SACCSIV – blog ortodox

Iata FORMULARUL pentru STRANGEREA DE SEMNATURI pentru Forumul Alternativa Crestina

Posted in FORUMUL ALTERNATIVA CRESTINA, MIHAI SILVIU CHIRILA, Romania by saccsiv on martie 28, 2014

Dupa cum stiti a inceput Campania de strangere de semnaturi pentru Forumul Alternativa Crestina.

Iata si tabelul pe care sa-l printati si pe care mai apoi sa-l completati:

TABEL FAC

   IMPORTANT:

În conformitate cu Legea Partidelor Politice, fiecare tabel trebuie să cuprindă persoane din aceeaşi localitate, datele trebuie să fie corect înregistrate, iar tabelul să fie completat pe proprie răspundere de cel ce îl întocmeşte. Persoane din localităţi diferite trebuie înscrise în tabele diferite.

Tabelele se centralizează la adresa Secretarului General al FAC,

Alexandru Moleanu,

Strada Aurelian, nr. 112,

Drobeta Turnu-Severin,

Judeţul Mehedinţi

Date de contact:

Email FAC: fac.pt.ro@gmail.com

Mihai-Silviu Chirilă

http://mihaisilviuchirila.blogspot.ro/

email: mhasilv@yahoo.com

Alexandru Moleanu:

alexandrumoleanu@gmail.com

telefon: 0726672387

Forumul Alternativa Creştină este deschis oricui doreşte să participe la o schimbare a modului în care se iau deciziile care privesc viaţa noastră ca persoane şi ca naţiune. Aşteptăm în rândurile noastre tineri entuziaşti şi bine intenţionaţi, oameni la vârsta deplinei maturităţi, căror experienţă profesioanală ne va fi de folos.

Oricine doreşte să se implice în conturarea de filiale în teritoriu poate lua legătura cu domnul secretar general Alexandru Moleanu, la adresa de mai sus.

 

 

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. IOAN said, on martie 28, 2014 at 12:25 pm

  saccsiv

  eu nu sunt deloc de acord ca sa se constituie o susținere a unei formatiuni politice aparent cu „bune intentii”

  este o greseală sa o susții si să o promovezi

  noi avem credința creștină ortodoxă… sfintii nostrii au lucrat numai in ortodoxie

  nu ne trebuie tot felul de organizații si grupari politice

  Apreciază

  • cosminmatiu said, on martie 28, 2014 at 4:33 pm

   Sfantul Stefan Cel Mare mergea la Sf Daniil Sihastrul si dupa batea turcii de ii rupea aparand crednta ortodoxa. Astazi poate ne inchinam la allah daca gandeau inaintasii nostrii ca noi.

   Apreciază

   • dinu marius said, on martie 28, 2014 at 6:22 pm

    mi-ai furat cuvintele!!:)

    Apreciază

   • dinu marius said, on martie 28, 2014 at 6:23 pm

    mai rau..purtam turbane si salvari!si ne chema itic kemal chebab etc.

    Apreciază

   • mircea.v said, on martie 28, 2014 at 11:58 pm

    @cosminmatiu,

    pai comparam mere cu pere. Nu e deloc acelasi lucru acum, in comparatie cu situatia lui Stefan cel Mare. Atunci toata lumea era puternic credincioasa, iar sistemul politic era monarhia. Si ce monarhie… Cu facut manastiri dupa fiecare victorie, cu Monarh care avea duhovnic… Era vorba de lupta cu un dusman extern, care venea clar la lupta. Zicea Domnitorul ceva, apai toti erau una. Dam foc la recolta, otravim fantanile… Nu era democratie. Nu era vorba de o pacaleala. Acolo daca castigai castigai, daca pierdeai, pierdeai.
    Acum, democratie, = pacaleala din start.
    Eu nu mai inteleg nimic. O data zicem ca nu e bine sa votam (Capsali, ue, partide, sau ce-o mai fi…) si zicem „cu statul mamona nici o legatura”, odata zicem ca sa sustinem si sa votam.
    Pai nu era ca daca votam, legitimam sistemul?
    Ok, sant de acord ca cei ce sustin acest partid crestin sant de buna credinta, sant fii duhovnicesti ai Parintelui Justin, dar… Acest partid va intra in marea pacaleala numita democratie.
    Nici Miscarea Legionara nu a facut nimic in plan politic. Ba chiar a stricat cate ceva. Si pana in ziua de azi trage ce a stricat atunci. Adica dusmanii Miscarii se folosesc de unele fapte puse in carca Miscarii pe nedrept. Dar intrarea in politica a permis si sa fie infiltrata de agenti sovietici; intrand in politica castigi doar daca lucrezi cu numere mari, si atunci hai sa acceptam la gramada noi membri, care multi erau dubiosi si… Nu s-a mai respectat criteriul impuse de Capitan: „Să vină lângă noi cel ce crede nelimitat, cel ce are îndoieli să rămână afară”. Acestia sant putini, turma e mica. Deci, se lucreaza cu numere mici, daca vrei calitate. Vrei cantitate, ca altfel nu poti obtine rezultate in democratre, rezulta partid politic obisnuit. Din start democratia te impinge spre asa ceva.

    Problema ramane. Santem consecventi sau nu?

    Ce e de facut, e alta discutie.

    Apreciază

   • saccsiv said, on martie 29, 2014 at 12:11 am

    mircea.v

    Nu „ce-o mai fi„, ci imperiul mamona = UE.

    Partidul nu e SOLUTIA CE REZOLVA TOTUL. E una dintre variantele de actiune. Iata ce spune Mihai-Silviu Chirila intr-unul din comentariile de pe blogul sau:

    totusi prezenta noastra in activitatea politica ne va permite macar sa informam populatia tarii de situatia reala in care ne aflam si de a-i trezi vigilenta. ceea ce nu e putin lucru

    Apreciază

   • cosminmatiu said, on martie 29, 2014 at 8:15 am

    @ mircea.v

    Eu nu zic ca nu e asa cum zici tu dar un partid poate sa faca mai mult decat un miting sau o demonstratie . Daca demonstrezi te poate bloca ca este ilegal dar de exemplu cu un partid legal in campanie macar poti pune acolo peste tot in tara pe afis: alternativa la actele biometrice sau altceva pentru care altfel ai fi arestat sau amendat, macar poti atrage atentia mult mai puternic. Mitingul si demonstratia e un sistem de latrat la convoiul care trece pe cand partidul e un organism de actiune. Noi latram 20 de milioane si ei cu cateva partide ne fac praf. Risc intradevar exista pentru ca atata timp cat va fi lume vor fi multi Iuda. Oricum nu vreau ca la judecata sa imi zica Hristos ca nu am incercat sa fac nimic. Cu riscul de a se face totul praf eu sustin infintarea acestui partid. Cand o va lua pe aratura si nu va mai fi pe linia trasata de Pr Justin ma voi retrage.

    Apreciază

  • jan dinu said, on martie 28, 2014 at 6:50 pm

   Mergi la cer cit nai repede …,aici sunt doar paminteni …
   JD-USA

   Apreciază

  • mircea.v said, on martie 28, 2014 at 7:57 pm

   Nu am sesizat ca mesajul e unul puternic „nu luati asa ceva”. Poate nu am inteles.
   Il respect mult pe parintele Tanase, dar pune pr dintr-o pozitie superdefensiva, de undeva din exteriorul campului de lupta, si o prezinta dpdv al omului care e absolut singur pe lume, fara nici o aparare/ sprijin din partea Bisericii. Este asa, o mare resemnare… si totul se reduce la post, si ca nu stim Evangheliile.

   In calitate de preot cu voce puternica, trebuie sa se ia in primul rand de pastorii turmei, si apoi de oaie. Asa e normal, nu? Da asa, se ia doar de oaie, care si asa e vai mama ei, si care oaie nu mai stie incotro sa se uite dupa un sprijin, ajutor.

   Trebuie aratat cu degetul la patriarh, episcopi, preoti si abia apoi la mirean. Este o problema care tine in primul rand de Biserica si nu de lume.

   Apreciază

 2. Iacoboaie Radu said, on martie 28, 2014 at 7:32 pm

  Unde scrie că noi, ortodocșii, ne este interzis să facem politică? Nu putem face politică, când mergem la slujbele Bisericii noastre și când facem pelerinaje pentru nevoile noastre spirituale. Dar, în rest putem discuta și despre politică, putem face politică. Doar exercițiul votării ne arată deja că și noi facem într-un fel politică.
  Astăzi, când se strânge cercul împotriva ortodoxiei, chiar se impune a sprijini cu toții, de la mic la mare, un partid creștin autentic, care să ne reprezinte interesele cu adevărat.
  Sigur că mulți se vor împotrivi încă de la început, de teamă că și-ar putea pierde o parte din electorat sau vor avea un rival puternic. În opinia acestora, Biserica ar trebui să stea așa într-un colț și să nu spună absolut nimic, ca și cum ar fi pedepsită, pentru că Statul s-a despărțit de Biserică. Moise Guran de la TVR, zicea că rolul Bisericii Ortodoxe s-a încheiat, e de domeniul istoriei, până când ea se va ,,reforma”…
  Salutăm ideea înființării partidului Alternativa Creștină. Bine ar fi să specifice în denumire, că este vorba despre un forum ortodox.
  Toate cele bune! Și Doamne ajută!

  Apreciază

 3. Iacoboaie Radu said, on martie 28, 2014 at 7:34 pm

  Unde scrie că nouă, ortodocșilor, ne este interzis să facem politică? Nu putem face politică, când mergem la slujbele Bisericii noastre și când facem pelerinaje pentru nevoile noastre spirituale. Dar, în rest putem discuta și despre politică, putem face politică. Doar exercițiul votării ne arată deja că și noi facem într-un fel politică.
  Astăzi, când se strânge cercul împotriva ortodoxiei, chiar se impune a sprijini cu toții, de la mic la mare, un partid creștin autentic, care să ne reprezinte interesele cu adevărat.
  Sigur că mulți se vor împotrivi încă de la început, de teamă că și-ar putea pierde o parte din electorat sau vor avea un rival puternic. În opinia acestora, Biserica ar trebui să stea așa într-un colț și să nu spună absolut nimic, ca și cum ar fi pedepsită, pentru că Statul s-a despărțit de Biserică. Moise Guran de la TVR, zicea că rolul Bisericii Ortodoxe s-a încheiat, e de domeniul istoriei, până când ea se va ,,reforma”…
  Salutăm ideea înființării partidului Alternativa Creștină. Bine ar fi să specifice în denumire, că este vorba despre un forum ortodox.
  Toate cele bune! Și Doamne ajută!

  Apreciază

 4. cosminmatiu said, on martie 28, 2014 at 7:48 pm

  Fratilor eu sunt pentru, sa ne mobilizam sa strangem semnaturi. La fel cum sufletul care este duh are nevoie de trup sa actioneze in lumea materiala, la fel si noua ne va fi de folos un partid sa actioneze in lumea mizerabila a politicienilor. Siguri nu vom fi niciodata, dar si Hristos a ales ca apostol pe Iuda. Omul cel mai mult in viata nu regreta ceea ce a facut ci ceea ce a vrut sa faca si nu a incercat sa faca.

  Apreciază

 5. Iacoboaie Radu said, on martie 28, 2014 at 8:04 pm

  Acest tabel de mai sus nu poate fi făcut ca o petiție online? Ca să semnăm mai ușor.

  Apreciază

  • cosminmatiu said, on martie 28, 2014 at 8:54 pm

   Nu pentru ca trebuie sa fie pe localitate si trebuie trimis in original la adresa specificata. In link sunt instructiuni de completare

   Apreciază

 6. Florin said, on martie 28, 2014 at 8:19 pm

  http://cultural.bzi.ro/un-magnat-al-petrolului-mason-bilderberg-face-dezvaluiri-naucitoare-iata-ce-ne-asteapta-12285

  Frank H. mare mason Bilderberg a facut o serie de dezvaluiri uimitoare in ultimele sale zile de viata. Frank a pierdut lupta cu cancerul la scurt timp dupa ce aceste dezvaluiri au fost facute publice.
  Aurul si Argintul sunt singurele pe care te mai poti baza – conversia activelor si a numerarului in aur- Urgent! Nu lanceziti pentru ca Illuminati au de gand sa prabuseasca in continuare bancile, foarte curand. Intram intr-o depresie prin care vom deveni cu TOTII cu adevarat saraci in termen de doi ani de acum – atitudine de taran si mod de viata taranesc.Nu depindeti de Imobiliare, Active ( averi, mosteniri, investitii, etc.-n.m)!

  Apreciază

 7. saccsiv said, on martie 28, 2014 at 8:34 pm

  Valentin

  Poate o fi interesant ce zbieri tu, dar e o cacofonie de comentariu.

  Scrie si tu mai cu ordine in idei ce ai de cuminicat si OBLIGATORIU cu link-uri.

  Apreciază

 8. bi said, on martie 28, 2014 at 8:51 pm

  http://www.reuters.com/article/2014/03/27/us-syria-crisis-turkey-idUSBREA2Q17420140327

  Daca inregistrarea e reala, turcii discutau despre cum ar fi putut inscena un atac impotriva Turciei din Siria, pentru a justifica o interventie militara acolo. Va amintiti de profetile Cuv. Paisie Aghioritul, cum Turcia se va dezmembra si Constantinopolul va reveni Greciei?

  Apreciază

 9. pr bogdan said, on martie 28, 2014 at 9:00 pm

  F posibil să greşesc dar sunt sătul de cuvântul simplu creştin Peste tot sunt cerute numai mărturii comune ale tradiţiei creştine Mi s-ar părea mai normal să fie „alternativa ortodoxă” (sună mai bine), fiindcă la urma urmei ăsta e şi filonul urmărit (românii ortodocşi), nu? În caz contrar mi se pare că se pierde de la început identitatea ideilor urmărite. Într-adevăr debutezi mai uşor prin cuvânul «creştin», dar până la urmă tot trebuie să alegi: lupta pt ideal sau compromis.

  Apreciază

  • Iacoboaie Radu said, on martie 28, 2014 at 10:17 pm

   Sunt în asentimentul părintelui Bogdan. Un partid creștin, în care ar intra pe lângă ortodocși și catolici și Martorii lui Iehova, și penticostalii, și adventiștii etc.etc., ar fi sortit pieirii. Exemplu din istorie: Mișcarea Legionară a fost puternic infiltrată după asasinarea lui Codreanu și altor 13 comandanți ai acesteia.
   De aceea, propun ca temă de meditație și discuție denumirea de Forumul Alternativa Ortodoxă.
   Doamne ajută!

   Apreciază

 10. dante said, on martie 28, 2014 at 9:54 pm

  pr bogdan
  Sincretismul zilei de azi aproape ca a etichetat termenul de ortodox cu ceva de genul extremist sau fundamentalist. Politic corect este sa spui ca esti crestin si atit, fara a te nominaliza ca ortodox si cu asta gata, esti bagat in ghiveciul babilonului ecumenist.
  Mai trist este cind un concetatean de-al tau se uita urit la tine cind spui ca esti ortodox, iar daca te mai duci si pe la biserica chiar ca esti irecuperabil.
  P.S. Azi am fost acostat pe strada de un grup de tineri care imparteau pliante, initial am crezut ca sint martorii lui iehova, insa nu, aveau alt mesaj cel cu salvarea planetei si cu stingerea luminii de miine seara. Baietii lucreaza organizat cu strategii de indobitocire si spalare a creierelor probabil la nivel national.
  Pai cum vine asta mai baieti, eu astept Lumina Sfinta de la Dumnezeul meu Iisus, iar voi mi-o stingeti in numele dumnezeului vostru, Pamintul? Pai catre acolo aspirati voi, catre lut, nu aveti si voi nevoie de ceva mai luminos, mai inaltator?
  Si asta in plin postul Pastelui, bine ca macar n-ati stabilit sa sarbatoriti idolul vostru „planeta” in Simbata Mare la ora 12 noaptea.

  Doamne ajuta!!

  Apreciază

 11. Mihai said, on martie 28, 2014 at 10:12 pm

  maine e „ora pamantului”, o sa aprind toate becurile care le am la dispozitie.
  prostimea sa stinga tot o ora, in rest ei vor continua: defrisari, exploatarea gazelor de sist, deversari toxice, teste nucleare si tot soiul de necuratii care nu imi mai vin acum in minte. auzi dom’le, earth hour… ba dar prosti ne mai cred, exact ca la dresaj: fa asta ca e bine, eventual primesti o granula.

  Apreciază

 12. Mariuca said, on martie 28, 2014 at 10:28 pm

  Nu echiar atat de esential denumirea formatiunii cat calitatea membrilor , cauzele si forma in care lupta pentru infaptuirea lor. Unora cred ca le trebuie vreo 5 ani pentru dezbaterea denumirii. Cat de usor a strans semnaturile un pacalici ca Capsali sustinut de sistem si cat de greu se strang pentru aceasta formatiune.

  Apreciază

 13. mircea.v said, on martie 29, 2014 at 4:54 pm

  Cuvantul unui Sfant al Inchisorilor pt cei ce vor sa se implice in polititca (si nu numai):
  Virgil Maxim – Imn pentru crucea purtata

  Cu smerenie şi cu îndrăzneală, în Numele lui Dumnezeu, vă strig: Luaţi aminte! Am auzit
  in sufletul meu, ca un sunet de trâmbiţă pentru toate sufletele din orice neam, un glas:
  „Oricine, absolut oricine dintre români, şi oricine, absolut oricine din orice naţie de pe faţa pământului va voi să iniţieze, să întemeieze vreo şcoală morală, socială, să filosofeze, să facă politică sau pur şi simplu să se orienteze în viaţă, va trebui să ţină cont şi să se raporteze la singura operă, după aproape două mii de ani de la Hristos, realizată pe pământul Ţării Româneşti, Mişcarea Legionară de sub patronajul Arhanghelului Mihail.
  Corneliu Zelea Codreanu, omul căruia i-a fost revelată această lucrare, şcoala pe care a întemeiat-o, suferinţele, martirajul pe care l-au primit mărturisitorii lui Hristos, în dragostea lor pentru neam, reînvierea şi confirmarea tuturor adevărurilor enunţate de ei, după Decembrie 1989, şi confirmarea acestora prin lucrarea lui Dumnezeu în ochii întregii lumi, dau certitudinea că lucrarea aceasta îşi avea obârşia în Pronia Divină şi că oamenii aceştia au fost proorocii lumii care va veni.
  Comandantul Mişcării Legionare Horia Sima (+ 1993) a sintetizat aceste învăţături în Doctrina Legionară pe care o pune acum în faţa lumii, piatră de încercare şi de temelie a lumii mileniului trei. Va fi lumina care va aprinde spiritele celor rânduiţi de Dumnezeu, din fiecare neam, pentru noua ordine pe pământ în vederea realizării „unei turme şi unui păstor”.
  Învăţători ai neamurilor, aprindeţi-vă la această lumină fiinţa voastră! Bucuraţi-vă că Dumnezeu vă cheamă la această operă de mântuire. Smeriţi-vă, căci lucrarea aceasta este a Harului Dumnezeiesc, voi fiind doar scule profitoare care v-aţi lăsat conştient şi de bunăvoie în mâinile Celui ce poate da tuturor mântuire, făcându-i părtaşi la lucrare, spre Slava Sa.
  Individul sau Neamul care nu vor voi să înţeleagă lucrarea aceasta şi se vor împotrivi ei vor cădea, ca şi Lucifer, sub sancţiunea săbiei de foc a Arhistrategului Mihail. Biserica lui Hristos nu poate fi biruită de porţile iadului; antihristul şi slujitorii lui vor pieri în focul cel veşnic .
  Bucuraţi-vă, neamurilor, mântuirea voastră este aproape. Hristos bate la uşi! Ieşiţi-I întru întâmpinare!”

  Apreciază

 14. timisorean1 said, on martie 31, 2014 at 12:01 pm

  Consider si eu ca trebuie modificate numele si sigla, deasemenea as dori sa stiu care este site-ul oficial pt a vedea paltforma program(in mod special politica externa)

  Apreciază

  • saccsiv said, on martie 31, 2014 at 12:24 pm

   timisorean1

   Intra te rog pe blogul lui Mihai-Silviu Chirila si vezi ce gasesti acolo. Denumire, sigla, program etc. Daca ai nelamuriri, intreaba-l.

   Apreciază

 15. […] Iata FORMULARUL pentru STRANGEREA DE SEMNATURI pentru Forumul Alternativa Crestina […]

  Apreciază

 16. […] Iata FORMULARUL pentru STRANGEREA DE SEMNATURI pentru Forumul Alternativa Crestina […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: