SACCSIV – blog ortodox

BECALI trebuie sa moara in inchisoare? Judecatorii au respins cererea de ELIBERARE

Posted in GIGI BECALI by saccsiv on februarie 20, 2014
Tagged with:

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. pacatos said, on februarie 20, 2014 at 1:28 pm

  Becali era singurul care vorbea de Hristos si de Dumnezeu la televizor si sistemul vrea sa ii inchida gura

  Apreciază

 2. Romeo said, on februarie 20, 2014 at 1:32 pm

  Ahiducele Frantz Ferdinad a fost condamnat la moarte de un tribunal masonic in 1912. sentinta a fost executata de o echipa masonica la Saraievo in 1914, ceea ce a dus la izbucnirea primului razboi mondial.
  Si tarul
  Nicolae al 2 lea a fost condamnat la moarte de un tribunal masonic; sentinta a fost dusa la indeplinire de bolsevici.

  Capetele de acuzare impotriva lui Becali au fost enuntate de mesagerii de la echipa Ajax Ammsterdam (actionari niste oameni de afaceri evrei): antisemitism, xenofobie, persecutarea minoritatilor sexuale, la care se adauga evident „fundamentalismul religios”. In Romania televiziunea Sport.ro (componenta MediaPro) – care face mai multa corectitudine politica decat ziaristica sportiva, nu a pierdut nici o ocazie sa-l prezinte pe Becali ca pe un incorect politic si sa denigreze aproape continu echiopa de fotbal Steaua…

  S-a vehiculat prin presa ca lui Becali i se vor deschide noi dosare; pt cel cu Avicola Iasi risc 10-15 ani inchisoare.

  In cazul in care Becali a fost condamnat de un tribunal masonic, nici Basescu nici Ponta nu-l pot elibera.

  PS: Exista oportunisti: pe RomaniaTV, Dan Diaconescu, de postul TV de langa Vatican, a afirmat ca unul din punctele de pe agenda politica va fi eliberarea lui Becali. Sustinea ca 70% din romani sunt de acord cu asta, ca ca un tribunal cu jurati ar rezolva imediat treaba in mod legal. Si Vadim se agata de imaginea lui Becali. Evident ca nici unuia din ei nu-i pasa de Ortodoxie sau de Becali.

  PS: Mai nou, Dan Diaconescu isi face semnul Sf Cruci dupa model catolic.

  Apreciază

  • Mihail said, on februarie 21, 2014 at 6:20 pm

   Vadim Tudor oricum nu este ortodox, este baptist din câte știu…

   Apreciază

 3. duhovnic said, on februarie 20, 2014 at 2:36 pm

  Va fi tinut acolo pentru ca a marturisit pe Imparatul-Hristos!

  Apreciază

 4. onel said, on februarie 20, 2014 at 4:09 pm

  Fratilor ma iertati , dar cred ca martrisirea lui Hristos nu se face cum o facea Becali . Dumnezeu sa ma ierte .
  Nu’l transformati in mucenic. Nu cred ca face inchisoare pentru marturisirea lui Hristos ci din motive economice sau poltice.

  Apreciază

  • marian said, on februarie 21, 2014 at 5:26 am

   Nu exista motive nici economice nici politice pt care Becali sta in inchisoare. Adica pt. un schimb de terenuri care a fost aprobat de CSAT, din care facea parte si presedintele tarii! Poate dpv lumesc nu pt marturisirea lui Hristos, poate este (si e foarte probabil) detinut politic, dar dpv duhovnicesc cred ca nu realizezi care este puterea celui rau, care si el actioneaza tot prin oameni, oameni care au diverse motive (posibil nespirituale) dar care sunt condusi fara ca ei sa isi dea seama de cel rau prin deciziile si judecatile gresite (uneori intentionate a fi gresite dar din alte motive) pe care le iau. Mie imi este clar ca indiferent de motivatiile lumesti pt care Becali este prigonit in halul asta, adevaratele motive pt care are parte de aceste necazuri, este faptul ca a marturisit pe Hristos (asa cum a putut el sa o faca, caci nu trebuie sa fii Sfant Parinte ca sa Il marturisesti pe Dumnezeu), iar pentru asta si-a atras razboi din partea satanei (desi va avea parte de rasplata de la Dumnezeu, caci nicio suferinta pentru El nu este nerasplatita). E foarte posibil sa fie mana masoneriei, deranjata ca sunt oameni credinciosi si cu influenta publica (pt ca aparea des in presa si la TV) si cu putere materiala suficienta, care sa indrepte oamenii spre Dumnezeu.

   Asa cum multi il desconsidera si rad de el, sunt sigura ca Hristos il iubeste si pretuieste talantul pe care acesta nu l-a ingropat in pamant, ci a cautat sa-l inmulteasca. Dumnezeu sa il aibe in paza!

   Apreciază

 5. nu.conteaza said, on februarie 20, 2014 at 5:13 pm

  Romeo
  Nu mai dezinforma. Daca nu il cunosti pe G.B, de ce vorbesti doar din auzite? De ce te iei dupa ce vezi la tv? Si de ce te lansezi in analogii eronate? Vezi ca ai luat-o pe un drum total gresit! Il transformi in „mucenic” pe G.B, un om care nu merita nici macar crestin sa fie numit! Si asta ti-o spune unul care-l cunoaste. Pe el si aproape intreaga-i familie!!!

  Apreciază

  • ultimate2050 said, on februarie 21, 2014 at 12:41 pm

   Din vietile Sfintilor-(si nu ale lumii-pentru osanditorii aproapelui:)-„Intr-o manastire printre fratii de acolo,vietuia si se nevoia un parinte cu viata sfanta.Insa acest parinte ,de la o vreme incepu a face plecaciuni mirenilor care veneau la manastire.Vazand ceilalti fratii(monahi) din manastire,acest lucru ,incepura a se sminti.Azi asa ,maine asa,pina intr-o zi,cand unul dintre frati,il intreba si il judeca pe parintele:-frate,de ce faci plecaciuni catre mireni ?-mai ales ca esti si preot,stii caci faci sminteala!…Tu nu stii ca randuiala este ca mirenii sa faca plecaciuni parintilor?…Parintele ii raspunse:-„Eu nu fac plecaciuni mirenilor si nu ma inchin lor, ci–CHIPULUI LUI DUMNEZEU CARE ESTE IN EI !!!…Deci eu lui DUMNEZEU m-a inchin.”-OMUL ESTE CREAT DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA LUI DUMNEZEU ! IN FIECARE DIN NOI, SE AFLA ACEST CHIP! IAR CINE JUDECA PE APROAPELE SI ARUNCA CU PIETRE.NU APROAPELUI II FACE CI LUI DUMNEZEU !!! RASPLATA PENTRU ACEIA CARE FAC ACESTE LUCRURI ESTE PEDEAPSA PE CARE DUMNEZEU O DA PRIGONITORILOR SAI !!! A PRAFULUI PE CARE IL SPULBERA VANTUL !!! – si inca o pilda din Sf Scriptura :-Ev.Ioan;cap.8–„1. Iar Iisus S-a dus la Muntele Măslinilor.
   2. Dar dimineaţa iarăşi a venit în templu, şi tot poporul venea la El; şi El, şezând, îi învăţa.
   3. Şi au adus la El fariseii şi cărturarii pe o femeie, prinsă în adulter şi, aşezând-o în mijloc,
   4. Au zis Lui: Învăţătorule, această femeie a fost prinsă asupra faptului de adulter;
   5. Iar Moise ne-a poruncit în Lege ca pe unele ca acestea să le ucidem cu pietre. Dar Tu ce zici?
   6. Şi aceasta ziceau, ispitindu-L, ca să aibă de ce să-L învinuiască. Iar Iisus, plecându-Se în jos, scria cu degetul pe pământ.
   7. Şi stăruind să-L întrebe, El S-a ridicat şi le-a zis: Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra asupra ei.
   8. Iarăşi plecându-Se, scria pe pământ.
   9. Iar ei auzind aceasta şi mustraţi fiind de cuget, ieşeau unul câte unul, începând de la cei mai bătrâni şi până la cel din urmă, şi a rămas Iisus singur şi femeia, stând în mijloc.
   10. Şi ridicându-Se Iisus şi nevăzând pe nimeni decât pe femeie, i-a zis: Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nu te-a osândit nici unul?
   11. Iar ea a zis: Nici unul, Doamne. Şi Iisus i-a zis: Nu te osândesc nici Eu. Mergi; de acum să nu mai păcătuieşti.
   12. Deci iarăşi le-a vorbit Iisus zicând: Eu sunt Lumina lumii; cel ce Îmi urmează Mie nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii.
   13. De aceea fariseii I-au zis: Tu mărturiseşti despre Tine Însuţi; mărturia Ta nu este adevărată.
   14. A răspuns Iisus şi le-a zis: Chiar dacă Eu mărturisesc despre Mine Însumi, mărturia Mea este adevărată, fiindcă ştiu de unde am venit şi unde Mă duc. Voi nu ştiţi de unde vin, nici unde Mă duc.
   15. Voi judecaţi după trup; Eu nu judec pe nimeni.
   16. Şi chiar dacă Eu judec, judecata Mea este adevărată, pentru că nu sunt singur, ci Eu şi Cel ce M-a trimis pe Mine.
   17. Şi în Legea voastră este scris că mărturia a doi oameni este adevărată.
   18. Eu sunt Cel ce mărturisesc despre Mine Însumi şi mărturiseşte despre Mine Tatăl, Cel ce M-a trimis.
   19. Îi ziceau deci: Unde este Tatăl Tău? Răspuns-a Iisus: Nu mă ştiţi nici pe Mine nici pe Tatăl Meu; dacă M-aţi şti pe Mine, aţi şti şi pe Tatăl Meu.
   20. Cuvintele acestea le-a grăit Iisus în vistierie, pe când învăţa în templu; şi nimeni nu L-a prins, că încă nu venise ceasul Lui.
   21. Şi iarăşi le-a zis: Eu Mă duc şi Mă veţi căuta şi veţi muri în păcatul vostru. Unde Mă duc Eu, voi nu puteţi veni.
   22. Deci ziceau iudeii: Nu cumva Îşi va ridica singur viaţa? Că zice: Unde Mă duc Eu, voi nu puteţi veni.
   23. Şi El le zicea: Voi sunteţi din cele de jos; Eu sunt din cele de sus. Voi sunteţi din lumea aceasta; Eu nu sunt din lumea aceasta.
   24. V-am spus deci vouă că veţi muri în păcatele voastre. Căci dacă nu credeţi că Eu sunt, veţi muri în păcatele voastre.
   25. Deci Îi ziceau ei: Cine eşti Tu? Şi a zis lor Iisus: Ceea ce v-am spus de la început.
   26. Multe am de spus despre voi şi de judecat. Dar Cel ce M-a trimis pe Mine adevărat este, şi cele ce am auzit de la El, Eu acestea le grăiesc în lume.
   27. Şi ei n-au înţeles că le vorbea despre Tatăl.
   28. Deci le-a zis Iisus: Când veţi înălţa pe Fiul Omului, atunci veţi cunoaşte că Eu sunt şi că de la Mine însumi nu fac nimic, ci precum M-a învăţat Tatăl, aşa vorbesc.
   29. Şi Cel ce M-a trimis este cu Mine; nu M-a lăsat singur, fiindcă Eu fac pururea cele plăcute Lui.
   30. Spunând El acestea, mulţi au crezut în El.
   31. Deci zicea Iisus către iudeii care crezuseră în El: Dacă veţi rămâne în cuvântul Meu, sunteţi cu adevărat ucenici ai Mei;
   32. Şi veţi cunoaşte adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
   33. Ei însă I-au răspuns: Noi suntem sămânţa lui Avraam şi nimănui niciodată n-am fost robi. Cum zici Tu că: Veţi fi liberi?
   34. Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârşeşte păcatul este rob al păcatului.
