SACCSIV – blog ortodox

Evreul ADRIAN ROZENBERG (nr. 2 in TVR Cluj) era la coordonare in studio cand s-a cantat COLINDUL ANTISEMIT

Posted in colinde, EVREI by saccsiv on decembrie 12, 2013

In articolul COLINDUL ANTISEMIT de la TVR 3 si capitolul doi din CHESTIUNEA LEGIONARA atrageam atentia asupra unei chestiuni extrem de bizare:

Grupul pentru Dialog Social a stat cu urechea palnie si cu pixul in mana descoperind astfel un colind antisemit transmis pe TVR 3. Cu toate ca erau extrem de greu de descifrat cuvintele cantarii la o prima auditie, ei totusi se pare ca au stiut ce si unde sa caute.

Ei bine, lucrurile incep sa se lege, intrebarile de ieri capatand raspunsuri. Iata ce aflam din articolul Colinde antisemite la TVR Cluj: Jidovan afuristit / Nu l-ar răbda Domnul sfânt / Nici în cer, nici pe pământ” – VIDEO:

Unele surse din TVR Cluj precizează că la coordonare în studio era Adrian Rozenberg, directorul Stiri – Programe, iar pe teren se afla Radu Anghel, realizator TVR Cluj.

Comentariu saccsiv:

Dar cine este acest Adrian Rozenberg? Pentru a ne dumiri, voi cita din 4 articole:

rozenber-huidu

 

Foto: http://romanianslookalike.blogspot.ro/2010/07/adrian-rozenberg-serban-huidu.html

Adrian Rozenberg – Datorită ştirilor, şi-a găsit stră-stră-străbunica, Pro TV, 07.04.2008:

Cînd a intrat în echipa Ştirilor PRO TV, corespondentul de la Cluj Adrian Rozenberg avea doar 23 de ani.

[…]

Corespondentul Ştirilor PRO TV de la Cluj este romăn de religie mozaică. Provine dintr-o familie veche de evrei religioşi care s-a stabilit în jurul secolului al IX-lea în zona Bistriţei.
“Dovada am descoperit-o chiar la filmarea din Budacu de Sus. Bunicul meu îmi tot povestea că bunica lui a fost înmormîntată în Budacu de Jos şi, fiind în zonă, m-am oprit în sat şi chiar am descoperit un cimitir evreiesc foarte vechi, uitat de lume, undeva într-o livadă de meri. Am rămas uimit cînd am găsit acolo scris pe o piatră funerară veche numele stră-stră-străbunicii mele. Pentru prima oară, făceam documentare nu pentru ştiri, ci pentru… mine. Străbunicul meu a fost rabinul Bistriţei, pînă cînd a fost deportat de nazişti la Auschwitz. De fapt, întreaga familie a fost deportată, iar singurul care a supravieţuit a fost bunicul meu, care atunci avea 13 ani şi care trăieşte şi azi în Bistriţa”.

Adrian Rozenberg a râs cu Dalai Lama, Adevarul, 15.07.2009:

Şi-a început cariera în 1998 ca freelancer la ziarul local „Adevărul de Cluj“. Prima slujbă ca redactor a avut-o la Radio Renaşterea, iar un an mai târziu, în 2001, s-a alăturat echipei CD Radio din Cluj-Napoca. A urmat colaborarea cu Romantic FM, unde a fost timp de doi ani radio DJ, iar în 2004 s-a angajat la Antena 1 Cluj ca editor de imagine şi corespondent. Un an mai târziu a intrat în echipa Pro TV Cluj în calitate de corespondent, unde a fost implicat în proiecte precum „România, te iubesc“ şi „Te vezi la Ştirile Pro tv“.
Adrian Rozenberg lasă Kanal D pentru TVR 3, Ring, 02.03.2010:

După experienţele de la Pro TV şi Kanal D, prezentatorul Adrian Rozenberg va fi cooptat în echipa TVR. Adrian a făcut naveta pentru a fi şi editor la Kanal D, iar acum va munci din nou la el acasă, în Cluj, dar pentru TVR 3. Adrian Rozenberg va prezenta principalele jurnale de ştiri ale canalului TVR 3, de la TVR Cluj.
Cum a fost numit omul numarul 2 din TVR Cluj, facem MEDIA, 05.02.2013:

Continuam astazi serialul „TVR Cluj” cu inca o mica delatiune. O sursa facemMEDIA sustine ca a aflat cum a devenit Adrian Rozenberg numarul 2 la studioul clujean al televiziunii nationale, fie si cu titlu interimar.
Se pare ca sefii TVR au vrut sa rada toti sefii de la studiourile teritoriale (si nu numai). Au reusit, cu exceptia lui Romeo Couti, care a avut doua proptele puternice in PNL (detalii AICI). Dificultatea a aparut cand a trebuit sa fie  numiti inlocuitorii. Au existat statii unde nu se identificasera inca oamenii pentru vremuri noi. Asa s-a intamplat si la Cluj, pentru functia de coordonator cu atribuţii de producător executiv peste departamentele programe şi actualităţi.
Cineva l-a sustinut pe Adrian Rozenberg si asa a ramas. Pe stilul „stiu eu pe cineva…”. Acel cineva este, spun sursele noastre, un om cunoscut din TVR, fost la PRO TV, care a lucrat impreuna cu Rozenberg. Si care, atentie!, a fost unul dintre invitati la nunta tanarului om de televiziune clujean. Si inca ceva: acesta a fost trimisul TVR Bucuresti in comisia de evaluare a angajatilor de la Cluj. Este vorba despre Cristian Tabara, cunoscut si ca „Parintele” Tabara, nepotul regretatului fost presedinte de la CS Universitatea Gheorghe Roman.
Aceasta nu e o campanie de denigrare a celor care conduc studioul teritorial, ci o incercare de a le oferi celor din TVR adevaruri despre ce se intampla deasupra capetelor lor. Le multumim ca ne citesc blogul. Cei de acolo stiu ca Rozenberg este un reporter capabil, entuziast, care a venit cu idei noi in TVR Cluj si care a reusit sa miste unele lucruri, acolo unde e cel mai greu, adica printre bugetari. Era clar ca va ajunge la un moment dat intr-o functie de conducere, dar numirea asta a surprins, pentru ca a venit prea devreme. In acest moment, el este printre cei mai recent angajati la TVR Cluj (din 2010) si are experienta ZERO intr-o functie manageriala. Daca va face lucruri bune sau nu, veti citi saptamanile si lunile viitoare pe facemMEDIA. Noi ii spunem”Bafta, Adrian!” si „Sa-ti traiasca fetita” (asta pentru am aflat ca la finalul saptamanii trecute a devenit pentru a doua oara tata).
Am incercat sa il contactam pe Adrian Rozenberg, dar nu ne-a raspuns la telefon. Il invitam sa ne sune.

Comentariu saccsiv:

   Autorul ultimului articol se intreaba daca va face lucruri bune sau nu la Cluj. Dupa cum putem constata, a facut o mega treaba.

Asadar, omul este evreu si a invatat meserie la Pro TV, detinuta de evreul Ronald Steven Lauder:

Personalitati si organizatii: familia de evrei LAUDER, Estee LAUDER Companies si Pro TV

Apoi a ajuns sef la TVR Cluj, fiind la butoane tocmai cand se canta deja celebrul colind.

Mai departe e treaba cu „teoria conspiratiei” …

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • Maria said, on decembrie 12, 2013 at 2:29 pm

      Nu ca si-a dat demisia , ci a fost demis , pentru declaratiile de nebun pe care le-a facut , in legatura cu bugetul alocat celor bolnavi de cancer si sida .Are si figura de om dus cu pluta .

      Apreciază

      • NIMENI said, on decembrie 12, 2013 at 3:55 pm

        Maria,
        A pus problema total gresit, incorect politic.
        Ce parere ai de faptul ca se cheltuie aprox. 10.000 lei pentru dezintoxicarea unui drogat internat
        la o sectie speciala de la spitalul Gheorghe Marinescu?
        Vrei sa stii parerea mea?

        Apreciază

      • tataia said, on decembrie 13, 2013 at 5:04 am

        @NIMENI Dumnezeu vrea indreptarea pacatosului nu moartea sa! Deci si toxicomanii au dreptul la ajutor din partea noastra!

        Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 13, 2013 at 10:53 am

        tataia

        Bine ai revenit, frate.

        Apreciază

      • tataia said, on decembrie 14, 2013 at 4:28 am

        Bine v-am regasit. Nu mi-a functionat internetul mai bine de o luna si jumatate. Toate reclamatiile mele la furnizorul de internet au ramas fara raspuns. Eram pregatit sa ma adresez protectiei consumatorului cind s-a intimplat minunea…internetul s-a remediat din pura intimplare intr-o zi cind a sosit un reprezentant al serviciului tehnic pentru o cu totul si cu totul alta reclamatie facuta de un vecin de-al meu si in acest fel a observat si problema mea (faptul ca echipamentul meu de internet (router) nu era conectat in portul care trebuia in echipamentul lor)…Asta suprapunindu-se peste problemele asa-zis de sanatate de care inca nu am scapat 100% dar oricum ma simt mult mai bine acum. Frate Vasile iti dau mai multe detalii pe mail cind ma vei mai ruga sa traduc ceva…deocamdata nu sint pregatit sa ma spovedesc aici in public…

        Apreciază

  1. bihorean said, on decembrie 12, 2013 at 1:34 pm

    Romania e o tara plina de noutati, ca sa zic asa, priviti putin la stema episcopiei Ortodoxe a Oradiei http://eparhiaortodoxaoradea.ro/centrul-eparhial/StemaEpiscopieiOradiei.jpg/image_preview

    ce ziceti? ce fel de arhanghel este acela? cu o mana in buzunar, cu pantaloni pascaresti, cu o luna in spatele capului pe post de aoreola, imbracat la costum…..= blasfemie. Am postat la comentariu pt ca nu am stiut adr de e-mail, si cred ca e un subiect bun de dezbatut, simbolurile se par a fi foarte valoroase pt oamenii „nostri”. Oare cine pazeste Ep.Oradiei?, cel din stema, ridicolul? un neghiob care sta cu spatele la arhanghel asa incat sa para ca el poarta aripi? TICALOSII!

    NU DORESC SA APARA LA COMENTARII PT CA E SCRIS IN GRABA, SI ORICUM NU ISI ARE LOCUL ACOLO.
    DOAMNE AJUTA!

    Apreciază

  2. peşterean said, on decembrie 12, 2013 at 1:46 pm

    Acuma mi se pare clar: s-au folosit de o colinda traditionala autentica ca sa isi atinga scopul. Tipic jidaneste. Confirma spusa din colinda aia cu la ce-i bun jidovu.

    Apreciază

    • Maria said, on decembrie 12, 2013 at 2:30 pm

      Asa mai merge , ca s-au folosit , insa nu ca au realizat-o ei .Este o colinda populara autentica si frumoasa .

      Apreciază

  3. blue said, on decembrie 12, 2013 at 2:05 pm

    Eu zic să împuşte colindul sau pe colindători. :)) ( era o glumă, evident )
    În primul rând „jidovul” din colind este evreul din vechime, cel contemporam cu Hristos şi care a contribuit la răstignirea lui, ce treabă are cu evreul de astăzi? În al doilea rând avem şi cântece de haiducie în folclor, în care se consideră că boierii şi în general bogaţii merită lucruri şi mai rele, dar n-am văzut să zbiere discriminaţi bogaţii de azi. Asta e exact ca pe vremea lui Ceauşescu când se refuza publicarea unr romane că i se părea nu-ştiu-cui că se face aluzie undeva la toa’şu sau la toa’şa.

    Apreciază

  4. kifa7 said, on decembrie 12, 2013 at 3:15 pm

    Criza are ca scop nazuinta sionista: un Babilon cu o singura religie, anticrestina, un singur guvern (model China), o singura economie, comunista; Globalizare=regionalizare=colectivizare; tarile vor fi regiuni de interes. Romania mai are ceva hidrocarburi si minerale; primul venit si servit: Chevron; Parlamentul are amnezie de la aluminiul nanoatomic pe care il respiram ? noi am uitat ca: comunismul=sionism si China sunt anticrestine, atei declarati si antiumani; ce facem? stam sa comentam cum ei isi construiesc Babilonul ? care stim ca este ca este un cimitir inca de acum prin eugenie ! Sa facem ceva o petitie, un referendum, sa iesim in strada sa ne rugam macar; stiu ca unii considerati ca sunt provocari; dar sa nu uitam , la ce folos, sa traim bine noi, daca multi din romani vor fi trecuti pe lista de inventar a babilonului.

    Apreciază

    • Mălin said, on decembrie 12, 2013 at 5:17 pm

      Satanistul mason Albert Pike despre cele 3 razboaie mondiale:

      “Primul război mondial trebuie să fie adus în scopul de a permite Illuminati să răstoarne puterea ţarilor în Rusia şi de a face din această ţară o cetate a comunismului ateu. Divergenţele cauzate de “Agenturi” (agenţi) Illuminati între Imperiile britanic şi germanic vor fi folosite pentru a aţâţa acest război. La sfârşitul războiului, comunismul va fi construit şi utilizat în scopul de a distruge alte guverne şi în scopul de a slăbi religiile. “

      “Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferenţele dintre politici. Acest război trebuie să fie purtat de fasciştii şi sioniştii politici în aşa fel încât nazismul este distrus şi sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina . În timpul celui de-al Doilea Război, Comunismul Internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a echilibra creştinismul, care va fi apoi ingradit şi ţinut sub control, până in momentul în care vom avea nevoie de el pentru cataclismul social final. “

      ” Al Treilea Razboi Mondial trebuie să fie instigat profitând de divergenţele cauzate de “ Agentura” Illuminati, între sioniştii politici şi liderii Lumii Islamice. Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. [1] Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala, morala şi economica … Vom dezlănţui Nihilistii şi ateii şi vom provoca un formidabil cataclism social care, prin toate grozăviile sale va arăta în mod clar naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a turbulenţelor cele mai sangeroase. Apoi, peste tot, cetăţenii, obligaţi să se apere împotriva minorităţii revoluţionarilor, ii vor extermina pe acei distrugători ai civilizaţiei, şi mulţimea, deziluzionata de creştinism, al cărei spirit deistic, din acel moment, va fi fără busolă sau direcţie, doritoare de un ideal, dar fără ştie încotro să-si indrepte adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adus în cele din urmă la vedere publicului. Această manifestare va rezulta din mişcare generală reacţionară, dupa care va urma distrugerea atât a creştinismului cât şi a ateismului, ambele cucerite şi exterminate în acelaşi timp. “

      Apreciază

  5. T.M said, on decembrie 12, 2013 at 3:48 pm

    Mai mult, (de ceea ce este in articol) aseara la Sinteza Zilei, Ciuvica isi dadea cu parerea despre dezgroparea/ingroparea Parintelui Gheorghe Calciu, afirmand ca unii calugari ar trebui dusi la control.
    http://www.rostonline.ro/2013/12/circ-mincinos-cu-miza-spirituala/

    Apreciază

  6. budoar said, on decembrie 12, 2013 at 6:03 pm

    dar care e treaba cu asemanrea dintre el si huidu? este izbitoare, dar in rest are vreo relevanta? sosii avem cu totii, conincidenta fiind la ei ca sunt oameni de tv.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 12, 2013 at 6:49 pm

      budoar

      Nu stiu care-i treaba. Am luat si eu o poza mai interesanta cu el de pe net.

      Apreciază

  7. Mălin said, on decembrie 12, 2013 at 6:13 pm

    Batjocura şi obrăznicia acestor indivizi a căpătat deja proporţii uriaşe şi nu este nimeni care să i-a măsuri împotriva lor. Dumnezeu ştie ce va mai urma. Lucrurile se intesifica şi pe zi ce trece apar noi atacuri mizerabile la tradiţiile şi credinţa neamului nostru !!!

    Apreciază

  8. pcmouse said, on decembrie 12, 2013 at 6:29 pm

    mircea badea este un mare muuu..

    Apreciază

  9. john said, on decembrie 12, 2013 at 8:04 pm

    The Jerusalem Post
    Romanian state TV airs Christmas carol about burning Jews, celebrating Holocaust
    http://www.jpost.com/Jewish-World/Jewish-Features/Romanian-state-TV-airs-Christmas-carol-about-burning-Jews-celebrating-Holocaust-334699

    Apreciază

  10. Mirela said, on decembrie 12, 2013 at 10:31 pm

    O poezie de actualitate a lui Vasile Militaru. Asta e politica românească, asta se întâmplă la Pungeşti şi tot aşa e şi cu cei care acuza de antisemitism, dar uită faptele şi etnia aducătorilor comunismului.

    Legea lupului

    Imparat fiind pe vremuri, lupul, -fire inteleapta
    Si milos cu toti supusii, – a facut o lege dreapta,
    Prin a carui randuire, -pentru foarte bun cuvant,
    O livada inflorita, cum nu-i astazi pe pamant,
    Hotarat a fost sa fie socotita ca loc sfant,
    Pentru ca ‘napoia vremii cu trei veacuri si mai bine,
    Ar fi fost pe-acea livada manastire de albine…

    Astfel, -era scris in lege, ca ‘n acea livada verde
    Cine intra, viata ‘si pierde:
    Fie miel sau fie ied,
    N’vea drept sa-i calce iarba nici picior de patruped…
    Cel ce va ‘ndrasni s’o faca, -hotarat era prin lege,
    Sa primeasca pe spinare, nu mai stiu cate ciomege,
    Iar apoi, – ca pilda vie, –
    Jupuit pe loc sa fie…

    Cei dintai cazuti in leasa si ‘nhatati ca sa-i jupoae,
    Au fost niste caprioare, doi vitei si-o biata oae,
    Si cadeau, pe rand apoi:
    Cai, mioare, vaci si boi, –
    Carora, chiar Imparatul, -milostiv cum numai el e, –
    Le lua ‘n primire zilnic nefolositoarea piele…

    Intr’o zi insa norocul, nu stiu cum a vrut sa joace
    Si sa faca astfel placul celorlalte dobitoace,
    Cari-au prins pe iarba verde, in livada cea smaltata,
    Vre’o trei lupi cu ceafa lata…

    Dusi fiind la judecata, de trei boi, un miel si-o oae,
    Ca pe cei de mai ‘nainte, Imparatul sa-i jupoae,
    Innaltimea-Sa, indata ce vazu pe lupi in fiare,
    Catre vitele cornute a turnat cu voce tare:
    – Cum, nemernici si misei,
    Indrasniti a crede oare sa jupoi pe fratii mei?…

    – Doamne, au calcat livada!, -cuteza un bou sa zica.
    – Taci, ca te jupoi indata!… Boul a tacut, de frica…
    – Legea spune…, – zise oaia, dar simti fiori prin seu:
    – Ce-ai tu cu legea, dobitoaco?… Legea n’am facut’o eu?…

    Si pe fratii pusi in fiare liberandu-l rand pe rand,
    Imparatul, cu iubire, i-a imbratisat, plangand…
    Celelalte dobitoace au plecat tiptil apoi:
    Oaia ‘ntai, pe urma boii, iar mielul dupa boi, –
    Pricepand ca, sa nu calce in livada fara stupi,
    Legea ‘i numai pentru ele, insa nu si pentru lupi.

    Apreciază

  11. vasilica said, on decembrie 13, 2013 at 9:30 am

    DE CE TAC EVREII in cazul cultului Personalitatii anti-Semitului Nyiro Jozsef! Shimon Peres,Presedintele Statului Israel despre „anti-Semitismul” romanesc „NU VOM UITA NICIODATA ca ROMANIA a sfidat NAZISTII si a SALVAT 400.000 de EVREI”

    http://www.dantanasa.ro/2013/12/12/de-ce-tac-evreii-in-cazul-cultului-personalitatii-anti-semitului-nyiro-jozsef-shimon-peres-presedintele-statului-israel-despre-anti-semitismul-romanesc-nu-vom-uita-niciod/

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  12. ozana said, on decembrie 13, 2013 at 1:11 pm

    @ tataia Nu mai era mult si intrebam de-a dreptul ce s-a intimplat cu tine. Sinteti pe aici citiva oameni tare dragi sufletului meu si intru in panica atunci cind lipsiti mult timp.Bine ai revenit.

    Apreciază

    • tataia said, on decembrie 14, 2013 at 4:32 am

      Citeste ce am scris mai sus….de altfel as dori sa discut cu tine si in privat..Va face fratele Vasile shimb de mailuri pentru noi daca esti de acord.

      Apreciază

  13. kifa7 said, on decembrie 13, 2013 at 4:08 pm

    @off topic

    Unul din 3 americani are cancer ! parca asa a spus Obama undeva; la ei deja se instaleaza smartmeters in locul contoarelor electrice clasice; acestea emit pe unde joase si deprima sistemul imunitar; ar fi paranoic, daca nu ar fi real:

    Apreciază

  14. Alex said, on decembrie 13, 2013 at 4:19 pm

    Eisenhower starving camps sau Lagarele de exterminare a lui Eisenhower.
    Un milion de prizonieri germani au fost exterminati prin infometare in 1945 in lagarele generalului Dweight Eisenhower. Lagarele nu erau altceva decat camp deschis incercuit cu sarma ghimpata. Prizonierii au murit deshidratati si infometati. Intr-o scrisoare adresata nevestei sale scria printre altele: „Dumnezeule,cat de mult ii urasc pe germani.”

    Apreciază

  15. Adriana said, on decembrie 13, 2013 at 7:09 pm

    Doamne, cat de mult seamana intre ei. Zici ca e Huidu.

    Apreciază

  16. […] Evreul ADRIAN ROZENBERG (nr. 2 in TVR Cluj) era la coordonare in studio cand s-a cantat COLINDUL AN… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.