SACCSIV – blog ortodox

Ceea ce se petrece in Siria depaseste cu mult scenariile filmelor apocaliptice de la Hollywood. Si SE VA PETRECE PE TOT PAMANTUL

Posted in JIHAD, prigoana, Siria by saccsiv on aprilie 22, 2014

Ati vizionat desigur tot soiul de filme “apocaliptice” americane, in care oamenii o iau cu totul razna dupa un razboi, molima sau cataclism. Dar realitatea bate filmul.

Iata ce putem citi in articolul Marturii despre iadul crestinilor din Siria: Renuntati la Mantuitorul vostru sau sunteti crucificati:

Crestinii care au refuzat sa pronunte crezul musulman sau sa plateasca rascumparare au fost crucificati de catre sustinatori ai jihadului in Siria, a declarat vineri, la Radio Vatican, sora Raghid din Siria.
Potrivit calugaritei, care a condus o scoala a Patriarhiei Greco-Catolice din Damasc, iar acum traieste in Franta, „in orasele si satele care erau ocupate de militari, sustinatori ai jihadului si grupari musulmane extremiste, crestinilor li se oferea fie shahada (crezul islamic), fie moartea. Uneori se cerea si rascumparare”, a declarat sora Raghid, citata de Fait religieux.
Calugarita a adaugat: „Este imposibil sa renunte la credinta lor, astfel ca trebuie sa suporte martiriul. Martiriul si o forma de violenta inumana si extrema care nu are nume. Daca vreti exemple, in Maaloula au crucificat doi tineri pentru ca acestia nu vroiau sa rosteasca crezul islamic.
Ei spun: ‘deci vreti sa muriti ca mantuitorul vostru in care credeti. Aveti de ales: sau rostiti shahada, sau sunteti crucificati'”, dezvaluie calugarita.
Alta data, un tanar a fost crucificat in fata tatalui sau, care a fost si el ucis. Acest lucru s-a intamplat in Abra, o zona industriala aflata la periferia Damascului, potrivit Infor gospel.
Calugarita a mai vorbit si despre alte masacre, in cadrul carora sustinatorii Jihadului au macelarit victimele pentru a juca fotbal cu capetele lor. De asemenea, a vorbit si despre alte situatii inumane in care femeilor insarcinate li s-au scos pruncii, iar acestia au fost spanzurati de copaci cu cordonul ombilical.
Radio Vatican a publicat interviul cu sora Raghid in ziua Vinerea Marea, ziua in care Iisus Hristos a murit pe cruce pentru mantuirea tuturor crestinilor.

Cititi va rog si:

Video – Siria: Un CRESTIN S-A LEPADAT dupa care … L-AU DECAPITAT

FOTO (extrem de dur): MUCENICI in SIRIA. Sa ne uitam bine si sa ne intrebam: SUNTEM PREGATITI? Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa fim!

   Comentariu saccsiv:

   Ceea ce se petrece in Siria se va extinde la nivel global.

Orasele vor prezenta o priveliste groaznica, chiar si cele ce vor fi ferite de o distrugere capitala, lipsite de apa si electricitate, caldura si aprovizionarea alimentara.

Vor aminti de niste imense cosciuge de piatra, atat de multi oameni vor muri.

Bande de ticalosi vor savarsi rautati, chiar si ziua. In orase va fi greu sa te deplasezi, iar noptile oamenii se vor strange in grupuri mari, ca impreuna sa incerce sa ajunga pana in zori. Rasaritul soarelui va anunta nu bucuria unei zile,ci mahnirea necesitatii de a trai si aceasta zi.Nu trebuie sa credeti ca la sat va domni linistea si bunastarea. Otravite, slutite,arse de seceta sau inecate de ploi, campurile nu vor mai da roadele trebuincioase. In vite vor da molime nemaivazute si oamenii, nemaifiind in stare sa le ingroape le vor lasa sa se descompuna, otravind aerul cu niste miasme groaznice. Taranii vor suferi din cauza atacurilor orasenilor, care, in cautare de hrana, se vor imprastia prin sate, gata sa omoare omul pentru o bucata de paine! Da, pentru acea bucata pe care acum nu o pot inghiti fara condimente si sosuri,vor fi varsari de sange.

Canibalismul va fi un fenomen frecvent; primind pecetea Antihristului, omenirea va sterge toate hotarele moralitatii . Si pentru sateni noaptea va fi un timp al groazei, pentru ca anume noaptea se vor intampla cele mai crunte jafuri. Dar trebuie nu doar sa supravietuiesti, ci si sa pastrezi averea pentru lucru, altfel amenintarea mortii de foame va fi o realitate. Insisi oamenii, la fel ca in oras, vor fi vanati. Dintr-o parte, va parea ca s-au intors vremurile de dinainte de potop. Dar nu. Pe atunci, asupra lumii, dainuia cuvantul lui Dumnezeu: “Cresteti si va inmultiti“. Acum, insasi viata omenirii, esenta sa, e indreptata spre negarea harului si a lucrarii lui Dumnezeu. Dar nici acesta nu este sfarsitul.”

Cititi va rog mai multe la:

CE SPUN PROFETIILE DESPRE FUGA CRESTINILOR IN TIMPUL ANTIHRISTULUI?

Cititi va rog si:

FIARA DIN OM va iesi cat de curand la suprafata …

Tagged with: , , ,

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Pitt said, on aprilie 22, 2014 at 12:30 pm

  Odata si odata tot trebuie sa murim.

  Sa-L marturisim pe Hristos Dumnezeu in Treime Slavit si sa fim tari pentru ca, mai repede sau mai tarziu, totzi merg dincolo!

  Apreciază

 2. aniush said, on aprilie 22, 2014 at 12:40 pm

  Ii casapesc pe crestinii ortodocsi, care se marturisesc. Stiu pe cineva care lucreaza intr-o tara araba si spunea de arabi ce afirma…anume ca religia lor nu e o religie a violentelor. Eu cred ca faptele demonstreaza exact contrariul. Cand iti iubesti aproapele nu il omori, ca este alta religie sau ca trece la alta religie.

  Apreciază

  • Radu Humor said, on aprilie 22, 2014 at 5:58 pm

   Atenţie mare la preluarea acestor acuzaţii asupra militarilor, deci asupra oamenilor, armatei siriene a lui Al Asaad, deoarece iudeomasoneria are tot interesul să asmută împotriva lui toate popoarele !
   Mare parte din aceste crime de o cruzime diavolească sunt comise de comandouri de mercenari plătiţi de americani :mrgreen:

   Apreciază

   • Iani said, on aprilie 22, 2014 at 8:16 pm

    Pai nu a vorbit de Assad. Assad e tolerant fata de crestini, atrocitatile sunt comise de rebelii fanatici islamisti platiti de americani si instruiti de CIA

    Apreciază

   • NIMENI said, on aprilie 23, 2014 at 12:03 pm

    Radu Humor,
    Nu numai …e pe BANI, MULTI BANI!
    https://www.youtube.com/watch?v=nWua3exa6rw – Dutch former Royal Netherlands Army soldier trains jihadists in Syria.

    Apreciază

 3. dorina said, on aprilie 22, 2014 at 12:54 pm

  Monahul Teodot vorbeste detailat despre reinhumarea Parintelui Calciu.merita vazut de la min 9

  Apreciază

 4. acelas said, on aprilie 22, 2014 at 1:26 pm

  niste papusari? oricum, incredibil. si f aproape de ce se spunea, de sanatosi vor spune ca sunt nesanatosi, iar cei nesanatosi vor spune ca ei sunt sanatosi.

  http://www.cotidianul.ro/premierul-britanic-criticat-pentru-ca-a-sustinut-ca-tara-sa-este-crestina-236320/

  .

  Apreciază

 5. acelas said, on aprilie 22, 2014 at 1:30 pm

  „ortodoxul” ..

  http://www.cotidianul.ro/planul-lui-putin-crimeea-noul-las-vegas-al-rusiei-236331/

  .

  Apreciază

  • NIMENI said, on aprilie 22, 2014 at 3:10 pm

   saccsiv si toti fratii cititori
   am primit azi pe mail:

   Puncte de vedere… Merita citit si apoi trase concluziile personale…

   PUTIN AR PUTEA CĂŞTIGA AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL FĂRĂ SĂ TRAGĂ NICI UN GLONŢ

   Putin este gata sa treaca prin Ucraina ca un cuţit fierbinte prin unt.
   Fără să lanseze rachete balistice intercontinentale cu conţinut nuclear, NATO poate face puţine lucruri pentru a contra preluarea Ucrainei de către Rusia.
   Secolul 21 era văzut ca fiind secolul Chinei. O afirmaţie de genul acesta este totuşi prematură. Putin adună un şir impresionant de victorii, iar când fumul prezentei crize se va ridica, s-ar putea să ne trezim cu Rusia devenind puterea dominantă pe planetă.
   Prin dejucarea încercării Europei de a atrage Ucraina către Uniune, zilele proaste se pare că stau să înceapă. Banca Mondială, NATO, SUA şi Petrodolarul sunt pe cale să primească o lovitură puternică.
   Putin este pe punctul de a dezlănţui o serie de „arme secrete” atât de devastatoare încât Occidentul s-ar putea să nu fie în măsură să răspundă.

   ARMA SECRETĂ NUMĂRUL UNU:
   Sfârşitul NATO şi începutul decăderii Americii sunt explicate de următorul grafic. Cel mai important aliat al SUA din NATO, Germania, primeşte 36% din necesarul de gaz de la Rusia, Italia primeşte 27% iar Franţa 23%. Conform graficului, 66% din gazul pe care îl exportă Rusia, trece prin Ucraina. Când Ucraina va fi efectiv în mâinile Rusiei, Putin va deţine controlul asupra unei mari cantităţi din necesarul energetic al Europei. Unii speculează că Rusia va folosi clasica tactică dezbină
   şi cucereşte pentru a conduce la o ruptură între interesele UE şi SUA.
   Imaginaţi-vă următorul scenariu: Putin va informa UE că nu va mai accepta dolarul (rezerva de bani a lumii) ca plată pentru produsele exportate. Acest lucru va avea un efect devastator asupra dolarului şi automat asupra economiei americane. Ce efect ar avea acest lucru asupra NATO? Va ceda Franţa, Italia şi Germania şantajului lui Putin şi va alege Europa solvabilitatea economică în schimbul alianţei militare?
   Sunt convins că asta se va întâmpla, aşa că NATO se va rupe pentru totdeauna.
   Este clar că Putin va crea două niveluri de preţuri pentru exporturile Rusiei. Un preţ rezonabil va fi oferit acelor ţări care sunt decise să folosească Euro ca monedă de schimb, iar pentru ţările hotarâte să nu renunţe la dolar, pentru a nu ofensa SUA, preţul va fi mai mult ca sigur majorat. Aşa că dolarul ca rezervă de bani a lumii va avea mari probleme.

   ARMA SECRETĂ NUMĂRUL DOI:
   În timp ce lumea îl priveşte pe Putin cum scuipă în ochi Federal Reserve, ce se va întâmpla cu celelalte ţări care produc petrol? Restul lumii, fără îndoială, va fi incurajată să urmeze cel mai bun mediu de schimb pentru situaţia lor individuală. Arabia Saudită şi restul ţărilor din Orientul Mijlociu vor exploata situaţia în favoarea lor, fără îndoială. Dacă Obama nu va face nimic, Petrodolarul va muri în 2014 şi odată cu el şi Dolarul. Austeritatea care va veni în SUA va face economia din Grecia, Italia, Spania să pară solidă.
   Putin are timpul de partea sa, la fel cum are abilitatea de a însângera economia SUA. În timp ce va manipula celelalte ţări să renunţe la dolar, economia SUA va stagna, va fi lovită de Hiper-inflaţie. Standardul de viaţă american va fi la pământ.
   America va avea doar o mică fereastră pentru a contracara aceste măsuri.
   Nu va avea putere de a opri căderea dolarului, în ceea ce priveşte cumpărarea energiei de către ţările europene, totuşi va încerca să găsească un pretext pentru a invada Siria ca un precursor al invadării Iranului, pentru a încetinii căderea Petrodolarului în Orientul Mijlociu. NATO, tot se va dezintegra, dar Obama va reuşi să oprească sângerarea Petrodolarului.

   ARMA SECRETĂ NUMĂRUL TREI
   Sursele ne spun că Putin a început înarmarea Siriei lui Assad, cu arme de ultimă generaţie, în anticipaţia unei viitoare invadări din partea SUA. Assad este înarmat în speranţa că va transforma Siria într-un nou şi modern Vietnam. Din nou, timpul este de partea lui Putin. Îşi va permite SUA un nou război? Probabil că Obama va fi făcut şah-mat din nou de mult mai priceputul Putin.
   CONCLUZIA:
   Concluzia este că, încă nu avem nicio concluzie. Încă sunt extrem de multe variabile care pot interveni în joc. Ce va face China? Amintiţi-vă
   – China deţine un mare procent din datoria SUA şi viitorul ei economic depinde foarte mult de întreţinerea a unui dolar sănătos.

   În final, ce e foarte ciudat, ce ziceţi de filmul: „Jack Ryan: Shadow Recruit”, apărut în ianuarie anul acesta în care are loc un atac al Rusiei asupra Wall Street? Prezice ceva filmul?

   Intrebarea mea:
   A vazut cineva filmul „Jack Ryan: Shadow Recruit” ?
   Impresii …?

   Apreciază

   • JOHN said, on aprilie 22, 2014 at 6:12 pm

    Cine a început al Doilea Război Mondial? Când a început al Doilea Război Mondial?

    Manualele de istorie și istoricii noștri răspund simplu:
    al Doilea Război Mondial a început pe 1 septembrie 1939, când Hitler a invadat Polonia.
    Simplu și clar.
    Știm când a început, știm cine este vinovat. Treaba e clară, nu mai avem nevoie de lămuriri suplimentare.
    Și dacă e altfel?
    Ce făcea Uniunea Sovietică în septembrie 1939?

    Păi ce să facă, invada Polonia pe 17 septembrie și apoi trupele sovietice defilau cot la cot cu trupele naziste la Brest-Litovsk.
    Și totuși Uniunea Sovietică nu are nici o responsabilitate cu privire la declanșarea celui de-al Doilea Război Mondial!
    Voi recurge la raționamentul lui Viktor Suvorov din volumul “Spărgătorul de gheață” pentru a vedea care a fost rolul Uniunii Sovietice în acei ani.
    Care este data intrării Uniunii Sovietice în cel de-al Doilea Război Mondial?
    Toată lumea este de acord asupra datei: 22 iunie 1941, când Uniunea Sovietică a fost invadată de Germania nazistă și aliații ei (printre care se număra și România).
    Avem de-a face cu o incoerență: al Doilea Război Mondial începe pe 1 septembrie 1939 prin invadarea Poloniei de către Germania nazistă, Uniunea Sovietică se alătură invadării Poloniei pe 17 septembrie 1939 și totuși…
    Uniunea Sovietică participă la război abia din 22 iunie 1941!
    Soldații germani și polonezi morți în septembrie 1939 au participat la al Doilea Război Mondial,
    dar soldații sovietici morți în Polonia în septembrie 1939 nu au participat la al Doilea Război Mondial…
    Cât de neutră a fost Uniunea Sovietică

    În istoriografia rusă (și nu numai!) în perioada dintre 1 septembrie 1939 și 22 iunie 1941 Uniunea Sovietică este considerată… neutră! Aproape doi ani de neutralitate în care al Doilea Război Mondial bântuia prin toată lumea,
    iar Uniunea Sovietică era NEUTRĂ!
    A fost atât de neutră în acești doi ani Uniunea Sovietică încât a reușit să cucerească 23 de milioane de oameni,
    invadând câteva țări cu adevărat neutre.
    Dar să vedem în ce a constat neutralitatea Uniunii Sovietice de la 1 septembrie 1939 până la 22 iunie 1941.
    Pe 30 noiembrie 1939 neutra Uniune Sovietică (neparticipantă în acel moment la cel de-al Doilea Război Mondial!)
    a declanșat invadarea Finlandei.
    A urmat un război crâncen care a durat până pe 13 martie 1940, război încheiat cu un tratat de pace valabil și în ziua de azi.
    În timpul luptelor din Finlanda, neutra Uniune Sovietică a înregistrat 126.000 de soldați morți și dispăruți plus 188.000 de răniți.
    Tot ca un act de neutralitate, în toamna anului 1939 Uniunea Sovietică a transmis țărilor baltice ultimatumuri
    prin care a impus instalarea de baze militare sovietice.
    Continuând această originală politică de neutralitate, Uniunea Sovietică a anexat țările baltice în iunie 1940.
    Tot în iunie 1940, Uniunea Sovietică a transmis României un ultimatum prin care a cerut Basarabia și Bucovina.
    România a cedat, dar dacă nu ar fi făcut-o cu siguranță am fi avut de-a face cu un alt exemplu de neutralitate
    manifestat sub forma unui război.
    Uniunea Sovietică își motivează “neutralitatea” spunând că nu au existat declarații de război în conflictele enumerate mai sus.
    După această logică și Germania nazistă a fost la fel de neutră.
    Când a invadat Danemarca și Norvegia pe 9 aprilie 1940 Hitler nu a declarat război acestor țări,
    ci a spus că a venit să le apere neutralitatea.
    Practic, acțiunile Uniunii Sovietice sunt identice cu ale Germaniei naziste în perioada 1 septembrie 1939 – 22 iunie 1941.
    Și totuși Uniunea Sovietică a fost neutră, iar Germania nazistă a declanșat cel de-al Doilea Război Mondial. Pactul Ribbentrop-Molotov șPe 22 septembrie 1939 la Brest-Litovsk trupele Germaniei naziste mărșăluiau alături de cele ale Uniunii Sovietice în cea mai ciudată paradă din întreaga istorie. Soldații a două ideologii autodeclarate ca inamice își dădeau mâna și făceau schimb de țigări după ce sfâșiaseră Polonia. Părintele trupelor de tancuri naziste, generalul Heinz Guderian se saluta și primea această ciudată paradă alături de unul dintre cei mai valoroși comandanți de blindate ai sovieticilor, generalul Semion Moiseevici Krivoșein. Sovieticii salutau steagul cu svastică, iar arcul de triumf al paradei reunea secera și ciocanul cu svastica. Hitler și Stalin își dădeau mâna zîmbind peste cadavrul Poloniei. O paradă aproape necunoscută în istorie, ale cărei imagini au ieșit cu greu din arhive – și este vorba de imagini provenind exclusiv din arhivele germane. Probabil că sovieticii nu au făcut fotografii la Brest-Litovsk pe 22 septembrie 1939 – sau dacă au făcut, atunci fotograful a murit prin cine știe ce lagăr iar imaginile au fost distruse.
    Toată această poveste a venit ca o concluzie logică a pactului încheiat între Hitler și Stalin prin miniștrii lor de externe, Joachim von Ribbentrop și Viaceslav Molotov, semnat la Moscova pe 23 august 1939. Cei doi dictatori și-au împărțit atunci Europa, Polonia a fost sfâșiată în două, iar Basarabia românească a fost dată cadou sovieticilor. După ce Germania a atacat Polonia pe 1 septembrie 1939, generalul Heinz Guderian a ajuns pe 17 septembrie la Brest Litovsk, dincolo de linia de demarcație de pe râul Bug. Guderian a așteptat aici sosirea sovieticilor, care au ajuns la Brest pe 22 septembrie sub comanda generalului Semion Moiseevici Krivoșein. Cei doi generali au căzut de acord pentru desfășurarea unei parade comune în orașul Brest, care a început la orele 16:00. Krivoșein a exprimat în timpul discuțiilor speranța că Germania nazistă și Uniunea Sovietică vor reuși să înfrângă inamicul comun – respectiv imperialista Mare Britanie. Un eveniment istoric ocultat care exprimă un adevăr geopolitic: când Rusia și Germania își dau mâna, țările din Europa de est dispar, iar Marea Britanie este izolată și pusă în pericol. Generalul polonez Plisowski, comandantul trupelor care au apărat Brestul, a fost luat prizonier de sovietici și mai apoi executat în masacrul de la Katyn.i parada comună sovieto-nazistă din Brest-Litovsk

    Apreciază

   • valy said, on aprilie 24, 2014 at 8:40 am

    un talmes balmes. cel mai important aliat al SUA este Marea Britanie, apoi Franta. Germnia nici macar nu-i putere nucleara, nu prea conteaza inca in ale razboiului.

    Apreciază

 6. Orthodox said, on aprilie 22, 2014 at 2:10 pm

  Merita vazut

  Apreciază

 7. NIMENI said, on aprilie 22, 2014 at 3:27 pm

  In 25 de ani ROMANIA si-a mancat capul …
  Ce-o fi zis URSUL ….lasa-i 25 de ani ….
  22 Decembrie 1989 – 22 Decembrie 2014.
  Ce vom sarbatori? Vom sarbatori 25 de ani de la „revolutie” cu un sobor de preoti …

  Apreciază

 8. Iani said, on aprilie 22, 2014 at 3:30 pm

  Patriarhul Daniel a preferat sa vorbeasca de mucenicie referindu-se, plictisitor de detaliat, numai la primele trei sau patru veacuri de crestinism si amintind intr-o singura vscurta propozitie de anii comunismului. Ce se intampla acum in Siria nu il intereseaza, nu a suflat o vorba (ma refer la pastora la de Inviere)

  Apreciază

 9. George said, on aprilie 22, 2014 at 4:06 pm

  off topic

  M A R T O R ocular depune marturie pentru V I O L impotriva P A P E I Francis
  e vreo gluma proasta sau…

  http://humansarefree.com/2014/04/eyewitnesses-testify-pope-francis-raped.html

  Apreciază

 10. Iones said, on aprilie 22, 2014 at 4:17 pm

  Mars ECUMENIST la Timisoara, cu participarea preotilor ortodocsi, alaturi de catolici, reformati si protestanti

  “Marsul Invierii” i-a unit si anul acesta pe crestinii banateni

  Luni a avut loc în Timişoara cea de a 23-a ediţie a “Marşului Învierii”, un eveniment ecumenic organizat de Asociaţia Evanghelistică şi de Caritate „Isus Speranţa României”, în colaborare cu Consiliul Local Timişoara şi bisericile creştine din oraşul de pe Bega. Acţiunea a reunit, la fel ca la manifestările din anii precedenţi, creştini de mai multe confesiuni, de la ortodocşi, catolici sau reformaţi, până la neoprotestanţi, aceştia alcătuind procentul cel mai mare din cei prezenţi.

  Marşul, care a adunat sute de persoane, a început în jurul orei 15.00 din faţa Catedralei Ortodoxe Mitropolitane din centrul Timişoarei. Aici a fost rostită o scurtă rugăciune comună. După ce coloana de manifestanţi a trecut prin faţa Primăriei şi Prefecturii, punctul terminus a fost Parcul Rozelor.

  ”Acest marș este o modalitate în care toți cei care cred în Dumnezeu, toți cei care cred în învierea Domnului nostru Iisus Hristos, își exprimă această credință”, a declarat pentru Digi24 preotul ortodox Silviu Damșe.

  ”Iată, aici în Timișoara, în mod deosebit, considerăm că este important să subliniem că noi, creștinii, de toate confesiunile, avem și lucruri importante în comun și acesta, cred că nu greșesc că spun, este cel mai important dintre ele: credința în învierea Mântuitorului”, a precizat şi pastorul neoprotestant Alexandru Neagoe.

  Sursa: FrontPress.ro

  Apreciază

  • cosminmatiu said, on aprilie 22, 2014 at 5:12 pm

   Eu ca si ortodox nu am nimic in comun cu altii. dumnezeul lor nu exista. Nici macar dumnezeul catolicilor pentru ca la ei Duhul Sfant purcede si de la Fiul.

   Apreciază

  • Iani said, on aprilie 22, 2014 at 6:40 pm

   Cum sa te rogi impreuna cu unii care isi spun „crestini” dar nu cinstesc pe maica Domnului, pe care o hulesc, nu cinstesc pe sfinti, nu au taine, nu au impartasanie, spovedanie, nimic, nu cinstesc icoanele, nu au liturghie iar unii nici cruce nu au ! Cum pot fi ei „crestini” ??????

   Apreciază

 11. bogdannn said, on aprilie 22, 2014 at 6:21 pm

  pt cei care vor sa fie cat de cat pregatiti cititi cartea manual de supravetuire scrisa de serban derlogea se gasete si pdf este vital sa stii cum sa poti bea o apa curata cum so poti tine 6 luni fara sa se strice si altele

  Apreciază

 12. bogdannn said, on aprilie 22, 2014 at 6:31 pm

  acum pe timp de pace un aparat geiger e ieftin se gasete pe ebay la 100 dolari sa vedeti cat om sa coste unul dac incepe un razboi mondial va coasta cateva mii de dolairi

  Apreciază

 13. JOHN said, on aprilie 22, 2014 at 6:50 pm

  Crestin in Siria..

  Apreciază

 14. lastunnegru said, on aprilie 22, 2014 at 9:13 pm

  Termenul crestini e gresit, multi sectanti isi zic crestini dar chiar daca sant sectanti nici unul nu merita asa ceva sa fie omorati cu rafale si rafale de gloante, nu merita crucificare si altele doar ca cred in altceva dar islamul este de alta parere si in multe din zonele lor daca crezi, gandesti si te porti altfel decat islamisti ai o moarte asigurata mai mult sau mai putin dureroasa.

  Apreciază

 15. aniush said, on aprilie 23, 2014 at 8:09 am

  lastunnegru,
  Mai sunt unii care au devenit toleranti, nu ii omoara pe cei de alte religii, dar aceia au venit de la studii din strainatate si sunt mai deschisi, macar la minte, daca la inima nu.
  Cei care sunt acolo sunt si nu sunt toleranti…nu daca te vad cu carti sfinte (cineva mi-a povestit cum stau lucrurile) si ca nici nu le place sa munceasca; se amuza si sarbatoresc tragand cu AKM-urile in aer la nunti si alte lucruri de genul. Am auzit si ca uneori trag cu tunurile in aer cand se plictisesc.
  Ce stiu ii detesta pe evrei, americani si englezi…cand ii prind ca calca pe la ei le iau gatul.
  La ei insa nu te fura nimeni din geanta. Daca pierzi ceva vine omul care ti-a gasit ce ai pierdut si iti da obiectul tau inapoi. Daca nu te gaseste, anunta. De altfel nu am auzit pe nimeni sa i se fure ceva in lumea lor.
  Fie vorba intre noi doar in Romania am auzit sa li se fure oamenilor lucrurile sau sa le dispara intr-o fractiune de secunda, cand nu au fost un pic atenti.

  Apreciază

 16. Iacoboaie Radu said, on aprilie 23, 2014 at 4:46 pm

  De ce Patriarhia Română nu este solidară cu ortodocșii din Siria (nici măcar o reacție palidă!) dar este solidară cu cine NU TREBUE, este apropiată tot mai mult de papistașii și de alte culte protestante și neoprotestante prin așa-zisul dialog interecumenic din Consiliul Mondial al Bisericilor? Fraților, care ,,Biserici”, căci nu e decât Una adevărată…

  Apreciază

 17. Radu said, on aprilie 24, 2014 at 8:22 pm

  Asta inseamna ca fortele lui Bashar al-Assad au cam pierdut controlul si nu mai pot sa asigure liniste si securitate…
  Stiti care e situatia cu razboiul civil? pierde Assad si castiga rebelii extremisti? sau invers?
  Rusia are baza navala din Tartus banuiesc ca ii ajuta sa mentina razboiul de partea lui Assad si poate intr-un final reusesc sa ii izgoneasca pe fundamentalistii teroristi.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: