SACCSIV – blog ortodox

Articolul zilei (17.12.2013): Din 2014 in UE, CIP OBLIGATORIU IMPLANTAT pentru nou-nascuti?

Posted in Uncategorized by saccsiv on decembrie 17, 2013

640x290xafbf919dc0a9602ee38261d38d9997fc.jpg.pagespeed.ic.-Ekminn-Pj

 

Iata ce putem citi in articolul Din 2014 in UE, cip implantat obligatoriu pentru nou-nascuti ( !! ??):

Ştire de senzaţie: din mai 2014, în Europa, va fi introdusă obligaţia de a implanta tuturor nou-născuţilor un microcip sub piele.

Această nouă tehnologie va fi aplicată în spitalele publice, concomitent cu vaccinarea şi va stoca informaţii personale (nume, grupa sangvină, data naşterii) şi pentru a preveni cazurile de răpire

Microcipul va fi, de asemenea, echipat cu un puternic detector GPS, care va funcţiona cu o micro-baterie, care va fi înlocuită la fiecare doi ani, direct la spitale. Dimensiunea acestuia va fi foarte mică, de mărimea unui bob de orez, şi se va baza pe o tehnologie pasivă NWO.

Implantarea se va face în mod nedureros, subcutanat, în cotul stâng, zonă liberă de terminaţii nervoase. Cui doreşte, de asemenea, i se poate implanta gratuit microcipul prin completarea unui formular şi trimiterea cererii de membru ASL.

Da maggio 2014 microchip per i neonati

Tra qualche mese diventerà obbligatorio in Europa un microchip sottocutaneo per tutti i neonati

La notizia è di quelle che fa scalpore: da maggio 2014 entrerà in vigore, in tutta Europa, l’obbligatorietà di sottoporre tutti i neonati all’installazione di un microchip sottocutaneo.

Questa nuova tecnologia verrà applicata negli ospedali pubblici contestualmente alla vaccinazione e permetterà di immagazzinare informazioni relative all’individuo (nome, gruppo sanguigno, data di nascita) e prevenire eventuali casi di rapimento.

Il microchip, inoltre, sarà dotato di un potenterilevatore GPS che funzionerà con una micro batteria sostituibile ogni due anni, direttamente presso i centri ospedalieri. La sua dimensione sarà ridottissima, quanto circa un chicco di riso, e si baserà su una tecnologia passiva NWO.

L’installazione avverrà in modo indolore, sottocutanea nel gomito sinistro, privo di terminazioni nervose. Chi vorrà, inoltre, potrà farsi impiantare il microchip gratuitamente, compilando un modulo ed inviando la richiesta all’ASL di appartenenza.

Domenica 15 Dicembre 2013, di Fabio Liggeri

Comentariu saccsiv:

   Ce-i aia tehnologie pasivă NWO?

Oricum, nu cred.

 

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. clement said, on decembrie 17, 2013 at 3:05 pm

    In ce tara a UE si conform carei decizii, carui articol de lege?

    Apreciază

  2. dd said, on decembrie 17, 2013 at 3:15 pm

    Oare e urgia de care vorbea Parintele Justin?

    Apreciază

    • daniel said, on decembrie 17, 2013 at 11:25 pm

      Este una dintre ele,si din pacate au inceput vremurile pe care le preziceau Sfintii Parinti…

      Apreciază

      • Maria said, on decembrie 17, 2013 at 11:56 pm

        Nu cred ca-i adevarat . Nicaieri nu scrie ca vor primi fortat pecetea niste bieti copii mici nevinovati si in necunostinta de cauza , cand lepadarea se face de buna voie a acelui care se invoieste cu antihrist .

        Apreciază

      • adi said, on decembrie 19, 2013 at 1:22 pm

        @Maria
        daca te uiti in certificatul de nastere si esti nascuta din sau dupa 1973 vei observa ca deja exista cnp.De anul trecut la micuti li se pun(e drept temporar-dar este culmea nesimtirii) bratari cu cip,ce este incredibil e ca la parinti nu le pasa! Nu m-ar mira ca stirea sa fie adevarata doar ca sursa e un site cu informatii tabloide care mie nu imi spune nimic.De ce te-ar mira ca totusi stirea sa se adevereasca in scurt timp? Probabil acuma sintem testati la reactii precum cobaii iar elitele daca nu vad reactie pun sistemul in aplicare.Asa au facut dintotdeauna iar de cele mai multe ori au creat false scandaluri sau evenimente tocmai pentru ca masurile pe care le propun sa fie aprobate tacit de majoritatea populatiei.

        Doamne Ajuta!

        Apreciază

  3. Prahovean said, on decembrie 17, 2013 at 3:26 pm

    Pare poantă sau provocare din partea unor „libercugetători” gen Sacsiv pe Bloc. NWO ar fi de la New World Order, evident. Profețiile Ortodoxe știu că spun că acest cip, care va fi pecetea, va trebui să fie liber asumat de purtător, așa îmi aduc aminte, deci pare fals.

    Apreciază

  4. Cosmin said, on decembrie 17, 2013 at 3:28 pm

    Ma-ndoiesc de faptul ca ceea ce e mentionat in articol se va si aplica in realitate.

    @dd

    Eu cred ca urgia de care vorbea Parintele Iustin, va fi legata de libertatea de exprimare a opiniei, legea anti legionara etc etc…

    Apreciază

  5. John of România said, on decembrie 17, 2013 at 3:37 pm

    Imi pare rau, aparent sursa stirii e un site de tipul timesnewroman cu stiri false
    http://www.fuoriditesta.it/

    Apreciază

  6. Sevenx said, on decembrie 17, 2013 at 3:43 pm

    Am cautat mai multe despre aceasta stire insa se pare ca toate drumurile duc la o singura sursa italiana. Nimic oficial.

    Apreciază

  7. wanoo21 said, on decembrie 17, 2013 at 4:01 pm

    Reblogged this on wanoo'blog.

    Apreciază

  8. George said, on decembrie 17, 2013 at 4:27 pm

    off topic
    controversatul raport al activistei Edite Estrela PRO AVORT respins in parlamentul european
    iti vine rau daca vezi cum reactioneaza
    video dublat si in romana http://youtu.be/jcVZw8ILTM4

    aici articol http://www.culturavietii.ro/2013/12/16/discurs-plin-de-ura-parlamentul-ue-al-doamnei-estrela-urma-respingerii-controvesatului-ei-raport/#.Uq6wEOKK5P8

    Apreciază

  9. Mălin said, on decembrie 17, 2013 at 4:43 pm

    Din proorociile schimonahiei Nila:
    Odată, faţa maicii a căpătat brusc o expresie ameninţătoare de parcă ar fi văzut cu ochii săi duhovniceşti ceva înspăimântător. Ea a lovit de câteva ori cu varga în podele, zicând:

    – Uite ce au mai inventat! Pruncilor să le pună pecetea lui antihrist! Îngerul îi va răpune pe cei care se vor încumeta să facă aceasta!

    Apreciază

  10. Irina said, on decembrie 17, 2013 at 6:11 pm

    Cred ca iluministii lanseaza si intentionat astfel de zvonuri pentru a proba reactia opiniei publice. Fac astfel de teste ca sa vada pe de o parte daca sunt multi cei ce protesteaza sau sa pregateasca sufleteste prin repetare oamenii cu cipurile sau pot pe ici pe colo sa treaca si la fapte tot va un experiment.

    Apreciază

  11. ion vizitiu said, on decembrie 17, 2013 at 8:00 pm

    deocamdata e doar o pacaleala http://www.giornalettismo.com/archives/1266189/la-bufala-dei-neonati-con-il-microchip/
    daca aveti nevoie de traducere va pot ajuta mai tarziu. acum merg la adunare(biserica)

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 17, 2013 at 8:10 pm

      ion vizitiu

      Sa ne traduci, te rog.

      Tu esti neoprotestant?

      Apreciază

      • blue said, on decembrie 17, 2013 at 9:36 pm

        Zice că în articolul original ( al unei publicatii satirice gen „timesnewroman” ) mai există un pasaj care tradus sună cam aşa:

        „CCCP (Comitetul consultativ pentru controlul populației) a luat în considerare instalarea obligatorie a cetățenilor născuți înainte de această dată, dar acest lucru nu se va întâmpla înainte de 2017. Instalarea va fi mulțumitoare, complet nedureroasă, căci cipul va fi implantat sub piele, în cotul stâng, pe terminatiile nervoase libere. ”
        Şi cică acel comitet nu există, e doar o ficţiune, iar iniţialele lui sunt un fel de parodie după CCCP (Союз Советских Социалистических Республик adică Uniunea Sovietică).
        Vor să testeze credulitatea cititorilor de informatii de pe net. Sau aşa susţine site-ul care a lansat informaţia.
        🙂
        Cred mai degrabă că aruncă în derizoriu un subiect hipersensibil.

        Apreciază

      • ion vizitiu said, on decembrie 18, 2013 at 12:05 am

        da.
        tradus cam din viteza articolul suna asa:
        Pacalelile nu mai inceteaza sa apasioneze o parte din utilizatorii de retea. Asa se face ca unele pretinse situri de informatie “se distreaza” deseori divulgand stiri lipsite de vreun fundament dar capabile sa trezeasca alarma in randul multor cititori prea naivi si neatenti la ceea ce citesc pe net.
        Microcip pt nounascutii din mai 2014- acesta este si cazul ziarului Corriere del Matino care acum trei zile a vorbit de un microcip care trebuie să fie implantat pe toți copiii născuți din luna mai 2014, în scopul de a evita dispariția și răpirea. Articolul spune:
        „Cipul este un circuit integrat aplicat în țesutul subcutanat. Microcipurile sunt cam de marimea unui bob de orez și se bazează pe o tehnologie pasiva NWO. Microcipurile sunt deosebit de utile în caz de răpire sau dispariție a copiilor. Multe națiuni utilizează deja și cer microcipul împreună cu vaccinarea. Din mai 2014, întra in vigoare in toata Europa, obligația de a prezenta noiinascuti pentru a instalarea microcipului sub piele, care trebuie să fie aplicată în spitalele publice, in momentul nașterii”.
        Microbattery și GPS DETECTOR – Microchip, potrivit ziarului Corriere del Mattino, va fi echipat cu un detector conectat la un satelit GPS și o micro baterie de schimbat la fiecare doi ani. Dispozitivul va detecta poziția copilului, cu o marjă de eroare de numai cinci metri și, de asemenea, s-ar putea implanta la copiii născuți înainte de luna mai, după completarea unui formular de cerere de aderare la autoritatile locale de sanatate
        Organism fals – Demascarea pacalelii este de fapt o operație foarte simplă. Autorii de știri false, în sprijinul argumentului lor, citează un organism numit CCCP, Comitetul consultativ pentru controlul populației, care, de fapt, nu a existat niciodată. Sau, mai degrabă, sigla ne aminteste de acronimul care înseamnă în limba rusă Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste(CCCP). Dar nu numai atat. Autorii farsa explica faptul ca microcipul va fi implantat în cotul stâng, lipsit de terminatii nervoase . Este suficienta o scurtă căutare de site-uri de informații medicale pentru a afla ca terminatiile nervoase sunt prezente la ambele coate.

        Viral – Stirea microcipului a fost preluat de mai multe blog-uri de pe net. Despre cazul(evident demascat) presupuselor microcipuri pentru a fi implantate sub pielea omului a fost deja discutat din plin , după declarațiile deputatului din partidul Movimento 5 stele, Paolo Bernin

        Apreciază

    • Mălin said, on decembrie 17, 2013 at 10:15 pm

      Aia nu se poate incadra nici macar la o gluma proasta.
      Vorba Irinei, mai degraba e vorba de teste sub forma de pamflet deocamdata, pentru obsinuirea cetatenilor cu ce vor ei sa faca…

      Apreciază

  12. mihai said, on decembrie 17, 2013 at 8:22 pm

    apropo de pecetea fiarei, conform sf. scripturi aceasta va fi primita de buna voie, asa de viclean va f sistemul, implicit diavolul, majoritatea pamantenilor se vor calca in picioare pt. a primi aceasta, iar cand le spui la multi despre asta te mai iau si peste picior zicandu-ti ca bati campi

    Apreciază

  13. Florin said, on decembrie 18, 2013 at 12:12 am

    RFID pasiv ii cipul care se alimenteaza singur(de ex de la caldura corpului) avand avantajul ca nu necesita baterie, pe cand cel activ necesita o baterie.

    Apreciază

  14. aniush said, on decembrie 18, 2013 at 2:15 am

    off topic
    Dragii mei,
    un lucru care ma frapeaza…olandezii spun vai ce greu e pentru voi…noi va ajutam, luptam alaturi de voi sa nu se eutanasieze cainii. In primul moment poate iti zici „da imi este de ajutor”, dar ulterior afli ca la ei e de mult timp implementata legea eutanasierii copiilor; si atunci intrebare: cu ce ne ajuta ei? Noi credem ca vom fi vreodata la mila strainilor? NU! Vor musca din noi bucatica cu bucatica. Credem ca iese ceva bun asteptand din occident mila, compasiune? Numai mila de noi nu le e lor. Ei ne tin in interiorul Europei pentru propriile lor interese. E naiv cine crede ca sunt bine intentionati. Dumnezeu sa ne lumineze si sa vedem ce se intampla!

    Apreciază

    • Irina said, on decembrie 18, 2013 at 11:38 am

      Occidentalii niciodata nu vor da vreun ajutor decat daca au un interes. Nici inainte nu ne ajutau cand noi ne luptam cu turcii promiteau tot timpul ajutoare care nu ami veneau, ba mai mult au fact si mult rau, au incercat impunerea cu forta a catolicismului si protestantismului in Transilvania si N Moldovei si tot ei au distrus Constantinopolul pt ac in loc sa-l apere l-au pradat si astfel slabit a fost o prada usoara in ghearele otomanilor. Iar acum suntem pe post de tomberon pentru pentru ca-si depoziteaza deseurile la noi in tara. De aceea ca si inainte, nici acum nu putem sa avem incredere in occidentali, oameni aflati in erezie si acum in desacralizare.

      Apreciază

  15. […] Cititi aici despre implant: https://saccsiv.wordpress.com/2013/12/17/articolul-zilei-17-12-2013-din-2014-in-ue-cip-obligatoriu-im… […]

    Apreciază

  16. Ioan said, on decembrie 20, 2013 at 7:00 pm

    Vad ca multa lume nu face diferenta intre idealul suprem al sistemului: acela de A CONTROLA si lepadarea de Hristos. Fratilor, pot fi diferite… Sistemul poate sa implementeze un sistem cat mai perfect si total cu care sa controleze indivizii, acesta este idealul sau – ceea ce si face – fara ca asta, LA ACEST MOMENT, sa insemne lepadarea de Hristos (cu deplinul tau accept). Este foarte simplu… Se face control si manipulare, fara ca asta sa insemne, LA ACEST MOMENT, o lepadare – ceea ce se urmareste prin implementarea UNUI CIP in corpul UNUI OM este clar: sporirea cu mult a capacitatilor controlului. De ce-au facut asta cu CELULARE – in care este cip -, cu MASINI chiar, mai nou, si cine mai stie cu ce… obiecte in care se pun cipuri la ora asta, ascuns sau pe fata. Nici NU LE STIM NOI NUMARUL… Acesta inseamna CONTROL, nu lepadare de Hristos. Problema noastra NU este ca SE LEAPADA SAU NU bebelusul (Doamne, iarta-ma!), ci ca ACEL BEBELUS va fi controlat, hipnotizat, cine mai stie ce… si INCERCAM SA NE FERIM de asta… SA-L PROTEJAM si sa ne protejam…

    Apreciază

    • Irina said, on ianuarie 29, 2014 at 10:32 pm

      Un mare duhovnic din Georgia, Gavril si nu mai stiu cum il chema a spus ca la inceput pecetea va fi aplicata prin inselatorie si benevol, adica nu va fi obligatorie, o va primi cine va vrea sa cumpere sau sa vanda, si cei mai multi o vor primi. La sfarsit cand antihrist se va inscauna el va incepe prigoana asupra crestinilor care nu s-au lasat inselati de sistemul lui si nu au primit pecetea, renuntand de buna voie pentru Hristos la bunurile acestei lumi, deci renuntand la Mamona. Acest lucru este foarte clar asa cum mi-a explicat un parinte de la Petru Voda:

      In Apocalipsa lui Ioan, cap. 13, versetele 16-18, se spune: Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
      17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
      18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.”

      Spune deci ca nimeni nu va putea vinde sua cumpara, deci cei ce nu vor accepta pecetea vor fi izolati social si practic vor fi condamnati la moarte prin infometare, si la inceput semnul fiarei nu va fi la vedere, ci il vor descifra numai cei ce au pricepere si iata ca ne uitam la codul de bare si nu vedem scris acolo 666, dar informaticienii prin intermediul calculatoarelor au decifrat acest sistem a codului de bare si au constatat cu certitudine ca acesta are la baza cifra 666. Chiar daca nu este inca pecetea Ioan tot trebuie sa fim impotriva a oricarei tehnologii menite s-o pregateasca . Oricum pecetea incepe sa prinda contur in noua tehnologie pe baza de laser care imprima un tatuaj care va avea imprimat un cip minuscul care incape in ADN si care va permite manevrarea si a gandurilor si cipurile actuale devin inapoiate intru cat pot fi scoase din corp spre deosebire de acele tatuaje care nu vor putea fi scoasse sub nici o forma decat daca iti vei taia mana sau capul. Dar eu cred ca pr Gavril are dreptate pentru ca daca stai sa te gandesti multi oameni vor accepta pecetea fara probleme de constiinta si fara prea multe intrebari pentru ca sufletele multora vor fi deja pecetluite de cele 3 mari patimi ce vor domni la sfarsit si anume necredinta, lacomia si desfraul ce vor atinge cote maxime. Multi se vor inchina lui Mamona si ca urmare fericiti vor accepta insemnarea, doar credinciosii adevarati care il cinstesc pe Hristos vor vedea inselaciunea si nu vor accepta pecetea, iar la sfarsit ei vor fi tinta prigoanei lui antihrist pentru refuzul lor de a se lepada de Hristos si de a primi pecetea pe care multi au primit-o deja din cauza indepartarii voite de Dumnezeu si afundarea in tot felul de patimi.

      Apreciază

  17. Gabbu said, on decembrie 25, 2013 at 8:36 pm

    Doamne ajuta la toata lomea….In legatura cu acest microcip eu sper sa nu se ajunga ,ca doar nu suntem sclavii lor ,deocamdata. Am niste prieteni care deja sunt speriati de aceasta stire ,care nu au copiii inca si nici nu mai stiu ce sa faca ….Trebuie sa protestam impotriva lor,sa nu cedam sa ne facem auziti….Suntem ortodocsi si vom muri asa…..

    Apreciază

  18. supradozadeblogcom said, on ianuarie 29, 2014 at 7:33 pm

    Tehnologie NWO – New World Order, Noua Ordine Mondiala. Citeste despre Illuminati pt mai multe detalii

    Apreciază

  19. Roxana said, on februarie 10, 2014 at 6:53 pm

    Fratilor cea ce trebuie sa ne ingrijoreze pe noi i cum stam cu credintza cum vom fi gasiti care va fi starea nostra spirituala ?Vremurile din urma oricum vin si daca vrem si daca nu vrem asa i scris in apocalipsa asa o sa fie ce credeatii cai basm ? Treaba noastra a ortodocsilor i sa ne apropiam mai mult de Dumnezeu si sa ne rugam mai mult pentru pacatele noastre care le facem cu stire si in nestire si sa citim biblia sa vedem ce spune Dumnezeu cu privire la asta da nu neaparat la asta la toate si sa incercam sa facem nu numa sa spunem ..Deaia mania Lui Dumnezeu se apropie peste noi pt ca noi nu bagam in seama cuvantul lui si dupaia strigam in gura mare ca suntem crestinii defapt carei adevaru suntem oare sau numa asa credem ?Degeaba protestam ca oricum nu putem opri profetiile din biblie ce e sris se va inplinii …Voi de ce va temetii mai tare de prigoana sau ca nu o sa mergetii in cer ? Daca de prigoana sa nu va fie daca Dumnezeu e cu noi cine sa ne fie inpotriva ?…pierdem un gat da primin niste aripi …Problema este ca multora li frica ca nu o sa aiba parte de inparatie astai problema si deaia frica i demoralizeaza pe multii …sa nu uitam ca frica i de la Satana ….pacea si linistea i de la Dumnezeu ….decii celor ce li frica inseamana ca au cam mult mamona in ei si prea putin Dumnezu ….si asta trebuie sa rezolve ei legotura lor cu Dumnezeu si daca il au pe Dumnezeu poate sa li se intample orce ca nu o sa le poata zgudui credintza …Noi trebuie sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu ca El sa se indure de noi si sa aiba mila de noi sa nu chinuim atata sa murim rapid si cu nadejdea unei lumi noi …Cea ce va venii nu putem oprii da sa nu mergem in Iad putem opri prin caintza si pe asta trebuie sa ne axam noi nu cum sa protestam…. si cum sa ne salvam sufletele de la pacat ca sa mostenim inparatia

    Apreciază

  20. […] Articolul zilei (17.12.2013): Din 2014 in UE, CIP OBLIGATORIU IMPLANTAT pentru nou-nascuti? […]

    Apreciază

  21. […] Articolul zilei (17.12.2013): Din 2014 in UE, CIP OBLIGATORIU IMPLANTAT pentru nou-nascuti? […]

    Apreciază

  22. Manu said, on decembrie 14, 2014 at 9:01 pm

    Reveniti-va!!! Este pe bune. trebuie luat in considerare ca este la „putere„ si al 7-lea papa de cand Vaticanul si-a revenit Ar trebui sa ne unim nu sa ne jertfim unii pe altii. Acest cip va fii pe bune si ei cred ca au castigat, dar putem opri aceasta doar daca ne unim si ne ajutam reciproc. Dumnezeu asta vrea. Si sincer, parerea mea personala e urmatoarea: Mai bine mor decat sa fiu de acord sa-mi implanteze microcip.

    Apreciază

  23. florina florina said, on iunie 22, 2015 at 11:05 pm

    si ce motiv au gasit sa invoce…rapirea…
    niste nemernici..asa cum au de gand sa scoata si banii din uz…o alta strategie de a ne avea sub control total…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.