SACCSIV – blog ortodox

RITUAL SATANIC – uciderea de Craciun a sotilor Ceausescu

Posted in CEAUSESCU, Romania by saccsiv on decembrie 25, 2013

Pe 25 decembrie 1989 sotii Ceausescu au fost executati:

Nu propun o discutie de tipul: meritau sau nu sa fie condamnati la moarte de catre un complet de judecata intr-un proces normal? Ci de ce acel teatru si acea executie au avut loc tocmai in zi Sfanta de Craciun?

Daca evreul Silviu Brucan a hotarat ca sotii Ceausescu trebuie sa fie omorati si a decis ca aceasta sa se petreaca neaparat de Craciun, Gelu Voican Voiculescu s-a straduit din rasputeri sa se asigure ca ordinul va fi pus in practica, argumentand multora dintre cei implicati in aceasta crima ca “intr-o revolutie vechii conducatori trebuie sa moara”. Si intr-adevar, toate marile revolutii au fost orchestrate de oamenii ELITELOR si de fiecare data au fost ucisi vechii conducatori …

Intr-un interviu acordat ziarului francez Le Monde pe 30 decembrie 1989, Silviu Brucan recunostea:

   „Sunt o eminenţă cenuşie”

Intrebat fiind Cine a decis să se ţină procesul şi când? raspundea ca  decizia a fost luată pe 24 decembrie seara de biroul executiv al frontului, un organism care avea 11 membri: „Iliescu, Mazilu, Roman  eu, plus alţi câţiva al căror nume nu este făcut public din raţiuni de securitate. Este vorba de tineri care au fost alături de noi la ministerul apărării.”

Iata si cateva detalii despre aceasta eminenta cenusie:

   Saul Bruckner (1916 – 2006), evreu, in septembrie 1944 este numit secretar general la “Scanteia“ declansand cu timpul o acerba campanie pentru incarcerarea politicienilor Iuliu ManiuGheorghe I. Brătianu si Corneliu Coposu. De asemenea a cerut pedeapsa cu moartea a anti comunistilor Radu Gyr si Pamfil Şeicaru.

Sotia sa, stalinista Alexandra Sidorovici a devenit procuroare la Tribunalul Poporului, calitatea in care a cerut multe condamnari la moarte.

Brucan a mai fost si profesor de jurnalism la Universitatea din Bucuresti. De asemenea ambasador in SUA in 1955 si la Natiunile Unite, intre 1959 – 1962. In martie 1989 a scris “scrisoarea celor sase“ semnata mai apoi de Gheorghe ApostolAlexandru Bârlădeanu, Grigore RăceanuCorneliu Mănescu si Constantin Pîrvulescu, citita la Radio Europa Libera si Vocea Americii. Dictatura ceausista n-a prea avut efecte asupra sa, plimbandu-se ca voda prin loboda intre Moscova si Washington si pregatind terenul. Un apropiat al ELITELOR planetare.

In legatura cu evenimentele din decembrie 1989 declara:

Am stiut cand vine trenul , am stat pe peron si l-am luat. “

Spre sfarsitul anilor 1990 avea emisiunea Profeţii despre trecut la ProTV (patroni familia Lauder). De asemenea mai avea o rubrica la Ziarul Financiar.

Altfel spus, putem spune despre el ca facea parte din randul ELITELOR, avand ca obiectiv Romania. Cand s-a decis instaurarea bolsevismului in tara noastra, a actionat exact in acest sens. Cand s-a decis daramarea blocului estic si punerea sa impreuna cu restul omenirii pe fagasul NOII ORDINI MONDIALE, a actionat din nou, iata, extrem de eficient.

De ce deci de Craciun? Ca simbol. Caci ei, satanisti fiind, intotdeauna lucreaza cu simboluri …

Cititi va rog si articolul:

PAPUSARII revolutiei din Romania 1989

FMI si REVOLUTIA ROMANA din 1989

 

58 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. NIMENI said, on decembrie 25, 2013 at 1:12 pm

    NU EXISTA IMAGINI CU SOTII CEAUSESCU IN PICIOARE PUSI LA ZID PRIMIND GLOANTE?
    AU FOST SCHINGIUITI SI OMORATI SI ULTERIOR PUSI JOS SI CIURUITI?
    ASA A SFARSIT ULTIMUL PRESEDINTE PATRIOT IN ZIUA DE CRACIUN 1989!
    ASA A VENIT „DEMOCRATIA”!
    BLESTEM VA FI PE NOI!

    Apreciază

    • Maria said, on decembrie 25, 2013 at 7:01 pm

      Da ! Asa este , in acea vreme putini dintre romani , stiau acest lucru , sau poate nimeni nu stia despre adevarata fata a „revolutiei „, un complot al fortelor de agresiune straine , care au pus gheara pe Romania , printr-o lovitura de Stat , bine organizata , adapostita sub nemultumirea maselor , care intr-adevar au suferit vreo zece ani , pt ca Romania sa achite toate datoriile externe , fiind unica tara din lume , fara datorii externe , iar Ceausescu , intr-o intrunire de la Bruxelles , a facut imprudenta sa declare ca Romania isi va face o Banca Mondiala si va imprumuta tarile asa cum face BM actuala . Atunci si-a semnat condamnarea la moarte dupa o lovitura de Stat , la care au luat parte , tradatorii de neam , care in toti acesti ani , au dat tara de pomana
      mafiei straine .Iar acum in conducerea acestei mult-jefuite tari , sunt aceleasi structuri comunisto-iudeo -tradatoare , care isi spun romani .
      Atunci eram tineri si habar nu aveam de politica , unii dintre noi , insa imi amintesc vorba unui doctor mai batran , care spunea :” nu va bucurati ca l-au omorat pe Ceausescu , ca in 20 de ani , nu veti mai recunoaste ca aceasta a fost Romania , vor tabari pe ea toti cei care o vor jefui , iar libertate nu ve-ti avea „.
      Oare de unde stia omul acela ?
      Cred ca acum daca ar trai Ceausescu , toti tradatorii care au semnat contractul cu Chevron , bau-baul lumii , ar fi pusi la zid si nu numai cu Chevron , ci cu toti mafiotii care distrud tara .

      Apreciază

      • NIMENI said, on decembrie 26, 2013 at 6:07 am

        Maria,
        IATA MAREA GRESEALA A LUI CEAUSESCU! A creat o mare masa de prostalai cu sacul in cap care nu intelegeau nimic, singura obligatie a maselor era aplaudarea.
        MASA a fost manipulata foarte usor, ai vazut fotografiile de atunci?, fetele MASEI …, indivizi care se tarau pe jos si aratau cu degetul unde sunt „teroristi care trag din toate pozitiile”, altii care „luptau” la metrou tolaniti in grupuri si le dadea lumea …paine …!
        „Oare de unde stia omul acela ?” Sunt putini cei ce inteleg ce se intampla in lumea inconjurataore si daca incearca sa explice MASA ii respinge. MASA crede orice minciuna numai adevarul nu!
        CEI ce au inteles acest lucru conduc MASA, iar MASA va fi in continuare spoliata.
        Maria, ai ceva de comentat?

        Apreciază

      • Maria said, on decembrie 26, 2013 at 7:02 pm

        NIMENI,
        Dar si acum sunt tot aceeasi „prostalai” , ba, mult mai prostalai ca atunci , oare pe acestia cine i-a creat ?
        Iata , masele aleg aceeasi teroristi si banditi , de 24 de ani .
        Pe acestia i-a creat Sistemul prin parghiile care stapanesc societatea manipulata si prostita cu televizorul .
        Ceea ce ai spus in comentariul , ai dreptate , o masa de tampiti , care au crezut ca va veni Occidentul sa ne
        „salveze ” si vom trai ca in paradis .Au venit dar ne-au cotropit .

        Apreciat de 1 persoană

    • Obrenovici said, on decembrie 25, 2013 at 10:51 pm

      Din cate stiu nu exista niciun element care sa ateste ca ar fi fost schingiuiti inainte. Cica isi schimba operatirul filmul in aparat. Nu stim exact. Dar eu cred ca erau grabiti sa ii execute mai repede, nu mai aveau timp de schingiuire si nu vad la ce ar fi folosit…

      Apreciază

    • gigel said, on decembrie 26, 2013 at 1:02 am

      Sa nu exageram cu „ULTIMUL PRESEDINTE PATRIOT” . Nu pot sa-mi dau seama de resorturile gandirii lui Ceausescu dar este foarte posibil sa fi facut „maretele constructii” dintr-o mandrie personala sau o nebunie : A doua cea mai mare cladire din lume ca suprafata, singura tara fara datorii, putem sa facem totul fara importuri etc etc . In acelasi timp oamenii sufereau de foame , frig, erau terorizati, batjocoriti.
      In alta ordine de idei Ceausescu era obisnuit cu astfel de practici in cadrul regimului comunist si nu cred ca e nevoie sa-l victimizam .
      Cat despre ritualuri scenarii sunt total de acord .

      Apreciază

      • NIMENI said, on decembrie 26, 2013 at 6:26 am

        gigel,
        A FOST PATRIOT. Discutie nu incape. S-a imprumutat la FMI si s-a vazut ce a facut cu banii.
        ACUM suntem datori vanduti, nu mai avem nimic si urmeaza sa ne vindem si sufletul, eventual sa degajam si locul….iti poti imagina cat s-a furat in / din tara asta in 24 de ani?
        Adica s-a furat ca avea ce sa se fure!
        Steagul fara stema dat in mana idiotilor sa se plimbe cu el pe strada este simbolul a ceeace a urmat …JAFUL!
        In culmea indobitocirii, unii se plimba si azi cu acelasi steag CU GAURA.
        O alta mare greseala a lui Ceausescu …l-a alungat pe DUMNEZEU.
        Iertati limbajul!

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 26, 2013 at 9:14 am

        NIMENI

        Interesant, doar ca nu el a creat sau instaurat bolsevismul in tara asta.

        Apreciază

      • Maria said, on decembrie 26, 2013 at 7:23 pm

        gigel,
        Ceausescu era destul de batran si din cate am inteles avea si diabet , iar ceea ce a facut , a facut pentru tara
        si tot prapaditul avea un loc de munca asigurat , un salar fix , preturile erau preturi , iar o factura la energie , o platea-i fara sa simti ca s-a golit buzunarul .Daca toti am suferit sa platim datoria , cel putin am suferit pentru o cauza , pt ceea ce s-a realizat in tara , insa acum , pentru ce tot poporul rabda de foame si multi dorm prin canale ???De ce ?
        Iti spun eu de ce , pt o mana de imbogatiti , hoti , talhari si pungasi , care au pradat tot ce le-a iesit in cale ,
        dupa ei , potopul .Au vandut totul , au distrus , au furat si oamenii au ramas fara locuri de munca .
        Comitetul Central avea pana in 24 de membri , iar acum avem 600 de parlamentari-capuse , care sug sangele acestui neam . Cum e mai bine ?Stii ce salar are fiecare „capusa ” cu tot cu banii alocati pentru cazare la hotel , combustibil , deplasari , protocol etc ?Depaseste cu mult 10 mii de roni , sau o suta de milioane de lei vechi .Iar pe langa cei 600 , stii cati secretari , secretarasi , din aceea mai „mititei ” vin in completarea celor care fac parte din conducerea Statului ?
        Eu pe acestia de acum , nu-i pun nici la talpa papucului lui Ceausescu , asa cum era el .

        Apreciază

  2. John of România said, on decembrie 25, 2013 at 1:41 pm

    Ca tot veni vorba de Ceausescu…

    Apreciază

  3. NIMENI said, on decembrie 25, 2013 at 2:03 pm

    John of Romania,
    Din „proces” ….
    Procuror Voinea: Domnule preşedinte, dacă acest inculpat paranoic nu are nici un cont, să încheiem şi noi conturile cu el, că se pare că nu ne putem înţelege.

    Apreciază

    • Maria said, on decembrie 25, 2013 at 7:08 pm

      A fost acuzat pentru subminarea economiei nationale , oare ???
      Unde-i acum economia Romaniei , care prospera in timpul lui Ceausescu ???
      Unde-i industria Romaniei , unde-i agricultura Romaniei , Romania fiind o tara agrara , intr-o vreme cand se faceau exporturi cu alimente si cereale in toata lumea ?
      Eram stapani in tara noastra , ce-i drept nu-mi placea Comunismul , insa acum este cu mult mai rau .
      Ne-au facut colonie a marilor puteri , nu mai suntem o tara suverana ci suntem sub dictatura UE .

      Apreciază

      • ozana said, on decembrie 27, 2013 at 12:59 pm

        @ Maria.Observatiile tale imi plac intotdeauna. Gindurile si evaluarile tale sint adevarate,nu incape vreo indoiala. In plus chiar nu inteleg de ce atitea discutii despre faptul ca Ceausescu a fost ateu.Apropiatii lui sustin ca respecta in familie toate traditiile. A permis construirea bisericilor,toata lumea intra in biserica,nu ne-a ingradit nimeni acest drept,hai sa fim seriosi.Nici macar pe vremea lui Dej nu existau restrictii. Erau mai mult zvonuri raspindite de cei care-i pregateau mormintul de ani buni.In rest totul este asa cum spune Maria.Cit despre uciderea lui miseleasca in ziua de Craciun,ce dovada mai buna vreti decit caracterul satanic al masoneriei ,,de utilitate publica” mai nou? imi vine sa vars cind citesc atitea ineptii peste tot.A fost un asasinat ritualic,savirsit la solstitiul de iarna,foarte important pentru masoni.Este ziua cind soarele se afla la cea mai joasa inaltime,dupa care incepe sa urce progresiv pe bolta.In vechime oamenii celebrau solstitiul urcind pe munte cu faclii aprinse pentru a se inchina zeitatilor si a astepta rasaritul soarelui.Cei mai mari creatori de religii(vezi O.Ungherea) precum Iisus,Mithra,Osiris,sint nascuti in data iuliana a solstitiului de iarna ori in apropierea lui. .Simbolic,solstitiile reprezinta dezechilibrul dintre lumina si intuneric,momentul renasterii Luminii,lupta impotriva tenebrelor,pregatirea terenului in vederea aparitiei Iubirii.Reprezinta ca simbolistica reinoirea lumii. In formele sale primare,solstitiile erau insotite si de sacrificii umane..Sa nu uitam ca ecoul ,,revolutiei” a ajuns la Bucuresti fix in 21 decembrie,noaptea cea mai lunga. Ucigindu-l pe Ceausescu si pe Elena Ceausescu in ziua de Craciun,au dorit sa ucida ambele principii-feminin si masculin-si inlocuirea lor cu altele noi ,,iluminate” de soarele care tocmai incepe ,,sa creasca” pe bolta.

        Apreciază

  4. BAD said, on decembrie 25, 2013 at 3:01 pm

    Adevarat. ….. Fratilor, sa ne rugam neincetat. Sa fim in adevar tot timpul. Dumnezeu poate sa ne ajute sa ne schimbam soarta!.

    Apreciază

  5. qwert said, on decembrie 25, 2013 at 3:03 pm

    Brucan a fost un r***t cenusiu,o marioneta demna de tot dispretul.Iluminatii au decis cred ca soarta lui Ceusescu la summitul de la Malta din 2,3 decembrie prin persoana lui James Baker,membru al Clubului Bohemian si in timpului summitului a facut parte din delegatia americana ca secretar de stat.Maimutoiul asta se credea o eminenta cenusie pentru ca ajutat la raspandirea idealului comunist si cel democratic,ambele de sorginte masonica.

    Apreciază

  6. Talia Grau said, on decembrie 25, 2013 at 3:36 pm

    merita sa ne rugam pentru ceausescu si pentru iertarea noastra-total ritual satanic a fost -oribil, de aceea nici nu se stabilizeaza tara

    Apreciază

  7. BAD said, on decembrie 25, 2013 at 5:45 pm

    Reblogged this on inspatelerealitatii and commented:
    Sa ridicam blestemul pus pe tara de uciderea fratelui de frate.

    Apreciază

  8. deveghepatriei said, on decembrie 25, 2013 at 6:30 pm

    General de brigada (r) Vasile Malureanu: „Au folosit arme psihotronice in 1989”

    http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/11/25/general-de-brigada-r-vasile-malureanu-sri-au-folosit-arme-psihotronice-in-decembrie-1989-americanii-nu-sunt-straini-de-aceste-manevre/

    Apreciază

  9. mihai said, on decembrie 25, 2013 at 8:03 pm

    in primul rand sotii ceausescu au fost executati deoarece stiau ft. multe, si a urmat la indigo sadam husein, kadafi deasemenea cam in aceias maniera, pioni ce stateau in calea ocultei

    Apreciază

  10. BAD said, on decembrie 25, 2013 at 8:32 pm

    Sa stiti ca am incercat sa pun linkul de la articol pe facebook si nu ma lasat facebook, imi zicea ca linkul e virusat sau blocat. A trebuit sa fac reblog ca sa pot face mesajul cunoscut pe facebook. Dumnezeu ne va ajuta. In el sa ne incredem.

    Apreciază

  11. minionita said, on decembrie 25, 2013 at 9:24 pm

    Ceausescu a fost net superior celor care l-au succedat, asta e cert. Procesul lui a fost o mascarada pentru ca se vehiculau cifre de genul 60000 morti si miliarde in conturi de afara. Mortii au fost in numar mult mai mic si nici azi nu se stie cine a tras iar banii nu au aparut niciodata. Dpdv juridic a fost un circ, nu o judecata, iar finalul era decis dinainte. Insa e o insulta pentru memoria celor care au fost omorati visand ca lupta pentru libertate, pentru familiile lor si pentru cei care au fost raniti sa treci cu vederea ca Ceausestii au fost comunisti ca lucrurile bune nu compenseaza raul pe care l-au facut, ca oameni au ajuns in puscarie pentru o gluma ( nu mai vorbesc de ceea ce putea fi incadrat la actiuni impotriva regimului, convingeri religioase etc). Ideea asta ca raului mai mic trebuie sa ii spui bine in loc sa il recunosti ca atare a contribuit la faptul ca azi suntem aici. Iar toti cei care se plang de ceea ce se intampla azi, uitand ca au aplaudat minerii care plantau flori la Universitate si ca li se umplea gura scandand Iliescu ar merita un scuipat de dispret in fata si sa li se bage pumnul pe gat fiindca nu au nici un drept sa protesteze atata timp cat au contribuit din plin sa ajungem aici.

    Apreciază

  12. dd said, on decembrie 25, 2013 at 10:20 pm

    Toate au fost permise de Dumnezeu, nu uitati astea. Unele sunt pedeapsa altele sunt spre mantuire. Doar nu va asteptati sa stati bine si la caldurica si sa ne mantuim? Nu-mi place nici mie dar cred ca am zis bine.

    Apreciază

  13. cosminmatiu said, on decembrie 25, 2013 at 11:09 pm

    Pacatele noastre fratilor ale tuturor ne-au adus aici. Celelalte popoare o duc mai bine aici pe pamant, si ma refer aici la occidentalii care traiesc fara Dumnezeu pentru ca vor merge in focul vesnic iar noi prin mila lui Dumnezeu platim daca nu tot macar o parte din avorturile si celelalte pacate aici vremelnic ca sa nu le platim dincolo vesnic. Faceti-va drepti si Dumnezeu va mai tine Romania si lumea caci solutii omenesti nu mai sunt.

    Apreciază

  14. Obrenovici said, on decembrie 26, 2013 at 12:49 am

    Revazand secventele executiei, ma intreb de ce era ceausescu atat de plin de praf pe haine, in partea din fata, daca el a cazut pe spate ? A fost oare mai intai trantit jos, tarat prin praf, ceva de acest gen ?

    Apreciază

    • NIMENI said, on decembrie 26, 2013 at 5:50 am

      Obrenovici,
      Frate, nu e clar? Ai observat foarte bine!
      Intai au fost schingiuiti si probabil omorati si dupa aceea pusi jos langa zid si s-a comandat foc in cadavre inca calde din care s-a scurs sangele. Fii atent la dara de sange care curge din capul ei….
      Am revazut la TV marturiile plutonului de executie, astia stiu foarte bine, si altii, inclusiv cameramanul Adrian Sarbu.
      ROMANIA ARUNCATA IN IAZUL CU FOC!

      Apreciază

      • vali said, on decembrie 26, 2013 at 10:04 am

        Doamne ce paranoia. Poate executia nu a decurs intocmai cum s-a povestit, dar sa nu cadem in extrema cealalta. Poate Ceausescu traieste….mai stii …..

        Apreciază

    • vali said, on decembrie 26, 2013 at 9:57 am

      Gloantele au intrat in perete si au scos un nor de praf care s-a depus pe haine. Ceausescu a murit de infarct inainte sa fie impuscat.

      Apreciază

      • NIMENI said, on decembrie 26, 2013 at 5:33 pm

        vali,
        sunt desene animate cu balanel si miaunel ce spui tu frate vali, nu te supara!
        Sigur au fost torturati satanic de satane. L-ai vazut pe avocatul apararii cum s-a transformat in procuror?
        Domnul Gica Popa purta grija copilasilor care nu aveau o bucatica de unt …mai mai ca ii venea sa planga, s-a si sinucis de ciuda ….! Asta cu untul a facut obiectul rechizitoriului?
        Se degaja din incaperea aia cazona un aer nu tocmai curat …Vezi? Mai uita-te o data!

        Apreciază

  15. aniush said, on decembrie 26, 2013 at 6:45 am

    minionita,
    Cei care l-au judecat pe Ceausescu stiu cine a tras, dar nu spune nimeni. Sunt mai multe insulte la adresa celor ucisi pentru libertate. Hai sa ne uitam un pic in zilele noastre ce se intampla. Toti spun: e libertate. Care libertate? Aceea controlata de jandarmi si politie? Aceea in care mergem pana unde ne permit asa zisele „Forte de ordine”, televiziunile si alte instrumente ale puterii? Daca nu poti sa-ti exprimi liber o opinie cum vrei tu si cat vrei sa vorbesti sau sa faci si toatea astea iti sunt limitate de ceva sau cineva, atunci ce libertate mai ai? Asta nu este o insulta?… si inca ce mare insulta.
    Nu uita ca in 2003 s-a votat noua constitutie si ca asta a dus la ceea ce suntem noi acum. De fapt votul e liber si nu e. Majoritatea decide si acea majoritate e iresponsabila; nici nu stie ce voteaza. Ne-am trezit cam tarziu. Acum vedem efectele. Trebuia de acum 10 ani sa ne trezim, atunci era momentul.

    Apreciază

  16. aniush said, on decembrie 26, 2013 at 6:47 am

    Eu ma rog Dumnezeu sa ne lumineze pe toti! Inca ne mai putem opri in acest punct (de a nu inainta in rau).

    Apreciază

  17. minionita said, on decembrie 26, 2013 at 12:19 pm

    Nu ne mai putem opri. Ar trebui o minune de la Dumnezeu ca sa capatam macar un conducator vrednic dar cu tot ce am facut de la revolutie incoace e mare minune ca Dumnezeu inca ne suporta.

    Apreciază

  18. George said, on decembrie 26, 2013 at 1:13 pm

    Este simplu
    Când se aduna mai mulți în numele lui Dumnezeu atunci rugăciunea este mult primita și Dumnezeu este în mijlocul lor

    Ei acum imaginați-vă ca întreaga țară (ce proporții) a participat cu mare bucurie și satisfacție la crima ceausestilor toți în perioada Crăciunului au adus ura materializata prin crima ca dar diavolului
    Ca sa înțelegeți cum de se întâmplă ceea ce se întâmplă în România

    Apreciază

    • danielvla said, on decembrie 26, 2013 at 1:52 pm

      Nu doar pentru uciderea ceausestilor se intampla ce se intampla! Sunt multimi de pacate in neamul nostru…
      Avorturi, incesturi, ucideri intre frati, parintii si fii, intre vecini… Prostitutie, nenumarate forme ale desfranarii, idolatrie moderna, nepocainta si nu in ultimul rand apostazia si necredinta multora dintre romani.

      Apreciază

      • Maria said, on decembrie 26, 2013 at 7:37 pm

        danielvla,
        Toate aceste pacate , nu se faceau inainte in asemenea proportii ,aminteste-ti ca avorturile erau interzise , iar desfraul la fel , sodomitii erau condamnati daca erau descoperiti , prostitutie nu se facea la drumul mare ca acum si nici in cercuri restranse , daca erau descoperiti , politia era prezenta , toate aceste rautati , au fost introduse in tara , odata cu deschiderea granitilor tarii .Mizeria Occidentului , a patruns in biata noastra Romanie si multe legi demne de iad , sunt impuse de Casa Satanei , dictatura Uniunii Uraciunii Europene .

        Apreciază

      • John of România said, on decembrie 27, 2013 at 12:33 am

        Pai acuma cam toate neamurile au pacate( ati vazut ce fac Japonezii? la noi nu s-a ajuns inca sa se accepte asa ceva dar le calcam pe urme, de africani ce zici:

        …dar eu am o parere ca prima greseala fatala a romanilor a fost ca i-au primit cu bratele deschise pe satanistii evrei. Nu spune biblia ca paganilor nu trebuie sa le urezi nici bine ai venit?
        Ori romanii le-au dat de mancare, i-au adopstit iar evrei au devenit stapani pe tara, i-au invatat pe romani cu bautura, apoi le-au fetele le-au pus sa se prostitueze sau le pozau pentru reviste deocheate, au facut ca desfraul sa fie ceva acceptat iar de aici pana la avorturi cale lunga NU E!

        Eu asa vad lucruri ceea ce se intampla astazi romanilor e urmarea unui lant de greseli comise in ultimele 200-300 de ani incepand cu primirea paganilor, continuand cu acceptarea pacatelor si neascultarea fata de legionari, tradarea impotriva maresalului, tradarea impotriva lui ceausescu si lipsa lor de interes pentru propriul neam din ultimii 20 de ani/ sau frica in unele cazuri( care tot pacat e)

        Apreciază

      • pcmouse said, on decembrie 27, 2013 at 3:08 pm

        john asa e!!neresepctarea poruncilor a adus romanii aici!!

        Apreciază

  19. searchnewsglobal said, on decembrie 26, 2013 at 2:08 pm

    Reblogged this on .

    Apreciază

  20. aniush said, on decembrie 26, 2013 at 3:39 pm

    George,
    N-a fost numai asta. Nu stiu daca toti au avut ura in ei. Poate ca unii erau revoltati impotriva raului si au dorit ca el sa dispara; ei nu stiau ca nu se scoate un rau mai mic cu un rau mai mare. Recunosc si eu am fost unul din acei oameni (la revolutie eram copil, dar destul de mare adica vedeam ce se intampla in jurul meu si chiar am memoria evenimentelor, nu 100%, dar destul de mult sa zic…cam 80%). Zece ani mai tarziu incepeam sa constientizez si sa imi pun problema, de fapt ce a fost. Incepeam sa constientizez ceea ce am scris mai sus.
    Mai este un lucru de care trebuie sa se tina seama. Ceausescu credea ca el are puterea absoluta, ca era iubit de popor si de securitate si asta s-a intors impotriva lui. Asta dupa principiul binele sau raul facut de tine ti se intoarce la un moment dat.
    Deci, dupa parerea mea ambele cauze au contribuit la moartea lui Ceausescu.

    Apreciază

  21. Mălin said, on decembrie 26, 2013 at 5:35 pm

    Am auzit ca Ceausescu ar fi platit toate datoriile catre FMI si ca vroia sa infiinteze un sistem bancar in Romania prin care sa imprumute celelalte state si ca in ultimul sau discurs din fata marii adunari nationale ar fi vreu sa anunte aceste lucruri? Am mai auzit ca lumea ii trimitea multe scrisori lui Ceausescu dar majoritatea dintre ele nu ajungeau la el fiind interceptate de catre securitate. Voi ce stiti, este adevarat?

    Apreciază

    • Maria said, on decembrie 26, 2013 at 7:45 pm

      Malin ,
      Am vazut filmul cu Ceausescu , in care a declarat la o conferinta la Bruxelles , ca Romania va face o Banca Mondiala si va imprumuta tarilor asa cum si Romania a imprumutat de la BM.
      Declaratia a fost facuta la Bruxelles , aflandu-se intr-o vizita , iar dupa aceasta declaratie , Oculta i-a hotarat
      sfarsitul , pentru ca , pentru ei , era de neacceptat , ca o tara ca Romania si unul ca Ceausescu , sa aiba o Banca Mondiala . Aici a fost greseala lui fatala .

      Apreciază

      • Obrenovici said, on decembrie 27, 2013 at 12:01 am

        Din cate stiu si Gadaffi avea niste planuri, cu o moneda africana care sa inlocuiasca dolarul asa ceva, si l-au lichidat.

        Apreciază

  22. Obrenovici said, on decembrie 26, 2013 at 5:42 pm

    In tot cazul, am inceput sa reconsider moartea Ceausestilor. Este adevarat ca ii ura tot poporul, dar ucideerea lor in ziua de Craciun si in asa conditii a aruncat un blestem peste ceea ce s-a numit „revolutie” si se vede unde am ajuns.
    Chiar daca a infometat tara si era teroare, totusi acel regim a facut mult pentru popor. S-a construit enorm si bine, toti aveau servici, casa, chiar masina, etc, nu intru acum in detalii economice.
    Am revazut filmul cu nprocesul si executia. Este infiorator. De ce i-au legat la maini ? Ca sa ii umileasca ? ce fel de pluton de executie a fost ala, cu trei oameni care au tras bezmetic la foc automat ? asa se executa un om, secerandu-l ?
    Ce aparare a fost aia cans avocatii se intreceau cu procurorul in acuzatii ?
    Ce minciuna cu 60.000 de victime !
    La executie conform legii care era in vigoare trebuia sa asiste un medic legist – nu a fost. Putin le-a pasat calailor.
    Ceausestii trebuiau intrebati daca doresc inaimnte sa se spobvedeasca si deci sa li se asigure un preot. Bine, sunt sigur ca nu ar fi dorit, dar sunt la fel de sigur ca nu i-a intrebat nimeni asa ceva.
    Pana si pe Ludovic al XVI-lea revolutionarii francezi indraciti l-au lasat sa se spovedeasca inainte de executie.
    Pana si pe maresalul Antonescu, bolsevicii care l-au executat l-au lasat sa mearga demn la locul executiei, i-au lasat pe toti patru nelegati la maini, i-au respectat. Nu s-a tras cu foc automat.
    Executia lui ceausescu seamana numai cu macelarirea tarului rus, intr-un beci, in 1918.
    Mi-a facut o greata imensa figura lui Atanasie Stanulescu, care in dimieata de 22 decembrie fusese numit ministru ala pararii chiar de Ceausescu, care avea incredere in el. Tocmai el a comandat macelalrirea lor. Omul asta, acest tradator mizerabil, ii datora toata cariera lkui Ceausescu. gretos de tot. Deci sa luam aminte, pe ceausescu nu l-au omorat fostii detinuti politici, nu l-au omorat anticomunistii, legionarii eventual…. ci AI LUI ! Comunistii, securistii, militarii lui. Aia trecuti pe linie moarta ca Iliescu, Militaru (spion rus) Brucan, etc.
    Stanculescu a muscat mana care l-a hranit. ma bucur ca e in inchisoare, macar atat……. Dar e prea putin.
    Oricum, ordinele erau date de puterea de la Bucuresti: Iliescu, mazilu, Petre roman, Militaru. Vinovati sunt si cei care le-au pus in aplicare, tot completul ala penibil de juudecata, inclusiv soldatii care au tras, si care sunt niste ucigasi. Ceausescu era comandantul suprem si presedintle republicii. A fost un asasinat oribil.

    Apreciază

  23. abc Marin said, on decembrie 26, 2013 at 7:18 pm

    un lucru nu au înțeles mulți , moartea lui nea Nae a fost meticulos premeditată de talmudiști tocmai să vadă ceilalți ce pățesc dacă se scapă de păianjenul FMI , habar nu avea Ceaușescu că poporul este înfometat , un unchi al soției mele a spus doar că merge în audiență la președinte și noaptea l-au arestat și ucis , prim secretarii de județe raportau dublu de producții adică mințeau și primeau ordin să exporte jumătate din producție dar asta era aproape tot , când mergea Ceaușescu în vizite de lucru erau vitrinele pline cu bunătăți și după ce pleca dispăreau toate , dar să fi mers prin restaurantele frecventate de securitate și miliție să fi văzut ce dezmăt era pe ei , am văzut de multe ori asfel de petreceri , era peste închipuirea românului , să nege foștii milițieni din Brăila ce mese copioase aveau la restaurantul Turist sau Rubin , așa erau ținuți dulăii conducerii de atunci cum sunt dulăii jandarmi astăzi .

    Apreciază

    • Mirela said, on decembrie 26, 2013 at 9:48 pm

      Şi eu m-am întrebat pentru care pricină, atunci când Ceauşescu urma să viziteze un oraş, magazinele deveneau pline, răspunsul pe care mi l-am dat fiind acela că Ceauşescu era minţit de către securişti că poporul o duce bine. Probabil aşa se explică mirarea lui când, la ultima cuvântare, cei prezenţi au început să-l huiduiască. Şi cred că oamenii de rând erau înfometaţi intenţionat, tocmai pentru a le stârni revolta împotriva lui Ceauşescu şi a familiei lui, despre care circulau zvonuri fanteziste că poartă hainele o singură dată, că au robinete din aur, că beau şi fumează cele mai luxoase mărci de băuturi şi ţigări, că au conturi bancare în străinătate etc.
      Iar dacă Ceauşescu a fost astfel ucis pentru subminarea economiei, cei de după el ce pedeapsă ar merita?

      Apreciază

  24. minionita said, on decembrie 26, 2013 at 9:09 pm

    George, bucuria si satisfactia nu aveau prea multe in comun cu omorarea Ceausestilor. Pentru majoritatea era ca si cum ne-am fi nascut si am fi trait intr-o puscarie visand la libertate si, dintr-o data, s-au deschis toate portile, puteam simti soarele pe fata, puteam sa respiram aerul curat si nu mai aveam lanturi la maini si la picioare. Cand ti se intampla asta, iesi afara sau stai sa il strangi de gat pe temnicer? Eu nu am vazut pe nimeni sa sara in sus de bucurie la moartea lor.
    Nu vorbesc de ce se dadea la TV unde veneau si aratau mecanisme de deschidere a usilor cu cod numeric si ziceau ca sunt bombe, unde toata lumea repeta ca papagalul „odiosul dictator si sinistra lui sotie” pana a scapat unul porumbelul si a trantit „odioasa dictatura si sinistra lui sotie”. Oamenii scandau „jos” nu „moarte”si majoritatea eram mult prea preocupati incercand sa „digeram”ceea ce se intampla in jur ca sa mai avem timp sa uram.

    Apreciază

  25. QW said, on decembrie 26, 2013 at 9:57 pm

    Chiar mai crede cineva in revolutii cu armata ungara , sovietica, yugoslava si bulgara pe granita?

    Apreciază

  26. Obrenovici said, on decembrie 26, 2013 at 10:59 pm

    Si imi mai amintesc sloganul „Ceausescu anul nou / il va face in cavou”, un slogan sinistru, plin de ura, necaracteristic romanului care se bucura de libertate nu era incrancenat sa ucida… slogan scornit cu siguranta de autorii loviturii de stat.

    Apreciază

  27. Obrenovici said, on decembrie 27, 2013 at 12:08 am

    Cred ca greseala lui a fost ca l-a numit pe stanculescu ministru, daca ar fi numit pe cineva care sa nu il tradeze, cu cateva sute de soldati in jurul comitetului central, nu il puteau lichida…. Parasirea CC-ului a insemnat sfarsitul. Ce intersant, cum puterea se gaseste, in anumite cladiri locuri….

    Apreciază

  28. acelas said, on decembrie 27, 2013 at 1:11 am

    asta uitasem sa va anunt (un fel de aceeasi marie cu alta palarie ..)

    radu-tudor.ro/putin-lauda-spionajul-sua/

    .

    Apreciază

  29. acelas said, on decembrie 27, 2013 at 1:44 am

    bionic total..

    oricum e halucinant cam tot ce scrie aici ..

    http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/vineri-geraldine-hamilton-parti-din-corp-intr-un-cip-190237.html

    .

    Apreciază

  30. aniush said, on decembrie 27, 2013 at 9:39 am

    off topic
    Iata un interviu cu actorul Mihai Sandu gruia, la „Nasul”. Acesta este un film postat pe acest blog de qwert

    Actorul se referea la un moment dat si la sotii Ceausescu. (Actorul incepe sa vorbeasca de la 1:00:00)

    Apreciază

  31. ozana said, on decembrie 27, 2013 at 1:31 pm

    solstitiile reprezentau,scuze,am o tastatura proasta.

    Apreciază

  32. Ion Văcaru said, on martie 21, 2014 at 7:25 am

    OPRIȚI TEROAREA!….

    „Dreptatea trebuie să fie puternică,
    iar puterea – dreptate”
    Blaise Pascal

    Tiranilor, de la Domnie,
    Ce-ați dus Țara în robie,
    Slugă la străin să fie,
    Luați aminte, că-ntr-o zi,
    Când tot omul s-o trezi
    Că lupta vastră e o mască
    Pe făţărnicia vastră,
    Va pornii ca un ţzunamii
    Să-şi măture toţi şarlatanii
    Şi viermuirea de căpuşe,
    Să-şi rupă lanţuri şi cătuşe…
    Când puhoiul va porni
    Terorizat, de trădări şi mârşevi,
    Vai şi-amar de voi va fi…
    Necruţătei fi-vom cu toţii
    Cu şarlatanii şi despoţii,
    Cu cei ce slugăresc străinul
    Şi ne pun la zid destinul.
    Tiranilor! Nu-s vorbe-n vânt,
    E legământ, e jurământ
    Rostit sub Sfântul Tricolor
    De-un brav şi milenar popor…
    Dacii, cu soarta ne-npăcaţi,
    Din codrii Munţilor Carpaţi,
    Dau glas tulnicului, care,
    Vars-n Apuseni chemare
    Că Dreptatea-n Ţară mare.
    Ce-am agnisit cu trudă,
    Aţi furat şi se mai fură…
    Lăcmia vastră mare,
    Din Ardeal şi pân-la Mare,
    Umple Ţara de săraci,
    De bschetari, aurolaci,
    De cerşetori, prostituate,
    De şomeri cu multă carte
    Şi de copii, fără milă părasiţi
    Şi barbar dezmoşteniţi.
    Ca-ntr-o junglă – fiară surdă,
    Fără milă, oarbă, crudă –
    Sfâşiaţi Ţara-n bucăţi
    Şi o gufernaţi – despoţi! –
    Să ne-o stergeţi de pe hărţi.
    Tiranilor, de la Domnie,
    Stăpâniţi de mârşevie,
    Nu-i dejuns cât aţi furat
    Şi fără milă ne-aţi prădat?…
    Vreţi, ca şi sufletul din Noi
    Să ni-l luaşi.E greu, Ciocoi,
    Cu Noi :un Ortac dacă ne pică
    Zeci şi sute se ridică…
    Încetaţi! Opriţi teroarea,
    Că s-a stins în Noi răbdarea
    Şi vierbe-n clocot disperarea
    Că Ţara ne-a ajuns să fie,
    Colonie, sufocată de hoţie…
    Acum, Rmâne, te ridică
    Şi nu-ţi fă din marte frică,
    Că viaţa dusă în sclavie
    Mai grea ca moartea o să fie.
    Rupe-ţi jugul nepăsării,
    Ieşi di mocirla dezbinării!..
    Ţepeş, fi!…cu trădătorii
    Că răspunzi de soarta Ţării.
    Ridică-te! Şi fă-ţi Dreptate,
    Că ,tu, eşti Rege în Cetate.

    Apreciază

  33. […] RITUAL SATANIC – uciderea de Craciun a sotilor Ceausescu […]

    Apreciază

  34. […] un articol din 2013, pentru cititorii mai noi ai acestui […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.