SACCSIV – blog ortodox

Conchita Wurst – „Rise Like A Phoenix”. VERSURI ANTIHRISTICE pentru un SPECTACOL ANTIHRISTIC

Posted in HOMOSEXUALITATE by saccsiv on mai 18, 2014

In vremurile din urma, calugarii vor fi ca mirenii, iar mirenii ca dracii

Sfantul Varlaam, mitropolitul Moldovei (1632-1653):

In vremurile din urma barbatii vor schimba obiceiul dumnezeiesc al demnitatii lor si se vor acoperi cu straie femeiesti, iar femeile vor umbla precum barbatii.”

Ceea ce s-a petrecut la Eurovision insa e cu mult mai mult.

Eliphas Levi:

Baphomet insusi este un personaj androgin, deoarece are caracteristicile ambelor sexe: sani feminini si un baston reprezentand falusul erect. Conceptul de androginitate este de o mare importanta in filozofia oculta, deoarece este reprezentativ cel mai inalt nivel de initiere in cautarea de a deveni „una cu Dumnezeu”.

   Iata ce scria parintele Savatie Bastovoi in articolul sau Duminica ”femeii cu barbă”:

Femei cu barbă au fost și vor mai fi.

Altceva bate la ochi: ”Femeia cu barbă”, ”Regina Europei” (cum a numit-o unul din crainicii Eurovision) a coborît pe scenă în cadru Biblic, întrunind simbolurile apocaliptice.

Dincolo de grotescul părului fals de pe față, cu tot ce presupune lipirea lui (nici măcar nu e barba naturală), personajul în rochie de aur a coborît pe scenă într-un con de lumină aidoma lui Lucifer, ca, pe parcurs, să se transforme într-un ”arhanghel” cu păr negru purtat de flăcările iadului în viteză peste lume.

Aceste detalii vizuale, lucrate cu multă meticulozitate și mulți bani de arhitecții Eurovision ne dau de știre că acolo se citește Scriptura, dar se face invers. Cel puțin ca experiment sociologic.

De acum, pe lîngă Duminica femeii samarinence, Duminica femeii cananience, a femeii gîrbove sau a celei cu scurgere de sînge, se pare că vom avea și duminica femeii cu barbă – într-un alt fel de calendar.

Comentariu saccsiv:

   Pentru cei ce inca n-au vizionat spectacolul:

Multi au observat asemanarea la nivelul capului dintre aratarea Conchita Wurst si reprezentarile eretice ale lui Iisus:

bucuria-invierii-mantuitorului-nostru-isus-hristos_03d8fdff4e3250

Foto: http://www.trilulilu.ro/imagini-evenimente/bucuria-invierii-mantuitorului-nostru-isus-hristos

Iata si o traducere a versurilor:

Inaltandu-ma ca o pasăre Phoenix

Mă trezesc din moloz
Păşind peste sticlă
Vecinii spun că suntem o problemă
Ei bine, acel moment a trecut.

Mă privesc cu frică în oglindă
Nu, nu sunt eu
E un străin ce parcă se apropie
Cine poate fi această persoană.

Tu nu mă mai cunoşti deloc azi
Dinspre lumina ce păleşte zbor.

Mă ridic ca o pasăre Phoenix
Din cenușă
Cautând mai degrabă decât răzbunare
răsplată
Ai fost avertizat
Odată m-am transformat
Odată am renăscut
Tu ştii că mă voi ridica precum o pasăre Phoenix
Dar tu esti flacara mea

Vezi-ți de treaba ta
Acționează ca şi cum ai fi liber
Nimeni nu a fost martor
La ce mi-ai făcut

Pentru că nu m-ai mai cunoaşte astăzi
Și trebuie să vezi
să crezi
Dinspre lumina palidă îmi iau zborul.

Mă ridic ca o pasăre Phoenix
Din cenușă
Cautând mai degrabă decât răzbunare
răsplată
Ai fost avertizat
Odată m-am transformat
Odată am renăscut

Mă ridic sus la cer
Tu m-ai aruncat pe jos, dar
Eu voi zbura

Mă ridic ca o pasăre Phoenix
Din cenușă
Cautând mai degrabă decât răzbunare
răsplată
Ai fost avertizat
Odată m-am transformat
Odată am renăscut
Tu ştii că mă voi ridica precum o pasăre phoenix
Dar tu esti flacara mea.

Iata si ce putem citi la The Guardian: De ce Romania nu a avut vreo sansa la trofeul Eurovision:

Europa a demonstrat ca poate invinge orice prejudecati si prestatia Conchitei a fost rasplatita cu trofeul Eurovision. Cu lacrimi in ochi, cantareata, numita de presa din tara ei Regina Austriei, a tinut sa le multumeasca tuturor celor care au sustinut-o.

Aceasta seara le este dedicata tuturor celor care cred intr-un viitor cu pace si libertate. Suntem uniti si suntem de neoprit”, a spus Conchita Wurst.

Cea mai grea misiune la editia din acest an a concursului Eurovision au avut-o reprezentantele Rusiei. Surorile Tolmachevy au fost nevoite sa indure huiduielile celor 10.000 de spectatori ori de cate ori era rostit numele tarii lor.

Federatia Rusa a fost taxata si in ceea ce priveste numarul de voturi. Daca la editiile din anii precedenti, Rusia primea punctaje generoase din partea mai multor state, printre care si statele baltice, anul acesta abia daca a reusit sa smulga un punct sau doua. Pe de alta parte, Ucraina s-a bucurat pe deplin de atentia si afectiunea europenilor. Mai multe tari si-au aratat solidaritatea pentru poporul ucrainean si au oferit punctaj maxim Ucrainei.

Cu atentie i-au ales si numele interpretului (interpretei):

Conchita Wurst = Păsărica Cârnat

Adica un personaj cu sex incert si cap dupa cum am aratat, care zice ca:

Mă ridic sus la cer
Tu m-ai aruncat pe jos, dar
Eu voi zbura

Sa ne amintim si de reprezentarea lui Baphomet cu sani si falus:

ts514641c4

Iata si un fragment din articolul Despre BAPHOMET. De ce se inchina masonii diavolului?:

In 1861, ocultistul francez Eliphas Levi a inclus in cartea sa Dogmes et Rituels de la Haute Magie (Dogmas and Rituals of High Magic) un desen care va deveni cea mai faimoasa descriere a lui Baphomet: o capra umanoida inaripata cu o pereche de sani si o torta pe cap, intre coarnele sale. De asemenea, include multe alte simboluri ezoterice legate de concepte ezoterice intruchipate de Baphomet. In prefata cartii sale, Levi a declarat:

„Capra de pe frontispiciu poarta semnul pentagramei pe frunte, cu un varf indreptat in sus, un simbol al luminii, cele doua maini ale sale formand semnul Hermetismului, una orientata in sus spre luna alba Chesed (ce inseamna mila, compasiune), cealalta indreptata in jos spre luna cea neagra Geburah (forta, judecata divina). Acest semn exprima armonia perfecta dintre mila si dreptate. Unul din bratele sale este de sex feminin si celalalt de sex masculin, ca si cele ale Androginului Khunrath, atributele caruia a trebuit sa le unim cu cele ale caprei noastre pentru ca el este unul si acelasi simbol. Flacara inteligentei stralucind intre coarnele sale este lumina magica a echilibrului universal, imaginea sufletului inaltat mai sus de materie; ca si flacara care in timp ce este legata de materie, straluceste deasupra acesteia. Capul urat al fiarei exprima groaza pacatosului, a carui actiuni materialistice, singura parte responsabila trebuie sa suporte pedeapsa exclusiv; pentru ca sufletul este insensibil potrivit naturii sale si poate suferi numai atunci cand se materializeaza.

Bastonul care sta in loc de organele genitale simbolizeaza viata vesnica, corpul acoperit cu solzi, apa, semi-cercul de deasupra sa, atmosfera, penele care urmeaza sus, volatillitatea. Omenirea este reprezentata de cei doi sani si de bratele de androgin ale acestui sfinx al stiintelor oculte.

In descrierea lui Levi, Baphomet intruchipeaza punctul culminat al procesului alchimic – unirea fortelor opuse pentru a crea Lumina Astrala – baza magiei si, in cele din urma, iluminare.

O privire mai atenta la detaliile imaginii arata ca fiecare simbol este inevitabil echilibrat cu opusul sau. Baphomet insusi este un personaj androgin, deoarece are caracteristicile ambelor sexe: sani feminini si un baston reprezentand falusul erect. Conceptul de androginitate este de o mare importanta in filozofia oculta, deoarece este reprezentativ cel mai inalt nivel de initiere in cautarea de a deveni „una cu Dumnezeu”.

Cititi va rog si:

MARELE ARHITECT al Universului = LUCIFER. Demonstratia Mitropolitului Serafim de Pireu. Fratilor, MASONERIE = SATANISM

Studiati va rog si logo de la:

Marea Loja Regulara a Romaniei | R:.L:.Phoenix

55 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Spaceman said, on mai 19, 2014 at 1:34 am

    Eu cred ca se acorda prea multa atenție Eurolalaielii totuși, mesajul „păsăricii cu carnat” a fost cat se poate de clar,s-a vrut a fi o reprezentare a lui baphomet,iar masonii au dorit ca acest mesaj sa ne intre bine în cap,de ce,pentru ca baphomet este și simbolul principal al masoneriei,compasul(masculin) peste echerul(feminin) rezulta stigma(S*-600)-xi(E*-60)-chi(X*-6).

    Apreciat de 1 persoană

  2. mihai said, on mai 19, 2014 at 8:24 am

    ce sa mai, fara cuvinte si se face propaganda la greu la astfel de spurcaciuni

    Apreciază

  3. danutza said, on mai 19, 2014 at 10:18 am

    http://www.gandul.info/voteaza/sondaj-cata-incredere-aveti-in-biserica-12632283
    se ataca biserica din toate partile!

    Apreciază

  4. Aurora said, on mai 19, 2014 at 10:31 am

    Este totul gandit pana in cel mai mic detaliu. M-am infiorat inca din primele secunde de cand a aparut pocitania pe scena. E clar ca ei, slugile Marelui Arhitect au vrut sa-l aduca in fata noastra pe un antihrist mai mititel si sa ne arata cat de usor va catiga ! Dar cand va veni adevaratul antihrist mentatul colectiv va fi deja pregatit si oamenii il vor primi cu bratele deschise. Da, chipul blestematului de la Eurovision seamana izbitor cu christul eretic. Si cu Baphomet, desigur. Tot show-ul a fost o avanpremiera a venirii celui rau. Iar versurile cantecului se refera clar la Lucifer care, desi cazut, se va ridica din nou. (Mi-e mila de nefericitul transsexual . E doar o unealta . Nu stie in ce s-a bagat !)

    Apreciază

  5. Irina said, on mai 19, 2014 at 11:27 am

    Pitt, esti cumva stilist? Calendarul este ceva prea nesemnificativ, sau asa ar trebuii sa fie pentru fiecare crestin intrucat nu este decat o simpla numerotare a zilelor si a anilor care nu are nici o legatura cu Adevarul de credinta si mai ales cu vesnicia cea fara de ani in care cu totii vom intra si vom constat atunci ca modul iulian sau grigorian de a numerota anii si zilele nu mai reprezinta nici o valoare. Tu cand te rogi ce spui Sf Calendare ajuta-ma, sau Dumnezeul meu ajuta-ma? O data ce Ortodoxia a ramas nedespartita ca esenta, ca si crez, ca si dogma indiferent de ce calendar este adoptat de tarile ortodoxe, asta denota clar ca problema calendarului este o problema mult prea minora, dar care poate duce din pacate la idolatrizarea calendarului de catre unii din care rezulta dezbinare spre fericirea celui ce a inventat-o prin razvratirea impotriva Creatorului si care ca un fulger a fost aruncat din cer. Ceea ce conteaza este ca toti, fie ca suntem pe stil vechi sau nou sa fim uniti in credinta, in nadejde si in dragoste.

    Apreciază

    • Yugi said, on decembrie 4, 2014 at 2:18 am

      Nu sunt stilist, dar trebuie sa știi ca si calendarul ortodox are un anumit simbolism, nu e chiar numai o simpla numerotare a zilelor. Laicizarea calendarului ortodox cred ca a fost prima greșeală a ierarhilor noștri, de aici cred ca pleacă si celelalte greșeli privitoare la aplecarea către catolicism si masonerie. Schimbarea calendarului a fost începutul, sfârșitul va fi unirea ecumenica a ortodoxiei cu celelalte religii.

      Apreciază

  6. lastunnegru said, on mai 19, 2014 at 1:17 pm

    Dar Paula Seling & OVI – cu melodia Miracle Miracol cum credeti si cum crezi Gabi ca a fost ?

    Ce a veut sa ne arate Paula Seling prin acele semne masonice ??? Ia ziceti care e idea ?

    0:15 un ochi si jumatate de fata

    1:38 piramida masonica si ochiul, junatate de fata,

    1:50 ochiul masonic

    2:21 un ochi si jumatate de fata

    Paula Seling & OVI – Miracle (Romania) LIVE Eurovision Song Contest 2014 Second Semi-Final

    Apreciază

    • marian said, on mai 19, 2014 at 6:00 pm

      La min. 1:38, mai sunt si cei trei de sase.

      Apreciază

    • Irina said, on mai 19, 2014 at 10:14 pm

      Cred ca scenariul a fost facut de organizatori, nu stiu cat de mult au constientizat concurentii aceste detalii. Ideea este ca Eurovizionul este tot o unelta a masoneriei ca si UE, NATO asa ca este de inteles de ce acest eveniment abunda de simboluri masonice.

      Apreciază

  7. ORTODOXIE said, on mai 19, 2014 at 1:30 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  8. vali said, on mai 19, 2014 at 2:29 pm

    Nu lasati copiii sa vada sau sa auda cumva porcariile astea. Sunt din ce in ce mai vadit smintitoare, cu efecte aproape imediate.

    Apreciază

  9. ioan said, on mai 19, 2014 at 3:17 pm

    @ pitt prietene ! daca nu te convingi tu singur, atunci nu te poate convinge nimeni. uite, te rog, pt. linistea sufletului tau, du-te si ia agheasma de la un preot pe stil nou si de la unul pe stil vechi. lasa sticlele o luna si dupa aia vezi ce sa intamplat cu ele. numai asa te vei putea convinge de partea cui e ratacirea. ps. asta numai daca nu persisti, ca si catolicii cu lumina sfanta de la Ierusalim.

    Apreciază

  10. mircea.v said, on mai 20, 2014 at 1:08 am

    Irina,

    pai nu nu s-ar vesteji mana care voteaza pe cineva care-l vorbeste de rau pe Parintele Justin?
    M-am gandit si eu de multe ori ca „daca nu votam o sa voteze doar aia rai, si uite ce o sa patim…”.
    Dar noi stim ca democratia e o pacaleala, o minciuna. Si stim cine este tatal minciunii. Diavolul.
    Nu uita ca la democratie s-a apelat pt rastignirea lui Iisus. A fost un exercitiu democratic. Manipulare si „decizia” poprului. „Vrem sa fie rastignit”. Si atunci, Pilat, s-a inchinat in fata democratiei.

    Rapunsul la dilema mea a venit de la Virgil Maxim care spunea ceva de genul: ma voi incadra in oranduirea voastra, voi respecta legile voastre, atata timp cat nu atentati la libertatea mea morala; eu cred in Dumnezeu, sant ortodox… Dar cand veti incerca sa va atingeti de aceasta libertate, eu atunci nu voi renunta la ea, voi lupta pt ea, si voi suporta consecintele legilor acestei oranduiri. Era ceva asumat. Ca doar in puscarie asta a fost calea si nu alta pentru Sfintii Inchisorilor: marturisire cu asumarea consecintelor. La modul constient. Si asta e valabil de fapt pentru toti Sfintii si Mucenicii.

    Asa si noi acum. Nu votam in mod constient, si ne asumam in mod constient consecintele. Alta solutie nu e. Nu poti fi si cu cel rau si cu Dumnezeu. Asa zice la teorie.

    Si oricum, „solutii lumesti nu mai sant”.

    Citeste cu atentie cele de mai jos, ca exact asa e si acum. E o mare iluzie sa crezi ca acum e altfel. Doar ca acum cica e „democratic”, e ceva „civilizat” si nu asa barbar ca atunci. Dar, noi stim de la Sfintii Inchisorilor.

    Virgil Maxim – „Imn pentru crucea purtata”

    „Cand m-au trimis la inchisoarea Targsor [avea 26 de ani, de 6 ani in puscarie], mi-a descoperit Dumnezeu, Caruia ma rugam sa-mi descopere intentia stapanitorilor lumesti, de ce si ce va trebui sa fac. M-am infiorat la gandul ca va trebui sa ma lupt cu dusmanul Credintei, materializat in autoritatea de stat, cu toate institutiile subordonate raului. Am inteles de la inceput ca nu trebuie sa ma salvez numai pe mine, ci voi avea raspundere fata de o comunitate de suflete.

    Iertati-mi indrazneala acestei afirmatii. N-am facut-o pana acum. Dar o fac acum pentru cei ce ne vor urma, ca ei sa stie sa aleaga intre ce e mai important: problema vietii in imanent sau problema mantuirii. Am inteles limpede ca acum nu problemele de ordin politic, national, social, economic au prioritate in lupta noastra, ci problema spirituala, a mantuirii sufletelor. Dusmanul se afirma pe fata, dusman al lui Hristos si al Bisericii.

    Lucrarea lui satan trebuie mereu deconspirata; satan vrea sa te faca sa te lepezi de credinta si sa mori cu deznadejde. Toate chinurile, toate schingiuirile, absolut toate metodele de demolare fizica si morala a Omului in intentia satanica sunt provocate pentru prabusirea lui din nadejdea de salvare a sufletului in Dumnezeu prin moartea trupului, acceptata constient. Satan stie mai bine decat noi ca numai in si prin Hristos ajungem la Dumnezeu.

    Pentru aceasta lucrare trebuia sa ma pregatesc. […] Trebuia sa nu-mi pun nadejdea in ajutorul omenesc si nici sa abdic de la porunca ce mi se incredinta. Mi-era frica si eram cutremurat, o spun fara sa-mi fie rusine, dar aveam si nadejde nezdruncinata in Dumnezeu, la care toate sant cu putinta, ca ceea ce voi face in numele Lui este spre Slava Lui si mantuira mea.”

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on mai 20, 2014 at 9:57 am

      Aşa cred şi eu. Pentru că aşa stau lucrurile. Doamne ajută!

      Apreciază

    • Irina said, on mai 20, 2014 at 12:17 pm

      Da Mircea nu bag mana in foc pt acest Capsali si sunt singura ca nu este perfect, mai ales ca a spus ce a spus de pr Iustin Parvu. Dar sa candideze si cei ce-l respecta pe pr Iustin si nici n-as fi stat pe ganduri, m-as fi prezentat prima la vot pentru a-i vota. Dar stii ca este vorba aceea din mai multe rele e mai intelept sa alegi raul mai putin rau, decat sa castige rele mai rele. In fine mi-a spus o prietena ca ar mai fi unul care candideaza tot pt apararea valorilor ortodoxe, dar nu a retinut numele, stii ceva de asta, poate o fi mai bun decat Capsali?
      Eu una m-am saturat sa stau si sa nu fac ceva macar printr-un vot. Oricum Capsali nu are nici o sansa dupa cum s-a spus, dar macar raman fara vot politrucii de la conducere, macar nu contribui in continuare la distrugerea tarii votand pe vreunul din cloaca comunista si neocomunista.

      Apreciază

  11. dadasd said, on mai 20, 2014 at 4:50 pm

    Tipul e putin confuz, deci el se crede femeie captiva intr-un corp de barbat si vrea sa-si schimbe acest crp de barbat intr-unul de femeie. Pai si atunci care-i treaba cu barba? barba e o trasatura masculina nu una feminina? El cum isi explica propriul paradox? Chiar ar fi interesant de analizat dintr-o perspectiva psihiatrica.

    Apreciază

  12. Liliana said, on mai 20, 2014 at 7:51 pm

    Versurile povestesc drama lui Lucifer iar scenografia o ilustreaza-este evident,fara ascunzisuri – cel cazut a iesit la lumina din intuneric ,pe scena lumii, sa ne transmita un mesaj,al sau.Este ceea ce gindeste despre el si crede ca ne va induiosa si vom deveni prieteni.Unii – cei care l-au promovat,aplaudat si i-au dat premiu-sint prietenii lui.Dar nu toti oamenii.Pentru acestia din urma ,el este aratarea.Interesant cum cad stele in jurul lui-oare sint doar ceilalti ingeri cazuti sau si suflete de oameni?…

    Apreciază

  13. clement said, on mai 22, 2014 at 11:11 am

    Domnul Capsali avea multiple posibilitati sa isi sustina cauza. Am asteptat sa se exprime in chestiuni legate de traficul de copii, violenta in familie, interzicerea utilizarii hormonilor in zootehnie si a pesticidelor, cooptarea tinerilor in organizatii de tip ocult (rotary, junetea masona).
    Am asteptat sa le explice romanilor ce principii pedagogice sustine, cum isi educa copiii, ce scoli urmeaza acestia, in ce masura isi sprijina sotia. Subiectul „familie” este foarte complex. Domnul Capsali a ales, din motive obscure, sa simplifice dezbatera pe acesta tema, lasand intrebari fara raspuns si inducand ideea ca participarea sa la alegeri este o diversiune basesciana.
    Eu il voi vota pe Sebastian Bodu. A votat impotriva legii Lunacek si in campanie, le-a tinut public piept pidosnicilor din UDMR .

    Apreciază

    • Irina said, on mai 22, 2014 at 11:40 am

      Si ce alte lucruri mai sustine acest Sebastian Budu? Este ortodox cat de cat practicant? Da-mi te rog mai multe detalii despre el pentru ca daca indeplineste conditii mai bune decat Capsalii il votez si eu!

      Apreciază

      • clement said, on mai 22, 2014 at 7:19 pm

        Nu il cunosc personal pe domnul Bodu, dar stiu ca este un personaj temut la Bruxelles din pricina competentelor sale juridice si financiare. Este, cum spune romanul, toba de carte.
        Nu doarme in timpul reuniunilor si puncteaza impotriva celor ce servesc interesele lobbyistilor din toate orizonturile.
        Este ortodox (membru PNTCD) dar nu cotizeaza pentru colectarea de voturi.
        Domnul Bodu are prieteni dar si multi dusmani. Tariceanu il detesta si sentimentele sunt, probabil, reciproce.
        In fapt, lista celor nemultumiti de intransigenta sa este foarte lunga si cuprinde politicieni cu spinarea moale, afaceristi, jurnalisti aserviti bulibasimii autohtone.
        Din cate stiu, nu are copii si gasesc cu atat mai laudabila atitudinea sa din parlamentul european, de militant impotriva puternicului grup de sustinere a miscarii homosexuale si pro-pedofile.
        Sper sa fie ales si sper sa nu ii dezamagesca pe cei ce conteaza pe moralitatea si tenacitatea sa.

        Apreciază

      • Irina said, on mai 23, 2014 at 11:51 am

        Este bine daca acest Budu este un aparator al valorilor crestine mai ales ca face parte din PNTCD . Oricum trebuie sa participam la vot pentru ca daca din revlota nu ne prezentam, se vor prezenta la vot doar sustinatorii marilor partide si astfel nu vom scapa in veci de acesti politruci. Excat cum este si indemnul BOR, sa incercam sa alegem candidati care apara valorile crstine, in special familia traditionala. Stiu ca multi de pe acest blog considera ca nu trebuie sa votam pentru ca prin asta am demonstra ca recunoastem statutul de vasali ai UE. Dar din pacate nu putem schimba faptul ca facem parte din UE, si eu una nu pot sta cu mainile in san si lasand sa decida pe noi toti nemernicii pentru ca 70 % din legislatia Roamniei se stabileste in Parlamentul Europei si nu vreau sa contribui la legalizarea homosexualitatii si al altor rele din occident. Chiar daca cel pe care-l votez nu are sanse, macar stiu ca politrucii din psd sau pdl pierd votul meu.

        http://www.culturavietii.ro/2014/05/23/bor-indeamna-credinciosii-sa-voteze-pe-acei-candidati-care-apara-valorile-crestine/#.U38GCnJ_t6H

        Apreciază

  14. clement said, on mai 22, 2014 at 11:44 am

    creaturul si lunacek servesc interesele celor ce lucreaza la compromitera austriecilor. Daca le-ar da prin cap sa infiinteze un nou partid Haider, s-ar pune pe latrat melomanii pasionati de Gustav Mahler, falfaind exorbitati, pericolul fascist.
    Austriecii conteaza pe partidele din extrema dreapta europeana, pentru a scapa, indirect, de gunoaiele umane ce le infesteaza viata.
    Din pacate si noi contam mai mult pe partidele altora.

    Apreciază

  15. […] Desigur ca nu. Dupa ce pasarica carnat a castigat Eurovision cu un mesaj antihristic, e fireasc ca o calugarita catolica sa castige si ea ceva, asa, intr-o iubirista impaciuitoare […]

    Apreciază

  16. cristian said, on octombrie 14, 2014 at 4:14 am

    Nu credeti ca profetia parintelui Iustin Parvu are legatura cu acest clovn Conchita? el a zis pe data de 11 iunie 2013 faptul in 12 luni vine urgia. Finala Eurovizion a avut 12 luni mai tarziu pe 10 mai. Deci exact 12 luni. Pare ca se cam potrivesc treburile. Antihristul trebuie sa poarte cioc, Baphomet este modelul androginului ca si asta, piesa pare a fi un dialog intre Lucifer si persoana lui transmitand un mesaj mai mult decat ciudat, plus ca un Parinte nu mai stiu care zicea k antihristul e deja printer noi si ca deja a inceput sa fie adulat numai k lumea nu il poate recunoaste din cauza orbirii produsa de pacate. Sau poate totusi e doar o pregatire pt. anthrist avand in vedere ca e austriac din cate cunoastem, dar cine stie, poate ascunde ceva. plus ca pare cam devreme din profetii sa si apara. Trebuie sa se intample razboiul si imparatia de vreo 30 de ani a unui imparat pus de ingeri in Contantinopol si dupa aceea. Dumnezeu stie.
    Dar de ce sa fi zis parintele Iustin 12 luni si vine urgia. Parintele Teodot zicea k dua 12 luni Filip al Spaniei a fost inscaunat care ar fi un semn.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 14, 2014 at 9:33 am

      cristian

      Dupa razboi vine fix antihristul, nu vreun imparat bun.

      Apreciază

      • cristian said, on octombrie 14, 2014 at 7:21 pm

        Da asa e, dar cum ramane cu imparatul cel bun pus de ingeri de care vorbea mai multi profeti si domnia lui?

        Apreciază

      • Munteanu Irina said, on octombrie 15, 2014 at 12:43 pm

        Mai concret unde ai gasit tu asta scris? Eu una am observat ca nici din Aapocalipsa nu reiese asta cu imparatul bun. Va fi o pace de 3ani si jumatate, timp intre aratarea lui Antihrist, in care se va arata ca un om bland, iubitor etc. si inscaunarea sa in care isi va da arama pe fata si va incepe marea prigoana impotriva crestinilor.

        Apreciază

    • Irina said, on octombrie 15, 2014 at 11:33 am

      De unde ai scos tu ideea cu imparatia de 30 de ani? Eu am citit de multe ori apocalipsa si nu reiese asa ceva din cele scrise acolo. Imi pare rau ca-ti spun, dar este un nonsens, o gramada de parinti dihovnicesti din ziua de azi, au spus clar ca razboiul va fi pornit de antihrist si el va opri dezastruosul razboi si va aduce pacea mult dorita, motiv pentru care lumea il va vedea ca pe un salvator. Citeste in artcolul 666-Lepdarea unde scrie urmatoarele:

      ” ANTIHRIST- In locul lui Hristos
      Adica nu vine ca un diavol cu chip cumplit incepand sa zbiere: lepadati-va.
      ATENTIE!!!
      Se prea poate sa-si inceapa lucrarea in imprejurarile unei conflagratii mondiale, cand umanitatea dupa ce a suferit toate uraciunile razboiului, nu va mai vedea nici o cale de iesire din dezastruoasa sa fundatura, fiindca toate mijloacele de rezolvare se vor afla in mainile unei societati secrete care va coopera cu Antihrist. El va oferi un plan pentru rezolvarea reusita a crizei mondiale, intemeiat pe intelepciune politica si sociala- anume statornicia unei structuri politice si sociale uniforme in intreaga lume.

      Ostenita de grozaviile razboiului si fiind oarba duhovniceste, omenirea nu va recunoaste acest proiect ca fiind o cursa vicleana si astfel va fi ademenita in cea mai nemiloasa si mai necurmata robie. Dimpotriva, oamenii vor intampina cu osanale manifestarile de inalta eruditie, intelepciune si geniu ale lui Antihrist…

      Deci iata ce va fi imediat dupa razboi, va fi vai si amar cum nu a mai fost vreodata in lume. Teoria asta cu imparatia de nu stiu cati ani, nu este justificata in primul rand de Apocalipsa. Este o interpretare gresita asemenea sectarilor care considera ca va fi un timp de pace de o mie de ani, in care cei drepti vor trai bucurosi pe pamant fara a fi deranjati de nimeni. In traducere corecta se refera la mii de ani, adica multi ani care se vor scurge intre venirea Mantuitorului si revenirea Sa de la sfarsit. Mai concret a fost o pace relativa pana azi cand satana a fost eliberat din lanturi, iar acum cand lumea departata de Dumnezeu se indreapta spre dezastru, diavolul umbla si mai mult, uraland si cautand sa inghita pe cat mai multi, pentru ca stie ca sfarsitul este aproape.

      Deci asa cum spune Saccsiv in art 666- Lepadarea:

      ” ANTIHRISTUL asta nu vine asa, hodoronc tronc, cand toate sunt bune si frumoase, in mijlocul unei omeniri mult traitoare in Ortodoxie. Se pregateste un teren si se pregateste asiduu. Iar aceasta pregatire a terenului implica si lepadarea, care nu va fi doar sub forma grosiera, de tip ateu, satanist. Ci sub forma subtila. Ca de aia ecumenismul si ereziile.

      Apreciază

  17. […] Conchita Wurst – „Rise Like A Phoenix”. VERSURI ANTIHRISTICE pentru un SPECTACOL ANTIHRISTIC […]

    Apreciază

  18. […] Conchita Wurst – „Rise Like A Phoenix”. VERSURI ANTIHRISTICE pentru un SPECTACOL ANTIHRISTIC […]

    Apreciază

  19. octavpelin said, on mai 16, 2016 at 10:47 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  20. […] Conchita Wurst – „Rise Like A Phoenix”. VERSURI ANTIHRISTICE pentru un SPECTACOL ANTIHRISTIC […]

    Apreciază

  21. […] Conchita Wurst – „Rise Like A Phoenix”. VERSURI ANTIHRISTICE pentru un SPECTACOL ANTIHRISTIC […]

    Apreciază

  22. […] Conchita Wurst – „Rise Like A Phoenix”. VERSURI ANTIHRISTICE pentru un SPECTACOL ANTIHRISTIC […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.