SACCSIV – blog ortodox

SIMBOLURI: Cladirea Parlamentului European fotografiata de sus …

Posted in PARLAMENTUL EUROPEAN by saccsiv on martie 21, 2014

7b37b5d95399597ec78253abbf29daf6_751072

 

Foto: http://ansa.it/europa/notizie/rubriche/voceeurodeputati/2013/10/15/Ue-stop-transumanza-Strasburgo-PE-vuole-modifica-Trattati_9463311.html

Privita din unghiul asta, parca este mai clara asemanarea caldirii turn cu reprezentarea Turnului Babel despre care puteti citi aici:

UNIUNEA EUROPEANA si BABILONUL CEL MARE , mama desfrânatelor şi a urâciunilor pământului

Cititi va rog si:

Florin Stuparu: PRINTESA EUROPA ŞI MINOTAURUL

De sus observam insa si un al doilea element edificator, despre care insa s-a scris mai putin: CLADIREA TRIUNGHI CU UN OCHI IN VARF, care pare ca invaluie turnul. Sau mai rau, turnul se afla la baza piramidei illuminati, adica marionetele de acolo ar fi pe treapta cea mai de jos.

Si intr-adevar, sa nu ne iluzionam ca in PE alesii trimisi de satrapiile imperiului se aduna sa gandeasca minunate proiecte pentru un minunat viitor, pe care mai apoi sa le propuna spre dezbatere democratica si la final sa le supuna la vot. Asta e praf in ochii naivilor. O mascarada pentru cei ce dorm in bocanci.

Structura a fost gandita de ELITE pentru scopul ELITELOR, iar in labortoarele lor se pregatesc legile ce mai apoi uneltele numite pompos parlamentari europeni le voteaza.

Multi desigur stiam lucrurile astea, iata insa ca descoperim ca simbolistica lor o arata pe fata.

Cititi va rog si:

IMPERIUL UE = MAMONA. De ce nu trebuie sa votam la alegerile europarlamentare, sa candidam sau sa fim alesi? NE EXPLICA SFINTII SI MARII DUHOVNICI Ioan Gura de Aur, Justin Popovici, Nicolae Steinhardt, Staretul Antonie

 

Tagged with:

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pitt said, on martie 21, 2014 at 10:29 am

    Babilonu’ cel nou

    Apreciază

    • acc70 said, on martie 21, 2014 at 9:16 pm

      arata ca un ochi urias cu pleoape si gene ( aprtea asa zis nefinalizata, vazuta de sus pare niste fire , adica genele ochiului)

      Apreciază

  2. Iacoboaie Radu said, on martie 21, 2014 at 10:40 am

    Privind această fotografie, a noului ,,Turn Babel”, primul aspect care îmi sare în ochi este ,,nefinalizarea” acestuia. Asociată mai ales cu triunghiul de alături, sugerează ideea construirii unei lumi… Da, lumea nouă prin Noua Ordine Mondială anticreștină.
    Cred că nu întâmplător a fost creată însăși denumirea de mason, care înseamnă într-o traducere zidar. Nu întâmplător prima lojă a preluat denumirea unei bresle de meșteșugari constructori. Nu întâmplător se folosesc ,,unelte masonice” precum compasul și echerul. Nu întâmplător ei se închină unui Arhitect al Universului…
    Toate se leagă între ele. Mă refer la simboluri. Simbolistica are un rol important în cultul masonic, preluându-se numeroase elemente din culturi și civilizații precreștine, din ocultism în mod special.
    Cum ar fi: magia, alchimia, piramida, ochiul lui Horus și multe altele.
    Doamne ajută!

    Apreciat de 1 persoană

  3. NIMENI said, on martie 21, 2014 at 11:01 am

    Rugaminte,
    Rog postarea link-ului cu afirmatiile unui cetatean cum ca ROMANIA NU VA FI AJUTATA DE UE SAU NATO, ROMANIA TREBUIE SA SE AJUTE SINGURA …
    Spre aducere aminte, prietenii stiu de ce …..

    Apreciază

  4. danutza said, on martie 21, 2014 at 11:34 am

    http://www.realitatea.net/buletine-biometrice-de-la-1-aprilie_1403957.html
    ce facem? dormim in continuare?

    Apreciază

  5. Mihail said, on martie 21, 2014 at 11:47 am

    Turnul Babel pe stil nou…:)

    Apreciază

  6. geo said, on martie 21, 2014 at 12:01 pm

    vazind anuntul de ieri referitor la gasirea fetei disparute din Tulcea mi-am adua aminte de http://www.huffingtonpost.com/2014/03/17/child-organ-harvesting_n_4982854.html

    Apreciază

  7. cosminmatiu said, on martie 21, 2014 at 12:56 pm

    Noapte de noapte ne otravesc cu chemtralis:

    http://extraterestriidemascati.wordpress.com/161-2/

    Apreciază

    • florin said, on martie 21, 2014 at 3:50 pm

      Daca vreti sa vedeti cursele avioanelor online intrati pe FLIGHTRADAR 24 o sa va uimiti cate avioane sunt in zbor

      Apreciază

  8. alinAlin said, on martie 21, 2014 at 1:25 pm

    Laserul de la Magurele: Institutul de Cercetare pentru Fizica si Inginerie Nucleara a semnat contractul de 66 milioane euro pentru realizarea Sistemului Fascicul Gamma

    Comentariu:

    ” Ca au semnat tocmai acest proiect. Primul. Si cel mai important, evident. Ce se prevede ?Hai sa fim seriosi, radiatii gamma in medicina ! Cand a aparut investigatia fara radiatie. De fapt vin vagoanele cu deseuri si parcheaza langa Bucuresti. De ce credeti voi ca au occidentalii, dintr-odata atata incredere in cercetarea primara romaneasca ? Deseurile si radiatiile periculoase ori trebuie sa se experimenteze (cu ele) undeva sub pamant (vezi CERN) ori la marginea Europei. Noi insa nu mai putem de bucurie ca ene baga si occidentalii in seama in domeniul cercetarii !

    Apreciază

  9. dinu marius said, on martie 21, 2014 at 4:47 pm

    am creat pe facebook grup PRIGONITI PENTRU HRISTOS (refuz actelor biometrice) https://www.facebook.com/groups/474795135975806/

    Apreciază

    • NIMENI said, on martie 21, 2014 at 6:21 pm

      dinu marius,
      pe facebook…?! De ce?
      N-am cont asa cum si alti frati nu au dorit sa aibe ….

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on martie 21, 2014 at 6:35 pm

        Pentru cei care sunt pe facebook sa facut acel grup. E comica faza, noi suntem mari marturisitori, o mana de oameni si asa vai de capul nostru si ne ascundem dupa pseudonime . Daca sistemul vrea sa iti faca ceva iti face oricum si fara sa pui tu pe blog cum te cheama. Dar cei mai caldicei ce spun, sa ne luam dupa ce spune acela cand nici macar nu stim cine este. Asta e ca si cu Radu Cunamar.

        Apreciază

      • aha said, on martie 22, 2014 at 1:41 am

        @ cosminmatiu : pai si daca nu ne facem cont de facebook e gresit? adica e comic pentru tine ca nu avem cont de facebook. nu sti ce a zis Mantuitorul IIsus Hristos? a zis: fiti neprihaniti ca porumbeii si intelepti ca serpii. oare de ce a zis asta? ahhh…mare si atotputernic e Dumnezeu pentru ca pentru toate problemele are raspuns…numai sa vrei sa le vezi…adica sa nu fi orb duhovniceste!

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on martie 22, 2014 at 8:13 am

        @ aha Nu e gresit daca nu va faceti, absolut de loc, fiecare sa faca ceea ce il impaca pe el. Cei care am facut cont pe facebook am pornit de la premisa ca si acolo sunt oameni care inca nu stiu de saccsiv de de veghe patriei si poate pot fi treziti. Acesta a fost scopul. Orice suflet salvat e un mare castig. Nu a fost un sfant care noapte de noapte intra in casa la desfranate si pe multe le-a intors ? poate asa e si cu facebook-ul. Pana si in casa la sectari ai voie sa intri daca scopul tau este de a incerca sa scoti pe cineva de acolo.

        Apreciază

    • Olaru said, on martie 21, 2014 at 7:04 pm

      Nu vrei sa-ti dam direct cnp ul si adresa ?

      Apreciază

      • NIMENI said, on martie 21, 2014 at 9:00 pm

        Olaru,
        Crezi ca e nevoie „sa dam”. „S-a luat” de mult …toti si toate „e inclusi”.
        Ti-e frica?

        Apreciază

    • aha said, on martie 22, 2014 at 1:34 am

      @dinu marius. vezi sa nu cazi in slava desarta!

      Apreciază

  10. Radu Humor said, on martie 21, 2014 at 5:25 pm

    Diavolii printre noi ! Priviţi şi vă cruciţi ! Dacă rezistaţi fără să vomitaţi :mrgreen:

    Şi clipul acesta infam şi batjocoritor a strâns peste trei milioane şi jumătate de privitori 🙄 !!!!

    Apreciază

    • Radu Humor said, on martie 21, 2014 at 5:28 pm

      O să mă întrebaţi de ce-l mai popularizez şi eu…
      Doar pentru a sublinia decadenţa şi delirul diavolesc ce cuprinde hoarde întregi de spălaţi pe creier, şi fără nimic altceva în suflet !

      Apreciază

      • NIMENI said, on martie 21, 2014 at 7:28 pm

        Radu Humor,
        Sa nu credeti ca va fi mare nevoie de trupe de „interventie”, uraciunea spurcaciunii este in cei de langa noi, pe strada, printre prieteni, printre rude si colegi, dominati de delir si indobitocire, drogati.
        In scoli razbat din clase, in timpul orelor, ragnete animalice si copii sar pe banci iar profesorii stau la catedra si privesc motivand ca …”nu au voie sa-i agreseze pe copii”. Elevii nu stiu o poezie, refuza sa puna mana pe o carte …
        Se cunosc aceste manifestari iar rezultatele se vad la simulari, asta in cazul in care notele comunicate sunt reale.

        Apreciază

    • aha said, on martie 21, 2014 at 7:47 pm

      incredibil! nu mai am cuvinte. desi stiu cum e treaba cu catolicismul , totusi nu credeam sa vad asa ceva! asta m-a bulversat mai mult decat videoclipul cu arabul acela executat. as fi vrut sa spun mai multe…dar chiar nu are rost! nu mai e nimic de comentat!! acest clip e pentru cei care inca nu sunt siguri ca diavolul exista…pentru ca alta explicatie nu e. mai ales ca era si insotita! Doamne IIsuse Hristoase, apara-ne si pazeste-ne! grele vremuri traim!

      Apreciază

  11. lastunnegru said, on martie 21, 2014 at 6:39 pm

    O nebunie fara de margini probabil asa vor ajunge monahii si monahiile crestin ortodocsi care se accepta ecumenismul si se vor amesteca cu el. Chiar ca ti se face scarba cand te uiti. Nu m-ar mira sa o faca star international pe calugarita catolica Cristina.
    Parca era si o profetie crestin ortodocsa ca la sfarsitul vremurilor monahii si monahiile crestin ortodocsi vor deveni ca mireni si mireni vor fi ca draci ( daca nu ma insel ).

    Apreciază

  12. cosminmatiu said, on martie 21, 2014 at 6:40 pm

    Repun adresa de refuz al cardului de sananate cu cip pe care am trimis-o anul trecut la Ministerul Sanatatii, la Casa Nationala de sanatate si la Casa Judeteana de pensii Bihor si raspunsul primit pentru a revedea toti caci cainii latra si guvernul isi face agenda.

    http://extraterestriidemascati.wordpress.com/refuz-card-sanatate-cu-cip/

    Apreciază

  13. lastunnegru said, on martie 21, 2014 at 7:00 pm

    Daca va uitati atenti

    Calugarita catolica Cristina mai arata si semnul coarnelor-mano cornuta la minutul 6:50-6:51 dati cadru cu cadru ca se misca cam repede calugarita, apoi mai face semnul coarnelor si j-ax cel care a aleso in echipa lui minutul 7: 40, 7:41. 7:42… Oare cum a invatat calugarita catolica Cristina semnul coarnelor-mano cornuta ??? o fi stat prea mult cu italieni sau sa amestecat calugaria catolica cu omul de rand ???

    Ce nebunie.

    Apreciază

  14. lastunnegru said, on martie 21, 2014 at 7:05 pm

    Cum poate un crestin ortodocs sa se duca intr-un loc asa de ocult ca Cladirea Parlamentului European ca europarlamentar ? Poti reprezenta Romania intr-un asemena loc ocult-ic ? Vai de cel care se duce intr-un asemenea loc sa ii reprezinte pe romani sau pe romanii crestini ortodocsi, vai de el. Cum sa iei parte la asa ceva.

    Apreciază

  15. lastunnegru said, on martie 21, 2014 at 7:12 pm

    Sa ma iertati ca pun prea multe intrebar dar…

    https://saccsiv.wordpress.com/2013/07/17/din-2014-fara-cardul-national-de-sanatate-medicii-nu-vor-mai-avea-voie-sa-ne-consulte-ce-spun-juristii-sa-nu-uitam-ca-vor-ca-noul-buletin-cu-cip-sa-fie-si-card-de-sanatate/

    Ce sa intamplat cu milioanele de carduri de sanatate cu cip tiparite de CNSAS ? Au fost aruncate, distruse? Alti bani aruncati pe geam ???

    …Preşedintele CNAS, Cristian Buşoi, a declarat, marţi, că 7,5 milioane de carduri naţionale de sănătate vor fi produse până la sfârşitul anului, dar oamenii le vor primi numai după ce medicii, spitalele şi laboratoarele vor avea cititoare, precizând că acestea ar putea fi folosite din 2014…

    Apreciază

    • aha said, on martie 21, 2014 at 8:25 pm

      @lastun. citez: „Ce sa intamplat cu milioanele de carduri de sanatate cu cip tiparite de CNSAS ? Au fost aruncate, distruse? Alti bani aruncati pe geam ???”
      prefer sa fie aruncati banii astia de 1000 de ori mai multi dar sa nu apara cardurile alea!

      Apreciază

      • cosminmatiu said, on martie 21, 2014 at 8:47 pm

        Ei aplica tehnica pasilor marunti, la inceput s-au opus peste 1 milion acum adagand cip in cele mai putin necesare obisnuiesc oamenii pana cand numarul celor ce se opun scade semnificativ de mult.
        E o tehnica prin care ne obosesc si multi renunta iar de petrecut toate se vor petrece in liniste si va veni vremea cand vei intreba pe cei de langa tine si aproape toti vor avea acte biometrice. Asteapta asta fac caci sunt vicleni.

        Apreciază

      • aha said, on martie 21, 2014 at 9:35 pm

        @ cosminmatiu. ai dreptate frate. asa fac. din pacate. suntem noi intre noi ortodocsi numai aici pe blog. in viata reala nu e asa. nu generalizez. spun ceea ce e la mine. cu majoritatea celor cu care interactionez….nu prea am ce sa vorbesc. trebuie vorbesc despre fotbal, despre politica, despre bianca sau alte vedete…numai asa reusesti sa vorbesti ceva cu ei. daca schimbi subiectul….parca stai fata in fata cu un strain!

        Apreciază

  16. Horia Sima said, on mai 23, 2014 at 3:27 pm

    ACEST SITE ESTE HABOTNICSI SECTAR/SECTANT,PESTE TOT VEDETI CONSPIRATII,VIOENTE,SECRETE,MAI SUNTI PRO-LEGIUNE S ANTIEVREI SI ANTIMASONERIE,UNDE ESTE CRESTINISMUL ATUNCI? SUNT ORTODX SI IMI ESTE RUSINE CU ASTFEL DE A BORDARI,UNDE VRETIS AMERGEM SA FIM TOTI CALUGARI SI SA NE INTOARCEMIN GROTE IISUS AVENITCU IUBIRESI TOLERANTA, UNDE VA SUNT IUBIREA SI TOLERANTA/? VOI MERGE LA VOT SI VOI VOTAPENTRU CAPENTRU ACESTVOT AU MURITOAMENI SI IN 89 MI L-AMDORIT SI DE ACEEA AM IESIT IN STRADA NU SA-MI SPUNA CINEVA CA O CLADIRE,PROIECTATA DE UN ARHITECT,ESTE TURNUL BABELSI NU PENTRU A URA SI DISPRETUI PE CEILATI SI ACREDE CA SUNTETI MAI BUN SI RESTUL SUN TRAI SI MASONI,IMI ESTE RUSINE CU ASTFEL DE OAMENI! SAU ,DE FAPT, SUTETI PLATITI DE ANUMITE PARTIDE CARE VOR ABSENTEISM?

    Apreciază

  17. […] SIMBOLURI: Cladirea Parlamentului European fotografiata de sus … […]

    Apreciază

  18. […] SIMBOLURI: Cladirea Parlamentului European fotografiata de sus… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.