SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Politia americana EXECUTA UN OM FARA ADAPOST

Posted in SUA by saccsiv on martie 25, 2014

47 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iacoboaie Radu said, on martie 25, 2014 at 8:35 pm

    Ce nu se spune despre cipuri? PENTRU MOISE GURAN CIPUL ACESTA NU REPREZINTĂ UN PERICOL. ESTE EVIDENT. CU CE L-AR AFECTA, CÂND DEJA A DAT MÂNA CU SISTEMUL? PENTRU EL, NU E PACT CU DIAVOLUL, PENTRU CĂ NICI NU CREDE ÎN EXISTENȚA LUI, CEL MAI PROBABIL.
    Problema cipurilor se raportează în primul rând la creștini. Pentru că noi vom fi ținta predilectă a discriminării, și în special acei creștini care se împotrivesc și se vor împotrivi Noii Ordini Mondiale. Pentru cei alde Moise Guran și șefii săi, aceștia din urmă sunt deja numiți ,,ultrareligioși”, adică fanatici sau extremiști! Mitingurile anti-cip sunt descrise de ei ca episoade de ,,demență colectivă”!!!

    Dar, cel mai important aspect pe care noi ar trebui să nu-l pierdem deloc din vedere este acela, că aceste buletine electronice conțin într-un fel mai explicit sau nu, simbolul satanic 666 (răsturnare diavolească a semnului Sfintei Treimi, a Sfintei Cruci!). Acest 666, mai înseamnă și ceea ce spunea monahul Teodot – simbolul înrobirii față de evrei (cei sioniști, care sunt în fruntea piramidei masonice, deasupra lojilor francmasonice), deoarece se știe că, pe vremea regelui Solomon, neamurile înrobite plăteau un tribut de 666 de talanți. Să nu uităm că masonii vor să reconstruiască Templul lui Solomon, având nostalgia bogățiilor din acea vreme. Vedem că, toate statele lumii sunt obligate sau determinate să introducă în același timp aceste acte biometrice.

    Incluzând acest simbol satanic 666 al supunerii față de evreii sioniști, purtătorii noilor buletine electronice cu cip (chiar fără tehnologia RFID) arată că și-au pus semnătura personală alături de cea a diavolului, că au pactizat cu diavolul, că au renunțat de bună voie (cu știință ori fără știință) la botezul ortodox și la Sfânta Cruce. Noi știm că ,,nu putem sluji la doi domni, și lui Dumnezeu și lui Mamona”.
    Iată de ce primirea buletinelor electronice reprezintă o mare cădere din har și un mare păcat. Pentru această semnătură de primire va trebui să dăm răspuns la Înfricoșătoarea Judecată. Pentru alții, nu contează un păcat în plus. Pentru noi contează foarte mult.
    Numai cei care vor răbda până la sfârșit se vor mântui. Amin

    Apreciază

    • mircea.v said, on martie 25, 2014 at 9:49 pm

      @Iacoboaie Radu,

      e mai perversa lucrarea asta cu cei 666 de talanti decat tributul, care e o obligatie. Zice in Biblie ca in afara de biruri si taxe veneau astia 666 de talanti. Adica erau asa, in semn de respect, de admiratie, un ceva extra… Nu era obligatie. In teorie era de bunavoie.

      La Apocalipsa, in Bibliile vechi se spune „Si FACE pre toti… ca sa le dea lor semn” iar in cele noi „Şi ea îi SILESTE pe toţi…ca sa-si puna semn”. „Face” asta e mai pervers decat „sileste”.

      Cand e „sileste” e obligatie. Cand e „face”, nu e o obligatie la modul direct, dar nu mai ai incotro.
      „face” se potriveste mai bine si cu ceea ce reprezentau cei 666 de talanti.

      Asta asa, ca sa despicam firul in patru.

