SACCSIV – blog ortodox

Video: MOISE GURAN despre BULETINELE CU CIP – nu e cu ANTIHRIST caci nu e cu RFID, ci doar cu CIP …

Posted in 666, antihrist, APOCALIPSA, BULETIN CU CIP, MOISE GURAN, RFID by saccsiv on martie 25, 2014

   Mai zice el cateva vorbe care nu apar mai sus, dar pe care le gasiti la finalul inregistrarii de la:

BIZIDAY: Joi, 20 martie 2014

   Cititi va rog si:

Video – MOISE GURAN despre mitingul anticip: “UN EPISOD DE DEMENTA COLECTIVA”. Si are ceva si cu Ortodoxia, caci nu „înţelege să se reformeze şi să-şi găsească un rol progresist în contemporaneitate” …

VIDEO – Felix Koppelman, presedintele comunitatii evreiesti Oradea: IMPLANTUL CU CIP ESTE NECESAR

 

66 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cosminmatiu said, on martie 25, 2014 at 9:00 am

    Poate sa fie cu cod de bare EAN 13 sau UPC si fara cip si tot e cu 666. Si daca scrie 666 clar sau stilizat pe un act care atesta identitatea mea, fara cod de bare tot cadere este. Nu imi pun numele meu langa cel al diavolului nici pentru a recunoaste ca exista Dumnezeu.

    Apreciază

    • andrei said, on martie 25, 2014 at 12:32 pm

      La inceput ne dau posibilitatea sa alegem intre ala cu cip sau fara, asta e strategia lor, cu pasi marunti, dar peste cativa ani o sa fie doar ala cu cip. Fara buletin nu prea poti sa faci nimic in societatea moderna, ce alternative avem daca nu il luam?

      Apreciază

      • saccsiv said, on martie 25, 2014 at 12:51 pm

        andrei

        Ba toate sunt cu cip deja.

        Apreciază

      • andrei said, on martie 25, 2014 at 1:09 pm

        saccsiv

        Buletinul actual nu are cip

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 25, 2014 at 1:51 pm

        andrei

        Nu are. Dar unde-i alegerea? Caci ai zis „la inceput ne dau posibilitatea sa alegem intre ala cu cip sau fara”.

        Apreciază

      • andrei said, on martie 25, 2014 at 2:25 pm

        Pai tu nu ai ascultat ce zice ala, de la 1 aprilie cand le introduc pe astea cu cip, ai posibilitatea sa alegi intre astea noi cu cip sau alea vechi fara.

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 25, 2014 at 2:48 pm

        andrei

        Iata transcriptul fragmentului:

        „Cei care nu vor dori sa-si faca buletine cu date biometrice si amprente vor putea opta pentru cartile de identitate simple, insa si acestea vor avea incorporat cipul dar fara amprente si date biometrice. De fapt scopul acestuia este sa ajute inclusiv sistemul de sanatate, caci noile carti de identitate vor putea fi folosite drept carduri de sanatate.”

        Unde scrie ce zici tu?

        Apreciază

  2. o oarecare said, on martie 25, 2014 at 10:00 am

    Cata nerusinare! Nu exista ultrareligiosi, ci doar crestini informati care stiu ce trebuie sa ia si ce nu. Iata cum se poate sfida o tara crestina cu televizorul, in limba noastra romaneasca, o limba care a fost si trebuie sa ramana o limba sfanta! Daca l-ar asculta pe Moise Guran,ar muri inca o data de invidie Mihnea Turcitul! Oare trebuie sa ne fie rusine ca suntem crestini? Iata cum ortodocsii care vor sa pazeasca sfaturile date de Sfintii Parinti ajung dintr-odata ,,ultrareligiosi!

    Bun, dar religiosii cum sunt atunci? Probabil religiosii sunt cei care sunt politic corecti si sunt de acord si cu cipuri si cu ecumenism. Daca cred in flacara violet si intr-un Dumnezeu care le da doar cele materiale si-i ajuta sa calce peste cadavre este destul pentru a fi religios!

    Ultrareligiosii astia sunt periculosi si trebuie desfiintati, asa ca trebuie sa ne asteptam la ce e mai rau. ,,E vremea muceniciei”, spunea parintele Justin. Mantuirea este mai importanta decat toate comorile materiale.

    Trebuie sa luptam sa existe si varianta fara cip. Care cip e cel mai bun? Niciunul. Buletinul fara cip, acela e bun pentru crestini.

    Apreciază

  3. Pitt said, on martie 25, 2014 at 10:24 am

    Se baga si mickey mouse-ul ala anschilopat in seama….

    Apreciază

  4. zcalin said, on martie 25, 2014 at 10:43 am

    da are dreptate … ce zice la finalul inregistrarii ca e un „avocat al diavolului”. iar de acel „buhahaha numele meu este moise guran” … am impresia ca se inchina bufnitei. Dupa mimica, semne pare a fi mason. Dumnezeu sa-l ierte!

    Apreciază

  5. Iacoboaie Radu said, on martie 25, 2014 at 11:02 am

    APEL IMPORTANT CĂTRE TOȚI ROMÂNII

    Ne adresăm prin acest apel tuturor cetățenilor acestei țări, care mai simt că în pieptul lor bate o inimă de român. Românul a luptat în toată istoria neamului său pentru apărarea credinței și libertății sale.
    Suntem într-un moment de răscruce. Peste puține zile, românii vor fi obligați sau determinați să ia noile buletine electronice. Ne referim la tineri, la soții care trebuie să-și preschimbe numele și buletinele, la cei care își schimbă domiciliul și buletinul etc.
    Frați români, nu mai este nicio clipă de pierdut! Trebuie să ne mobilizăm până când nu este prea târziu. Acum este momentul să reacționam în masă. Nu neapărat prin proteste stradale, pentru că românii se urnesc greu și la ultimul miting anti-cip au fost în jur de 1000 de români.
    Din păcate, conducerea Patriarhiei Ortodoxe Române, care ar fi trebuit să ridice glasul împotriva acestei sclavii elecronice, a căzut în erezia ecumenistă (evident masonică) și acceptă cipurile de urmărire a omului (adevărate dosare la purtător, de genul celor de la Securitate). Însuși Patriarhul este mason, de pe vremea când era Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, când a participat la un seminar ecumenic și a redactat o carte de rugăciuni în comun (ecumenică), lucru pe care nici nu l-a dezmințit. Ar fi putut să declare că nu este mason, cum a procedat însă un alt înalt ierarh din Grecia, acuzat de apartenență la organizația religioasă anticreștină (francmasoneria).

    Să nu ne descurajăm frați ortodocși. Să ne rugăm pentru toți ortodocșii căzuți în erezie, în rătăcire, pentru întoarcerea lor la dreapta credință. Cei care pot, să citească zilnic și acele două rugăciuni pentru conducătorii noștri. Arma noastră cea mai puternică este RUGĂCIUNEA, pentru că aliatul nostru atotputernic este Dumnezeu, Slăvit să-i fie numele în veci. Să-i punem în pomelnice și ajutorul divin nu va întârzia.

    Fiecare dintre noi să caute o soluție. Dacă românii vor respinge buletinele electronice în număr mare, chiar dacă în mod individual, cerând buletine de tip vechi fără cip, atunci autoritățile vor fi obligate să-și reconsidere poziția. Cerem să ni se spună în mod clar de ce este nevoie neapărat de documente elecronice, ce avantaje ne aduc acestea. Pentru că, dezavantajele noi le vedem și nu le putem accepta.
    Frați români, pentru credință și libertate, trebuie să fim în stare a ne da la nevoie și viața. Pentru că, cel care va ține la viața lui, și-o va pierde, dar cel care își va da viața pentru Hristos, va avea viața cea veșnică.
    Pentru tineri, recomandăm vizionarea filmului INIMĂ NEÎNFRICATĂ, cu Mel Gibson actor principal și a unor mici videoclipuri de pe fight4romania, precum cel intitulat MESAJ DIN TRECUT.
    Acest apel îndeamnă la o mobilizare generală pentru apărarea ortodoxiei și tuturor valorilor noastre creștine și naționale, atât de mult atacate astăzi din toate părțile.

    Există această frumoasă cântare ortodoxă și s-o cântăm și noi: MILUIEȘTE DOAMNE POPORUL TĂU ȘI BINECUVINTEAZĂ MOȘTENIREA TA. BIRUINȚĂ BINE CREDINCIOȘILOR CREȘTINI ASUPRA CELUI POTRIVNIC DĂRUIEȘTE. ȘI CU CRUCEA TA PĂZEȘTE PE POPORUL TĂU. Amin

    Apreciază

    • NIMENI said, on martie 25, 2014 at 12:48 pm

      Iacoboaie Radu,
      Multumesc frate pentru mesaj,
      Daca nu vom fi vrednici, totul va muri si va avea loc spurcarea definitiva…
      Sa nu uitam …

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on martie 25, 2014 at 6:16 pm

        Mesajul pe care l-am trimis era unul extrem de serios. Crezi că nouă ne arde de distracție? Sau vrei să trimitem acest mesaj în derizoriu, ca fiind o glumă în Postul Mare? Ne poți lămuri puțin?
        Doamne ajută!

        Apreciază

    • Pitt said, on martie 25, 2014 at 1:33 pm

      Patriarhia romana a cazut de mult in erezie, de cand s-a dat la calendarul franc-masonic gregorian.

      Nu e de mirare ca la inmormantarea „IPS Miron Cristea” cel care a facut „miscarea”, cadavrul acestuia mirosea de a fost nevoie sa aduca camioane cu ciment si pietris pentru a-i face „sarcofag” exact ca la reactorul dela Cernobal.

      Curios este ca desi sunt niste chitzigoi care tot ciripesc precum ca BOSV (care merg dupa calendarul neschimbat, neschismatic iulian) ar fi cutare si cutare, si desi stiu ca IPS Daniel e mason, impreuna cu altii din gloata sa, acestia inchid ochii…

      Acum doar se fac urmatorii pasi, incetu cu incetu, tiptil-tiptil, spre serpeasca care va face compromisul primirii lui antihrist.

      Apreciază

      • saccsiv said, on martie 25, 2014 at 1:53 pm

        Pitt

        Erezia este un cuvant greu, pe care multi il folosesc prea lesne. Doresti sa faci propaganda stilista pe acest blog?

        Apreciază

      • dinu marius said, on martie 25, 2014 at 3:03 pm

        pitt tu esti stilist de slatioara?te rog raspunde prin DA sau NU!

        Apreciază

      • Marius Barbu said, on martie 25, 2014 at 11:07 pm

        @Pitt fi atent ce zice omu asta ca tot cei pe calendar nou l’au facut si pe Cordun care l’a facut pe Glicherie

        Apreciază

      • Pitt said, on martie 26, 2014 at 6:28 pm

        A afirma e usor. Mai sunt vreo doi care ciripesc tot felul de chestii, insusi cuvantul „stilist” pe care voi il folositi cu atata usurinta este unul patentat precum „holocaustul” sau „terorist” de catre jidanii sionisti.

        Eu nu am venit aici sa fac propaganda de nici un fel, insa v-as ruga in numele „duhului Ortodoxiei” pe care il invocati sa veniti concret cu dovezi si nu cu pamflete si suzete.

        Nu uitati ca noi nu avem nimic cu voi, nu am avut si nici nu vom avea.

        Nu uitati ca pochii pe nou ii persecutau folosindu-se de securitatea ceausista pe cei care nu au vrut sa adopte calendarul dictat de catre papa si franc-masoni.

        Nu uitati ca faceti propaganda ca sunteti fratii tuturor crestinilor insa ciudat este ca, duceti o ura nemaintalnita si nestapanita DOAR – REPET DOAR – fatza de crestinii care sunt „ortodocsii de stil vechi” sau mai bine zis, pe ortodoxia de rasarit – nealterata de erezia calendarului gregorian franc-masonic.

        Ciudat ca dintre toti „crestinii” cu nume numai pe noi ne urati, acuzati, persecutati, etc.

        De la Sf. Ierarh Glicherie Marturisitorul incoace, nici un alt sfant nu a vazut ortodoxia. Nu o spun cu mandrie sau ura, insa pana se canonizeaza un sfant, pana ce moastele sale izvorasc miros de mir de umple toata comuna (in acest caz Slatioara) timp de o saptamana, etc. e cale lunga…. Foarte lunga….

        REPET NU FAC PROPAGANDA, DAR NU MAI ACUZATI BAZANDU-VA PE INTERPRETARI SI PRESUPUNERI !!!

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 26, 2014 at 6:58 pm

        Pitt

        Pentru ca voi insistati cu o vorba diavoleasca: „IN BOR NU MAI E HAR”

        Apreciază

  6. mircea.v said, on martie 25, 2014 at 11:13 am

    off

    @cosminmatiu

    Legat de paralela facuta intre caderea lui Adam si ultima mare inselare a omului, ce spune Parintele Serafim Rose, la finalul cartii, in capitolul „Filosofia lui Antihrist”

    Dar mai intai cateva precizari din carte legate de teoriile prorocilor mincinosi si antemergatori ai antihristului.

    Teoreticienii „crestini” si evolutionisti ai noii religii au spus in a 2-a jumatate a sec 20 ca se va trece de faza „evolutionism biologic” la un evolutionism spiritual. Se va ajunge la o „supra-umanitate” care evolueaza impreuna cu Hristos….Omul insusi poate ajunge ca Hristos.
    „A coopera cu evolutia cosmica totala este singurul act deliberat care poate exprima in mod adecvat devotiunea noastra fata de un Hristos evolutiv si universal”. Se vorbeste de un Dumnezeu care nu mai e Dumnezeu asa cum il stim noi. Lumea este oarecum trupul lui Dumnezeu, iar omul doreste sa fie un zeu. La final omul si lumea se vor face Dumnezeu. Omul modern incearca sa uneasca latura spirituala cu stiinta si cu o Noua Ordine care va fi una politica.

