SACCSIV – blog ortodox

FURIBUND ATAC ANTI ORTODOX cu ocazia fugii de acasa a fetei de 15 ani IULIA IONESCU. Prin gasirea ei s-a incheiat povestea sau a fost doar introducerea?

Posted in adolescenti, MANASTIRE, ORTODOXIE by saccsiv on februarie 16, 2014

iulia-ionescu

 

Foto: http://www.timisoarastiri.ro/iulia-cristina-ionescu-fata-de-15-ani-disparuta-a-fost-gasita/

 

Sunt fete de varsta ei sau mai mici rapite de proxeneti. Iata doar doua exemple dintre primele rezultate la o cautare google:

Șocant! Adolescentă bolnavă de epilepsie răpită de proxeneți din spitalul de copii

Minora scoasa la “produs” / Rapita, violata si sechestrata

Sunt fete de varsta ei sau mai mici care fug de acasa pentru a se droga afundandu-se pe un drum al pierzaniei.

Pentru nici unele insa n-a intervenit un vicepremier instituind o asemenea celula de criza la care sa participe pana si SRI si pentru nici una dintre ele nu s-a implicat atat de mult mass-media.

Ce a avut atat de special aceasta fuga de acasa?

Poate ca tatal, Daniel Ionescu, despre care aflam ca este director administrativ într-o companie multinationala:

Lista integrală a celor 25 DE COPII DISPĂRUŢI pentru care Guvernul ar trebui ”să depună toate eforturile” şi ”celulele de criză” pentru a fi găsiţi

   Si poate tocmai faptul ca n-a fost nici rapita de proxeneti si nici n-a fugit cu drogati, ci drumul ei a avut o directie diametral opusa.

Incredibil ce-am putut cu totii auzi la televiziuni in aceste zile. O adevarata campanie anti ortodoxa.

Cica de ce o fata de 15 ani sa aiba duhovnic? Ce pacate ar putea avea?

De ce duhovnic si nu pshiholog?

Sa fie imediat supusa unui riguros examen psihiatric si sa i se administreze medicamente.

Ortodoxia a facut-o sa plece de acasa.

Ce sa caute o fata inteligenta si cu rezultate scolare bune intr-o manastire cu analfabeti?

Si tot asa.

Si de parca nu era de ajuns, de la tatal fetei si pana la DCnews sau preotul Eugen Tanasescu, multi au considerat ca singurele sau partial vinovatele fugii ei de acasa sunt site-urile ce posteaza profetii sau vorbesc despre cipuri.

O puteau gasi exact la fel si fara tam tam. De ce s-a procedat insa astfel? Ce se urmareste?

Prin gasirea ei s-a incheiat povestea sau a fost doar introducerea?

 

70 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. aniush said, on februarie 16, 2014 at 5:08 pm

    Unde au gasit-o?

    Apreciază

  2. nea Anderthal said, on februarie 16, 2014 at 6:01 pm

    La stiri au aratat un clip cu „nashul” trenului in care a fost gasita fata.Acesta a spus ca NU ERA imbracata in haine de monahie ci in haine negre.Intreb ceva: cu ani in urma fete tinere au abandonat scoala si au intrat in secta satanica a lui Bivolaru.De ce nu a fost atunci aceasta isterie?Unele s-au sinucis(una s-a spinzurat chiar in fata unei manastiri) sau si-au pierdut mintile ,altele au fost abuzate sexual DAR NU S-AU CREAT „CELULE DE CRIZA”.Scrieti la iscariotenii aia din media care duc aceasta politica antiortodoxa!

    Apreciază

    • John of România said, on februarie 16, 2014 at 8:05 pm

      Pentru ca Bivolaru era mason consatean de-al lui Adrian Nastase din Tărtăşeşti, Dâmboviţa?

      Apreciază

  3. john said, on februarie 16, 2014 at 6:03 pm

    Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin Stoica, a declarat, sâmbătă seară, pentru MEDIAFAX că, în urma verificărilor făcute după găsirea Iuliei Ionescu, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor infirmă că fata ar fi fost la vreo mănăstire din judeţul Suceava.
    http://www.mediafax.ro/social/cazul-fetei-disparute-si-gasite-iulia-ionescu-le-a-declarat-politistilor-ca-a-stat-la-o-manastire-din-suceava-ce-spune-prefectul-judetului-12092549

    Remus Cernea propune ca Religia să devină facultativă în școli, iar Etica să fie obligatorie
    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/remus-cernea-propune-ca-religia-sa-devina-facultativa-in-coli-iar-etica-sa-fie-obligatorie-75924.html

    Apreciază

  4. Aurelian said, on februarie 16, 2014 at 6:03 pm

    Ciudat cât de tare se vb de acest caz! Se vorbește si de scoate religiei din scoli! Nu știu ce da răspund sau cum sa m-a apar! Cred ca rugăciunea este cel mai bun remediu fata de tot ce aud si m-a deranjează foarte tare! Dumnezeu sa ne apere! Vad profesori care ataca religia ortodoxă ca si cum ar fi celai mare rău din școala parca ei ar fi patronii ei! Religia face parte din trunchiul comun al orelor din școala! Azi ataca religia mâine cine știe ce mai vor sa scoată din școala si așa ascundem faptul ca multi profesori sunt total pedinafara si ca multi elevii nu iau bacu pt ca nu se face o pregătire corecta!

    Apreciază

  5. dante said, on februarie 16, 2014 at 6:18 pm

    Tare ciudata si atitudinea Bisericii Ortodoxe, care din lasitate sau din alt motiv, se leapada de caz, dupa proverbul „nici usturoi n-am mincat – nici gura nu-mi miroase”.
    Asistam oare la un nou caz „Tanacu”, unde atitudinea Bisericii denota frica?
    Si daca fata fusese la o manastire, care era problema, nu mai ai voie?, este istoria Bisericii plina de astfel de fapte.
    Inca o chestiune ce mi-a atras atentia este legata de „taina sfintei spovedanii” si anume, duhovnicul cu care a vorbit eleva cica trebuie sa dea declaratii si sa spuna ce stie.
    Pai sa-mi fie cu iertare, dar asta este o TAINA si nu se poate spune nici daca cel spovedit este un criminal care tocmai a comis o crima. Asistam la o practica folosita de fosta militie comunista, care intra cu bocancii in ceea ce nu-i apartine si nici nu are voie.
    S-ar putea ca in viitorul apropiat sa se ia niste masuri, binenteles spre „binele” nostru, si sa se ingradeasca anumite drepturi.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • John of România said, on februarie 16, 2014 at 8:08 pm

      In cazul paginii de Facebook Dumnezeu au avut de asemenea o atitudine defensiva, in loc sa-i condamne pe cei care il batjocoreau pe Dumnezeu ei au spus ca „Patriarhia Romana nu are nici un fel de colaborare institutionala cu Facebook

      Apreciază

  6. John of România said, on februarie 16, 2014 at 6:26 pm

    De ce duhovnic si nu pshiholog?
    Sa fie imediat supusa unui riguros examen psihiatric si sa i se administreze medicamente.

    Intradevar au fost pline paginile de facebook si sectiunile de comentarii ale site-urilor de stiri de comentarii ale unor psihologi si psihiatri care spuneau ca fata are o problema de comunicare sau alte probleme psihice.

    Intrebarea e, de ce ar trebui sa ne mire? Nu realizeaza nimeni ca psihologii si preotii simonisti se bat pentru acelasi „segment de piata”?
    Si oare credeti ca domni ca Remus Cernea nu stiu ca industria de psihologi face mult mai multi bani „tratand” problemele oamenilor decat fac preotii „nevrednici”?

    Recomand cartea „Why Johnny can’t think, America’s professor priesthood”( e destul de scurta si se poate descarca de aici gratis http://solargeneral.com/library/why-johnny-cant-think-robert-w-whitaker.pdf)
    Toti care vor sa inteleaga de ce „intelectualii” sunt atat de indarjiti atunci cand sustin o retorica anti-crestina ar trebui sa o citeasca .

    Apreciază

  7. John of România said, on februarie 16, 2014 at 6:39 pm

    Cat despre reactiile defensive ale Patriarhiei si ale preotilor precum Eugen Tanasescu, acestea nu vor face decat sa scada increderea credinciosilor in Biserica.( de fapt probabil chiar asta si vor)
    Sa nu creada ca poti face pact cu Satana daca incalca Traditia bisericii, sau supun Biserica puteri lumeşti.
    Am vazut persoane „ortodoxe” care in loc sa ia apararea fetei, spuneau ca este posedata si ca ea a incalcat porunca din decalog referitoare la cinstirea parintilor.
    EXTRAORDINAR. Adica Sfanta Filofteia si Sfanta Parascheva sunt si ele niste „pacatoase nemernice”.
    De cand a aparut regula conform careia o minora nu poate intra in monahism? Parintele Cleopa la ce varsta a intrat in manastire?

    Sa nu va mire daca la viitorul recensamant Ortodocsii vor deveni o minoritate in Romania.
    Romania este cu cateva decenii in urma occidentului atunci cand vine vorba de indoctrinare, iar astazi se aplica la noi aceleasi metode care s-au aplicat acum 20-30 de ani Occident, iar inaltii prelati dar si intelectualli si politicienii de dreapta fac cu stiinta sau cu nestiinta aceleasi greseli.( dar la cat ne injura si ne jignesc, in numele „iubirii si al tolerantei” tind sa cred ca o fac cu buna stiinta)

    Apreciază

    • John of România said, on februarie 16, 2014 at 6:42 pm

      Insa asta nu e neaparat un lucru rau, cine stie poate ca atunci, nemaifiind „surse de venit” vor ramane numai ierarhi si preoti cu frica de Dumnezeu, dar evident vom fi si prigoniti pentru ca suntem crestini atunci, mai rau decat sunt prigoniti ortodocsii din Siria astazi poate.

      Apreciază

    • John of România said, on februarie 16, 2014 at 6:55 pm

      Sau mai exista si varianta in care Biserica incepe sa semene din ce in ce mai mult cu sectele neo-protestante din SUA care l-au inlocuit pe Hristos cu evreii si cu statul Israel si poporul evreu. („God will bless those who bless Israel”)
      Atunci vor fi pregatiti sa-l primeasca pe antihrist.

      Apreciază

  8. Marius Barbu said, on februarie 16, 2014 at 6:47 pm

    fata vru’ si ea sa puna umaru’ la indreptarea lumii la masura ei printr’o viata ortodoxa totala si i’au sarit toti diavolii in cap
    oare nu fiara graieste hule ,Dumnezeu demult a spus asta :

    Apoc cap 13

    5.Şi i s-a dat ei gură să grăiască semeţii şi hule
    6.Şi şi-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca să hulească numele Lui şi cortul Lui şi pe cei ce locuiesc în cer.

    Apreciază

  9. Ion said, on februarie 16, 2014 at 6:55 pm

    Saccsive, Bunul Dumnezeu să-ţi ajute omule pentru jertfa pe care o faci prin acest blog…. Nu e nevoie să aprobi acest comentariu… Doamne ajută frate!

    Apreciază

  10. Alexandru(Fulger) said, on februarie 16, 2014 at 7:15 pm

    Cunosc pe cineva care este in scoala cu fata aceasta , o mare minciuna in mass media. Fata a plecat de acasa din cauza parintilor , in primul rand ei sunt despartiti iar mama ei este cam nebuna iar in al doilea rand fata a mai avut o astfel de tentativa la 12 ani.

    Apreciază

    • Anda said, on februarie 17, 2014 at 9:53 am

      Faptul ca mama nu Stia ca fiica ei are un duhovnic mi se pare dubios . Este peste puterea mea de intelegere ca un parinte sa nu stie ce face copilul lui sa nu il intereseze de copilul sau . Probabil ca existau probleme in familie si toata aceasta intamplare este folosita pt a mai lovii in ortodoxie . Ce fel de parinti Sunt astia care vin cu declaratii acuzatoare la adresa bisericii in conditiile in care ei nu aveau ideie de traiirile acestei fete ( de e mai usor sa acuzi decat sa iti recunosti propriile greseli ) . Sa fie fericiti ca a cautat raspunsuri la un preot si s-a dus la o manastire si nu a cazut pe mana unor secte , traficanti de copii , pedofili . Poate ca atunci nu ar mai fi racnit pe la toate posturile tv . Dar nu m-as Mira sa fie o 100% o factura si uite ASA trepadusii satanisti ( mandruta , idiotul ala de la constanta au inceput cu logoreea satanista ) dispar copii saptamanal si media nu se sesizeaza . De ce tocmai in acest caz ????

      Apreciază

  11. blue said, on februarie 16, 2014 at 7:56 pm

    Pentru cei care consideră că psihologia este o soluţie pentru dilemele interioare are omului, amintesc că noi românii, nu prea avem psihologi. Facultatea de Psihologie a fost desfiinţată de Ceauşescu în urma scandalului Misa şi a fost reînfiinţată în anii ’90. Nu prea ştiu de unde or fi adus profesori calificaţi pentru secţia din Bucureşti, doar de prin ţări străine, îmi închipui.
    Totuşi, zic că problema a fost tratată în primul rând emoţional. Faptul că fata a dispărut de acasă nu e o glumă, iar pentru cei ce nu înţeleg, îi rog să-şi imagineze cum ar fi reacţionat în cazul în care ar fi fost vorba de propriul copil. Pleacă la şcoală şi nu se mai ştie nimic de el. În acest context, fata într-adevăr n-a procedat corect. Trebuia să se gândească şi la cei care i-au dat viaţă şi au fost alături de ea pâna atunci; părinţii ei. Nu-ţi clădeşti iubirea faţă de Hristos pe minciuni, pe fugă şi pe suferinţa celor care te-au crescut cu drag. Mai există şi multe alte căi. Căci, până la urmă, cât ar fi de îndărătnic, orice pârinte îşi doreşte în primul rând binele copilului său şi ar accepta mai degrabă să-l ştie în siguranţă la mănăstire, decât să-i piardă urma şi să trăiască cu teama că e mort sau cine ştie cum.
    Isteria generală care încă mai durează este altă treabă şi ţine de psihologia socială. Ea are legătură în primul rând cu ura şi prostia: ura celor care sunt convinşi că biserica e o afacere şi că slujitorii ei sunt încă o breaslă de paraziţi sociali, e vorba de aceia crescuţi atei încă din vremea bolşevică ( asta app de altă discuţie ) şi plini de frustrări induse mediatic; şi prostia celor care nu înţeleg adevăratul rol al religiei în şcoli şi care îşi închipuie că viaţa copiilor ar fi mai frumoasă dacă nu le-ar mai tot aminti cineva că, la un moment dat, vor da socoteală pentru ceea ce fac. Că de tot acest tărăboi au profitat intruşii şi manipulatorii precum şi duşmanii plătiţi ai ţării, era inevitabil. Remus Cernea, de pildă. Dar pe care oamenii de rând îl privesc ca pe o glumă. Căci a reuşit performanţa de a se discredita singur în goana lui nesocotită de a încerca să se facă remarcat.

    Apreciază

  12. ionutignat111 said, on februarie 16, 2014 at 8:19 pm

    pute a fãcãturã aceastã intoxicare. si toti dusmanii lui Hristos au sãrit ca arsi, dar nu-i nimic. prin paterice sunt multe astfel de cazuri in care adolescenti care vor sa intre in manastire sunt intorsi cu forta acasa de catre membrii familiei…
    una peste alta, dracii n-au mai avut rabdare sa inceapa Postul Invierii Domnului si au pus din vreme tunurile pe Ortodoxie.

    Apreciază

  13. John of România said, on februarie 16, 2014 at 8:27 pm

    @Saccsiv
    Uită-te la secţiunea de comentarii, numai NUME EVREIEŞTI care zic de romani ca-s bigoti si nebuni si ca trebuie sa pedepsita fata.
    Haimovici, Katz… numai pui de daci si de romani avem.

    http://www.wowbiz.ro/mesajul-incredibil-transmis-de-gigi-becali-pentru-parintii-iuliei-ionescu–fata-care-a-fost-cateva-zile-la-o-manastire-din-suceava-vezi-ce-a-spus-omul_91020.html

    Apreciază

    • Laurentiu Ion said, on februarie 16, 2014 at 8:50 pm

      Tot ma tenteaza dracul sa comentez impotriva lor, dar ma opreste Dumnezeu. As veni cu multe argumente bune, dar nu are nici un rost. Sunt jidani, sunt la putere, sunt anti crestini, anti romani si fac legea in tara noastra fiindca detin clasa politica, economica si mass media. Iar romanii din tabara atee sunt doar niste oi indobitocite de vestcii civilizati care eutanasiaza copiii si batranii. Acu inainte de post s-au pus tunurile pe credinta. Probabil jidanii ce detin lumea o vor scoasa repede de la noi. Romanilor numai credinta le-a ramas, fiindca libertate, resurse si drepturi nu mai au. Cine stie ce va fi. Oricum, parintele Justin, ce vegheaza asupra noastra din Ceruri a prevestit ca in 12 luni ( cate au mai ramas?) va veni urgia. Mult nu mai e.. Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ne pe noi. Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi.

      Apreciază

      • John of România said, on februarie 16, 2014 at 9:56 pm

        Si pe mine la fel, dar e pierdere de timp plus ca nu putem face o diferenta.
        Ei au miliarde de dolari si resurse umane suficiente pentru a ne controla.

        Apreciază

  14. cosminmatiu said, on februarie 16, 2014 at 8:46 pm

    Numai in circuri din astea o sa o tina o buna vreme ca prin spate, in ascuns sa ne bage actele biometrice, sa mai strecoere niste legi si prostimea sa aiba atentia distrasa.

    Apreciază

    • nea Anderthal said, on februarie 16, 2014 at 9:48 pm

      @geo
      Chiar crezi ca „ii acopera”?Cine conduce si SUA?S-au folosit de cei inteligenti ,restul pe care nu i-au crezut utili i-au exterminat!Afla cine a fondat si pe „aia” si pe „ceilalti’ si vezi ca sunt ACELEASI PERSOANE ,care vor finanta si ultimul razboi care bate la usa!

      Apreciază

  15. STOP RFID 666 said, on februarie 16, 2014 at 9:32 pm

    Se incearca o ,,serpeasca,,?

    http://ortodox.md/articole/parintele-ilie-cleopa-pai-voi-ganditi-ca-o-sa-fie-o-pecete-cu-cifrele-666/

    Apreciază

  16. Radu Humor said, on februarie 16, 2014 at 9:40 pm

    Iată un comentariu respins la blogul lui Ştriblea, la un articol jegoscu privire la acest subiect :
    Radu Humor spune:
    Comentariul tău e în așteptare.
    februarie 16, 2014 la 5:57 pm
    Din această întâmplare numai nişte cretini pot trage concluzia că religia creştină ar fi vinovată de acest fapt divers ( până la urmă înclin să cred că totul nu-i decât o făcătură pentru a putea dezlega câinii corectitudinii politice şi a lovi din năo în Ortodoxie. Singura care le mai stă în cale zevzecilor ce se cred mai presus decât Dumnezeu !
    Până la urmă a reieşit că spre deosebire de practicile demente încurajate de aceşti antichrişti ( prostituţie, homosexualitate, pedofilie şi dezbinarea familiilor) Creştinismul înseamnă cu totul altceva şi nici măcar cei căzuţi în oarecare extremism religios, prin renunţarea la viaţa socială, nu reprezintă un pericol pentru societate aşa cum ar vrea să ne facă să credem nbişte orbiţi de ură şi fanatici anticreştini.
    În primul rând minciuna ci “straiele monahale” ce s-au dovedit a fi un palton negru, pantaloni şi ghete negre, nimic mai mult, aşa cum a recunoscut şi purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei !
    În al doilea rând nu venea cu trenul de la Moskova, aşa cum nişte descreieraţi vroiau să facă nişte legături politice !
    Fata se întorcea singură spre casă şi a fost dată jos din tren la Focşani, în loc s-o lase să ajungă acasă unde ar fi explicat gestul ei. Dar se putea rata o asemenea ocazie de presa semită ?!
    Să nu urle ei pe toate posturile, tot felul de minciuni şi să nu tragă la răspundere Ortodoxia pentru faptul că nu ne tăiem toţi împrejur şi nu lăsăm copilele noastre să ajungă în casele lor de toleranţă, ci culmea s-ar putea să ajungă la o mânăstire 😉
    Din tot acest scandal se poate lesne observa că instituţiile statului, cu sau fără comandament, sunt la pământ !
    Dovadă că şi tânăra şi cei din avionul căzut n-au fost găsite de ele, ci de persoane civile:
    Moţii în Apuseni şi “naşul” la Paşcani 😉

    Apreciază

  17. nea Anderthal said, on februarie 16, 2014 at 9:50 pm

    off topic
    Ce spuneti de asta?Eu cred ca e inselatorie si tocmai am a avut o discutie contradictorie pe aceasta tema cu cineva apropiat.Culmea ca acea persoana e foarte religiosa si isi ducea viata dupa invatatura bisericii cu post,rugaciune,spovedanii etc.

    http://ioanbircea.ro/

    Apreciază

    • Dinu Marius(pcmouse) (search facebook) said, on februarie 17, 2014 at 1:50 am

      nea Anderthal te citez .sapte” ingeri !?care i-au transmis ca menirea lui este sa vindece oamenii. Barbatul si-a descoperit apoi capacitatile „bioenergetice”.

      „acea persoana e foarte religiosa si isi ducea viata dupa invatatura bisericii cu post,rugaciune,spovedanii etc”
      o fi cum zici dar trebuie sa deschizi si usa ” Iată, stau la uşă şi bat; de va auzi cineva glasul Meu şi va deschide uşa, voi intra la el şi voi cina cu el şi el cu Mine. ”

      iata ce este „bioenergia”http://www.sfaturiortodoxe.ro/yoga/marturiabioenergie2.htm

      Apreciază

  18. Camelian Propinatiu said, on februarie 16, 2014 at 10:07 pm

    Amuzant e ca fata, se pare, a fost depistata abia atunci când a voit ea. E olimpica! Vulgaritatea diavoleasca a atacurilor de pe forumuri nu face decât sa consolideze retragerea la manastire ca singura solutie a conflictului adolescentei cu lumea. Protectia Copilului ar trebui sa recomande acum blocarea mediatizarii cazului.
    Numai in postromânism se poate intâmpla ca telestaruri TV consacrate, ca Moise Guran, Dan Negru sau Lucian Mândruta, sa nu observe pericolul ca niste adolescenti sa conceapa ca se poate trai fara micul ecran tabloidic. Pentru a tâlcui acest caz incâlcit de presa, ne-o trebui minti analitice capabile sa simplifice ideile complicate, cum dobândise regretatul Brucan la Scânteia ateismului materialist dialectic!

    Apreciază

  19. IOAN said, on februarie 16, 2014 at 10:15 pm

    uitați cat il arde siteurile anticip pe asta si cum amesteca naucitor invatatura despre FIUL CEL RATACIT cu cazul Iuliei http://adevarul.ro/news/eveniment/fata-duhovnicul-dusmanii-bor-1_52ffe5f2c7b855ff565f90e8/index.html

    Apreciază

  20. duhovnic said, on februarie 16, 2014 at 10:31 pm

    nu se inlocuieste duhovnicul cu psihologul asa cum nu se inlocuieste sarea cu varul! A turbat omenirea asta secularizata ori satanizata…

    Apreciază

  21. nea Anderthal said, on februarie 16, 2014 at 10:44 pm

    off topic
    Nici asta n-am verificat-o inca:

    http://ortodox.md/monitorizarea-presei/pierre-berge-coproprietarul-ziarului-le-monde-eu-sunt-pentru-desfiintarea-integrala-a-tuturor-sarbatorilor-crestine-in-franta/

    ps:dupa cum vedeti este luat de pe un site ortodox .

    Apreciază

  22. AndreiD said, on februarie 16, 2014 at 11:17 pm

    Ciudata sincronizare. Cand Remus Cernea tipa sa fie scoasa religia din scoli, brusc o eleva dispare…

    Apreciază

  23. Radu said, on februarie 17, 2014 at 12:27 am

    este o incercare de dezinformare pare cusut cu ata alba treaba asta nu stiu de ce…imi pare rau sa vad cati prosti ataca Biserica si religia noastra…e pacat mare pacat…s-a facut prea mare caz pe o problema minora…cineva a gasit prin faptul ca fata a plecat la pelerinaj in Suceava la manastirile de acolo ocazia sa atace si sa propuna asa cum a si facut ignorantul ala poate e si unealta lor din vest remus cernea sa vina el cu solutia a gasit el solutia dupa multa meditatie new age: scoaterea religiei din programa si curicula…

    Apreciază

  24. acelas said, on februarie 17, 2014 at 2:02 am

    superb,

    http://www.fanatik.ro/mesajul-lui-gigi-becali-pentru-iulia-ionescu-eleva-disparuta-din-bucuresti-167230#ad-image-0

    ele pot fi puse in oglinda (acesta cu cel al lui mandruta)

    .

    Apreciază

  25. […] in articolul FURIBUND ATAC ANTI ORTODOX cu ocazia fugii de acasa a fetei de 15 ani IULIA IONESCU. Prin gasirea ei… daca prin gasirea ei s-a incheiat povestea sau a fost […]

    Apreciază

  26. […] in articolul FURIBUND ATAC ANTI ORTODOX cu ocazia fugii de acasa a fetei de 15 ani IULIA IONESCU. Prin gasirea ei… daca prin gasirea ei s-a incheiat povestea sau a fost […]

    Apreciază

  27. Mălin said, on februarie 17, 2014 at 10:08 am

    Mi se pare un caz fabricat ca să-şi bată joc de Biserică!
    Şi coincidenţă sau nu toţi au nume folosite şi de iudei.
    Tatăl ei, Daniel Ionescu am înţeles că este director, are cumva legătură cu marketingul ?
    Iar respectivului preot din câte am văzut îi cam place să apară prin reviste şi ziare.

    Atât Iulia cât şi Daniel sunt nume care se întâlnesc foarte des şi la iudei.
    Cazul Iuliei Timoșenko poate un exemplu în acest sens.

    Alte nume care nu sunt de provenienţă ebraică dar care sunt preferate de evrei mai sunt: Victor/Victoria, Silviu/Silvia, Adrian/Adriana, Aurel( ]n loc de Ariel),
    Beligan / Iulian, Adrian, Marţian, Brucan, Stolojan, Celan, Clarian, Cristian, Laurian, Traian, Tertulian, Holban, Orban, Serban, posibil şi Golban (de aceea cred că i s-a oferit atâta atenţie din partea TV ca să-şi pregătească terenul pentru europarlamentare, iar noi parcă suntem orbi)
    Temişan, Andreşan etc
    Vedeţi aici mai multe nume:
    http://www.badpolitics.ro/personalitati-publice-de-origine-evreiasca-lista/
    http://ro.metapedia.org/wiki/List%C4%83_de_comuni%C5%9Fti_evrei_din_Rom%C3%A2nia

    Apreciază

  28. Georgiana said, on februarie 17, 2014 at 10:17 am

    dar şi fiica celebrilor Al Bano şi Romina a fugit de-acasă… iar viaţa ei la o mănăstire tot ortodoxă din America (nu ştiu pe unde) a decurs în cea mai deplină linişte posibilă, numai că ea a fost sprijinită… fata asta, Iulia n-o să renunţe aşa uşor… Oricum ,titlul articolului spune bine: iar se loveşte cu piciorul în ţepuşă!!

    Apreciază

  29. aniush said, on februarie 17, 2014 at 5:25 pm

    Malin,
    Aici ai dreptate…vor sa-si bata joc de Biserica Ortodoxa si sa o improste cu noroi. Fereasca Dumnezeu!
    In prvinta numelor…nu toti cei ce poarta acele nume sunt evrei. Multi sunt crestini ortodocsi si nici nu stiu ca numele lor ar fi evreiesti (Aurel, Victor, Silviu). In privinta numelor de familie de mai jos…par mai degraba latinesti…foarte, foarte asemanatoare cu numele purtate de cei din Roma antica sau Imperiul Roman (Laurian, Traian, Cristian, Clarian, Iulian…ex. Iulian-Iulius Caesar se aseamana?, Tertulian etc). Daca o sa urmariti vreun film cu subiectul Roma antica o sa vedeti ca numele sunt asemanatoare.

    Apreciază

    • Mălin said, on februarie 18, 2014 at 1:46 pm

      aniush,
      Nu am zis că sunt nume evreieşti.
      Am zis că în afara numelor ebraice sau alte nume derivate din cele ebraice, acestea sunt printre acele nume preferate de evrei am şi îngroşat special în acest sens.
      Am vizat în special terminaţie inteligibilă a numelor alese… Există liste de nume cu mai multe terminaţii, eu am dat doar un exemplu raportându-mă la n
      Bineînţeles că există o mulţime de oameni care poartă aceste nume fără să fie evrei.

      Însă în afară de câteva excepţii, toate vedetele pe care le vezi că se ţigănesc zilnic la TV, toţi cei care apar prin ziare de scandal şi reviste, toţi care sunt mereu în centru atenţiei pe la televiziuni nu sunt în nici un caz oamenii de rând pe care îi ştii tu.
      Toţi sunt mai mult sau mai puţin iudei. Majoritatea poartă nume fie că sunt ebraice, fie că sunt asemănătoare cu numele din listetele de mai sus, fiecare în mai multe variante, în funcţie de terminaţie lor etimologică.
      Dacă stai să analizezi cu atenţie vei vedea că poţi alcătui pe baza acelor linkuri, mai multe rânduri de nume disticte, fiecare cu inteligibila lor terminaţie etimologică.

      Poţi fi evreu doar după tată sau după mamă, însă potrivit halacha -legea sacră iudaică- originea de evreu e stabilită doar după mamă.
      Dacă, de exemplu, vrei să emigrezi în Israel, nu ţi se va acordă cetăţenie israeliană dacă mama ta nu este de origine evreiască, indiferent dacă tatăl sau bunicul este evreu pur sânge.

      Apreciază

  30. […] in articolul FURIBUND ATAC ANTI ORTODOX cu ocazia fugii de acasa a fetei de 15 ani IULIA IONESCU. Prin gasirea ei… daca prin gasirea ei s-a incheiat povestea sau a fost […]

    Apreciază

  31. […] in articolul FURIBUND ATAC ANTI ORTODOX cu ocazia fugii de acasa a fetei de 15 ani IULIA IONESCU. Prin gasirea ei… daca prin gasirea ei s-a incheiat povestea sau a fost […]

    Apreciază

  32. totedati said, on februarie 17, 2014 at 11:59 pm

    pentru mine e clar că e doar începutul, introducerea, unui prelungit atac de artilerie satanică vizavi de relația dintre enoriaș și duhovnic, taina spovedaniei, etc … păi cum adică un MINOR să aibe duhovnic!? e clar un abuz emoțional pe care autoritățile și familia trebuie să îl combată cu toată energia!

    Apreciază

  33. […] FURIBUND ATAC ANTI ORTODOX cu ocazia fugii de acasa a fetei de 15 ani IULIA IONESCU. Prin gasirea ei… […]

    Apreciază

  34. Florin said, on februarie 18, 2014 at 6:54 pm

    Se pare ca a fost deschisa cutia pandorei impotriva crestinismului :

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/mesajele-prin-care-un-profesor-de-religie-ar-fi-determinat-o-tanara-sa-se-calugareasca-parintii-sunt-disperati.html

    Oare de ce tocmai acuma?? Noi crestinii trebuie sa fim uniti pentru ca se pare ca vin vremuri grele.

    Apreciază

  35. aniush said, on februarie 21, 2014 at 8:35 am

    Malin,
    Apropos de oamenii din televiziune, eu stiu ca Andreea Esca e evreica. Un profesor din liceu mi-a spus treaba asta pentru ca a avut-o ca eleva la clasa si stia. Profesorul respectiv, Dumnezeu sa-l odihneasca, mi-a zis ca ea nu avea nici inteligenta, nici priceperea sa rezolve problemele pe care el i le dadea (era vorba de disciplina fizica). El se indoia de faptul ca ea va ajunge departe undeva, pentru ca n-o vedea capabila sa faca ceva bun in viata asta. Nici nu se gandea acel profesor ca ea va fi mare vedeta de televiziune si ca o va sti toata tara (numai la asta nu se putea gandi), dar uite ca in tara noastra e promovat cine cu merita.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.