SACCSIV – blog ortodox

ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe probleme de securitate si pe probleme de strategii economice al premierului VICTOR PONTA …

Posted in EVREI, VICTOR PONTA by saccsiv on decembrie 29, 2013

abc_Wes_Clark_kb_130123_wmain

 

Foto: http://abcnews.go.com/Blotter/china-fraud-accusations-wesley-clarks-firm-faces-questions/story?id=18292965

Wesley Clark:

„Nu există nici un loc in Europa moderna pentru statele pur etnice. Asta-i o idee din secolul al 19-lea si incercam sa trecem in secolul 21 si o vom face cu state multi etnice.”

Scria fratele Ioan intr-un comentariu la articolul Video – FEMINISTA TOPLESS pro avort pe altarul din Cologne Cathedral: „I AM GOD!”:

N-ati observat ca cei care conduc tara au tot timpul o atitudine asa, de… vacanta?! Parca n-ar face nimic, parca n-ar trebui sa-si puna creierul la contributie pt nimic… Sunt doar veseli si practica o mistocareala de doi bani si zi si noapte… Asa era Stefan, Mihai Viteazul, chiar si Antonescu, Codreanu chiar si altii?! Ei sunt intr-o vacanta permanenta… Parca sunt niste grefieri care scriu dupa dictare…

Comentariu saccsiv:

   Exact asta si fac: scriu dupa dictare. ELITELE insa nu se obosesc sa dicteze direct unor astfel de marionete de rang inferior, ci folosesc diverse curele de transmisie, printre altii si pe asa numitii consilieri.

Dupa cum stiti:

Evreul mason NIELS SCHNECKER este directorul de campanie al presedintelui PNL, CRIN ANTONESCU, pentru alegerile prezidentiale din 2014

Iata si un alt personaj extrem de interesant:

   WESLEY CLARK

 

 

Conform articolului Cine este Wesley Clark, consilier pe probleme strategice al lui Ponta: membru in conducerea unei companii petroliere unde Soros are 20% din actiuni. Compania are afaceri cu gaze de sist in Polonia din 5 iulie 2012, premierul Victor Ponta a anuntat joi seara, dupa sedinta de Guvern, ca il va avea drept consilier pe probleme strategice si de securitate pe generalul in retragere Wesley Clark. Clark este membru in Consiliul director al companiei BNK Petroleum, o companie petroliera unde Soros a cumparat 20% din actiuni prin intermediul fondului sau de investitii Quantum Partners LP.
Potrivit site-ului oficial, compania in conducerea careia se afla Wesley Clark are operatiuni in domeniul gazelor de sist in Polonia.
„Am reusit sa conving o mare personalitate internationala, dl general Wesley Clark, sa accepte o pozitie de foarte mare nevoie, de special adviser, deci consilier special pe probleme strategice, pe probleme de securitate si pe probleme de strategii economice”, a declarat Victor Ponta.
Premierul a mentionat ca joi a avut cu noul sau consilier o prima intalnire si o prima discutie „pe teme de investitii si despre potentialul Romaniei in zona energiei si in zona agriculturii”.
Generalul american in rezerva Wesley Clark a fost comandantul fortelor NATO in timpul razboiului din Kosovo. El a fost protagonistul unui episod extrem de tensionat, cand comandantul fortelor britanice de sub comanda NATO a refuzat sa deschida focul impotriva fortelor ruse masate in Aeroportul din Pristina, asa cum ordonase gen. Wesley Clark. „Nu am de gand sa pornesc al treilea razboi mondial”, ar fi spus comandantul britanic (sursa). Clark a fost indepartat din functia de comandant NATO inainte de sfarsitul mandatului.

Iata si ce putem citi in articolul După Kosovo, consilierul american al lui Ponta e interesat de minerit în România din 19 octombrie 2013:

Compania americană United Global Resources (UGR), al cărei preşedinte şi co-fondator este generalul Wesley Clark, consilier onorific al premierului Victor Ponta, […] oferă servicii financiare şi consultanţă strategică atât pentru Statele Unite ale Americii şi companii internaţionale. Prin intermediul uneia din subsidiarele sale, UGR îşi îndreaptă serviciile înspre domenii precum energia, resursele naturale sau tehnologie, potrivit detaliilor de pe pagina de internet a companiei. Fostul comandant NATO, Wesley Clark, deţine funcţia de Chief Executive Officer la UGR LLC, subsidiară a firmei mamă United Global Resources, conform datelor prezentate pe site-ul companiei.

Cum a ajuns presedintele UGR, Wesley Clark, consilier onorific al premierului Romaniei este foarte simplu, dacă ne luăm după o declarație a lui Victor Ponta, făcută chiar în toiul ”loviturii de stat” din 2012. În iulie 2012, după ce s-a întors dintr-o vizită la Viena, Ponta a anuntat ca şi-a găsit un consilier pe probleme strategice: „Printr-o cunoştinţă comună, a fost un noroc extraordinar, ne-am întâlnit şi astăzi a venit în România. Este o mare oportunitate, generalul Clark este un extraordinar economist, este implicat la nivelulcel mai înalt în strategii economice, este un om pe care oricine l-ar vrea, iar un prim-ministru nu ar rata o asemenea ocazie. I-am promis că vom rezolva rapid criza politică şi că vom avea în continuare o justiţie independentă”.

Generalul american Wesley Clark a fost comandant al forţelor NATO din Europa în timpul războiului din Kosovo. După încheierea carierei militare, Clark a cochetat cu politica şi a candidat la primarele democrate pentru Casa Albă, o campanie sponsorizată de George Soros. A eşuat, însă s-a lansat în afaceri în domeniul extractiv şi energetic în Balcani. Clark conduce corporaţia energetică canadiană Envidity. Generalul businessman a cerut autorităţilor kosovare o licenţă pentru exploatarea rezervelor de cărbune din Kosovo, unde vrea să obţină combustibili sintetici.

Conform articolului Kosovo pentru un general din 28 iunie 2012, fostul comandant al forţelor NATO în Kosovo, generalul în retragere, Wesley Clark, vrea să investească în această provincie peste 5,5 miliarde de dolari. Potrivit persoanelor din anturajul generalului Wesley Clark, consideră că el este un mare strateg.

Tocmai el a scris cartea „Cum să câştigi un război modern”, care a apărut în 2001.

În acest studiu fundamental, autorul menţionează lista întocmită de Pentagon a ţărilor candidate pentru o schimbare rapidă a regimului. Pe listă figurează Irakul, Iranul, Siria, Libanul, Libia şi Somalia. Despre Iugoslavia, generalul Clark nu a scris: atunci situaţia cu regimul lui Milosevic s-a rezolvat cu ajutorul bombardamentelor precise.

Tocmai după operaţiunea din Kosovo, generalul Clark a demisionat şi a intrat în sectorul bancar. Însă nu a pierdut legăturile cu Kosovo, iar acum compania Envidity, care aparţine generalului a apelat la autorităţile Kosovo pentru o autorizaţie de exploatare a cărbunelui.

De regulă, următorul pas după cucerire este jaful. Se pare că într-adevăr oamenii, care în 1999 au ajutat grupările teroriste albaneze (pe care în prezent le controlează) să vină la putere în Kosovo sunt mari strategi. La vremea sa, mass media au scris că ambasadorul SUA la Priştina, Christopher Dell, are o afacere legată de combinatul minier de îmbogăţire „Trepca”. El a investit şi în construirea unei autostrăzi din Albania în Kosovo. De asemenea a asigurat cu locuri de muncă compania de telefonie din Kosovo, al cărei pachet de bază este deţinut de fostul secretar de stat american, Madeleine Albright.

Generalul Clark el însuşi a fost întotdeauna în relaţii excelente cu „guvernul” kosovar şi cu „premierul” – fostul combatant Hashim Thaci. La Priştina, o stradă a fost numită în cinstea lui Wesley Clark. După cum se vede toate acestea au dat nu numai roade politice, ci şi economice, relevă jurnalistul sârb, Nikola Vrzich.

„Acum devine clar că bombardamentele au avut nu numai un ţel politic – de a rupe Kosovo de Serbia, ci şi unul economic – de a lipsi ţara de resursele naturale vaste din această provincie sudică. Cărbunele este principala resursă a Kosovo, iar geologii vorbesc şi despre rezerve de alte minereuri, din care multe nu au fost încă studiate”.

Vom releva faptul că pe fundalul pieţii de petrol care nu este stabilă întotdeauna, conştientizarea faptului că rezervele de aur negru nu sunt infinite, experţii vorbesc despre perspectivele producerii unor combustibili sintetici – inclusiv pe bază de cărbune. Rezervele de cărbune din Kosovo sunt estimate la 16 miliarde de tone, ceea ce reprezintă aproape 70% din toate rezervele Serbiei.

Cărbunele e cărbune, însă petrolul se bucură de o mare cerere. Lucrurile au continuat după lista de mai sus: Irak, Somalia, Libia. Siria încă se menţine, Damascul vrea să dezvolte singur democraţia, fără ajutor „umanitar” din afară. În privinţa Iranului există dificultăţi. Însă, strategii economici sunt răbdători: generalii – investitori sunt întotdeauna gata să facă investiţii.
Din articolul http://en.wikipedia.org/wiki/Wesley_Clark mai aflam ca Wesley Clark este … evreu. Ca sa vezi ce intamplare absolut intamplatoare. Ca si Madeleine Korbel Albright (nascuta Marie Jana Korbelová), George Soros, Niels Schnecker, etc.

Unii spun ca ar fi fost implicat si in asediul Waco unde au fost ucisi 76 de barbati, femei si copii.

Sa ne amintim si ca in timpul bombardamentelor impotriva Serbiei, soldati americani scriau pe bombe … „Paste fericit!”

Conform http://globalfire.tv/nj/04en/race/racialpurity.htm acest comandant cu numele original Wesley Benjamin Jacob Canne Nemerovsky declara, in timpul bombardamentelor, la CNN:

Sa nu uitam care este la originea problemei. Nu există nici un loc in Europa moderna pentru statele pur etnic. Asta-i o idee din secolul al 19-lea si incercam sa trecem in secolul 21 si vom face acest lucru cu multi-state etnice.”

Declaratia asta ne aminteste de:

KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG. Cum zice el ca va arata rasa europeana si cine o va conduce?

VIDEO – Barbara Lerner Spectre: EVREII sunt vazuti rau deoarece AU ROL CONDUCATOR …

Video – MASONUL de culoare Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA si MULTICULTURALA, aceasta este NOUA ORDINE MONDIALA

Cititi va rog si:

Comentariul zilei (21.01.2012): VICTOR PONTA E SI EL MARIONETA ELITELOR. Iata ce spune cu gura lui ca se va intampla, daca ajunge USL la guvernare …

 

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. pcmouse said, on decembrie 29, 2013 at 3:22 pm

    asta nui criminalul de razboi inca nejudecat pt genocid.care a dat ordin sa bombardeze sarbii de Craciun?

    Apreciază

    • John of România said, on decembrie 29, 2013 at 11:37 pm

      BA DA!! EL E!
      In curand va fi vinovat de genocidul Românilor daca nu facem ceva

      Apreciază

  2. Vasile said, on decembrie 29, 2013 at 3:47 pm

    Acest individ era cat pe ce sa porneasca al treilea război mondial

    Clark a condus campania din 1999 a NATO de bombardare a obiectivelor sârbeşti din Kosovo şi a fost unul dintre primii critici ai războiului SUA din Irak.

    El a fost protagonistul unui episod extrem de tensionat, cînd comandantul forţelor britanice de sub comanda NATO a refuzat să deschidă focul împotriva forţelor ruse masate în Aeroportul din Pristina, aşa cum ordonase gen. Wesley Clark. „Nu am de gînd să pornesc al treilea război mondial”, ar fi spus comandantul britanic

    http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cine-este-generalul-american-wesley-clark-noul-consilier-al-lui-ponta-si-ce-legatura-are-cu-gazele-de-sist-269708.html

    Wesley Clark, lasat cu gura cascata de un oltean-sef de gara NATO, blocat la Pielesti – Dolj

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/nato-blocat-la-pielesti-dolj-569358.html#ixzz2os4SgVEN

    Dar sa nu uitam ca acest general are legaturi si cu Rosia Montana

    Generalul american in retragere Wesley Clark, consilier onorific al premierului Ponta, sustine ca exploatarea gazului de sist are un „viitor extraordinar” in Romania si ca la Rosia Montana pot fi folosite tehnologii care sa nu puna in pericol mediul.

    http://www.ziare.com/rosia-montana/gold-corporation/generalul-american-wesley-clark-aurul-de-la-rosia-montana-poate-fi-scos-fara-riscuri-1202890

    Apreciază

  3. ionutignat111 said, on decembrie 29, 2013 at 3:58 pm

    asadar, o alta coincidenta intamplatoare, wesley este perciunat.

    Apreciază

  4. GabiM. said, on decembrie 29, 2013 at 5:43 pm

    TRADUCETI SI POSTSTI ACEST VIDEO CARE ESTE DEOSEBIT DE INTERESANT SI ARE MARE LEGATURA CU SUBIECTUL!!! http://www.youtube.com/watch?v=AsoYXIDVQQw DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA AIBA MILA DE NOI TOTI!

    Apreciază

  5. Mălin said, on decembrie 29, 2013 at 5:53 pm

    Ce caută străinii în funcţiile de consilieri dn politica României?
    Acest Ponta este un mare trădător sper că la cele mai apropiate alegeri să dispară cât mai rapid…

    Apreciază

  6. gbogdanmihai said, on decembrie 29, 2013 at 6:57 pm

    http://www.youtube.com/watch?v=ciXs2Ei3xxI Saccsiv ar trebui oamenii treziti la realitate si sa faca ceva impotriva acestui „intelept” asa cum il numesc cei care comenteaza la acel video ecumenist.E vorba ca se pierd multi tineri privind la acest pagan.

    Apreciază

    • John of România said, on decembrie 29, 2013 at 11:39 pm

      Nu e singurul crede-ma… youtube e ca o toaleta publica, intra cine vrea si isi lasa …. acolo

      Apreciază

    • John of România said, on decembrie 30, 2013 at 10:30 am

      Si ce am putea sa-i facem?
      Citeam zilele trecute ce raspuns a dat un sfant unui credincios care l-a intrebat daca-i pot numi pe heterodocsi „crestini”.
      Si sfantul i-a zis ca daca se duce la ei si le zice direct ca sunt eretici atunci ii departeaza si ca bine ar fi sa intrebe intai daca crede in Dumnezeu, daca crede in ca Iisus Hritos este Fiul Sau care S-a nascut, S-a rastignit pentru noi si a inviat, apoi daca crede in Sfanta Scriputura, apoi daca crede in Sfinti si tot asa iar acolo unde ei sunt in greseala sa-i aratam care e abaterea lor si sa le exeplicam de ce Ortodoxia are dreptate.
      Practic sa incepem prin a arata punctele comune si apoi sa trecem la diferente, nu invers.
      As spune ca e vorba aici si de psihologie.
      Dar e cam greu sa te iei cu el la discutii fiind si papistas si ungur, le lipsesc multe notiuni, si stai linistit ca Mircea Badea are si mai multi adepti. Nu poate Levy sa faca atata rau Ortodoxiei pe cat poate Mircea Badea…

      Apreciază

      • gbogdanmihai said, on decembrie 30, 2013 at 1:56 pm

        Da,intr-adevar..dar e vorba ca sunt tineri multi care pun botul la prostiile lui Levi si noi in tineri ne punem speranta ca sa ne putem reface spiritual

        Apreciază

  7. Obrenovici said, on decembrie 30, 2013 at 9:07 am

    Ar trebui interzis prin lege sa existe consilieri straini. Cum erau consilierii sovietici in anii 50, asa sunt acum americani.

    Apreciază

  8. Obrenovici said, on decembrie 30, 2013 at 9:14 am

    Eminescu: „Cine-au indragit strainii / Manca-i-ar inima cainii” si intr-o alta varianta este „Cine ne-au adus strainii / manca-i-ar inima cainii”

    Apreciază

  9. aniush said, on decembrie 30, 2013 at 9:28 am

    John or Romania,
    „BA DA!! EL E!
    In curand va fi vinovat de genocidul Românilor daca nu facem ceva”
    Sa facem ceva, dar putini suntem treji. Majoritatea dorm si acum, nu s-au trezit pana la ora asta. Ce mama zmeului, nu s-au saturat de atata somn? M-am saturat eu sa-i vad dormind si nu se mai trezesc odata! Doamne fereste!

    Apreciază

    • John of România said, on decembrie 30, 2013 at 10:19 am

      Uneori ma gandesc in ce masura ne putem numi si noi „treji”…
      Nu suntem sfinti, eu cel putin nu sunt plus ca suntem influentati si noi sa credem anumite lucruri

      Apreciază

  10. Alexandru said, on decembrie 30, 2013 at 10:41 pm

    Cum isi permite o asemenea afirmatie „Nu este loc in Europa pt. State pur etnice” , acest specimen biped, cine i-a dat dreptul de a organiza (amesteca), state pe criterii etnice?

    Au! Unde esti tu Tepes Voda.

    Doamne Hristoase lumineazane pe toti.

    Apreciază

  11. VIOREL said, on decembrie 31, 2013 at 2:04 am

    Alexandru, eu scriu rar, asa cred ca e mai bine, dar pentru tine as vrea sa raspund, bine inteles cu acordul fratelui Vasile caruia ii doresc sananate si putere de munca, ca mult bine a facut, face si cu ajutorul lui Dumnezeu o sa mai faca. Sa ne gandim care ar fi primul…sau printre primele state multi etnice…?
    SUA, CANADA, AUSTRALIA…ma rog, se poate comenta…eu ma reper doar la SUA. Si unde s-a ascuns cel mai bine „POPORUL ALES”? Tot acolo…evident. Deci, pe cale de consecinta….hai cu multi etnismul…ca sa diluam antisemi… stii ce vreau sa zic…no, e o parere…poate fratele Vasile, cu colaboratorii lui mai harnici si mai credinciosi ca mine vor prelua ideea…si se va naste un articol…pana atunci….LA MULTI ANI CU DRAG

    Apreciază

  12. clement said, on ianuarie 2, 2014 at 1:39 pm

    Apreciază

  13. […] ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază

  14. CLANUL PONTA | Saccsiv's Weblog said, on februarie 21, 2014 at 8:57 am

    […] ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază

  15. […] ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază

  16. […] ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază

  17. […] Din articol mai afla ca Gitenstein e amic cu generalul NATO Wesley Clarck, adica asta: ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază

  18. […] ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază

  19. […] Care Gitenstein e amic cu generalul NATO Wesley Clarck, adica asta: ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază

  20. […] ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază

  21. […] ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază

  22. […] ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază

  23. […] ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază

  24. […] ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază

  25. […] Din articol mai aflam ca Gitenstein e amic cu generalul NATO Wesley Clarck, adica asta: ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază

  26. […] Din articol mai aflam ca Gitenstein e amic cu generalul NATO Wesley Clarck, adica asta: ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază

  27. […] ACUM POATE INTELEGM MAI BINE: Evreul WESLEY CLARK – consilier special pe probleme strategice, pe p… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.