SACCSIV – blog ortodox

NIELS SCHNECKER vine de nicaieri si incotro se indreapta?

Posted in EVREI, MASONERIE, NIELS SCHNECKER by saccsiv on februarie 4, 2014

Niels-Schnecker

 

Foto: http://www.exclusivnews.ro/economie/niels-schnecker-a-refuzat-sa-preia-conducerea-companiei-cfr.html

   Iata ce aflam din articolul Niels Schnecker nu mai este strategul lui Crin Antonescu. Ce ascunde CV-ul său:

 

Şeful de campanie al lui Crin Antonescu, Niels Schnecker, a decis să părăsească echipa de campanie pentru prezidenţiale a preşedintelui PNL, în urma problemelor de comunicare întâmpinate în decursul colaborării din ultimele luni de zile. Informaţia a fost confirmată astăzi de Crin Antonescu.

Întrebat dacă va înceta colaborarea sa cu Niels Schnecker, Crin Antonescu a răspuns: „Da, va înceta, ceea ce nu înseamnă că relaţia de amiciţie între mine şi domnul Schnecker va înceta. Ea va continua, activitatea domniei sale în calitate de consilier al meu va înceta”.

El a precizat că a avut o „colaborare normală, o colaborare bună” cu Schnecker, însă „colaborările încep şi se termină”.

În plină vară, la sfârşitul lunii iunie 2013, Crin Antonescu anunţa că omul de afaceri Niels Schnecker se va ocupa de campania sa prezidenţială. „Avem nevoie de viziunea sa occidentală, de experienţa şi succesele sale, mai puţin ştiute publicului larg, înregistrate în cadrul campaniilor electorale din SUA“, a motivat Antonescu alegerea lui Schnecker.

Potrivit unor surse politice, consultantul a întâmpinat mai multe probleme de comunicare cu liderul PNL, în special după ce au apărut informaţii potrivit cărora Antonescu ar fi avut discuţii cu Adrian Thiess.

Consilier fictiv la Casa Albă

Şeful de campanie al lui Crin Antonescu, omul de afaceri Niels Schnecker (53 de ani), şi-a publicat pe site-ul personal un CV impresionant, dar „a uitat“ să treacă şi anii în care a absolvit studiile înalte sau perioada în care a profesat.

Potrivit CV-ului său oficial, primul contact al lui Niels Schnecker (foto dreapta) cu elita politică americană a avut loc pe când acesta avea numai 27 de ani. Mai precis, directorul de campanie al lui Crin Antonescu susţine că a fost numit consilier special la Casa Albă în 1987, perioadă în care preşedinte era Ronald Reagan, dar documentele aflate în arhiva de la Casa Albă, publicate online, îl contrazic.

Numele lui Niels Schnecker nu figurează între consilierii lui Ronald Reagan, nu doar în 1987, ci pe parcursul ambelor mandate ale acestuia. În schimb, arhiva documentelor din timpul administraţiei Reagan arată că fostul şef de stat a numit-o în funcţia de consilier special pe Mary F. Wieseman. Conform vechiului CV, în aceeaşi perioadă, respectiv în 1987, omul de afaceri se afla în Colorado, unde a deţinut funcţia de CEO al International Investment Bankers Group Inc. În acelaşi an, obţine şi un MBA în cadrul National Center for Business Studies din Washington D.C. Însă ultimele două instituţii nu pot fi găsite de motoarele de căutare şi nici nu există nicio referire la ele.

Numele său nu apare, ulterior, nici printre membrii echipelor de campanie ale lui George Bush Sr., George W. Bush, Rudolph Giuliani, deşi CV-ul său pretinde că  ar fi fost consilier al candidaţilor la campaniile prezidenţiale derulate în perioada 1984 – 2008.

Şi nici în Comitetul Naţional Republican, din care acesta susţine că face parte, nu figurează. Singura legătură dintre numele lui Niels Schnecker şi republicani poate fi identificată pe lista sponsorilor. Într-adevăr, Schnecker a avut donaţii modice, în două rânduri, 250 şi 1.550 de dolari, pentru cauza republicanilor, potrivit unui document al Comisiei Electorale Federale din SUA.

ABSOLVENT DE SORBONA: FACULTATE INEXISTENTĂ

Niels Schnecker susţine că a absolvit cursurile Universităţii Sorbona, în cadrul Faculté de la Romande. Facultatea respectivă nu există, însă, iar în ce priveşte situaţia absolvenţilor, prestigioasa universitate pune la dispoziţie, pe site-ul propriu, un anuar în care se regăsesc numele studenţilor actuali, dar şi ale foştilor studenţi. Totodată, Schencker susţine că este doctor în filosofie economică, diplomă obţinută, de asemenea, în cadrul Universităţii Sorbona. Cu toate acestea, numele său nu se regăseşte printre foştii studenţi.

Consilier la privatizarea flotei?

Niels Schnecker a sosit în România în 1994, potrivit unui interviu acordat în 2010. „Eram avocat în Johannesburg, Africa de Sud, şi m-a convins să mă întorc (n.r. – în România) răposatul ambasador Mihai Botez, Dumnezeu să-l ierte!“, povestea Schnecker pentru „Evenimentul zilei“. Cu toate acestea, într-un articol publicat de acelaşi cotidian în 1993, Niels Schnecker figura pe lista de experţi mandataţi de Guvernul României. „În 1993 nu eram consilier la Navrom“, a comentat, scurt, Schnecker, pentru Adevărul.
Cititi va rog si:

Video: NIELS SCHNECKER si SORIN OVIDIU BALAN – MASONI CU BANDEROLE. Iata-i ducand sicriul masonului Florian Pittis …

Niels Schnecker ataca furios pe toti cei ce considera homosexualitatea anormala

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. oarecare said, on februarie 4, 2014 at 3:48 pm

  Schmeker… SCHNECKER … asta…

  Apreciază

 2. nea Anderthal said, on februarie 4, 2014 at 4:15 pm

  ..spionul asta parvenit si alogen ar fi bine sa plece acolo unde-i locul:pe tzarmul Marii Moarte unde-s „aia” ca el adica „dosnicii”
  ps;acum inteleg „linistea lui Kakarau” din ultimele saptamani…etc

  Apreciază

  • Mălin said, on februarie 5, 2014 at 9:38 pm

   Chestia cu votul a devenit de mult o iluzie. Oamenilor li se pare ca au alternative de vot dar de fapt este o mare iluzie. Nu exista nici o alternativa fiindca toti candidatii sunt promovati, verificati si controlati de catre iudeo-masoni. Asadar se minte ca alege, dar alege doar din variantele care i se ofera, care variante sunt toate sub controlul lor. Iudeo-masonii au pus labele si pe politica si democratie nu mai exista din Grecia antica. Totul se face prin manipulare!

   Apreciază

 3. abc Marin said, on februarie 4, 2014 at 4:59 pm

  Schnecke se traduce vierme sau melc din germană , cuvânt ce vine din ebraică cel mai posibil fiindcă jidovii și-au pus o amprentă foarte mare pe limba germană au stat puțin dar au influențat mult , sunt foarte multe denumiri a locurilor , zonelor , localităților la nemți etc .

  Apreciază

 4. Vasile said, on februarie 5, 2014 at 9:12 am

  „CA PILOT, NORMAL, ÎMI PLACE F16“ Niels Schnecker s-a lăudat cu statutul său de colonel în rezervă la US Air Force. Deşi funcţia nu apare în prezentarea actuală de pe site, într-un interviu din 2010, Schnecker rememora vremea în care pilota avioane. „Am avut norocul să zbor pe F15, F16 şi A10. Ultimul e avion antitanc şi e poreclit Warthog, după un porc mistreţ sud-african, aşa de urât e. Dar e un avion subsonic excepţional. Ca pilot, normal, îmi place F16, dar cu A10 ştii că nu cazi“, a povestit el. Pe site-ul oficial al US Air Force nu este menţionat numele lui Niels Schnecker.

  http://adevarul.ro/news/politica/crin-antonescu-1_5241c60dc7b855ff56bedf61/index.html

  Cam multe minciuni cred ca debiteaza acest om dar sigur sigur e purtator de sortzulet – asta am vazut la inmormantarea lui Florian Pitis

  Apreciază

 5. clement said, on februarie 5, 2014 at 7:51 pm

  Este cum ziceti, dar N24 a transmis, fara comentarii, in bucla, o imagine in care „invartitorul” cobora saltat din avionul prezidentului Obama.
  @abc Marin
  snec are sens de surub-melc. In fine, ideea este ca numele ii vine, ca o manusa.

  Apreciază

 6. valentin said, on februarie 6, 2014 at 12:52 am

  MASONII SE DUC ÎN IAD, CU EXCEPŢII RARE, CEI CE S-AU ÎNTORS , DAR AU PRIMIT MUCENICIA. E MAI BINE SĂ NE RUGĂM TOTUŞI PT. EI DECÎT SĂ ÎI JUDECĂM… PREVENTIV AŞA, PT. CĂ AM GREŞIT ŞI I-AM JUDECAT.
  PENTRU RUGĂCIUNILE MAICII TALE, FII MILOSTIV DOAMNE LA JUDECATĂ ŞI CU MINE, DAR ŞI CU VRĂJMAŞII NEAMULUI NOSTRU, DÎNDU-LE ŞI LOR POCĂINŢĂ ŞI ÎNTOARCERE LA ADEVĂR DIN TIMPUL VIEŢII PĂMÎNTEŞTI.

  Apreciază

  • clement said, on februarie 6, 2014 at 11:33 pm

   E bine. Roaga-te dumneata pentru frunzaverde si ma rog eu pentru piedone, ca-i mai modest intelectual si are scuze.

   Apreciază

 7. automatizariro said, on februarie 7, 2014 at 5:38 pm

  Reblogged this on Un nou stil de viata .

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: