fi guvernata de un guvern mondial(bestia din mare), se va construi templul iudaic la Ierusalim,unde va fi înscăunat cel pe care îl vor numi mesia și regele Israelului, adică ha-melek – le-işra’el,nume care are semnificația numerica 666,și regele lumii,apoi vor urma cele 42 de luni în care va „domni” acest antihrist,silind lumea sa-i accepte pecetea pe mana dreapta sau pe frunte,fără de care nimeni sa nu poată vinde sau cumpăra.Iata de ce cred ca acest fals mesia este reprezentat cu un singur ochi(având ochiul drept vătămat),pe lângă simbolistica religiei antice egiptene(Horus îl va învinge pe Seth în luptă, dar își va pierde un ochi…),iudeii ca sa poată ridica templu la Ierusalim trebuie sa sacrifice o vițea roșie și sa o aducă ca ardere-de-tot pentru a face „apa de curățire”…,iar tradiția iudaica spune ca cine va înjunghia acea vițea acela va fi recunoscut ca mesia(antihrist),care în timpul înjunghierii va fi străpuns de un corn în ochiul drept,și rana cea ca de sabie( sabia romana omora mai ales prin împungere) va fi vindecata.Iisus Hristos a fost făcut cunoscut iudeilor acoperit de apa,după ce a fost botezat de către Ioan în apele Iordanului,iar antihrist va fi făcut cunoscut iudeilor acoperit de sângele vitei jertfite cu mana lui.

    Apreciază

  8. mihai said, on mai 19, 2014 at 8:32 am

    acestia il asteapta pe ”taticul” lor cu osanale

    Apreciază

  9. ORTODOXIE said, on mai 19, 2014 at 1:31 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  10. lastunnegru said, on mai 19, 2014 at 3:15 pm

    In Templul bunei vointe se fac si botezuri ecumeniste.

    Baptisms

    To be baptized as a Christian of the New Commandment of Jesus means to receive the blessings and protection of the Ecumenical Christ’s sacred ideals.

    The ceremony lasts about half an hour and is conducted by a Minister of the Religion of God, the religion that propagates the Ecumenical Spirituality, at the Temple of Good Will’s Sacred Fountain.

    Botezul

    Pentru a fi botezat ca crestin al noi porunci a lui Iisus insemna sa primesti binecuvantarea si protectia de idealurile sacre a lui Cristosului ecumenic.

    Ceremonia dureaza aproape jumatate de ora si este condusa de ministrul al religiei lui Dumnezeu, religia care propaga spiritualitatea ecumenica la fantana sacra la Templul bunei vointe.

    http://www.tbv.com.br/inc/interno.php?cm=87801&cs=48&ci=2&bl=25

    Apreciază

  11. john said, on mai 21, 2014 at 6:30 pm

    In ultima vreme vad ca s-au inmultit articolele referitoare la OZN-uri:
    Dalai Lama: „Nu mai este mult timp până la MAREA ÎNTÂLNIRE!”

    Dalai Lama, unul din cei mai importanti lideri spirituali, le-a spus studentilor de la Universitatea din Portland, Oregon, că momentul marii intalniri cu o civilizatie extraterestra nu este deloc departe, scrie jurnalul.ro. Acesta le-a transmis studentilor ca trebuie sa fie pregatiti pentru clipa in care vor ajunge sa-i cunoasca pe vizitatorii din alte galaxii.
    “Pana la urma, vom primi vizitatori din alta galaxie. Aceiasi oameni. Poate putini diferiti ca forma, dar in principiu la fel. Aceleasi fiinte simtitoare. Trebuie sa intelegem ca extraterestrii sunt fiinte care simt lucrurile la fel ca noi, chiar daca au o forma diferita”, a spus Dalai Lama.
    http://ampress.ro/stiri/dalai-lama-nu-mai-este-mult-timp-pana-la-marea-intalnire/

    NASA a fotografiat de pe Lună un OZN imens deasupra Pământului ce seamănă cu OZN-ul văzut de profetul Iezechiel în Biblie! Suntem supravegheaţi de la începuturi!?

    “Vânătorul de OZN-uri” de pe YouTube, Streetcap1, susţine că a găsit o poză NASA în care s-ar observa un OZN ce seamănă foarte mult cu OZN-ul văzut de profetul Iezechiel în scrierile biblice. Poza apare în arhiva NASA a misiunii Apollo 10
    http://www.lovendal.ro/wp52/nasa-a-fotografiat-de-pe-luna-un-ozn-imens-deasupra-pamantului-ce-seamana-cu-ozn-ul-vazut-de-profetul-iezechiel-in-biblie-suntem-supravegheati-de-la-inceputuri/

    Apreciază

  12. […] Video: ECUMENISM TOTAL in BRAZILIA – PIRAMIDA „Templul bunei vointe” si „Parlamentul mondial… […]

    Apreciază

  13. […] Video: ECUMENISM TOTAL in BRAZILIA – PIRAMIDA „Templul bunei vointe” si „Parlamentul mondial… […]

    Apreciază

  14. […] Video: ECUMENISM TOTAL in BRAZILIA – PIRAMIDA „Templul bunei vointe” si „Parlamentul mondial… […]

    Apreciază

  15. discerne said, on noiembrie 4, 2014 at 9:31 pm

    Va invit sa cititi si articolul scris de Radu Iacoboaie pe tema ecumenismului aici:
    http://discerne.wordpress.com/2014/07/06/care-e-pozitia-patriarhiei-cu-privire-la-ecumenism-de-radu-iacoboaie/

    Apreciază

  16. […] Video: ECUMENISM TOTAL in BRAZILIA – PIRAMIDA „Templul bunei vointe” si „Parlamentul mondial… […]

    Apreciază

  17. […] Video: ECUMENISM TOTAL in BRAZILIA – PIRAMIDA „Templul bunei vointe” si „Parlamentul mondial… […]

    Apreciază

  18. […] Video: ECUMENISM TOTAL in BRAZILIA – PIRAMIDA „Templul bunei vointe” si „Parlamentul mondial” … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.