SACCSIV – blog ortodox

Video – Siria: Un CRESTIN S-A LEPADAT dupa care … L-AU DECAPITAT

Posted in Siria by saccsiv on martie 18, 2014

   In articolul Muslims Force Xtian To Convert To Islam, Then Brutally Behead Him gasim si o explicatie:

Musulmanii au capturat un crestin in Siria si l-au fortat sa zica Shahadatan: “Nu exista Dumnezeu in afara de Allah si Mohamed este profetul sau”.

Dar dupa ce s-a lepadat … i-au taiat capul.

   VIDEO:

http://www.liveleak.com/view?i=026_1393880424

Cititi va rog si:

FOTO (extrem de dur): MUCENICI in SIRIA. Sa ne uitam bine si sa ne intrebam: SUNTEM PREGATITI? Sa ne rugam bunului Dumnezeu sa fim!

58 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihail said, on martie 18, 2014 at 3:58 pm

    Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace !

    Apreciază

  2. Dancea Gabriela Aurelia said, on martie 18, 2014 at 4:00 pm

    Infricosator! Doamne ajuta-ne sa nu ne lepadam, sau sa murim inainte de a avea ocazia sa ne lepadam!

    Apreciază

  3. Alex said, on martie 18, 2014 at 4:18 pm

    Mare pacat. Daca tot e sa mori, macar sa mori marturisind pe Hristos. N-ai nicio garantie de la calai ca te vor lasa in viata odata ce te lepezi de Hristos.
    Doamne apara si pazeste!

    Apreciază

  4. ORTODOX said, on martie 18, 2014 at 4:37 pm

    Apreciază

  5. cosminmatiu said, on martie 18, 2014 at 4:45 pm

    Diavoli in toata regula, si lepadat si nici nu a mai trait nici macar cateva minute dupa. De luat aminte

    Apreciază

  6. sin gh. laurențiu said, on martie 18, 2014 at 4:52 pm

    Înfiorător! Frate, ăsta-i islamul! Și ăștia și evreii nu-s decît niște criminali care se justifică ca dracii cu scripturile în mînă. De s-ar căsăpi unii pe alții să nu le mai rămînă nici urmele pe pamînt!

    Apreciază

  7. robert said, on martie 18, 2014 at 5:16 pm

    Criminalii islamisti care fac aceste crime monstruoase în numele religiei lor trebuie capturati si condamnati pentru crime de razboi

    Apreciază

  8. lastunnegru said, on martie 18, 2014 at 5:20 pm

    saccsiv

    Exemplu de justitie islamica. Crezi ca e bine sa vedem asa ceva ? Eu am vizionat clipul video pana cand islamistul ala a dat de 2-3 ori cu sabia aia mare pe gatul saracului crestin, ( cine stie ce religie avea acela, ca crestini isi zic multi si nu sant deloc ortodocsi ) am oprit ca nu am putut sa vad mai mult. Cat despre asa zisul crestin imi pare rau de el si lepadat de cea ce credea el si la mai marturisit pe allah si pe mahomed crezand ca asa scapa si cu gatul taiat. SIncer imi pare rau de el si de decisia sa.

    Apreciază

  9. Iacoboaie Radu said, on martie 18, 2014 at 5:38 pm

    Abia astăzi am urmărit un filmuleț cu moderatorul Răzvan Bucuroiu și am analizat poziția invitaților acestuia: Adrian Papahagi, Răzvan Codrescu, Claudiu Târziu și Radu Preda. Toți au pledat la unison pentru Noua Ordine Mondială. Asta se subînțelege. Cine vrea să înțeleagă cu adevărat… E un pic cam lung textul, dar merită parcurs:

        VIDEO: Cumplit de smintitoare emisiune a realizatorului RĂZVAN BUCUROIU avându-i ca invitați pe RĂZVAN CODRESCU, ADRIAN PAPAHAGI, RADU PREDA ȘI CLAUDIU TÂRZIU. Elogiu SUE, minciuni despre creștinismul UE, nerecunoașterea activității masoneriei, negarea existenței unor grupări ce plănuiesc instaurarea guvernului mondial … saccsiv 27 aprilie 2012
        
        Stiu ca e greu, caci e gretos, dar vizionati va rog urmatoarea inregistrare: …
        A fost postat de fratele Apologeticum, care la articolul sau Lăudacii SUE vine cu urmatoarea completare: Aceştia sunt denumiţi intelighenţa Ortodoxiei româneşti? Or fi aceştia alţii decât cei din hoarda lui Băsescu? Viziunea creştină, adică ortodoxă, asupra SUE nu poate fi decât CONTRA!
        
        Comentariu de Rafael Udrişte: O lectură obligatorie, care ar putea întregi perspectiva şi deci judecata asupra consecinţelor realizării unui stat multinaţional, SUE sau altfel, asupra Ortodoxiei, este articolul publicat de Florin Stuparu pe această temă: Prinţesa Europa şi Minotaurul. Scurtă povestire zoofil zootehnică. Este foarte intersant: câţi dintre activiştii SUE au vreo idee despre etimologia cuvântului “Europa”?
        
        Personal nu am, deocamdată, decât un singur comentariu cu privire la emisiune: la min. 15.34, dl. Papahagi spune, despre români şi România, că “nu suntem cei mai buni şi nu avem ţara cea mai frumoasă”. Îl contrazic şi îi sugerez, cu toată dragostea, să evite confuzia – de neînţeles în contextul emisiunii – între termenii “populaţie”, “popor” şi “neam”. Să fi fost o altă premiză a discuţiei mai potrivită?
        Mă gândesc la cuvintele lui Eliade: “Istoria neamului românesc n-a fost decât o lungă, necontenită, halucinantă hemoragie. Ne-am alcătuit într-un uragan şi am crescut în vifor. Popor de frontieră luptam şi muream pentru toţi. Muream mai ales, plătind miopia şi neghiobia altora (…) Istoria neamului românesc este alcătuită din atâta sânge şi atâta nenoroc datorită, în primul rând, incapacităţii Occidentului de a vedea de unde vine primejdia.”
        Păstrând proporţiile, în actualul context economic şi politic, lucrurile stau la fel. Până la o altă dezbatere pe această temă, un punct de vedere personal (şi oltenesc deopotrivă): noi, românii, suntem cei mai buni iar România chiar este cea mai frumoasă ţară. E acelaşi lucru cu dragostea fiului pentru părinţi dar mai ales cu dragostea părintelui pentru copil. Bineînţeles că în termenii comparaţiei intră şi sfinţii, începând chiar cu Hristos şi Maica Sa.
        
        Cititi si:
        IPS Bartolomeu Anania despre toleranţa cerută de (S)UE: “Înapoia Mea, satano!”
        Ce nu stiati despre Uniunea Europeana (Iudeo – Masonica)
        Cât despre Papahagi, urmăriţi aici cu ce alt anti-român se aseamănă… (cu Horia Roman-Patapievici!… – n.a.)
        Comentariu saccsiv: Tot fratele Apologeticum face la articolul Naivitate sau plan diabolic? Cum ati caracteriza afirmatiile de mai jos si cine ar fi putut sa le emita? un transcript al principalelor prapastii pe care le-ati putut asculta la aceasta emisiune „De la minus la plus infinit” realizata de Razvan Bucuroiu, cu tema „SUE. Viziunea crestina: pro si contra”, ce i-a avut ca invitati pe Razvan Codrescu, Adrian Papahagi de la Fundatia Crestin Democrata si Radu Preda:
        Razvan Codrescu: Uniunea europeana este un proiect pasabil [acceptabil] si vocatia europeana a romanilor se poate confirma in fapte. Legat ideea Statelor Unite ale Europei (SUE) unii au facut o analogie, involuntar, cu sintagma folosita in contexte mai indoielnice. Se stie ca este un vechi proiect al cercurilor masonice. Se face o analogie riscata si care poate sa inflameze pe cei dispusi spre o lectura mai conspirationista a istoriei. Nu cred ca e cazul… Poporul roman nu are o idee supraordonatoare in care sa creada si care sa-l mobilizeze in momentul de fata. Fenomenul de Globalizare nu poate fi oprit! Nu putem combate sau bloca globalizarea…
        
        Adrian Papahagi: In acest proiect al SUE eu gasesc radacini crestine ale Europei… In ce priveste stat masonic sau nu, putem spune ca si statul roman este un proiect masonic, si Cuza si majoritatea bonjuristilor erau masoni. Nationalismul este o creatie moderna de a ideologiza natiunea. As numi patriotismul, o iubire de tara, de patrie… care trebuie reinventata, dar nu ca “suntem cei mai buni, suntem tara cea mai frumoasa”… Eu cred ca acesta este mesajul crestin autentic de demolare a barierelor nationaliste, din familie si de aducere a omului la deplina umanitate. Statul National unitar este depasit, la fel si Biserica Nationala sub aspectul conceptului si al functionalitatii concrete.
        Proiectul Uniunii Europene s-a nascut in context crestin-democrat. Cei care au creat Uniunea Europeana nu au fost masoni. Konrad Adenauer in toata perioada razboiului a stat intr-o manastire, se ruga de dimineata pana seara, recita orele benedictine. Robert Schuman se ruga in fiecare zi. Deci erau crestini practicanti. Inceputurile Uniunii Europene s-au nascut tocmai din acest dezgust fata de nationalismul care de doua ori a distrus Europa. Nu mai avem ce face astazi cu Nationalismul; a fost un proiect masonic, creat ca replica impotriva catolicismului, care era majoritar in Occident. Asta e proiectul national: un proiect masonic, anti-crestin, in vederea mea. Trebuie sa depasim acest filetism. Trebuie sa revenim la intelegere plenara a Universalitatii Crestine. Hristos nu ne va intreba la Judecata de Apoi daca suntem crestin-ortodocsi sau crestin-catolici.
        Pericolul nerealizari SUE este ca Europa sa devina irelevanta in globalizare care, va aduc aminte, nu a pornit dintr-o cultura asiatica, ci pana la urma este tot un rezultat al culturii iudeo-crestine; ca are o componenta iudaica sau protestanta mai mare decat ortodoxa sunt dispus sa accept…
        
        Radu Preda: Odata cu caderea Constantinopolului, Ortodoxiei ii lipseste in mod evident un centru, nu mai are un centru in jurul caruia sa pivoteze si sa-si construiasca o unitate efectiva… Motiv pentru care, eu lansez o teza ca Bruxelles-ul, asa cum este el hulit, considerat capitala eurobirocratiei etc. etc. este si o provocare ecleziologica… Trebuie sa identificam despre ce biserica vorbim. Pe de deoparte avem la Bruxelles doua structuri bisericesti mari care incearca sa reprezinte in fata decidentilor politici pozitia crestina. Pe deoparte avem Consiliul Conferintelor Episcopale Catolice, iar pe de alta parte avem Conferinta bisericilor europene, un fel de club mai larg cu 120 de dominatiuni, structuri eclesiale, in care ortodocsii au fost prezenti de la inceput, dar prin care nu se simt tot timpul reprezentati. O consecinta a pregatirilor Marelui si Sfantului Sinod este si aceea ca intre timp avem structuri ceva mai articulate ale reprezentarii Ortodoxiei la Bruxelles si nu numai. Iata ca avem un Consiliu permanent al reprezentantelor Bisericii Ortodoxe in capitala birocratica a Europei. Pozitia catolicilor este pe linia fondatorilor ideii de Uniune europeana.
        Reactia crestina la fenomenul globalizarii este una constructiva… Globalizarea din punct de vedere al gandirii crestine nu este un fenomen care trebuie redus doar la defectele sale. Din punct de vedere al sansei de a face mesajul lui Hristos audibil cu adevarat in toate cele 4 colturi ale lumii, globalizare este traducerea secularizata a Universalitatii (Ecumeni-citatii). Iar din acest punct de vedere Biserica Ortodoxa, autentica, dar si celelalte confesiuni nascute de-a lungul istoriei nu pot sa nu vada in globalizare inclusiv semnele vremii si inclusiv voia lui Dumnezeu. Ganditi-va la misiunea pe care noi o facem. Uitati-va de pilda, din punct de vedere al Ortodoxiei, ganditi-va la numarul mare al parohiilor care au aparut peste tot in lume.
        
        Comentariu saccsiv: Emisiunea s-a vrut o dezbatere pornind de la declaratiile presedintelui republicii: MARIONETA TOTALA: Traian Basescu sustine crearea Statelor Unite ale Europei si Proiectul Rosia Montana
        
        La transcriptul de mai sus mai adaug tot din spusele lui Adrian Papahagi: Hristos demoleaza ideea de neamuri. Hristos aboleste tot acest nationalism pe care-l cultiva de fapt Vechiul Testament. Eu cred ca asta este mesajul crestin autentic, de demolare a acestor bariere. Uniunea Europeana n-a intrat in biserici sa spuna „Iesiti afara!”. Acest proiect al SUE este pana la urma pur si simplu un proiect politico-economico-militar creat pentru a permite Europei ca insula de crestinatate bimilenara si ca un spatiu organizat cronologic, istoric, cultural, lingvistic intr-un anumit fel sa continue sa existe intr-o lume globalizata. Asta-i tot, nu-i un mare secret si nu-i un mare mister.
        
        In emisiune a intervenit si Claudiu Tarziu, care la min. 33 parea ca zice bine, dar pana la urma a dat cu bata in balta: Eu personal nu cred in teoria conspiratiei, in sensul ca nu cred in existenta unei grupari atotputernice, atotcunoscatoare si atothotaratoare care urmeaza un plan perfect. Cred mai degraba in momentele de convergenta a intereselor unor forte economice si militare care pot modifica harta si viata lumii. Nu cred ca se va instala vreodata un guvern mondial unic peste o lume de sclavi.
        
        Pun baietii la greu otrava in prajiturele. Unii cu poloticul, precum Adrian Papahagi, altii cu lingurita, precum Razvan Codrescu. Dar sa nu ne miram, caci lucrurile se leaga:
        RAZVAN CODRESCU ataca furibund pe toti cei anti cip, anti masonerie, anti ecumenism …
        Lumea Credintei (RAZVAN BUCUROIU) ataca blogurile „AXA” (Mugur Vasiliu), „LUPTA PENTRU ORTODOXIE” si „ATITUDINI” (Manastirea Petru Voda) …
        RAZBOI INTRU CUVANT si Razvan Bucuroiu ATACA PE CEI CE DEMONSTREAZA ca Mitropolitul Serafim de Pireu are dreptate …
        Razvan BUCUROIU (Lumea credintei) considera ca administratorii unor bloguri ortodoxe (impreuna cu cititorii lor) sunt anormali la cap
        
        Pentru majoritatea cititorilor acestui blog, lucrurile sunt clare. In cele ce urmeaza voi scrie insa cateva chestiuni pentru cei oleaca mai incepatori.
        Dupa ce i-ati ascultat pe cei de mai sus, faceti va rog o comparatie cu:
        Mitropolitul Serafim de Pireu despre GUVERNUL MONDIAL, luciferism, Rothschild, Rockefeller, Soros … VREAU SA AUD UN IERARH ROMAN VORBIND ASEMENEA
        Video: EXCEPTIONALA PREDICA a parintelui Mihai Valica la Manastirea Petru Voda (Bunavestire, 25 martie 2012). Daca am avea 10 % din preoti aidoma …
        IOANICHIE BALAN: Comunismul si evreii, “TRAIM VREMURI APOCALIPTICE“ – video
        AUDIO: EXCEPTIONAL cuvant al parintelui Amfilohie despre MASONERIE. De ce RAZBOI INTRU CUVANT incearca sa nu-l faca cunoscut?
        Mugur Vasiliu: „FABRICA DE FACUT OAMENI MARI” – un util material pentru a intelege CUM ILLUMINATI ACTIONEAZA IN ROMANIA si care e legatura dintre generatia noua de „politicieni” si strabunii lor evrei bolsevici
        
        Ca sa nu mai vorbesc de stalpul ortodoxiei, marele duhovnic Iustin Parvu: https://saccsiv.wordpress.com/category/iustin-parvu/
        Dar acestia n-au loc in televiziunile centrale din Romania … Caci la tv sunt abonate „alternativele” la SISTEM, cei numiti ortodocsi traditionalisti nationalisti, dar care de fapt se dovedesc a fi unelte ale indracitelor ELITE.
        Se cuvine sa reamintim aici cele scris in articolul Florin Stuparu: PRINTESA EUROPA ŞI MINOTAURUL:
         SCURTĂ POVESTIRE ZOOFIL ZOOTEHNICĂ
        Învăţaţi să cinstim „cultura clasică greco-romană” încă din primele zile ale vieţii, noi nici nu ne putem închipui ce însemna lumea păgînă înainte de întruparea Dumnezeu-Cuvîntului şi de propovăduirea în toată lumea a bunei Sale vestiri (Evanghelia).
        Să luăm de pildă legenda Europei, căci despre „Europa” va fi vorba în multe din paginile ce ne stau înainte. Întîi de toate, să zicem că etimologia numelui de „Europa” nu se cunoaşte, unii zicînd că e semitică, alţii că e celtică sau grecească. Ce se ştie e că numele se află pentru întîia oară în mitologia elină, Hesiod zicînd (în veacul al VII-lea înainte de Hristos) că Europa era ori una din cele trei mii de Oceanide3, ori fiica regelui Tyrului, răpită de Zeus, această poveste fiind şi cea mai cunoscută. Să ne-o amintim cît mai pe scurt cu putinţă.
        Aşadar, s-a întîmplat că Zeus – marele tartor al Elinilor4 – a văzut-o pe fată pe cînd aceasta culegea flori şi, nestăpînit cum era de felul său, s-a aprins de dorinţă curvească pentru ea. Şi ce a făcut? S-a schimbat într-un frumos taur alb şi, luînd-o pe grumaz (ea ţinîndu-se de coarnele lui), a înnotat peste mare, ducînd-o în insula Creta. Iar acolo s-au împreunat – precum ne putem închipui – şi prinţesa i-a născut pe Minos, Sarpedon şi Rhadamante.
        Dar povestea cu tauri albi nu se termină aici. Căci, înainte de a dobîndi tronul Cretei, Minos a avut de luptat cu fraţii săi pentru dreptul la stăpînire şi l-a rugat lui Poseidon („zeul” apelor, unchiul său după tată) să-i trimită un semn că „zeii” îi binecuvîntau domnia. Iar unchiul i-a trimis un frumos taur alb ca zăpada, care s-a ivit din apa mării (precum tatăl lui Minos cu ani în urmă). Minos ar fi trebuit să jertfească dobitocul, arătîndu-şi astfel supunerea către „dumnezeii” cerului şi ai pămîntului, dar nu a făcut aşa, ci l-a păstrat pentru sine. Cînd Poseidon a aflat despre lipsa de „evlavie” a nepotului, a făcut ca Pasipha, femeia acestuia, să se îndrăgostească nebuneşte de taur. Iar aceasta l-a pus pe Daedalus, vestitul arhitect, să-i facă o vacă din lemn goală pe dinăuntru. Şi, intrînd în forma aceea dobitocească, femeia s-a împreunat în chip dobitocesc cu taurul, ca şi soacra sa pe vremuri. Iar din împreunare s-a zămislit monstrul numit „Minotaur”, „taurul lui Minos”, o jivină cu cap şi coadă de taur şi trup de om.
        Ce a urmat se ştie: Minotaurul a pricinuit atîtea rele pe insulă, încît Daedalus a trebuit să construiască pentru el, la cererea lui Minos, labirintul, în care a fost închis. Acolo, el primea spre mîncare tributul adus Cretei de către Atena, adică şapte tineri şi şapte fecioare în fiecare an. Asta pînă cînd a fost ucis de eroul Tezeu, povăţuit de firul Ariadnei, fiica lui Minos şi ajutat de sabia magică dată tot de ea.
        Lăsînd de-o parte înfricoşătoarea şi scîrbavnica poveste, să ne gîndim că toate noroadele păgîne – începînd cu Babilonienii şi cu Egiptenii, cei dintîi închinători la idoli, adică la chipurile diavolilor – au avut drept „dumnezeu” cîte un taur: primii pe Baal-Moloch, iar cei de-al doilea pe Apis. Iar de la ei, animalul cornut a fost cinstit de toţi ceilalţi păgîni, ba chiar şi de norodul ales, atunci cînd acesta s-a smintit în pustie şi i-a cerut lui Aaron să le facă viţelul de aur5. Şi pe cine închipuie animalul cornut şi copitat, desfrînat şi sălbatic? Ştim prea-bine, din întîmplările trăite de Părinţii Bisericii din pustie, aceia care au înfruntat duhurile necurate faţă către faţă: pe însuşi diavolul cel mare, începătorul răutăţii, vrăjmaşul lui Dumnezeu şi al oamenilor. Iată aşadar „mitul întemeietor” al „Europei”, împărăţia zidită în vremile noastre de strănepoţii Minotaurului.
        
        Comentariu saccsiv: Printre simbolurile asociate sau folosite de Uniunea Europeana pentru a-si afirma identitatea exista unul foarte nimerit prin semnificatia sa: Turnul Babel. Pentru cei care nu-si mai amintesc istoria biblica, Turnul Babel reprezinta prima incercare de a institui o guvernare mondiala. Pentru a-si sublinia puterea, au inceput sa construiasca un turn urias (care sa ajunga la cer), dar nu au reusit sa termine aceasta lucrare din cauza interventiei lui Dumnezeu.
        Cum conducatorii reali ai planetei n-au nici o treaba cu ateismul (fiind creat special pentru mase), tin cu tot dinadinsul sa foloseasca simboluri (bineinteles necrestine). Cititi va rog si articolul: Citate celebre ale unor masoni sau evrei sionisti faimosi
        Astfel, aceasta imagine a fost pusa in circulatie in anii 1980 de catre Consiliul Europei. Afisul infatiseaza Turnul Babel (reprodus dupa o pictura din 1563 a pictorului flamand Peter Brueghel cel Batran), iar in fundal se zareste o macara moderna, in jurul careia muncesc cativa oameni. Pentru a risipi orice dubiu in privinta semnificatiei imaginii, posterul contine sloganul “Multe limbi, o singura voce”, asezat strategic langa un zidar care fasoneaza material de constructie. Afisul este completat de stelele Uniunii Europene. Semnificatia materialului promotional este cat se poate de clara: construirea celui “de-al doilea Babilon” a reinceput in forta.
        Foto: http://biblelight.net/Tower-of-Babel.htm
        De altfel , “noul turn al lui Babel” are o existenta cat se poate de reala, si anume, Cladirea Parlamentului European din Strasbourg (foto jos), inaugurata in 1999, care pare o replica fidela a picturii cu acelasi nume a lui Peter Brueghel cel Batran (foto stanga sus).
        Sursa foto : http://www.mediafax.ro/externe/o-parte-a-plafonului-sediului-pe-s-a-prabusit.html?3614;2917359
        Similitudinea izbitoare nu a scapat presei seculare, care a botezat impunatoarea constructie “Turnul Eurobabel”. Edificiul din Strasbourg este locul si unui alt simbol pagan adoptat de UE, pe unul din peretii interiori fiind zugravita rapirea Europei de catre Zeus. Potrivit legendei grecesti, Zeus a dorit sa se infrupte din nurii printesei feniciene Europa. Ca sa ii intre in gratii, el s-a transformat intr-un taur de o frumusete rapitoare si a ingenuncheat la picioarele tinerei. Aceasta s-a urcat pe taur, care a plonjat in apa, a inotat pana in insula Creta, dupa care a violat-o pe frumoasa printesa.
        Scena seducerii este pictata si la Bruxelles, pe bolta celuilalt sediu al Parlamentului European, pe o suprafata de trei ori mai mare decat marimea naturala a personajelor. Mai mult, europenii care viziteaza capitala UE se pot “delecta” privind statuia plasata chiar in fata sediului Consiliului Europei, in care Europa este infatisata calarind taurul zeiesc. Acest simbol este reprodus si pe timbre, cum a fost cel emis cu ocazia alegerilor parlamentare din Marea Britanie, in 1979, sau pe moneda euro comemorativa pusa in circulatie in Italia, unde Europa, asezata pe taur, este reprezentata tinand in mana un stilou si Constitutia Europeana. Nici nu se putea gasi ceva mai “sugestiv”.
         Proiectul Constitutiei Europene a fost elaborat de un francmason, Valéry Giscard D’Estaing, fost presedinte al Frantei in perioada 1974-1981, presedintele Conventiei Europene care a redactat textul tratatului constitutional. Masonii controleaza Internationala Socialista si s-au infiltrat puternic in partidele de dreapta si exercita o influenta masiva in lumea comunicatiilor si in special in educatie, justitie si fortele armate.
        Referirile rolului jucat de Valery Giscard d’Estaing in geneza tratatului UE si-au gasit o confirmare si in marturiile celebrului fost dizident sovietic, Vladimir Bukovsky, care a avut acces la arhivele Partidului Comunist al URSS. Intr-o alocutiune rostita la Bruxelles, Bukovsky a dezvaluit ca, in ianuarie 1989, o delegatie a Comisiei Trilaterale, formata din ex-premierul japonez Yasuhiro Nakasone, ex-presedintele francez Valéry Giscard d’Estaing, bancherul american David Rockefeller si fostul secretar de stat al SUA, Henry Kissinger, s-a intalnit cu Mihail Gorbaciov pentru a-l convinge ca URSS trebuie sa se integreze în marile institutii financiare ale lumii, GATT, FMI şi BANCA MONDIALA. Potrivit lui Bukovsky, la un moment dat Giscard d’Estaing a luat cuvantul si i-a spus lui Gorbaciov: “Domnule presedinte, nu pot sa va spun exact cand se va întampla – probabil intr-un interval de 15 ani – dar Europa va fi un stat federal si trebuie sa va pregatiti pentru aceasta.” Bukovsky nu si-a putut retine uimirea fata de capacitatile profetice ale lui d’Estaing:”Asta se intampla in ianuarie 1989, intr-o vreme in care tratatul de la Mastricht din 1992 nici macar nu fusese schitat.
        In toamna anului 2004, un imens scandal bulversa scena politica europeana. Rocco Buttiglione, candidatul nominalizat de presedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, pentru portofoliul Justiţiei, Libertatii si Securitătii, era respins de una din comisiile Parlamentului European, pe motiv ca este mult prea conservator. In viziunea grupurilor euro-parlamentarilor socialisti si ecologisti, “vina” lui Buttiglione, un catolic practicant, a fost afirmatia facuta in cadrul audierilor cum că homosexualitatea este un pacat. Confruntat cu opozitia furibunda a majoritatii Parlamentului European, care a ameninţat cu un vot de blam la adresa intregii Comisii, Barroso a retras candidatura lui Buttiglione. In locul acestuia, Italia l-a nominalizat pe ministrul de externe Franco Frattini, si se parea că toate controversele vor fi date repede uitarii.
        Inainte insa de a pleca de la Bruxelles, Buttiglione a aruncat bomba, acuzandu-l pe inlocuitorul sau de apartenenta la o societate secreta. In momentul felicitarii pentru candidatura lui Frattini la postul de comisar european, politicanul crestin-democrat a afirmat: ”Sper ca audierile lui sa mearga bine si nimeni sa nu il întrebe daca este francmason.”.
        Ulterior, in cadrul unei dezbateri desfaşurate la Milano, Buttiglione a spus despre principiul dupa care functioneaza institutiile europene: “Uniunea Europeana se indreapta spre un totalitarism care doreste sa devina o religie de stat, o religie ateista, nihilista – o religie, care va deveni obligatorie pentru toti.”
        Grava este si dorinta lor de a lovi ortodoxia. Iata o declaratie oficiala: “Parlamentul european cere ridicarea interdictiei care împiedică accesul femeilor pe Muntele Athos din Grecia, zonă geografică de 400 km2, unde accesul acestora este interzis în virtutea unei decizii luate în anul 1045, de către călugării celor 20 de mănăstiri ale regiunii, decizie care violează astăzi principiul universal recunoscut al egalitătii genurilor, al non-discriminării, ca si legislatia comunitară asupra egalitătii, precum si dispozitiile relative la libera circulatie a persoanelor în cadrul Uniunii Europene“.
        Amintim ca parintii de pe Athos spun: “Dacă femeile intră aici, vine sfârsitul lumii. Asa ne-au învătat bătrânii nostri, asa au profetit sfintii nostri, care erau făcători de minuni, cuviosi, asceti sau nebuni pentru Hristos”.
        Prezent la ceremonia de deschidere a celei de-a treia Adunări Ecumenice Europene de la Sibiu (4-9 septembrie 2007), prima găzduită de un stat majoritar ortodox, José Manuel Durăo Barroso, preşedintele Comisiei Europene, a transmis un mesaj edificator: „Toate formele de exprimare a dimensiunii culturale şi spirituale a omului trebuie să poată să coexiste în Europa. Toate imnurile de bucurie, fie ele sacre sau profane, trebuie să poată să răsune. (…) Religia este o dimensiune din ce în ce mai importantă a multor societăţi şi o sursă importantă de valori pentru indivizi. Ea poate juca un rol capital promovînd aprecierea altor culturi, religii şi moduri de viaţă pentru a contribui la stabilirea armoniei dintre ele.(…) Dialogul cu diferitele Biserici, comunităţi confesionale şi de convingeri, precum şi apărarea intransigentă a libertăţii de religie (ca şi a libertăţii de a nu avea o religie) înseamnă recunoaşterea acestei diversităţi şi a acestui pluralism care constituie sufletul ideii noastre de Europa. (…) Europa este profund ataşată umanismului şi democraţiei pe care le-a „inventat”. Respectul diversităţii, deschiderea către celălalt şi toleranţa sînt la fel de adînc ancorate în cultura europeană.”
        In traducere, sa facem un mare ghiveci in care eventual crestinismul sa tolereze pacatul sodomiei sau si mai bine sa nici nu-l mai considere pacat. Sa se creeze o uniformizare imbecilizatoare in care binele sa stea cu raul la masa dar sa nu aiba voie sa-i spuna raului ca-i rau. Sa facem o mare hora a alternativelor la care religiosii, ateii, sodomitii si satanistii sa joace precum le canta Big Brother. Asta ar fi ideea, virusarea ortodoxiei iar iubitorii de Dumnezeu sa fie etichetati extremisti, primul pas spre prigoana ce va urma. Nu ne miram de declaratiile lui Jose Manuel Barroso, participant Bilderberg Group, unul din laboratoarele NOII ORDINI MONDIALE.
        
        Valéry Marie René Georges Giscard d’Estaing, membru si el al Bilderberg Group, presedintele Frantei intre 1974 – 1981, figureaza a fi politician de centru dreapta, dar este mason. A colaborat strans cu Henry Kissinger in COMISIA TRILATERALA. Este pro avort si pro contraceptie.
        In 1982, impreuna cu prietenul sau Gerald Ford formeaza AEI World Forum, intalniri anuale ale oamenilor de afaceri si finante importanti, sefi si oficialitati guvernamentale, “elite“ intelectuale. Sponsorizarea vine din partea American Enterprise Institute, al carei principal consilier este Samuel P. Huntington cel cu lucrarea “Ciocnirea civilizatiilor si refacerea ordinii mondiale.“
        UE se transforma intr-un ritm galopant intr-un Big Brother de STANGA. La PAPUSARI totul este bine planificat si se respecta intocmai schemele prestabilite. Sa vedem ce se spunea in textul declaraţiei adoptate la întâlnirea Consiliului European de la Laeken din 15 decembrie 2001, cand s-a pregăti următoare Conferinţă interguvernamentală. Convenţia s-a intrunit (cum altfel?) sub preşedinţia lui Valery Giscard d’Estaing: „După căderea Zidului Berlinului, ne aşteptam cu toţii la o lungă perioadă de stabilitate, fără conflicte, bazată pe respectarea drepturilor omului. După doar câţiva ani, aceasta nu mai poate fi o certitudine. Ne-am trezit brusc, o dată cu evenimentele din 11 Septembrie. Forţele opozante încă nu au dispărut: FANATISMUL RELIGIOS, NATIONALISMUL, rasismul şi TERORISMUL sunt în creştere.” (…) „Europa este continentul valorilor umane, al Cartei Magna, al Declaraţiei Drepturilor Omului, al REVOLUTIEI FRANCEZE.”
        Da, corect spus, al revolutiei franceze …
        „Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI
        Cititi va rog si: CITATE CELEBRE. Au spus-o cu gura lor iar altii ne-au avertizat …
        Sa ne amintim si ca Consiliul Europei a calificat hula împotriva lui Dumnezeu ca un drept al libertatii individului, ce nu poate fi calificat drept crima sau încalcare a legii. În Darea de seama publicata de catre Comisia Venetiana, care este organ consultativ al Consiliului Europei pentru legislatia constitutionala, aceasta face deosebire radicala între hula împotriva lui Dumnezeu si ofensarea sentimentelor religioase. Totodata, expertii au mentionat ca ura si învrajbirea religioasa, spre deosebire de hula, trebuie sa fie considerate drept încalcare a legislatiei, dupa cum se si confirma prin Legea celor 56 state membre a Consiliului Europei. În multe state europene, exista legi conform carora hula împotriva Duhului Sfânt se pedepseste, dar în practica acestea se aplica foarte rar.
        In traducere, daca spui ca protestantii sunt eretici, incalci legea. Daca insa un habauc huleste impotriva lui Dumnezeu, e in regula …
        
        E limpede care le e scopul cu acesta lege: se pregatesc pentru vremea antihristului, cand hula se va generaliza si va fi placuta in ochii multora.
        Pe de alta parte, pe langa doctrina ecumenismului total, se pregateste si cadrul legislativ pentru a fi impus cu forta acest ghiveci ce promoveaza teoria multiplelor cai de a ajunge la acelasi Dumnezeu …
        Cititi va rog mai multe in articolul: REMEMBER: Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii individului …
        Sa ne reamintim ca antihristul (ce se va vrea inlocuitorul lui Iisus Hristos) va figura in prima sa parte ca solutia la cumulul de crize (economica, foamete, revolte, razboi) si ca aducator de iubire si pace pe pamant, seful suprem al tuturor religiilor: PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST
        Sa ne mai amintim si ca Comisia Europeana a respins solicitarile mai multor state din estul Europei,printre care si Romania, care au solicitat adoptarea unei legi europene a genocidului dublu. Proiectul legii prevedea interzicerea negarii crimelor facute de regimurile comuniste in acelasi mod in care unele state din Uniunea Europeana interzic negarea si banalizarea crimelor Holocaustului.
        Comisia Europeana hotaraste: E LEGALA NEGAREA GENOCIDULUI COMUNIST. Centrul Simon Wiesenthal: HOLOCAUSTUL NU SE COMPARA CU CRIMELE COMUNISTILOR, CACI RUSII I-AU ELIBERAT PE EVREII DIN LAGARE …
        Cititi va rog de asemenea si:
        Conditia aderarii Romaniei la NATO si UE: privatizarile strategice, distrugerea agriculturii, promovarea homosexualitatii, saracirea si inrobirea populatiei
        Paul Gottfried: Ce se întâmplă cu naţiunile istorice ale Europei
        In agendele oferite de UE scolilor, nu se mentioneaza Craciunul sau Pastele … In schimb apar zilele cu sarbatori ale musulmanilor, hindusilor, sikh, evreilor si chinezilor.
        Preşedintele UE: A LUAT SFARSIT ERA STATELOR NATIUNI, iar ideea conform careia tarile pot rezista singure este „o iluzie” si „o minciuna”.
        Asadar, cat de intunericit poti fi sa spui ca UE – SUE e un proiect crestin? Cat de ticalos trebuie sa fi sa negi lucrarea masoneriei? Cat de anti roman poti ajunge ca sa lauzi globalizarea si sa ataci nationalismul?
        E doar habauceala si incultura? Nu. E rea vointa. Ascultati cu atentie la ce debiteaza acesti sinistrii in emisiunea ecumenistului Bucuroiu si luati aminte. Daca ei acum vorbesc astfel, va dati seama cam ce vor vorbi „teologii” in timpul antihristului?
        In aceasta cumplit de smintitoare emisiune, ei neaga implicarea masoneriei, neaga existenta unui plan de instaurare a NOII ORDINI MONDIALE a GUVERNULUI MONDIAL, promoveaza ecumenismul si mint infatisand UE – SUE cum ca ar fi crestina cu un singur scop: pacalirea ortodocsilor ce stau sa se uite in gura lor. Sunt mici unelte ce isi aduc contributia la intronarea antihristului.
        Ca daca ar recunoaste proiectul masonic, lumea s-ar tulbura si pe buna dreptate: Articolul zilei (13.07.2011): RUGACIUNEA MASONILOR ADRESATA SATANEI
        Daca ar recunoaste ca exista forte ce lucreaza de zor, in mintea poporului s-ar aprinde oarece beculete, ar incepe sa-si puna oarece intrebari si incet incet s-ar dumiri cum sta treaba: ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE
        Daca ar recunoaste ca exista un plan si un tel, poporul ar refuza ingrozit si n-ar accepta inregimentarea. Ar intelege ca toate converg voit spre NOUA ORDINE MONDIALA, terenul pregatit antihristului. Si atunci ei fac taman pe dos: invelesc fecalele cu staniol frumos colorat. Vorbesc ei de Judecata? Pai vor da seama cu varf si indesat, vor plati, daca nu se caiesc, nu doar pentru inselarea lor ci mai ales pentru stradania de a-i insela pe cei micuti.
        
        Cititi va rog si: Care e diferenta dintre NATIONALISM si PATRIOTISM? Ce este romanismul?
        
         saccsiv said, on aprilie 27, 2012 at 7:55 am
        Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:
        https://saccsiv.wordpress.com/about/
        
         Eduard said, on aprilie 27, 2012 at 8:27 am
        Secretarul geberal al Rost, Paul Ghiţiu, director al Festivalului Filmului Evreiesc!
        http://vlad-mihai.blogspot.com/2012/04/de-la-drumul-invierii-spre-steaua-lui.html
        
         Dan Tanasescu said, on aprilie 27, 2012 at 8:44 am
        Mă surprinde acest lucru deoarece îl cunosc pe Răzvan Bucuroiu. Am fost colegi la o televiziune şi ştiu că făcea emisiuni numai despre ortodoxie. Are o serie de emisiuni foarte bune despre viaţa în diverse mănăstriri din România şi dezbateri cu invitaţi din cadrul BOR pe diverse teme de actualitate la vremea respectivă..
        
         STOP RFID 666 said, on aprilie 27, 2012 at 11:33 am
         INTEGRAREA IN IAD http://www.antena3.ro/romania/vrei-sa-te-integrezi-spiritual-in-absolut-misa-te-invita-la-spirala-yoghinilor-164806.html
        
         STOP RFID 666 said, on aprilie 27, 2012 at 11:41 am
        ILUZIA ALEGERII http://www.gandul.info/magazin/infografic-cele-zece-corporatii-care-controleaza-tot-ce-cumparam-din-magazine-9574733
        
         STOP RFID 666 said, on aprilie 27, 2012 at 12:17 pm
        Astia sunt analisti politici, n-au nici o treaba cu ortodoxia. Vai de painea murdara pe care o mananca.
        
         TheSpiritOfCaptain said, on aprilie 27, 2012 at 1:55 pm
        Doamne ajuta tuturor fratilor crestini, am lipsit ceva timp, si nu prea am mai postat nimic pe net, am fost destul de tulburat, dar am citit toate articolele la 3-4 zile de pe blogosfera ortodoxa, in special acest blog!
        Iata ce am descoperit de stilisti http://pro-orthodoxie.blogspot.com/
        Cat despre ROST, ne dam seama cu totii ce urmaresc cu adevarat! Am cumparat de curand o revista de a lor, au scos format nou, si sa vedeti ce baliverne scoteau…… ca e bine sa avem o clasa politica competenta adaptata la vremuri, bine vazuti, cum erau bratienii, cum era titulescu,desi il facusera comunist si anti roman, scrisesera despre activitatea filosovietica a lui, acum e bun titulescu,apoi despre manescu si maurer, ca erau mari oameni politici, desi comunisti, si ca acum avem nevoie de asa ceva, de mari politicieni la bruxelle, armata competenta sa sprijine NATO……
        Dupa ce, in numere mai vechi ale lor, din urma cu 10 ani scriau contrat, ajungand la ridicarea in slavi a arabilor care cadeau victime americanilor criminali….. cat dualism……
        In privinta uniunii europene, ei aveau ceva devieri de pe atunci,de multe ori aduceau articole critice la adresa uniunii, alte ori incercau sa o apere treptat, citand pe mari duhovnici ce acuzau uniunea de anumite rele, ei spuneau ca oricum va veni, va duce la moarte duhovniceasca,ca e asta critica uniunea, nu ca e un rau in sine,alteori ca ei prefera pe basescu, in loc de iliescu, ca celalat e cu rusii comunist si asta e adeptul bruxelles-ului,ca distruge treptat tara, constitutional si ca ala o face ca bolsevicii ilegal :))))))))
        
         STOP RFID 666 said, on aprilie 27, 2012 at 4:23 pm
        Va fi din pacate un guvern mondial peste o masa de sclavi. Asta spune si Sfanta Scriptura si Sfintii Parinti. E normal ca va fi asa pentru ca a accepta pecetea inseamna a fi sclav. Dar este sclav chiar si acela care accepta actele electronice, dar domnul Tarziu nu vede sau se face ca nu vede.
        
         Alexandru(Fulger) said, on aprilie 27, 2012 at 8:02 pm
        Bun articolul, a fost ca o recapitulare, uitasem unele lucruri de baza.
        
         adriandirnescu said, on aprilie 29, 2012 at 7:32 pm
        bun articolul, zic si eu… multa munca sa poti sa oferi atata informatie. Sanatate saccsiv si tuturor care luptati pentru credinta! Doamne ajuta!

    Apreciază

    • Mihail said, on martie 18, 2014 at 5:54 pm

      Nu m-am așteptat ca un teolog de talia lui Radu Preda, susținător al vrednicului de pomenire Mitropolit Bartolomeu Anania, să pledeze pentru Noua Ordine Mondială…păcat…

      Apreciază

      • AndreiD said, on martie 18, 2014 at 9:23 pm

        Mai usor cu „vrednicul de pomenire”. Sa nu uitam ca a impartasit doi preoti greco-catolici si l-a pomenit pe papa Ioan Paul al II-lea cand a murit….

        Apreciază

      • Mihail said, on martie 19, 2014 at 9:17 pm

        @ AndreiD : citește pe larg despre ÎPS Bartolomeu aici referitor la împărtășirea celor doi preoți greco-catolici, foști deținuți politici. Despre Septuaginta diortosită de Bartolomeu Anania să uităm ? Nu e vrednic de pomenire ? Dar despre faptul că a convocat un sinod transilvănean în care a condamnat ecumenismul și CIP-urile ce zici ?

        http://www.rostonline.org/blog/claudiu/2008/07/cum-i-impartasit-ips-bartolomeu-pe-doi.html

        Apreciază

  10. cosminmatiu said, on martie 18, 2014 at 6:04 pm

    Cel ce vrea sa isi salveze sufletul il va pierde.
    Nu va temeti de cei ce pot sa ucida numai trupul ci de cel ce poate sa arunce si sufletul in gheena.

    Apreciază

  11. Pitt said, on martie 18, 2014 at 6:40 pm

    Pai si antihristul spurcat arzal-ar focu sa-l arda nu asa va da ordin?

    „SA I SE TAIE CAPU!”

    Pe Sfantul Constantin Brancoveanu si pe toata familia sa mai putin pe un copil, nu asa i-a decapitat?

    Ce rost are sa mai traiesti aici 5 secunde, 1 min, o ora, 10 zile, 3 luni, 2 ani, x ani daca tot mori si te mai lepezi de Hristos Dumnezeu?

    Maica Domnului sa ne intareasca si sa se roage pentru noi sa nu ne fie frica de moarte!

    Iar noi din punct de vedere psihic si religios sa intelegem ca tot murim intr-un fel sau altul, conteaza sa NU NE LEPADAM !

    Apreciază

  12. andrei said, on martie 18, 2014 at 7:05 pm

    CEL MAI INGROZITOR LUCRU PE CARE L-AM VAZUT IN VIATA MEA! Cum poate sa existe asa ceva pe youtube?

    Apreciază

  13. Marcut said, on martie 18, 2014 at 7:23 pm

    Fratilor, nu este posibil asa ceva… sau asta este o speranta de-a mea. Tremur tot si sunt socat de ce am vazut si am 45 ani si in viata mea nu putine au fost momentele grele la care nu stiu cati ar fi rezistat Dar sa vezi un om ucis de alt om, este peste puterile mele. Acuma realizez taria peste firea umana a Sfantului Martir Brancoveanu… Mie, pur si simplu, îmi este rau fizic de imaginile astea. Vai de noi si de noi…

    Apreciază

    • sin gh. laurențiu said, on martie 18, 2014 at 8:18 pm

      Frate, și eu am pațit la fel. Așa ceva n-am văzut în viața mea; au trecut cîteva ore de cînd am văzut filmul și nu mai pot să-mi revin. Mi s-a înnodat inima. Ce face ăla acolo e dincolo de uman!

      Apreciază

    • Mihai said, on martie 18, 2014 at 9:22 pm

      mai sunt filmulete din astea… unele trucate, altele reale. daca ne da Dumnezeu zile sa apucam apolcalipsa si ne vor prinde „aia” cam cum crezi ca va fi? sunt multi care inca viseaza frumos…

      Apreciază

  14. geo said, on martie 18, 2014 at 8:23 pm

    Dosare penale pentru atacarea cu pietre a camioanelor de la Chevron

    “În aceastã dimineatã, la Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui au fost primite 3 sesizãri cu privire la comiterea infractiunilor de distrugere, fapte comise pe raza localitãtii Armãsoaia, comuna Pungesti, în noaptea de 17/18.03.2014. Conducãtorii de la 3 autovehicule apartinând unor societãti de transport, care se deplasau pe DJ 159, din directia Armãsoaia cãtre Pungesti, au sesizat faptul cã persoane necunoscute au aruncat cu pietre, distrugând astfel: la un autovehicul parbrizul, la cel de-al doilea geamul lateral de la portiera dreapta, iar la al treilea parbrizul si suportul de protectie de la oglinda lateralã dreapta. Politistii de investigatii criminale au întocmit 3 dosare penale, în care efectueazã cercetãri sub aspectul sãvârsirii infractiunii de distrugere, faptã prevãzutã de articolul 253 alineatul 1 Cod Penal. Activitatea de cercetare penalã este supravegheatã de procurori din cadrul Parchetului de pe lângã Judecãtoria Vaslui”, se aratã în comunicatul de presã emis de IPJ Vaslui.

    A VENIT O PARTE DIN SONDA

    La miezul noptii au început sã soseascã TIR-urile care transportau sonda la Pungesti. Peste 150 de sãteni au încercat, fãrã succes, sã opreascã masinile. În zona Pungesti au fost adusi cateva sute de jandarmi, care au luat din nou sub protectia lor zona unde Chevron va instala prima sondã de explorare a gazelor de sist din România, încercuind si blocând zona de siguratã nationalã. Drumul judetean spre Pungesti este blocat de jandarmi.

    Situatia la Pungesti s-a tensionat din nou, în cursul acestei nopti. Venirea sondei care va începe explorarea gazelor de sist în satul Silistea, comuna Pungesti a scos din nou sãtenii în stradã, alertati încã de asearã de zvonul cã vine sonda. Zvonul s-a adeverit si de la miezul noptii un început sã aparã primele TIR-uri care transportau componente ale sondei ce va fi, începând de astãzi, instalatã la Pungesti. Pânã la aceastã orã au trecut în jur de 13 TIR-uri. În jur de 150 de sãteni din satele Armãsoaia si Silistea s-au alertat, au iesit în stradã sã blocheze trecerea masinilor dar nu au avut nicio sansã, ele circulând cu mare vitezã. În jurul orelor 4.00, sãtenii au vrut sã incendieze un camion cu piese ale sondei dar acesta a trecut în mare vitezã. Constantin Pâslaru, unul din liderii Miscãrii de Rezistentã din Pungesti a fost la un pas sã fie cãlcat de un camion, în fata cãruia s-a asezat, dar a sãrit în ultima clipã în sant, soferul neavând nicio intentie de a opri. Sãtenii au taxat fiecare masinã care a trecut spre zona unde Chevreon are lucrãrile începute, huiduind si aruncând cu pietre. Cateva sute de jandarmi, echipati cu cãsti si scuturi sunt în zona Pungesti, ca sã asigure transportul sondei. În fata zonei speciale de sigurantã, la iesirea din satul Silistea, jandarmii au blocat din nou accesul cu garduri, oameni neputând sã treacã spre terenul unde Chevron îsi va instala sonda. Sãtenii asteaptã sã vinã piesa mai grea de la sondã, sperând cã masina care o va aduce va circula mai încet, din cauza greutãtii si astfel o vor putea bloca. Vom reveni cu noi amãnunte în cursul zilei de astãzi.

    http://www.vrn.ro/a-venit-sonda-la-pungesti-tensiuni-in-timpul-noptii

    Conform unei informari primite de As. Neuer Weg din partea Inspectoratului de Stat in Constructii – ISC, in 06. 03. 2014, Ministerul Dezvoltarii Regionale informase inca in 04. 06. 2013 Agentia de Resurse Minerale (ANRM) , s.c. PROSPECTIUNI S.A. cat si petenta, Consiliul Judetean Timis, ca lucrarile de achizitie de date seismice 2D si 3D – precum cele efectuate de s.c. PROSPECTIUNI S.A. in mai multe judete ale tarii (Timis, Sibiu, Mures, Neamt, Constanta, Vaslui, Arges) “sunt de natura lucrarilor de constructii care ne cesita emiterea autorizatiei de construire/desfiintare, in conditiile art. 2 alin. 4 lit. d.) si art. 3, alin 1, lit. e.) din Legea nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii.” Totodata se mentioneaza ca “executarea fara autorizatie sau cu nerespectarea acesteia a lucrarilor prevazute la art. 3, alin 1, lit. e.) constituie infractiune.”

    De aici reiese cat se poate de clar ca s.c. PROSPECTIUNI S.A. si ANRM stiau cel tarziu de la mijlocul anului trecut ca firma aceasta executa lucrari de prospectiuni in contradictie flagranta cu legea, cat si cu inducerea in eroare a autoritatilor publice, prin prezentarea unor puncte de vedere lipsite de temei juridic, emise de institutii de cercetare in domeniul petrolier, in care se afirma in mod abuziv si gresit ca lucrarile de achizitie dta 2D si 3D NU ar necesita autorizatii de construire.

    In lumina celor de mai sus refuzul unor autoritati precum Institutia Prefectuluii, Presedinti CJ, Primari, IPJ-uri in judetele Timis, Sibiu, Arges, Neamt etc. de a dispune oprirea lucrarilor de prospectiune constituie grave incalcari ale prevederilor legale si ale sarcinilor de serviciu ale functionarilor publici in cauza.

    http://www.neuerweg.ro/gaze-de-sist-autorizatie-de-construire-obligatorie-pentru-prospectiunile-seismice-2d-si-3d/

    Inspectoratul de Stat in Constructii, Directia Centru (Brasov) ne-a trimis azi un raspuns din care inteleg, printre altele, ca forajelele pt. lucrarile de prospectiuni geologice, executate fara autorizatie de construire, sunt FAPTE PENALE, conf. noului cod penal.

    http://www.neuerweg.ro/noul-cod-penal-forajele-pt-prospectiuni-geologice-executate-fara-autorizatie-de-construire-infractiuni/

    Inca o spalata pe creier (remarcabile realizarile dar a fost instrainata – dupa cum bine zicea Sfantul Nicolae Velimirovici)

    Apropo de Norvegia:
    https://saccsiv.wordpress.com/2011/07/11/in-norvegia-petrolul-este-al-poporului-de-aici-o-mare-bunastare-dar-cam-atat/#more-11144

    Apreciază

  15. Adita said, on martie 18, 2014 at 8:44 pm

    Tot mai sper sa fie un trucaj, ceva… Desi n-am mancat mare lucru azi, cand am vazut grozavia mi s-a facut brusc greata, mi-a venit sa vars!!! De asta mi-e cel mai teama, sincer, cati dintre noi am putea rezista pana la capat, cand il vezi pe ala cu teava pustii la tampla ta sau cu cutitul la gat, cati?!?!?! Doamne, iarta-ne si ne pazeste, ca tare slabi suntem!!!

    Apreciază

  16. Nica Ionel said, on martie 18, 2014 at 9:12 pm

    sunt profund miscat de aceste imagini, care recunosc ca m-au luat pe nepregatite. Dumnezeu sa lucreze la inimile oamenilor credinta adevarata iar pe crestini sa-i tina curati si cu indrazneala…

    Apreciază

  17. Alexandru said, on martie 18, 2014 at 9:16 pm

    Dumnezeu sa-l ierte pe bietul om! Nu trebuie sa-l judecam pentru ca s-a lepadat de Hristos! In asemenea imprejurari, cred ca aproape toti cei care am scris am fi procedat in acest fel pentru a ne salva vietile! Slaba este credinta noastra! Iarta-ne Doamne ca tinem prea mult la viata noastra si prea putin la sufletele noastre bolnave de atatea pacate!

    Apreciază

  18. aha said, on martie 18, 2014 at 9:41 pm

    tot citim despre sfinti care s-au savarsit prin sabie sau alte morti cumplite. poate ca multe le luam mai mult ca lectura. acum doar la un videoclip si ne cutremuram. eu, sincer, ma cutremur pentru lepadarea aia! intr-adevar nu pot spune ca nu m-au cutremurat imaginile. dar gandul ca omul ala a fost asa aproape de mantuire nu imi da pace. acum nu stiu daca era ortodox sau catolic ( multi pun sintagma de crestini numai ca sa induca in eroare). poate daca nu a fost ortodox nu a putut sa marturiseasca pana la capat. sau o fi fost ortodox caldicel, cum multi suntem.

    Apreciază

  19. danielaalx said, on martie 18, 2014 at 9:47 pm

    sa ne intareasca Dumnezeu in credinta pe toti.

    Apreciază

  20. mishuleu said, on martie 18, 2014 at 9:54 pm

    Se poate si mai rau adica cu drujba.

    http://www.liveleak.com/view?i=94f_1343002966&comments=1

    In Mexic dracu isi face de cap.

    http://www.lovelydisgrace.com/mexicos-drug-war-warning-very-graphic-videos/

    Apreciază

  21. andrei said, on martie 18, 2014 at 9:59 pm

    Pt mine personal videouri ca astea (un alt exemplu videourile din Kiev cand mureau unu dupa altu) imi deschid ochii si pot vedea cat de rea si decazuta este omenirea. Iar totul se datoreaza sarpelului cel vechi, diavolul. Islamul este o alta mare minciuna creata de el la fel ca si evolutia care prapadeste milioane de suflete. Este groaznic intradevar dar este o picatura intr-un ocean fata de toate crimele petrecute de-a lungul istoriei.

    Apreciază

  22. cristina said, on martie 18, 2014 at 10:25 pm

    Oameni buni,nu-l judecati pe acest om,pt ca s-a lepadat de Hristos,pt ca a facut-o de frica.Si Sfantul Petru, s-a lepadat de Hristos,de frica si totusi Mantuitorul l-a iertat.Puneti-va o secunda,in locul acestui om si ganditi-va ca de frica nu veti mai putea judeca logic.Nenorocitii aia,nu au nici un Dumnezeu,sunt niste bestii cu chip de om si nu au nici un Dumnezeu,pt ca ei sunt FANATICI RELIGIOSI,deci au mintile ratacite si ar trebui inchisi in ospicii,dar nici acolo nu isi vor reveni. Nu trebuie sa acuzam un intreg popor,pt faptele unor dementi.Omenirea se va autodistruge,pt ca lacomia si avarismul,egoismul si rautatea oamenilor au ajuns la cote maxime,dar ce e mai trist este faptul ca ,in numele Domnului se comit multe crime si asta din cauza ca oamenii si-au pierdut credinta in Dumnezeu si nu respecta ceea ce ne spun Scripturile.

    Apreciază

    • aha said, on martie 18, 2014 at 10:53 pm

      @cristina. nu e vorba de judecat ci de luat aminte. nu merge cu caldicelul. e clar ca lumina zilei!

      Apreciază

    • Marius Barbu said, on martie 19, 2014 at 8:40 pm

      (Scara Sfântul Ioan Scărarul).
      Sufletul mândru care se bizuie numai pe sine este sclavul fricii,

      Omul fricos suferă de două boli: de puţinătatea credinţei şi de iubirea de trup.

      Nu este cu putinţă ca cel ce se teme de Dumnezeu să aibă frică, dacă va zice că afară de Dumnezeu nu se teme de altul. Frica de Dumnezeu dă curaj de a birui orice frică laşă de ceva de pe pământ. Omul care crede ştie că Dumnezeu îl va apăra, sau că dacă va pierde în cele pământeşti, chiar viaţa sa, o va avea pe aceasta plină de toate bunătăţile în cer. Cel ce are frică de cele pământeşti şi nu se bizuie decât pe sine, se teme în chip real totdeauna de ele. Nici eu-l propriu, nici cele ale lumii nu-l asigură împotriva necazurilor şi nenorocirilor.Nici eu-l propriu, nici cele ale lumii nu-l asigură împotriva necazurilor şi nenorocirilor.

      http://www.filocalia.ro/sfantul-despre/5/Curaj_-_Frica

      Apreciază

  23. nikodim said, on martie 18, 2014 at 10:54 pm

    Doamne…si satanistii astia de „luptatori pentru libertate in Siria” sunt sustinuti de „comunitatea internationala democratica si politic corecta” pe care si statul nostru, si prin reprezentatii nostri si implicit noi o sustinem si deci suntem cumva partasi la grozaviile astea demonice. Este o realitate abominabila la care contribuim mai mult sau mai putin direct si de care nu cred ca suntem foarte constienti. Sa ne ierte Dumnezeu!

    Apreciază

  24. geo said, on martie 18, 2014 at 11:19 pm

    Tradatori au fost si vor fi printre romani:

    Guvernul transilvan punea mare pret pe capetele sefilor revolutiei si in acest scop vicecolonelul Kray si silvicultorul Anton Molczer din Abrud fura insarcinati cu prinderea lor. Cei doui functionari de mai sus, pentru ajungerea tintei ce li se incredintase, chemara 7 brigadieri silvici (gornici) din comuna Raul Mare (Albacul de azi), carora punandu-le in vedere cate un premiu de 300 galbeni pentru prinderea fiecarui capitan, fura trimisi in munti ca sa-i caute si sa-i aresteze cu ajutorul soldatilor ce li se pusese la dispozitie sub comanda locotenentilor Vaida si Jeney.
    Prinderea lui Horia si Closca s-a intamplat in ziua de 27 Decembrie 1784, in urmatoarele imprejurari istorisite de insusi vicecolonelul Kray in raportul sau:

    ”Prinderea lor s-a intamplat in ziua de 27 Decembrie, sub un brad de jumatate gaunos, in jurul caruia pusese niste crengi de lemne si facuse un foc mare ca sa se incalzeasca. Taranii, de cari m-am folosit eu, au dat de urma lor pe zapada proaspata ce cazuse de curand si dansii prinsera mai intai, la o departare mai mica, pe un pazitor al revolutionarilor, pe care il silira sa le descopere locul unde se afla capitanii. Taranii, cari se angajase sa-i prinda, erau 7 insi la numar, dintre cari numai 4 mai aveau pusti, si acestia patru plecara inainte si cand se apropiara de coliba, Horia ii primi ca pe amici si-i intreba, daca umbla cumva dupa vanat, la care ei raspunsera ca da, sunt siliti sa caute vanat pentru armata, dar nu pot sa capete nimic si de jumatate sunt mai inghetati. Atunci Horia ii invita sa seaza la foc. Doi dintre taranii acestia se asezara langa Horia si alti doi insi langa Closca, si acest din urma ii intreba numaidecat ce noutati mai sunt prin comune, iar ei raspunsera ca oamenii in general se plang de multimea cea mare de soldati si ca poporul trebuie sa fuga. La cuvintele aceste, Closca zise injurand: “Acusi ii scoatem noi si pe ei de aici si-i alungam la dracu”. In timpul acesta se apropiara de foc si ceilalti trei tarani si in momentul acesta cei doi tarani credinciosi, cari aveau certificate din partea mea, anume Stefan Trifu si Nutu Maties, se aruncara asupra lui Horia si Closca, ii prinsera de gat, ii trantira la pamant si cu ajutorul celorlalti doi insi si cu inca cei trei soti, cari inca alergara la dansii, ii prinsera si ii legara. In timpul acesta Horia scoase din san un volum de hartii, cat tii intr-o mana, si le arunca in flacarile cele mari ale focului, dar ocupati cu legarea lor dansii n-au putut sa le scape din foc. In urma temandu-se, ca nu cumva sa navaleasca asupra lor niste oameni de ai lui Horia, se retrasera in graba mare cu ei intr-o poiana de oi, ceva mai departata si de aici dedera indata stire trupei de soldati, care inconjurase si dansa padurea si tinutul acesta si era ocupata cu cautarea lor. Soldatii acestia sosira numaidecat si gornicii ii predara pe amandoi. Horia si Closca erau armati cu pusti si cu lanci. Closca mai avea si doua pistoale, pe cari inca nu mi le-au adus. Alte lucruri la dansii nu s-au aflat, nici cai, nici bani, nici hartii, afara de 6 fl. la Closca. Probabil ca toate lucrurile aceste le-au ascuns, pe la amicii lor, sau le-au ingropat in padure sub zapada.
    Ca prinderea lor s-a intamplat intr-adevar astfel, aceasta o confirma unanim Horia si Closca aici, in prezenta mea si a mai multor ofiteri, si dansii adaoga ca de aceea au stat timp asa mult ascunsi prin paduri, fiindca voiau sa calatoreasca la Viena, indata ce le sosiau banii, ce-i ceruse dela comune.
    Abrud, 1 Ianuarie 1785
    Kray
    Vicecolonel (NOTA 1)

    Numele celorlalti tarani, cari, dimpreuna cu Stefan Trifu si Nutu Maties, au contribuit la prinderea sefilor revolutiei, sunt, dupa cum ii declara singur Horia in interogatorului sau, urmatorii: Ion Maties, George Maties, doui feciori ai lui Andrei Neagu (Simeon cu fratele sau) si George Nicola (acesta din insasi familia Nicolestilor a lui Horia).

    http://www.taramotilor.ro/cap30.html

    Recompensarea trădătorilor

    Pentru a recompensa pe cei care îi prinseseră sau contribuiseră întrucâtva la prinderea lui Horea, Cloşca şi a lui Ursu Uibaru (un conducător de rang mai mic al răscoalei), împăratul Iosif al II-lea decis atribuirea unor premii în bani şi alte beneficii. Comisarul gubernial Mihail Brukenthal a decis ca acordarea recompenselor să fie făcută în mod solemn şi public, pentru a arăta cum ştie împăratul să răsplătească pe cei care îl servesc şi pentru a-i îndemna şi pe alţii să procedeze la fel în viitor.

    Solemnitatea acordării recompenselor s-a făcut într-o zi de sâmbătă, la 5 februarie 1785, la Zlatna, când era zi de târg, dimineaţa la ora 9. A fost amenajat un pavilion, închis într-o parte cu ramuri de brad, peste care s-a pus un covor, de care s-a atârnat portretul împăratului. În pavilion a fost pusă o masă, iar pe ea pe trei talgere de argint, banii de recompensă şi diplomele de eliberare din iobăgie a ţăranilor care i-au prins pe conducătorii răscoalei. Un număr de soldaţi conduşi de căpitanul Richard flancau pavilionul şi au fost aduşi doi funcţionari pentru a da mulţimii adunate informaţiile necesare despre ce se petrece. În jurul orei 11.30 a sosit la locul acţiunii şi comisarul gubernial Mihail Brukenthal, însoţit de alte trupe, muzică şi de funcţionari şi preoţi. S-au citit în limba română rescriptele imperiale şi numele celor recompensaţi[17]. S-au acordat celor şapte ţărani români care i-au prins pe Horea şi Cloşca diplomele de eliberare din iobăgie şi suma de 600 ducaţi, iar pădurarului Meltzer suma de 100 ducaţi. Protopopului Iosif Adamovici, care a contribuit la prinderea lui Ursu Uibaru, o medalie de aur şi 30 de galbeni, iar locuitorilor din Lupşa, care l-au prins pe acesta, suma de 70 de galbeni care să fie împărţită între ei[18]. La final s-au tras salve de puşcă şi s-au tras clopotele la biserică[19]. Aflând ulterior de această solemnitate publică, împăratul a dezaprobat-o, considerând că era suficient ca populaţiei doar să îi fie adusă la cunoştinţă recompensarea[20].

    La data de 5 februarie, împăratul încă nu aflase de capturarea lui Crişan (o va afla numai la 7 februarie), drept pentru care cei care l-au prins pe Crişan nu au fost introduşi în această acţiune, ei fiind recompensaţi mai târziu cu sume de bani.

    http://enciclopediaromaniei.ro/wiki/R%C4%83scoala_lui_Horea,_Clo%C5%9Fca_%C5%9Fi_Cri%C5%9Fan

    “In ziua de 5 februarie 1785, Mihail von Brukental (comisar imperial) face premierea celor care au realizat prinderea lui Horea: Episcopul Ghedeon Nichitici primeste cea mai mare rasplata (1000 florini de aur), al doilea premiu pentru prinderea lui Horea il primeste Episcopul ortodox de la Arad, Petru Popovici (800 florini de aur), apoi Iosif Abramovici, protopop ortodox la Abrud primeste 30 galbeni si o medalie (probabil o decoratie) ca al treilea premiu.
    De asemenea protopopii ortodocsi Ion Popovici, Gh. Popa si Solomon Popa au fost rasplatiti cu galbeni si medalii.”
    (Ioan Fruma, “Horea, procesul si martiriul sau”, Sibiu – Editura Dacia Traiana, 1947 sau Alexandru Şterca-Şuluţiu: “Istoria Horii şi a poporului românesc din Munţii Apuseni ai Ardealului”).

    http://foaienationala.ro/racoala-lui-horiaclosca-si-crisan.html

    În epistola sobornicească a sf. ap. Ioan la cap 3 v. 10 se spune: „Oricine care nu face dreptate, nu este din Dumnezeu, nici cel ce nu iubeşte pe fratele său.” Într’adevăr ca omul să arete că este fiu al lui Dumnezeu, trebue să aibă un puternic simţ de dreptate şi o înflăcărată dragoste de deaproapele.

    Din faptele şi viaţa lui se desprinde uşor învăţătura că pentru a izbândi un lucru mare trebue multă jertfă. Ca să poţi face fapte mari trebue să ai credinţă tare şi dragoste mare faţă de neamul tău.

    Azi mai mult ca ori-când trebue să ştim, mic cu mare, că pentru a merge neamul nostru înainte, trebue să ne iubim mai mult unii, pe alţii, să lucrăm pentru binele obştesc, smulgându-ne din suflet prea mare iubire de noi înşine şi ura faţa de aproapele”

    http://www.dacoromania-alba.ro/nr58/istorie_sfanta.htm

    Si asta in timp ce Mitropolitul Andrei Saguna – sirb!!! – ii indemna pe romani sa fie uniti…

    Apreciază

  25. Iacoboaie Radu said, on martie 18, 2014 at 11:22 pm

    Asasinii aceștia plătiți (mercenari) acționează la comandă. Iar difuzarea unor asemenea filmulețe de groază este concepută cu intenția vădită de a șoca și înspăimânta. Acum câteva luni, s-au mai difuzat pe internet.
    Danion Vasile spune admirabil că secretul prigonitorilor constă în frica pe care o generează în sufletul celor prigoniți. Nu a fost suficientă teroarea comunistă, cu toate crimele ei abominabile? Vin acum și încearcă să inoculeze din nou frica. Masonii vor ca noi să ne lepădăm de ortodoxie de frică sau prin teroare, să renunțăm la apărarea credinței și valorilor noastre creștine și naționale. Diavolul încearcă să ne reducă la tăcere și scopul său ultim este SĂ NE DESPARTĂ DE DUMNEZEU.
    Să evităm în consecință a privi astfel de imagini, pentru a nu ne tulbura. Nu uitați că suntem și în Postul Mare, când ne rugăm mai mult la Dumnezeu…
    Doamne, miluiește și apără pe toți creștinii dreptmăritori din Siria și din întreaga lume. Doamne ajută și Post în pace și bucurie!

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 18, 2014 at 11:53 pm

      Iacoboaie Radu

      Gresesti frate cand indemni „Să evităm în consecință a privi astfel de imagini„.

      Nu stiu ce-i admirabil in spusa lui Danion Vasile. Nu-i nici un secret. E cat se poate de pe fata. Vietile Sfintilor ne arata clar ca de cand prigonesc prigonitorii pe acest pamant, intai ameninta: iti voi face asa si asa daca nu te lepezi.

      Sau daca erau mai multi in grup il torturau pe unul, ca sa se sperie ceilalti.

      Sau ucideau in arena, ca sa vada tot poporul.

      Dar toate acestea aveau taman efect contrar. Tocmai prin mucenicia lor treceau tot mai multi la credinta.

      Asa si acum. Daca ne pitim cu capul in nisip ca sa nu ne tulburam, in timp vom avea impresia ca astfel de lucruri nici nu se petrec. Iar cand se vor petrece chiar cu noi, groaza nu va fi oare atat de mare incat sa ne lepadam? Dar daca vedem ca se petrec, luam contact cu realitatea teribila.

      Si cand vedem, ce facem? Nu cred ca exista vreun crestin care sa fi vazut clipul si sa nu se fi gandit imediat la bunul Dumnezeu. Si zici: Doamne, sa nu ma lepad. Doamne ajuta-mi. Doamne iarta-mi toate pacatele. Asa, un soi de antrenament.

      Dar daca din turnul de fildes ajungi in mijlocul realitatii, atunci chiar ca frica ar putea fi uriasa si noi cu totul nepregatiti …

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on martie 19, 2014 at 12:15 am

        Nimeni nu are vocația martirajului. Nimeni nu poate ști exact ce atitudine va avea fiecare dintre noi în fața examenului final al unei morți violente. Un creștin adevărat cred că va găsi în sine curaj, pentru că nădăjduiește în viața veșnică alături de Hristos. Știe că este o moarte mucenicească, un botez al sângelui. El nu se agață cu disperare de viața asta trecătoare. Are nădejdea mântuirii.
        Poate că am greșit spunând că ar trebui să evităm astfel de imagini, care pot rămâne în subconștient multă vreme, alimentând în permanență frica.
        Dar, eu am observat reacțiile celorlalți comentatori, realmente îngroziți. Groaza aceasta îi va ajuta pe viitor? Aceasta este întrebarea. Cei care nu sunt poate întăriți în credință, mai tare se vor înspăimânta.
        Doamne ajută!

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 19, 2014 at 1:41 am

        Iacoboaie Radu

        Ii va ajuta.

        Apreciază

      • cosminmatiu said, on martie 19, 2014 at 9:21 am

        Vazand asemenea filmulete intr-un fel te obisnuiesti cu ideea de acum si nu esti luat prin surprindere. E mult mai rau daca ajungi in asemenea situatie fara sa fii pregatit, fara sa stii ca se poate intampla, fara sa stii ca exista asemenea cazuri.
        E de folos vizionarea acestui film pentru ca ei iti pot promite ca te lasa sa traiesti dar nu te vor lasa si atunci ajuns in asemenea situatie si intarit de Dumnezeu zici: de ce sa ma lepad ca oricum ma omoara ?. Am perdut deja tot, sa nu ne pierdem sufletele.

        Apreciază

      • duhovnic said, on martie 20, 2014 at 1:36 pm

        tocmai au sters filmul pe motiv ca-i dezgustator…

        Apreciază

      • saccsiv said, on martie 20, 2014 at 3:59 pm

        Am mai pus un link in articol.

        Apreciază

  26. dd said, on martie 18, 2014 at 11:47 pm

    Da nu cred ca este o facatura. Nu e primul om care moare si nici ultimul. Sa luam aminte caci maine oricare din noi poate trece prin ceva asemanator. Omul , daca chiar despre asta e vorba, a avut cununa de mucenic in fata.
    Parca vedeam ingerul gata sa-l ia in Rai si diavolul gata sa-l duca in iad.

    Filmul este foarte dur. Ma gandesc la copii(vezi fata fugita de acasa) care frecventeaza acest site, caci mai sunt. Poti sa ramai traumatizat. Efectul poate fi altul decat cel vrut. Teama , frica sunt arme redutabile al diavolului.

    Eu zic , daca mai sunt filme din astea, ca cititorul sa fie avertizar inainte clar si mare. Sa nu dam apa la moara sistemului.

    Apreciază

  27. Mihail said, on martie 18, 2014 at 11:55 pm

    am vazut multe fimulete cu decapitari la viata mea, sunt mici copii pe langa ceceni de exemplu, care erau atat de sadici cu prizonierii rusi, incat le taiau beregata partial si ii lasau sa se inece in sangele lor, sa grohaiasca si sa se tavaleasca , moarte efectiva putea sa vina si dupa cateva minute bune de chin … si ce chin. astia macar isi termina treaba relativ repede. sincer recomand un pic de antrenament de vizionare , trebuie sa fii constient si de moarte si metodele ei, trebuie sa te intaresti si practic pentru ce poate sa urmeze. moartea nu este usor de infruntat, chiar si cu credinta dreapta in Hristos .. in fata ei tragi aer in piept si faci fata, si tii tare de credinta orice ar fi . oricum, e usor de zis asa din taste. Doamne ajuta sa fim tari pentru orice situatie!

    Apreciază

    • Arhanghelul said, on martie 20, 2014 at 11:14 am

      E clar(e de groaza) … ca urmarind si imaginile cu comandouriile mexicane (presupun papistase) si pe musulmani si etc… ganditi-va … ce-au pati sute de mii de oameni si milioane de ameridieni pe timpul inchizitiei si invaziei conchistadore … nu mai zic ce-o fi prin Africa si-n acest moment … cand dau din taste …
      Am vazut filme (groaznice) cu africani arsi de vii minute intregi … erau in agoniei cu foc pe ei …
      Eu zic ca pentru oamenii maturi … este bine sa vada din cand in cand aceste imagini … ca sa isi caleasca mintea … si sa nu mai se creda in puf (in aceasta lume iluzorie de pace … din Europa) … sa vedeti torturi si schingiuieri prin Romania … ca sa nu credeti ca nu sunt si pe la noi astfel de animale criminale …
      Doamne iarta-ne si pazeste-ne …

      Apreciază

  28. mircea.v said, on martie 19, 2014 at 12:01 am

    La un moment dat am fost curios sa vad daca chiar asa e cu islamismul si Coranul lor, in privinta omorarii necredinciosilor, adica a celor de alta religie decat ei. Si mai ales a crestinilor. Si asa e.

    Pe scurt:
    crestinii sant politeisti si idolatri deoarece ei cred in Treime. Au 3 dumnezei, deci e clar. Politeistii trebuie ucisi. Politeistii sant cei mai rai.

    Mai jos, paginile si nr versetului in care se vorbeste despre nenorocirile si omorurile astea, asa cum le-am notat la momentul respectiv.

    Pg 129; 151 despre cei care i-au asociat lui alah idoli
    Pg 257 omorat idolatri, politeisti

    Pg 91, omor

    Pg 151; 88
    Pg 152; 89, 91 despre omorarea ipocritilor (sant definiti ca fiind cei ce nu cred) si a celor care vor sa fie cu 2 religii
    pg 161; 157 nu cred in rastignirea lui Iisus

    pg 275; 111, 113

    pg 97 nota 163 – cum se traduce politeist = necredincios care crede in mai multe divinitati

    pg 262, 36 despre lupta impotriva politeistilor

    pg 283 toata + nota 51 (nu exista cale de mijloc, sau alah cel unic sau idolatru) deci sau alah sau necredincios, idolatru,

    pg 352, nota 99 politeismul cel mai mare pacat

    pg 519; 8

    pg 164 negarea Trinitatii

    pg 178 ; 72 Crestinii – necredinciosi, pt ca Treime; si din nota 83 rezulta ca crestinii sant si politeisti, pt ca asociaza lui Allah alte zeitati

    pg 179; 73-76 idem

    Apreciază

  29. mircea.v said, on martie 19, 2014 at 12:39 am

    Oamenii fiind diferiti, si metodele de incurajare sant diferite pt fiecare in parte. Pe unul il ajuta un astfel de filmulet, pe altul nu. Asa ca, fiecare decide daca se uita sau nu. In momente de genul celui din film, tot din Vietile Sfintilor, omul nu e singur, si fara ajutorul lui Dumnezeu nimeni nu poate face nimic.

    Si pentru cei care au rezistat in puscariile comuniste, reteta salvarii nu a fost unica. Cel putin de la un moment dat. Numitorul comun insa a existat: Dumnezeu.

    Da’ oare ce se discuta la intalnirile ecumenice dintre crestini si musulmani? Papa parca era mare iubitor de coran si musulmani…

    Ma gandesc ca la intalnirile astea, dpdv al coranului e ca si cum s-ar duce soarecele sa discute cu pisica. Zice pisica: mai soarece la carte la mine zice ca tu esti soarece si trebuie sa te mananc. Si hat…

    Cum sa te duci sa discuti cu musulmanii si ce sa discuti daca la cartea lor zice clar ca trebuie sa te omoare deoarece esti politeist si idolatru?

    Apreciază

  30. NIMENI said, on martie 19, 2014 at 7:52 am

    Xtian, Xmas ….!

    Apreciază

  31. Florin said, on martie 19, 2014 at 9:39 am

    De luat aminte sa nu ne lepadam de Dumnezeu, iar cei care sunt in situatii de acest fel sa se roage in gindul lor macar. E cumplit ce se vede in filmul acela dar ar trebui sa se trezeasca credinta in noi! Am fost intr-o primejdie mare si cand pericolul a aparut eu am zis ”Tatal Nostru” si asa am scapat nevatamat. Nu va lepadati frati crestini! Orice rugaciune chiar si cea mai mica ca ”Inger ingerasul meu” spusa din suflet o sa va apere!

    Apreciază

  32. Pitt said, on martie 19, 2014 at 10:02 am

    Este totusi mult prea calm omul. Poate o fi traducerea de vina, si s-a tradus gresit el de fapt nelepadandu-se de Hristos Dumneze…. totusi el e foarte calm !

    Apreciază

  33. Iustina B. said, on martie 19, 2014 at 10:17 am

    Imi pare rau de acel tanar ca s-a lepadat. Doamne, ai grija de sufletul lui si intareaste-ne si pe noi in credinta!

    Apreciază

  34. dorina said, on martie 19, 2014 at 11:41 am

    Fratilor ce va panicati in halul acesta.cand va veni vremea antihristului cum credeti ca va fi.o sa fie cea mai mare prigoana din toate timpurile.aveti impresia ca veti marturisi de pe tastatura, din fata monitorului? FAPTELE VORBESC. va recomand un material legat de testul de credinta, cu toate ca personajele nu sunt crestin ortodoxe, merita vazut. http://www.youtube.com/watch?v=c-QSOX7AGQI. Doamne ajuta

    Apreciază

  35. […] Video – Siria: Un CRESTIN S-A LEPADAT dupa care … L-AU DECAPITAT […]

    Apreciază

  36. […] Video – Siria: Un CRESTIN S-A LEPADAT dupa care … L-AU DECAPITAT […]

    Apreciază

  37. […] Video – Siria: Un CRESTIN S-A LEPADAT dupa care … L-AU DECAPITAT […]

    Apreciază

  38. Despre Siria | SACCSIV - blog ortodox said, on aprilie 15, 2022 at 3:23 pm

    […] Video – Siria: Un CRESTIN S-A LEPADAT dupa care … L-AU DECAPITAT […]

    Apreciază

  39. […] Video – Siria: Un CRESTIN S-A LEPADAT dupa care … L-AU DECAPITAT […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.