SACCSIV – blog ortodox

NULAND. Evreica Victoria Jane Nudelman … In 2012 ascundea implicarea Al Qaeda in atacul impotriva ambasadei SUA din Benghazi. Acum vine in colonia Romania “pentru a discuta despre consolidarea statului de drept”

Posted in al Qaeda, EVREI, LIBIA, Romania by saccsiv on ianuarie 11, 2014

Iat-o alaturi de sinistra Hillary Clinton:

Clinton Comments on Death of Kim Jong Il

Detalii despre functiile cheie pe care le-a detinut gasiti la:

Cine este Victoria Nuland, trimisul SUA la Bucureşti pentru a discuta despre consolidarea statului de drept

   Iata insa ce putem citi in articolul Cine este Victoria Nuland: legăturile sale cu România și scandalul care i-a zguduit cariera:

Numele Victoriei Nuland este legat de scandalul referitor la atacul din 2011 asupra misiunii diplomatice a SUA din Libia, în urma căruia ambasadorul american la Benghazi, Cristopher Stevens, a fost ucis.

ABC News publica în luna mai a anului trecut o serie de mail-uri dintre Casa Albă, Departamentul de Stat și CIA, care arătau cum Departamentul de Stat, condus atunci de Hillary Clinton, a dus o campanie deliberată prin care încearca să ascundă orice implicare a al Qaeda în atacul din 11 septembrie 2011 din Benghazi.

Corespondența prezintă cum ambasadorul american la Națiunilor Unite, Susan Rice, era învățată ce să spună despre incidentul din Libia atunci când apare la televizor.  Victoria Nuland, la acea vreme purtător de cuvânt al Departamentului de Stat,  scria într-unul dintre mail-uri că invocarea al Qaeda, “ar putea fi folosită de membrii (Congresului – n.r) pentru a acuza Departamentul de Stat că nu a tratat cum trebuie semnalele amenințărilor, și de ce am vrea asta?”.

Versiunea propusă de CIA includea un “atac spontan” inspirat de protestele de la ambasada americană din Cairo. “Acestea fiind spuse, noi știm de fapt că ismaliști extremiști legați de al Qaeda au participat la atac”, mai spunea Nuland.

Nuland și România

Din fosta sa postură, de purtător de cuvânt al Departamentului de Stat al SUA, Nuland era cea care transmitea României mesajele Washingtonului. Bucureștiul era mai sensibil ca oricând la semnalele primite de la Casa Albă în timpul protestelor împotriva guvernării PDL și a lui Traian Băsescu, din iarna lui 2011, și în perioada suspendării președintelui Băsescu, în vara lui 2012.

Victoria Nuland, 19 ianuarie 2012 – “Ce le-am spune României și românilor este același lucru pe care îl spunem altor țări și pe care l-am transmis Greciei și grecilor la un moment dat, anume că sprijinim dreptul persoanelor din întreaga lume de a protesta și de a-și exprima părerile în mod pașnic, dar facem un apel atât la protestatari, cât și la autorități, să se abțină de la violență“.

Victoria Nuland, 7 iulie 2012 – “Suntem preocupaţi de recentele evenimente din România, aliatul şi partenerul nostru în NATO, care ameninţă echilibrul democratic al puterilor şi subminează instituţiile independente precum justiţia“.

Comentariu saccsiv:

   De fapt atacul de la Benghazi a avut loc in 2012.

Cititi va rog si:

http://en.wikipedia.org/wiki/Victoria_Nuland

Asada iata cine vine sa examineze colonia Romania …

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mihai said, on ianuarie 11, 2014 at 12:32 pm

    o bagaboanta de drept comun

    Apreciază

    • ion said, on mai 4, 2014 at 4:26 pm

      Cine este Victoria Nuland? Ce interese reprezinta ea?
      „Sub-secretara de stat Victo­ria Nuland este de religie iudaică, născută în 1961 cu nume­le de Nudel­man. Tatăl ei, Sherwin B. Nuland (ex Nudelman) s-a născut în 1930, în Bronx, din pă­rinţi imigranţi evrei: Meyer and Vitsche Nudel­man. Deşi s-a năs­cut într-o familie de evrei ortodocşi, Sherwin Nuland, pro­fesor la Univer­si­ta­tea Yale, se auto-con­si­de­ră un agnostic, deşi continuă să frecventeze sinagoga.”
      Cititi mai multe despre ea aici: http://ioncoja.ro/doctrina-nationalista/un-autor-bine-documentat-cornel-dan-nicolae/

      Apreciază

  2. Obrenovici said, on ianuarie 11, 2014 at 12:32 pm

    Eu propun sa trimita si Romania un emisar special in SUA pentru a discuta despre consolidarea statului de drept in America, despre restrangferea libertatilor cetatenesti, FEMA, ascunderea adevarului despre radioactivitatea care incepe sa creasca pe coasta de vest, persecutia crestinilor, etc. Ca asa stiu ca in relatiile bilaterale se pleaca de pe pozitii de egalitate, intre doua state suverane. Sau nu sunt ambele suverane ? Unul o fi cumva colonie si nu am fost informati ?

    Apreciază

  3. ozana said, on ianuarie 11, 2014 at 1:11 pm

    Ca sintem terminati,nu mai exista indoiala.Dezbatem ce si cum a fost,ne consumam neuronii sa desoperim adevaruri care nu mai folosesc nimanui la nimic in loc sa gasim solutii.As vrea sa vad daca macar 300 de romani sint dispusi sa intreprinda ceva. Toate resursele ne vor fi luate. Pe http://www.ceicunoi.files.wordpress.com din 07.2013,apare o harta a ANRM,institutie criminala care a distrus si satul meu,unde puteti gasi harta cu toate exploatarile gazelor de sist din Romania.Nu a scapat nimic neimpartit intre marile companii straine,nu numai Chevron. Adio agricultura,pamint curat,cimpuri verzi,flora spontana,pasarele,animalute,riuri,paduri,lacuri,Vor lasa in loc o tara pirjolita ca dupa un atac cu bombe nucleare.Din aceste exploatari rezulta mult bitum cu care nu vor avea ce face asa ca-l vor depozita pe unde le vine.Acum vreo trei zile la Nasu TV se punea problema ca ei cauta apa deoarece in maximum 20 de ani nu va mai exista apa potabila. Este posibil sa fie si asta un adevar dar nu fiindca Dumnezeu nu ne-a dat principala sursa a vietii ci pentru ca nemernicii,satanele,inconstientii au otravit-o si biata planeta nu se mai poate vindeca fara o interventie divina.Nu mai suport nici ce atrocitati comit acei monstrii cu animalele noastre salbatice,cu padurile si apele noastre,nu mai suport nimic. Sint bolnava,simt ca o iau razna din cauza neputintei. Imi rezerv macar doua saptamini in care sa ma uit la desene animate vechi,sa-mi mingii si sa-mi alint fazanii si ratustele mandarine,sa uit,sa uit,sa uit…Voi incerca sa-mi imaginez ca totul este ca in vremurile bune.Realitatea este ca nu ne-a mai ramas nimic decit Dumnezeu. Imi pare rau ca o spun dar nici macar pe blogul acesta nu am gasit ,cu exceptia citorva,oameni cu care sa se poate face o echipa de suflet.Mai mult orgolii si demonstratii decit caldura sufleteasca,discutii apropiate,incurajare. La ce bun trezirea daca noi nici macar nu putem comunica liber unii cu ceilalti.Imi va fi dor de clement,Maria,Tataia,amonmiss,saccsiv si inca citiva pe care as fi vrut sa-i cunosc si sa-i intilnesc dar se pare ca nici acest lucru nu este posibil.Saccsiv,stiu ca esti ocupat dar ti-am lasat numarul de telefon sa ma suni.Nu ai raspuns niciodata.Sint foarte trista.Spatiile virtuale nu-mi plac,as fi preferat sa ne intilnim la mine acasa sau oriunde numai sa putem vorbi fata in fata,lucruri ce nu se pot face aici.Poate voi mai reveni vreodata sau nu,nu stiu.Deocamdata sint macinata de o prea mare suferinta si deznadejde,in completare venind si anumite probleme de sanatate si probleme familiale.Unicul meu copil doreste sa paraseasca tara impreuna cu sotul si nepotelul pentru a se stabili in Anglia,desi au salarii foarte mari si aici si o situatie materiala foarte buna. Voi ramine singura sa ma ingrop ca faraonii cu ,,comorile” mele. Ce viata trista si fara rost.Prea mult zbucium si suferinta. Sa va ajute bunul Dumnezeu sa fie totul asa cum va doriti. Doamne ajuta acolo unde noi nu mai reusim sa facem nimic.

    Apreciază

    • Mirela said, on ianuarie 12, 2014 at 3:13 pm

      Dragă Ozana

      Ştiu că e uşor să vorbeşti despre suferinţă când aceasta nu este a ta, e uşor să îndemni pe altul, dar e greu să o duci când te loveşte pe tine. Totuşi, chiar dacă ni se pare uneori că suntem abandonaţi de Dumnezeu, nu suntem niciodată şi tot ce ne dă El e spre folos şi mântuire. Sunt grele încercările tale, înţeleg perfect că decizia familiei de a se muta în Anglia ţi-a pus capac, dar nu deznădăjdui! Dumnezeu face minuni! Am simţit pe pielea mea cum, când eram în situaţii de neieşit şi aparent fără speranţă, El a găsit soluţia şi m-a scăpat de toate relele. Nu deznădăjdui, căci asta e arma cu care diavolul acţionează asupra oamenilor mai sensibili, spre a-i duce la moarte. Nu te lăsa, pune-ţi nădejdea în Dumnezeu, chiar dacă totul îţi pare fără speranţă şi fără sens, roagă-te cât poţi, oricât de simplu, căci spun scrierile liturgice că, în faţa Lui nu rămâne nici o lacrimă nebăgată în seamă, dă pomelnice şi ai răbdare şi credinţă. După tristeţea Răstignirii urmează Învierea. Nu te lăsa!
      Doamne-ajută!

      Apreciază

    • G-man said, on ianuarie 13, 2014 at 10:43 am

      ozana .. am vrut mai demult sa iti recomand , daca primesti bineinteles.. sa citesti carticica: „Pelerinul Rus ” …sau sa o recitesti ..

      Apreciază

    • Maria said, on ianuarie 14, 2014 at 4:53 pm

      ozana ,
      Imi pare rau ca pana azi nu am mai intrat pe blog , iar aici ti-am citit acest comentariu in care te destainuesti si iti spui necazurile , care sunt cam aceleasi si la unii dintre noi , de pe aici .Toti ne confruntam cu aceste pedepse bine meritate de la Dumnezeu , pt necredinta noastra , pentru tot desfraul din tara , pt ratacirile din ortodoxie , pt cei ce nu multumesc lui Dumnezeu , ca ne-a dat viata si ne bucuram totusi de frumusetile create in jurul nostru , din natura .
      Imi place cum pui problema , spui totul adevarat , in ceea ce priveste , distrugerea sistematica a Romaniei , la comanda Elitelor , prin slugile bine platite , cei din guvern si parlament .
      Distrugerea apei potabile , face parte din planul acestor calai , care conduc si subjuga lumea .
      Scopul acestora este sa constranga oamenii , prin lipsa apei , sa primeasca pecetea lui antihrist , adica , implantul sub piele .Nu avem scapare , decat rugandu-ne permanent si asteptand de la Dumnezeu , un semn in inimile si gandurile noastre , cum sa procedam sa nu primim semnul satanei si in acelasi timp sa si traim daca este posibil , iar daca nu , va gasi Dumnezeu o cale sa ne ia la El fara sa fim osanditi si chinuiti de diavol .Nu stim ce soarta ne-a pregatit noua Domnul , de aceea , doar sa ne rugam .
      Despre plecarea in alta tara , a unora , dupa cum ai spus , familia ta vrea sa plece in Anglia , te sfatuiesc sa nu pleci , mai ales in tara lucrarilor lui antihrist , unde romanii sunt huliti mai mult ca orice popor din lume .
      Se spune ca multi vor dori sa se intoarca acasa si nu vor putea .
      Ce ti-a venit sa-ti ei la revedere de pe blog ?Sau , am inteles doar pt doua saptamani?
      Trebuie sa ne acceptam soarta asa cum scrie la Apocalipsa , vremurile tulburi , au inceput , vor continua asa cum sunt „planificate” de Dumnezeu .Tot ce ne da Dumnezeu , este bun , nu avem dreptul sa dorim altceva .
      Eu m-am calmat de mult , eram si eu ca tine , revoltata de ce se-ntampla in tara , sunt multumita ca , inca este liniste si pace .
      Nu obisnuesc sa merg pe la vecini , stau mai izolata , am prieteni de credinta pe la biserici si manastiri , unde ne intalnim in sarbatori , ne incurajam reciproc , ne linistim unii pe altii .
      Iar aici pe blog , este cam acelasi lucru , toti suntem in aceeasi barca , in ciuda faptului ca mai exista si controverse , pt ca , fiecare individ este diferit , asa cum a zis cu ani in urma profesorul meu de sociologie , ca Dumnezeu a creat oamenii , toti diferiti si nu vei gasi doi urati la fel , precum nici doi frumosi la fel , ci toti diferiti ,atat la fizic , cat si in idei .Iar aici , cam asa se vede , in ceea ce priveste , ideile , parerile , s.a.m.d.

      Apreciază

  4. Iones said, on ianuarie 11, 2014 at 2:36 pm

    AFP: Fostul premier israelian Ariel Sharon A MURIT
    http://www.antena3.ro/externe/afp-fostul-premier-israelian-ariel-sharon-a-murit-240186.html

    Apreciază

  5. nea Anderthal said, on ianuarie 11, 2014 at 2:56 pm

    Stire de ultima ora: macelarul de Ariel $aron a „intins copita”!Sa vedem de va urma.Interesant au fost link’urile puse despre eclipsele de anul acesta ce coincid cu niste sarbatori ale „lor”

    Apreciază

  6. Student said, on ianuarie 11, 2014 at 3:54 pm

    A murit Ariel Sharon. Cu ocazia asta mi-am amintit de un articol ce spunea de o profetie a unui renumit rabin pe care am gasit-o aici. daca poti te rugam sa ne explici care este pozitia ta fata de aceasta. Doamne ajuta!

    http://deveghepatriei.wordpress.com/2014/01/02/s-a-aratat-un-semn-mare-ariel-sharon-este-la-un-pas-de-moarte-moartea-lui-o-sa-preceada-aparitiei-antihristului/

    Apreciază

  7. Sica said, on ianuarie 11, 2014 at 4:05 pm

    Ariel Scharon ist tot.

    Apreciază

  8. Aurora said, on ianuarie 11, 2014 at 4:45 pm

    A murit Ariel Sharon. Oare ce va urma ?

    Apreciază

    • doktoru said, on ianuarie 11, 2014 at 11:31 pm

      Poate restul de evrei….Doamne ajuta .

      Apreciază

    • Maria said, on ianuarie 14, 2014 at 4:58 pm

      Pai , va urma citirea din cartile rabinilor , punerea lui intr-o lada de lemn de un metru patrat , ghemuit in genunchi si infasurat intr-o panza alba , apoi , bagat in groapa si acoperit , fara cruce , doar cu o inscriptie .(am vazut cu ani in urma o inmormantare evreiasca , a unui coleg de al meu , de acolo stiu .)
      Daca ne referim la schimbarile din lumea larga , ce schimbari sa fie , pt ca era deja mort de 8 ani .
      Acum a murit „oficial”.

      Apreciază

  9. stef said, on ianuarie 11, 2014 at 5:47 pm

    Cred ca merita atentie – seria „Watchers” cu L.A.Marzulli – ep5

    Apreciază

    • stef said, on ianuarie 11, 2014 at 7:43 pm

      Spre sfarsitul filmului la 1:07:30 apare un personaj- Chris Blake -fost sofer pentru transporturile unui grup ocult care pregateau inca din anii ’80 venirea lui antihrist

      Apreciază

  10. corbusandu said, on ianuarie 11, 2014 at 6:11 pm

    se pare ca ariel sharon a murit 🙂

    Apreciază

  11. silviub said, on ianuarie 11, 2014 at 10:11 pm

    stire d ultima ora. a murit ariel sharon iar base si ponta au si transmis condoleantele….

    Apreciază

  12. George said, on ianuarie 11, 2014 at 10:55 pm

    se pare ca majoritatea nu stie sa citeasca
    nu mai repostati aceasi stire „a murit …. ariel tide si dero” de o suta de ori

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 11, 2014 at 10:59 pm

      George

      N-au nici o vina. N-am fost pe blog de la pranz, nici unul n-a vazut comentariile celorlalti, caci de abia le-am scos de la moderare.

      Apreciază

  13. xulescu said, on ianuarie 11, 2014 at 11:09 pm

    se pare ca n-a murit intamplator….azi este in 11

    Apreciază

  14. wanoo21 said, on ianuarie 12, 2014 at 3:29 pm

    Reblogged this on wanoo'blog.

    Apreciază

  15. […] NULAND. Evreica Victoria Jane Nudelman … In 2012 ascundea implicarea Al Qaeda in atacul impotriva … […]

    Apreciază

  16. […] NULAND. Evreica Victoria Jane Nudelman … In 2012 ascundea implicarea Al Qaeda in atacul impotriva … […]

    Apreciază

  17. […] NULAND. Evreica Victoria Jane Nudelman … In 2012 ascundea implicarea Al Qaeda in atacul impotriva … […]

    Apreciază

  18. octavpelin said, on ianuarie 14, 2015 at 6:06 pm

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  19. […] NULAND. Evreica Victoria Jane Nudelman … In 2012 ascundea implicarea Al Qaeda in atacul impotriva … […]

    Apreciază

  20. […] convorbori telefonice ce a avut loc inaintea fugii fostului presedinte ucrainean Viktor Yanukovych, evreica Victoria Nuland (pe numele ei real Victoria Jane Nudelman) spunea ca evreul Arseniy Petrovych Yatsenyuk va ajunge […]

    Apreciază

  21. ganduri din ortodoxie said, on mai 25, 2018 at 10:22 am

    […] convorbori telefonice ce a avut loc inaintea fugii fostului presedinte ucrainean Viktor Yanukovych, evreica Victoria Nuland (pe numele ei real Victoria Jane Nudelman) spunea ca evreul Arseniy Petrovych Yatsenyuk va ajunge […]

    Apreciază

  22. […] telefonice ce a avut loc inaintea fugii fostului presedinte ucrainean Viktor Yanukovych, evreica Victoria Nuland (pe numele ei real Victoria Jane Nudelman) spunea ca evreul Arseniy Petrovych Yatsenyuk va […]

    Apreciază

  23. […] telefonice ce a avut loc inaintea fugii fostului presedinte ucrainean Viktor Yanukovych, evreica Victoria Nuland (pe numele ei real Victoria Jane Nudelman) spunea ca evreul Arseniy Petrovych Yatsenyuk va […]

    Apreciază

  24. […] NULAND. Evreica Victoria Jane Nudelman … In 2012 ascundea implicarea Al Qaeda in atacul impotriva … […]

    Apreciază

  25. […] NULAND. Evreica Victoria Jane Nudelman … In 2012 ascundea implicarea Al Qaeda in atacul impotriva … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.