SACCSIV – blog ortodox

Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793)

Posted in Illuminati (ILUMINATII), REVOLUTIA FRANCEZA by saccsiv on decembrie 24, 2013

   O varianta cu subtitrare puteti viziona la:

http://www.dailymotion.com/video/x18k1xd_revolutia-franceza-matrice-a-viitoarelor-genocide-vendee-1793_shortfilms

size1

Foto: http://www.artchive.com/web_gallery/H/H.-de-la-Charlerie/The-drowning-in-the-Loire-during-the-Reign-of-Terror,-1793.html   

Cititi va rog si:

„Cartea neagră a Revoluţiei franceze”. 1789 – INCEPUTUL COMUNISMULUI

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

guerre-de-vendee

Foto: http://www.lysardent.fr/tag/vendee/

Reynald_Secher-Guerre_de_Vendée_combat_de_géants-dvd

Foto: http://leslivresdebb.blogspot.ro/

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. kosk said, on decembrie 24, 2013 at 4:34 am

    scuze, varianta corecta
    http://fr.wikipedia.org/wiki/Colonnes_infernales

    Apreciază

  2. abc Marin said, on decembrie 24, 2013 at 8:25 am

    ecumenismu arma masoneriei împotriva Bisericii Lui Hristos.

    Apreciază

  3. Romeo said, on decembrie 24, 2013 at 8:36 am

    Nu pot vedea prea curand filmul, dar va spun ce am inteles din extrasul de 30 de min de pe celalat forum.
    Autorii doresc sa afle pe baza de documente, cine este responsabil de genocid. Din ce am vazut, Robespiere a stiut, dar mai departe nu exista documente. A fost executat un general – asemenea lui Turcanu; altul a fost gratiat. Desi oficial exista o delimitare.

    Cum se isau deciziile la varful conducerilor revolutiilor, ne explica Soljenitetin in Evreii si rusii 2 secole impreuna (Soljeniten e considerat oficial ca fiind antisemit) si Gustav le Bon in Revolutia franceza si psihologia revolutiilor.

    Din a 2 a carte rezulta ca parlamentele sunt manipulate iar cei ce ajung acolo asculta docil ordinele sefilor, supusi fiind manipularilor.
    Din prima rezulta ca exista un consiliu restrans, care ia deciziile ce trebuie votate de parlament (la noi in 89 Brucan, Iliescu, Roman).
    In Rusia dupa febr 1917 acest consiliu restrans a fost exclusiv masonic. Pe de alta p[arte Trotzky nu a fost revolutionar comunist, ci a fost numit de Rotschild la conducerea bolsevicilor – de si unii s-au opus, numirea a fost aprobata.

    Cartea lui Soljenitzin este de EXCEPTIONALA IMPORTANTA, DEOARECE ORICE AFIRMATIE ARE ACOPERIRE IN DOCUMENTE ! Ceea ce istoricii francezi nu mai gasesc in arhive, a gasit Soljenitzin in arhivele kgb, ma bine pastrate.

    Sacciv fa rost de carte (4 vol) ca gasesti acolo multe documente.

    Apreciază

    • danielvla said, on decembrie 24, 2013 at 3:42 pm

      Romeo,
      unde se poate gasi aceasta carte?

      Apreciază

    • adi said, on decembrie 24, 2013 at 5:48 pm

      @Romeo
      Robespierre avea bunici evrei si facea parte din clubul iacobinilor adica un fel de loja francmasonica mai aproape sa zicem de popor.El si Marquis de Mirabeau inainte de a fi asasinati au spus cine au fost finantatorii revolutiei:Rothschild si Montefiori primul a spus explicit al doilea a lasat sa se inteleaga acest lucru.Nu mai tin minte unde am citit chestiile astea dar mai pot verifica pe net ca sa iti dau mai incolo niste surse.

      Doamne Ajuta!

      Apreciază

  4. kosk said, on decembrie 24, 2013 at 11:27 am

    ii bizar, dar un eveniment in oglinda s/a intamplat in Rusia bolsevica.(rascoala taraneasca/blue army), pierderi aproximativ egale, si tot ca in Vendee un general (bolsevic) a fost executat (Tuhacevski).
    http://en.wikipedia.org/wiki/Tambov_Rebellion

    Apreciază

  5. acadennis said, on decembrie 24, 2013 at 1:29 pm

    How to see what government agency is spying on your phone

    Apreciază

  6. aniush said, on decembrie 24, 2013 at 1:57 pm

    off topic
    Maine e Sfanta zi de Craciun. In fiecare an ascult colinde (eu cel putin) cantate de Stefan Hrusca.

    Auditie placuta. Doamne ajuta!

    Apreciază

  7. minionita said, on decembrie 24, 2013 at 3:15 pm

    Pana la urma, independent de orice manipulare, toate revolutiile au niste elemente comune:
    1. o clasa care are puterea, in care exista oameni de valoare insa majoritatea sunt nulitati care, numai datorita apartenentei, se comporta ca si cum s-au nascut cu 2 burice
    2. o clasa condusa, majoritara, care are de asemenea oameni de valoare dar si mult mai multe nulitati care detesta oamenii de valoare, indiferent de provenienta, dar mai ales lipsa avantajelor de care se bucura cei din prima categorie
    3. indivizi din ambele categorii, nemultumiti de situatie, care datorita abilitatii sau circumstantelor reusesc sa canalizeze actiunile primelor categorii.
    In nici o revolutie nu a existat o delimitare stricta, fiecare clasa avea partizani de partea cealalta, iar manipulatorii s-au folosit mereu de nemultumiri reale si justificate, pentru ca nici o revolutie nu a pus capat unei societati idilice.
    Daca Ludovic si Maria Antoaneta ar fi fugit din Franta in vreun paradis tropical unde sa isi toace banii din conturi ( asa cum se procedeaza in zilele noastre ) ar fi ramas in istorie doar ca un om inteligent dar cu un caracter slab si o blonda cu o morala „relaxata” si cu 2 neuroni din care unul in concediu ( daca povestea cu „sa manance cozonac” e reala ).
    Iar daca familia Romanov nu ar fi sfarsit in fata gloantelor comunistilor, Biserica nu i-ar fi considerat sfinti si probabil ca s-ar fi zis de ei la fel cum se spune despre regele Mihai, ca a plecat cu nu stiu cate vagoane de aur si tablouri si a dus o viata de lux afara.
    Cruzimea invingatorilor sterge lipsurile celor invinsi, ii idealizeaza.
    Oricat de rau intentionati sunt manipulatorii, puterea lor provine din greselile si pacatele celor manipulati. Nu Robespierre a ghilotinat personal zeci de mii de francezi, nici Stalin nu a omorat cu mana lui zeci de milioane de rusi. Ei doar i-au imputernicit pe altii sa o faca. Cei care au refuzat sa isi asume rolul de calai au ingrosat randurile victimelor. Trepadusilor le-a facut placere baia de sange, mai ales ca aveau scuza implinirii ordinelor iar cei care aplaudau executiile le-au fost complici.
    Ca sa folosesc un element de mitologie, Pandora nici nu a creat toate relele, nici nu le-a bagat in cutie. Ea doar a deschis capacul.

    Apreciază

    • minionita said, on decembrie 24, 2013 at 3:22 pm

      Precizare: oameni de valoare vrea sa insemne oameni care au calitatile umane necesare si dorinta de a lucra pentru binele celor din jur

      Apreciază

  8. ozana said, on decembrie 24, 2013 at 4:14 pm

    Astazi sintem in 24 decembrie. Nu stiu care sint cutumele acestui blog dar eu vreau sa urez tuturor cititorilor de aici un Craciun Fericit,cu mai putina friptura dar cu multa rugaciune pentru tara si neamul romanesc,in mare primejdie,asa cum nu a mai fost vreodata.Va urez dragii mei si un An Nou cu multe bucurii,sanatate,impliniri iar Mosu’ sa va aduca un sac plin cu intelepciune,iubire,liniste ,pace in inimi si …tot ce va mai doriti voi ! Sa ne rugam in Noaptea Sfinta ca Dumnezeu sa aiba mila de noi,sa ne ierte pacatele cele multe si sa-si puna mina ocrotitoare peste Romania,astfel incit cei rai pe care nu mai vreau sa-i numesc si astazi,sa nu o poata duce la pierzanie.Sa ne aiba Dumnezeu in paza ,dragii mei frati.

    Apreciază

  9. adi said, on decembrie 24, 2013 at 5:44 pm

    Prima revolutie in stil iacobin a fost cea americana la 1776 cu zisii parinti fondatori ai americii.A avut la baza cam aceleasi principii ca si cea franceza de la 1789 adica ceva de genul „cine nu e cu noi e impotriva noastra”.Acea lozinca „liberte,egalite,fraternite” este o insulta adusa omului normal pentru ca niciodata elitele nu vor dori sa fie egale cu goyimii.Si evident ambele revolutii au fost puse la cale de francmasonerie pentru a impila si amagi poporul si mai mult decit inainte.Este foarte interesant rolul mass-mediei detinute de jidovi in declansarea revoltei din franta,aici ma refer la acea expresie pusa in gura reginei „daca nu aveti piine mincati cozonac” si la faptul ca avea o porecla „Madame Deficit” ambele neadevarate,dar pentru ca au fost spuse foarte des au fost percepute ca adevarate.

    Apreciază

    • Maria said, on decembrie 25, 2013 at 7:35 pm

      Toate revolutiile sunt opera satanei .

      Apreciază

      • minionita said, on decembrie 25, 2013 at 9:30 pm

        Iar cel mai util element e dragostea pt.pacat a oamenilor.

        Apreciază

  10. qwert said, on decembrie 24, 2013 at 8:31 pm

    Mai multe imagini ale Palatului Pacii si Reconcilierii din Astana http://www.flickr.com/search/?q=Palace+of+Peace+and+Reconciliation

    Apreciază

  11. Radu Humor said, on decembrie 24, 2013 at 10:15 pm

    Singura judecată de care trebuie să ne temem !
    Chiar şi cei care sunt puşi s-o împartă pe pământ !

    Apreciază

  12. aniush said, on decembrie 25, 2013 at 5:39 am

    Ozana,
    Craciun fericit!

    Apreciază

    • ozana said, on decembrie 26, 2013 at 11:38 am

      @ aniush Craciun fericit tie si tuturor celor dragi tie.Doamne-ajuta!

      Apreciază

  13. […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  14. […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  15. […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  16. […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  17. […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  18. […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  19. […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  20. […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  21. FRANTA SATANICA | Saccsiv - Weblog said, on decembrie 15, 2016 at 3:16 pm

    […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  22. […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  23. […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  24. […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  25. In numele binelui | SACCSIV - blog ortodox said, on septembrie 10, 2021 at 1:34 pm

    […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  26. […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  27. […] Documentar: Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793) […]

    Apreciază

  28. Dambovitean said, on iulie 15, 2023 at 12:57 pm

    Revolutia Franceza, matrice a viitoarelor genocide – Vendée (1793)

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.