SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei (10.02.2014): Ce pregateste afacerea OBAMA – BEYONCE? Detalii despre stapanii WASHINGTON POST

Posted in Barack Obama, Beyonce, EVREI, SUA, Washington Post by saccsiv on februarie 10, 2014

beybaph-e1335893845195

Foto: http://vigilantcitizen.com/pics-of-the-month/symbolic-pics-of-the-month-0512/

obamasign1_revised

Foto:  http://www.steamshovelpress.com/obamasign1_revised.jpg

   Iata comentariul fratelui acelas postat la articolul Video: EI RAD …:

umbla zvonul ca aceasta papusa ghidonata (dar si f proasta) care e b. obama de maine va fi centrul unui scandal mega care il indica intr-o idila cu beyonce. Soc, scandal monstru, ultra-senzational etc. Cine ii mai crede? Evident, un scandal tras de par gen monica lewinski (evreica), si evident programat. Ca si acesta. Se pregateste ceva? Satanista beyonce a pus la cale cu obama si cu papusarii care ii conduc o debarcare pt a lasa locul subit si intempestiv unui urmas care… , ca si cel care a luat locul subit si intempestiv vechiului papa, papa francisc, sa ii indice de asemnea pe marele guru, pacificatorul etc. la momentul potrivit: antihristul? pot ti aceste unelte (unele chiar satanisti pe fata, de asemenea casatorita cu un rapper la fel de satansit) sclavi si pusi sa plateasca “tribut” (sacrificare) maleficului care sta sa vina, participand cu buna seama la show-ul cu idila amoroasa prin care vor prosti oamenii ..?

nici sa ne grabim totusi. vom vedea.

http://www.reportervirtual.ro/2014/02/international-europe-1-obama-are-o-aventura-cu-beyonce.html

http://www.cotidianul.ro/o-love-affair-intre-obama-si-beyonce-231829/

Comentariu saccsiv:

   Iata si cele doua articole:

INTERNAŢIONAL. Obama-Beyonce, un nou sex-gate la Casa Albă? Toată lumea cu ochii pe Washington Post

Fotograful Pascal Rostain spune că ziarul Washington Post deţine numeroase probe ale acestei legături amoroase, pe care le va publica marţi.

Nu este pentru prima dată când căsnicia liderului de al Casa Albă se află sub lupa jurnaliştilor. Tabloidul american National Enquirer a mai scris de curând că Obama şi soţia sa Michelle ar fi în pragul divorţului. Dar informaţia nu a fost însă luată în serios deoarece provenea dintr-o sursă destul de puţin credibilă. De această dată însă, este vehiculat numele unui ziar respectat peste Ocean – Washignton Post, iar dacă acesta va publica mâine, într-adevăr, dovezi ale infidelităţii lui Barack Obama, scandalul riscă să zguduie din temelii stabilitatea Casei Albe.

Aceste informaţii au apărut într-un moment deja tensionat la Washington. Preşedintele francez Francois Hollande începe azi o vizită oficială în SUA iar periplul a iscat deja numeroase comentarii şi glume legate de viaţa sa personală.

Hollande s-a despărţit recent de partenera lui, Valerie Trierweiler,  ceea ce i-a forţat pe americani să schimbe o mare parte din programul vizitei.

Sute de invitaţii la evenimente au fost distruse deoarece aveau înscris numele lui Trierweiler printre participanţi. Locurile la mese au fost reorganizate, pentru a-l ajuta pe oaspetele proaspăt rămas singur să se simtă cât mai confortabil. De asemenea, tradiţionalul ceai al primelor doamne a fost anulat deoarece Franţa nu mai are, oficial, o primă doamnă.

Presupusa aventură Obama-Beyonce aminteşte de un alt scandal sexual produs la Casa Albă în 1998. Atunci s-a descoperit că fostul preşedinte american Bill Clinton a avut o legătură amoroasă cu o stagiară pe nume Monica Lewinsky. 

UPDATE: După ce afirmaţiile sale au fost preluate de presa din întreaga lume, Pascal Rostain le-a retractat parţial. El spune că jurnaliştii de la Washignton Post lucrează într-adevăr la dosarul Obama-Beyonce dar nu ştie sigur dacă revelaţiile vor fi publicate marţi.Rostain crede că ziariştii de peste Ocean nu vor face nimic public decât atunci când vor fi 150% siguri de ceea ce scriu. Prin urmare, s-ar putea ca ancheta să mai dureze.

Un zvon cât un război mediatic. O „love affair” între Obama şi Beyonce?

Presa din SUA ar fi pe punctul să dezvăluie o legătură între preşedintele Barack Obama şi cântăreaţa Beyonce, scrie luni site-ul Gala.fr.

Invitat luni dimineaţă în direct la o emisiune pe care Jean-Marc Morandini o realizează la Europe 1, paparazzi Pascal Rostain a lansat o bombă mediatică, anunţând că presa americană se pregăteşte să divulge marţi o « afacere » între Obama şi Beyonce. Acum cinci zile, ziarul “National Enquire” scria că actualul cuplu prezidential american ar fi pe punctul să divorţeze.

Luni dimineată, Pascal Rostain, invitat în direct la Europe1, a întărit acest zvon, spunând că presa americană (ziarul «Washington Post», mai exact) ar vorbi marţi despre o « afacere » între Barak Obama şi Beyonce.

“Ştiţi că, în acest moment, în Statele Unite, este pe cale să se consemneze ceva extraordinar», a declarat el la microfonul emisiunii realizate de Jean-Marc Morandini.

De altfel, acest lucru va ieşi la iveală mâine în «Washington Post». Deci nu se poate spune că ar fi vorba de o presă de scursură, care ar scrie despre o presupusă legătură între preşedintele Barack Obama şi Beyonce. Pot să vă asigur că lumea întreagă va vorbi despre acest lucru», a declarat el, citat de Gala.fr.

Acest seism mediatic s-ar putea produce chiar în timpul vizitei în SUA a preşedintelui francez Francois Hollande, şi el subiectul unei dezvăluiri despre relaţia amoroasă cu o tânără actriţă pariziană, fapt ce a dus la despărţirea lui de amanta Valerie Trieiweiller.

În acest weekend, Pascal Rostain, aflat la originea acestui zvon, a vorbit despre faptul respectiv într-un interviu acordat ziarului parizian «Matin».

«Într-un prim moment au existat imagini fixe sau televizate ale cuplului Obama devenit puţin cam distant, a remarcat el.

În mod legitim se pot pune câteva întrebări. Am constatat acelaşi lucru examinând imagini între Hollande şi Trieiweiller.

Apoi a apărut zvonul. Cel cu Obama şi Beyonce, de exemplu. Dar pentru că este doar un zvon nu trebuie mers pe teren pentru a verifica? Nu trebuie uitate Marilyn (actriţa care a avut o relaţie cu preşedintele John F. Kennedy – n.n.) sau Monica Lewinsky (asistenta de la Casa Albă cu care s-a încurcat Bill Clinton – n.n.).

Poţi fi preşedinte al primei puteri a lumii, dar nu eşti mai puţin om».

Într-un intrerviu acordat în 2012 unui post din Cleveland, Obama a vorbit despre Beyonce şi Jay Z.

Am învăţat să-i cunosc, spunea el. Sunt bune persoane. Beyonce nu putea fi decât foarte prietenoasă cu Michelle şi fetele (soţia şi fiicele lui Obama – n.n.). Deci suntem buni prieteni. Vorbim despre aceleaşi lucruri cu care vorbesc cu toţi prietenii mei».

Dacă se adeveresc cele declarate de Pascal Rostain şi cotidianul amintit va scrie despre acest zvon, trebuie precizat că «Washington Post » este unul dintre cele mai prestigioase ziare din SUA şi din lume, el fiind reputat pentru anchetele sale, care i-au adus nenumărate premii Pulitzer.

Este cotidianul care a dezvăluit, de pildă, afacerea Watergate, care a zguduit din temelii societatea americană şi în urma căreia preşedintele Richard Nixon a demisionat.

Comentariu saccsiv:

   Cititi va rog si:

VIDEO (si transcriptul): JAY-Z, melodia “LUCIFER”, derulata normal si … invers

VIDEO: Piesa “On To The Next One” a lui JAY-Z transmite un mesaj?

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

DOCUMENTARE CELEBRE: Webster G. Tarpley – “The Men Behind Obama” (“Oamenii din spatele lui Obama”), subtitrare in limba romana

   Iata si cateva detalii despre stapanii Washington Post preluate din articolul EVREII din MASS-MEDIA si INDUSTRIA DE FILME:

   Bob Graham

   Daniel Robert „Bob” Graham (1936-), evreu membru al celebrei familii de moguli de presa Graham

   Membru societarea secreta Sigma Nu, membru Council on Foreign Relations

    A sustinut acerb, alaturi de Dianne Feinstein si Jay Rockefeller, crearea Director of National Intelligence in 2002, ca urmare a … 11.09.2001, evident.

   New Democrat Coalition, un grup format in 2002 la initiativa senatorilor Evan Bayh, Bob Graham, Joe Lieberman.

   Donald E. Graham

   Donald E. Graham (1945 -), evreu, chief executive officer si chairman of the board al The Washington Post Company.

Fiul lui Katharine Graham .

Participant Bilderberg Group

   Elizabeth (‘Lally’) Morris Graham

   Lally Weymouth nascuta Elizabeth Morris Graham (1943 -), senior editor Newsweek, propietate The Washington Post.

Singura fiica a lui Katharine Graham , sora lui Donald Graham, mama lui Katharine Weymouth .

   Katharine Graham

   Katharine Meyer Graham (1917 –  2001), stapana Washington Post , a fost o apropiata a familiei Rockefeller si a lui Warren Buffet.

Membra Council on Foreign Relations. Participanta Bilderberg Group. Membra  COMISIA TRILATERALA

Tatal sau, Eugene Isaac Meyer (1875 –  1959), evreu, boss-ul anterior, a fost intre altele si  Chairman of the Federal Reserve din 1930 pana in 1933. Firesc, din moment ce inca din tinerete a lucrat pentru Lazard Freres, unde tatal sau a fost partener de afaceri.

Si cum le sta bine celor ca el, nu s-a indepartat de sectorul financiar-bancar, devenind in 1946 primul presedinte la BANCA MONDIALA

Philip Graham

   Philip Leslie Graham (1915 – 1963), evreu, copropietar The Washington Post.

Casatorit cu Katharine Graham.

Membru societatea secreta Sigma Alpha Epsilon. Membru Council on Foreign Relations

Apropiat al lui Douglas Dillon facand lobby pentru numirea acestuia in functia de Secretary of the Treasury.

Katharine Weymouth

   Katharine Bouchage Weymouth(1966 -), evreica, patroana si chief executive officer al The Washington Post , nepoata lui Katharine Graham.

   Newsweek

Newsweek, magazin fondat in 1933, lansat in 1935. In 1937 se uneste cu jurnalul Today, fondat in 1932 de catre Averell Harriman si Vincent Astor, ultimul devenind chairman of the board si principal actionar pana in 1959.

Newsweek este cumparat de Washington Post in 1961.

Pentru detalii despre Averell Harriman cititi va rog articolul:

Personalitati si organizatii: familia HARRIMAN, unealta importanta a colosilor Rothschild. Sarcini: transporturi, eugenie, banci, finantarea nazismului

Vincent Astor

   William Vincent Astor (1891-1959), evreu, chairman of the board si principal actionar pana in 1959 Newsweek.

   Malcolm Muir

   Malcolm Muir (1885 – 1979), presedinte The McGraw-Hill Companies 1928 – 1937, a ajutat la crearea BusinessWeek , unde a fost director si presedinte. Editor sef si presedinte al  Newsweek 1937 – 1959. Honorary chairman of the board dupa ce Washington Post Company l-a cumparat in 1961.

Membru Council on Foreign Relations

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] Foto: http://vigilantcitizen.com/pics-of-the-month/symbolic-pics-of-the-month-0512/ Foto: http://www.steamshovelpress.com/obamasign1_revised.jpg Iata comentariul fratelui acelas postat la articolul Video: EI RAD …: umbla zvonul ca aceasta papusa ghidonata (dar si f proasta) care e b. obama de maine … Meta Search Alerts […]

  Apreciază

 2. lorena said, on februarie 10, 2014 at 9:58 pm

  Hollywood retrage nominalizarea pentru un cântec creştin interpretat de o eroină cu dizabilităţi, dar celebrează pedofiliahttp://stiripentruviata.ro/hollywood-retrage-nominalizarea-pentru-un-cantec-crestin-interpretat-de-o-eroina-cu-dizabilitati-dar-celebreaza-pedofilia

  Apreciază

 3. John of România said, on februarie 10, 2014 at 10:06 pm

  @Saccsiv
  Vorbind de elite, stiai ca sediul Natiunilor Unite a fost construit pe un teren donat de Rockefeller?
  http://en.metapedia.org/wiki/United_Nations#History

  The UN was built on land donated by John D. Rockefeller. The organization was founded in the year 1945 after the German Reich, the Empire of Japan, the Kingdom of Hungary and the Kingdom of Romania had been defeated and International Jewry wanted to strangle Germany more safely than it had strangled it before with the Versailles Treaty. For this purpose, some special circles were set up, like the UN Security Council. Unemployed bureaucrats have so far created and developed a high number of various bataillons whose purpose is to stabilize regions, that means that these troops set up puppet governments which support the geopolitical capitalization (for the Jews) of the certain countries affected by the tearing by this kraken. The United Nations Terrorist Organization (often abbreviated as UNO, too) has deviated from their original, not so wide-ranging purposes, because it has proven to be on of the best instruments to strengthen Talmudist interests.

  Apreciază

 4. lorena said, on februarie 10, 2014 at 10:10 pm

  10 februarie 2014 – Părintele Justin ar fi împlinit 95 de ani. Veşnică fie pomenirea sa!http://atitudini.com/10-februarie-2014-parintele-justin-ar-fi-implinit-95-de-ani-vesnica-fie-pomenirea-sa/

  Apreciază

 5. lorena said, on februarie 10, 2014 at 10:27 pm

  Încă un Părinte de la Muntele Athos ne spune că microcipul e pecetea fiarei

  http://yanush.wordpress.com/2014/02/09/inca-un-parinte-de-la-muntele-athos-ne-spune-ca-microcipul-e-pecetea-fiarei/

  Apreciază

 6. abc Marin said, on februarie 11, 2014 at 1:11 am

  citiți cu postarea lui Pershian Casca de la clipul de mai sus .

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: