SACCSIV – blog ortodox

PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST

140401_sfantul-serafim-virita-cuviosul-2

 

„Va veni vremea cand Rusia va fi sfasiata in bucati. La inceput, o vor imparti, iar apoi vor incepe sa jefuiasca bogatiile ei. Occidentul va concura in toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei rasariteana, pana la o vreme, in stapanirea Chinei. Extremul Orient il vor acapara in mainile lor japonezii, iar Siberia o vor lua chinezii, care vor veni in Rusia; se vor face casatorii mixte, iar in final, prin viclenie si perfidie, vor lua teritoriul Siberiei, pana la Urali. Cand China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite.

Multe tari se vor intoarce impotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzand o mare parte din pamanturile sale. Acesta este razboiul despre care spune Sfanta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea intregii omeniri. Oamenii vor intelege ca nu se poate trai asa pe mai departe, fiindca tot ce este viu va pieri, si vor alege un guvern unic, care va fi antecamera imparatiei lui Antihrist. Apoi vor incepe prigoanele asupra crestinilor; cand, in adancul Rusiei, vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa intre primii, caci multi dintre cei ce vor ramane vor pieri.”

Cititi va rog mai multe la:

Sfantul Serafim de Virita

Tot acolo mai gasim un foarte folositor:

Cuvant duhovnicesc despre hrana – Sfantul Serafim de Virita

„Cat de des ne imbolnavim numai din aceea ca nu ne rugam inainte de masa si nu chemam binecuvantarea lui Dumnezeu asupra mancarii. Inainte, oamenii faceau toate cu rugaciunea pe buze: cand arau se rugau, de asemenea si semanatul si secerisul granelor il faceau tot cu rugaciune. Acum noi nu mai cunoastem ce fel de oameni au pregatit ceea ce noi mancam, fiindca de multe ori alimentele sunt pregatite cu vorbe de hula, cu batjocura si blasfemie. De aceea, neaparat trebuie sa stropim hrana cu aghiasma de la Boboteaza, deoarece ea sfinteste totul si se poate manca ceea ce am pregatit, fara sa ne tulburam.

Tot ceea ce mancam noi este darul lui Dumnezeu pentru noi, oamenii; prin mancarea pe care o mancam, toata natura si lumea ingereasca slujeste omului. Pentru aceasta, inainte de masa trebuie sa ne rugam in mod deosebit. Cu adevarat ingerii sunt cu noi la masa cand noi mancam din mancare cu rugaciune si multumire.”

   Comentariu saccsiv:

Sa ne amintim si ce se spune despre al treilea razboi mondial in PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST:

Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde, că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind, (evadând), iar cei neputincioşi şi bătrâni măcar de remorcile lor să se prindă şi să fugă”.

Va fi război, continua Părintele povestirea, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri. Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.

   Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.

   O soră l-a întrebat pe Părintele:

   Asta înseamnă că vom pieri cu toţii?

Nu, a răspuns Părintele. Cei credincioşi îşi vor vărsa sângele pentru credinţă şi atunci ei vor trece în rândul mucenicilor, iar cei necredincioşi vor merge direct în iad. Până când nu se vor completa rândurile îngerilor căzuţi, Dumnezeu nu va veni la judecată. În timpurile cele de apoi, Dumnezeu şi pe cei vii înscrişi în cartea vieţii îi va trece în rândurile îngerilor, completând astfel rândurile”.

“În ultimul timp, Părintele, stând pe lângă corişti, ne povestea foarte des despre timpurile de apoi şi despre sfârşitul lumii acesteia. În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni. Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial. Vor fi nişe bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: „Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!

 

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pitt said, on martie 21, 2014 at 10:39 am

    Al treilea razboi nuclear nu va avea castigator. Chiar daca Rusia va „pierde”, toate tzarile vor pierde. Pamantul va fi contaminat radioactiv. Apa la fel, si va disparea. Cei ce vor „supravietui” holocaustului nuclear se pot considera nefericiti. Hrana va disparea. Ploaia va fi oprita de catre Ilie si Enoh.

    Morti vor fi pe toate drumurile. Apoi, mai vine si trimisul lui satan…

    In fine, parerea mea e ca trebuie sa ne deschidem inimile inaintea Lui Hristos Dumnezeu in Treime Slavit, sa o rugam pe Prea-Sfanta Sa Maica sa intermedieze si sa mijloceasca pentru mantuirea noastra.

    Ca aceasta mantuire vine prin bolile premergatoare globalizarii antihristice, ca va veni prin razboiul nuclear sau prin sabia antihristului sau ca vom apuca sa vedem pe Fiul Omului venind cu legiunile infricosatoare la Judecata De Apoi – chiar nu conteaza pentru noi – ceea ce conteaza este sa obtinem MANTUIREA.

    Nu trebuie sa ne infricosam de sabie, de razboi sau de moarte.

    TREBUIE SA-L MARTURISIM PE HRISTOS DUMNEZEU IN TREIME SLAVIT CA UNIC SI ADEVARAT DUMNEZEU SI ATAT.

    ORICE OM MOARE MAI REPEDE SAU MAI TARZIU. CONTEAZA UNDE MERGEM DUPA MOARTE!

    CE-I MAI USOR PENTRU FIECARE DIN NOI? SA-L MARTURISESTI PE DUMNEZEU HRISTOS SI SA-TI TAIE CAPUL SAU SA TRAIESTI 40-50-60-100 DE ANI IN POST, RUGACIUNE IN PUSTIE?

    SA-L RUGAM PE HRISTOS DUMNEZEU IN TREIME SLAVIT SA ALEAGA CALEA MANTUIRII PENTRU FIECARE DINTRE NOI! AMIN!

    Apreciat de 2 persoane

    • safimvigilenti said, on martie 21, 2014 at 7:58 pm

      pitt, spui blasfemii si faci indemnuri viclene in mod repetat…ori esti de partea celui viclean, ori vorbesti fara sa gandesti

      Apreciază

      • cristian said, on octombrie 9, 2014 at 9:24 pm

        Foarte bine si realist gandeste…cine are constiinta k Hristos e Dumnezeul nostru in Treime slavit, nu poate sa-si doreasca moarte mai frumoasa decat cea pentru Stapaul. Mucenicii de ce alegeau sa moara bucurosi pt. Hristos Domnul? Pt ca stiau ce slava ii asteapta prin jertfa lor, pt. ca stiau k o sa-l intalneasca pe Stapanul lor mult iubit, care o sa-i incununeze si o sa-i puna la loc de cinste. Si Parintele Iustin Parvu ne sfatuia sa ne pregatim pt. mucenicie k e vremea ei, asa k nu trebe sa te sperii. Si sa nu crezi k Sfintii Mucenici care au patimit pt. Adevar inaintea mortii lor stateau si plangeau la picioarele calailor lor cerand indurare. Nu, au primit-o bucurosi. Eventual ziceau asemenea Domnului in gradina Ghetsemani cand se ruga zicand, ca daca este posibil treaca paharul acesta de la Mine insa nu dupa voia Mea ci dupa voia Ta. Insa a primit moartea cu dragoste pt toata lumea. Daca El a fost Dumnezeu si a suportat chinurile din partea oamenilor, atunci si un om trebuie sa fie gata oricand sa moara pt Stapanul sau asa cum a facut si El pt noi. Vezi de aceea trebuie sa nu ne iubim noi trupul asta si sa il obisnuim cu post si infranare, adik trebuie sa rastignim patimile noastre dureroase, asa cum si-a rastignit Domnul trupul Sau Sfant fara de pacat, si daca e nevoie sa faci sacrificial suprem si atunci gandeste-te cum o sa te primeasca Dumnezeu in sanul sau: cu bratele deschise.
        Ma iertati, sigur nu sunt in postura unuia care poate sa dea sfaturi implinind poruncile Domnului intocmai, dar atata ma duce si pe mine capul.

        Apreciază

      • Paul said, on decembrie 15, 2014 at 5:14 pm

        Cristian – scrie ba romaneste !!! „k” !!!

        Apreciază

      • Paul said, on decembrie 15, 2014 at 5:17 pm

        Cristian – este INADMISIBIL sa vortbesti de lucruri sfinte si sa iti bati joc de limba romana. „adik”
        Mergi la scoala primara si invbata sa scrii, si pe urtma vino si posteaza teologie si metafizica aicea.

        Apreciază

  2. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  3. Maresalul said, on martie 22, 2014 at 8:35 pm

    Partea cu Chinezii e adevarata invadeaza teritotii Rusee despopulate cica cu sutele de mii .Iar Rusia un face nimic.Partea cu sfasiatul Rusie de catre oculta mondiala si Occidentului prin UE care e in mainiilr lor la fel se vede.Prigonirea crestiniilor si crestinismului la fel casi cei care acum au in stapanire America finantele si UE Sionistii il urasc de moarte pe Iisus(Yeshu) si crestinismul.Asistam deja la atacuri asupra lui prin tot felul de glume proaste de tot tipul de ,, descoperiri,, in tara lor care sa faca sa fie indoiala in trecut Daca acum fac asta ce vor face cand lumea va fi in mainiile lor.Ma intreb cum vor pune mana pe China si tariile árabe.Pe astia in ce comunitate o sa-i mai bage.Cum o sa gaseasca de-ai lor printre ei cu numele ascunse cand evrei Chinezi un exista.)))

    Apreciază

  4. Marius said, on martie 24, 2014 at 2:06 am

    Eu nu cred ca rusii ar sta resemnati sa fie invadati si sa fie impartit teritoriul lor.Au arsenal nuclear sa nimiceasca orice popor care ar face prostia sa ii atace ca solutie finala.La fel si SUA sau China.In cele din urma rezultatul ar fi in cel mai bun caz reducerea masiva a populatiei si reintoarcerea in trecut.Alta este situatia daca rusii ar inainta pana la granitele noastre ceea ce este posibil ocupand Ucraina in partea de langa Marea Neagra si sa alipeasca Transnistria.La cate intelegeri s-au facut in trecut si in prezent intre rusi si occidentali n-ar fi imposibil.Se vede ca sunt intelesi si atata timp cat noi suntem incapabili sa ne aparam aceasta poate fi o invitatie pentru rusi nu numai sa redevina vecini cu noi dar sa si ne ia o parte din teritoriu cum au mai facut.A venit randul Americii sa-si plateasca datoria la rusi pentru neimplicarea lor in Irak sau Afganistan.

    Apreciază

  5. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  6. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  7. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  8. alincosmin said, on mai 11, 2014 at 11:06 am

    Apreciază

  9. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  10. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  11. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  12. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  13. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  14. […] Pentru cei mai noi pe blog, reiau un fragment din articolul PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST: […]

    Apreciază

  15. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  16. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  17. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  18. MI said, on februarie 17, 2021 at 2:52 am

    A republicat asta pe Ioana.

    Apreciază

  19. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  20. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre al treilea razboi mondial Rusia si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  21. […] PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre al treilea razboi mondial Rusia si ANTIHRIST […]

    Apreciază

  22. […] Profetia Sfantului Serafim de Virita despre Al Treilea Razboi Mondial, Rusia si ANTIHRIST […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.