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on martie 25, 2014 at 10:22 pm

        Tot ca să mai despicăm puțin firul în patru, m-am gândit uneori la semnificația mai profundă a acestui număr fatidic 666. Și, făcând conexiunea cu legiunea a noua din ceruri din care a căzut Lucifer cu îngerii ce l-au urmat (deveniți cu toții demoni), m-am gândit la răsturnarea lui 999, pentru că satana înseamnă anapoda. Cam tot ce este mai important în ortodoxie, observăm răsturnat în organizația și ritualurile francmasoneriei. Cu alte cuvinte, 666 poate să însemne și legiunile demonilor, puterea lor. Este numărul fiarei apocaliptice, acel număr pomenit în Apocalipsă.
        Doamne ajută!

        Apreciază

      • mircea.v said, on martie 26, 2014 at 10:03 am

        Dumnezeu l-a creat pe om in ziua a sasea. In Hronograf se spune ca Adam a cazut in pacat in ziua a sasea la ceasul al saselea. Adam a murit in ziua a sasea la ceasul al saselea.

        Iisus a fost rastignit in ziua a sasea la ceasul al saselea.

        Acst numar „666” este ales de diavol, nu de Dumnezeu. Diavolul ii alege semnificatia (dupa gandirea lui) si il foloseste. Cu un scop anume. Si deci prea mari intelesuri duhovnicesti nu ar trebui sa aiba. Cea mai mare bucurie a lui satan, cea mai mare realizare a lui este atunci cand castiga un suflet. Si daca acest numar este asa de important pt el incat vrea sa-l puna pe fiecare om, (ba chiar pe orice lucru, faptura) ma gandesc ca ar trebuie sa aiba legatura cu faptul ca acel om este al lui. Isi pune „stampila” ca sa certifice ceea ce este al lui.

        Explicatia care pe mine ma „aranjeaza” ar fi, dpdv al lui satan : „Dumnezeu l-a creat pe om in ziua 6, dar eu l-am inselat, am introdus pacatul si moartea in lume in ziua 6, ceasul 6”, sau „Dumnezeu l-a creat pe om nemuritor si fara de pacat in ziua 6, dar eu l-am inselat… in ziua 6, si a murit in ziua 6”.

        Hronograf:
        „Iar sfarsitul lui [Adam] a fost intr-o zi de Vineri (dupa marturia Sfantului Irineu) intru care in Rai a calcat Porunca lui Dumnezeu, in ceasul al saselea din zi, intru care a gustat mancarea cea cu Porunca oprita care i s-a dat lui din mainile Evei.”

        Adica „666” = „Dumnezeu te-a facut sa fii al Lui, dar acum esti al meu”, dpdv al lui satan.
        „Vrei sa cumperi si sa vinzi? Arata-mi mai intai, dovedeste-mi ca esti al meu, si apoi iti voi permite. Toata lumea este a mea, si ca sa existi in lumea mea, trebuie sa imi arati/dovedesti ca esti al meu”

        Continuarea, mergand pe aceiasi linie, ar fi „66666” care include si rastignirea Mantuitorului si salvarea omului din Iad, dar asta nu-i mai place lui satan.

        Asta tot ca discutie. Ideile astea mi-au venit cititnd Hronograful. Erau prea multi de „6”. Si toti legati de aspecte foarte importante ai existentei omului. Sa nu se ia nimeni dupa cele de mai sus. Nu stiu daca asta o fi semnificatia lui „666”, dar pe mine ma sperie suficient de tare ca sa fac tot posibilul sa nu primesc asa ceva.

        Inca o data, cele de mai sus sant speculatii personale.

        Apreciază

  2. lastunnegru said, on martie 25, 2014 at 8:46 pm

    Daca asta i sa intamplat saracului om care nu avea casa si gasise si el un loc unde sa doarma cred ca la fel cand multi isi vor baga Cip in mana sau in cap iar crestini ortodocsi si alti oamani vor fugi in pustiu sau in paduri ca sa scape cred ca o sa vor fi numiti toti teroristi si inamici ai guvernului mondial si toti care nu vor accepta sistemul antihtistic si legile sale vor fie cautati, vanati si ucisi, motivele care vor fi inventate nici nu mai conteaza.

    Apreciază

  3. giovani said, on martie 25, 2014 at 8:59 pm

    Doamne sa dea Dumnezeu ala care a tras sa moara in aceleasi chinuri el si familia lui , pentru ca a ucis un om pasnic si care nu prezenta un pericol, mai cu seama ca ierea un boschetar .
    Doamne ce oameni fara suflet ma tem in ce lume traiesc.Sa dea Domnul sa-i bage la arest pentru abuz de arma fara justificare .de fapt crima pe fata la buna dispozitie a lor deci viata omului depindea de acesti nemernici.
    Cum ma sa tragi intru-un om nu-mi explic nu stiu cat tupeu diavolesc sa ai sa omori cu sange rece asa

    Apreciază

    • aha said, on martie 25, 2014 at 9:44 pm

      @giovani. nu e chiar ortodox sa iti doresti moartea unui om, indiferent cine e respectivul. noi trebuie sa ne rugam pentru ei, nu sa ii judecam. sti tu judecata lui Dumnezeu? eu cred ca nu. dar pentru cei care au comis crima asta trebuie sa ne rugam…si nu numai pentru ei.

      Apreciază

    • cosminmatiu said, on martie 25, 2014 at 10:33 pm

      @ giovani , la spovedanie te rog sa nu uiti sa spui ca ai blestemat. Iti inteleg supararea dar noi nu avem voie sa blestemam. Cum e cu rugati-va pentru dusmanii vostrii …

      Apreciază

    • dinu marius said, on martie 26, 2014 at 1:56 am

      citez..”cat tupeu diavolesc sa ai sa omori cu sange rece asa”

      americanii daca nu ma insel au acte biometrice cu cip rfid 666 de cativa ani…
      IATA CAUZA de ce se comporta politistii americani ca niste diavoli intrupati>

      Apreciază

      • acc70 said, on martie 27, 2014 at 12:10 am

        teribil de simplu si pe intelesul tuturor e exprimat adevarul…..Si cand ma gandesc ca unii considera inca ca actele „bio ” nu sunt periculoase ci doar pecetea din Apocalipsa…de parca otrava nu poate fi administrata la inceput in doze mici, ….

        Apreciază

  4. aha said, on martie 25, 2014 at 9:00 pm

    intrebarea mea e urmatoarea: cum au ajuns asemenea imagini la RT?? stiu ca nici macar la noi nu sunt astfel de scurgeri de informatie, decat voit. e clar ca se promoveaza fNOM contra NOM, cum spunea acum ceva timp saccsiv pe blogul lui. deja vad o inversunare si in societatea noastra impotriva sistemului actual. si e normal pe undeva. dar e inversunare impotriva sistemului, fara Dumnezeu. oamenii se revolta dar nu pentru ca se incalca invataturile lui IIsus Hristos ci se revolta pentru ca nu le e lor bine. si asta e egoism. si orbire duhovniceasca. toti vor schimbare dar daca ii intrebi o sa te minunezi ca nu vor schimbare a valorilor ci vor schimbarea oamenilor!! oamenilor le convine libertatea asta draceasca….dar sa le fie bine lor. restul nu mai conteaza. oamnenilor nu le convine ca le sunt incalcate anumite libertati dar se supara si te dau afara daca le spui ca ei insisi incalca astfel de libertati. ei gasesc mereu o scuza….ba ca trebuie sa nu le fie afectata imaginea, ca trebuie sa mearga afacerea in continuare si trebuie sa astfel de decizii ( cu un scop benefic, evident…sa nu lase oamenii fara munca) , ba ca tu, cel care ai zis, nu esti asa sfant si mai calci pe langa….si tot asa.

    Apreciază

    • blue said, on martie 25, 2014 at 10:33 pm

      Revolta societăţii româneşti împotriva sistemului este, în cea mai mare parte, mimetică. Omul aude că e la modă să fie anti şi se execută, să ajungă şi el „cool”, „super ok”. Dacă îi aşezi într-o lume după închipuirea lor, se pierd, capătă angoase, câţi dintre antiromânii de circumstanţă plecaţi din ţară într-un dispreţ total faţă de ai lor cei rămaşi nu s-au întors cu coada între picioare sau s-au sinucis prin străinătăti? A nu se înţelege aici că mă refer la toţi cei care au preferat drumul bejeniei…
      A găsi o scuză sau a prinde doar ideile care convin e perfect pliabil pe mentalul românesc. Cu schimbarea din noi înşine e mai greu…

      Apreciază

      • saccsiv said, on martie 31, 2014 at 6:56 pm

        blue

        Doamne ajuta!

        Poti te rog traduce?

        Mexico: Knights Templar Drug Cartel Made Recruits Eat Children’s Hearts in Initiation Rite

        http://www.ibtimes.co.uk/mexico-knights-templar-drug-cartel-made-recruits-eat-children-organ-trafficking-initiation-rite-1441266

        Apreciază

      • blue said, on aprilie 3, 2014 at 11:59 pm

        Da, l-am găsit. Iertare, mi-a scăpat pagina asta. Mâine până în prânz îl trimit.

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 4, 2014 at 12:03 am

        blue

        Multumesc mult.

        Apreciază

      • blue said, on aprilie 4, 2014 at 12:02 pm

        Mexic: Cavalerii Templieri ai cartelului drogurilor îi determină pe recruţi să mănânce inimi de copii în cadrul unei iniţieri ritualice

        Noii membri ai unui infam cartel mexican al drogurilor au fost forțaţi să mănânce inimi de copii ca parte a unui ritual de inițiere macabru, au fost informate de către surse autoritățile din vestul statului Michoacan.
        Oficialii, care investigau o grupare de trafic de organe presupus conduse de cartelul Cavalerilor Templieri, au declarat că există dovezi că ultimul şef al bandei, Nazario Moreno, a cerut ca recruţii să-şi dovedească loialitatea printr-un act de canibalism.
        „La o ceremonie de inițiere, ei au folosit organele, în acest caz inima, și au forțat oamenii care trec prin acest proces de inițiere să o mănânce,” a declarat Alfredo Castillo, trimisul guvernului federal în Michoacan, pentru un post de radio local.
        Castillo a declarat că detectivii au fost informaţi despre această şocantă practică de către membrii reţinuţi ai bandei.
        „Există declaraţii ale unor oameni care au fost prezenţi cănd Nazario Moreno (El Chayo) a venit şi a spus altora ca inițiere sau ca pondere a unui ritual: „Astăzi vom mânca inima unei persoane”, a declarat Castillo pentruNoticias MVS.
        Autoritățile au susţinut că au motive să creadă că inimile au fost luate în principal de la copiii din localitate, care au fost răpiți și organele le-au fost recoltate în scopuri de trafic.
        Moreno, cunoscut sub numele de El Chayo „Rozariul” sau „cel mai nebun” a fost împușcat mortal de forțele de securitate la inceputul acestei luni.
        In vârstă de 43 de ani, el a fost interceptat după un pont primit de la localnici cum că fusese văzut călărind un catâr lângă o colibă ​​de lemn din munţi folosită ca ascunzătoare, au declarat autorităţile.
        Moreno, care a fondat cartelul La Familia înainte de înfiinţarea Cavalerilor Templieri, a fost declarat prima dată mort de către guvernul mexican în decembrie 2010 în urma unui schimb de focuri cu poliția federală, deși nu a fost găsit niciun cadavru.
        La inceputul acestei luni, poliția l-a arestat pe Plancarte Manuel Gaspar, un alt membru al Cavalerilor Templieri, acuzat de trafic de organe.
        Plancarte Gaspar, de 34 de ani, nepotul lui Enrique Plancarte Solis, un lider de top al Cavalerilor Templieri, a fost reținut în timp ce călătorea într-o maşină furată, transportând numerar şi amfetamină cristalizată împreună cu un complice.
        Secretarul de stat pentru siguranță publică al statului Michoacan, Carlos Castellanos Becerra, a spus că Plancarte Gaspar făcea parte dintr-o grupare de trafic de organe ce viza în special persoanele cu anumite caracteristici, și în special pe copii.
        „Avem mai multe declarații prinse în investigații deschise care indică o rețea de mai mulți suspecți care identificau persoanele cu anumite caracteristici, în special copii, și îi răpeau”, a spus Becerra.
        În această săptămână, liderul unui grup de luptători înarmaţi care luptă împotriva Cavalerilor Templieri a declarat că oamenii lui au salvat mai mulți copii care au fost transportaţi într-o dubă cu refrigerare către un port din Pacific, după ce au fost răpiţi de la o şcoală din localitate.
        „Ei erau într-o cutie de refrigerare, strâns înfășuraţi în pături,” a declarat José Manuel Mireles presei locale. „Erau copii de la aceeași școală, din Mexico City.”

        Apreciază

      • saccsiv said, on aprilie 4, 2014 at 1:23 pm

        blue

        Multumesc mult.

        Apreciază

      • blue said, on aprilie 4, 2014 at 3:07 pm

        Cu plăcere şi… mă repet. Dacă vezi că nu răspund, trimite linkul pe mail, acolo dau de el sigur. Doamne ajută!

        Apreciază

    • Alex said, on martie 26, 2014 at 10:46 am

      Asta-i originalul:

      http://www.thenation.com/blog/178985/albuquerque-police-fatally-shoot-homeless-man-who-was-illegally-camping

      „Newly released video showing Albuquerque police fatally shooting a homeless man has placed the city’s police department, already fraught with abuse allegations, under increased scrutiny.

      Police shot James Boyd, 38, on March 16, after they tried to detain him for sleeping in an unauthorized area. Helmet camera footage shows Boyd finally cooperating after three hours of confrontation, picking up his belongings and approaching the officers, when one of the officers lobs a flashbang at his feet. Disoriented, Boyd appears to pull out two knives, makes a threatening gesture and then briefly turns his back to the officers. At that moment, two officers fire multiple live rounds at Boyd, hitting him at least once.

      Boyd falls the ground. Blood can be seen on the rock above his head. He died at a hospital the next day.

      Albuquerque Police Chief Gordon Eden maintains that the officers involved—Dominique Perez and Keith Sandy—were “justified” in shooting Boyd, claiming he posed a “direct threat.”

      But civil rights advocates and some city officials say the video clearly shows that Boyd’s death could have been avoided. Demonstrators are scheduled to protest the shooting tomorrow, with plans to march to Albuquerque’s police headquarters.

      „I am disturbed and I am troubled by what I saw,” said Albuquerque City Council president Ken Sanchez, “What alarms me the most is that the chief would come out so quickly and make comments that justify this shooting,”

      The advocacy group ProgressNow New Mexico notes that this month’s shooting is just the latest in a long string of questionable use-of-force incidents involving APD officers. Albuquerque police have shot thirty-six people, twenty-three fatally, since 2010. In that time, police misconduct lawsuits have cost APD more than $24 million.

      An ongoing Department of Justice probe seeks to “determine whether APD engages in a pattern or practice of use of excessive force in violation of the Constitution and federal law.” Council president Sanchez said Boyd’s case should be added to the DOJ’s investigation.”

      Apreciază

  5. acc70 said, on martie 25, 2014 at 9:05 pm

    asa vor pati toti cei care nu vor vrea acte „bio” si automat vor deveni boschetari si deci numai buni de luat la tinta sau jefuiti de organe( ficat, rinichi) caci pe bucatele omul valoreaza mult mai mult..

    e doar un avertisment..cine se crede liber sa mearga si sa faca ce vrea este omorat….trebuie sa raminem in inchisoara sistemului ca sa nu fim vanati( asa vor ei sa transmita)

    Apreciază

  6. dinu marius said, on martie 25, 2014 at 9:07 pm

    am vazut gresit sau omul avea ceva in mana?

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 25, 2014 at 9:43 pm

      dinu marius

      Avea ceva ce parea un cutit. Dar asta nu-i motiv sa tragi in el in halul asta.

      Apreciază

      • dinu marius said, on martie 26, 2014 at 1:58 am

        are legatura cu asta

        americanii au de cativa ani acte biometrice cu cip rfid 666

        Apreciază

  7. duhovnic said, on martie 25, 2014 at 9:28 pm

    selectie antihristica! Imaginati-va cum se vor purta cu cei ce vor refuza biocipul in corp…

    http://nordortodox.webs.com/

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on martie 27, 2014 at 9:51 pm

      Există totuși posibilitatea ca, acest sărman fără adăpost să fi fost confundat cu un terorist. Faptul că ținea în mână un cuțit, poate li s-a părut polițiștilor foarte suspect și poate au crezut că are un detonator. Altfel, de ce erau atât de încordați și de ce au reacționat atât de dur împotriva unui om singur și lipsit de apărare?
      Oricum, crima aceasta nu-i absolvă de păcat. Este oribil cum au procedat. A fost un asasinat filmat în direct!
      Doamne ajută!

      Apreciază

      • dinu marius said, on martie 27, 2014 at 10:19 pm

        e…detonator o laie..

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on martie 27, 2014 at 10:41 pm

        DINU MARIUS

        Pentru tine, din exterior, da. Eu mă refeream la reacția lor. Nu prea cred că a fost planul lor să execute în direct un om fără adăpost, cu scopul de a-i înspăimânta pe creștini prin vizionarea pe internet a acestui filmuleț.
        Doamne ajută!

        Apreciază

      • dinu marius said, on martie 27, 2014 at 10:21 pm

        au avut caine..au avut arma cu care putea de ex sa il impuste in alt loc nus..picior …mana.sa il imobilizeze..daca nu ma insel au si chestii din alea paralizante..nu sa il executi ..

        Apreciază

  8. cosminmatiu said, on martie 25, 2014 at 11:00 pm

    Aruncam o privire sa vad cam cum va decurge urmatorul razboi ce va duice la venirea antihristului si am vazut ca rusii au rachete balistice intercontinentale ce zboara cu aproximativ 26000 km/ora

    http://en.wikipedia.org/wiki/RT-2UTTKh_Topol-M

    Apreciază

    • aha said, on martie 26, 2014 at 12:16 am

      @cosminmatiu . deja razboiul se desfasoara cu viteza fulgerului….la propriu. ceea ce spui tu e o moarte trupeasca…dar moartea duhovniceasca e cu viteza fulgerului. ma refer la mass-media ( cu tot ce inseamna: tv, radio, internet…etc). oricum o sa murim odata si o data. dar depinde de noi cum ne va afla moartea! asta e important!

      Apreciază

  9. Mălin said, on martie 26, 2014 at 12:04 am

    La noi au cumpărat deja aproape toate pădurile ca să se asigure dinainte că nu are nimeni unde să se retragă!

    Apreciază

  10. Marius Barbu said, on martie 26, 2014 at 12:05 am

    Apreciază

  11. Filip said, on martie 26, 2014 at 9:35 am

    Am incercat sa distribui in facebook o trimitere la articolul de mai sus ( https://saccsiv.wordpress.com/2014/03/25/video-politia-americana-executa-un-om-fara-adapost/) si nu se poate ! imi spune ca sursa este blocata

    Apreciază

  12. G-man said, on martie 26, 2014 at 11:38 am

    mircea.v
    …parca am mai discutat asta …

    Sfânta Evanghelie după Marcu
    Capitolul 15

    25. Iar când L-au răstignit, era ceasul al treilea.
    26. Şi vina Lui era scrisă deasupra: Regele iudeilor.
    27. Şi împreună cu El au răstignit doi tâlhari: unul de-a dreapta şi altul de-a stânga Lui.
    28. Şi s-a împlinit Scriptura care zice: Cu cei fără de lege a fost socotit.
    29. Iar cei ce treceau pe acolo Îl huleau, clătinându-şi capetele şi zicând: Huu! Cel care dărâmi templul şi în trei zile îl zideşti.
    30. Mântuieşte-Te pe Tine Însuţi, coborându-Te de pe cruce!
    31. De asemenea şi arhiereii, batjocorindu-L între ei, împreună cu cărturarii, ziceau: Pe alţii a mântuit, dar pe Sine nu poate să Se mântuiască!
    32. Hristos, regele lui Israel, să Se coboare de pe cruce, ca să vedem şi să credem. Şi cei împreună răstigniţi cu El Îl ocărau.
    33. Iar când a fost ceasul al şaselea, întuneric s-a făcut peste tot pământul până la ceasul al nouălea.
    34. Şi la al nouălea ceas, a strigat Iisus cu glas mare: Eloi, Eloi, lama sabahtani?, care se tălmăceşte: Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, de ce M-ai părăsit?
    35. Iar unii din cei ce stăteau acolo, auzind, ziceau: Iată, îl strigă pe Ilie.
    36. Şi, alergând, unul a înmuiat un burete în oţet, l-a pus într-o trestie şi I-a dat să bea, zicând: Lăsaţi să vedem dacă vine Ilie ca să-L coboare.
    37. Iar Iisus, scoţând un strigăt mare, Şi-a dat duhul.
    ………………….
    poti sa faci alte calcule daca vrei
    rastingnit – ceasul 3 (ora 9)
    intuneric pe tot pamantul – ceasul 6(ora 12)
    Si-a dat duhul – ceasul 9 (ora 15)
    adunat = 18…o alta viziune imitativa a lui 18 ..3 de 6.

    ps: …si am o rugaminte la tine cand mai vorbesti de Dumnezeu , sa vorbesti cum trebuie .. chiar daca te grabesti , nu cum vorbesc sectantii .. adica direct pe nume..ca nu ne tragem de sireturi cu El .
    Ci EL este Domnul si Mantuitorul nostru IIsus Hristos in slava Tatalui si a Duhului Sfant din veci in veci.
    Sa nu te superi , iti atrag atentia tocmai ca te iubesc si stiu ca suporti critica. Si noi trebuie sa ne sprijinim unul pe altul ca sa nu o luam la vale …ca asa cadem cate un milimetru fara sa ne dam seama ..pana cand ne aflam la metrii distanta de Adevar..
    ………..cu dragoste de frate.

    Apreciază

    • mircea.v said, on martie 26, 2014 at 1:55 pm

      Nici o suparare frate, greseala mea in privinta ceasului rastignirii. Multumesc. Scria in Hronograf „ca adica in ceasul al saselea Domnul nostru pironit fiind pe Cruce, in ceasul al noualea a murit pentru noi” si mi-a ramas asta in cap. Ceea ce nu e totuna cu ceasul rastignirii.

      Apreciază

    • mircea.v said, on martie 26, 2014 at 8:29 pm

      Ma gandeam dupa mintea mea ca semnificatia lui „666” ar trebui cautata (nu ca ar fi ceva vital) intre Facere si Solomon. Ca daca apare prima data la Solomon, rezulta ca diavolul il alesese deja.

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on martie 27, 2014 at 10:53 pm

        Numărul 666 poate fi pecetea fiarei apocaliptice, simbolul satanic cel mai pregnant. Sau am putea face o corelație cu Sfânta Cruce, pentru că prin 666 are loc o răsturnare a tuturor semnificațiilor acesteia. Lucifer are Sinagoga lui, deci are și ,,crucea” lui, pătrată, roșie…

        Apreciază

  13. aniush said, on martie 27, 2014 at 8:17 am

    Ma tem ca si la noi vor face la fel. Deja politia este indreptata impotriva omului. Eu am trecut prin niste momente si am inteles ca au pornit razboi impotriva noastra.

    Apreciază

  14. […] VIDEO: Politia americana EXECUTA UN OM FARA ADAPOST […]

    Apreciază

  15. […] VIDEO: Politia americana EXECUTA UN OM FARA ADAPOST […]

    Apreciază

  16. […] VIDEO: Politia americana EXECUTA UN OM FARA ADAPOST […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.