SACCSIV – blog ortodox

Soarta intrusilor si a tortionarilor

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 4, 2014

De la revolutia franceza incoace, stapanii reali ai SISTEMULUI isi tot sacrifica marionetele de rang inalt, ba uneori chiar si locotenentii. Cu atat mai mult uneltele, cei cu rol de intrusi sau de tortionari.

Acest scurt material il postez pentru aceste unelte ce dorm pe ei inchipuindu-si ca vor trai fericiti pe acest pamant pana la adanci batraneti, bazandu-se pe formidabilul spate ce actualmente il au, considerandu-l etern. Insa realitatea e ca ei nu sunt Silviu Brucan, asa ca se va renunta la ei ca la niste masele stricate, oricand SISTEMUL va considera ce este necesar.

Iata si ce aminteste parintele Justin Parvu incepand cu min. 5:13:

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. kosk said, on mai 4, 2014 at 9:16 am

  cel mai teribil exemplu ar fi dracul comunist de la Pitesti, eugen turcanu (ala cu ‘reeducarea’) sluga lui nicolski (boris grumberg) primul o murit ciuruit la jJlava, al doilea de batranete in patul lui..

  Apreciază

 2. stef said, on mai 4, 2014 at 10:36 am

  Apreciază

 3. STOP RFID 666 said, on mai 4, 2014 at 11:18 am

  adevarul.ro/life-style/auto/video-google-prezinta-modul-functionare-automobilelor-autonome-1_53654e610d133766a853f865/index.html

  Apreciază

 4. STOP RFID 666 said, on mai 4, 2014 at 11:31 am

  UN ALT MOD DE A STOARCE BANI

  http://www.capital.ro/cum-afecteaza-relatiile-de-munca-noile-prevederi-din-legea-zilierilor.html

  Apreciază

 5. Maresalul. said, on mai 4, 2014 at 12:38 pm

  http://www.realitatea.net/reprezentan-ii-bisericilor-ortodoxe-indeamna-cre-tinii-sa-voteze-la-alegerile-europarlamentare_1400277.html De ce a fost Tonta NAUMovici la sefu hal mare.In loc sa destepte norodul.Sa lle explice cine e UE si cine sant cei care de 24 de ano comit zilnic un genocid asupra acestei natii ei un tovarasi cu partea rea..Ce un face banul ce un fac functiile .Lumea ar trebuii sa se indrepte catre calugari catre pustnici .Ei sant ultima reduta ca astia is deja LUMESTI.Pe zi ce trece tot mai multi.

  Apreciază

 6. geo said, on mai 4, 2014 at 12:39 pm

  Apreciază

 7. Iacoboaie Radu said, on mai 4, 2014 at 2:52 pm

  INVITAȚIE PENTRU FRAȚII ORTODOCȘI LA ADEZIUNE ȘI IMPLICARE CIVICĂ
  Aș dori să reactualizez totodată un APEL IMPORTANT pentru frații ortodocși de pretutindeni.

  Mărturisesc că am avut suficient timp să reflectez asupra inițiativei nemțene a inimosului nostru frate întru credință Mihai Silviu-Chirilă. Am studiat atent Platforma viitorului partid FORUMUL ALTERNATIVA CREȘTINĂ și Apelul adresat asociațiilor creștine pentru înființarea acestuia.
  Fratele Silviu a avut într0adevăr o inițiativă remarcabilă în contextul în care românii și-au pierdut aproape în totalitate încrederea în clasa politică și în politică, încercând în ceasul al doisprezecelea să reînvie politica reală (arta guvernării) și să reînnoade legătura firească și necesară dintre români și reprezentanții lor.
  Atât politicienii de dinaintea aderării la UE (în 2007), cât și cei din ultimii ani au adus ROMÂNIA în pragul unei disperări generalizate și a unui dezastru economic, social și cultural pentru că aceștia au uitat cu totul de misiunea lor (delegarea voinței poporului care i-a votat) și mai ales de INTERESUL NAȚIONAL!

  Platforma F.A.C. precizează în mare doctrina creștină a acestui partid și prioritățile sale. Cei care se vor implica să-l sprijine au posibilitatea să aducă oricând sugestii în acest FORUM NAȚIONAL pentru a se realiza un program AUTENTIC de guvernare a României (O STRATEGIE NAȚIONALĂ DE REDRESARE A ROMÂNIEI), care să realizeze și o coeziune (SOLIDARITATE) în societatea noastră dezbinată și tot mai polarizată între diverse grupuri de interese, inclusiv străine. Astfel se vor putea coagula în jurul acestui partid FORUM (de reprezentare largă, a tuturor categoriilor sociale) acele forțe cu adevărat patriotice, lucide și progresiste, care nu numai promit dar mai ales și FAC ceea ce își propun să facă, cu tenacitate și voință nezdruncinată.

  Cine citește și Apelul adresat asociațiilor creștine pentru înființarea acestei forțe politice observă că acesta se constituie într-un adevărat Raport despre starea actuală a națiunii române și evidențiază necesitatea înființării unui partid creștin, pentru reprezentarea INTERESELOR NAȚIONALE ȘI MAI ALES CREȘTINE. Este și un apel pentru implicarea civică a tuturor românilor de bună credință, iubitori de adevăr, iubitori față de Dumnezeu și neamul nostru românesc.
  SĂ FIE ÎNTR-UN CEAS BUN PENTRU ROMÂNIA!
  DOAMNE, AJUTĂ POPORUL ROMÂN ȘI ÎI ÎNTĂREȘTE PE TOȚI DREPT MĂRITORII TĂI CREȘTINI! Amin.

  Date de contact: fac.pt.ro@gmail.com

  Mihai-Silviu Chirilă http://mihaisilviuchirila.blogspot.ro/email:
  mhasilv@yahoo.com

  Alexandru Moleanu: alexandrumoleanu@gmail.com
  telefon: 0726672387

  Apreciază

  • Iustina Bacosca said, on mai 4, 2014 at 6:12 pm

   Toti romanii de buna credinta sa ajute pentru a strange semnaturile necesare infiintarii F.A.C. Luati legatura cu dl. Mihai Silviu Chirila. Doamne, ajuta!

   Apreciază

 8. aniush said, on mai 7, 2014 at 7:40 am

  Iustina Bacosca
  Bine te-am regasit pe acest blog. Ce numar minim de semnaturi trebuie sa fie? Doamne ajuta!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: