SACCSIV – blog ortodox

VENEZUELA: Ai ID BIOMETRIC? Mananci de la stat

Posted in BIOMETRIE, VENEZUELA by saccsiv on aprilie 3, 2014

   Iata ce aflam din articolul Venezuela introduces food ID in face of shortages, black markets:
Confruntat cu un deficit acut al lipsei de zahăr, lapte, făină de porumb şi alte alimente de bază, guvernul venezuelean a lansat marţi un nou sistem de identificare a cumpărătorilor, despre care criticii opinează ca este o versiune modernă a cartelei de raţie. Preşedintele Nicolas Maduro a descris-o ca fiind un mijloc de “a proteja suveranitatea alimentară.”
Noul sistem va implementa ID-urile de amprente electronice similare cu cele utilizate pentru a identifica alegătorii din Venezuela, în vederea înregistrării cumpărătorilor care achziţionează bunuri de la lanţurile alimentare de stat Mercal, Biocentenario şi PDVAL. Anunţând implementarea noului sistem, Maduro a declarat că va asigura aprovizionarea cu alimente pentru 84% din venezueleni. Cu toate acestea, el nu a făcut nici o declaraţie cu privire la impactul acestei măsuri asupra celorlalte 16% procente de populaţie.


Scopul acestei măsuri, spune Maduro, este de a proteja sistemul împotriva achiziţionării unor cantităţi mari de alimente la preţuri reduse, care ajung ulterior să fie reevaluate şi revândute pe piaţa neagră, acolo unde, confrom experţilor, ajung circa 40% din toate produsele alimentare.
Rămâne de văzut dacă sistemul va eradica volumul mare de alimente la prețuri reduse destinate piețelor Mercal, care ajung să fie vândute în orașele de frontieră columbiene, inclusiv Maicao și Cucuta. Conform relatărilor, alimentele de contrabandă venezuelene sunt vândute şi în Brazilia şi Cuba.
Cu toate că guvernul a depus eforturi în ultimele luni pentru a securiza granița cu Columbia în vederea restricţionării contrabandei cu alimente din Venezuela, diversiunea creată de pieţele negre în distribuirea alimentelor subvenţionate este parţial responsabilă pentru cele 26% de produse alimentare de bază, clasificate oficial de către Banca Centrală a Venezuelei ca fiind insuficiente.
În opinia specialiştilor, alt factor care a dus la generarea crizei alimentelor din Venezuela este legat de producţia agricolă controlată, al cărei control al preţurilor nu oferă nici o şansă de profit micilor fermieri.
Un alt factor este legat de lipsa de bani cash a guvernului, cauzată în principiu de diminuarea veniturilor obţinute din petrol, fapt ce i-a restricţionat abilitatea de a finanţa importurile de care venezuelenii depind pentru asigurarea unor produse alimentare de bază, precum şi hârtie igienică sau scutece de unică folosinţă.
Tot marți, liderul opoziției, Maria Corina Machado, a iniţiat un miting de protest împotriva demiterii ei din luna precedentă din funcţia de membru al Adunării Naționale. Demiterea a primit luni seară votul favorabil al instanţei supreme a ţării.
Instanța a decis că Machado merita descalificarea întrucât a apărut în fața Organizației Statelor Americane luna trecută ca membru temporar al delegației Panama pentru a protesta faţă de o serie de presupuse încălcări ale drepturilor omului împotriva protestatarilor din Venezuela.
Machado a intervenit pentru a conduce proteste pe scară largă împotriva sărăciei, ratei crescute a inflației și a ratei ridicată a criminalității.
Luni, la aproape două luni de la debutul protestelor, guvernul a ridicat oficial cifa morţilor la 39, cu alte sute de oameni răniţi. Peste 1000 de protestatari au fost arestaţi în tulburările stradale din diverse oraşe. De asemenea, doi primari au fost închişi pentru acuzaţia de a nu fi fost capabili să împiedice demersurile protestatarilor de a bloca străzile.
Saptămâna trecută, guvernul a introdus un nou sistem paralel de schimb valutar care a depereciat sever bolivarul, moneda naţională. În timp ce rata oficială de schimb continuă să fie 6.3 bolivari pentru dolar, noul sistem presupune ca cei care deţin dolari să îi schimbe la aproape 54 bolivari/dolar.

Comentariu saccsiv:

   Iata si ID-ul lor:

800px-EXAMPLEVENEZUELANID

   Cititi va rog mai multe la:

http://en.wikipedia.org/wiki/Identity_document#Venezuela

Cititi va rog si:

N-avem in ce tara merge ca sa scapam de CIP. Ati auzit de GAMBIA? Si ei cu BIOMETRICUL …

Video: GEORGIA – ID CARD. Prezentare – minunata lume a viitorului …

VIDEO: Rusia – UNIVERSAL ELECTRONIC CARD. Cat a progresat implementarea?

Video: Si IRANUL va implementa National Smart ID Card, semnatura electronica si e-guvernarea …

Din nou despre MEGA ACTIUNEA din India: BULETIN BIOMETRIC CU CIP, amprentare, scanarea irisului, numar unic de identificare pentru o populatie mai numeroasa decat a SUA, UE si Rusiei luate la un loc …

Dupa India, CARD de indentitate CU CIP, obligatoriu si in AFGANISTAN. Dovada faptului ca SISTEMUL vine cu CIPUL dupa tine si in jungla si pe dealurile pustii, pana la capatul pamantului …

   Dar documentele biometrice nu sunt pentru toti:

MOSSAD le interzice agentilor noile documente biometrice. DE CE OARE?

 

48 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Liliana said, on aprilie 3, 2014 at 11:01 pm

    Probabil este un experiment pentru ceea ce se va instaura la nivel global…Nu cred sa mai existe vreo tara unde sistemul antihristic sa nu aiba emisarii sai la putere ; indiferent de regimul politic.

    Apreciază

  2. dinu marius said, on aprilie 3, 2014 at 11:15 pm

    partidele socialiste si verzi sunt slugile satanistilor sionisti ce conduc lumea..parca il vad pe ponta antihristul facand la fel ca in venezuela si la noi..

    Apreciază

    • aha said, on aprilie 3, 2014 at 11:53 pm

      din pacate toti sunt la fel de slugi. am ascultat azi la radio un discurs al lui antonescu. si ce crezi ca zice? zice ca in Romania exista consens politic. ceea ce e adevarat. de 25 de ani acelasi consens politic: distrugerea romanilor! asta e consensul politic al lor. si se mira unii apropiati de ce nu merg la votare! in veci nu o sa imi mai pun stampila de vot pe cineva! nici macar nu conteaza cum se numeste formatiunea politica! toti sunt la fel! sau daca nu sunt, vor deveni! nu poti altfel sa rezisti!

      Apreciază

      • Radu said, on aprilie 4, 2014 at 9:25 pm

        sau iti anulezi votul sa nu ti-l fure ei…ei de abia asteapta sa nu vina lumea sa fure ei voturile…nici eu nu am cu cine sa votez dar macar imi anulez votul cu mana mea sa nu mi-l fure astia nu ti se pare corect asa? si parintii si rudele la fel fac

        Apreciază

      • Irina said, on aprilie 5, 2014 at 12:50 pm

        Bine ai zis Aha, dar si Radu are dreptate e bien sa mergem si sa anulam votul pentru a nu-l fura si apoi sa ne trezim ca fara sa vrem am contribuit la alegerea unui vanzator de tara.

        Apreciază

  3. supraveghetorul said, on aprilie 3, 2014 at 11:17 pm

    Reblogged this on Blogul Supraveghetorilor.

    Apreciază

  4. Iacoboaie Radu said, on aprilie 3, 2014 at 11:37 pm

    Credeți că numai agenții de temut ai Mossad-ului nu vor avea acte biometrice. Dar autointitulatele elite mondiale? Își vor pune ele cip? Doar masele manipulate și prostite pe față și în ascuns vor avea cipuri de urmărire și control. Se urmărește ca fiecare cetățean al lumii să apară într-o super bază de date. Cea de la Bruxelles poate mai întâi…

    Apreciază

    • Irina said, on aprilie 5, 2014 at 12:59 pm

      Si asta se realizeaza prin noile buletine. I-am spus maicamii ca eu cu ajutorul lui Dumnezeu nu o sa accept noul buletin si mi-a zis ca sunt nebuna, m-a intrebat daca am intrat in vreo secta si mi-a spus sa merg la un control psihiatric. Cam asa vom fi catalogati cu totii, sa ne ajute Dumnezeu sa rabdam aceasta osanda din partea semenilor si sa nu ajungem sa primim osanda de la Dumnezeu. Zilele astea am vorbit cu o maica schimnica care se afla la o manastire din zona mea si mi-a spus ca ne vor ajunge zilele in care vom fi considerati nebuni de cei care vor fi cu sistemul si oamnenii sistemului nu vor mai avea sentimentul de mila pentru cei din jur si nu va mai fi carare de la om la om lucruri ce au inceput deja sa se intample.

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on aprilie 6, 2014 at 8:31 pm

        Nu mai știu din care carte sau care părinte a spus că, cei normali vor fi sosotiți mai târziu nebuni iar cei nebuni vor fi considerați normali… Spre asta tindem. O răsturnare a lumii cu susul în jos și inversarea valorilor…
        Doamne ajută!

        Apreciază

  5. lastunnegru said, on aprilie 3, 2014 at 11:58 pm

    Iacoboaie Radu

    Dar parca in Apocalipsa se zice ca ii va sili pe toti sa ia acel semn=pecetea, tu de ce crezi ca elita mondiala nu va primi cip pe mana dreapta sau pe cap-frunte ? Eu cred ca da. Nu ii va lasa satana liber si nepecetluiti pe ai sai, pe elite. Parerea mea.

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on aprilie 4, 2014 at 2:32 pm

      Elitele mondiale și masonii sunt pecetluiți deja prin ritualul satanic al inițierii… De aceea.

      Apreciază

      • Stefan said, on aprilie 4, 2014 at 5:12 pm

        Ăia și-au vândut de mult sufletul diavolului

        Apreciază

    • Iani said, on aprilie 4, 2014 at 12:43 am

      Am citit articolul, daca e adevarat, mi se pare foarte grav. De ce sa scoata aurul din tara ? De ce sa nu il pastram la noi ? Ce sens are asta ? Nici in timpul razboiului nu s-a scos aurul din tara ca sa il duca, in Germania de exemplu, sau in Elvetia.

      Apreciază

      • mihai444 said, on aprilie 4, 2014 at 1:34 am

        :))) deabia acum te-ai trezit si tu! intra pe wikipedia si citeste ce e cu banca reglementarilor internationale.e dureros de simplu ce se intampla.practic au arvunit demult tezaurul Romaniei pt. viitoarea banca mondiala.ni l-au luat cum l-au luat pe-al majoritatii tarilor,chiar si cele importante cum e Germania.ne-am pierdut tezaurul a doua oara si e o liniste dementa.si prima si a doua oara suntem ciorditi de aceeasi insi 😉 Mugurel ce facu? a prezentat presei cateva lingouri in forma pe care ai citit-o in articol,adica intr-o piramida :))))) ca sfidare. au adus omenirea intr-o stare ingrozitor de proasta, si isi permit,ii inteleg.

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on aprilie 4, 2014 at 2:28 am

        IANI

        E un blog cu multe articole bune despre România și regăsirea identității naționale, despre jaful asupra țării noastre. Merită văzut. Doamne ajută!

        Apreciază

  6. Iani said, on aprilie 4, 2014 at 12:25 am

    Offtopic, dar mi se pare foarte important si elocvent. Cine mai poate crede ca sistemul se poate reforma din interior sau ca daca esti de buna credinta si ai anumite valori morale, nationale si crestine, mai poti ocupa functii importante in stat ? iata exemplul – cineva pune punctul pe i in cateva chestiuni importante, are o opinie corecta, si in cateva ore este demis din functie. Saccsiv, cred ca ar merita o stire aparte chestia asta:

    http://www.buciumul.ro/2014/04/03/discursul-fulminant-al-unui-oficial-roman-despre-starea-natiunii-la-cateva-ore-dupa-a-fost-schimbat-din-functie

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on aprilie 4, 2014 at 1:07 am

      Prin aceasta sistemul se discreditează mai mult înaintea oamenilor. Se descalifică mai mult decât cred ei înșiși. Poate este și un semnal de amenințare, pentru ca să nu mai procedeze și alții astfel – să spună pe față ADEVĂRUL, dar utilizarea forței îi arată clar CINE SUNT și că nu le pasă de adevăr și de oameni, pentru că ei au puterea în mână, pâinea și cuțitul!
      Doamne ajută!

      Apreciază

      • Liliana said, on aprilie 4, 2014 at 11:00 am

        S-ar putea ca se simt atit de puternici ca nici nu le mai pasa de noi,ce credem noi despre ei…Oare pe ce ,,se bazeaza”?De ce se duc toti conducatorii tarilor pe la papa?!Eu banuiesc ca acolo primesc ordine si un fel de ,,binecuvintari”(imi cer iertare ca folosesc chiar si intre ghilimele acest cuvit ,dar altul nu am gasit in acest moment).Acolo pare sa existe un centru al celui rau si viclean…Si eu cred ca primesc pecetea celui rau la Vatican.De aceea nici nu le mai pasa cit de mult rau fac popoarelor lor…Se dezumanizeaza si nu mai simt nimic pentru oameni…

        Apreciază

  7. mihai444 said, on aprilie 4, 2014 at 3:23 am

    Apreciază

    • NIMENI said, on aprilie 4, 2014 at 8:49 am

      verry off topic,

      …. ca sa stim cum stam!

      Apreciază

    • qwert said, on aprilie 4, 2014 at 1:30 pm

      Soldati pregatiti sa ucida orice le sta in cale,asta e doctrina elitelor, sa face din ei piese docile in noua dictatura mondiala,patetic.Numai cand o vad pe Hillary Clinton, imi provoaca o scarba imensa,ea cred ca va fi urmatorul presedinte.O femeie numai buna pentru planurile diabolice ale lor iar daca va deveni presedinte, cred ca va face istorie scorpia asta.

      Apreciază

    • Irina said, on aprilie 5, 2014 at 1:13 pm

      Liliana nu le pasa si pentru ca primesc ordine de sus poate la papa este centrul de decizie, dar si din cauza noastra a poporului care ne supunem ca niste oi si ne lasam calcati in picioare si apoi tot pe aceeasi ii votam.

      Apreciază

  8. Gabriel said, on aprilie 4, 2014 at 8:07 am

    Priviti cu atentie pana la capat. Reclama orange – revolutia digitala

    Apreciază

  9. bi said, on aprilie 4, 2014 at 9:47 am

    Directorul Mozilla, fortat sa demisioneze dupa ce s-a descoperit ca donase niste bani unei campanii anti-homosexuali:

    http://news.yahoo.com/mozilla-says-ceo-resigns-amid-gay-marriage-controversy-195338477.html

    (Scuze daca a mai dat si altcineva stirea, nu am citit comentariile recente).

    Apreciază

  10. Alin said, on aprilie 4, 2014 at 11:25 am

    „Am vrut să văd cum e să UCIZI!” Doi adolescenţi SATANIŞTI şi-au înjunghiat de 12 ori colegul, apoi i-au tăiat gâtul (VIDEO)

    Mai mult: http://www.libertatea.ro/#ixzz2xu6ouAkn

    Apreciază

  11. John of România said, on aprilie 4, 2014 at 12:46 pm

    Apreciază

  12. qwert said, on aprilie 4, 2014 at 12:52 pm

    Uitati cum arata biletul de acces la Festivaulul Fiintei Supreme, instituit dupa Revolutia Franceza de Robespierre: http://s7.postimg.org/w2l1d57jf/2014_04_04_124656.png Poza este luata dintr-o carte de istorie mai veche.

    Apreciază

  13. cristian said, on aprilie 4, 2014 at 1:10 pm

    Dragi crestini de pe acest blogg am o mare rugaminte umanitara la dumneavoastra.Este vorba despre un luptator SAS care se afla in stare grava in urma unui ingendui, iar sotia si cei doi copii ai sai au ramas pe drumuri.Au pierdut totul in incendiu.De aceea rog pe toti vizitatori acestui blogg care sunt crestini sa puna mana de la mana si sai ajutam pe acesti oameni acum in prag de Sarbatori Pascale si sa uitam de gandurile rele ajutandui.Puteti face donati in bani In contul:IBAN-RO40RZBR0000060009912200 sau adresa unde puteti trimite pachete:str.General Candiano Popescu nr 57-59 sector 4 Bucuresti sau intrarea Borodesti nr 3 (sediul SAS bucuresti)Sa aratam ca suntem crestini si iubitori de Dumnezeu si sa ne jertfim atunci cand semeni nostri sunt in suferinta.Binevuntare de la Dumnezeu peste voi si ale voastre famili.

    Apreciază

  14. duhovnic said, on aprilie 4, 2014 at 2:16 pm

    CNP-ul a fost primul pas in colectivizare si inrolare in turma acolitilor lui Lucifer. Romanii au CNP din 1978. Au urmat sim-urile si cip-urile in cardurile de banca si in acte. Momentul final este pecetea: biocip in trupurile oamenilor! Tot ceea ce s-a facut pana acum, a fost pregatirea terenului… Noi nu trebuie sa spunem lumii ca buletinul e drac, ci trebuie sa spunem lumii ca trebuie sa se rupa de sistem, sa nu mai fie dependent de el, pentru a putea sa te mai opui-la un moment dat-. Are si calugarul Cleopa de la Arad dreptate in sensul ca, s-ar putea sa nu ne mai putem opune cu nimic, atunci cand vor veni autoritatile la poarta, sa ne oblige sa ne aliniem cu biocipul in trup… Cine are urechi de auzit…sa auda! Biocipul este pecetea cea mare din apocalipsa iar cine va iubi lumea mai mult decat pe Hristos-Dumnezeu, nu va intelege nimic din capitolul: refuzul sistemului!

    http://adevarulascuns.webs.com/

    Apreciază

    • dinu marius said, on aprilie 4, 2014 at 4:05 pm

      CE SPUNETI PARINTE MAI EXACT?SA LUAM BIOMETRICELE?VA ROG RASPUNDETI PRIN DA SAU NU!MULTUMESC

      IATA CE SPUNE PARINTELE IOAN DE LA RARAU DESPRE BIOMETRICE:

      Apreciază

      • duhovnic said, on aprilie 4, 2014 at 4:14 pm

        eu spun sa nu mai fii in sistem de azi! Dar de azi, nu mai folosi cont bancar, certificat de nastere, buletin, carnet de conducere, card de asigurari si pasaport! Cei ce au deja acestea, se vor mantui pana in clipa in care vor baga biocip in corp! Trebuia ca parintele de la Rarau, sa fi atentionat lumea din 1978 de cand s-a implementat obligatoriu CNP-ul si de dupa ’90, de cand lumea si-a facut carduri bancare! Diversiunea este mana-in-mana cu nestiinta! In loc sa se puna accent pe dorinta oamenilor de iesi din sistem, si pe peceta biocipului din trup, se pune accent pe ceea ce au facut deja oamenii, iar cand va veni sistemul la poarta omului sa-si bage biocip, va fi turmentat de cap de la atatea mitinguri si de la atatia monahi! Parintele Ioan sa spuna lumii: iesiti din sistem, daca nu ati facut-o pana acum! ASTA TREBUIE SPUS LUMII!!!

        Apreciază

  15. duhovnic said, on aprilie 4, 2014 at 4:20 pm

    cardul nu e dracu’ ! Buletinul nu e dracu’ ! Ele sunt potecile ce duc la poarta Iadului… Autorizatiile de intrare sunt: pecetea-biocip, moartea prin suicid, moartea in erezie, moartea nebotezat si prostia(nu incultura)… Caci un taran e incult dar nu e si prost!

    Apreciază

    • dinu marius said, on aprilie 4, 2014 at 4:43 pm

      DECI NU SE POATE RASPUNDE PRIN DA SAU NU…AM INTELES..

      Apreciază

      • duhovnic said, on aprilie 4, 2014 at 5:48 pm

        spun da, numai daca matale ne tastezi acum din muntii bucovinei!!! Altfel…voi spune ca pecetea este cu adevarat biocipul!!!

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 4, 2014 at 5:51 pm

        dinu marius

        Iertare, acum am vazut e-mailul. Nu cunosc.

        Apreciază

      • dinu marius said, on aprilie 5, 2014 at 12:19 am

        daca nici tu nu stii care comunici cu atata lume..

        Apreciază

      • dinu marius said, on aprilie 5, 2014 at 12:21 am

        aha deci conditionam raspunsuri ..DA sau NU nu se poate..

        Apreciază

    • cosminmatiu said, on aprilie 4, 2014 at 4:52 pm

      Parerea mea este ca in momentul cand vii cu argumente ca cuvantul card = drac, mai mult faci decat construiesti, iti strici credibilitatea, nemaivorbind ca in alte limbi nu mai are acelasi sens. La fel cand vii deja cu data exacta pentru sfarsitul lumii iar nu e bine. Apreciez reactia acelui Pr Cleopa dar trebuie ales cu grija ceea ce se comunica pentru a nu face mai mult rau decat daca nu ar fi spus nimic.

      Apreciază

      • duhovnic said, on aprilie 4, 2014 at 5:47 pm

        chiar daca simtim ca vremurile sunt apocaliptice cu adevarat, nu trebuie sa spunem un an, o luna, o zi sau o ora! Eu sunt convins ca este secolul asta dar nu inseamna ca eu spun exact ceea ce nu am cum sa stiu. Monahii, ar trebui sa spuna lumii sa incepem sa-i urmam prin paduri, nu sa ne spuna biocipul din trupuri nu mai e pecete…caci deja e pecete buletinul…

        Apreciază

      • dinu marius said, on aprilie 5, 2014 at 12:18 am

        cred ca e bine ca are curaj..dar nici cei de la ziar cred ca nu stau degeaba,,posibil sa modificat ce spune dansul

        Apreciază

  16. Iacoboaie Radu said, on aprilie 4, 2014 at 4:40 pm

    Părerea mea este că nu noi ne autoexcludem din sistem, ci sistemul prin aceste buletine doar cu cip ne forțează pe noi să ieșim din sistem, ne discriminează. Actele fără cip nu sunt o cădere în păcat. Buletinele electronice însă, da.
    Doamne ajută!

    Apreciază

  17. lastunnegru said, on aprilie 4, 2014 at 6:12 pm

    duhovnic

    …Buletinul nu e dracu’ !…

    Pasaportul cu cip si buletinul cu cip sant LEPADARE DE CREDINTA=LEPADARE DE HRISTOS.

    Apreciază

  18. lastunnegru said, on aprilie 4, 2014 at 6:45 pm

    John of România

    Ma tem ca chestile astea Wearable=Aceste accesorii sau dispozitive Purtabile vor face tranzitia de la bio-nano-cip. DAca acum uni oamani zica ca Wearable sant SUPER GROZAVE, UITE DOMNE LA CATE LUCRURI TE AJUTA, cate chesti super poti sa faci cu ele, ma tem ca uni vor ADORA bio-nano-cipul pentru tenolofia care o va avea si il vor lua cu placere.

    ATENTIE LA WEARALE=PURTABILE sant tehnologi periculose casi acum tehnologia este pe piele dar va urma sa fie introdusa in piele in corp.

    A high-tech headband that reads you mind.

    O banderola de cap de inalta tehnologie care iti citeste mintea.

    http://www.cnbc.com/id/101552574

    E greu rau, rau, rau, de tot sa apesi pe maneta aia aiurita sa iti torni bere singur, domne trebuie sa iti pui un BCI-Brain-Computer-Interface= Interfata creier computer, tehnologie periculoasa, se poate face hack-ing la creier cu ea (BCI), dar ei zic ca cu acea banderola pe cap poti sa pornesti lumina, prajitorul, etc, doar gandindute, repet, o fi chiar asa de GREU sa apesi pe un buton sau pe cateva butoane aiurite ???

    Mai zice acolo ca cu acea banderola ( BCI ) pe cap, cica iti controlezi propia minte ( sau pardon poate sa ti-o controleze alti ), ca sa intelegi ce se intampla in mintea ta ( dar fara ea nu se putea ? ) si sa inveti sa iti gestionezi si monitorizezi activitatea creierului ca sa efectuezi lucrurile mai efectiv ( dar fara nu se poate ? ), cica te ajuta sa iti incelegi si gestionezi propia minte, cica te mai ajuta sa te relaxezi, ( dar pana acuma cum se relaxau oare oameni ? ) si te mai ajuta sa iti CALMEZI mintea si cine nu ar vrea za iti CALMEZI mintea ? ( pai SISTEMUL ar vrea sa iti CALMEZE mintea te tot ), mai zice acolo ca 75 % care au incercat banderola ( BCI ) zic: da-mi una, am nevoie de una ( probabil daca vrei sa te faci vreun zombi vrei una ).

    Nu folositi tehnologi periculoase si antihristice.

    Apreciază

  19. Geo said, on aprilie 4, 2014 at 8:40 pm

    Un soi de repentie évident,actorii sunt amaratii din Venezuela.Urmeaza si alte tari din America de Sud.In Europa inca nu indraznesc(deocamdata).

    Apreciază

  20. Radu said, on aprilie 4, 2014 at 9:49 pm

    nu stiu daca e corect cu data aia exacta nimeni nu stie exact parintele si-a dat cu parerea ca orice om…desi dupa semnele vremii si eu cred ca pana la sf secolului astuia toate se vor fi terminat deja si razboiul din urma si domnia intunecatului de trei ani si judecata si dupa aia daca vom mai locui pe Pamant sau vom fi in alta lume o sa reconstruim civilizatia cine stie…
    ar fi totusi trist daca toate operele de arta si monumentele s-ar distruge definitiv totusi in acest proces…

    Apreciază

  21. […] VENEZUELA: Ai ID BIOMETRIC? Mananci de la stat […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.