   35. Iar robul nu rămâne în casă în veac; Fiul însă rămâne în veac.
   36. Deci, dacă Fiul vă va face liberi, liberi veţi fi într-adevăr.
   37. Ştiu vă sunteţi sămânţa lui Avraam, dar căutaţi să Mă omorâţi, pentru că cuvâtul Meu nu încape în voi.
   38. Eu vorbesc ceea ce am văzut la Tatăl Meu, iar voi faceţi ceea ce aţi auzit de la tatăl vostru.
   39. Ei au răspuns şi I-au zis: Tatăl nostru este Avraam. Iisus le-a zis: Dacă aţi fi fiii lui Avraam, aţi face faptele lui Avraam.
   40. Dar voi acum căutaţi să Mă ucideţi pe Mine, Omul care v-am spus adevărul pe care l-am auzit de la Dumnezeu. Avraam n-a făcut aceasta.
   41. Voi faceţi faptele tatălui vostru. Zis-au Lui: Noi nu ne-am născut din desfrânare. Un tată avem: pe Dumnezeu.
   42. Le-a zis Iisus: Dacă Dumnezeu are fi Tatăl vostru, M-aţi iubi pe Mine, căci de la Dumnezeu am ieşit şi am venit. Pentru că n-am venit de la Mine însumi, ci El M-a trimis.
   43. De ce nu înţelegeţi vorbirea Mea? Fiindcă nu puteţi să daţi ascultare cuvântului Meu.
   44. Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
   45. Dar pe Mine, fiindcă spun adevărul, nu Mă credeţi.
   46. Cine dintre voi Mă vădeşte de păcat? Dacă spun adevărul, de ce voi nu Mă credeţi?
   47. Cel care este de la Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu; de aceea voi nu ascultaţi pentru că nu sunteţi de la Dumnezeu.
   48. Au răspuns iudeii şi I-au zis: Oare, nu zicem noi bine că Tu eşti samarinean şi ai demon?
   49. A răspuns Iisus: Eu nu am demon, ci cinstesc pe Tatăl Meu, şi voi nu Mă cinstiţi pe Mine.
   50. Dar Eu nu caut slava Mea. Este cine să o caute şi să judece.
   51. Adevărat, adevărat zic vouă: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac.
   52. Iudeii I-au zis: Acum am cunoscut că ai demon. Avraam a murit, de asemenea şi proorocii; şi Tu zici: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va gusta moartea în veac.
   53. Nu cumva eşti Tu mai mare decât tatăl nostru Avraam, care a murit? Şi au murit şi proorocii. Cine te faci Tu a fi?
   54. Iisus a răspuns: Dacă Mă slăvesc Eu pe Mine Însumi, slava Mea nimic nu este. Tatăl Meu este Cel care Mă slăveşte, despre Care ziceţi voi că este Dumnezeul vostru.
   55. Şi nu L-aţi cunoscut, dar Eu Îl ştiu; şi dacă aş zice că nu-L ştiu, aş fi mincinos asemenea vouă. Ci Îl ştiu şi păzesc cuvântul Lui.
   56. Avraam, părintele vostru, a fost bucuros să vadă ziua Mea şi a văzut-o şi s-a bucurat.
   57. Deci au zis iudeii către El: Încă nu ai cincizeci de ani şi l-ai văzut pe Avraam?
   58. Iisus le-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă: Eu sunt mai înainte de a fi fost Avraam.
   59. Deci au luat pietre ca să arunce asupra Lui. Dar Iisus S-a ferit şi a ieşit din templu şi, trecând prin mijlocul lor, S-a dus.”–-Si cum,”SLUGA NU ESTE MAI MARE DECAT STAPINUL”,cine sunt eu sa contest judecatile Stapinului Hristos ! Amin.

   Apreciază

  • timisorean1 said, on februarie 23, 2014 at 5:30 pm

   @nu.conteaza

   Pai zine si noua atunci niste informatii ultra intime despre el(foarte probabil in premiera) si „intreaga familie” ca sa pricepem mai bine si noi cum sta treba

   Apreciază

 6. dante said, on februarie 20, 2014 at 5:18 pm

  Ceea ce se intimpla cu Becali este un ritual satanic, facut de slugile intunericului. Omeneste, cred ca nu se mai poate face nimic, insa sa nu ne pierdem nadejdea, caci cel care poate sa-l scoata este Dumnezeu.
  Poate ca asa isi mai spala din pacate si Imparatul Hristos va avea grija de el.
  Pentru mine Becali este un marturisitor si dintre toti cei care au comentat ceva despre cazul Iuliei, el a facut-o cel mai frumos si mai corect. Am comentat atunci ca ii vor mai adauga ceva la sentinta, uite ca nu i-au adaugat inca, dar il umilesc, cozi de topor fara inima si suflet.
  Dar ce a facut Becali sa merite un asemenea tratament, a furat mai mult decit cei care ne conduc de 23 de ani si nu sint dupa gratii, a tradat sau a vindut valorile acestui neam, asa cum o fac acesti iscarioteni care ne conduc?
  „Vina” lui este marturisirea si credinta in Adevar. Sa ne rugam pentru sufletul lui, caci are mare nevoie si cu ajutorul Domnului va iesi din puscarie mai cistigat decit a intrat, iar daca acesti mameluci o sa-l omoare, Becali va umple rindul mucenicilor.

  Doamne ajuta!!

  Apreciază

  • giovani said, on februarie 20, 2014 at 8:16 pm

   Am sa ma rog si io pentru el cand si-o dona toata averea saracilor , sau nu chiar toata ca are si el familie , dar macar 3 sferturi , ca asa trebui sa faca un mucenic .
   Este un golan care amesteca lucrurile sfinte cu cele satanice nu cred in ce spune el chiar daca vorbeste de Hristos e fals de la o posta.

   Apreciază

   • marian said, on februarie 21, 2014 at 6:01 am

    Pe mine ma ingrozesc indivizii ca tine care vorbesc in halul asta de cineva care totusi A AJUTAT MULTA LUME, care este CTITOR de biserici si a ajutat pe monahii din muntele Athos. Tu ai facut asa ceva? Care lucruri satanice? Ca toti avem patimi, dar asta nu inseamna ca nu avem si parti bune. Cu unii ca tine nici nu mai e nevoie de prigoana de la satanisti sau atei, ura este la fel de mare. Ce anume iti da dreptul sa ponegresti un om care pana una alta este in mare suferinta si detinut in puscarie? De unde atata rautate? Asta ai invatat tu din poruncile Domnuli din Evanghelie, care ne-a poruncit sa IUBIM pana si pe aproapele? Asta e mila noastra fata de cel aflat in necaz, osandindu-l si denigrandu-l chiar si cand este la pamant? Si pt ce? In loc sa ne bucuram ca un om se straduieste sa faca si el cate ceva pentru mantuire, chiar cu pacatele si orgoliul pe care le are sau le-a avut, noi ii scoatem ochii pt presupuse greseli, aratandu-l cu degetul ca fariseul din pilda „eu nu sunt ca acest vames pacatos”. Sa nu ne judece si pe noi Dumnezeu, asa cum ii infieram noi pe altii, care nici macar nu ne-au gresit. (Sau poate esti dinamovist, asa s-ar explica…

    Apreciază

   • marian said, on februarie 21, 2014 at 6:02 am

    erata: ‘ne-a invatat sa iubim pana si pe vrajmasi’

    Apreciază

 7. dante said, on februarie 20, 2014 at 5:22 pm

  @onel
  Tu spui ca „… nu cred ca face inchisoare pentru marturisirea lui Hristos ci din motive economice sau poltice.”
  ….mda, atit ai inteles tu, si ca sa te parafrazez din nou …Dumnezeu sa te ierte!

  Apreciază

 8. aniush said, on februarie 20, 2014 at 6:26 pm

  Avand in vedere ca au eliberat alti hoti, evazionisti, criminali etc ce sa mai zicem. Poate ca in tara asta trebuie sa se petreaca totul pe dos, cine stie?

  Apreciază

 9. lastunnegru said, on februarie 20, 2014 at 6:34 pm

  off topic

  O tânără diagnosticată cu leucemie în luna a șaptea de sarcină a născut un copil perfect sănătos

  http://www.doctorulzilei.ro/o-tanara-diagnosticata-cu-leucemie-luna-7-de-sarcina-nascut-un-copil-perfect-sanatos-si-reusit-sa-fie-stabilizata/#ziarecom

  … Medicii ne-au explicat că starea gravă în care se afla nu permitea amânarea tratamentului. După prima cură de chimioterapie, am fost anunţaţi că bebe are şanse nule de supravieţuire, iar mama doar 5% atunci când se va face cezariana…

  Apreciază

 10. mihai said, on februarie 20, 2014 at 6:56 pm

  ca si noul cod al muncii, in care sa incurajat exploatarea omului de catre om, deasemenea si noul cod penal a fost facut in favoarea infractorilor
  in concluzie: la ce sa ne mai miram ?!

  Apreciază

 11. nea Anderthal said, on februarie 20, 2014 at 8:43 pm

  Inainte sa-l sanctificati pe Becali va rog priviti aceste clipuri:

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 21, 2014 at 4:57 am

   nea Anderthal

   Dupa cum ti-am mai spus, vei fi judecat dupa cum judeci.

   Apreciază

   • nea Anderthal said, on februarie 21, 2014 at 9:14 am

    @saccsiv
    Sa inteleg ca Jiji e nevinovat?Mai citeste si ce spun unii martori „oculari” despre „crestinismul” lui Becali.Prin comportamentul sau a adus si multe deservicii bisericii .Asta se poate vedea pe youtube.Tu cind ataci toata conducerea BOR ce este?
    ps:a fost cineva pe blog care,cu ceva timp in urma, a publicat un clip in care Bombo-Nastase4ca$e era prezenata ca martir!

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 21, 2014 at 9:19 am

    nea Anderthal

    Le amesteci si le amesteci rau.

    Si nu atac toata conducerea BOR, ci critic activismul pro ecumenism sau pro cip al unor ierarhi.

    Apreciază

 12. Iacoboaie Radu said, on februarie 20, 2014 at 9:17 pm

  Așa cum masonul Adrian Năstase nu a scăpat de închisoare și profitând de situația lui, a încercat pe toți să-i convingă că dosarul este unul instrumentat politic (aruncând vina pe Traian Băsescu, pentru a-l discredita), așa și George Becali (mason sau nu) nu va scăpa prea curând. Nu judecăm. Acestea sunt faptele. Cine este vinovat trebuie să suporte consecințele.
  Judecătorii au dat sentințe pe baza probelor și analizării atente ale acestora. Nu credeți? Nu este bine ca justiția să-și facă conștiincios treaba, mai ales în dosarele de mare corupție? Semnalul este clar. Gata cu dosarele de corupție abandonate prin sertare și amânate la nesfârșit. Pe de altă parte, cei din fruntea justiției știu că România a rămas în urmă la capitolul acesta (în Rapoartele Comisiei Europene) și nu vor lăsa dosarele să stea închise.Iar președintele statului român a încurajat prin declarațiile sale publice independența justiției. Astăzi culegem într-un fel roadele…

  Apreciază

 13. valentin said, on februarie 20, 2014 at 11:24 pm

  nu aruncati cu noroi in acest om, a ajutat si a luptat crestineste mai mult decat altii.
  daca se va sfinti o stie numai Dumnezeu.
  sa-i dea Domnul sanatate, si sa-l ajute scape cu bine.

  Apreciază

 14. marian said, on februarie 21, 2014 at 6:18 am

  Deci citind ce au spus unii de aici in comentarii, ma face sa cred ca suntem DEPARTE de mila crestina care ni se cere, inclusiv fata de cei mai mari pacatosi (cu atat mai mult fata de un om care a ajutat atata lume, in conditiile in care bogatasii de regula nu prea fac acte de caritate, cu atat mai putin fata de biserici, si mai ales fata de un om care de fiecare data a tinut sa marturiseasca Crucea si pe Hristos, mai ales cand astazi acest lucru dpv lumesc nu este ceva de lauda, ci este ceva luat in deradere). Ma mai face sa cred ca unii din acesti comentatori sunt basisti – pt ca acestia il urasc pe Becali (declarat anti-basist), sau microbisti care dintr-un motiv sau altul urasc echipa Steaua, sau masoni, si in general care n-au nicio treaba cu crestinismul (ortodox) cand e vorba de anumite virtuti precum mila, iubirea de aproape, nerautatea, neosandirea.

  @Nea Anderthal (sau omule de neanderthal, potrivit nick ti-ai ales), asa cum ai pus tu clipurile cu Becali, asa iti va pune tie Domnul la Judecata de Apoi toate faptele tale rele, caci cu judecata cu care judecam cu aceea vom fi judecati.

  (Iertare, saccsiv, dar nu m-am putut abtine.)

  Apreciază

  • giovani said, on februarie 21, 2014 at 10:19 pm

   Mariane cum sa cred io in Gigi Becali ca este un crestin ortodox cand el este ca bogatul din pilda mantuitorului , dar nu aia cu saracul Lazar cu nu i se potriveste ci aia care zice a-mi voi face un hambar si mai mare ca sa aiba sufletul ce sa manance si sa se veseleasca. Pai tu de ce crezi ca mai da bani la Biserica si ajuta oamenii cu grave probleme? Ca stie cate pacate are si vrea sa le spele intr-un fel vrea sa cada la pace cu Dumnezeu si poate sa-l si pacaleasca .
   Nu -l judec dar vad ceva sinistru in acest teatru in care joaca. Io unul nu am apelat la el chiar daca am un necaz cu unul din gemenii mei avand un handicap grav , as fi putut sa-i cer ceva banuti dar sincer simt ca omul nu-i da din inima, si asa mai bine prefer sa ma ajute direct DUMNEZEU prin minuni pe care mi le-a facut de nenumarate ori .
   Ce ti se pare ca spunand adevarul am jignit si ofensat ?

   Apreciază

  • giovani said, on februarie 21, 2014 at 10:30 pm

   Si nu uita felul lui trivial si jargonist de exprimare cu o jurnalista [ fai zdreanto esti o zdreanta . da-mi si mie o explicatie la acest comportament te rog. Mariane Mariane oi fi tu ruda cu el poate sau ai tu o afinitate ca vorbeste deschis de Hristos? . Mie mai degraba a-mi miroase a comportament de om duplicitar care joaca la dublu gen antihristic

   Apreciază

 15. aniush said, on februarie 21, 2014 at 8:18 am

  saccsiv,
  Eu cred ca Iacuboaie Radu are dreptate intr-o privinta, anume ca „dosarul este intrumentat politic” (si vorbeste de Nastase).
  In privinta lui Becali…chiar nu aveau motive sa-l aresteze. Insa ei vor sa ascunda adevarata lor fata. Adevaratii hoti si evazionisti sunt bine merci pe undeva, nu se stie unde, stau ascunsi. Ei ar trebui sa fie acum la puscarie.

  Apreciază

 16. dante said, on februarie 21, 2014 at 8:40 am

  @gioivani
  „…Am sa ma rog si io pentru el cand si-o dona toata averea saracilor …”
  Esti un monument de „crestinism”!

  Fereasca Dumnezeu!

  Apreciază

 17. blu said, on februarie 21, 2014 at 10:02 am

  E adevarat ca Gigi B. o luase putin prea tare intr-o directie gresita , nu-l mai putea opri nimeni si nimic ( vorbea si gandea uneori prea vulgar si prea necrestineste chiar in unele situatii) , iar acestea erau in defavoarea mantuirii lui. Eu consider aceasta arestare o mana intinsa de Dumnezeu pentru mantuirea lui , desi desigur nu e usor deloc , deloc. Nimeni nu uita ca Becali este singurul care l-a marturisit deschis pe Hristos plus ajutorul pe care l-a facut saracilor nu de putine ori.

  Apreciază

 18. Alex said, on februarie 21, 2014 at 11:36 am

  Inca de prin 2003-2006 am aflat ca George Becali e folosit de catre mafia din armata. Un alt milionar de mucava care la timpul potrivit va fi bun de tap ispasitor. Imi pare rau pt. el. Sufera din cauza propriei naivitati. A crezut ca e cineva si „baietii destepti” l-au „pus la punct.”
  Dumnezeu sa-i dea rabdare.

  Apreciază

  • NIMENI said, on februarie 21, 2014 at 6:25 pm

   Alex,
   Gigi Becali a recunoscut ca TRUFIA este marele sau pacat si in fata lui DUMNEZEU va da socoteala.
   Peste toate insa, NU MERITA.

   Apreciază

 19. aniush said, on februarie 24, 2014 at 6:45 pm

  giovani,
  Sa-ti ajute Dumnezeu!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: