SACCSIV – blog ortodox

E bine ca exista iadul. EUTANASIEREA COPIILOR permisa in Belgia

Posted in copii, EUTANASIE by saccsiv on februarie 14, 2014

E bine ca exista iadul. Iar daca nu exista, trebuia urgent creat. Iarta-ma Doamne, dar e mult, mult prea mult ceea ce se intampla.

   Iata ce aflam din articolul Parlamentul Belgiei a adoptat legea care permite eutanasierea copiilor:

Parlamentul Belgian a adoptat legea care permite eutanasierea minorilor cu boli incurabile. Sub condiţii extrem de stricte şi numai cu acordul părinţilor, legea permite copiilor bolnavi să poata fi eutanasiați. Belgia devine astfel a doua țara din lume, după Olanda, care permite eutanasierea copiilor.

Potrivit legii adoptate în Camera Reprezentanţilor, minorul trebuie să se afle într-o situaţie medicală fără ieşire care să conducă oricum la deces şi să aibă o suferinţă fizică insuportabilă pentru a putea opta pentru terminarea vieţii. În plus, eutanasierea se poate face numai cu acordul părinţilor şi doar după testarea psihologică a minorului care să confirme faptul că el înţelege că face un lucru ireversibil.

„Cu această lege ce oferim noi copiilor care trăiesc într-o suferinţă foarte mare, în condiţii dificile atât pentru părinţi, cât şi pentru copiii lor? Oferim posibilitatea ca ei să moară cu demnitate şi fără dureri de nesuportat”, a spus Karine Lalieux, parlamentar socialist.

Biserica Catolică a dezaprobat proiectul, în timp ce în lumea medicală părerile sunt împărţite. Potrivit sondajelor, 73 la sută dintre belgieni sunt de acord cu aplicarea eutanasiei în cazul minorilor. Cu toate acestea, faptul că în lege nu e prevăzută o vârstă minimă a iscat numeroase dispute.

„Copiii, ca şi adulţii, sunt influenţabili de cei aflaţi în jurul lor. Ne putem întreba dacă ei ştiu suficient de bine ce înseamnă moartea, faptul că este ireversibilă, că nu te mai poţi întoarce”, a spus Sonja Becq, parlamentar creştin-democrat.

Decizia, luată la 12 ani după legalizarea eutanasiei pentru adulţi, va intra în vigoare în câteva săptămâni. Belgia devine astfel a doua ţară din lume, după Olanda care aprobă eutanasierea copiilor. Încheierea asistată a vieţii mai este posibilă, dar doar pentru adulţi în Germania, Luxemburg, Elveţia, Estonia, Albania şi în statele americane Washington, Oregon şi Montana.

Comentariu saccsiv:

   Mititeii, ce sa stie ei? Doamne iarta-i pe ce vor fi eutanasiati. E drept, e tot o forma de sinucidere, insa acei copilasi de unde sa stie, mai ales daca sunt foarte micuti? Ii duce cineva la biserica? Aiurea. Ii indoctrineaza o societate imbecilizata de catre niste stapani satanici si asculta de niste parinti dati cu smirghel pe creieri.

Cei ce-i indeamna insa la acceptarea eutanasierii isi vor lua binemeritata pedeapsa de nu se vor cai pana la sfarsit. De la diabolizatii socialisti ce au adoptat legea si pana la medici, mame si tati.

Ce scrie in Apocalipsa?

   Iată, vin curând şi plata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia, după cum este fapta lui.

   VINO DOAMNE IISUSE!

Reclame
Tagged with: ,

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioan said, on februarie 14, 2014 at 2:17 pm

  frate Vasile. cred ca ar fi bine sa preei intr-un art. separat comentariul fratelui sin de la art. cu par. Hariton. cred ca pana la urma cam asta va fi soarta celor ce vor refuza pecetea. par. Justin find intrebat de o maicuta despre cum vom putea trai in acele vremuri, i-a raspuns – îi vezi pe traistarii astia ce vin pe aici. sa fii multumita daca o sa fii ca ei si sa te mantuiesti. Doamne ajuta.

  Apreciază

  • Klontz said, on februarie 14, 2014 at 3:33 pm

   Mie acea poveste mi se pare neverosimila. Ma intreb daca nu a fost pusa aici pentru intimidarea celor care nu vor cip.

   Apreciază

   • Klontz said, on februarie 14, 2014 at 11:24 pm

    Am spus ca e neverosimila fiindca ai spus ca acei jandarmi l-ar fi omorat in bataie pe acel om – chestie care nu putea trece asa neobservata, si pe urma, chiar daca nu avea acte, nu cred ca era agresiv si nu vad plauzibil sa il bata atat de tare fara motiv…. Si de ce sa il ia jandarmii, mai logic ar fi fost sa fie chemnat un politist care sa il duca pana la sectie pentru identificare.

    Apreciază

  • vali said, on februarie 14, 2014 at 4:11 pm

   Unul din Parintii care prooroceau vremurile antihristului spunea ca e exclus pentru cei ce nu vor primi pecetea sa manance din painea celor pecetluiti. Asa ca nu se mai pune problema vreunui ajutor omenesc din momentul in care te-ai lepadat de sistem, iar asta este si normal.

   Cat despre povestea lui sin, mi se pare un pic trasa de par.

   Apreciază

   • vali said, on februarie 14, 2014 at 6:35 pm

    Sin

    Stai, nu te agita sa nu ti se faca rau.
    Pur si simplu mi se pare neverosimil ca un om (considerat boschetar, dar un posibil sfant) sa fie omorat de jandarmi fara motiv. De ce nu s-a dus in manastire, sau cu pustnicii in Rarau daca s-a lepadat de lume ? Cine se leapada de sistem, nu cerseste paine de la cei din sistem.

    Apreciază

   • Klontz said, on februarie 14, 2014 at 11:30 pm

    Si alta chestie neverosimila:
    1) buletinul deocamdata nu contine nici cip, nici cod de bare – prin urmare de ce spui ca nu avea buletin ?
    2) ar fi putut pastra certificatul de nastere, care e pe hartie si nu are nici el vreun cod de bare sau altceva. Si-a distrus si certificatul de nastere ?? Ori alte acte.. nu stiu.. diploma de bacalaureat de exemplu ! Sau macar o copie xerox de pe un act mai vechi. Sau orice altceva. Este imposibil ca cineva sa nu aiba NICIUN FEL de act pe care sa ii apara numele.

    Apreciază

   • tataia said, on februarie 15, 2014 at 12:03 am

    @Klontz Nu e deloc neverosimila. Tu ai vazut ca inclusiv pe certificatul de nastere numele este trecut cu majuscule? De ce? NU este normal sa scrii numele avind doar prima litera majuscula si restul normale? Iti spun eu de ce este scris cu majuscule numele pe toate actele. In bataie de joc. In Roma antica asa se scriau numele de sclavi…dar cetatenii liberi si-l scriau normal..prima litera mare si restul mici. Ai auzit de miscarea „freeman” din Marea Britanie?

    Apreciază

 2. aha said, on februarie 14, 2014 at 2:29 pm

  adevarat: VINO DOAMNE IISUSE!
  ca multe mai aud si ma ingrozesc! nu ca as fi eu ala sfant…dar parca a luat-o lumea razna de tot!!

  Apreciază

 3. ap said, on februarie 14, 2014 at 3:26 pm

  O noua stire care va da apa la moara mass-media avide de scandal: http://www.dcnews.ro/2014/02/iulia-ionescu-ar-putea-fi-victima-site-urilor-religioase/.

  Apreciază

 4. deveghepatriei said, on februarie 14, 2014 at 3:32 pm

  Eleva disparuta si site-urile „extremist religioase” de pe internet. Sa aveti idee ce au pus la cale mafiotii masoni George Maior si Florian Coldea, sefii SRI-ului.

  http://deveghepatriei.wordpress.com/2014/02/14/eleva-disparuta-vine-apocalipsa-tatal-ei-citea-site-uri-ciudate-si-era-extremista-un-alt-scandal-pus-la-cale-de-mizeriile-masonice-din-sri-sclavii-umili-ai-israelului-vor-inchida-site-u/

  Apreciază

 5. Klontz said, on februarie 14, 2014 at 3:37 pm

  „Potrivit sondajelor, 73 la sută dintre belgieni sunt de acord cu aplicarea eutanasiei în cazul minorilor.” – mie asta mi se pare cel mai grav… Faptul ca lumea consimte la toate ororile, ca si-au pierdut busola, reperele morale, nu mai au Dumnezeu… Ca daca ar fi numai masonii de vina iar oamenii toti ar fi impotriva, Dumnezeu s-ar milostivi de aceste popoare, dar cand apostazie se generalizeaza si lumea, de buna voie, aplauda crima, atunci e grav de tot… Asa era si in Sodoma, cand toti locuitorii cetatii faceau acele pacate, nu nnumai cei de la varf.
  Eu sunt sigur ca mai devreme sau mai tarziu va veni si al treilea razboi mondial, nu stim cand, dar cred ca multi din generatia noastra il vom apuca. Va fi plata pentru aceste pacate, si cred ca tarile apusului vor fi sterse de pe harta. Sa ne rugam pentru Romania, fiindca nebunia vine incet incet si la noi, sa nu credem ca ortodoxia este o garantie, noile generatii incep sa fie educate in spirit ateist-satanist si in ura fata de Biserica.

  Apreciază

 6. nea Anderthal said, on februarie 14, 2014 at 3:42 pm

  @saccsiv
  Vasile am pus link’ul asta ieri si nu mi-ai publicat postarea.De ce?Era tot de la ‘Roncea”?Vezi ca incet ,incet ajungi ca Marian Bataiosu!Cenzureaza-ma si cu asta!

  Apreciază

  • saccsiv said, on februarie 14, 2014 at 4:13 pm

   nea Anderthal

   Nu link-ul era problema, ci comentariul tau.

   O sa subliniez o treaba esentiala:

   NU PERMIT COMENTARII CARE INCITA LA UCIDEREA EVREILOR.

   Apreciază

   • nea Anderthal said, on februarie 14, 2014 at 8:16 pm

    @vasile/saccsiv
    De ce ma jignesti? Eu N-AM PROMOVAT NICIODATA ASA CEVA ,era link’ul de la un ziar britanic si am scris niste ADEVARURI ISTORICE.Incep sa cred ca AI FACUT PACT CU DIAVOLUL SA TE LASE MAI REPEDE DIN INCHISOARE! Dupa ce te-au eliberat cenzurezi tot ce-i legat de ovrei si nici macar nu pomenesti de ei CIND STIM TOTI CA EI TRAG TOATE SFORILE!

    Apreciază

   • saccsiv said, on februarie 14, 2014 at 8:34 pm

    nea Anderthal

    Ai dori sa fi judecat cu aceeasi masura cu care ma judeci?

    Apreciază

   • Klontz said, on februarie 14, 2014 at 11:36 pm

    @saccsiv – scuze ca ma bag in discutia dintre voi doi, dar eu cred ca bine faci ca nu permiti exagerari antisemite. Este o capcana, antisemitismul este in codul penal daca nu ma insel, astea sunt provocari. Si printre evrei sunt si oameni cumsecade, ca in orice popoare, noi avem de afirmat credinta noastra nu sa ne lasam tarati in chestii antisemite ca sa aiba ei motive sa inchida acest site.

    Apreciază

 7. Alex said, on februarie 14, 2014 at 4:14 pm

  Se vede cercul criminal: Vaccinarea care distruge sist. imunitar si pe cel nervos. Drept urmare apar boli incurabile, nervoase si autoimune, cu dureri insuportabile(vezi vaccinarea HPV), si la urma solutia „salvatoare” Eutanasia. Un carcotas a lansat un posibil scenariu, cica acesti bieti copii vor fi donatorii perfecti de organe.
  Doamne apara si pazeste!!!

  Apreciază

 8. bi said, on februarie 14, 2014 at 6:17 pm

  Eutanasierea copiilor paleste cand e comparata cu adoptia bebelusilor de catre cupluri de homosexuali… Si Elton John are (impreuna cu partenerul lui) 2 copii adoptati de mici. Mi se pare strigator la cer, cei care au aprobat asemenea legi cred ca ar trebui dati cu capul de Tablele Legii pana le intra mintile in cap…

  Vai de noi, uneori ma intreb sincer cum de mai rabda Dumnezeu? Ai otravesc sufletele unor copii nevinovati…

  Apreciază

 9. abc Marin said, on februarie 14, 2014 at 6:45 pm

  unde este diferența între sUE și bundestagul nazist care mazilea pe cei cu deficiențe , ,, și priviți sigla gugle de astăzi , de valentinsdei sunt două persoane îndrăgostite fără diferențe vizibile distincte , adică fată băiat , ci doar două entități .

  Apreciază

 10. aniush said, on februarie 14, 2014 at 7:22 pm

  Nu e de ajuns eutanasierea animalelor? S-a inceput si eutanasierea copiilor acum? Maine poimaine auzim ca se eutanasiaza si oameni adulti. Eutanasierea de fapt e ucidere, e crima, chiar daca e facuta in mod elegant. Stiu un coleg de-al meu spunea „Eu astept sa apara eutanasia, pentru ca atunci cand voi fi batran si bolnav decat sa imi chinui copiii mai bine sa ma eutanasieze”. Atunci eu l-am intrebat: „de unde stii cat iti va fi dat sa traiesti si daca vei fi bolnav de unde stii ca nu te vei vindeca si chiar daca Doamne fereste s-ar intampla sa intri in coma de unde sti ca nu iti vei reveni, chiar daca nimeni nu se asteapta la asta.” Viata si moartea omului…Dumnezeu hotaraste cat traieste si cand va muri.

  Alex,
  Nu numai vaccinarea creeaza probleme, dar si medicamentele distrug sistemul nervos, alimentatia…ceea ce mancam zi de zi ne pune sanatatea in pericol. Dumnezeu sa ne apere!

  Apreciază

 11. nea Anderthal said, on februarie 14, 2014 at 9:39 pm

  Eutanasierea este facuta DOAR la cerere asa ca ..OMULUI I S-A DAT LIBERTATEA,etc.Va raspunde ce a facut cu aceasta libertatea la Judecata.

  Apreciază

 12. Klontz said, on februarie 15, 2014 at 12:30 am

  Copiii nu inteleg ce inseamna moartea, deci nu au discernamant daca sunt intrebati, ceea ce inseamna ca eutanasierea este o crima si responsabili sunt parintii sau cei care decid asa ceva, fie pentru ucidere, fie pentru ca isi indeamna copiii sa se sinucida, ceea ce e si mai grav, si medicii care pun in aplicare asta sunt la fel de vinovati. Este o monstruozitate. Si de la permisiune la obligativitate nu mai e decat un pas, poate maine va fi obligatorie eutanasierea bolnavilor incurabili, fie adulti fie copii, a handicapatilor si a altor categorii (de exemplu a opozantilor politici). Nicio diferenta fata de nazisti. Si naszistii spuneai ca copiii apartin statului si trebuie sa fie educati de stat, la fel cum spune acum Melissa nu stiu cum !!!:
  http://spectator.org/blog/57657/all-your-children-belong-state
  Deci nicio diferenta.
  Ba chiar astia de acum sunt mai rai decat nazistii, fiindca nazistii nu incurajau homosexualitatea si perversiunile sexuale din cate stiu, dimpotriva, incurajau natalitatea si un stil de viata sanatos.

  Apreciază

 13. Cosmin S. said, on februarie 15, 2014 at 8:47 am

  Eutanasia nu furnizeaza o moarte fara dureri asa cum ne este prezentata situatia.

  Iata deci „cum se face”: „Procesul durează câteva minute. Van Hoey începe prin administrarea Dormicon – benzodiazepină, un sedativ puternic. Urmează o doză-șoc de Tiopenal (sau Tiobarb), un anestezic care induce starea de comă. Corpul bărbatului inconștient are un spasm puternic în încercarea de a respira, apoi rămâne nemișcat – în stare „de legumă”. Ultima livrare este Norcuron, un relaxant al musculaturii, care opreste bătăile inimii.”

  http://selectnews.ro/medicii-belgieni-eutanasiaza-si-pacientii-bolnavi-de-depresie-in-elvetia-te-poti-sinucide-asistat-fara-diagnostic-medical/

  deci: „Corpul bărbatului inconștient are un spasm puternic în încercarea de a respira”.
  Omul incearca sa respire dar nu poate, simte acut lipsa oxigenului. Poate omul sa mai relateze prin ce trece, cate chinuri, in timp ce moare sub actiunea drogurilor?

  Apreciază

 14. crestinul ortodox (stela teodor) said, on februarie 17, 2014 at 1:19 pm

  asta este fiara …lucreaza prin ai sai slujitori , slugoii vanduti , antihristi asemeni …
  lucreaza legi create pentru a sluji fiara iar neamurile se imbata din otrava curvei babilonului
  dar vor vedea acestea neamuri si natii ce s-au spurcat …vor vedea ce vor pati …
  ca nu la nesfarsit isi va arunca fiara otrava …
  au vrut a se pune in Locul Lui DUMNEZEU ATOTIITORUL , DOMNUL DUMNEZEU ADEVARAT INTRU SFANTA TREIME acesti spurcati hotarand cand si cum sa opreasca Viata data de la DUMNEZEU Creatorul A TOATE CELE VAZUTE SI NEVAZUTE
  dar vai si amar ce va fi peste acei care s-au vandut si inchinat fiarei sau curvei babilonului ue si nato
  BISERICA Trebuie a Fi Cea Una SFANTA Sobornica si Apostolica
  si Neamurile la ADEVARUl Cel Curat
  vor veni
  ORTODOXIA peste lume
  va Straluci
  amin.

  Apreciază

  • crestinul ortodox (stela teodor) said, on februarie 17, 2014 at 1:21 pm

   ADEVARUL Cel Curat…

   Apreciază

 15. […] E bine ca exista iadul. EUTANASIEREA COPIILOR permisa in Belgia […]

  Apreciază

 16. […] E bine ca exista iadul. EUTANASIEREA COPIILOR permisa in Belgia […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: