SACCSIV – blog ortodox

CE-AU PATIT UNII DINTRE CEI CE L-AU LUAT IN RAS PE DUMNEZEU

Posted in HULA by saccsiv on februarie 9, 2014

John Lennon:

Cu câţiva ani înainte de a muri, într-un interviu pentru o revistă americană, el a declarat: “Creştinătatea va lua sfârşit, va dispărea. Nu este nevoie să îmi susţin această idee. Sunt sigur. Nu am ce spune despre Iisus, însă cei ce-L urmau erau oameni prea simpli, astăzi noi suntem mai cunoscuţi decât El” (1966).

Lennon, după ce a declarat că membrii formaţiei Beatles erau mai cunoscuţi decât Iisus Christos, a fost împuşcat de şase ori.

 

Tancredo Neves:

În timpul campaniei prezidenţiale, acesta a declarat că, dacă ar obţine 500.000 de voturi din partea partidului său, nici Dumnezeu nu l-ar mai putea îndepărta de la Preşedinţie.

Bineînteles, a obiţnut voturile, însă s-a îmbolnăvit cu o zi înainte de a deveni preşedinte, apoi a murit.

Bon Scott:

Fostul vocalist al formaţiei AC/DC. Într-un cântec din 1979, el spunea: “Nu mă opriţi: mă îndrept pe drumul meu, pe drumul care duce în infern”.

Pe 19 februarie 1980, Bon Scott a fost găsit mort, înecat cu propria vomă.

Campinas (in 2005)

În Campinas, Brazilia, un grup de prieteni, beţi, au luat, în drum, o altă prietenă… . Mama a însoţit-o până la maşină şi, îngrijorată de starea în care se aflau prietenii ei, i-a spus, ţinând-o de mână pe fata care se aşezase în masină: “Fiica mea, mergi cu Dumnezeu şi fie ca El să te apere.”

Aceasta a răspuns: “Poate doar dacă El (Dumnezeu) merge în portbagaj, pentru că aici, înăuntru,…. e deja plin.”

Peste câteva ore, a sosit vestea că tinerii au fost implicaţi într-un accident mortal, toţi au murit, maşina era de nerecunoscut, nu se mai putea spune ce tip de maşină fusese, însă, în mod surprinzător, portbagajul era intact. Poliţia a declarat că nu vedea în ce mod a putut rămâne intact portbagajul. Spre surprinderea lor, în portbagaj au găsit un carton de ouă, iar ouăle erau toate întregi.

Cititi va rog mai multe la:

SOARTA CELOR CE L-AU LUAT ÎN RÂS PE DUMNEZEU

Lucrarea unora dintre cei de mai sus sminteste si dupa moartea lor, mari multimi de oameni:

VIDEO: John Lennon – „IMAGINE”. Un manifest new age

Aleister Crowley si REVOLUTIA SATANISTA (rock, sexualitate, droguri) – video si completari necesare

Iar cine va sminti pe unul dintr-aceştia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară şi să fie aruncat în adâncul mării” (Matei 18:6).

Atrăgându-i pe alţii spre păcat, vom fi îndoit pedepsiţi” (Sfântul Ioan Gură de Aur).

Totusi, de ce nu-i starpeste Dumnezeu de pe pamant pe toti cei ce smintesc? Unul din motive il gasim la PENTRU AVVA ANTONIE:

Acelasi a zis: nimeni neispitit nu va putea sa intre in Imparatia Cerurilor.
Ca, ridica, zice, ispitele si nimeni nu este care sa se mantuiasca.

Tagged with: , ,

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on februarie 9, 2014 at 6:57 pm

    Dumnezeu nu da cu parul, numai ca noi neo facem cu mina noastra, bineinteles indemnati de catre diavol, si asta datorita ca nu mai avem frica de Dumnezeu

    Apreciază

  2. abc Marin said, on februarie 9, 2014 at 8:17 pm

    eu mai auzisem că Thomas Andrews cel care a construit Titanicul a fost întrebat dacă opera lui se poate scufunda acesta a afirmat că nici Dumnezeu nu o poate scufunda , astăzi știm cu toții soarta Titanicului , a fost doar o barcă de hârtie înaintea Lui , cred că foarte mulți s-au pocăit atunci de faptele lor .

    Apreciază

  3. GabiM. said, on februarie 9, 2014 at 10:20 pm

    Cand in anul 2008-2009 l-am „descoperit” prin internet pe PARINTELE,m-am gandit ca mi-ar place tare mult sa il cunosc,sa ajung la Sfintia Sa…Apoi am gandit ca daca as reusi sa ajung,mi-as dori sa am un „semn”..Pe 25 iunie 2009,chiar in ziua in care am ajuns la Manastirea Petru Voda M-AM LASAT DE FUMAT,dupa 42 de ani…Incercasem ani de zile inainte sa ma las de fumat,chiar am reusit de trei ori(prima data pentru doua saptamani,apoi pentru cca o luna,din nou pentru cca 3 luni,dar de fiecare data am reluat fumatul…),am luat picaturi,am aplicat plasturi speciali,am folosit guma speciala pentru acest lucru,dar rezultatul a fost NUL!
    In schimb,chiar in ziua in care am ajuns la P.V. m-am lasat de fumat fara nici cel mai mic efort…Prietenele,cunostintele,chiar si rudele ma iau peste picior…Oare as fi reusit eu asta dupa 42 de ani de fumat,numai si numai cu voia mea,netrebnica si nevrednica?!? Doamne ajuta-ne, miluieste-ne si ne mantuieste pe noi,pacatosii!

    Apreciază

    • Mihail said, on februarie 10, 2014 at 12:41 pm

      @ GabiM. : Soția mea a reușit să se lase de fumat doar după un pelerinaj la Prislop, la mormântul Părintelui Arsenie Boca !

      Apreciază

  4. Romeo said, on februarie 10, 2014 at 9:16 am

    Cauza lui Lennon in Imagine: oranduirea globalista !

    „And no religion too” – traducerea in romana cam deficitara.

    http://www.versuri.ro/versuri/gjkgg_john+lennon+imagine.html
    http://www.versuri.ro/versuri/gelmhf_john+lennon+imagine+rom+n.html

    Apreciază

  5. aniush said, on februarie 10, 2014 at 12:42 pm

    Din cele relatata reies urmatoarele: declaratiile acestor oameni sunt un lucru extrem de grav, pentru ca ei ii neaga existenta lui Dumnezeu, Il iau in deradere si in batjocura, ca sa nu mai spun ca Il exclud din vietile lor. Parerea mea e ca ceea ce fac ei este nu o gresala, ci o alegere pentru care au platit foarte scump.
    Daca citim cele scrise mai sus ar trebui sa ne dea de gandit, pentru ca intr-o buna zi toti vom da socoteala inaintea lui Dumnezeu de gandurile, cuvintele, faptele noastre…si in acea zi, in acele momente nimic nu va fi ascuns, totul va iesi la iveala. Asadar sa fim foarte atenti. Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. aniush said, on februarie 10, 2014 at 12:45 pm

    GabiM,
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  7. […] CE-AU PATIT UNII DINTRE CEI CE L-AU LUAT IN RAS PE DUMNEZEU | Saccsiv’s Weblog […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.