SACCSIV – blog ortodox

VICTOR PONTA s-a intalnit cu evreul GEORGE SOROS. Au discutat despre romi, dar si despre REPUBLICA RROMA, ROSIA MONTANA si RUSIA?

Posted in George Soros, VICTOR PONTA by saccsiv on martie 13, 2014

   Iata ce aflam din articolul UPDATE Victor Ponta s-a intalnit marti cu miliardarul George Soros:

Victor Ponta s-a intalnit astazi, la ora 11.30, cu omul de afaceri George Soros, informatie confirmata pentru HotNews.ro chiar de premier. Zilele acestea, George Soros s-a aflat in Romania. Oficial, scopul vizitei in Romania a fost sustinerea promovarii culturii romilor. Insa intalnirea cu premierul ar fi avut un alt scop: discutarea problemei Rosia Montana.

  • UPDATE Contactat de HotNews.ro, Victor Ponta a negat ca s-ar fi discutat problema Rosia Montana, precizand ca ar fi discutat cu George Soros si cu Damian Draghici programele pentru romi.

In cursul serii, la intrebarile ziaristilor, Victor Ponta a raspuns, la Palatul Parlamentului: „Nu as fi discutat cu dl Soros despre Rosia Montana. Daca vreti sa discutati de Rosia Montana, trebuie sa vorbiti cu dl ministru Korodi (ministrul Mediului, n.r.) si cred ca stiti raspunsul”.
Intalnirea nu a fost trecuta pe agenda oficiala a premierului. HotNews.ro a incercat in mai multe randuri sa obtina o confirmare a informatiei din partea Guvernului. In cele din urma, premierul a confirmat ca aceasta intalnire a avut loc astazi.
Oficial, George Soros, presedintele Fundatiei pentru o Societate Deschisa, a venit in Romania pentru a discuta despre problema romilor. Acesta a vizitat impreuna cu Androulla Vassiliou, Comisar European pentru Educatie, Angela Filote, Sefa Reprezentantei Comisiei Europene in Romania si Gabriel Petrea, viceprimarul Sectorului 6, Asociatia Romano ButiQ la sediul din cartierul Giulesti-Sarbi, in spatiul in care se lucreaza la infiintarea primul Muzeu al Culturii Romilor din Romania in Sectorul 6.
Insa, potrivit unor surse HotNews.ro, in cadrul intalnirii cu premierul, au fost discutate si alte probleme, cea mai importanta fiind cea legata de Rosia Montana.
Comunicatul fundatiei a venit dupa ce o parte a presei din Romania a sustinut ca fundatia miliardarului s-ar afla in spatele protestelor impotriva demararii proiectului minier de la Rosia Montana.
„Recentele speculatii din Romania despre o legatura intre proiectul minier de la Rosia Montana si George Soros sunt nefondate si incorecte. George Soros nu are niciun interes actual, financiar sau de alta natura, in proiectul minier de la Rosia Montana”, se preciza in comunicatul fundatiei.
Open Society Foundations adauga, in acest scurt comunicat, ca George Soros este de multa vreme „un avocat pentru responsabilitate si transparenta in industriile miniere si crede ca aceste principii trebuie sa se aplice proiectelor relevante din Romania si din intreaga lume”.

   Iata si ce putem citi in articolul Fundaţia Soros România a acordat un grant Fundaţiei Culturale Roşia Montană:

 

Realitatea TV a intrat în posesia unui document care atestă faptul că omul de afaceri George Soros sprijină financiar mişcarea anti-Roşia Montană. Soros a negat în repetate rânduri acest lucru. Mai mult, şi el şi premierul Ponta au infirmat că în cadrul întâlnirii de ieri, s-ar fi discutat vreun moment despre proiectul Roşia Montană.
Pe prima pagină a actului constitutiv al Fundaţiei Culturale Roşia Montană, una dintre cele mai vocale în protestele faţă de proiectul minier, este specificat faptul că Fundaţia Soros a oferit organizaţiei 60.000 de lei. Aceeaşi informaţie este amintită pe pagina a doua, la Capitolul trei – Patrimoniul Fundaţiei.

În articolul 5, primul aliniat scrie: “Patrimoniul social al Fundaţiei este alcătuit dintr-un activ patrimonial în cuantum de 60.000 de lei, alcătuit prin FINANŢAREA oferită de Fundaţia Soros.” Chiar şi aşa, reprezentanţii Fundaţiei Culturale Roşia Montană spun că nu au primit nicio finanţare de la magnatul american de origine maghiară.

Realitatea TV a cerut explicaţii Fundaţiei Soros. Reprezentanţii acesteia au emis un comunicat de presă în care specifică faptul că Fundaţia a acordat sprijin mai multor organizaţii din diferite domenii de activitate, incusiv Fundaţiei Culturale Roşia Montană. Mai exact, scrie în comunicat, SOROS a oferit, Fundaţiei, la puţin timp după înfiinţare, 25.000 de dolari, adică 80.000 de lei.
Omul de afaceri şi fondatorul fundaţiei, George Soros a fost mereu suspectat de mass-media că a sponsorizat protestele faţă de exploatările de la Roşia Montană, dar a negat în repetate rânduri acest lucru. Iniţial, însă, George Soros a fost parte în proiectul Roşia Montană, alături de Beny Steinmetz, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Israel. La începutul anilor 2000, Soros a iesit din afacere, fără însă a motiva oficial decizia. Beny Steinmetz are ca principal domeniu de activitate extragerea pietrelor preţioase şi a minereului de fier. A fost acuzat că ar face parte din celebra industrie a „diamantelor însângerate” iar proprietăţile sale din Elveţia au fost percheziţionate de poliţie.
Lupta pentru Roşia Montană este una dură, pe toate fronturile şi foarte scumpă. Susţinătorii proiectului Roşia Montana Gold Corporation, au cheltuit, în ultimii ani, în jur de 12 milioane de euro numai pentru publicitatea din presa scrisă.
Subiectul Roşia Montană a revenit în atenţia presei după ce, ieri, George Soros a avut o întâlnire cu premierul României. Pe agenda discuţiilor nu ar fi fost, însă, proiectul Roşia Montană. Probabil confuzia a pornit, spun cei de la Fundaţia Soros, de la faptul că s-a discutat despre Rusia, iar pronunţia în engleză a numelui acestui stat seamănă în română cu „Roşia”. Misterul planează însă în continuare asupra întâlnirii de ieri, pentru că premierul Victor Ponta spune că subiectul discuţiei nu a fost nici Roşia Montană, dar nici Rusia.

Comentariu saccsiv:

   Intrusii zic cam asa: George Soros este impotriva exploatarii de la Rosia Montana, deci romanii trebuie sa fie pentru. Treaba de profesionisti si unii gura casca se iau dupa ei.

Noi insa trebuie sa ne luam dupa spusele parintilor Justin Parvu, Ioan de la Rarau, Bartolomeu Anania:

Video: Parintele IUSTIN PARVU DESPRE CHESTIUNEA ROSIA MONTANA

VIDEO: Parintele Ioan de la Rarau despre Rosia Montana

Mitropolitul Bartolomeu Anania: pentru salvarea Rosiei Montane, a Transilvaniei si a zonelor invecinate de la un dezastru ecologic sigur. Rosia Montana trebuie sa ramana a romanilor. Este un foarte pretios patrimoniu istoric, cultural si economic. Opriti procesul “criminal asupra Muntilor Apuseni”!

De ce totusi George Soros ar finanta fundatii anti exploatare Rosia Montana? Simplu, pentru cei ca el mereu merg la doua capete, nelasand nimic la voia intamplarii. De exemplu ei stapanesc sistemul financiar bancar mondial si tot ei au finantat revolutia bolsevica, comunismul luptand impotriva … capitalismului.

Adica, oricum ar fi, sa nu fie bine. Asta nu inseamna sa cadem in plasa intrusilor, ci sa fim cu bagare de seama la traseul banilor, ca sa ne ferim de cei ce se lasa ispititi. Iar cei ce pleaca la o forma de protest organizata sa nu se bucure niciodata de banii ELITELOR, caci sunt otraviti. Pari ca faci o treaba cu ei si cand colo mai rau iti faci si tie si cauzei pentru care te zbati.

Referitor la motivul oficial al intalnirii, sa ne amintim ca la initiativa evreilor George Soros si James Wolfensohn prin Institutul pentru o Societate Deschisa si Banca Mondiala s-a demarat programul deceniului de incluziune sociala a rromilor (2005 – 2015).

   Iata ce putem citi in articolul Miliardarul George Soros aplică planul ..Rromania din august 2013:

soros1

 

Soros a venit zilele acestea in Romania sa puna in aplicare un plan secret: Rromania

Asa cum am avertizat de ani de zile, ca se pregateste infiintarea pe teritoriul tarii noastre a unei patrii a tiganilor, aceasta se planuieste si implineste gradual. La sfarsitul anilor 90, succesiv ministrii de externe Petre Roman si apoi Andrei Plesu au pus la cale un HG, in urma insistentelor Bruxellului ca tiganii sa se numeasca oficial rromi. Ca urmare, conform inscriptionarii Rom pe buletinele lor, s-a creat imediat in Occident confuzia intre romani si rromi sau tigani.

In toata Europa denumirea traditionala de tigan a fost pastrata in formele sale lingvistice locale, numai in Romania denumirea de rrom a fost obligatorie in actele oficiale, iar cei care nu o folosesc sa primeasca imediat amenda de la Consiliul National Impotriva Discriminarii. Planul Comisiei Europene si a unor cercuri americane este ca pe teritoriul UE, in Romania, sa se creeze un stat al tiganilor, folosindu-se translatia lingvistica confuza si usoara de la Romania la Rromania.

Nu intamplator in 2009 Guvernul a anulat toate indemnizatiile pentru mamele romance ca sa scada natalitatea romanilor si sa creasca cea tiganeasca. In tara noastra, oficial tiganii au ajuns la un numar de 700 de mii conform recensamantului, dar neoficial numarul tiganilor se ridica la 2 milioane. Toate tarile din Europa de vest au un plan ferm sa trimita tiganii din tarile lor in Romania. Nu intamplator, pe aeroportul Otopeni, au fost repatriati si tigani bulgari sau sarbi, care au primit bani sa ramana in Romania.

Acest plan de “tiganizare” a tarii noastre continua si astazi. Zilele trecute magnatul maghiaro-american de origine evreiasca George Soros a efectuat la brat cu angajatul sau, presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, o vizita in localitatea rurala locuita exclusiv de tigani, Frumusani.

In urma acestei vizite oficiale, pe site-ul Bancii Mondiale, Romania este prezentata ca si tara tiganilor. Mai grav este faptul ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta s-au intalnit in secret cu miliardarul George Soros si au discutat despre desavarsirea planului din anii 90 de transformare a tarii noastre in Rromania. In fata acestei deteriorari grave a imaginii Romaniei in lume, romanii astepta lamuriri de la SRI si SIE despre acest proiect european si american de modificare a structurii etnice a tarii noastre in favoarea tiganilor.

Romanii trebuie sa cunoasca, daca in urma acestei intalniri secrete, intre presedinte, premier si miliardarul american s-au discutat lucruri care prevad modificari ale structurii populatiei si denumirii tarii, fapt care incalca grav siguranta nationala a Romaniei si Constitutia Tarii./sursa bistritanews.ro

Cititi va rog si:

Se va forma o REPUBLICA RROMA pe teritoriul Romaniei?

Cum si cand a fost inlocuit termenul de „tigan” cu cel de „rom”? Ce s-a urmarit?

   Daca au vorbit si despre Rusia, ce-o fi vorbit?

Sa ne amintim de relatia ce-a avut-o George Soros cu Gorbaciov:

GEORGE SOROS, GUVERNUL MONDIAL, NOUA ORDINE MONDIALA, lista lui Soros

   Despre revolutiile portocalii:

VIDEO: Filmari PARADA MILITARA de 9 mai de la MOSCOVA. Putin nu i-a vrut pe Joe Biden şi pe Prinţul Charles. Nicolas Sarkozy n-a mai venit nici el

Dar si despre:

Papusarii revolutiei din Ucraina

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. jon said, on martie 13, 2014 at 12:23 pm

    Ce superficial e Ponta, ”intrebati-l pe ministrul korodi”, da ce Korodi ii zice pm-ului ce sa faca??? Vai de capul lui

    Apreciază

  2. Deescu said, on martie 13, 2014 at 12:24 pm

    Victor Ponta a castigat o gramada de voturi cu ajutorul campaniei 100 de locuri de salvat si nu a facut nimic pentru salvarea patrimoniului national. Din contra, a intrat cu buldozerul in Hala Matache cu protestele bucurestenilor.
    Ce vedeti voi cu Soros si cu aruncatul banilor e o forma de compromitere planificata si al oricarei forme de impotrivire la proiectul Rosia Montana. Acum, oricine e impotriva primeste eticheta si nici nu a costat mult toata operatiunea asta.

    Apreciază

  3. Mălin said, on martie 13, 2014 at 12:27 pm

    Viaceslav Kantor, preşedintele Congresului European Evreiesc (CEE), a fost decorat în România cu distincţia de stat Ordinul Naţional pentru Merit.
    http://romanian.ruvr.ru/2014_03_13/Viaceslav-Kantor-Fenomenul-ucrainean-este-extrem-de-periculos-0053/

    Apreciază

  4. nc said, on martie 13, 2014 at 1:52 pm

    Nu stiu cine a realizat acest material, dar, chiar daca are « vreun scop », contine si informatii interesante, demne de luat in seama, nu?

    Citeste pana la sfarsit si da mai departe!

    La sfârsitul anului 1982, România atingea vârful datoriei externe de 11 miliarde USD, fiind dependenta Fondul Monetar International, care, în întelegere cu miliardarul George Soros, despre a carui implicare în evenimentele din decembrie 1989 voi vorbi ulterior, a planificat, o serie de operatiuni speculative dezastruoase pentru România
    Dupa aceste operatiuni speculative, tara noastra ar fi urmat sa intre în blocaj financiar si încetare de plati. Numai ca Nicolae Ceausescu a luat FMI-ul prin surprindere, hotarând dupa 1985 sa faca plata tuturor datoriilor externe înainte de termen, România nemaintrând în capcana tranzactiilor bursiere întinsa de FMI. Soros reusind ulterior sa dea un ?tun” de 1,1 miliarde de lire sterline prin intermediul bursei din Londra. Chiar si asa FMI-ul a impus României penalizari pentru plati anticipate.
    Din cauza FMI-ului dirijat de SUA, care cerea achitarea datoriei României cu o dobânda triplata, mare parte din productia agricola si industriala a tarii a trebuit sa ia calea exportului, creând deja cunoscutele cozi la produsele alimentare.Agentul termic a fost rationalizat si benzina a fost distribuita pe cartela. Asa se face ca, începând din 1987, SUA au dezlantuit o campanie intensa de diabolizare a lui Ceausescu prin intermediul presei occidentale. Posturile de radio Europa Libera si Vocea Americii au lansat în premiera zvonul fals ca Gorbaciov stabilise un înlocuitor al lui Ceausescu. În martie 1989, când Ceausescu reusise sa ramburseze integral datoriile, România mai avea în plus 3,7 miliarde USD depusi în banci si creante de 7-8 miliarde USD. La aceasta suma s-ar fi adaugat si exporturile României din 1989 care au fost de 6 miliarde USD. Arhivele oficiale, coafate în cei 24 de ani scursi de la revolutie, nu mai pot justifica azi decât existenta a 2 miliarde USD. De ce s-au ?volatilizat” acesti bani? N-are rost sa maai explic. Cine a facut-o? Daca România avea si dupa 1989 în serviciile de informatii si în Parchete vreun român patriot, am fi aflat pâna acum.
    Exista indicii ca în noaptea de 14/15 decembrie 1989, de la flotila prezidentiala de la Otopeni ar fi decolat un avion Il-18, care a executat un transport special, cu destinatia Teheran. Si ca avionul ar fi avut la bord lingouri de aur cântarind 24 t. Într-adevar, avionul figureaza în fisele de evidenta aeriana ca s-a întors gol din Iran, pe 4 ianuarie 1990. Daca lucrurile sunt reale si explicatia poate fi una extrem de simpla. Ceausescu descoperise înca din 1987 ca România avea în propria ograda toate ?comorile” care-i permiteau sa nu mai ddepinda vreodata de FMI si mai mult decât atât i-ar fi facut concurenta acestui organism. Un prim pas fiind acela de a se asocia cu China, Iranul si Libia, într-o banca care sa acorde împrumuturi cu dobânzi mici, destinate tarilor în curs de dezvoltare. Banca în cauza se numea BRCE (Banca Româna de Comer? Exterior) prin intermediul careia, întreprinderile de comer? exterior ale României derulasera operatiunile de aport valutar special, de pe urma carora a fost rambursata datoria externa a tarii noastre.
    FMI îsi permitea sa acorde de câteva decenii împrumuturi, conditionate de ingerintele brutale în economia tarilor creditate, datorita rezervei de 2.996 tone de aur, de care dispunea. Hartile cu zacamintele minerale începusera sa fie introduse pe calculator în România, la sediul Întreprinderii de Prospectiuni si Foraje ?Geofizica” din anul 1971 si erau permanent actualizate, asa ca Ceausescu a aflat ca din muntii României se extrasesera pâna în 1987 circa 2.070 de tone de aur si ca România mai avea 6.000 tone aur, adica de trei ori cât se exploatase pâna atunci si care în 2013 a ajuns sa valoreze 250 miliarde euro. Numai ca pe lânga aur, Ceausescu stia ca în aceleasi zacaminte se afla argint si metalele rare, extrem de valoroase precum arseniu, galiu, germaniu, molibden, titan, vanadium, wolfram etc. Si conta mult pe acestea întrucât ele sunt evaluate azi la 6.000 !!!!! de miliarde de euro. În acei ani, aplicatiile de larg consum ale tehnologiei utilizate de americani si sovietici la programele lor cosmice Apollo si Soiuz abia începeau sa apara pe piata. Video playerele/recorderele, camerele de filmare video, calculatoarele si telefonia mobila, au la baza microprocesoarele la fabricatia carora materia prima sunt metalele rare aflate din abundenta, alaturi de aur în zacamintele din Muntii Apuseni (minele Rosia Montana, Almas, Baia de Aries, Bucium, Brad si Sacarâmb).
    Dupa 1990 au aparut o multime de producatori europeni de telefonie mobila precum Nokia care au fost nevoiti sa importe aceste metale rare din Africa Centrala si Australia, desi România era mai aproape. Boom-ul productiei la nivel mondial de calculatoare si telefoane mobile s-a produs dupa 1990, când în România avusese deja loc scurt-circuitul din decembrie 1989. Chiar si asa, Ceausescu prevazuse aceasta dezvoltare si construise împreuna cu concernul american Texas Instruments, o întreaga platforma industriala dedicata electronicii, numita IPRS Baneasa, lasând-o mostenire românilor. Care cu o minima investi?ie , ar fi permis României sa produca si sa detina calculatore, telefoane mobile, retele proprii de internet si de telefonie. Numai ca imediat dupa 1990, IPRS a fost dezmembrata cu buna stiinta pentru a fi transformata în investitie imobiliara.

    Sa nu fi stiut aceste lucruri cel care conduce „de facto” SIE, generalul Silviu Predoiu, absolvent al facultatii de Geologie care a lucrat ca inginer geolog la ICE Geomin (1984-1985) ?i la Întreprinderea de Metale Rare din Bucure?ti ?IMRBB (1985-1990), îndeplinind din 1987 functia de CI-st al IMRB?

    Sa nu fi stiut aceste lucruri presedintele-geolog Emil Constantinescu, cel care a avut revelatia nerentabilitatii mineritului în România, închizând jumatate din exploatarile miniere?

    Sa nu-i fi spus macar seful cancelariei sale prezidentiale, Dorin Marian si el geolog de meserie?

    Sa nu fi stiut nici macar premierii Teodor Stolojan si Nicolae Vacaroiu, proveniti din Consiliul Planificarii economice de dinainte de 1989? Si nici Ion Iliescu fost membru CPEx al PCR? Pe baza estimarilor specialistilor sai, Ceausescu si-a facut un plan de extractie masiva pâna în anul 2040, astfel încât banca pentru investitii în tarile în curs de dezvoltare, sa beneficieze de un flux neîntrerupt de finantare, acoperit în aur.
    Asadar, Ceausescu intentiona ca în decurs de o jumatate de secol sa extraga la greu aur si metale rare românesti, care sa-i asigure un fond anual de cel putin 8 miliarde USD pe care România sa-l ruleze prin intermediul BRCE (care avea ea însasi un capital de peste 10 miliarde USD), investindu-l în constructia de obiective economice si de infrastructura în afara granitelor, cu proiecte concepute de arhitectii români, cu mâna de lucru constituita din muncitori si ingineri români si cu utilaje si masini proiectate si produse în România. Unde? În primul rând în China si în statele prietene acesteia din Asia de Sud-Est, în Iran si în statele musulmane aliate acestuia din Africa si Orientul Apropiat si pe cont propriu în America de Sud. Adica exact ceea ce face China acum cu Victor Ponta si Traian Basescu care stau cu mâna întinsa la cersit pentru posibile investitii de 8 miliarde de euro.

    Trebuie sa recunosc ca acest plan, conceput de mintea nu prea scolita a lui Ceausescu, un om neobisnuit de patriot pentru poporul lipsit de recunostinta, din mijlocul caruia s-a ridicat, era genial. Si poate fi numit Testamentul lui Ceausescu. Interesant ar fi sa urmarim ce s-a întâmplat cu ?comoara” respectiva, ddupa asasinarea lui Ceausescu. BRCE, care dupa revolutie si-a schimbat numele devenind Bancorex, a ajuns în faliment în 1999, dupa ce prin ea, Ion Iliescu a miluit cu credite nerambursate sau ilegale zeci de mii de membri ai nomenclaturi postdecembriste, provenita din falsi dizidenti si chiar suspecti de terorismul practicat dupa Lovitura de Palat din 22 decembrie 1989. Sub privirea guvernatorului BNR. Bancorex a fuzionat prin absorbtie în Banca Comerciala Romana (BCR) si la privatizarea din 2006 a BCR, guvernatorul BNR împreuna cu premierul Tariceanu a obligat poporul român sa plateasca suma de 3,75 miliarde euro catre Erstebank, din Austria, pentru gaurile negre avute de Bancorex. Cum din privatizarea BCR românii au încasat de la austrieci numai 2,25 miliarde euro, ei mai au de platit acestora înca 1,5 miliarde euro. Daca prin absurd la conducerea României ar fi nimerit din greseala vreun om cât de cât patriot ca Ceausescu si i-ar fi trasnit prin cap sa aplice Testamentul lui Ceausescu, i-ar fi fost imposibil, caci îi lipsea una din rotitele mecanismului conceput de el, banca româneasca.
    Din septembrie 1990 si pâna azi, numele celui care a ocupat postul de guvernator al Bancii Na?ionale a României a fost Mugur Isarescu. Cel care a fost pâna în decembrie 1989 cercetator la Institutul de Economie Mondiala, ob?inând titlul de doctor în economie, ca urmare a participarii la cursuri organizate în SUA. În perioada ianuarie–septembrie 1990, Isarescu a functionat ca reprezentant comercial al ambasadei României la Washington. În anul 2002, bursa din Londra, cea mai mare bursa a aurului din lume, a decretat ca productia combinatului Phoenix din Baia Mare (recunoscut pe plan mondial din 1970 ca producator garantat) nu se mai încadreaza în standardele internationale.
    Prin aceasta, România pierdea dreptul la utilizarea poansonului international al BNR, aplicat pe lingourile de aur. Poansonul imprima numarul de ordine, greutatea, concentratia, denumirea producatorului si sigla Bancii Nationale. România a fost astfel interzisa pe lista producatorilor si exportatorilor de aur, iar BNR avea cel mai potrivit pretext pentru a nu mai face niciodata depozite de lingouri din aurul românesc. Doar o întâmplare a facut ca într-o conferinta de presa a PRM sa fie prezentat un document secret, datat 25 martie 2002, care demonstra ca printr-o stranie coincidenta, din ordinul guvernatorului BNR, prin aeroportul Otopeni, s-au scos din tara 20 de tone de lingouri de aur, cu destinatia Germania. În perioada 2002-2013, din dispozitia aceluiasi Mugur Isarescu, doua treimi din rezerva de aur lasata de Ceausescu României, adica 61,2 tone, au ajuns sa fie depozitate în banci din afara granitelor, lipsind astfel România de a doua rotita a mecanismului conceput de Ceausescu.
    Pentru a desavârsi opera de blocare a accesului românilor la propriul aur si metale rare, la propunerea ministrului Industriilor, Radu Berceanu licenta de exploatare a aurului si metalelor rare nr. 47/1999, este acordata prin HG 458/1999 (ale carei prevederi sunt si azi secrete) companiei private straine Rosia Montana Gold Corporation, avându-l ca paravan pe Vasile Frank Timis. De atunci, statul român nu a mai scos nici un gram de aur din propriile mine, în timp ce Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANRM) a acordat la înca opt 8 firme straine licente de explorare si exploatare pentru aurul si metalele rare românesti din Apuseni. Fix pe zacamintele din hartile geologice realizate pe vremea lui Ceausescu. Legea minelor, a fost modificata astfel, încât România sa primeasca din partea companiilor straine care exploateaza resursele sale subterane, o redeventa de doar 4% din tot ce se extrage, în timp ce în Africa de Sud redeventa pentru aur este de 20%. Asadar si ultima rotita a mecanismului conceput de Ceausescu pentru supravietuirea României a fost deja vânduta.

    Apreciază

  5. Gabriel said, on martie 13, 2014 at 6:42 pm

    ~Paul de Alep: O profetie care vesteste sfarsitul Romaniei ?

    DOCUMENT DOMNESC
    Descoperit de Paul de Alep într-un sipet al lui Duma Negru despre vremurile din urmă ale Moldovei, de la mitropolitul Varlaam
    _____________________
    GLAVELE :

    – După plecarea mitropoliţilor fanarioţi vor urma oameni nevrednici la scaunul Moldovei, care vor încerca să vândă dreapta credinţă.
    – Amestecurile de credinţă drept-măritoare, cu cele papistăşeşti şi păgâneşti nu vor mai fi o urâciune şi o urgie în faţa lui Dumnezeu.
    – Oamenii se vor vinde între ei, vor fi tăieri de sabie între fraţi pentru putere şi ranguri pământeşti.
    – Moldova va fi ruptă şi împărţită după bunul gust al puterii de la Răsărit, prin sfaturi mârşave şi ticăloase.
    – La vremea din urmă, o fiară roşie cu multe capete va înghiţI întreaga Europă creştină, iar oamenii se vor sălbătici mai rău ca fiarele.
    – Oamenii se vor înrăi şi vor strica obiceiurile pământului, înmulţindu-se între ei ca dobitoacelefără nici o ruşine, lepădând Sfânta Taină creştină a nunţii.
    – Vor defăima obiceiurile creştinesti, dedându-se la tot felul de obiceiuri străine, iar păgânii se vor amesteca cu sângele creştinesc. Mare urgie va fi atunci.
    – Domnii pământului vor fi oamenii vânduţi satanei, care nu vor mai purta grija poporului drtept-credincios.
    – Moşiile strămoşeşti vor fi călcate cu japca şi luate de străini dupâ bunul lor plac, lucru ne mai întâlnit în curgerea timpului în Moldova.
    – Biserica strămoşească va fi ruşinată de noile obiceiuri păgâneşti şi papistăşeşti, aduse cu sila de vlădicii lor cu apucături sataniceşti. Oamenii afierosiţi lui Hristos cu slujba veşnică, vor lepăda sfântul chip şi făgăduinţa înaintea lui Hristos, dedându-se la viaţa lumească dinainte.
    – La vremea din urmă, pământurile nu-şi vor mai da roada lor, pădurile vor fi tăiate, iazurile vor fi secate, oamenii vor vinde moşiile fără ruşine, uitând că strămoşii lor le-au păstrat cu sabia.
    – Legile creştineşti ale ţării vor fi lepădate, iar hrisoavele voievodale vor fi luate în râs, iar conducătorii netrebnici vor face legământ cu fiara apocaliptică.
    – Vlăstarele moldoveneşti, urmaşii domnilor şi boierilor de demult, se vor deda la obiceiuri şi apucături ieftine.
    – Bărbaţii vor schimba obiceiul Dumnezeiesc al demnităţii lor şi se vor acoperi cu straie femeieşti, iar femeile vor umbla precum bărbaţii.
    – Adunările din sărbători şi toate obiceiurile pământului vor fi schimbate în obiceiuri şi apucături sălbatice, păgâneşti, aducând în Moldova în locul jocului de sărbătoare, jocuri de la sălbatici.
    – La vremea de apoi, pe pământurile Moldovei, va domni sărăcia, jalea, moarte, spaima, frica şi omul nu va mai fi stăpân în bătătura lui.
    – Vor pune Domnii pământului biruri şi legi cum n-au mai fost de la întemeierea Moldovei.Vor pune biruri şi pe aerul lăsat de Dumnezeu.
    – Fiarele pământului şi păsările şi dobitoacele îşi vor schimba firea lor şi vor apărea altfel de dobitoace, iscodite după mintea omului, care vor fi slabe la trup şi fără de folos.
    – La vremea cea din urmă, oamenii se vor strânge unii lângă alţii în tot felul de născociri, lepădând truda satului, munca va fi o ruşine, ruşinea va rămâne un obicei, iar cei drepţI vor fi socotiţI nebuni. Se vor înşela unii pe alţii, crezând că asta e legea lui Dumnezeu.
    – Şi în cele din urmă, ultima rânduială a pământului: se vor dezgropa oasele strămoşilor şi părinţilor noştri, vor fi dărâmate bisericile, vor fi lepădate rânduielile creştineşti şi vor ieşi un soi de oameni, care tot în numele lui Dumnezeu vor face biserici fără cruce, vor nesocoti Sfânta Jertfă şi în cele din urmă o vor amesteca în slujire cu păgânii.
    – Aşa arată Apocalipsa Sfintei Cărţi a Scripturii că la vremea din urmă, când veţi vedea urâciunea pustiirii în locu cel sfânt, războaiele pe alocuri, urgiile şi uciderele între oameni, lepădarea pruncilor din pântecele femeieşti şi oameni căutând liniştea de la un capăt în altul al pământului, când graiurile se vor amesteca ca altă dată în Babilon şi sfârşitul va fi aproape.
    – Moldova cea frumoasă şi bogată, plină de daruri Dumnezeieşti, plină de locaşuri sfinte, plină de oameni harnici şi credincioşi, va cădea 1n mâinile păgânilor şi necredincioşilor, iar căderea ei va fi mai grea decât căderea Constantinopolului la vremea măritului nostru domn Ştefan cel Mare şi Sfânt.
    – Binecuvântat a fost pământul Moldovei şi neruşinată a fost ocara oamenilor, care prin faptele şi apucăturile lor strcate, vor întoarce pe voievozi în morminte şi vor face pe strămoşi să lăcrimeze sub glie, stând cu fruntea plecată în faţa Măritului Stăpân Hristos, pentru ruşinea lăsată de urmaşii lor.

    Paul de Alep
    __________________
    Document din Moldova, dat de mitropolitu Varlaam mitropolitului Macarie cu prilejul călătoriei prin Moldova, adus de la pustnicii da la schitul lui Zosima din ţinuturile Neamţului cu titlul: «Proorocii despre vremurile din urmă şi căderea creştinească a Moldovei»

    http://arhivaromaneasca.wordpress.com

    Apreciază

  6. Stefan said, on martie 14, 2014 at 3:54 am

    vesteste. cu siguranta il vesteste daca romanii nu se trezesc cum sau trezit ninivitenii.

    Apreciază

  7. aniush said, on martie 14, 2014 at 10:24 am

    Victor Ponta nu e tot jidov sionist? Daca e asa normal ca se intalneste cu ai lui.

    Apreciază

  8. […] VICTOR PONTA s-a intalnit cu evreul GEORGE SOROS. Au discutat despre romi, dar si despre REPUBLICA R… […]

    Apreciază

  9. […] VICTOR PONTA s-a intalnit cu evreul GEORGE SOROS. Au discutat despre romi, dar si despre REPUBLICA R… […]

    Apreciază

  10. […] VICTOR PONTA s-a intalnit cu evreul GEORGE SOROS. Au discutat despre romi, dar si despre REPUBLICA R… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.