SACCSIV – blog ortodox

TURCIA a intrat deja cu tancuri si trupe in SIRIA?

Posted in Siria, Turcia by saccsiv on aprilie 24, 2014

Cititi va rog mai multe la:

Syria Daily: Turkey Sends in Tanks and Troops

Sa ne amintim ca intr-o banda sonoră postata pe youtube, vocea atribuită lui Fidan afirma că intenţionează să trimită „patru bărbaţi (în Siria) pentru a lansa opt rachete pe un teren viran” în Turcia, în scopul de a justifica o ripostă militară turcă.
Cititi va rog mai multe la:

Guvernul turc blochează accesul la platforma YouTube

Acum pare ca au schimbat planul, noul motiv invocat fiind apararea mormantului bunicului fondatorului imperiului otoman.

Tagged with: , ,

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. NIMENI said, on aprilie 24, 2014 at 8:02 pm

  E scena …jaloane printre „caderi” de pamant …se filmeaza si se posteaza pe tube …un drum asfaltat impecabil …vehicule militare noi-noute, ale cui?! …unde sunt tancurile?

  Apreciază

 2. Irina said, on aprilie 24, 2014 at 8:28 pm

  Ce sa mai Marele Razboi bate la usa. Dumnezeu sa ne ajute.

  Apreciază

 3. sdragosc said, on aprilie 24, 2014 at 8:44 pm

  Prezenta kurzilor in nordul Siriei este adevaratul motiv pentru care Turcia trimite trupe acolo. Turcii ar trimite trupe si in nordul Irakului daca ar putea, pentru a-i combate pe kurzi. Turciei ii este teama ca nu cumva kurzii sa-si formeze un stat independent in Siria sau Irak si mai apoi si kurzii din Turcia sa ceara independenta.

  Apreciază

 4. Mălin said, on aprilie 24, 2014 at 9:38 pm

  Pe turcaleţi îi mănâncă spinarea. Când îi mână americanii în Siria, când în Grecia.
  Jidovi nu sunt nici ei străini de aceste metode de când cu blocada impusă în Făşia Gaza şi uciderea unor militarilor turci de către jidovi urmată de declaraţiile belicoase ale turcaleţilor, au început să-i lucreze pe turci şi să se foloasească de ei,ca de nişte dobitoace duse la junghiere de către stăpâni…

  Apreciază

 5. Iani said, on aprilie 24, 2014 at 9:49 pm

  Am verificat textul Prohodului, conform unui articol mai vechi de aici, dar in editia 2011 scoasa de patriarhie nu lipsesc strofe, sunt doar modificate sistematic acolo unde venea vorba de iudei.

  Apreciază

  • Irina said, on aprilie 26, 2014 at 12:12 am

   Ba sunt si scoase unele strofe incriminatoare la adresa evreilor. Am vazut intr-o carte veche cu Prohodul necenzurat la o biserica si am observat ca unele strofe erau taiate cu un x, citind acele strofe am observat ca in ele era un limbaj foarte dur la adresa evreilor care l-au rastignit pe Mnatuitorul.

   Apreciază

 6. qwert said, on aprilie 25, 2014 at 2:11 pm

  http://www.businessinsider.com/history-of-armenian-genocide-2014-4
  Citind despre genocidul armenilor pe care nu l-am studiat pana acum mai deloc gasi date destul de curioase.Practic aceasta miscare Tinerii Turci sau Comitetul pentru Unire si Progres http://en.wikipedia.org/wiki/Young_Turks isi are originea din societatea secreta Tinerii Otomani http://en.wikipedia.org/wiki/Young_Ottomans Un membru notabil al acestei miscari a fost evreul sefard Emmanuel Carasso http://en.wikipedia.org/wiki/Emmanuel_Carasso care a creat in Tesalonic o loja masonica si efectiv a fost un pioneier al miscarii masonice din Imperiul Otoman. Consider ca acest Comitet pentru Unire si Progres poate avea corespondent in miscarea revolutionara din Italia Carbonari care pus bazele Unificarii Italiei (Risorgimento) iar la noi se poate identifica cu Eteria condusa de Alexandru Ipsilanti.Presedintii americani nu recunosc genocidul armean pentru ca i-ar supara pe turci iar Turcia fiind un avanpost al influentei americane nu ar fi chiar indicat sa faca acest lucru.Daca ar fi recunoscut international acest genocid al crestinilor armeni, ar fi probabil mai bine documentat si ar iesi la iveala conexiunile dintre evrei, masonerie si acea miscare a Tinerilor Turci.

  Apreciază

 7. john said, on aprilie 25, 2014 at 4:36 pm

  Serviciile secrete Suedeze avertizeaza : rusii se pregatesc de ATAC iminent

  Doua fronturi, nu unul singur!
  Suedezii afirma ca rusii se pregatesc sa atace pe doua fronturi:
  Frontul Nord. Tinte: tarile baltice, Finlanda, Suedia, Norvegia. Adversari principali: Marea Britanie si Polonia.
  Frontul Sud. Tinte: Ucraina, Moldova, Romania, Bulgaria, Ungaria, Cehia si Slovacia. Adversari principali: SUA, Turcia.Planul este de fapt o copie a celui folosit de Stalin in A Doilea Razboi Mondial (creatie a maresalului Jukov). In caz de succes, Rusia va cuceri in 48 de ore, intreaga Europa de Est si de Nord si va bate la portile Germaniei si Marii Britanii.
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/russias-preparations-for-war-on-sweden-lead-to-security-service-concerns-9246749.html

  Apreciază

  • sdragosc said, on aprilie 25, 2014 at 6:06 pm

   Ori suedezii abereaza ori rusii au luat-o razna!

   Rusia nu se va sinucide atacand NATO, iar NATO nu va provoca Rusia la un razboi total. Este mult mai comod pentru rusi si americani sa se confrunte in razboaie locale (Ucraina, Georgia), decat sa se arunce in aer reciproc.

   Apreciază

   • qwert said, on aprilie 25, 2014 at 6:59 pm

    Cred ca sunt mai degraba exagerari tipic occidentale,ca sa nu zic rau voitoare.

    Apreciază

 8. Liliana said, on aprilie 25, 2014 at 8:54 pm

  Si daca Ucraina e doar /sau si o capcana,o distragere a atentiei -in primul rind a Rusiei care se concentreaza pe ce se intimpla in Ucraina,iar turcii intra in Siria?Oricum,NATO forteaza Rusia sa atace,o provoaca o incercuie cu baze si conflicte.

  Apreciază

  • Irina said, on aprilie 26, 2014 at 10:38 pm

   Si Nato si Rusia sunt doua forte armate cam la fel de puternice. sa nu uitam ca pr paisie Aghioritul a spus ca Rusia va elibera ataca Turcia si o va desfiinta, revenind teritoriul Turciei, inclusiv Constantinopolul din nou grecilor, iar apoi spune pr Rusia va fi bombardata puternic de Americani si aliatii lor.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: