SACCSIV – blog ortodox

Vor intelege oare medicii ce au supravietuit accidentului de avion ca TRANSPLANTUL POATE FI O CRIMA? Pilotul Adrian Iovan si studenta au murit de frig. De ce au fost gasiti doar dupa 6 ore?

Posted in ACCIDENTE, TRANSPLANT DE ORGAN by saccsiv on ianuarie 22, 2014

Pe cei ce nu inteleg titlul, ii rog sa citeasca:

TRANSPLANTUL DE ORGANE POATE FI O CRIMA: Un american s-a trezit din coma cu putin timp inainte de a fi deconectat de la aparate …

TRANSPLANTUL DE ORGANE POATE FI O CRIMA: Un britanic a implorat sa fie lasat în viata, chiar inainte sa fie deconectat de la aparate.

REVENIREA unei frantuzoaice din MOARTE CEREBRALA, dupa 14 ore, ar trebui sa dea de gandit adeptilor TRANSPLANTULUI DE ORGANE

Dezbatere privind TRANSPLANTUL (DONAREA) DE ORGANE

Transplantul de organe – ucidem ca sa “salvam” vieti (un text ce l-am scris pentru revista bisericii penitenciarului)

Iata ce putem citi in articolul Victor Zota, despre AVIONUL PRĂBUŞIT: „Cred că pădurarii au fost trimişi de Dumnezeu!”:

Victor Zota, vicepreşedintele Agenţiei Naţionale de Transplant (ANT) a povestit că atunci când a aflat că avionul în care se aflau colegii săi s-au prăbuşit nu a crezut. „În primul moment nu mi-a venit să cred. M-a întrebat profesorul Irinel Popescu. Iniţial n-am vrut să cred. L-am sunat pe doctorul Zamfir, care mi-a confirmat. L-am întrebat dacă sunt supravieţuitori. Mi-a spus că nu ştie. L-am sunat după zece minute şi mi-a confirmat faptul că toţi cei din avion trăiau. L-am rugat să sune la 112 ca să poată fi localizat”, a povestit Victor Zota la REALITATEA TV.

Cât despre localizarea victimelor, Victor Zota a spus că RADU ZAMFIR a reuşit cu ajutorul telefonului mobil să identifice zona. „El este un doctor care se pricepe şi la electronică şi are un smartphone cu care a reuşit să se localizeze. Mi-a spus că se află între Abrud şi Câmpeni. Asta le-am transmis colegilor mei de la Ambulanţă. A trecut un avion pe deasupra lor, care era o cursă de Munchen. Pe măsură ce trecea timpul, îngrijorarea mea creştea. RADU ZAMFIR este un om care îşi dozează foarte bine emoţiile. E chirurg. De vreo trei ori mi s-a transmis că sunt găsiţi
Când într-adevăr au fost găsiţi, n-am mai crezut. Cred că pădurarii au fost trimişi de Dumnezeu. Ei au fost şansa colegilor mei. Nu ştiu cine e de vină. Cred că toţi sunt de vină”, a povestit Victor Zota la REALITATEA TV.

Cititi va rog si:

Studenta care a murit în accidentul aviatic avea temperatura corpului 18 grade când a fost găsită

Iata si ce putem citi in articolul Reacţie halucinantă a Poliţiei Române. De ce nu a folosit aparatura de care dispune pentru salvarea victimelor accidentului din Apuseni:

Reacţie halucinantă a Poliţiei Române în cazul localizării medicilor răniţi în accidentul aviatic de ieri. Deşi instituţia are un sistem performant de localizare, nu l-a folosit pentru că este utilizat doar la localizarea infractorilor.
Poliţia afirmă că avea nevoie de acordul unui judecător pentru a folosi sistemul performant de localizare, despre care susţineau că are ca scop principal salvarea de vieţi omeneşti.
IGPR susţine că avea nevoie de acest accept pentru a putea intercepta şi localiza semnalul telefoanelor celor aflaţi în avion.
Potrivit reprezentanţilor poliţiei, sistemul, care a costat aproape 3 milioane de lei, este folosit pentru interceptări şi localizarea unor persoane cercetate penal.
Anul trecut, când au achiziţionat aparatura performantă, şefii din poliţie insistau că acesta va fi utilizată doar pentru localizarea telefoanelor mobile.

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. danielvla said, on ianuarie 22, 2014 at 12:16 am

    Putin probabil sa inteleaga. Dar cei care au murit…. Nimic nu e intamplator: „În 2005, în perioada în care era însurat cu Romaniţa Iovan, acesta a fost la un pas să ajungă la închisoare, după ce a împuşcat mortal un bărbat pe care l-a surprins în casă. Iovan şi soţia sa au susţinut la vremea respectivă că bărbatul era un hoţ, care le furase câteva bijuterii şi un ceas, după care a vrut să intre în dormitorul lor. La capătul unui proces extrem de mediatizat, s-a decis că pilotul era în legitimă apărare atunci când l-a omorât pe hoţ cu puşca de vânătoare şi astfel s-a dispus neînceperea urmăririi penale.” conform http://spynews.ro/actualitate/scandalurile-in-care-a-fost-implicat-adrian-iovan-a-omorat-un-om-a-impuscat-un-caine-si-a-mai-distrus-un-avion-20057.html
    Dumnezeu sa-i ierte!

    Apreciază

    • Maria said, on ianuarie 22, 2014 at 3:09 pm

      danielvla,
      Ce s-a spus la proces sunt doar minciunile lui Iovan si a Romanitei .Baiatul a fost chemat de Iovan , ca sa-l lichideze , la ora 2 noaptea .Faceau afaceri si ca sa nu-i dea partea lui , l-a impuscat . Povestea cu hotul este o inscenare , pusa la punct cu ceva timp in urma .

      Apreciază

  2. saccsiv said, on ianuarie 22, 2014 at 12:38 am

    Poveştile eroilor din Apuseni. Cum au reuşit oamenii simpli să doboare tot sistemul

    http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/povestile-eroilor-apuseni-reusit-oameniisimpli-doboare-sistemul-1_52debd46c7b855ff56ad894d/index.html

    Apreciază

  3. Alexandru(Fulger) said, on ianuarie 22, 2014 at 12:45 am

    Guvernul stie doar sa spioneze , prin smartphone stiu exact unde te afli si au acces la microfon si camera , nu puteau sa localizeze unde se afla telefonul sau macar sa le dea indicati celor de la locul accidentului cum sa isi trimita locatia.

    Apreciază

  4. Mălin said, on ianuarie 22, 2014 at 3:07 am

    Nimic nu se petrece fără îngăduinţa lui Dumnezeu. Unii cred săracii că viaţa asta ar fi un fel de haos ca şi cum Dumnezeu S-ar fi ascuns undeva departe şi ar fi lasat-o de izbelişte. De aceea mulţi au ajuns săracii să considere că totul le este permis. De aceea se fac atâtea ticăloşii strigătoare la cer. Nu îşi dau seama sărmanii că mai devreme sau mai târziu îi vor ajunge din urmă legile duhovniceşti pentru toate câte le fac!

    Citisem mai devrem o ştire cum că avionul ar fi transportat de fapt la bordul său organe însă după aceea s-a spus că de nu transporta…
    În fine, cert este că traficanţii de organe nu pot să se târguiască cu Dumnezeu şi asta se vede destul de grav.
    Vor să ne bage şi nouă acum pe buletinele elctronice cum că ne dăm deja acordul că ne donăm organele în caz că dăm colţu’ fără să ne întrebe nimeni nimic.
    Mafia traficului cu organe începe să-şi arate primele ramificaţii…

    Apreciază

  5. Valentin said, on ianuarie 22, 2014 at 8:39 am

    Este clar ca guvernului nu-i pasa o iota de vietile cetatenilor. O stire din aceasta dimineata ne spune pe toate posturile TV ca s-a reusit prinderea nu stiu carui hacker ca re a spart contul de email al directorului SRI…Ce eforturi, cati oameni angrenati si ce bani cheltuiti!! Stim bine ca astia ne urmaresc dupa telefoane si afla nu numai ce vorbim dar si unde suntem minut cu minut si ce cumparam si ce plati facem si unde planificam sa mergem, etc…Acum se vede clar minciuna lor: toate aceste sisteme de supraveghere nu sunt facute pentru protejarea populatiei, cum spun ei sus si tare ci pentru urmarire si inrobire. Pentru protejare NU functioneaza, fapt dovedit. Pentru urmarire FUNCTIONEAZA perfect. Dumnezeu a descoperit minciuna lor pentru cine are ochi si urechi si minte sa inteleaga. Cat despre transplant – o procedura prin care omul refuza sa -si caute vindecarea la Dumnezeu si apeleaza la mijloace mecanice, ca la niste piese de schimb: luam de acolo si punem acolo. Este sub demnitatea omului. Fiecare individ este unic si irepetabil si de nepretuit in ochii Domnului. oamenii nu mai inteleg asta si se pornesc pe reparatii capitale ca la service-ul auto, macelarind alti oameni in suferinta sau in coma pentru alua bucati din ei si a le pune in alti bolnavi, care nu se stie cum vor reactiona, daca vor mai trai, cum vor mai trai…Sa incerci sa salvezi viata unuit tanar de 20 d ani este ceva. Dar, sa-mi fie cu iertare, sa te chinui sa faci transplant pentru a salva viata unui om de peste…60 de ani, ca in cazul de fata, este cam deplasat. Iata ce s-a intamplat: nu numai ca transplantul nu a avut loc dar a si murit fatuca aia sarmana de 23 de ani. Pentru ce? Daca lucrurile ramaneau in matca lor, acum erau mai multi vii si mai putini morti. Dar oamenii au decis sa faca cum ii duce pe ei capul mai bine si rezultatul este acesta: multi morti si nici o sansa noua pentru cea care astepta transplantul.
    Cat despre incompetentii bine platiti din banii nostri ca sa faca proceduri la proceduri la proceduri – rusine pentru ei. Nu stiu ce se petrece in tara asta dar de vreo 3 ani parca toate au luat-o razna si nu mai poti fi sigur de ziua de maine, Ce se urmareste, sa ne scoata din minti, sa ne scoata in strada, sa ne deprime sau sa ne decimeze? Eu alta iesire nu vad. Numai minciuna, taxe, impozite, inselatorii, amanari, vorbarie si lene multa. Singurul tronson unde guvernantii sunt mult prea harnici este cel am buletinelor cu cip, cardurilor de sanatate, sistemelor de supraveghere si urmarire si dotarea jandarmeriei. Aici nu-i intrece nimeni la fonduri si punere in aplicare. Cum la fel de grabiti sunt si cu Pungesti, Rosia Montana si construirea de mall-uri si alte bazaconii. Urate vremuri am prins, dragii mei…

    Apreciază

    • Cosmin said, on ianuarie 22, 2014 at 11:34 am

      @ Valentin,

      Ai foarte mare dreptate, cand spui ca toata dotarea sistemului nu e ca sa salveze vieti ci ca sa fim noi mai atent supravegheati.

      Vin sa completez cu un argument care confirma spusele tale.

      Mi-am gasit masina lovita in parcarea unui aeroport de la noi din tara. Parcarea e supravegheata video. Am mers la politia aeroportului pentru a face reclamatie. Politistul cu care am vorbit era cel mai mare in grad la acel birou. Mi-a spus care e procedura care trebuie sa o urmez. Eram obosit si nu mai aveam nervi sa zabovesc cu acele proceduri anevoioase si am decis sa imi repar masina pe cheltuiala proprie. Mentionez ca parcarea aeroportului era cu plata si aveam de achitat o suma deloc neglijabila.

      L-am intrebat neoficial pe politist, sa-mi raspunda sincer la urmatoarea intrebare: daca urmez toate procedurile, ancheteaza cineva cazul? Politistul a raspuns sincer: nu. La care, ii spun: dar bine, exista supraveghere video, nu ar fi asa mare problema identificarea faptasului. Iar politistul imi raspunde, atentie: SISTEMUL DE SUPRAVEGHERE SERVESTE SERVICIILOR DE INFORMATII, NU E DESTINAT INTERESELOR PASAGERILOR.

      Referitor la situatia din articol, doctorul Radu Zamfir, a furnizat coordonatele exacte ale pozitiei lor. Restul e abureala.

      Concluzie: in spatele acestui incident, ma refer la intarzierea mare de gasire a locatiei, se ascunde ceva.

      Intamplarea face ca eram la cineva acasa si mergea televizorul pe ProTV, iar cireasa de pe tort a fost, acuzarea Bisericii de catre Lucian Mandruta, spunand ca avem biserici noi si spitale vechi cu dotari depasite. Deci biserica e de vina si in acest incident.

      No Comment!

      Apreciază

    • baciul cel vrancean said, on ianuarie 23, 2014 at 3:17 pm

      Cand baiatul meu iubit a fost omorat, am cerut casetetele de la CAMERELE de supraveghere care puteau sa clarifice fara dubii tot ce s-a intamplat. Au amanat cat de mult au putut sa o faca, sub masca compatimirii, a intelegerii. Aceasta procedura trebuie facuta in termen de 30 zile de la inregistrare, ca dupa aceea cica se distrug. Si ce credeti, pentru ca tot am insistat, tot cu zambetul pe buze, ne-au dat ALTA CASETA.
      In Bucuresti, de casete raspunde primaria capitalei care are colaborare cu UTI, care ghici a cui firma este?

      Ce credeti ca va face familia fetei ucise? Se va gandi oare ca, de la ora 14-21 SISTEMUL militar nu a PUTUT (unde nu-i dorinta nu e nici putinta) sa identifice un avion dupa nu stiu cate mobile?+sistemul propriu al avionului care TOTUSI functiona? Sau se va ingriji sa-i faca toate cele necesare petrecerii sufletului, timp de 40 de zile?

      Sper sa fie cineva s-o faca pentru ea, caci in momentul de fata este sfatuita sa se indrepte penal impotriva unor fantome, cand de fapt vinovatii sunt intotdeauna langa cel mort, acolo trebuie cautati. Si ei vor duce la sefii lor, la complicii lor.

      Apreciază

      • Maria said, on ianuarie 23, 2014 at 5:10 pm

        Doamne , intareste-ne pe toti , dar mai ales pe cei patiti , cu membrii dragi din familie , victime ale acestor super-criminali .
        Bietul baiat , dragul de el , Dumnezeu sa-l aseze in lacasurile sfinte , in Viata Vesnica , dar cred ca acolo este , un copil tanar si curat , nevinovat .

        Apreciază

  6. Gabriel said, on ianuarie 22, 2014 at 8:39 am

    marturia unui salvamont, facuta public pe grupul yahoo aviatia.ro

    Salutare
    > tuturor,
    >
    > Nici
    > nu stiu ce ce sa incep, probabil cel mai usor ar fi sa ma
    > prezint. Ma numesc Sorin Popa, sunt membru Salvamont Alba
    > si de vreo 3 ani m-am apucat si de zbor
    > cu parapanta. Sunt un pasionat de IT si electronica si tot
    > ce inseamna Tech, fericit detinator de titulatura de inginer
    > diplomat!
    >
    > Ieri noapte am luat si eu parte la toata
    > operatiunea de cautare si salvare. O sa va povestesc, ce am
    > trait, simtit si vazut eu!
    > Am un Gps
    > Garmin Etrex Venturer CX, cu harti updatate, tweak-uite etc.
    > Am investit mult timp (in 9 ani, de cand il am) cititnd mii
    > de km de forumuri ca si asta, despre acest GPS, ca sa scot
    > tot ce poate el sa dea mai bun. Deci este foarte preaparat,
    > si nu ma duc nici la WC fara el. Am avut destul de multe
    > actiuni de cautare, unde l-am folosit si a salvat vieti! De
    > cand m-am apucat de zbor, are locul lui sfant in cockpit.
    >
    >
    > Am fost anuntat la ora 16:16 minute, sunt
    > domiciliat in mun Aiud judetul Alba, la 141 de Km de sat
    > Horea, asa ca drumul pana acolo necesita circa 2-2ore si
    > jumatate. La ora 16:50 paraseam orasul, si am gonit tot
    > drumul pe ceata, precum Colin McRae, pe o ceata
    > oribila. Am ajuns la aproximativ ora 19, sau foarte putin
    > peste aceasta ora!
    >
    > Primul lucru pe
    > care am incercat sa il fac, ii sa aflu coordonate. Eram mai
    > mult ca sigur ca intr-un astfel de incidend aviatic, trebuie
    > sa se stie cel putin coordonate. Cu toate ca pe drum le
    > spuneam colegilor mei „ca sigur pana ajungem noi de la
    > asa distanta, din Aiud, toata lumea este salvata etc”.
    >
    >
    > Odata ajunsi in
    > zona unde s-a facut asa-zisa „Celula de Criza”,
    > ne-am lovit de urmatoarele probleme:
    >
    >
    >
    > 1. PRESA NU A FACUT ALTCEVA DECAT SA NE INCURCE. S-A
    > INTARZIA CEL PUTIN O ORA DIN CAUZA LOR (NE CEREAU SA LE
    > CARAM OPERATORII CU MASINILE, etc)
    >
    >
    > 2. POLITIA A FOST DEPASITA DE SITUATIE. TREBUIA IMPREUNA
    > CU JANDARMII SA NU PERMITA ACCESUL FACTORILOR
    > PERTURBATORI
    >
    >
    > 3. IGSU DEPASITI DE SITUATIE, NU AM VAZUT PE UN
    > CONDUCATOR CARE SA GESTIONEZE LOGIC SI COERENT SITUATIA
    >
    >
    > 4. CEA MAI MARE SI CEA MAI GRAVA!!!!!!! LIPSA TOTALA DE
    > COMUNICARE INTRE INTITUTIILE STATULUI TRIMISE SA
    > ACTIONEZE
    >
    >
    > Noi cei de la SALVAMONT,
    > am fost dati la o parte, cu toate ca aveam dotarea tehnica,
    > cunostintele necesare! O targa speciala de transport costa 2
    > mii de euro, cele pe care le vedeti in filmarile de la
    > televiziuni, si eu au preferat sa care accidentatii cu
    > patura si doi pari de brazi, de catre padurari si jandarmi.
    > Multi dintre salvatorii montani sunt pregatiti in centrele
    > SMURD ca sa devina si Paramedici, ca degeaba ajungi la
    > accidentat si nu sti ca ii faci nimic. Noua ni s-a spus
    > sa ne retragem cand eram la 10 minute de ei!
    >
    >
    >
    > Am sa continui povestea (m-am cam abatut de la subiect),
    > cineva avea coordonatele exacte, am vazut si eu acum la
    > televizor, dar noua ni s-a spus ca nu le au, si ca de la STS
    > au stabilit un perimetru de cautare format din 3 coordonate,
    > transformate de catre nu stiu ce specialist GIS!
    >
    >
    > Dupa ce m-am luptat 15 minute rugand in dreapta si in
    > stanga, am reusit sa fac rost de 2 dintre ele.! Le-am
    > introdus in GPS, si am verificat daca au vreo logica.
    > Intr-adevar imi indica un punct aflat la 13.8 Km de unde
    > eram noi. Am luat 2 padurari care stiau zona cu ochii
    > inchisi si am plecat! dupa doua ore de umblat s-a ajuns la
    > concluzia ca acele coordonate furnizate de STS erau gresite,
    > si n-am intors la locul unde am lasat masinile. Intre timp
    > am comunicate pe radio si pe telefoane cu colegii de la
    > Salvamont Cluj, Bihor si Margau.
    >
    >
    > Toti am abordat cautarea din directii diferite, in asa fel
    > incat sa cuprindem o zona cat mai mare de cautare, avand in
    > vedere ca nu ne puteam baza pe coordonatele furnizate de
    > STS.In acest timp mai multe persoane aveau informatii de
    > care noi aveam nevoie dar au hotarat sa NU ni le
    > furnizeze, si ma refer aici la politie, care au trimis
    > padurari in directia buna dar noua nu ni s-a comunicat.
    > inclusiv clubul de off-road au primit mai multe informatii
    > decat noi.
    >
    >
    > La un moment dat tot convoiul de masini a plecat la vale, si
    > padurarii care erau cu noi au luat legatura telefonic cu
    > colegii lor care erau foarte aproape de avionul prabusit. De
    > indata li s-au luminat fetele si au zis : „stim unde
    > is, si va putem duce pe un drum numa de noi stiut, ii
    > periculos ca ii gheata, si ii drum forestier abrupt, dar
    > daca reusim sa trecem de 4 puncte critice, atunci ajungem pe
    > culmea dealului exact deasupra loc, si de acolo pe jos
    > ajungem in 5 minute”
    >
    >
    > Zis si facut, ne-am suit in masina (o Lada Niva Pick-up 4×4
    > du reductor si diferential blocabil) si ne-am despartit de
    > convoi, am urcat pe cel mai extrem drum pe care am urcat in
    > viata mea, si la un moment dat din spate ne-au ajuns doua
    > masini de la Transilvania Off-road, ne-au urmat o buna
    > bucata de drum, si eram bucurosi ca au masini puternice si
    > ne pot ajuta la transportul accidentatiilor, dar la un
    > moment dat, s-au intors din drum, si nu i-am mai vazut!
    >
    >
    > La scurt timp ni s-a cerut sa ne retragem, cand eram la 10
    > minute de mers pe jos de locul accidentului!
    > Cam asta ii pe scurt ce am trait eu si colegii
    > mei!
    >
    >
    > Informatiile astea is brute, imi pare rau
    > ca nu am fost lasat sa imi fac ce am fost invatat sa fac!
    > Iubesc ceea ce fac, puteti sa dati cu orice in mine sau
    > Salvamont, dar am crescut in munte, am avut probleme, si
    > mi-as fi dorit sa fi avut pe cineva ca si colegii mei, la
    > care sa apelez in momentele alea critice, dar nu erau pe
    > vremea aia. Facem tot ce facem din cauza ca, chiar vrem sa
    > credem ca mai exista un pic de umanitate in tara asta si ca
    > valorile umane le eclipseaza pe cele materiale. Nu
    > remuneratia ne tine in job-ul asta, si nu ne punem la bataie
    > sanatatea si viata pt. un pumn de marunti, ci pentru ca ne
    > place le vedem fetele fericite ale oamenilor pe care ii
    > salvam. Si ii ajutam cu placere intotdeauna!
    >
    >
    > Nu vreau sa starnesc
    > polemici, nu am energie necesara de risipit, au cei din
    > presa, si aia care stau in studioul
    >
    > televiziunilor si nu au
    > habar ce inseamna sa umbli noaptea prin zapada ud la
    > picioare, cu rucsac de 20 de Kg in spate
    > incercand cu orice pret sa
    > iti ajuti un seaman! Ca asa vrei si poti!
    >
    >
    > Asa ca draga
    > domnule Daniel MATEI, eu is un
    > salvamontist simplu care mi-am dedicat mai bine de 10 ani
    > acestei activitati
    >
    > am facut
    > scoli peste scoli de tehnici de salvare, stiu cum sa
    > folosesc un gps….dar am fost pus intr-un beci langa
    > papucii vechi nefolositori
    > si eclipsat de intunericul
    > prostiei!
    >
    >
    > Iti multumesc domnule
    > Daniel MATEI, ca
    > mi-a dat ocazia sa imi exprim gandurile astea pornite din
    > frustrari, si sa stiti ca ma adresez cu „domnule”
    > nu din cauza ca vreau sa fiu ironic, ci din respect pt mama
    > mea care m-a educat sa fiu respectuos!
    >
    >
    > Doamne-ajuta!

    Care este motivul adevarat pentru care s-a ajuns aici? Cine dorea moartea celor din avion?

    Apreciază

    • clement said, on ianuarie 22, 2014 at 7:13 pm

      Sa spuna domnul doctor Ianceu si copilotul.
      De la Marele Maestru Profesor Doctor Irinel Popescu nu vom avea niciodata raspunsuri si nici de la tatal tinerei studente in medicina militara, Dumnezeu sa o odihneasca .
      Multumim pentru ceea ce ne-ati transmis si pentru ca ati considerat ca pe un blog ca acesta, oamenii sunt interesati sa caute adevarul.

      Apreciază

  7. Romeo said, on ianuarie 22, 2014 at 8:43 am

    1. Cu parere de rau, dar Adrian Iovan a omorat un om (in conditii foarte discutabile), dupa principiul american NECRESTIN al „incalcarii proprietatii”. Doctorii care „prelevau organe de la donatori” omorau si ei oameni, e drept in „scopuri umanitare”. Au fost toti adunati la un loc.
    Acest accident trebuie inteles ca fiind un avertisment al lui Dumnezeu catre credinciosii ortodoxi, care adopta modelele necrestine de viata.

    2. Cu mai multi ani in urma, deputatul tzigan Madalin Voicu l-a amenintat le Vadim Tudor, cu „slujbe cu lumanari intoarse”. De asemenea cand s-a pus in parlament impozitarea vrajitoarelor, deputatii au fost amenintati, si au lasat-o mai moale… Victima lui Iovan era un tzigan din Ferentari…

    „Acestea ameninţă că dacă problema nu se va rezolva vor blestema Parlamentul în cele mai cumplite moduri.”
    „Voi învârti această vârtelniţă să se învârtă răutatea asupra lor.”
    adevarul.ro/news/bucuresti/vrajitoarele-protesteaza-parlament-descantatoarele-ameninta-vor-blestema-atat-rau-deputatii-vor-tremura-frica-1_50be01f17c42d5a663d1c06d/index.html

    3. Omul care a ajuns primul la avion, a pus pe seama lui Dumnezeu gasirea victimelor, in conditii de intuneric, ceata, zapada mare, frig….

    Apreciază

    • Romeo said, on ianuarie 22, 2014 at 8:54 am

      Moscova n-a răspuns la telefon pentru ROMATSA. CITEȘTE AICI RAPORTUL ROMATSA PRIVIND ACCIDENTUL

      Sursa Zilei a intrat în posesia raportului privind desfăşurarea tragediei aviatice, în care se detaliază, pe minute, toate activităţile ROMATSA şi ISU, dar şi informaţiile greşite privind localizarea epavei. De asemenea, se specifică faptul că sistemul de transmisie în caz de impact ELT, de la bordul aeronavei a funcţionat.

      http://www.sursazilei.ro/moscova-n-raspuns-la-telefon-pentru-romatsa-citeste-aici-raportul-romatsa-privind-accidentul/

      ATITUDINE SIMILARA CA IN CAZUL AVIONULUI POLONEZ PRABUSIT LA SMOLENSK !
      Un pic dar eficient.

      Apreciază

  8. dante said, on ianuarie 22, 2014 at 8:49 am

    Raspunsul la toate aceste intrebari este: ” Asa a vrut Dumnezeu”, dar despicind firul in patru cu logica omeneasca, caci exista si o logica omeneasca, putem observa o gramada de chestiuni.
    Am vazut cu totii cum un padurar a facut de rusine un intreg sistem „big brother” de monitorizare, iar declaratiile lui sint memorabile. Omul a spus ca dupa indiciile telefonice pe care accidentatii i le-au dat, l-au indrumat pe un virf muntos unde era zapada mare si, pornit la drum cu un vecin, a mers direct spre victime, dupa cum el spune „parca ne-a indrumat Dumnezeu”.
    Un padurar versus un intreg sistem, o asa palma rusinoasa numai Dumnezeu putea da.
    O alta chestiune este modul exemplar in care niste localnici, cu puteri proprii a fost net superior unui sistem platit din bani publici, obedient, innecat in „proceduri” si protocoale, sistem care pune mai presus o procedura decit un gest umanitar.
    Ranitii au fost transportati initial de localnicii cu masini personale, pentru ca echipajele de la salvare nu au vrut sa urce, pentru ca nu au ordin de la superiori, si nici macar o cruce nu au putut pune oamenii acolo celor decedati, pentru ca ” se pot afecta urmele tragediei”….cita fatarnicie.
    Din aceasta tragedie trebuie sa mai intelegem un lucru esential, orice sistem conceput de om nu este infailibil, oricit de performant ar fi el, asta este si o speranta pentru cei care se simt sufocati de aceasta caracatita numita globalizare.
    Problema transplantului de organe, ar trebui sa ne dea de gindit dupa aceasta tragedie, in care s-au pierdut doua vieti.
    Nimic nu este intimplator pe acest pamint!

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 22, 2014 at 9:17 am

      dante

      Frate, iertare, dar te contrazic. SISTEMUL SUPRAVEGHEAZA, NU SALVEAZA. A fost creat impotriva cetatenilor, nu pentru cetateni

      Apreciază

    • clement said, on ianuarie 22, 2014 at 7:45 pm

      Va rog frumos, explicati-ne mai simplu cum s-a facut ca doctorul Zamfir, care afirma in una din variantele filmate ca avea telefonul descarcat, vorbea totusi cu padurarul locului dandu-i indicii…
      Eu l-am auzit pe domnul Paduraru, adica pe prima persoana care s-a recomandat in acest fel si vorbea fara niciun accent local, explicand faptul ca a dat alerta la o ora de la prabusire.Ne-ar nelinisti oare ideea ca „domnul Paduraru” era in fapt un vanator de munte in actiune ?
      Toata admiratia pentru localnici, pentru preot, pentru primarul care lauda logica inspirata si elenul generos al satenilor.Incet, incet se vor cerne informatiile si se va lamuri intreaga situatie.
      In tot cazul, daca dupa acest eveniment Zota, Nicolaestii si adeptii lor nu vor pricepe ca romanii nu pot servi de piese de schimb biologice, inseamna ca nu-s umani.

      Apreciază

      • Maria said, on ianuarie 23, 2014 at 2:02 pm

        Nu vor pricepe , pentru ca dracul nu sta degeaba , cauta la necredinciosi , fara Dumnezeu , ii va pune sa continue prelevarea de organe prin uciderea accidentatilor .

        Apreciază

      • baciul cel vrancean said, on ianuarie 23, 2014 at 2:41 pm

        Este singurul loc din toata blogosfera unde poti citi si altceva decat ca: „eroii au salvat vieti dar au fost lasati sa moara din cauza autoritatilor incompetente”.
        Se pare ca efectul va fi tot favorabil lor, fiindca ei anticipeaza ca:
        -„pe eroi o sa-i premiem (decoram),
        -la Agentia de Transplant (= sau la Centru de comanda Fundeni) le dam dotari in plus ca poata alerga fara riscuri dupa muribunzi (si apropo de asta, se acorda o importanta deosebita „identificarii de donatori””, ca cica suntem codasi in Europa -adica avioane, masini off road, chestii d-alea cu senile, etc, ca oricum Smurdul are ambulantele DOTATE COMPLET pt prelevare de organe.
        + masuri pt. reperare rapida a ïnfractorilor

        Apreciază

  9. […] Iata doua comentarii postate la articolul Vor intelege oare medicii ce au supravietuit accidentului de avion ca TRANSPLANTUL POATE FI O CRIMA?…: […]

    Apreciază

  10. kifa7 said, on ianuarie 22, 2014 at 9:37 am

    Reblogged this on Elohim.ro.

    Apreciază

  11. Anda said, on ianuarie 22, 2014 at 9:51 am

    Oameni incompetenti , nu il bagati pe Dumnezeu in treaba asta acesti 2 oameni au murit pt ca au zburat cu un aparat vechi cu defectiuni in conditiile in care aparat nou de zbor sta in revizie tehnica la aerostar bacau ( de cineva tb sa isi incaseze niste comisioane ) , au murit pt ca cei platiti sa ii salveze nu au fost in Stare sau nu au vrut sa ii salveze . Nu conteaza ce a facut Iovan in trecut sau pt ce erau in Acel avion conteaza ca au fost omorati de ignoranta si nesimtirea unui sistem . Conteaza ca putau fi salvati si nu au fost .

    Apreciază

    • Maria said, on ianuarie 22, 2014 at 3:21 pm

      Anda ,
      Cum adica „nu-L bagati pe Dumnezeu” in treaba asta ???
      Tu ai auzit vreodata ca , nimic nu se intampla fara voia si ingaduinta lui Dumnezeu ???
      Ai auzit ca niciun fir de par din capul omului si nicio frunza nu se misca fara voia lui Dumnezeu ???
      Se vede treaba ca nu esti in tema cu lucrurile acestea .
      Cine crezi tu ca este Dumnezeu ?
      Daca Dumnezeu vrea , se poate prabusi , cel mai puternic si performant avion de pa Planeta , precum si cel mai performant vas se poate scufunda , etc , etc , ai inteles ???
      Sa nu mai spui asa ceva niciodata , daca vrei sa nu-ti dovedeasca Dumnezeu , sa te convingi .

      Apreciază

      • Anda said, on ianuarie 22, 2014 at 8:29 pm

        Am vazut multe comentarii ca a fost voia Domnului ( ca o pedeapsa ) , oameni aia ( cu pacatele lor buni sau rai ) erau vii dupa coleziunea cu solul . In ambele cazuri cauza principala a decesului a fost hipotermia . Au fost lasati sa moara ( incep sa cred ca nu s-a vrut salvarea lor . a fost minune dumnezeiasca ca nu au murit la impact dar degeaba … In 2014 toata tehnica nu este folosita in folosul omului Ci impotriva omului . De prea multe ori spunem ” ASA a vrut Dumnezeu ” uitand ca nu Dumnezeu omoara oameni Ci oamenii fac rau oamenilor , oamenii omoara oameni . Asta am vrut sa spun .

        Apreciază

      • Maria said, on ianuarie 23, 2014 at 2:19 pm

        Anda ,
        „Nu Dumnezeu omoara oamenii” Asa este , adevarat , nu Dumnezeu omoara oamenii , ci cauta sa-i aduca la credinta si adevar , insa , dupa cum omul este liber de a alege , ca asa a vrut Dumnezeu , unii , nu-L aleg pe Dumnezeu , iar atunci , Dumnezeu ii paraseste , iar daca ii paraseste , cine crezi tu ca sare umbland „ca un leu cautand pe cine sa inghita „?Nu altul decat diavolul care incepe incet , incet , sa lucreze impotriva omului creat de Dumnezeu . Iar omul , odata parasit de Creatorul Parintele Ceresc , Dumnezeul nostru Milostiv , nu mai are cine sa-l ajute , nimeni , nimeni !!!. Ai inteles ?
        Stii ce i-a zis ingerul acelui bogat caruia i-a rodit tarina si nu avea hambare suficiente unde sa-si puna bucatele si a zis slugilor sa mareasca hambarele , iar lui isi spune „veseleste-te suflete , mananca , bea ,” iar in vis , ingerul Domnuli i-a zis „:In noaptea asta , vor cere sufletul tau ” .Cine VOR cere ? Demonii , si nu Dumnezeu !!!De ce ? Pentru ca , Dumnezeu l-a parasit , iar demonii , au cautat sa-i i-a sufletul .
        Nu Dumnezeu , face rau oamenilor , ci diavolul . Diavolul ucide , instiga la ucideri intre oameni , insiga la manie si la toate pacatele .El indeamna , daca omul ii slujeste si Dumnezeu il paraseste , nu mai primeste ajutor de la EL .
        Cei pe care Dumnezeu i-a scapat de la accident , poate vor fi luminati de ceea ce au facut , primind o sansa .
        Face parte din pedagogia lui Dumnezeu .
        Iar daca Dumnezeu nu ingaduia , satana nu avea putere sa faca niciun rau nimanui .

        Apreciază

  12. oarecare said, on ianuarie 22, 2014 at 9:56 am

    Probabil ca era nevoie de ceva care sa distraga atentia de la altceva… de aceea i-au lasat fara coordonate atata vreme… pentru ca altfel nu ar fi fost tragedie… ceva e putred… oricum

    Apreciază

  13. baciul cel vrancean said, on ianuarie 22, 2014 at 3:48 pm

    Oamenii au murit pt ca echipa mortii era intr-o misiune semioficiala (semiclandestina), de „semivoluntariat” si plecase la vanatoare de organe. Dumnezeu i-a scos la iveala, pentru ca DUMNEZEU NU DOARME!
    Ce cauta Zamfir cu costum de motociclist pe el? Era calare pe aviuon?

    In cele 4-5 ore de la prabusirea avionului cu echipaju „Z”, putea veni si EROII in halate albe (cu snowmobilul) ca sa ia ladita cu organe si sa-i „resusciteze” pe martori.

    Urmatorul care ca muri va fi copilotul, care deja a vazut prea multe! Dar din cauza unor padurari (tarani „prosti”) s-au incurcat cam multe socoteli.

    Adevarul e greu de sesizat intr-o prezentare mass media.

    Apreciază

    • Paul said, on ianuarie 22, 2014 at 7:13 pm

      Daca este adevarat,fiecaruia dupa fapta sa,dar sa nu-i omitem pe cei care au organizat in mod iresponsabil,aceasta actiune.Raspunderea trebuie sa fie penala si fara ingerinte politice sau erarhice.

      Apreciază

  14. clement said, on ianuarie 22, 2014 at 7:59 pm

    Donatorul se afla la Beius sau la Oradea?
    Asteptam lamuririle „eroului” dr. Sorin Ianceu ( http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-6/dr-juan-pistolar-un-chirurg-din-beius-prins-la-nevasta-altuia-s-a-aparat-cu-pistolul-111481.html,) deoarece este foarte posibil ca dansul a reperat donatorul. Spitalul din Beius, la care este angajat Ianceu, este supranumit de localnici „morga bihorului”, din motive demne de inteles.

    Apreciază

    • baciul cel vrancean said, on ianuarie 23, 2014 at 2:53 pm

      Fata moarta era asigurata la casa OPSNAJ, uitati-va la chipul ei luminos. Ce sens avea ca ,avand in vedere faptul ca era moarta demult la venirea padurarilor, doctorul Zamfir s-o mai „resusciteze”, doar ca dadea bine in decorul hibernal?
      Majoritatea „donatorilor”, a mortilor din accidente rutiere sau motociclisti sunt asigurati la CASA OPSNAJ, au lergatura cu sistemul militar. Poate va explicati, astfel si tacerea (balbaiala) sistemului militar (STS, SRI, Politie, etc.). Sper ca, din aceasta intamplare, partea luminoasa din sistem sa poata face ceva.

      Apreciază

  15. dante said, on ianuarie 22, 2014 at 8:13 pm

    Vasile tu ai dreptate, dar parca prea mult cinism din partea unui sistem care, oficial se vrea a fi pus in slujba omului, macar asa…de salvat aparentele. Prabusirea unui avion nu este un lucru care sa treaca neobservat si nu cred ca s-ar fi riscat sa faca atita vilva, in care sa se demonstreze incapacitatea unui sistem, daca nu ar fi un alt motiv mult mai important. Cred ca totul e legat de donarea de organe, aici e miza.
    Intr-adevar, parca intentionat toti acei cautatori au fost ghidati gresit, ca nu cumva sa se gaseasca locul accidentului, rasturnarea de situatie venind de la un om simplu, un padurar, care bazat pe flerul lui si cu ajutorul Lui Dumnezeu a ajuns la locul faptei. Nu m-as mira ca acel padurar sa fie tras la raspundere ce cauta pe acolo si sa fie invinovatit de braconaj, sau sa i se gaseasca nu stiu ce fapte ilegale.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  16. clement said, on ianuarie 25, 2014 at 11:30 pm

    Mai urmareste cineva „tema”?
    Digi 24 informeaza telespectatorii (cu imagini) ca o ambulanta SMURD, plecata sa preleveze organe pentru Spitalul Fundeni, s-a defectat in drum spre Craiova.
    Medicii au fost preluati de o alta ambulanta si s-a ajuns, cu tot viforul, in timp util pentru prelevarea rinichilor si ficatului.
    Dumneavoastra va dati seama ca nu au inteles nimic doctorii romani si ca lucrurile stau cum nu se poate mai rau?
    Ce le-am putea dori lui Nicolaescu, Arafat, Popescu si Zota?

    Apreciază

    • aura said, on februarie 5, 2014 at 3:53 pm

      in momentul in care lumea se va informa si NIMENI nu ar mai spune DA, atunci si medicii s-ar mai trezi !
      Si Biserica a gresit cand si-a dat acordul.
      Noi trebuie sa ne informam reciproc pt ca media NU O VA FACE NICIODATA !
      Revenind la accident , este evident : NU S-A VRUT SA FIE GASITI MAI REPEDE.
      Cei doi ( pilotul si fata ) stau prea multe .
      Dr.Zamfir a sunat prima data pe IRINEL POPESCU, apoi pe ARAFAT . DE CE ?
      De la cine a primit Ponta acel sms prin care a anuntat ca au fost gasiti si de fapt au fost gasiti mult mai tarziu ?
      Parerea mea este ca in aceasta mafie a transplanturilor implicatiile sunt FOARTE MARI.

      Apreciază

  17. […]    Cititi va rog si: Vor intelege oare medicii ce au supravietuit accidentului de avion ca TRANSPLANTUL POATE FI O CRIMA?… […]

    Apreciază

  18. […] Pilotul Adrian Iovan si studenta au murit de frig. De ce au fost gasiti doar dupa 6 ore? […]

    Apreciază

  19. […] Pilotul Adrian Iovan si studenta au murit de frig. De ce au fost gasiti doar dupa 6 ore? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.