SACCSIV – blog ortodox

O FI PRIMUL? Era paralizat dar AUZEA INGROZIT cum il pregateau pentru DONARE DE ORGANE …

Posted in DONARE DE ORGAN, MOARTE CEREBRALA, TRANSPLANT DE ORGAN by saccsiv on aprilie 8, 2014

Iata ce aflam din articolul Pacient paralizat, martorul unui dialog INCREDIBIL. „Îi auzeam, dar nu mă puteam mişca” (VIDEO):

Un bărbat paralizat, dar perfect conştient, a dat în judecată Spitalul Gothenburg, din Suedia, în urma unei scene incredibile la care  asistat, scrie The Telegraph. Jimi Fritze, în vârstă de 43 de ani, i-a auzit pe medici cum încercau să-i convingă iubita şi familia că bărbatul va muri şi că ar fi bine să semneze pentru prelevarea organelor.
În urma unui infarct, Fritze, fost director al unui supermarket, a ajuns la spital. Bărbatul paralizase, nemaiputând face nicio mişcare, însă era perfect conştient.
„Ii auzeam cand ii spuneau prietenei si rudelor mele ca numai exista nicio speranta. Nu puteam sa fac nimic. Puteam doar sa vad si sa aud. In rest, nu puteam face nici cea maimica miscare. S-au uitat pe o radiografie care mi-o facusera la creier, iar in timp ce o priveau ii spuneau prietenei mele ca nu an sanse sa supravietuiesc. O auzeam pe ea cum plange (…) I-am auzit apoi vorbind despre donatie si voiau sa imi faca teste la ficat si rinichi , pentru a-i transplanta oamenilor care ar fi avut nevoie de aceste organe”, a povestit Jimi Fritze.
Medicii deja îl declaraseră în moarte cerebrală.
Fridze a povestit cât era de speriat că va fi omorât de medici.
„Mi-era asa de frica, incat am crezut ca o sa mor cu adevarat si o sa mor in chinuri. Ma gandeam cat voi suferi daca ma vor incinera, cand as fi vazut focul si l-as fi simtit cum ma arde de viu”, a mai spus bărbatul.
Salvarea lui Jimi a venit însă de la un medic al spitalului, care se întorsese din concediu. Acesta a realizat că Fritze nu se află în moarte cerebrală şi, mai mult, că avea şanse să trăiască şi să se recupereze.
Lucru care s-a şi întâmplat. După aproape doi ani de terapie de recuperare, Fritze poate acum să vorbească şi să se mişte, deşi stă înca într-un cărucior cu rotile.

Comentariu saccsiv:

   Sigur nu e primul …

A deschis ochii tocmai cand medicii se pregateau sa-i ia organele …

CUM E DOMNILOR? 45 de minute nu a avut ritm cardiac, puls, presiune in sange si creierul oxigenat. A fost declarat mort … DAR SI-A REVENIT

   Stiu ei ceva, dar ca si in cazul avorturilor, majoritatea dintre cei ce se ocupa cu transplantul tac:

DE CE SUNT ANESTEZIATI “MORTII” in timpul prelevarii de organe? Ce reactii apar atunci cand sunt taiati? CE LUCRURI TERIFIANTE NI SE ASCUND?

Cititi va rog si:

MOARTEA CEREBRALA nu este MOARTE BIOLOGICA – un excelent studiu din Grecia

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Aurora said, on aprilie 8, 2014 at 10:56 am

    NU cred ca e primul. Probabil au fost multi oameni jefuiti de vii de organele date de Dumnezeu. Ma rog la Domnul sa-i ierte pe cei masacrati de traficantii de organe, dar nu si pe doctorii criminali. Acesti calai contemporani seamana foarte bine cu schingiuitorii lui Horea ,Closca, Gheorghe Doja s.a.

    Apreciază

  2. zcalin said, on aprilie 8, 2014 at 11:39 am

    nu stie nimeni care e motivul pentru care nu se poate accesa site-ul http://www.sfaturiortodoxe.ro? Imi apare un mesaj ca e suspendat.

    Apreciază

  3. MarcuB said, on aprilie 8, 2014 at 1:11 pm

    off topic

    http://adevarul.ro/locale/alba-iulia/ce-mai-construieste-alba-iulia-fonduri-europene-piramida-2-metri-costa-casa-1_533a981c0d133766a8686c4f/index.html

    Daca tot se face atata tam tam cand se construieste o noua biserica atunci hai sa umplem orasele de piramide

    Apreciază

  4. duhovnic said, on aprilie 8, 2014 at 3:00 pm

    asta pentru ca sigur in moarte cerebrala, sufletul nu este iesit din trup…

    Apreciază

  5. pacatos said, on aprilie 8, 2014 at 4:10 pm

    Buna sacciv .

    Daca vrei sa promovezi pe blogul tau acest caz: http://hritacdaria.blogspot.ro/ Este o fetita de 1 an care are nevoie de 5000 de euro pentru o operatie in Germania. Poate se gasesc oameni cu suflet care o pot ajuta.

    Multumesc

    Apreciază

  6. aniush said, on aprilie 13, 2014 at 4:42 pm

    Medicii nu sunt facuti sa fie criminali, imi pare rau. Se pare ca acestia nu au nicio remuscare. Am fost si eu candva la un curs la care se vorbea despre animale…si cand s-a ajuns la animale de laborator cel care tinea cursul le-a spus cursantilor „sa nu aveti vreo remuscare, empatie sau mila fata de aceste animale”. Deci totul tine de cat de bine sunt spalati cre creier cursantii, medicii etc…si atunci cum sa-si mai doreasca ei sa salveze vieti? Probabil nu stiati lucrurile astea.
    Isi bat joc de vietile umane si in primul rand isi bat joc de Dumnezeu.

    Apreciază

  7. […] O FI PRIMUL? Era paralizat dar AUZEA INGROZIT cum il pregateau pentru DONARE DE ORGANE … […]

    Apreciază

  8. […] Jimi Fritze, în vârstă de 43 de ani, unul dintre cei ce si-a revenit inainte de a fi hacuit, i-a auzit pe medici cum încercau să-i convingă iubita şi familia că ar fi bine să semneze pentru prelevarea organelor: „Ii auzeam cand ii spuneau prietenei si rudelor mele ca numai exista nicio speranta. Nu puteam sa fac nimic. Puteam doar sa vad si sa aud. In rest, nu puteam face nici cea mai mica miscare. S-au uitat pe o radiografie care mi-o facusera la creier, iar in timp ce o priveau ii spuneau prietenei mele ca nu am sanse sa supravietuiesc. O auzeam pe ea cum plange (…) I-am auzit apoi vorbind despre donatie si voiau sa imi faca teste la ficat si rinichi, pentru a-i transplanta oamenilor care ar fi avut nevoie de aceste organe” Medicii deja îl declaraseră în moarte cerebrală iar Fridze a povestit cât era de speriat că va fi omorât de medici: „Mi-era asa de frica, incat am crezut ca o sa mor cu adevarat si o sa mor in chinuri. Ma gandeam cat voi suferi daca ma vor incinera, cand as fi vazut focul si l-as fi simtit cum ma arde de viu”. O FI PRIMUL? Era paralizat dar AUZEA INGROZIT cum il pregateau pentru DONARE DE ORGANE … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.