SACCSIV – blog ortodox

Coreea de Nord: nou-nascutii “impuri” sunt ucisi in timp ce mamele sunt fortate sa priveasca iar pe handicapati se fac experimente

Posted in COREEA DE NORD by saccsiv on februarie 21, 2014

   Iata ce aflam din articolul North Korea Shock: Newborn Infants Are Murdered While Mothers Forced to Watch:

ŞOC în Coreea de Nord: nou-născuţii sunt ucişi în timp ce mamele sunt forţate să privească

Phenian, Coreea de Nord (LiveActionNews) – Un raport ONU de ieri cu privire la încălcările drepturilor omului în Coreea de Nord a dezvăluit un nivel de depravare și cruzime fără precedent în societatea modernă. Raportul inițial de 36 de pagini și raportul de 372 de pagini cu rezultatele detaliate au relevat, de asemenea, uciderea sistematică și persecutarea celei mai vulnerabile părţi a societății – copiii nenăscuți și persoanele cu handicap.
Nu este un secret faptul că eugenia a fost un obiectiv de bază pentru cele mai multe şi mai brutale dictaturi ale istoriei, și Coreea de Nord nu este o excepție. Atât de adâncă este dorința de a eradica orice impuritate din populație încât niciunei persoane cu handicap sau cu vreo dezabilitate nu îi este măcar permis să trăiască în capitala Phenian, chiar dacă că handicapul a fost dobândit prin rănire sau boală.


Familii cu copii născuți cu handicap sau cu dizabilităţi sunt eliminate fizic din oraș și mutate în zonele rurale, unde acestea sunt mult mai puțin susceptibile de a veni în contact cu alte persoane sau văzute de vizitatori. Din păcate, o astfel de mutare condamnă de asemenea familiile la o viaţă de sărăcie cu resurse limitate, pentru simplul motiv că au un copil „impur”.
O alternativă, uneori oferită familiei, este de a permite guvernului să ia copilul și să-l sau s-o interneze într-o instituție administrată de guvern pentru persoanele cu handicap. Un fost oficial de nivel înalt intervievat de către Comisia ONU a mărturisit că oficialii guvernamentali vizitau în mod obișnuit familiile care aveau un copil cu handicap și le determinau să dea acel copil statului. Acest lucru însemna că îşi dau acordul de a nu-l mai vedea ori căuta vreodată şi permitea internarea lui sau ei într-o instituţie guvernamentală necunoscută dintr-o locaţie îndepărtată. Statul urma să şteargă inregistrarea naşterii copilului şi numele din arhivele familiei, ca şi cum copilul n-ar fi existat niciodată.
Atât de secretizată este soarta acestor copii, încât nici măcar Comisia ONU nu a putut descoperi cât de multe dintre aceste locaţii există cu adevărat, deși se estimează cel puțin unsprezece. În esență, nimic mai mult nu se stie despre ce se întâmplă cu acești copii după îndepărtarea din familii, deși oferă o explicație descurajatoare faptul că la ultimul recensământ din Coreea de Nord s-a declarat că doar 3,4% din populatie are un handicap, în ciuda estimării Organizației Mondiale a Sănătății conform căreia aproximativ 10% din populația lumii trăiește cu unul.
Alte rapoarte examinate de către comisie și mărturiile suplimentare au relevat faptul că copiii cu dizabilități sunt de obicei abandonaţi sau ucişi din cauza handicapului lor, în timp ce cei care supraviețuiesc sunt adesea supuşi la sterilizare forțată. Și într-o mișcare care amintește de Germania nazistă, consiliul notează “acuzaţiile deranjante de pe o insulă din sudul provinciei Hamgyong unde teste medicale macabre de arme biologice și chimice au fost efectuate pe persoane cu dizabilități”.
Consiliul nu a putut să-și procure informaţii de primă-mână despre această locaţie, dar un fost ministru de rang înalt funcționar al Securității Publice a declarat că a fost informat, în două ocazii diferite, că anumite persoane arestate au fost transferate pentru a fi utilizate în calitate de experimente medicale. Aşa cum menţionează raportul, anchetele suplimentare sunt absolut necesare; datorită structurii de control complet a statului nord-coreean, este posibil ca profunzimea acestei orori să nu fie niciodată cunoscută.
Ca ceea ce ar fi trebuit să fie o mică surpriză, consiliul a descoperit de asemenea “o răspândire pe scară largă a avortului forţat si infanticidului,” mai ales față de femei suspectate de a fi însărcinate cu un copil al cărui tată e cineva de altă naționalitate. În timp ce raportul ONU a remarcat că – în ansamblu – abuzul sistemic din Coreea de Nord se bazează mai mult pe motive ideologice și religioase decât cele de rasă și naționalitate, s-a constatat de asemenea că o dorință puternică de a menține puritatea rasei nord-coreene este al doilea motiv pentru multe încălcări ale drepturilor omului.
Marea majoritate a avorturilor forțate și infanticidelor apare față de femei care au fost repatriate din China, în ipoteza în care femeia este, sau ar putea fi, însărcinată cu un copil parţial de origine chineză. Nici o cerere nu se face pentru a-l identifica pe tată, nici nu există oportunitate pentru a se dovedi altceva; femeile gravide care ar fi putut concepe cu un bărbat din China sunt supuse la avort forțat ca o chestiune normală , fără excepție. În cazul în care sarcina a progresat prea mult pentru a permite avortul, sau în cazul în care avortul nu a reuşit, sugarii nou-născuţi sunt ucişi sistematic, în timp ce mamele sunt forțațe să privească, sau, în multe cazuri, să-şi ucidă propriul copil.
Avorturile în sine se desfășoară într-un mod proiectat să pedepsească mama pentru concepere, de multe ori femeile sunt lovite în regiunea pelviană si abdominală până avortează spontan, sau prin introducerea cu mâna a unor substanțe chimice în vaginul femeilor pentru a provoca moartea fătului. Avorturile chirurgicale brute sunt, de asemenea, efectuate cu clești ascuțiţi, și de multe ori fără anestezic. Așa cum s-a şi intenționat, de multe ori rezultă rănirea serioasă sau moartea mamei. Practica este atât de barbară, încât gardienii chinezi, care păzesc femeile nord-coreeane însărcinate ce urmează a fi expatriate, permit uneori acestora să avorteze la un spital din China înainte de a fi extrădate.
Dintre femeile care nu au avortat forțat datorită stadiului avansat al sarcinii, cele mai multe dau naştere unui copil mort. Cele care nasc copii vii sunt obligate fie să-şi sufoce propriul copil, sau să privească cum copilul este ucis în faţa lor. Uneori, acest lucru se face relativ repede, aşezându-se copiii în găleti cu apă sau ţinându-se cârpe ude peste faţă, dar deseori, gardienii vor întinde nou-născutul cu faţa în jos pe podeaua celulei aşa încât acesta să se sufoce încet şi dureros, în timp ce mama zace alături, incapabilă să-şi salveze propriul copil, care adesea plânge de durere sau din cauza lentei sufocări.

Un martor isi aminteste:
“. . . era o femeie gravidă în aproximativ 9 luni de sarcină. Ea a lucrat toată ziua. Copii care se nasc sunt de obicei morţi, dar în acest caz, copilul s-a născut viu. Copilul plângea când s-a născut; noi eram atât de curioşi, aceasta fiind prima dată când am văzut cum se naşte un copil. Deci, ne uitam la acest copil și eram atât de fericiţi. Dar dintr-o dată am auzit pașii. Agentul de securitate a venit și acest agent din Bowibu a spus că …, de obicei, atunci când se naște un copil, trebuie spălat într-un vas cu apă, dar acest agent ne-a spus să punem copilul în apă cu faţa în jos. Deci, mama a început să se roage:
„Mi s-a spus că nu aș fi capabilă să fac copii, dar am avut noroc şi am rămas însărcinată aşa că lasă-mă să păstrez copilul, te rog iartă-mă “, dar acest agent o bătea pe femeie, mama care abia născuse. Și copilul, deoarece fusese abia născut, plângea. Și mama, cu mâinile tremurânde a luat copilul și l-a pus cu fața în jos în apă. Copilul s-a oprit din plâns și am văzut o bulă de aer ieşind din apă din gura copilului. Și acolo a fost o doamnă în vârstă, care a ajutat cu munca, ea a luat copilul din vasul cu apă și a părăsit sala în liniște. Astfel, acest gen de lucruri s-a întâmplat în mod repetat. ”
Mai mulţi martori au mărturisit că au văzut aceste atrocităţi comise în timp ce gardienii declarau că acei copii nu meritau să trăiască pentru că „nu erau umani”, în timp ce alţi martori explică că chiar conceperea unui copil de rasă mixtă expune femeia în a fi privită ca fiind „mai puţin decât umană”.
Michael Kirby, preşedinte al Consiliului de investigație ONU, a trimis o scrisoare lui Kim Jong-un declarând că el și mulți alții pot fi subiectul unui proces la Curtea Penală Internațională, dar, cum puternicul aliat al Coreei de Nord şi anume China, ocupă un loc permanent la această Curte, şi aceasta şi-a exprimat poziţia de a nu susţine nici investigaţiile nici rezultatele acestora, există puţine speranţe ca justiţia să fi încercat să-şi spună cuvântul. Acest lucru lasă poporul nord-coreean pradă unei lumi a suferinţei, a cărei adâncime rămâne necunoscută.

 

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. altul said, on februarie 21, 2014 at 3:27 pm

    dada, asa era si in Romania inainte de 1989. dupa 1989 am devenit absolut liberi si toate oribilitatile au incetat.

    Apreciază

    • NIMENI said, on februarie 21, 2014 at 5:42 pm

      altul,
      Ba pardon, „oribilitatile” au luat alte forme cu mult mai subtile. Nu se vede?

      Apreciază

      • aha said, on februarie 21, 2014 at 8:30 pm

        @nimeni. chiar nu observi doza de sarcasm din postarea lui „altul”? e clar ca nu a zis ca au incetata aceste oribilitati ci doar ca au capatat alt invelis ( aceiasi bomboana otravita dar ambalata in ceva frumos). ce pedagogi buni sunteti voi!!!!! eu mor ( ca sa folosesc o expresie romaneasca) pe astia care se fac ca nu inteleg!!!

        Apreciază

  2. cosminmatiu said, on februarie 21, 2014 at 3:45 pm

    Si comunismul si capitalismul sunt ambele creatii ale diavolului atata numai ca capitalismul actioneaza mai subtil.

    Apreciază

  3. kifa7 said, on februarie 21, 2014 at 3:52 pm

    Reblogged this on Elohim.ro and commented:
    Comunisti nu cred in Dumnezeu, dar asculta de Lucifer!

    Apreciază

  4. luigi said, on februarie 21, 2014 at 4:08 pm

    Apreciază

  5. aniush said, on februarie 21, 2014 at 5:15 pm

    off topic
    Fratilor, eu nu stiu ce sa mai spun. Persoanal cred ca e inca un atac la credinta ortodoxa.
    http://ro.stiri.yahoo.com/mama-unui-copil-de-gr%C4%83dini%C8%9B%C4%83-s-a-opus-rug%C4%83ciunilor–i-s-a-r%C4%83spuns-s%C4%83-%C8%99i-mute-fiul-142724957.html

    Apreciază

    • NIMENI said, on februarie 21, 2014 at 6:28 pm

      aniush,
      Spiritul DEMENTEI isi face de cap.

      Apreciază

    • aha said, on februarie 21, 2014 at 8:54 pm

      mda. deja trebuie sa apara nemultumiti dintre natiile ortodoxe. e normal. dezbinarea nu are efect daca nu e facuta din interior. de gasit fel de fel de oameni e usor! ca se pun etichete: romanii, bulgarii, ucrainienii, grecii, sarbii, cipriotii, rusii, etc, etc, sunt ortodocsi…si deci orice plangere a unei persoane din aceste neamuri inseamna o plangere impotriva ortodoxiei. cei care inteleg stiu ca nu e vorba de asta dar multi nu vor sa inteleaga si nici nu vor sa vada…si uite asa, se perpetueaza starea asta!! apropo….uitati-va ca toate statele ortodoxe sunt lovite crunt in ultima perioada. financiar, economic si, mai ales social si spiritual!! in serbia e calm deocamdata pentru ca au acceptat ( nu poporul ci conducerea) sa devina membru in UE!!

      Apreciază

  6. mihai said, on februarie 21, 2014 at 6:54 pm

    acesta este numai un exemplu, nici nu vreau sa ma gandesc ce va urma in perioada cand va fi antihristul intronat

    Apreciază

  7. blue said, on februarie 21, 2014 at 9:20 pm

    Varianta Mediafax a Raportului ONU:
    Kim Jong-un riscă să fie deferit Curţii Penale Internaţionale pentru crimele din Coreea de Nord

    Liderul de la Phenian, Kim Jong-un, şi şefii serviciilor de securitate nord-coreene riscă să fie aduşi în faţa justiţiei internaţionale pentru acte de tortură şi crime comparabile cu cele din perioada nazistă, avertizează experţi ai Naţiunilor Unite.
    „Vom recomanda Naţiunilor Unite să sesizeze Curtea Penală Internaţională pentru tragerea la răspundere a infractorilor, inclusiv, posibil, a dumneavoastră”, i-au scris anchetatorii ONU liderului nord-coreean.

    Potrivit unui raport al Comisiei de anchetă a ONU asupra situaţiei drepturilor omului în Coreea de Nord, regimul stalinist de la Phenian a comis şi continuă să comită numeroase crime împotriva umanităţii – acte de tortură, acţiuni de înfometare sistematică şi crime. „Comisia a stabilit că încălcări sistematice, extinse şi grosolane ale drepturilor omului au fost şi sunt comise de către Republica Populară Democratică Coreea, iar în numeroase cazuri aceste încălcări constituie crime împotriva umanităţii”, se arată în raport. Comisia a fost creată în mai 2013 de către Consiliul ONU pentru Drepturile Omului.

    Preşedintele Comisiei de anchetă a Naţiunilor Unite, Michael Kirby, a atras atenţia că membrii comunităţii internaţionale nu mai pot afirma că nu cunosc situaţia ca scuză pentru a nu acţiona. „La sfârşitul celui de-al II-lea Război Mondial mulţi oameni au spus «nu ştiam». Acum comunitatea internaţională cunoaşte situaţia. Nu va exista posibilitatea unor scuze pentru inacţiuni”, a subliniat Kirby.

    Comisia a constatat că „sute de mii de deţinuţi politici au murit în lagăre nord-coreene, în ultimii 50 de ani, eliminaţi prin acţiuni de înfometare, muncă silnică, execuţii, tortură, violuri, refuzul dreptului la reproducere, avorturi provocate cu forţa, infanticid”.

    http://www.mediafax.ro/externe/kim-jong-un-risca-sa-fie-deferit-curtii-penale-internationale-pentru-crimele-din-coreea-de-nord-12101957

    Apreciază

  8. blue said, on februarie 21, 2014 at 9:26 pm

    Parte a aceluiaşi raport dar cu alt subiect, opulenţa dictatorului ajuns la vârf prin descendenţă:
    Cum a cheltuit Kim Jong-un 716 milioane de dolari într-un singur an

    http://www.mediafax.ro/life-inedit/cum-a-cheltuit-kim-jong-un-716-milioane-de-dolari-intr-un-singur-an-12120930

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 24, 2014 at 5:18 pm

      blue

      Doamne ajuta!

      Poti te rog traduce?

      The War On Men: 10 Ways Masculinity is Under Attack

      http://www.infowars.com/the-war-on-men-10-ways-masculinity-is-under-attack/

      Apreciază

      • blue said, on februarie 24, 2014 at 11:30 pm

        Frate, acum am ajuns acasă şi am văzut mesajul. M-am uitat puţin pe articol, dar textul nu-i chiar atât de uşor cum pare la prima vedere, are nişte termeni pe care nu-i cunosc şi trebuie să-i caut. Decât să îl fac în seara asta repede şi prost, mai bine îl fac mâine pe îndelete şi mult mai odihnită. Până la prânz îl trimit, zic.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 25, 2014 at 12:35 am

        blue

        E super.

        Apreciază

      • blue said, on februarie 25, 2014 at 3:07 pm

        Războiul bărbaţilor: 10 moduri prin care masculinitatea este atacată

        Și de ce elitele – şi nu femeile – sunt de vină

        Bărbaţii se confruntă cu un asalt frontal complet fără precedent contra drepturilor, sănătăţii și culturii lor. Războiul contra masculinităţii nu a fost niciodată atât de brutal -, dar nu este un război purtat de către femei. Atacul vine direct de la vârf, căci sistemul încearcă cu disperare să castreze şi să slăbească puterea bărbaţilor, în scopul de a forța femeile să fie mai dependente de stat, permițând astfel ca mai multă putere să fie centralizată sprijinind creşterea unei mari guvernări.
        Iata zece moduri în care statul a declarat război bărbaţilor şi masculinităţii:

        1) Scăderea fertilităţii

        Numarul spermatozoizilor în rândul bărbaților a scăzut semnificativ în ultima jumătate de secol și mai ales în ultimii 25 de ani. În unele țări europene, numărul de spermatozoizi a scăzut cu mai mult de o treime din 1989 pâna astăzi. O parte din scădere poate fi explicată prin expunerea la pesticide, substanțe chimice care afectează sistemul endocrin, cum ar fi bifenol A, și multe alte orori artificiale care invadează din ce în ce mai mult apa și alimentele. Mulți au făcut legătura între scăderea numărului de spermatozoizi și apelurile făcute de nenumăraţii elitişti de a reduce drastic populația lumii cu nu mai puţin de 95%. Cercetările arată că subpopularea, şi nu suprapopularea, va fi majora criza demografică a secolului 21, ca urmare a faptului că omul nu reuşeşte o rată de înlocuire de 2,1 copii.

        2) Războiul chimic „feminizarea” băieţilor

        Expunerea la ftalați, care se gasesc in multe materiale plastice, realizează „feminizarea” băieților prin blocarea nivelului normal de testosteron care cauzează anomalii genitale, conform oamenilor de ştiinţă. „Băieţii expuşi la niveluri ridicate ale acestora încă din uter au fost mai putin înclinaţi decat alţi băieți să se joace cu mașini, trenuri și arme sau să se angajeze în” dure ” jocuri, cum ar fi „playfighting”, potrivit unui raport al BBC News. În conformitate cu Elizabeth Salter-Green, director al grupului de campanie CHEM Trust, ftalaţii sunt o adevărată „gender-bender” (reducere a sexualităţii), deoarece aceştia conduc la o reducere a „comportamentului de sex masculin”.

        3) Degradarea tiparelor masculine pozitive

        În timp ce acum 50 de ani publicitatea, Hollywood-ul și televiziunea erau fost pline cu exemple de modele pozitive masculine la care tinerii ar putea privi în sus, industria de divertisment de azi înfățișează în mod obișnuit bărbați in cel mai bun caz precum în Clueless si Bambling Oaf (gândiţi-vă la Homer Simpson, Toată lumea îl iubeşte pe Raymond, Căsătorit cu copii) sau în cel mai rău caz ca animale de pradă sexuală agresive. Deoarece publicitatea vizează în primul rând pe femei, bărbații din reclame sunt, de asemenea, acum descrişi în mod obişnuit ca fiind fie nişte emasculaţi învinşi, fie nişte cretini îndobitociţi. Tinerii care consuma acest gen, cresc gândindu-se că este acceptabil și chiar sunt încurajați să aspire la aceste trăsături de caracter. În acest sens, ei sunt jefuiți de masculinitatea lor naturală și, se pare, le este extrem de dificil în a atrage femei bine-făcute, care sunt dezgustate pe bună dreptate de un astfel de comportament. Industria de divertisment este în mare parte controlată de bărbaţi, subliniind din nou faptul că acest atac este o agresiune de sus în jos, care are prea puțin sau nimic de-a face cu războiul sexelor.

        4) Răul metrosexual

        Cel de-al doilea val de feminism a fost o creație a sistemului în sine și scopul său are puțin de-a face cu preocuparea reală cu privire la drepturile femeilor. Feminismul radical confundă în mod deliberat rolurile de gen și-i face pe tineri reticenți cu privire la exercitarea masculinităţii lor de teama ca aceasta să nu fie văzută ca aroganţă sau agresivitate faţă de femei. Acest lucru a contribuit la dezvoltarea unei întregi generaţii de bărbaţi „metrosexuali”, care sunt promiscui, nu doresc să se angajeze într-o relație și nu-s capabili de a îndeplini nevoile de bază ale femeilor de a avea o companie sănătoasă, destabilizănd societatea, ceea ce face mai dificil pentru femei să-şi găsească parteneri adecvați pe termen lung cu care să aibă copii.

        5) Marxismul cultural

        Al doilea val de feminism controlat de sistem de asemenea avansează doctrina marxismului cultural care pretinde că opresiunea se desprinde din societatea şi cultura patriarhală şi nu provine de la stat. Guvernele iubesc marxismul cultural, pentru că le absolvă de vină. Adevărata sursă a tuturor opresiunilor a fost intotdeauna statul dar, învinovăţind barbaţii, sau cultura occidentală în general (care este formată în primul rând de către bărbați), statul ascunde propria responsabilitate.

        6) Mitul „bărbaţii sunt plătiţi mai mult”

        Sistemul promulgă mitul cum că barbatii sunt mai bine plătiţi decât femeile din cauza discriminării, hrănind doctrinele feministe despre sistemele patriarhale de oprimare a femeilor la locul de muncă. În realitate, „diferența de salarizare”, de aproximativ 19 la sută dintre cele două sexe, în Statele Unite, se explică printr-o serie de motive care nu au nimic de-a face cu discriminarea, inclusiv faptul că bărbații muncesc mai multe ore și caută locuri de muncă mai puțin dorite dar mai bine plătite. Ca un rezultat, bărbaţii constituie 93% din decesele de la locul de muncă în ciuda faptului că ei reprezintă doar 54% din forța de muncă. 94% din sinuciderile de la locul de muncă din fiecare an, sunt, de asemenea, bărbați. Sistemul ascunde aceste cifre șocante, deoarece acestea contrazic complet mitul că piața locurilor de muncă discriminează femeile.

        7) Capcana „privilegiului”

        Etatiștii, colectivistii și portavocile lor din mass-media precum și sistemul susțin că bărbații occidentali (în special bărbații albi) nu pot exprima o opinie valabilă pentru orice subiect legat sau în referire la vreo „minoritate” (cum ar fi feminismul sau imigrarea) pentru că „sunt privilegiaţi „. Punctul de vedere exprimat de pe poziţia „privilegiului”, este un tur de forță prin care liberalii și feministele încearcă să blocheze libertatea de exprimare. În esență, acestea susţin ideea absurdă că punctul de vedere al unui bărbat nu are nicio valoare din cauza culorii pielii sale, sexului sau țării sale de origine. Aceasta este o poziție clar rasistă, dar este folosit in mod curent de către de stângişti pentru a-şi dobori adversarii ideologici şi pentru a reduce la tăcere vocile bărbaţilor.

        8) Sistemul juridic discriminează bărbaţii

        În ambele proceduri, de divorț și de acordare a custodiei copiilor, este majoritar recunoscut faptul că instanțele favorizează puternic femeile și discriminează bărbaţii. Bărbaţii sunt de obicei împovăraţi cu oneroase pensii alimentare, chiar dacă femeile sunt capabile de muncă și de a câștiga un salariu bun. Bărbaţii primesc custodia copiilor lor doar în procent de 10% din cazurile de divorț în Statele Unite.Ironicul lucru despre acest sistem este că a fost în primă fază instituit de către alți bărbati, întărind din nou faptul că războiul împotriva oamenilor este purtat nu de către femei, ci de către însuşi sistemul masculilor dominanţi.

        9) „Masculinitatea” este un cuvânt murdar

        Disidenta feministă Camille Paglia a scris recent un articol în Wall Street Journal, în care a avertizat, „Ceea ce vedeţi este cum o civilizație se sinucide.” Paglia a făcut referire la modul în care emanciparea virtuților masculine ameninţă să creeze masive destabilizări în societate din cauza cărora din ce în ce mai puţini bărbaţi sunt capabili să îndeplinească rolurile tradiţionale „masculine” pe piaţa forţei de muncă. . Paglia arată către școli, către efortul de a nega diferențele biologice dintre bărbați și femei, precum și caracterizarea stângistă a opiniilor controversate ca fiind „discurs de ură”, în calitate de exemple de modul în care masculinitatea este erodată în mod deliberat. „Masculinitatea a devenit ceva care se imită din filme. Nu a mai rămas nimic. Nu e loc pentru nimic bărbătesc azi „, avertizează Paglia, adăugând că tinerii nu au „modele de maturitate bărbătească”.

        10) Abuz în familie împotriva bărbaților

        În timp ce femeile au multe modalităţi de protecţie în cazul în care devin victime ale violenţei in familie, bărbaţii nu au practic nici unul, în ciuda faptului că abuzul în familie împotriva bărbaților este o problemă foarte mare și crește. In Marea Britanie, de exemplu, 44% din victimele violenţei în familie sunt de sex masculin, în timp ce din ce mai mulţi bărbați căsătoriți au de suferit abuzuri din partea soției lor decât femeile căsătorite. În timp ce abuzul din familie împotriva femeilor este în mod constant evidențiat de către mass-media, abuzul în familie împotriva bărbaților nu este o problemă.

        CONCLUZIE

        O societate totalitară poate supraviețui numai în cazul în care populația de sex masculin a fost castrată, emasculată și i s-a luat dreptul la a-şi exprima opţiunea. Eliminând acest bastion natural impotriva tiraniei, elita poate centraliza puterea și continua tirania colectivistă fără opoziție. Acesta este motivul pentru bărbații și masculinitatea sunt atacaţi la fiecare nivel – și de ce atât bărbații cât și femeile trebuie să-și unească forțele pentru a lupta împreună împotriva acestui inamic comun.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 25, 2014 at 9:06 pm

        blue

        Multumesc mult.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 26, 2014 at 8:33 pm

        blue

        Poti te rog traduce si?

        Report: Cops Continued Beating Dead, Unarmed Suspect

        http://www.infowars.com/report-cops-continued-beating-dead-unarmed-suspect/

        Apreciază

      • blue said, on februarie 27, 2014 at 12:58 am

        Raport: Polițiștii au bătut un suspect neînarmat până l-au ucis

        Familia dă publicităţii imagini neprelucrate de pe telefonul mobil cu un om mort în custodia poliţiei.
        Avocatul unei familii al cărei cap de familie a murit după o singură confruntare cu poliţia spune că poliţiştii au continuat să-l bată pe om chiar şi după ce acesta era deja mort.
        Remarcile avocatului apar după ce este dată publicităţii o documentaţie scandaloasă cu imagini neprelucrate cuprinzând ultimele clipe din viaţa omului.
        Filmul prezintă cinci ofițeri epuizaţi imobilizând un om încătuşat cu faţa în jos la pământ în parcarea cinematografului Moore Warren din Moore, Oklahoma, în timp ce soţia acestuia este auzită cum imploră pe poliţişti să se oprească.
        Poliția declară că bărbatul care a murit, în vârstă de 44 de ani, Luis Rodriguez, s-a manifestat conflictual atunci când s-au apropiat de el să-l interogheze cu privire la un apel ce reclama o violenţa domestică, totuşi, avocatul familiei, Michael Brooks-Jimenez, spune că Rodriguez nu a fost implicat în disputa inițială.
        Ofițerii de poliţie au folosit spray-ul lacrimogen asupra lui, l-au bătut, apoi l-au încătuşat pe Rodriguez, posibil după ce acesta murise deja, susţine Brooks-Jimenez.
        „El nu a fost implicat în conflict. Cu toate acestea, atunci când polițiştii au venit, şi-au concentrat atenția asupra lui Luis. Ţinându-l cu fața în jos pe trotuar, cu gura, nasul și ochii atacaţi de spray lacrimogen, și cu greutatea a cinci bărbați adulți peste el, și apoi fiind încătuşat, el era inconştient sau deja mort, declară avocatul familiei Rodriguez.
        „Luis n-a comis nici o crimă. El nu era înarmat. N-a existat nicio armă. Niciun cuţit. Nicio armă de orice fel. Dar Luis a fost cel care şi-a pierdut viața în acea noapte”, adaugă Brooks-Jimenez.
        În înregistrarea video, ofițerii obosiţi au părăsit grămada alcătuită din cinci persoane pentru a scoate la iveală corpul moale al lui Rodriguez, al cărui trup neînsuflețit poliţia încerca să-l sprijine în efortul de a salva aparenţele.
        „Tată! Este bine?, „Soția lui Rodriguez striga în timp ce el e urcat pe targă. „Nu se mișcă. El nu se mișcă! L-aţi ucis! L-aţi ucis! Mi-aţi ucis soțul! Vă rog, să-mi spună cineva că e în viață! ”
        Între timp, câţiva dintre ofițerii participanţi pot fi auziţi proferând ameninţări, spunând că ar putea „să aibă probleme”, dacă nu le respectă ordinele.
        Trei dintre cei cinci ofițeri au fost în mod procedural trecuţi în concediu administrativ, în timp ce Biroul de Investigații din Oklahoma se ocupă de chestiune. Încă nu există nici un proces în curs de desfăşurare și imaginile camerelor de supraveghere ale teatrului încă nu sunt date publicităţii. Rezultatele autopsiei sunt, de asemenea, în curs.
        Deși filmul este puternic, dovezile video care arată ofițerii ce comit în esență o crimă nu sunt suficiente pentru o condamnare, aşa cum s-a văzut recent în achitarea a doi ofiţeri implicaţi în moartea unui om fără adăpost, Kelly Thomas.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 27, 2014 at 3:52 am

        blue

        Multumesc mult.

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 28, 2014 at 12:09 pm

        blue

        Doamne ajuta!

        Poti te rog traduce?

        Orwellian nightmare becomes reality for Florida woman after judge declares living ‘off the grid’ illegal

        http://www.naturalnews.com/044102_Orwellian_nightmare_off-the-grid_living_code_ordinances.html

        Apreciază

      • blue said, on februarie 28, 2014 at 8:41 pm

        Coșmar orwellian devenit realitate pentru o femeie din Florida după ce un judecător declară că a trăi „în afara reţelei” este ilegal

        (NaturalNews) O femeie din Florida, care şi-a transformat cu succes utilitatile din casă şi anume a înlocuit apa oraşului şi electricitatea furnizată de o companie locală cu apă de ploaie şi panouri solare, este pedepsită pentru eforturile inovatoare de a trăi „în afara reţelei”, ceea ce un magistrat local a declarat recent că este ilegal şi o încălcare a ordonanţelor legislative locale.
        Deși el a admis că reglementările sunt redundante și nerezonabile, magistratul special Harold S. Eskin a decis că Robin Speronis, fostă agent imobiliar, în vârstă de 54 de ani, care trăieşte în prezent în Cape Coral, încalcă legislaţia locală, fără a se mai menţiona Legislaţia Internaţională de Întreţinere a Proprietăţii, prin generarea și furnizarea propriei ape şi propriei electricităţi din elemente naturale, în detrimentul utilitaţilor publice.
        „Cerințele rezonabile şi legislaţia nu merg întotdeauna mână-în-mână”, a declarat Eskin, insinuănd propriul dezacord referitor la normele scandaloase. Cu toate acestea, el insistă că este necesar punerea lor în aplicare, ” indiferent dacă vreau eu sau nu.”

        Guvernul nu are dreptul de a obliga persoanele să rămână în reţea, spune un avocat independent

        Conform Off Grid News, Speronis se luptă cu orașul Cape Coral din noiembrie, când un ofițer de aplicare a legilor locale s-a prezentat prima dată la ușa ei și efectiv a încercat să o evacueze de pe proprietatea deţinută pentru că nu folosea utilităţile publice. Speronis susține că a se baza pe natură pentru supravieţuire este o alegere personală, şi că oraşul îi încalcă drepturile încercând să o forţeze să intre în sistem.
        „Eu sunt în legalitate”, a declarat Speronis pentru News-Press despre povestea sa. „Sunt în acord cu viața … poţi fi cuplat la reţea, dar nu eşti silit s-o foloseşti. Şi atunci, ce rost mai are?”
        Pentru anul trecut, Speronis s-a bazat pe energia solară și pe apa de ploaie pentru a alimenta duplex-ul ei mic situat în centrul oraşului Cape Coral. Ştilul ei de viaţă din afara reţelei include, de asemenea, folosirea unui mic aragaz de tabără pentru a găti, un număr de lămpi de propan pentru a genera lumină și căldură și chiar un duș de camping conectat la un rezervor de apă de ploaie pentru făcut baie.

        Cerințele contradictorii ale legislaţiei locale sunt perimate, ele trebuie să fie eliminate

        Speronis, care este o susținătoare vocală a argintului coloidal folosit pentru sănătate și vindecare, admite că ea încă mai utilizează sistemul public de canalizare pentru apa reziduală, dar spune că nu are nevoie de apa oraşului sau de electricitate. Chiar și așa, cu excepția câtorva încălcări presupuse cauzate de faptul că nu a primit o notificare adecvată, municipalitatea insistă ca Speronis să se conformeze cerinţelor sale.
        „A fost un război psihologic”, spune Todd Allen, avocatul lui Speronis „, care a fost de acord să o reprezinte pro bono. „Există un conflict inerent în legislaţie.”
        Acest conflict apare în principal datorită unei învechite ordonanțe din Cape Coral, care necesită ca locuinţele situate într-o anumită vecinătate de apa livrată de municipalitate să fie cel puţin conectate la sistem, indiferent dacă îl folosesc sau nu. Intenția inițială a acestei dispoziții a fost de a interzice utilizarea de puțuri de apă acolo unde apa publică este disponibilă, o limitare pe care oraşul nu o aplică pentru colectarea apei de ploaie.
        „Întregul punct de vedere pare a exista pentru a descuraja un stil de viață interesant, care este independent de sistemele orașului”, scrie JD Tuccille pentru Reason.com cu privire la situație. „Restrictive, fără minte, reguli ca acelea cu care Speronis este amenințată, sunt un pericol atât pentru independenţă cât şi pentru inovaţii. Dar acesta e modul în care oficialii guvernamentali gândesc.”
        Între timp, Speronis a rămas neclintită în refuzul ei de a se supune la cererile oficialitaţilor oraşului, chiar dacă ea are pus sechestru pe proprietatea sa pentru amenzi neplătite referitoare la aceste „încălcări”. Speronis poate face apel în continuare la decizia judecătorului, totuşi, ceea ce-i va permite să rămână în legalitate.
        „Suntem în fazele preliminare ale acestei poveşti,”, a declarat Speronis pentru News-Press. „Avem un drum lung, lung de parcurs. Sunt sigură că se va face dreptate.”

        Apreciază

      • saccsiv said, on februarie 28, 2014 at 9:31 pm

        blue

        Multumesc mult.

        Apreciază

      • blue said, on februarie 28, 2014 at 10:40 pm

        Doamne ajută, saccsiv!

        Apreciază

  9. Iacoboaie Radu said, on februarie 21, 2014 at 10:33 pm

    Frați ortodocși, aceasta este adevărata față a comunismului! Ura și crima este la ordinea zilei. Fac casă bună cu ideologia satanică a comunismului. Drepturile omului nu sunt respectate în nicio țară comunistă. În unele state mai mult, în altele mai puțin.

    Apreciază

  10. kosk said, on februarie 22, 2014 at 11:55 am

    ..curios ca ‘ONU’ nu s-a sesizat si in problema eutanasiei copiilor din unele state ‘civilizate’ vezi Belgia sau Olanda..nu cred in balivernele ‘comisiei’ ONU cu tinta fixata ideologic.care numai obiectiva nu este..

    Apreciază

  11. Pitt said, on februarie 24, 2014 at 11:32 am

    Indiferent de sistem, acesta a fost soptit la urechile unor atei derbedei de catre puterea sugestiei „cuiva”, care, aparent prezinta „logica” si o inovatie geniala, insa, atent si subtil lucrata fiind, de fapt duce la atrocitati, orori, cretinism si fanatism anti-uman si anti-religios, distrugerea treptata a creatiei Lui Dumnezeu.

    Incepand de la imperii si tot felul de regate, apoi comunismul, fascismul si demono-cratia, probabil va urma tehnocratia sau mai bine zis dictatura globala.

    Mereu zicem ca nu trebuie sa repetam greselile trecutului dar culmea ca mereu facem greseli si mai mari.

    La inceputul fiecarui sistem totul e roz, frumos, cateii merg cu colaci in coada pe strada, etc….

    Insa mai repede sau mai tarziu datorita vicleniei hidoase care se ascunde in spatele sistemului, acesta isi va da arama pe fatza iar pentru aceia care s-au indepartat de Hristos Dumnezeu nu exista nici o limita.

    E mult de vorbit, insa m-am intrebat o data cu ce ar putea un om sa greseasca atat de mult in fatza Dreptului Creator Hristos Dumnezeu in Treime slavit pentru a fi condamnat INDEFINIT la tirania si urgia iadului.

    Iata ca aceste fapte sunt doar o mica parte din multimea faptelor care pot produce aceasta decizie.

    Indiferent de sistem, indiferent de politica, indiferent de credinta fiecaruia, acest tip de fapte nu sunt umane, ci sunt SATANICE!

    Inamicul #1 al satanei este Hristos Dumnezeu iar el crede ca prin creatia Lui Dumnezeu il va putea controla pe acesta.

    Stie ca la a doua venire nu va mai primi mila si va fi condamnat INDEFINIT in „intunericul cel mai dinafara”.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.