SACCSIV – blog ortodox

Cristian Pirvulescu: EMINESCU ANTISEMIT. N-a fost ucis, e teoria conspiratiei. Ce daca va cumpara Ungaria terenuri in Transilvania? Judecatoarea din Vaslui nu stie ce spune cand hotaraste ca gazul de sist e al satului, nu al statului

Posted in EVREI, GAZ DE SIST, MIHAI EMINESCU, UNGARIA by saccsiv on ianuarie 12, 2014

omul-zilei-cristian-pirvulescu-6778527-300x224

Foto: http://radu-tudor.ro/pirvulescus-ar-putea-sa-fim-nevoiti-sa-cedam-din-suveranitate-catre-bruxelles/

In emisiunea Panorama de aseara de pe Antena 3, dupa ce a citat cateva fraze din articolele ziaristului Mihai Eminescu, realizatoarea Oana Stănciulescu l-a intrebat si pe invitatul Cristian Pirvulescu ce parere are.

Analistul n-a gasit altceva de comentat decat ca poetul era … antisemit, cu toate ca nu era absolut nimic antisemit in acele citate extrem de actuale.

In rest a mai zis el multe:

–       certificatul de deces arata ca Eminescu n-a fost ucis deci totul nu-i decat teoria conspiratiei

–       judecatoarea din Vaslui nu stie ce spune cand hotaraste ca gazul de sist e al satului, nu al statului

–       ce daca va cumpara Unguria terenuri in Transilvania

Cititi va rog si:

MIHAI EMINESCU – 122 de ani de la trecerea la Domnul. INTOXICAT CU MERCUR, ca sa taca …

JUDECATOAREA Elena Gabriela Aionitoaie: Gazele de sist NU APARTIN STATULUI, CI SATULUI. Insa deciziile nu sunt definitive. Prefectura a atacat cu recurs la Curtea de Apel Iasi …

UNGARIA va cumpara terenurile agricole din Transilvania

   Conform http://ro.wikipedia.org/wiki/Cristian_P%C3%AErvulescu:

Din 1999 Cristian Pirvulescu este președintele Asociației „Pro Democrația”.

Este conferențiar universitar la Școala Națională de Studii Politice și Administrative unde susține cursurile de Politică Comparată și Instituționalism Politic, iar din decembrie 2005 este Decanul Facultății de Științe Politice.

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. nea Anderthal said, on ianuarie 12, 2014 at 3:11 pm

    Eu as fi fost ingrijorat daca acest iscariotean(furajat din bur$ele lui Gyury $chwartz-$oro$ ) ar fi spus cuvinte frumoase despre marele poet national.Acum este timpul lor,al iscariotenilor si e bine ca se expun ca sa fie stiuti in „caz de ceva” si atunci nu „trebuie trecuti cu vederea”.De pe aceasta lista nu trebuie sa lipseasca nici „balena Pipi” ,nici „poetul portofel” (Mircea prefa-te ca lucreazi Dinescu).Acesti oamnei blestemati SUNT TOTUSI ALESI de prostimea care face parte din poporul roman.Pacat de cei care au murit in ’89 ,e tot mai clar ca ce a fost atunci la noi se intimpla la harapi acum..

    Apreciază

  2. ter said, on ianuarie 12, 2014 at 3:33 pm

    acest „pirvulesc” este nepotul „pirvulescului” care se opunea lui Ceausescu la congresul XII.Fatza si apucaturile khazaro-jidanesti il tradeaza.

    Apreciază

  3. dante said, on ianuarie 12, 2014 at 5:26 pm

    Pirvulescu si…atit!

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  4. vasi said, on ianuarie 12, 2014 at 5:44 pm

    Vasile, am copiat dintr-o carte pe care am primit-o de la un parinte monah din sf Munte Athos o marturie a unui rus care a trait o minune in anul 2004 si a relatat o multime de lucruri pe care le-a vazut si auzit si mesaje de la Domnul Iisus Hristos, inclusiv despre actele biometrice…

    Sant vreo 20 de pagini, ar fi volum cam mare sa o postez aici la comentarii. Deci unde as putea sa o trimit si apoi tu sa o postezi pe blog. Consider ca este essential pentru crestini sa citeasca aceste relatari, despre viata de dupa moarte, pacate, pocainta, foarte relevanta pentru zilele noastre.

    Este saccsivnousaccsivnou@yahoo.com adresa corecta?

    Doamne ajuta.

    Apreciază

  5. Cristian SAVIN said, on ianuarie 12, 2014 at 5:44 pm

    Acesta este pozitia unui ” bun Roman”.?..pentru „domnul” Parvulescu daca anumite pozitii sunt crestine ele sunt antisemite…daca anumite pozitii sunt pentru interesul romanilor dar nu convin evreilor sunt atitudini antisemite….daca nu esti de acord cu tot ceea ce spun evreii esti legionar si antisemit…
    Nu probabil, e sigur ca domnul Parvulescu nu este roman la origini…nu poate fi …nici macar tradator sau lingau nu poti sa-l numesti…sa ai atata ura impotriva celor care sunt buni romani.? Cred ca ar trebui sa ne mai rugam pentru astfel de oameni…

    Apreciază

  6. Iustina Bacosca said, on ianuarie 12, 2014 at 6:24 pm

    Un ateu si un dusman al crestinismului, declarat.

    Apreciază

  7. Alex Ioan said, on ianuarie 12, 2014 at 7:33 pm

    FELICITARI tuturor care au comentat aici mai ales lui nea Anderthal ! suntem putin….dar suntem!!!
    Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii pe calea adevarului si sa ne lumineze mintile!!! Poate cine stie cnd ne vom intalni cu totii la vreo revolutie! Iisus Hristos sa va lumineze fratilor! …cat despre acest individ care prin declaratiile lui isi bate joc de totii mai marii eroi si martiri ai neamului romanesc….Dumnezeu sa=l lumineze! Si daca ungurii vor sa cumpere pamant sa/i trimitem in patria lor sa/si cumpere cat vor!!!

    Apreciază

  8. searchnewsglobal said, on ianuarie 12, 2014 at 7:53 pm

    Priviti titlul manipulator al celor de la DCNews referitor la articolul impotriva ecumenismului (religia unica dorita de globalisti) aparut pe blogul parintelui Matei Vulcanescu.
    Cititi articolul in cauza aici: http://ortodoxiacatholica.wordpress.com/2014/01/09/orice-crestin-ortodox-este-dator-sa-impiedice-desfasurarea-saptamanii-de-rugaciune-ecumenica/. Cititi si comentariile pentru a intelege mai bine despre ce este vorba.

    Deci … in viziunea celor de la DCNews cine se opune ecumenismului globalist este un fundamentalist ortodox.

    Imaginea este luata de aici: http://shariaunveiled.wordpress.com/2013/01/20/egypt-thousands-of-muslim-extremists-launch-attacks-on-christian-village/.
    Ma intreb: o fi postat vreodata DCNews un articol pentru apararea crestinilor? Nu prea cred.

    Apreciază

  9. GHEORGHE (din Romania) said, on ianuarie 12, 2014 at 8:04 pm

    D-UL PARVULESCU ESTE EVREU, SAU SLUGA A ELITEI SIONISTE(CAZARE). si PATAPIEVICI era la inima mea, pana i-am aflat sorgintea. SI UITE-ASA NE PACALESC DE FIECARE DATA.

    Apreciază

  10. ORTODOX said, on ianuarie 12, 2014 at 8:06 pm

    Un adevar mai putin cunoscut despre Mihai Eminescu:
    http://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2013/01/12/un-adevar-mai-putin-cunoscut/

    Apreciază

  11. Sluga netrebnica said, on ianuarie 12, 2014 at 8:12 pm

    „Naturi ca ale noastre sunt menite sau sa infranga relele sau sa piara, nu sa li se plece lor”. – Mihai Eminescu

    Citeste mai mult: http://cultural.bzi.ro/un-episod-extraordinar-al-istoriei-romanilor-tinut-permanent-secret-lichidarea-lui-eminescu-8088

    Apreciază

  12. Alex Ioan said, on ianuarie 12, 2014 at 8:24 pm

    Ptr cei care stiu engleza un site ortodox de peste ocean al fratelui nostru Nathanael! http://realzionistnews.com/ Pentru apararea crestinilor nu o sa scrie nimeni niciodata nimica de acuma incolo!
    Doar cei putini care scriu pe cele cateva siteuri pe care le cunoasteti!

    Apreciază

    • Alex said, on ianuarie 12, 2014 at 9:19 pm

      „Fratiorul” Nathanael cam controversat:

      http://patriotnewsnetwork.com/showthread.php?736-Brother-Nathanael-Kapner-DENOUNCED!

      Apreciază

      • ingaduiecatrebuie said, on ianuarie 12, 2014 at 10:07 pm

        eu zic totusi ca trebuie sa luam videou astia si ca o inscenare. eu i-am urmarit o mare parte din videouri si pot sa spun ca nu am vazut nimic care sa ne pacaleasca, sa dea ceva informatii false. totusi mi se pare ciudat ca nu exista un video cu o claritate hd, de exemplu. nu stiu acum cat timp a fost „filmat” dar cred ca se putea filma la o rezolutie mult mai clara 🙂

        Apreciază

      • Alex said, on ianuarie 12, 2014 at 11:53 pm

        Nu e numai filmuletul, insa „fratele” Nath nu este afiliat niciunei episcopii…

        Apreciază

    • nea Anderthal said, on ianuarie 12, 2014 at 11:51 pm

      Daca „braderu NaFtanaila” era asa de real atunci ar fi avut soarta lui Eminescu.E un bilci ce face dar SPUNE MULTE LUCRURI ADEVARATE! Este lasat sa faca circul asta deoarece este ptr. a compromite ortodoxia,asta la un segment important al populatiei,cei nedecisi care birjbaie prin intuneric..

      Apreciază

  13. GHEORGHE (din Romania) said, on ianuarie 12, 2014 at 8:33 pm

    NU STIU CUM SE FACE CA TOATE ELITELE SIONISTE AU OCHII ALBASTI (si D-na emisar). SA FIE O COINCIDENTA CU CEI DE LA S.R.I. ???? NEAMURILE LUI Israel (plestinieni) NU …..!!! NU VREA SA CRED IN TEORIA CONSPIRATIEI, DOAR CA : IN ANUL 1992,LA INITIATIVA PREFECTURII VASLUI, AM LUCRAT LA UN PROIECT AL „INTREGIRII NEAMULUI” CE URMA SA FIE AMPLASAT PE MALUL PRUTULUI,VIS-A-VIS DE LOCALITATEA „TIGANCA” DE MALUL STANG . PRINTRE ALTELE (multe) AVEAM NEVOIE SI DE ACCEPTUL MINISTERUL CULTURII SI CULTELOR. ACOLO,CE SA VEZI, NUMAI „OCHI ALBASTRI” CARE NE-AU PRIVIT CAM DE „SUS” SI FARA NICI O SPERANTA AM PLECAT CU „COADA-NTREPICIOAR”. ANSAMBLUL A FOST REALIZAT,REFUZAT(pe basorelieful ROMANIA MARE Antonescu,cu mana indicand directia spre U.R.S.S, ordonand: OSTASI ROMANI, TRECETI PRUTUL) de oficialitati(recte ministerul mai sus mentionat) si achizitionat de staretul Manastirii MOVILA LUI BURCEL (com. Codaesti,jud.Vaslui,DN 24,Vaslui-Iasi). ACOLO SE AFLA SI ASTAZI . Este un simbol ascuns al neamului. CAT NE VOM MAI ASCUNDE ????

    Apreciază

  14. alex Ioan said, on ianuarie 12, 2014 at 9:49 pm

    el merge pe strazi,chiar in gura lupului(adica in america) si spune oamenilor adevarul despre domnul Iisus si despre faptul ca evreii conduc america!!!(si lumea) uita-te si la celelalte articole pe care le scrie zi de zi acolo!! nu numai la filmuletul asta in care el danseaza asa….tocmai ca sa le arate oamenilor ca nu este bine!!

    Apreciază

    • Alex said, on ianuarie 13, 2014 at 1:06 am

      Nu il judec pe „fratele” Nathanael. E posibil ca sa fie vreun nebun pentru Hristos. Se vede ca e postitor, Probabil ca se roaga in taina chiliei asemenea unui sfant parinte din vechime. Insa dupa umila mea parere , pune prea mare accent pe dezvaluiri care tulbura mintea si sufletul. Insasi Mantuitorul ne-a avertizat asupra tainei faradelegii care din veac se savarseste ascunsa de ochii oamenilor. Insa n-a dat detalii pt. a nu tulbura…
      Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluieste-ne.

      Apreciază

  15. Spiru Haret said, on ianuarie 12, 2014 at 11:09 pm

    Domnule Pârvulescu,
    Urmăresc de multe ori intervenţiile dv. pertinente de la diversele emisiuni de televiziune la care participaţi. În genere, aveţi opinii echilibrate, destul de bine argumentate, rezultate dintr-o pregătire filosofică şi sociologică temeinică.
    Aseară, la emisiunea „Panorama” de la Antena 1, aţi rostit însă o propoziţie incalificabilă: „Eminescu a fost un extremist”, descalificantă, în acelaşi timp, pentru prestigiul dv. de intelectual cu o cunoaştere care ar trebui să fie profundă a culturii şi a literaturii române.

    Apreciază

  16. Cristian said, on ianuarie 13, 2014 at 12:15 pm

    Domnilor, e clar: trebuie sa luptam intr-un fel sau altul pentru interzicerea finantarii din strainatate a fundatiilor .
    Nu vedem ca astea functioneaza pe principiul masoneriei ? Au obedienta fata de finantator.
    Sa-i vedem pe Plesu, Pipidi, Parvulescu, Patapievici si gasca sorosista ce-or sa faca.

    Apreciază

    • Radu Humor said, on ianuarie 14, 2014 at 12:20 am

      Culmea e că neîngrijiţii ăştia, ca să nu le spun altfel,sunt plătiţi din banii noştri, nu ai iudeo-masoneriei pentru care prestează , ca orice prostituate !

      Apreciază

  17. danielvla said, on ianuarie 13, 2014 at 2:47 pm

    Cristian Parvulescu e vandut demult. Sau spalat pe creier. Si din cate mi-am dat seama si cam anti-crestin.

    Apreciază

  18. danielvla said, on ianuarie 13, 2014 at 6:18 pm

    A se corecta in titlu: Ungaria in loc de Unguria.

    Apreciază

  19. […] Cristian Pirvulescu: EMINESCU ANTISEMIT. N-a fost ucis, e teoria conspiratiei. Ce daca va cumpara Un… […]

    Apreciază

  20. Traian said, on ianuarie 15, 2014 at 2:25 pm

    Criticilor mei

    Multe flori sunt, dar puţine
    Rod în lume o să poarte,
    Toate bat la poarta vieţii,
    Dar se scutur multe moarte.

    E uşor a scrie versuri
    Când nimic nu ai a spune,
    Înşirând cuvinte goale
    Ce din coadă au să sune.

    Dar când inima-ţi frământă
    Doruri vii şi patimi multe,
    Ş-a lor glasuri a ta minte
    Stă pe toate să le-asculte,

    Ca şi flori în poarta vieţii
    Bat la porţile gândirii,
    Toate cer intrare-n lume,
    Cer veştmintele vorbirii.

    Pentru-a tale proprii patimi,
    Pentru propria-ţi viaţă,
    Unde ai judecătorii,
    Ne’nduraţii ochi de gheaţă?

    Ah! atuncea ţi se pare
    Că pe cap îţi cade cerul:
    Unde vei găsi cuvântul
    Ce exprimă adevărul?

    Critici voi, cu flori deşerte,
    Care roade n-aţi adus –
    E uşor a scrie versuri
    Când nimic nu ai de spus.

    Apreciază

  21. […] Cristian Pirvulescu: EMINESCU ANTISEMIT. N-a fost ucis, e teoria conspiratiei. Ce daca va cumpara Un… […]

    Apreciază

  22. […] Cristian Pirvulescu: EMINESCU ANTISEMIT. N-a fost ucis, e teoria conspiratiei. Ce daca va cumpara Un… […]

    Apreciază

  23. […] Cristian Pirvulescu: EMINESCU ANTISEMIT. N-a fost ucis, e teoria conspiratiei. Ce daca va cumpara Un… […]

    Apreciază

  24. […] Cristian Pirvulescu: EMINESCU ANTISEMIT. N-a fost ucis, e teoria conspiratiei. Ce daca va cumpara Un… […]

    Apreciază

  25. […] Cristian Pirvulescu: EMINESCU ANTISEMIT. N-a fost ucis, e teoria conspiratiei. Ce daca va cumpara Un… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.