    Ce sa mai niste rataciri de te doare capul.

    ––––––––––––––––––––––––––––––
    Din carte:

    „Avem aici un exemplu clar de creştinism denaturat de care am vorbit mai devreme. Hristos e văzut ca un concept vag de Bine absolut, credinţa în El ca fiind Fiul lui Dumnezeu cel unul-născut e respinsă ca o noţiune monstruoasă, avansându-se ideea că noi înşine putem fi întocmai ca El. Acesta e un element
    crucial în „religia viitorului”, fiindcă prin el Antihrist va fi încredinţat că este alt Fiu al lui Dumnezeu care s-a întrupat.
    în chip exterior, imitatorul lui Hristos va apărea ca un fel de mântuitor, rezolvând problemele economice şi politice ale omului şi oferindu-se să-i satisfacă aspiraţiile spirituale, prin ceea ce Părintele Serafim numea „cazanul amestecării” ştiinţei cu religiile lumii. însă, la un nivel mai profund, adevăratul mântuitor va fi văzut ca fiind evoluţia însăşi, mergând înainte într-o dezvoltare naturală a lumii acesteia până la împărăţia lui Dumnezeu. Ultimul mare înşelător, care până la urmă va pretinde a fi Hristos, va fi socotit doar ca un alt produs magnific al evoluţiei.”

    Iar acum despre paralela:

    „Ideea că omul poate deveni Dumnezeu, indiferent de deghizarea modernă sofisticată pe care ar lua-o (fie ea „ultra-hominizarea”, ca la Teilhard, ori „reamintirea”, ca la Wilber), este expresia primordialei ispitiri a lui satan faţă de omenire: „ori în ce zi veţi mânca dintr-însul, se vor deschide ochii voştri, şi veţi fi ca nişte dumnezei” (Fac. 3, 5). Şi este aceeaşi ispită prin care satana, ce dorea să fie egalul lui Dumnezeu, a căzut din cer. Iată deci primul motiv pentru care Părintele Serafim numea evoluţionismul cheia filosofiei ultimei mari înşelări. In forma ei „spiritualizată”, ea este temeiul pentru ca omul să se facă Supraom şi să îşi realizeze natura dumnezeiască. Este manifestarea filosofică a primei oferte făcute omului de către diavol.”

    ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

    De fapt sant trei situatii similare: caderea lui Lucifer, caderea lui Adam si ultima mare inselare. Numitorul comun: „vrem sa fim ca Dumnezeu”.
    Ce nu se mai spune, este cum se face asta in cazul inselarii finale. Era prea devreme in anii ’60 – ’70 ai secolului trecut.
    Lumea va fi asa de saracita spiritual si tehnicizata, si demonizata, incat nu se va mai pune problema unei cresteri spirituale normale, sau crestere spirituala prin credinta, prin iluminare dumnezeiasca, ci va fi o asa zisa evolutie spirituala realizata prin stiinta omului, adica microelectronica, cipuri in creier… Si omul va crede ca asta e chiar drumul spre a fi Dumnezeu.
    Asta e „frumos”, intr-o lume decazuta total dpdv spiritual, se vorbeste de un maxim de evolutie spirituala.

    Apreciază

  7. Iones said, on martie 25, 2014 at 11:43 am

    STATELE UNITE ALE AMERICII: Imagini şocante: om fără adăpost ÎMPUŞCAT mortal de poliţie pentru campare ilegală
    http://adevarul.ro/international/statele-unite/imagini-socante-om-adapost-impuscat-mortal-politie-campare-ilegala-8_53313d6d0d133766a834de2b/index.html

    Apreciază

  8. dante said, on martie 25, 2014 at 11:52 am

    Intr-adevar, se vede lipsa unei voci, ca cea a parintelui Justin, care sa aiba autoritatea necesara combaterii acestor pasi ai faradelegii. Ca-i cu CIP RFID, sau fara, ca este sau nu cu date biometrice, mai putin conteaza, ceea ce conteaza cu adevarat este obisnuirea omului cu aceste tehnologii, cu monitorizarea globala si individuala.
    Daca tot se ofera o asazisa alternativa la buletinul cu date biometrice, de ce nu se ofera alternativa clasica, cea de pina acum, de ce trebuie sa-mi pun eu amprenta intr-o baza de date, unde anumite persoane pot avea acces cindva in timp?
    Mai exista prezumtia de nevinovatie, caci scanati si amprentati sintem deja prezumtivi infractori?
    Dragi fete bisericesti, unde sinteti, tacerea voastra este complice la un sistem antihristic, de cine va e teama si pe cine slujiti cu adevarat?

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • PG said, on martie 25, 2014 at 1:09 pm

      dante ,
      La noi au cazut din functii cateva fete bisericesti ; poate ne intalnim odata .
      Ai fost la conferinta cu Pr. Nicolae Tanase ?

      Apreciază

      • Marius Barbu said, on martie 25, 2014 at 11:11 pm

        @ PG uite asta :
        marian
        31 decembrie 2011 at 19:35

        Si Parintele Tanase de la Valea Plopului a spus intr-o conferinta ca va primi pasaport cu cip, caci altfel nu mai poate calatori in strainatate de unde mai obtine ajutoare pentru cei peste 300 de copii ai sai . Iata acest parinte se trudeste sa salveze vieti, sa educe copii si sa-i infatiseze lui Dumnezeu curati , chiar si cu buletine cu cip . Il veti ponegri si pe el ? Oare se compara lucrarea lui cu a voastra?
        Este mult mai important si mai maret a face ceva concret pentru Biserica , decat a lupta pentru o parere , o himera, o iluzie , si vai, sa mai crezi ca tu esti in regula inaintea lui Dumnezeu, iar pe cei care au intr-adevar lucrare in Biserica, dar nu le pasa de cip , sa-i crezi urati inaintea lui Dumnezeu .
        Actele cu cip nu sint pecetea .
        ….
        si apologeticum zice :

        admin
        31 decembrie 2011 at 23:34

        In privinta lucrarii P. Tanase, toata lauda si respectul. Dar stie cineva ca a primit bani de la papistasi si protestanti? Stie cineva cui apartine fundatia World Vision? E bine sa primesti daruri de la eretici? Sa citim ce zice Sf. Ioan Gura de Aur despre asta…

        http://www.apologeticum.ro/2011/12/despre-ortodoxia-lui-putin-cine-se-straduie-sa-faca-din-putin-un-erou-al-ortodoxiei/

        Apreciază

    • subiect tabu said, on martie 25, 2014 at 8:17 pm

      Nici nu vor să audă Schimbă subiectul imediat şi te ţin minte apoi se îndepărtează Chiar şi o glumă îi lasă rece. Tonul trebuie dat de un episcop martir.

      Apreciat de 1 persoană

  9. andrei said, on martie 25, 2014 at 12:23 pm


    Trebuie sa faca semnele daca vrea faima si avere.

    Apreciază

    • andrei said, on martie 25, 2014 at 12:24 pm

      Minutul 59:28

      Apreciază

      • andrei said, on martie 25, 2014 at 1:20 pm

        Apreciază

      • dinu marius said, on martie 25, 2014 at 1:31 pm

        nu mai este!

        Apreciază

      • andrei said, on martie 25, 2014 at 2:26 pm

        dinu marius

        am bagat din nou alt video, tot la 59:28

        Apreciază

      • dinu marius said, on martie 25, 2014 at 2:57 pm

        avea o mana ocupata!

        Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on martie 25, 2014 at 4:33 pm

        andrei

        Ai bagat din nou, dar in secunda urmatoare l-au sters. Frate Vasile e monitorizare la sange aici. Vorba aia, esti monitorizat, deci existi!

        Apreciază

      • andrei said, on martie 25, 2014 at 5:45 pm

        STOP RFID 666 Nu e din cauza blogului, l-au sters pentru ca nu au voie sa posteze astia pe youtube emisiuni de la televizor, e incalcare de copyriright. Sa spun si despre ce e vorba daca il mai sterge si pe asta, ca sa-si pastreze faima, vedeta Andra le aminteste masonilor ce controleaza media ca le este obedienta prin a face semnul 666 deasupra unui ochi. http://imgur.com/e16fMtn

        Apreciază

  10. dante said, on martie 25, 2014 at 4:22 pm

    PG
    N-am fost, stiam de conferinta de la lic. I. Minulescu, dar n-am reusit sa ajung.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  11. Sluga netrebnica said, on martie 25, 2014 at 5:32 pm

    Fratilor ortodocsi, sa fim intelepti.

    Oricine a fost fotografiat pentru buletin sau pasaport are deja datele biometrice in baza de date a sistemului. Ni se ofera o alternativa mincinoasa la buletinul „biometric” tocmai pentru a fi inselati si a crede ca nu suntem indosariati si urmariti prin sistemele de supraveghere video. Pentru datele biometrice au nevoie doar de o fotografie. Atat.

    Asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam cip-uri, supraveghere biometrica sau alte masuri de incarcerare in lagarul antihristic al sistemului, ci doar ca este bine de stiut.

    Apreciază

  12. lastunnegru said, on martie 25, 2014 at 7:03 pm

    Poate aici se vede mai clar ce vrea Andra sa arate si nu mai sant probleme de copyright.

    http://www.libertatea.ro/detalii/articol/andra-maruta-vacanta-dubai-foto-430352.html

    Copiati imaginea pana nu sterge libertatea articolul.

    Apreciază

  13. Iacoboaie Radu said, on martie 25, 2014 at 7:15 pm

    Un comentariu mereu actual:

    ultimate 2050 said, on ianuarie 8, 2014 at 2:06 pm

    Doamne ajuta fraților! Am citit zilele acestea comentariile frățiilor voastre referitoare la actele cu cip.Unele comentarii arata ca ar trebuii sa protestam într-un mod sau altul,altele sa refuzam,ca nu este unitate etc….Insa întrebarea pe care trebuie sa ne o punem fiecare este următoarea : ce ne îndeamnă sa luam atitudine și sa protestam într-un mod su altul? – teama ca ne vom pierde casa,mașina,serviciul,funcția,banii strânși cu multa chibzuiala,ca nu vom avea cu ce plătii ratele la bănci?….etc sau credința ferma și hotărâtă de a nu face pact cu diavolul și al mărturisii pe HRISTOS ȘI CREDINȚA CEA ADEVĂRATĂ ORTODOXA ? Aici este problema !!! Dacă la baza atitudinii noastre și a inițiativelor noastre va sta, numai și numai CREDINȚA DE AL MĂRTURISII PE DUMNEZEU ȘI A NU NE VINDE SUFLETUL diavolului , ATUNCI PLĂCUTĂ FAPTA VA FI ÎNAINTEA LUI DUMNEZEU!!! IAR UNDE ESTE FAPTA PLĂCUTĂ LUI DUMNEZEU E HAR!!! ȘI UNDE ESTE HAR E BINECUVÂNTARE DE LA DUMNEZEU ȘI BIRUINȚĂ!!! AICI ESTE PROBLEMA UNITĂȚII NOASTRE !!! SA PROTESTAM SAU SA LU-AM ATITUDINE NUMAI ȘI NUMAI CU GÂNDUL ȘI DORINȚA SFÂNTĂ DE AL MĂRTURISII PE DUMNEZEU ȘI CREDINȚA CEA ADEVĂRATĂ ORTODOXA!!! ATUNCI HARUL DUHULUI SFÂNT NE VA UNII PE TOȚI ȘI VOM FII BISERICA CEA VIE LUPTĂTOARE ȘI MĂRTURISITOARE PE CARE NICI porțile iadului NU O VA ZDROBII !!!! I ca o nota pentru cei interesați – Evanghelia despre grijile vieții : “LUMINATORUL TRUPULUI ESTE OCHIUL; DE VA FI OCHIUL TĂU CURAT, TOT TRUPUL TĂU VA FI LUMINAT. IAR DE VA FI OCHIUL TĂU RĂU, TOT TRUPUL TĂU VA FI ÎNTUNECAT. DECI, DACĂ LUMINA CARE ESTE INTRU TINE ESTE ÎNTUNERIC, DAR ÎNTUNERICUL CU CAT MAI MULT? NIMENI NU POATE SA SLUJEASCĂ LA DOI DOMNI, CACI SAU PE UNUL ÎL VA URI ȘI PE CELALALT ÎL VA IUBI, SAU DE UNUL SE VA LIPI ȘI PE CELALALT ÎL VA DISPREȚUL; NU PUTEȚI SA SLUJIȚI LUI DUMNEZEU ȘI LUI mamona .

    DE ACEEA ZIC VOUĂ: NU VA ÎNGRIJIȚI PENTRU VIATA VOASTRĂ CE VEȚI MANCA, NICI PENTRU TRUPUL VOSTRU CU CE VA VEȚI ÎMBRĂCA; AU NU ESTE SUFLETUL MAI MULT DECÂT HRANA ȘI TRUPUL DECÂT ÎMBRĂCĂMINTEA? PRIVIȚI LA PĂSĂRILE CERURILOR, CA NU SEAMĂNĂ, NICI NU SECERA, NICI NU ADUNA ÎN HAMBARE, ȘI TATĂL VOSTRU CEL CERESC LE HRĂNEȘTE. OARE NU SUNTEȚI VOI CU MULT MAI PRESUS DECÂT ELE?

    ȘI CINE DINTRE VOI, ÎNGRIJINDU-SE, POATE SA ADAUGE STATURII SALE UN COT? IAR DE ÎMBRĂCĂMINTE DE CE VA ÎNGRIJIȚI? LUAȚI SEAMA LA CRINII CÂMPULUI CUM CRESC: NU SE OSTENESC, NICI NU TORC. ȘI VA SPUN VOUĂ CA NICI SOLOMON, ÎN TOATĂ MĂRIREA LUI, NU S-A ÎMBRĂCAT CA UNUL DINTRE ACEȘTIA.

    IAR DACĂ IARBA CÂMPULUI, CARE ASTĂZI ESTE ȘI MAINE SE ARUNCA ÎN CUPTOR, DUMNEZEU ASTFEL O ÎMBRACĂ, OARE NU CU MULT MAI MULT PE VOI, PUTINI CREDINCIOȘILOR?

    DECI, NU DUCEȚI GRIJA, SPUNÂND: CE VOM MANCA, ORI CE VOM BEA, ORI CU CE NE VOM ÎMBRĂCA? CACI DUPĂ TOATE ACESTEA SE STRĂDUIESC PĂGÂNII; ȘTIE DOAR TATĂL VOSTRU CEL CERESC CA AVEȚI NEVOIE DE ELE.

    CAUTAȚI MAI ÎNTÂI ÎMPĂRĂȚIA LUI DUMNEZEU ȘI DREPTATEA LUI, ȘI TOATE ACESTEA SE VOR ADĂUGA VOUA“.De-acum și până la vremurile de mare încercare și suferințe care vor venii supra oamenilor,cine va trăii prin fapte aceasta Evanghelie,ACELA VA BIRUII ȘI SE VA MANTUII . AMIN. De am greșit cu vreun cuvânt îmi cer iertare lui Dumnezeu și frățiilor voastre. Al vostru frate în Hristos

    Apreciază

  14. Iacoboaie Radu said, on martie 25, 2014 at 7:18 pm

    DE PE BLOGUL SACCSIV:

    Din 2001, al şaptelea plen al Comisiei Teologice Sinodale a Bisericii Ortodoxe Ruse a început să se neliniştească în ce priveşte tema actelor de identitate electronice.

    La următoarele Sinoade din 2004, 2005, 2009 s-au pus în discuţie toate problemele care se vor ivi odată cu impunerea buletinelor electronice.

    S-au trasat următoarele concluzii:

    Mii de cetăţeni ruşi sunt constrânşi să folosească în viaţa cotidiană mijloacele electronice de supraveghere şi documentele electronice.
    Se schimbă substanţial modul de viaţă a cetăţenilor care sunt supuşi guvernării electronice.
    Legile de funcţionare a sistemelor de guvernare creează pericolul supravegherii depline şi al direcţionării obligatorii a omului şi a societăţii către anumite scopuri.
    Baza comunicării digitale la nivel internaţional o reprezintă identificarea fiecărei persoane printr-un cod digital pe care îl foloseşte o persoană pentru fiecare tranzacţie. Astfel se codează şi se numerotează, pierzându-şi numele care îl caracterizează ca persoană.
    Fără codul digital, persoana se expune pericolului de a fi exclus pretutindeni, ajungând până la a nu mai putea să îşi procure nici hrana.
    Un pericol imediat, dar vizibil, este acela al pierderii independenţei naţionale a unui stat. Noi deja ne-am pierdut independenţa naţională din pricina convenţiilor de împrumut pe care le-au semnat şi validat 200 dintre parlamentarii noştri. Există pericolul ca acest cod să însoţească omul, chiar şi după moartea sa.
    Apare acum un nou tip de delicte, cele electronice. Astăzi poţi jefui o bancă fără să spargi uşi şi case de bani sau să furi o persoană doar aflând codul cardului său.
    Semnăturile digitale, chiar şi în cel mai avansat sistem, nu te pot asigura împotriva rău-făcătorilor.
    Fiecare biocod conţine mult mai multe informaţii decât este nevoie pentru o simplă identificare a persoanei. Posibilităţile de abuz prin datele biometrice sunt vădite în situaţiile de discriminarea sau acceptarea la o slujbă, ajungându-se până la cruntul şantaj.
    Biserică este de acord cu neliniştile cetăţenilor şi consideră inadmisibilă anularea drepturilor constituţionale, în cazul în care oamenii vor refuza colectarea şi prelucrarea datelor lor personale.
    Documentele electronice nu trebuie să conţină informaţii necunoscute şi de neînţeles cetăţenilor. Nu trebuie să existe simboluri profanatoare şi caractere imorale sau ceva ce ar putea ultragia simţămintele religioase ale credincioşilor.
    Clerul, monahii şi toţi fiii credincioşi ai sfintei Biserici sunt chemaţi să manifeste cu înţelepciune judecata creştină, să păzească libertatea mărturisirii credinţei lor, apărându-şi unitatea lor în Biserică pentru a aduce roade bune.

    Apreciază

  15. NIMENI said, on martie 25, 2014 at 8:00 pm

    Iacoboaie Radu
    referitor la:
    Mesajul pe care l-am trimis era unul extrem de serios. Crezi că nouă ne arde de distracție? Sau vrei să trimitem acest mesaj în derizoriu, ca fiind o glumă în Postul Mare? Ne poți lămuri puțin?
    Doamne ajută!

    Cer iertare pentru neintelegere. Am inteles seriozitatea mesajului si l-am dat mai departe.
    NU ERA VORBA DE DISTRACTIE, ASA CUM NICI TRIMITEREA LA VIZIONAREA FILMULUI INIMA NEINFRICATA NU POATE FI INTERPRETATA CA TRIMITERE LA DISTRACTIE ….Mi-a placut mult filmul, l-am revazut de multe ori!
    Citez: Acest apel îndeamnă la o mobilizare generală pentru apărarea ortodoxiei și tuturor valorilor noastre creștine și naționale, atât de mult atacate astăzi din toate părțile.
    Eu cred ca si muzica populara face parte din valorile noastre crestine si nationale.
    NU A FOST VORBA DE DERIZORIU ci, dupa cum am aratat…Daca nu vom fi vrednici, totul va muri si va avea loc spurcarea definitiva…
    Sa nu uitam …
    Avand speranta ca am lamurit, cer iertare inca o data pentru neintelegere, iar de la toti astept orice critica.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on martie 25, 2014 at 8:48 pm

      Îmi cer iertare și eu, dacă m-am exprimat puțin mai dur. Subiectul era introducerea buletinelor electronice, nu muzica de orice fel ar fi fost aceasta. Evident, că muzica populară de calitate se subscrie și ea valorilor naționale. Dar, mă repet, era vorba despre cu totul și cu totul altceva. Dacă muzica nu ne poate fi administrată cu forța, să acceptăm de pildă un gen impus de sistem, cu atât mai mult nu putem fi obligați să primim acte de identitate, în care datele despre noi pot fi falsificate sau pot conduce la discriminarea noastră pentru că suntem ortodocși.
      Doamne ajută!

      Apreciază

  16. Mihail said, on martie 25, 2014 at 8:15 pm

    Pentru cine nu-și mai amintește, Moise Guran a atacat Biserica Ortodoxă, dezinformând cras în ceea ce privește bugetul pentru culte. Detalii, aici http://www.george-damian.ro/moise-guran-un-dezinformator-de-moda-veche-4269.html

    Apreciază

  17. Stefan said, on martie 25, 2014 at 8:19 pm

    Daca nu stiati pana acum, chiar cartile de identitate vechi cele fara cip contin elemente de sorginte demonica. Un element evident , uitati-va la fotografia mica de pe o card de identitate ,cea in filigran , se poate observa ca este scris cuvantul card chiar pe capul posesorului, citit invers cuvantul card cum suna ?

    Apreciază

  18. Iacoboaie Radu said, on martie 25, 2014 at 8:29 pm

    Ce nu se spune despre cipuri? PENTRU MOISE GURAN CIPUL ACESTA NU REPREZINTĂ UN PERICOL. ESTE EVIDENT. CU CE L-AR AFECTA, CÂND DEJA A DAT MÂNA CU SISTEMUL? PENTRU EL, NU E PACT CU DIAVOLUL, PENTRU CĂ NICI NU CREDE ÎN EXISTENȚA LUI, CEL MAI PROBABIL.
    Problema cipurilor se raportează în primul rând la creștini. Pentru că noi vom fi ținta predilectă a discriminării, și în special acei creștini care se împotrivesc și se vor împotrivi Noii Ordini Mondiale. Pentru cei alde Moise Guran și șefii săi, aceștia din urmă sunt deja numiți ,,ultrareligioși”, adică fanatici sau extremiști! Mitingurile anti-cip sunt descrise de ei ca episoade de ,,demență colectivă”!!!

    Dar, cel mai important aspect pe care noi ar trebui să nu-l pierdem deloc din vedere este acela, că aceste buletine electronice conțin într-un fel mai explicit sau nu, simbolul satanic 666 (răsturnare diavolească a semnului Sfintei Treimi, a Sfintei Cruci!). Acest 666, mai înseamnă și ceea ce spunea monahul Teodot – simbolul înrobirii față de evrei (cei sioniști, care sunt în fruntea piramidei masonice, deasupra lojilor francmasonice), deoarece se știe că, pe vremea regelui Solomon, neamurile înrobite plăteau un tribut de 666 de talanți. Să nu uităm că masonii vor să reconstruiască Templul lui Solomon, având nostalgia bogățiilor din acea vreme. Vedem că, toate statele lumii sunt obligate sau determinate să introducă în același timp aceste acte biometrice.

    Incluzând acest simbol satanic 666 al supunerii față de evreii sioniști, purtătorii noilor buletine electronice cu cip (chiar fără tehnologia RFID) arată că și-au pus semnătura personală alături de cea a diavolului, că au pactizat cu diavolul, că au renunțat de bună voie (cu știință ori fără știință) la botezul ortodox și la Sfânta Cruce. Noi știm că ,,nu putem sluji la doi domni, și lui Dumnezeu și lui Mamona”.
    Iată de ce primirea buletinelor electronice reprezintă o mare cădere din har și un mare păcat. Pentru această semnătură de primire va trebui să dăm răspuns la Înfricoșătoarea Judecată. Pentru alții, nu contează un păcat în plus. Pentru noi contează foarte mult.
    Numai cei care vor răbda până la sfârșit se vor mântui. Amin

    Apreciază

  19. Iacoboaie Radu said, on martie 25, 2014 at 9:09 pm

    POSTARE UTILĂ ȘI AICI:

    Pavel said, on martie 25, 2014 at 8:25 pm

    http://asociatialibertatearomanilor.ro/plangerecna-moise-guran-isi-dezinformeaza-telespectatorii-in-legatura-cu-mitingul-anticip-din-14-03-2013/

    Plângere CNA – Moise Guran îsi (dez)informează telespectatorii în legătură cu Mitingul anticip din 14.03.2013

    By Libertatea Românilor on 21 aprilie 2013

    UPDATE : Raspunsul primit de la CNA în urma depunerii sesizării

    Raspuns CNA nr. 3613RI/12.04.2013

    Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit sesizarea dumneavoastră, înregistrată la instituţia noastră cu nr. 3613/25.03.2013.
    În vederea soluţionării petiţiei, CNA a solicitat un punct de vedere din partea SRTV cu privire la aspectele sesizate.

    Cu deosebită stimă,
    Biroul Comunicare şi Relaţii cu Publicul,
    Mihaela Tică – Şef Birou

    Un grup de intelectuali au depus la CNA urmatoarea plângere fata de modul in care dl.

    Moise Guran a inteles sa-si (dez)informeze telespectatorii despre Mitingul anticip din 14.03.2013, in cadrul emisiunii difuzate in aceeasi zi de TVR1

    Domnule Președinte al Consiliului Național al Audiovizualului

    Subsemnații Paula Iliescu, Nicolae Livadă, Cornel Ciubotaru, Laurenția Andronache, Mihaela Voiculescu,Simona Pantazi, Paraschiva Rădoi, Mircea Ditiu, Carmen Păduraru, Mircea Pușcașu, Liliana Gemănariu, Ion Măimăscu, Ovidiu Buruiană, Gheorghe Vela considerând că ni s-au adus grave atingeri ale reputației, demnității și imaginii publice și că ni s-au încălcat drepturi cetățenești fundamentale (precum dreptul la libera exprimare a opiniilor și libertatea de conștiință) dorim să vă sesizăm că pe postul TVR 1 în cadrul emisiunii “Ora de business”, difuzată la ora 19.00, la data de 14.03.2013, Domnul Moise Guran a depășit cadrul temelor abordate de acest gen de emisiune, nu a asigurat pluralismul surselor de informare și opinie, nu a prezentat corect, obiectiv și imparţial faptele şi evenimentele, oferind telespectatorilor pe un ton tendentios și persiflator fapte inexacte, nu a asigurat o distinctie clară între fapte și opinii și a emis diagnostice psihiatrice grave cu privire la cca 1000 de cetățeni ai României, care au manifestat pe data de 14.03.2013, în București, între orele 12.00 și 17.00, în cadrul unui miting cu aprobări legale împotriva actelor biometrice (http://avmr.ro/protest-impotriva-actelor-biometrice.html) .

    1.Deși emisiunea respectivă este o emisiune de știri și analize economice, după cum este precizat pe site-ul TVR (http://www.tvrplus.ro/editie-ora-de-business-90618 ), domnul Moise Guran a depășit cadrul tematic propus și, mai mult, a prezentat în mod parțial, deformat și ironic – calomniator , un eveniment cu semnificație majoră pentru o parte importantă a publicului . Menționăm în acest sens că în 2009 s-au strâns cca 1.000.000 de semnături împotriva actelor biometrice și că această temă ridică îngrijorări majore în multe alte țări(Anglia, Germania, Olanda, Franța care s-au opus biometriei) dar și la nivelul Consiliului Europei.

    2. Realizatorul și prezentatorul emisiunii a emis două diagnostice psihiatrice majore cu privire la cei care au manifestat împotriva actelor electronice, titrând cu privire la miting “delir împotriva cipului diavolului” și afirmând că e “un episod de demență colectivă”(minutul 0 și 10 secunde, minutul 7 și 27 secunde). Acestea sunt diagnostice grave pe care numai un psihiatru are competența de a le emite, după ce a examinat pacientul și eventual l-a supus și altor examene complementare, cum ar fi examenul psihologic, imageria cerebrală. Diagnosticele respective presupun distorsiuni fundamentale și caracteristice ale gândirii, percepției și afectelor și, respectiv, o deteriorare a funcțiilor corticale superioare, incluzând memoria, gândirea, orientarea, înțelegerea, calculul, capacitatea de a învăța, limbajul și judecata, controlul emoțional și comportamentul social și motivațional. Ambele diagnostice implică în mare măsură absența discernământului, fapt ce duce la retragerea unor drepturi civile importante. Considerăm că prin astfel de afirmații s-au adus prejudicii grave nu numai celor care au manifestat pe data de 14. 03.2013 dar și tuturor celor care sunt în asentimentul demonstranților și nu au fost prezenți, dar au urmărit emisiunea TV.

    3. Domnul Moise Guran nu a păstrat echidistanța necesară și nu a informat obiectiv telespectatorii, având pe tot parcursul emisiunii o atitudine ironică și zeflemitoare la adresa manifestanților și a Bisericii Ortodoxe Române, atentând la onoarea și demnitatea acestora . A afirmat inexact că manifestația a fost împotriva cardului de sănătate(afirmație parțial adevarată- s-a manifestat împotriva actelor electronice în general). A atribuit inexact manifestația B.O.R., când ea , de fapt, a fost o acțiune a societății civile, călugării, maicile și preoții prezenți manifestând în calitatea lor de cetățeni ai României, cu drepturi depline ca orice alt român.

    4. A acuzat inexact B.O.R. că încalcă democrația nerespectând toate opiniile(minutul 4 si 18 secunde), când de fapt, după cum am spus, acțiunea nu aparținea B.O.R. ci societății civile și , în plus, chiar domnia sa prin atitudinea critică și denigratoare față de manifestanți ,a încălcat flagrant dreptul acestora de a își exprima liber opinia.

    5. A afirmat că “ultrareligioșii sunt la fel de periculoși ca și fanaticii împotriva religiei” pentru că “ nu respectă un drept fundamental înscris în Constituția noastră, care se numește libertatea conștiinței”. Dimpotrivă, considerăm că tocmai domnia sa nu a respectat libertatea de conștiință a celor care manifestau (atât timp cât persoanele prezente la miting aveau o aprobare a acțiunii lor și își exprimau civilizat și legal opinia) și a emis aprecieri nepermise cu privire la modul de exprimare a convingerilor filozofice și religioase a demonstranților, caracterizându-i pe aceștia ca fiind “ultrareligioși”(termen ce implică extremism) și “periculoși”.

    Considerăm că prin atribuirea unei acțiuni a societății civile exclusiv Bisericii Ortodoxe Române,cu prezentarea vădit calomnioasă, peiorativă, a evenimentului în sine și a manifestanților constituie o ofensă gravă adusă manifestanților, simpatizanților care nu au putut fi prezenți, B.O.R. și implicit culturii poporului român , știut fiind rolul Bisericii în istoria și cultura neamului românesc, emisiunea înscriindu-se astfel într-o serie de acțiuni discriminatorii cu privire la religie și convingeri. Considerăm că s-a adus o atingere gravă a dreptului la libera exprimare a opiniilor, a libertății de conștiință și apartenență religioasă a manifestanților, a onoarei, reputației și dreptului la propria imagine și că informarea nu a fost făcută corect, neexprimându-se nicio opinie a asociațiilor participante la manifestație, deși evenimentul era de interes public. Considerăm că s-au încălcat art. 30, 31 lit c), 32 alin 1) , art 39, art 47 alineat 2) art 64 alineat 1) și 2)din Decizia nr. 220 din 24 februarie 2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizualului și capitolul privind protejarea demnității umane și a dreptului la propria imagine din Legea audiovizualului nr. 504 din 11 iulie 2002. În calitate de garant al interesului public în domeniului comunicării audiovizualului vă solicităm să analizați și să luați măsurile de rigoare, conform normelor dumneavoastră și prevederilor legale în vigoare, față de cei pe care îi veți găsi responsabili de aceste abuzuri.

    Vă mulțumim.

    Semnatari:

    Paula Iliescu, medic
    Nicolae Livadă, profesor
    Cornel Ciubotaru, inginer agronom
    Laurenția Andronache, medic
    Mihaela Voiculescu,medic
    Simona Pantazi, psiholog
    Paraschiva Rădoi, profesoara
    Mircea Ditiu, inginer
    Carmen Păduraru, magistrat
    Mircea Pușcașu, medic
    Liliana Gemănariu,medic
    Ion Măimăscu , medic
    Ovidiu Buruiană, inginer
    Gheorghe Vela, avocat

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on martie 25, 2014 at 9:10 pm

      Înțeleg că nu s-a luat absolut nicio măsură de atenționare a dl-ui Moise Guran. Oricum, nu am auzit ca CNA-ul să se fi pronunțat împotriva emisiunii sau lui ca persoană.
      Felicit din toată inima inițiativa de mai sus, a unor adevărați intelectuali creștini, care au salvat onoarea noastră a tuturor, înjosită de un anticreștin declarat (declarațiile sale publice, la ore de audiență maximă îl arată cine este de fapt)…
      Doamne ajută!

      Apreciază

  20. Iacoboaie Radu said, on martie 25, 2014 at 10:53 pm

    COMENTARIU IMPORTANT – DUHOVNIC:

    Crestinii Adevarului nu accepta biocip in trupuri pentru ca:

    1. ne-a poruncit Sfantul Duh in Apocalipsa

    2. nu suntem roboti

    3. nu suntem vite

    4. sufletele noastre au nume de la botez

    5. nu acceptam alterarea identitatii noastre hristice (pierzand garantia vietii vesnice)

    6. Hristos-Dumnezeu este singurul Stapan peste trupurile si sufletele noastre

    7. au fost indeajuns CNP-ul si actele de pana acum

    CE SPUNE BIBLIA – NOUL TESTAMENT – APOCALIPSA

    “16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

    17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.

    18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”

    – Apocalipsa,. 13: 16-18

    Ce se va întâmpla cu cei ce acceptă biocipul, ne spune tot Biblia:

    “9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei, pe fruntea lui sau pe mâna lui,

    10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în puciosă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.

    11. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă, nici ziua, nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.”

    – Apocalipsa, 14:9-11

    Arhimandritul Nectarie (Moulatsiotis) din Grecia: despre vremurile lui antihrist –

    Prigoana crestinilor, microcipul si durerea ce mare pe care o vor plange

    si ingerii de langa Hristos!

    „Pe vremurile lui antihrist, creştinii vor fi supuşi la chinuri dintre cele mai crunte

    şi feroce, pentru a-i obliga să se dezică de credinţa lor. Din această cauză,

    înainte de apariţia lui antihrist, pe pământ iarăşi vor veni proorocii Ilie şi Enoh.

    Ei vor fi păstori ai turmei lui Hristos, de la ei creştinii vor primi putere pentru a nu-l urma

    pe antihrist.

    Apoi antihrist va porni cea mai înfricoşătoare prigoană, dintre toate câte au mai fost

    asupra creştinilor şi a Bisericii lui Hristos.

    Această prigoană e descrisă de Sfântul Evanghelist Ioan Teologul în Apocalipsă

    cu cele mai relevante cuvinte.

    Această prigoană nu va fi numai împotriva credinţei Ortodoxe, ci va fi o încercare a

    antihristului şi a slugilor lui de a schimba

    semnificaţia vieţii Ortodoxe, va fi o urmărire sângeroasă. Foarte mulţi creştini vor fi chinuiţi.

    Aceasta va fi cea mai mare şi ultima

    prigoană a creştinilor. Părinţii Bisericii spun că nu numai mirenii care au primit

    pecetea lui antihrist vor permite această prigoană,

    dar şi preoţimea care a primit pecetea lui. Preoţimea îl va ajuta pe antihrist,

    după cum menţionează părintele Haralamb

    Vasilopoulos în cartea sa despre antihrist, prin faptele lor omeneşti şi duhovniceşti

    pe care le vor oferi antihristului.

    Ei vor deveni aliaţii lui antihrist în prigoanele asupra episcopilor credincioşi,

    asupra preoţilor şi mirenilor.

    Cu ajutorul autorităţilor bisericeşti, predicile vor fi folosite în scopul pregătirii membrilor

    Bisericii pentru acceptarea lui antihrist.

    Şi cei care nu se vor supune ordinelor lui antihrist vor fi supuşi unor chinuri nesfârşite.

    Sfinţii Părinţi ai Bisericii spun ca mucenicii din vremea lui antihrist se vor proslăvi în

    împărăţia lui Dumnezeu ca cei mai Mari mucenici şi sfinţi ai tuturor veacurilor“.

    “Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde, că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri.

    Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei.

    Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind, (evadând), iar cei neputincioşi şi bătrâni măcar de remorcile lor să se prindă şi să fugă”.

    “Va fi război, continua Părintele povestirea, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri. Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.

    Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.

    Apreciază

  21. admin crestinii secolului XXI said, on martie 26, 2014 at 12:01 am

    http://graiulortodox.wordpress.com/2014/03/25/printr-o-conferinta-de-rasunet-in-toata-ellada-s-a-cerut-renuntarea-la-buletinele-biometrice/ la greci totusi se face cate ceva de catre Biserica contra buletinelor cu cip..iar la noi in ”deal” se doarme pe o ureche

    Apreciază

  22. jon said, on martie 26, 2014 at 12:23 am

    Pa cuvantu meu ca moise asta se comporta parca are Parkinson, ati vazut cum tremura, se agita, gesticuleaza, poate intra si in sevraj, da din alta cauza

    Apreciază

  23. aha said, on martie 26, 2014 at 12:29 am

    am o rugaminte la tine, frate saccsiv: as vrea sa iau contact cu Iacoboaie Radu . singura posibilitate pare blogul tau. tu ai si mail-ul meu si al lui. nu vreau sa dau mail-ul meu la liber de aceea iti cer tie ajutorul: daca si Iacoboaie Radu e de acord putem face schimb de mail-uri. as vrea sa vorbesc macar telefonic cu el. asta e un mesaj pe care nu trebuie neaparat sa il publici…doar daca e necesar.
    P.S. as vrea sa vorbesc si cu tine telefonic, macar….dar nu stiu daca e posibil.

    Apreciază

  24. aha said, on martie 26, 2014 at 10:39 am

    am schimbat parola. sper sa nu mai fie probleme. altceva nu stiu ce as putea face…doar sa imi schimb mailul. la asta chiar nu m-am asteptat. mda…..inseamna ca toata corespondenta mea e citita. urat sentiment am acum!

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 26, 2014 at 11:00 am

      aha

      Poate nu-i chiar atat de grav. Poate cineva doar iti fura identitatea folosindu-ti nick-ul si adresa de e-mail, fara a si putea intra in contul tau yahoo.

      E un grup de scursori ce procedeaza astfel. Cumva ti-ai dat adresa cui nu trebuie sau ai facut-o publica si ei au profitat.

      Apreciază

  25. Iacoboaie Radu said, on martie 26, 2014 at 11:21 pm

    AHA

    Trebuie neapărat să ne auzim la telefon? Este ceva important și secret? Știu că și telefoanele pot fi ascultate.
    Putem discuta oricând pe blog, fără nicio problemă.
    Doamne ajută!

    Apreciază

    • aha said, on martie 31, 2014 at 8:41 pm

      @Iacoboaie Radu. nu e neaparat sa discutam la telefon si nici secrete nu am de spus. doar ma gandeam ca poate telefonul ne-ar prilejui si o intalnire.o intalnire intre doi oameni zic ca face mai mult decat postarile pe blog. normal ca discutam si pe blog. ideea era sa ne si intalnim, totusi…nu sa vorbim doar din spatele tastaturii. eu unul simt nevoia asta. am observat, totusi, ca te-a iritat putin si imi cer scuze daca a avut acest efect asupra ta. chiar imi pare rau. nu o sa te mai deranjez cu astfel de idei.
      Doamne ajuta!

      Apreciază

  26. mihai said, on martie 27, 2014 at 6:23 am

    sa ne spuna si noua aceasta ”sluga credincioasa” moise guran cine se afla in spatele sau !

    Apreciază

  27. […] […]

    Apreciază

  28. Alin said, on iulie 17, 2014 at 1:53 pm

    Da, suntem multi credinciosi dar marea majoritate din pacate doar cu numele, nu si cu fapta… Trebuiau sa fie mitinguri si sa iesim 2-3 milioane in strada sau chiar mai multi in toate orasele mari din Romania. Omul e dupa avere,confort si cand ii zici “Mai omule actul de identitate cu cip e drum fara intoarcere, te aliezi cu diavolul” Zice: “Ok, nu il voi lua si gata.” Dar apoi ii zici: “Atunci sa ne intarim in credinta ca sa rezistam, o sa vina vremea sa parasim case, servicii, nu ne va mai angaja nimeni fara buletin si chiar putem risca inchisoarea” Atunci omul zice: “Aaaa nici chiar asa, eu sunt credincios, lasa ca cipul nu-i chiar asa rau, nu-i asa mare pacat”. ASA E OMUL!! Cand da de greu se retrage… Trebuie sa luptam pana la capat, nu cand dam de greu sa il parasim pe Iisus Hristos, ca nici El nu ne-a parasit niciodata si nici nu ne va parasi! Sa fim constienti ca ne asteapta vremuri GRELE si sa rabdam cu ajutorul Domnului. Confortul e de la diavol. Nimeni nu a intrat in Rai printr-o viata confortabila.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.