SACCSIV – blog ortodox

VITALI KLITSCHKO este EVREU?

Posted in EVREI, Ucraina by saccsiv on februarie 24, 2014

Vitali-Klitschko-guardian

 

Foto: http://www.dcnews.ro/2013/12/un-campion-mondial-s-retras-din-box-pentru-candida-la-presedintie/vitali-klitschko-guardian/

   In articolul Vitali Klitschko is a Jew gasim urmatoarele fotografii:

Vitali-Klitschko-Jew

 

Klitschko-brothers-jew

 

Party-Stroke-Vitaly-Kliczko.Żydowskie-roots-celebrate-Hanukah-judeosatanistycznej-in-Kiev-signet-rings-for-their-out-of-the-hexagram-Star-of-David-the-entrance-to-the-politics.-Do-not-be-a-goy-bastard-And-what-do-you

 

Articolul Heavyweight Champ Vitali Klitschko Removes Gloves For Menorah Lighting explica insa ca fotografiile au fost facut cu ocazia invitarii boxerului la sarbatoarea hanuka de catre afaceristul Raphael Rutman.

Iar site-ul este evreiesc:

http://www.algemeiner.com/about/

   In articolul Der Spiegel: UE încearcă să îl transforme pe Vitali Klitschko în noul lider al Ucrainei de la inceputul lui decembrie 2013 aflam ca:

Uniunea Europeană încearcă să îl transforme pe fostul campion la box Vitali Kliciko în noul lider al Ucrainei, lupta pentru viitorul ţării fiind între preşedintele rus, Vladimir Putin, şi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, comentează Der Spiegel.

„Lupta pentru Ucraina a devenit acum un meci între preşedintele Rusiei şi cancelarul Germaniei. Vladimir Putin a câştigat prima rundă. Dar Angela Merkel şi partenerii ei europeni încearcă să îl convingă pe campionul la box Vitali Klitciko să devină noul lider al ţării”, explică publicaţia germană.

„Rusia a învins Uniunea Europeană în prima rundă a luptei pentru Ucraina. Mai precis, cancelarul Merkel a pierdut prima rundă în faţa preşedintelui Vladimir Putin, ruşii câştigând prin knock out tehnic. În doar câteva săptămâni, Putin a reuşit să îl facă să se plieze pe preşedintele Viktor Ianukovici, printr-o combinaţie de presiuni şi promisiuni tentante. Rezultatul a fost că Ianukovici nu a semnat acordul de asociere cu UE”, aminteşte Der Spiegel, notând însă că UE menţine deschisă uşa pentru Ucraina.

„Uşa rămâne deschisă pentru Ucraina”, a insistat Merkel, subliniind că europenii sunt în continuare dispuşi să negocieze.

   Iar din articolul Ucraina, primii pași către o posibilă renaștere post-revoluționară de ieri aflam ca:

Pe lângă Iulia Timoșenko, fostul boxer Vitali Klitschko, cel care s-a remarcat ca important membru al opoziției, a declarat că și-ar dori să ajungă președinte al Ucrainei.

„Nu vreau să vorbesc acum despre cine este și cine nu în Guvern. Vreau să vorbim despre reforme. Și dacă amintim și de alegerile prezidențiale din 25 mai, mi s-a sugerat să candidez pentru funcția de președinte“, Sincron – Vitali Klitschko, lider al opoziției ucrainene.

   Insa conform articolului din ianuarie 2014 Vitali Klitschko este blocat de lege să candideze la funcţia de preşedinte în Ucraina:

Curtea Supremă Administrativă (CSA) din Ucraina nu a modificat legea care nu-i permite lui Vitali Klitschko să candideze la funcţia de președinte al ţării, transmite UNIAN.
Astfel, CSA-ul din Kiev a lăsat în vigoare votul Radei Supreme care a modificat Codul Fiscal al Ucrainei. Potrivit amendamentelor la Codul Fiscal al Ucrainei votate de Parlamentul ucrainean pe 24 octombrie 2013, persoanele eligibile pentru cea mai înaltă funcţie de stat nu pot să aibă dreptul de şedere permanentă pe teritoriul unui stat străin.
Vitali Klitschko, care va candida la funcţia de preşedinte din partea opoziţiei, are permis de şedere în Germania şi de o bună perioadă de timp el îşi respectă toate obligaţiile fiscale către administraţia de la Berlin.
Conform noilor amendamente, orice candidat la preşedinţie trebuie să locuiască în Ucraina de cel puţin zece ani şi să-şi plătească toate taxele şi impozitele aferente în această ţară.

Comentariu saccsiv:

   Cum insa vechiul presedinte a fost gonit de la putere, foarte probabil ca noua putere interimara va rezolva favorabil pentru pugilist si aceasta chestiune.

 

35 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. kosk said, on februarie 24, 2014 at 12:32 pm

    si daca ar fi ‘jew’ si daca nu, oricum nu conteaza per ansamblu. vestul ‘Ukrainei’ este majoritar eretic (greco-catolici, catolici polonezi majoritari in ‘Lwov’, atei pro UE, nazisti, sau adepti schismatici ai lui Filaret) toti anti ortodocsi fanatici.

    Apreciază

  2. Mălin said, on februarie 24, 2014 at 12:56 pm

    După ‘vitalitate” este foarte probabil sa fie evreu, adică jidov.
    Dacă am avea o listă cu personalităţile evreieşti din Ucraina am putea înţelege cum funcţionează etimologia numelor iudaice în Ucraina şi ne-am putea da mai uşor seama.

    Apreciază

  3. nea Anderthal said, on februarie 24, 2014 at 1:38 pm

    Este „rifka” si asa e si toata „opozitia” inclusiv Juli$ka „abramovici”.Eu am pus un link cu ceva zile in urma dar nu a aparut.Ma acuza Vasile ca incit lumea sa-i lichideze!Ciudata ‘concluzie”,de unde o fi dedus asta?De la „re-educare”?

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 24, 2014 at 2:21 pm

      nea Anderthal

      Mai baiete, ai scris asa in acel comentariu pe care nu ti l-am aprobat:

      tarile de Jos au cazut in ghiarele “lor” cu mult timp in urma,au fost curatate de papistasi ,au fost adusi protestantii la putere si in acete tarii “circumcisii” n-au suferit nici o persecutie(CU ALTE CUVINTE AU FOST LASATI SA-SI FACA DE CAP FARA SA FIE PEDEPSITI !)

      Tot insisti cu re educarea asta si deja mi-e greata. Esti cu totul ticalosit si fara discernamant. Meriti din plin sa fi judecat si de oameni, precum judeci si tu oamenii.

      Apreciază

      • nea Anderthal said, on februarie 24, 2014 at 2:34 pm

        ..si ce era rau in acel comentariu?Dupa ce te-ai intors de acolo TE-AI SCHIMBAT!Tu judeci oamenii,toti judecam pe altii.Acest blog cu asta se ocupa!NIMENI NU-I PERFECT!

        Apreciază

      • Cosmin said, on februarie 24, 2014 at 4:05 pm

        Frate nea Anderthal, un conflict fie el si verbal, nu se cade chiar de aceeasi parte a baricadei. Indemn la indelunga rabdare si analiza cumpatata. Sa nu ne aprindem si sa nu fim iuti la manie. Nici de aceeasi parte a baricadei si nici altfel. Toti gresim, sa incercam sa ascultam mai mult pe cei ce incearca sa ne atraga atentia. Probabil au dreptate, probabil ca nu, dar trebuie sa avem rabdare, mai ales unii cu altii care impartasim aceleasi idei, per ansamblu.

        Cand iesi de la „reeducare”, iesi de 1000 de ori mai lucid decat atunci cand ai intrat, astfel ca apropae ca sti ce gandeste cineva cu care intri-n contact. Crede-ma.

        Iertare.

        Doamne ajuta!

        Apreciază

    • mircea.v said, on februarie 25, 2014 at 7:19 am

      @nea A,

      sa stii ca am obs si eu ca Vasile s-a schimbat. A devenit mai rabdator si mai calm, in special cu cei mai noi pe aici.

      Apreciază

  4. watcher said, on februarie 24, 2014 at 2:19 pm

    cat de numerosi sunt evreii astia ca par sa fie peste tot…

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 24, 2014 at 2:24 pm

      watcher

      Probabil consideri ca ai spus o vorba extrem de inteligenta. Dezvolta te rog.

      Apreciază

      • GabiM. said, on februarie 25, 2014 at 11:27 am

        Prima data cand am vazut/auzit la un telejurnal (RAI1 cred…) vorbind despre Vitali Klitschko,au spus: „CAPUL REVOLTEI ESTE PUGILISTUL DE ORIGINE EVREU …” etc,etc…! Apoi au evitat sa repete…Daca o spuneau din nou,as fi auzit,deoarece,cel putin la pranz si seara,vad/aud telejurnalele de pe toate canalele importante…Nu stiu daca ati observat si voi,dar unele lucruri SE SPUN O SINGURA DATA,apoi pare ca nici nu ar fi fost vorba vreodata despre acel lucru…

        Apreciază

  5. ter said, on februarie 24, 2014 at 2:20 pm

    si Yulia Tymoshenko este evreica

    http://en.wikipedia.org/wiki/Yulia_Tymoshenko

    Se repeta situatia din Romania 1989

    Apreciază

    • Cosmin said, on februarie 24, 2014 at 3:09 pm

      @ ter

      Ai dreptate, am ramas naucit cand am observat ca „revolutia”din Ucraina seamana in aproape toate privintele cu „revolutia” noastra din `89.

      Apreciază

    • NIMENI said, on februarie 24, 2014 at 3:49 pm

      ter,
      Reteta clasica care va fi aplicata si in alte parti cat de curand.

      Apreciază

  6. luigi said, on februarie 24, 2014 at 2:37 pm

    SUA şi întreaga lume se vor prăbuşi economic pe 4 martie 2014! Predicţia nu e făcută de mine, ci de un membru al Ocultei Mondiale, apropiat de familia Rockefeller! Ce ni se pregăteşte!?
    http://www.lovendal.ro/wp52/sua-ntreaga-lume-se-vor-prbui-economic-pe-4-martie-2014-predicia-nu-fcut-de-ci-de-membru-al-ocultei-mondiale-apropiat-de-familia-rockefeller-ce-ni-se-pregtete/

    Apreciază

  7. Radu Humor said, on februarie 24, 2014 at 5:11 pm

    Nu cred că Vitalii ăsta e evreu, ăştia sunt nişte căcăcioşi !
    Ţine-ţi minte bancul cu Iţik şi Ştrul la război :
    – Ioiii, zice Ştrul, am fost rănit, că sunt plin de sânge !
    Privindu-l mai bine, Iţik îi zice:
    – Fii liniştit Ştrul, că sângele nu-i galben 😉 )

    Dar cu siguranţă a fost racolat de iudeo-masonerie, în scop bine cunoscut !

    P.S. Cu ciupilică în cap i-am văzut pe mai toţi şefii de stat din Europa, care inainte de a se lăsa îmbrobodiţi deabinelea, îşi pun aia în cap spre a-şi dovedi loialitatea şi micimea de care este nevoie spre a-ţi vinde ţara şi neamul, pe mai nimic !

    Apreciază

  8. mihai said, on februarie 24, 2014 at 6:38 pm

    scopul final: distrugerea crestinismului si al tarilor ortodoxe, aceasta este miza

    Apreciat de 1 persoană

    • Iacoboaie Radu said, on februarie 24, 2014 at 9:49 pm

      Da, frate. Ucraina a suferit deja mult din cauza masoneriei comuniste. De ce? Tocmai pentru că este o țară ortodoxă. Are unele mănăstiri adevărate fortărețe ale ortodoxiei. Dar creștinismul nu va dispărea oricât s-ar strădui masonii. Elitele se pare că supralicitează puterea lor. Uită că Dumnezeu este Atotputernic și nu Lucifer.

      Apreciază

  9. […] VITALI KLITSCHKO este EVREU? […]

    Apreciază

  10. adrian said, on februarie 25, 2014 at 8:15 am

    Nu vad rostul acestei dezbateri. Pe mine ma deranjeaza la fel de mult cind credinta ortodoxa este batjocorita si calcata in picioare de un evreu sau de un papistas.

    Apreciază

  11. Romeo said, on februarie 25, 2014 at 2:01 pm

    Gary Kasparov, fostul campion mondial de sah, „luptator pt democratie in Rusia” este evreu.

    His father, Kim Moiseyevich Weinstein, was Russian Jewish, and his mother, Klara Shagenovna, was Armenian. Kasparov has described himself as a „self-appointed Christian”, although „very indifferent”.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Garry_Kasparov

    Apreciază

  12. Romeo said, on februarie 25, 2014 at 2:23 pm

    a nu fi stiut liderii europeni care cereau mai ieri eliberarea lui Timosenko de toate aceste tare ale fostului premier ucrainean? Sa nu fi stiut Angela Merkel de relatiile dubioase dintre Timosenko si Kremlin atunci cand boicota deschiderea Campionatului European de Fotbal din 2012?

    Cu siguranta ca da. Numai ca vremea Iuliei Timosenko a trecut o data cu aparitia unui nou star al politicii ucarinene: Vitali Kliciko. In celebrul boxer, fiu de general sovietic, Vestul si ma cu seama conservatorii germani au inceput sa investeasca mult. Aceeasi presa care vorbea despre Timosenko precum simbolul democratiei o face acum in favoarea lui Kliciko. Der Spiegel publica un amplu reportaj despre vizita boxerului-politicain la Conferinta de Securitate de la Munchen, in care Kliciko este portretizat ca avand toarte trasaturile necesare ”salvatorului”.

    Iar investitia in Kliciko nu trebuie pierduta. BBC noteaza ca analistul politic Vadim Karasiov spune ca ”Vitali Kliciko e stupefiat” in urma eliberarii lui Timosenko. Kliciko are un rival in propria tabara, iar pozitia marilor publicatii occidentale fata de Timosenko si Kliciko, precum si vizibilitatea pe care invitatiile oficiale in marile tari ale UE le-o va oferi celor doi in urmatoarele saptamani vor demonstra in ce masura liderii europeni vor influenta alegerea unui presedinte al Ucrainei corupt, dar capabil sa inteleaga singur lumea de dincolo de granite, sau un presedinte-star, capabil sa inteleaga marea politica doar prin ochii consilierilor sai occidentali.

    http://www.cotidianul.ro/iulia-timosenko-un-caz-de-schizoidie-a-presei-si-politicii-occidentale-232749/

    Apreciază

  13. […] VITALI KLITSCHKO este EVREU? […]

    Apreciază

  14. […] delegatie ucraineana formata din Petro Poroşenko, evreul Arseniy Yatsenyuk si Vitali Klitschko (probabil evreu si el) se intalnea cu secretarul de stat american John Kerry. Acesta este momentul cand licuriciul a […]

    Apreciază

  15. ganduri din ortodoxie said, on mai 25, 2018 at 10:22 am

    […] o delegatie ucraineana formata din Petro Poroşenko, evreul Arseniy Yatsenyuk si Vitali Klitschko (probabil evreu si el) se intalnea cu secretarul de stat american John Kerry. Acesta este momentul cand licuriciul a […]

    Apreciază

  16. […] o delegatie ucraineana formata din Petro Poroşenko, evreul Arseniy Yatsenyuk si Vitali Klitschko (probabil evreu si el) se intalnea cu secretarul de stat american John Kerry. Acesta este momentul cand licuriciul a […]

    Apreciază

  17. […] o delegatie ucraineana formata din Petro Poroşenko, evreul Arseniy Yatsenyuk si Vitali Klitschko (probabil evreu si el) se intalnea cu secretarul de stat american John Kerry. Acesta este momentul cand licuriciul a […]

    Apreciază

  18. […] delegatie ucraineana formata din Petro Poroşenko, evreul Arseniy Yatsenyuk si Vitali Klitschko (probabil evreu si el) se intalnea cu secretarul de stat american John Kerry. Acesta a fost momentul cand licuriciul a […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.