SACCSIV – blog ortodox

FRANTA: Sa obisnuim scolarii cu satanismul

Posted in Franta, MASONERIE, satanism by saccsiv on ianuarie 7, 2014

Iata ce putem citi in articolul Masoneria franceză a cerut în secret lui Hollande o ofensivă laică. Republica lui Hollande o nouă „epocă de aur” a Masoneriei franceze?! din 13 decembrie 2012:

La jumătatea lunii noiembre, Marele Templu din Paris al Marelui Orient al Franţei l-a primit pe Ministrul Educaţiei în persoană, Vincent Peillon, care, de la Orient a declarat următoarele: „Vrem să refondăm Republica. Şi vrem să o refondăm începând cu şcoala!”. Astfel, tacit, se anunţă o nouă revigorare a celei de-a III-a Republici, una în care laicitatea era axul în jurul căruia gravita politica guvernamentală.

Cu un Mare Orient care apasă pedala de acceleraţie şi cu un premier Mason în persoana Fratelui Jean-Marc Ayrault, fostul primar de Nantes, Hollande nu poate face altceva decât să adâncească reforma laică a Republicii Franceze.

Cele mai importante ministere necesare unei refondări a Republicii sunt exact cele în care se află cei mai mulţi Masoni şi mai importanţi: Ministerul Educaţiei, Ministerul de Interne (unde peste 10% din comisari sunt Masoni) şi Ministerul Apărării. Peste  80% din aceştia (membri ai aparatului central în funcţii cheie), dacă nu mai mult provin din rândurile Marelui Orient al Franţei.

Comentariu saccsiv:

   Ei bine, iata una dintre actiuni:

 

   Au participat ministrul educatiei Vincent Benoît Camille Peillon, din 2004 membru in Parlamentul European si ministrul culturii si comunicatiilor Aurélie Filippetti.

x3czy

 

Foto: La franc-maçonnerie d’état expose ses „œuvres d’art” satanistes dans les écoles

Conform articolului Images du lancement du dispositif „Un établissement, une œuvre” a fost dezvelita lucrarea „Black Clown & Mystery” a artistului Fabien Verschaere.

e894028ed98eb91732fe6f20132f975d677948c3_593

 

Alte lucrari ale artistului gasiti la:

https://www.balticmill.com/whats-on/exhibitions/detail/fabien-verschaere

Cititi va rog si:

Comentariul zilei (02.08.2013): Scoala in FRANTA si DICTATURA IDENTITATII DE GEN. Copiii la gradinita nu se vor mai juca cu masinute si papusele iar in ciclul primar vor invata despre „TEORIA GENULUI” …

Franta: CARTE DE IDENTITATE BIOMETRICA cu doua cipuri

FRANCOIS HOLLANDE – noul presedinte al Frantei. Un socialist pro homosexuali şi eutanasie …

 

 

Tagged with: , ,

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iones said, on ianuarie 7, 2014 at 4:44 pm

    Nu este de mirare, Francois Hollande insusi a vorbit la o intalnire masonica

    Apreciază

  2. kifa7 said, on ianuarie 7, 2014 at 4:45 pm

    Reblogged this on Elohim.ro.

    Apreciază

  3. palcauioan66 said, on ianuarie 7, 2014 at 7:38 pm

    va rog sa ma credeti , nimic nu ma mai mira,omenirea va merge din rau in mai rau,nimic nou sub soare! este o carte -unica!-unde gasim Absolut tot ce se va intampla in viitor(asta ca sa nu mai vb de trecut si prezent,desigur),o carte urata si detestata de o masa enorma de oameni…niciodata omenirea nu a fost asa de pregatita,ca astazi,de sosirea anticristului .aceasta carte este ,desigur,Biblia! Dumnezeu (si nimeni altcineva!) sa aibe mila da noi,caci zorii timpurilor omenirii aproape se arata!…

    Apreciază

  4. cosminmatiu said, on ianuarie 7, 2014 at 10:30 pm

    Am pus aici dvd-ul pentru preoti si am grupat filmuletele cu interviurile duhovnicilor

    http://extraterestriidemascati.wordpress.com/preotii-vor-da-seama-in-fata-lui-dumnezeu-pentru-tacerea-lor-refuz-actelor-biometrice/

    Apreciază

  5. andrei said, on ianuarie 7, 2014 at 11:07 pm

    Ce facem cu nebunii nostrii? Ce facem cu Lorin Fortuna, satanistul furibund care nu renunta a otravi mintea oamenilor prin toate caile si cu toate mijloacele imaginabile?
    Incercati sa faceti legatura intre urmatoarele persoane si structurile din spatele lor:
    Sevastian Balescu (revolutionar, om de afaceri, mason),Ion Coja ( om bun la toate si capabil de orice), Peter
    Costea ( catatean american,jurist, protestant, candidat la functia de euro-parlamentar activ in Alianta Familiilor
    din Romania, sustinut de Coja si Balescu),Titus Corlatean (ministru de externe, protestant, prestatar de conferinte la Alianta Familiilor), Lorin Fortuna (revolutionar, ezoterist deranjat mental, pseudo inginer,) si ceilalti ( securisti) pe care ii veti gasi la urmatoarea adresa:

    http://lorin-fortuna.ro/corespondenta/raspunsuri/index.php

    Apreciază

  6. Cosmin said, on ianuarie 7, 2014 at 11:21 pm

    Citatul unui celebru strateg, imi creaza o stare de „deja vu”:

    „Pentru ca un popor să fie distrus, trebuie să îi fie impusă prin inducere, propagandă, dezinformare şi oricare alte căi disponibile, o gîndire în limitele unui sistem cît mai departe posibil de cel spiritual.”

    Sun Tzu

    Apreciază

    • john said, on ianuarie 8, 2014 at 7:03 pm

      Aici aveti mai multe elemente:
      http://www.cocoon.ro/?p=1804

      Apreciază

      • GabiM. said, on ianuarie 9, 2014 at 5:17 pm

        Oare nu este era aluia?!? Stim cu totii ca este…Mai bine sa ne decidem odata…CE ESTE DE FACUT? CE SA FACEM NOI??? Acestea sunt intrebarile la care ar trebui sa gasim raspuns…Restul e mizerie…Apara-ne Doamne Iisuse Hristoase,lumineaza-ne,mantuieste-ne si ne miluieste pe noi!

        Apreciază

  7. clement said, on ianuarie 8, 2014 at 6:52 pm

    Satanismul contine in sine crima, minciuna, manipularea, pornografia, pedofilia, impuse direct sau insidios, prin programe politice si sociale.
    In spatele presedintelui Frantei si a guvernului sau masonic stau colosi ai finantelor, increngaturi vizibile si ascunse ale retelelor de homosexuali si negustori de arme si carne vie.
    Adevaratul instigator al masurilor impuse cetatenilor francezi, privind dreptul la casatorie si adoptie pentru homosexuali este omul de afaceri mason Pierre Bergé, prieten si mentor spiritual al clanului Mitterand, proprietar al ziarului Le Monde, amantul creatorului de fustite si chiloti cu inimioare, Yves Saint Laurent.
    Adept al tuturor formelor de procreare artificiala si apologet al pedofiliei inca din anii ’60, Bergé s-a remarcat recent prin declaratia: „Intre a-ti inchiria burta pentru a face un copil si a-ti inchiria bratele pentru a lucra in uzina, nu vad care este diferenta”.
    Campania electorala a actualului presedinte, dar si a fostei sale concubine, a fost finantata de un alt homosexual cu o enorma avere si influenta, Augier.
    Nesfarsite scandaluri de pedofilie sunt in permanenta in atentia unor jurnalisti amenintati cu moartea, discreditati profesional, hartuiti pana la a alege exilul. Dosare penale de mii de pagini in care se aduc probe (medicale si audio-vizuale) privind drogarea si torturarea rituala a unor minori, zac prin arhivele tribunalelor, blocate de judecatori. Educatori, profesori, politisti, politicieni, se regasesc pe lista acuzatilor, fara a fi vreodata condamnati. Oroarea o traiesc copiii din orfelinate.

    Dezastrul asteapta la usa fiecarui roman. Sa nu uitam ca reprezentanti ai Romaniai la Bruxelles s-au aratat atasati libertinismului si cinismului politic promovat de Franta, Belgia, Olanda. Si dreapta si stanga duhneste a pucioasa.
    Daca nu ne hotaram sa traim dupa legile drepte si severe ale lui Dumnezeu, suntem pierduti.

    Apreciază

  8. andreea said, on ianuarie 8, 2014 at 7:42 pm

    Salut!
    Va rog sa va uitati mai atent la rochia Mihaelei Radulescu. Nu cumva avem de-a face cu simboluri sataniste, masonice? Eu vad o cruce intoarsa cu un triunghi deasupra. Nu m-as mira, ca are de-a face cu iudeii. A parasit religia cea adevarata pentru bani si faima. S-a convertit la iudaism.

    http://www.google.ro/imgres?um=1&sa=N&biw=1600&bih=719&hl=ro&tbm=isch&tbnid=9x32F9OyI7LwCM:&imgrefurl=http://www.iqads.ro/creatie/33151/activia-anul-schimbarii-in-bine-mihaela-radulescu-alegeri&docid=8X4twVEr_2Nz9M&imgurl=http://cdn.iqads.ro/media/creations/2014/33151/large.jpg&w=960&h=309&ei=FYrNUt2BAqK5yAPer4GQAg&zoom=1&iact=hc&vpx=1081&vpy=275&dur=1477&hovh=127&hovw=396&tx=248&ty=62&page=1&tbnh=88&tbnw=274&start=0&ndsp=32&ved=1t:429,r:13,s:0,i:130

    Apreciază

  9. clement said, on ianuarie 9, 2014 at 12:54 am

    Holande a convocat liderii religiosi, printre care se afla si Mitropolitul ortodox Emmanuel, pentru traditionalele urari si mai cu seama, pentru a-i convinge sa-l sustina in proiectele privind procrearea artificiala si eutanasia;
    ww.aeof.fr/articol_51708/selyseet-le-metropolite-emmanuel-represente-les-orthodoxes-aux-voeux-du-president-de-la-republique-aux-autorites-religieuses-de-france-.html

    Apreciază

  10. […] FRANTA: Sa obisnuim scolarii cu satanismul […]

    Apreciază

  11. […] FRANTA: Sa obisnuim scolarii cu satanismul […]

    Apreciază

  12. […] FRANTA: Sa obisnuim scolarii cu satanismul […]

    Apreciază

  13. FRANTA SATANICA | Saccsiv - Weblog said, on decembrie 15, 2016 at 3:16 pm

    […] FRANTA: Sa obisnuim scolarii cu satanismul […]

    Apreciază

  14. […] FRANTA: Sa obisnuim scolarii cu satanismul.Masoneria franceza a cerut in secret lui Hollande o ofen…. […]

    Apreciază

  15. […] FRANTA: Sa obisnuim scolarii cu satanismul.Masoneria franceza a cerut in secret lui Hollande o ofen…. […]

    Apreciază

  16. […] FRANTA: Sa obisnuim scolarii cu satanismul.Masoneria franceza a cerut in secret lui Hollande o ofen…. […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.